Hírek
Frissítve: Gyilkosság Mezőzomboron
Dátum: 2009.01.12., 14:08Frissítve: 2009.01.12., 19:22Megtekintve: 12179Értékelés: 4.33Címkék: mezőzombor, haláleset

Az idősebb korosztályhoz tartozó nő mozdulatlanul feküdt Mezőzombor utcáján, amikor hétfőn reggel járókelők rátaláltak. - tájékoztat a Borsod Online. Legfrissebb információk a cikk alján.
A Boon képei itt megtekinthetők!

13.18: A rendőrség kommunikációs irodájának tájékoztatása szerint az asszony a kórházba szállítás közben hunyt el. A rendőrség halált okozó testi sértés miatt indított nyomozást.

10.52: A halálesetet a rendőrség is megerősítette percekkel ezelőtt.

Dobi Tamás, a kommunkációs iroda munkatársa portálunknak elmondta: a rendőrök a helyszínen adatot gyűjtenek, nyomokat rögzítenek, hogy megerősíthető, kizárható legyen, hogy idegenkezűség történt-e vagy sem. További tájékoztatást a délutáni órákra ígértek.

10.25: A rendőrség kordonnal lezárta azt a területet a Rákóczi utcai háznál, ahol az idős asszonyt megtalálták és a rendőr-főkapitányság forrónyomos csoportja és a bűnügyi technikusok is rögzítik a nyomokat. A helyiektől megtudtuk, hogy az elhunyt nő hosszú ideig boltos volt, mindenki ismeri a faluban.

A kordon mögött, az asszony kapubejárója előtt egy véres papírdarabot lehetett látni. A szemtanúk elmondása szerint ezt tehették az asszony feje alá, így akkor még élhetett, amikor a saját portájáról kihozták.

A helyszínen senki nem akart nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, de a tetthelyen látottak alapján nagy valószínűséggel bűncselekmény áldozatává vált az asszony.

9.35: Mentőt hívtak az idős asszonyhoz, de segíteni rajta már nem lehetett. Az elsődleges nyomok alapján a körzetileg illetékes szerencsi rendőrkapitányság forrónyomosai nem tudták egyértelműen eldönteni, hogy történt vagy történhetett- e idegenkezűség és bűncselekmény áldozatává vált a nő vagy esetleg baleset, fagy, kihűlés áldozatává vált-e az asszony.

Ezért az ügy vizsgálatában haladéktalanul bekapcsolódott a B.-A.-Z. megyei Rendőr-főkapitányság forrónyomos csoportja is, akik jelenleg is a helyszínen vizsgálódnak.

Portálunk értesüléseit a rendőrség egyelőre nem erősítette meg, a kommunikációs iroda későbbre ígért tájékoztatást.

Forrás: boon



A Szerencsi Válasz nem hivatalos információi szerint az idős Aranka nénit kora reggel a tejeskocsi találta meg a háza környékén, összeverve. Házának ajtaját az ismeretlen elkövető vagy elkövetők berúgták, belül a berendezést összeborogatták. A közeli kocsma kapujának kilincse véres volt, a bajba sodródott asszony valószínűleg az égő villanyt látva ott próbált segítséget kérni, és visszafelé menet esett össze. A kutyás rendőrnyomozók még délután 4 órakor is a kordonnal körbekerített helyszínen vizsgálódtak. A szomszédokat végigkérdezték, hogy láttak-e, hallottak-e valamit, de arról sajnos még nincs információnk, hogy találtak-e gyanúsítottat.
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Névtelen (vendég) [2009.01.12., 18:34][válaszolok] #1
Még mondja azt valaki, hogy nincs cigánybűnözés! Sajnos minden napra jut a környéken legalább egy verés, lopás garázdaság, melyet cigányok követnek el. Ugyancsak sajnálatos, hogy a média a legtöbbet elhallgatja! Vissza kell állítani a halálbüntetést, és szigorítani a törvényeket, mert hamarosan polgárháborúba fog torkollani ez az egész. Nem tudom, hogy ilyenkor a balliberálisok mit mondanak? Egy köztiszteletben álló idős néni volt, aki légynek sem ártott!!! Ezt már nem lehet a megélhetési bűnözés számlájára írni!
Névtelen (vendég) [2009.01.12., 19:19][válaszolok] #2
Legalább azt írnák le, ami ténylegesen történt, nem mesét találnának ki!!!
M (vendég) [2009.01.12., 19:59][válaszolok] #3
Még mennyi kell...
Egy mezőzombori (vendég) [2009.01.12., 20:48][válaszolok] #4
Az az érdekes, hogy eddig még nem tudták eldönteni, hogy emberölés, vagy kíhűlés következtében halt-e meg Aranka néni, de a nyomozók még késő délután is vizsgálódtak a helyszínen.
G Jocó (vendég) [2009.01.12., 21:08][válaszolok] #5
Íme a CIGÁNYBŰNÖZÉS létezik! Akármennyire is tagadják és takargatják a politikusaink!Emberek!Amig ilyen birkák és nyulak vagyunk ez íg is marad és ennél csak súlyosabbá válik!Össze kellene végre fognunk és lépni egy nagyot!A Gárdát pedig nem kell engedni feloszlatni! Egyébként egyértelmű a halált okozó testi sértés!Ott voltam,beszéltem a rendőrökkel és az emberekkel!Ismerem a környéket,az itt lakókat.Hisz itt élek(?)én is. FOGJUNK ÖSSZE VÉGRE!!!
Névtelen (vendég) [2009.01.12., 21:32][válaszolok] #6
Szegény Aranka nénit már nem egyszer kirabolták ezek az undorító, embernek nem nevezhető lények. Szörnyű, hogy végül ennek kellett történnie. Egyébként nem csondálkoznák rajta, hogy ugyanazok követték volna el ezt a szörnyűséget is (undorító, 20 évet alig betöltött orkok)!!!
Névtelen (vendég) [2009.01.12., 22:15][válaszolok] #7
Amíg az ország lakossága össze nem fog ellenük és helyre nem rakja őket, addig itt nem lesz rend. Mindenki láthatja, hogy a törvények a bűnözőket támogatják, ha az elkövető cigány. Mit kapnak egy idős ember meggyilkolásáért? Tizenöt évet? Szégyen! Gyalázat! Karóba kéne húzni az ilyet vagy felnégyelni!
Bega (vendég) [2009.01.12., 22:25][válaszolok] #8
Az ilyen esetekben egy nagy hatáskörrel, nagy apparátussal rendelkező, rendszeres nyomozócsoportnak kéne eljárnia, nem csak a cigányok sérelmére elkövetett bűncsekelmények kapcsán kell ilyeneket gründolni. Nagyon alapos, független bűnüldöző szakemberekkel, gyorsított eljárásban. És igenis, hogy vissza kell állítani a halálbüntetés intézményét, az ilyen elkövetőkre pedig mindenféle enyhítés nélkül lenne muszáj alkalmazni. Nyilvános eseményen, gyorsan, a lehető legkíméletesebben, de kőkeményen bevégezni a sorsukat. Kötél vagy guillotine által. Semekkora forrásigény nem drága egy ilyen grémium létrehozására, és semmilyen korszellem nem lehet akadálya az igazságos büntető itélkezésnek. A normális, tevékeny emberi életnél nincs nagyobb érték és befektetés. Fordítva is igaz: nincs nagyobb, hasznosabb össztársadalmi befektetés annál, hogy aki végletesen és makacsul a hasznos emberi élet terhére van, sőt, két lábbal tapossa azt, az ilyet el kell pusztítani, ki kell végezni. Nincs második esély.
egy másik mezőzombori (vendég) [2009.01.12., 22:48][válaszolok] #9
szerencsétlen néni pont azon a részen lakott,ahol a bűnözői réteg még napközben is tanyázik.érdemes lenne a háza előtti deltába egy térfigyelő kamerát felszerelni,remek ötleteket adna egy vidéki krimihez.nemrégiben a disznótorhoz való alapanyagot szerezték be az esettől egy pár méterre lakó idős házaspártól, egy 80 kg-oshízó,s némi savanyú,tyúk formájában.álltalában ezek az esetek a faluban 2-3 családhoz kötődnek.a falubeliek most szeretettel várják draskovics urat,ill. mohácsi viktóriát a temetésre.tízmillió forintos nyomravezetői díj helyett beérnék egymillió forintos felajánlással is.ha a közrend nemváltozik,a magyargárda a pártoló felvonulásait,csak előjegyzés után fogjatudni lebonyolítani,hónapos késésekkel.
Névtelen (vendég) [2009.01.12., 23:18][válaszolok] #10
Kedves Bega, utólagos engedelmeddel soraidat kimásoltam és terjeszteni fogom,azaz minden ismerősömnek - továbbküldési felhívással - megküldöm. Köszönöm, Joji
Névtelen (vendég) [2009.01.13., 00:29][válaszolok] #11
Ne aggódjatok! Majd a roma polgárőrök megvédenek benneteket!
Névtelen (vendég) [2009.01.13., 01:09][válaszolok] #12
szemet orkok meg az egesz politikai bagazs hat idejuttatak az orszagot.valahol olvastam hogy jonnek canadaba mert dolgozni akarnak.hat megismertem egy jo parat ittvannak tobb eve honapja de egy nem dolgozik csak lopnak es koldulnakcsak itt is a segelybol elne
Névtelen (vendég) [2009.01.13., 01:22][válaszolok] #13
Megy a hallgatás emberek... a boon-on a délutáni információkat nem frissítették, és a főoldalon is jóval lentebb került a hír... persze a libsi boon szerint fontosabb a traffipax és hajdú péter nejének testőre...
S (vendég) [2009.01.13., 21:13][válaszolok] #15
Ezelőtt 10 évvel én nekem is sok gondot okozott rendőri munkám során a zombori cigányság. Tapasztalataim szerint a környék legelvetemültebb, legaljasabb bűnözői éltek, és úgy látom élnek itt. Igaza van a zombori hozzászólónak pár családdal van csak gond. De sajnos ezek a családok gyorsan gyarapodnak, és "kinevelik" az utódokat, akik egyre súlyosabb bűncselekményeket követnek el.Aki zombori biztos tudja kikről van szó. Az én időmben a F. CS. R. családdal volt a legtöbb gond. Remélem a rendőrség elfogja az elkövetőket. És a zomboriaknak is azt ajánlom, fogjanak össze védjék meg magukat, mert a jelenlegi rendőrség erre nem képes.
Lokálpatriot (vendég) [2009.01.14., 19:59][válaszolok] #16
Nemzeti felemelkedésünkhöz legelőször meneszteni kell a most regnáló politikai elitet, és vele egyidejűleg ki kell egyedenként válogatni a cigányokat (és a velük egy szintre süllyedt magyarokat is!), mint a japán szexológusok a naposcsibét. Ezek hermetikus leválasztásával, és az eltapsolt írdatlan hiteltörlesztések visszafizetésének átmeneti megtagadásával észhez térne az ország.Minden más próbálkozás csak időpocsékolás.
egy másik mezőzombori (vendég) [2009.01.14., 23:27][válaszolok] #17
miközben a különböző ellenőrzőhatóságok a dolgozó réteget sújtják,addig a szociális oldalon kétkézzel szórják a pénzt,kitermelve egy soha munkára nemfogható réteget.csak a helyi zombori viszonylatban pl ahogy a volt rendőr az f családot említi az apa folyamatosan börtönben,az anya pedig az első négy gyerek után,most a soronkövetkező ötre vette fel szocpolt,melyen töredék összegért túl is adott.
kivül álló (vendég) [2009.01.17., 12:44][válaszolok] #18
A Polgármester úrnak a rendőr barátokat nem vacsorázni, szórakozni kellene meg hívni, hanem a községbe járőrözni, mert azt neki is tudnia kell, hogy mire van szükség a községben. De én azt látom mint máshol, hogy ha nem beszélünk a problémáról akkor az nincs is.
Névtelen (vendég) [2009.01.17., 21:03][válaszolok] #19
én Bekecsi lakos vagyok!és az az érdekes ebben az egészben, hogy ha nem lépek fel erre az oldalra nem is hallottam volna erről az egészről semmit!!!holott 2km-re történt az egész!az ilyen dolgokat elhallgatják de ha rátámadnak az orkok vkire és az véletlenül megtudja védeni magát az már fajgyülölet!! ennyit a törvénykezésről!!!!!!
Régi ismerőse. (vendég) [2015.08.13., 15:39][válaszolok] #20
Cigány bünözés ide-oda, a néni nagyon rossz természetű volt. Várható volt, hogy előbb-utóbb valami nem természetes történik majd vele. Én nem csodálkozom, akik ismerték azók se tudnak sok jót mesélni róla.
rossz természet (vendég) [2015.08.13., 16:44][válaszolok] #21
Attól, hogy valaki rossz természetű, még nem kell megölni
Bukovszky Róbert [2015.08.13., 17:44] válasza erre: #20[válaszolok] #22
Hát az biztos, hogy egy ekkora baromság megfogalmazásához kellett is a 6 azaz HAT esztendő!
Volt zombori (vendég) [2015.12.31., 20:58][válaszolok] #23
Meg lett a gyilkos?
Összes hozzászólás: 28 db (23 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 5 db (18%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.