Hírek
Pletyka a szerencsi gyilkosság
Dátum: 2008.06.19., 13:57Írta: Nagy GáborMegtekintve: 5556Értékelés: 2.67Címkék: verekedes

Szerencsére bebizonyosodott, hogy csak szóbeszéd volt egy 16 éves fiatal agyonverése a vasútállomás környékén - adta hírül az Észak-Magyarország. A pletyka szerint a fiútól taktaszadai cigány férfiak tüzet kértek, ám amikor jelezte, hogy nem tud adni, mert nem dohányzik, válaszul agyba-főbe verték, később pedig a kórházban belehalt sérüléseibe.
A szerencsi rendőrkapitányság vezetője szerint nem történt gyilkosság az elmúlt időszakban. Az újság munkatársa azonban kiderítette, hogy pár héttel ezelőtt valóban volt a vasútállomásnál egy támadás, amely során a két sértett fiatal közül az egyiknek az orra tört el, a másik koponyacsonttörést szenvedett. A nyolc napon túl gyógyuló sérülések okozói ellen súlyos testi sértés gyanúja miatt nyomozás indult.
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás.

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.