Hírek
Életveszélyesen megfenyegették a szocpol-csalás fő gyanúsítottját?
Dátum: 2009.04.01., 14:53Megtekintve: 7041Értékelés: 4.25Címkék: szocpol, mszp

Az egyik népszerű internetes hírportálon megjelent névtelen levél írója azt állítja, hogy a szerencsi polgármesteri hivatal építési osztályának volt vezetőjét, Cs. Bélát - aki jelenleg előzetes letartóztatásban van - politikai érdekcsoportok életveszélyesen megfenyegették. A szerző szerint a 2006-os választások idején az MSZP szavazatokat vásárolt, amely szoros összefüggésben áll az országos botránnyá dagadt szocpol-csalási üggyel.
A levél azt állítja, hogy Cs. Bélát megtörte az előzetesben eltöltött idő, ezért kezdett el vallani három szocialista képviselő ellen, melyre válaszul őt és családját kiirtással fenyegető üzenetet kapott. A névtelen író azt is állítja, hogy az egyik MSZP-s politikus szülei APEH-es tisztségükkel visszaélve pályázati csalásokat és egyéb bűncselekményeket támogatnak, a fiuk ellen feljelentést tevőkkel szemben pedig bosszúból vagyonosodási vizsgálatokat indíttatnak. A levél szerint emellett tegnap az ügyészség nyomást kezdett gyakorolni a rendőrségre, hogy szüntessék meg az üggyel kapcsolatos nyomozást, nehogy a szerző által megtörténtnek vélt választási csalás felszínre kerüljön.

Elnézést kérünk olvasóinktól, hogy a cikket rébuszokban és ködösítve írtuk meg, de híroldalunk egyre több magas rangú politikai érdekcsoportnak szúrja a szemét, és el akarjuk kerülni a további - egyelőre csak - peres fenyegetéseket. Az írás tartalmától és névtelenségbe burkolózó szerzőjétől tehát nem győzünk elhatárolódni. A levél eredetiben, teljes terjedelmében természetesen itt olvasható. A maroknyi, minket gyűlölő és ellehetetleníteni igyekvő politikai haszonlesőnek pedig üzenjük: örömmel vettük tudomásul, hogy rendszeres olvasóinkká váltak, és bosszankodásuk csak a mi munkánkat dicséri.

Kapcsolódó:
Újabb szocpolos ügy, ezúttal tokaji ügyintézővel és szerencsi vállalkozóval
Félmilliárdos hiány, eddig 150 gyanúsított a szocpol-csalási ügyben
Frissítve: Csalókat juttatott szocpolhoz az építési osztályvezető
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Névtelen (vendég) [2009.04.01., 20:46][válaszolok] #1
Mindenki tudja Szerencsen, hogy kik a főkolomposok. Fogunk még látni érdekes dolgokat ebben a bolsevik bűzzel átszőtt városban.
Névtelen (vendég) [2009.04.02., 15:05][válaszolok] #2
Lehet, hogy mindenki tudja, csak én nem. Kik? Amúgy gratulálok az alliterációhoz, aki ilyet érez, nem lehet annak könnyű fintorogva közlekedni.
sanyiba (vendég) [2009.04.03., 06:19][válaszolok] #3
Szégyen,hogy ebben a lapban megjelennek olyan hangulatmanipuláló sejtetések,csúsztatások amiknek az igazságtartalmát senki nem vizsgálta.A hivatkozott lap minden írása,tele van szemenszedett hazugságokkal,antiszemita,rasszista, demokrácia ellenes megnyivánulásokkal.Kár lenne az egyébként kitűnő lapot ilyen irányba elvinni.
Szerkesztőség [2009.04.03., 09:57][válaszolok] #4
Tisztelt sanyiba, köszönjük az építő kritikát! A Kuruc.info olyan, amilyen, de tény, hogy az egyik legolvasottabb internetes híroldal, és ami ott megjelenik, rengeteg emberhez eljut. Mi erre akartuk felhívni a figyelmet, hiszen az itt lakóknak van a legtöbb közük a történethez. Ha csak egy szó is igaz a levélből, már megérte, de ez idővel úgyis ki fog derülni. A demokrácia gyakorlati megnyilvánulásaival sajnos már volt alkalmunk találkozni Szerencsen is - erre utal az utolsó megjegyzésünk.
Névtelen (vendég) [2009.04.04., 23:45][válaszolok] #5
sanyiba Legyen szíves árulja már el nekem, hogy hol van itt demokrácia? Ez értendő Szerencsre és az egész országra! Továbbá "antiszemita, rasszista"??? Ezt mind a TV-ben mondták? Megmondom önnek őszintén, hogy, ez a kormány azért tud ilyen elképesztő dolgokat véghezvinni, mert nagyon is békés nép vagyunk. A nyugati "demokráciákban" egy ilyen Gyurcsány-féle már rég "máshol" lenne. Egy utolsó kérdés. Amikor a magyarokat rabolják, verik, és gyilkoják minden nap, az nem rasszizmus??? "Öld a magyart" kiáltották Olaszliszkán. Akkor hol volt a sok fajvédő, hogy itt valami nagy baj történt? Sehol! Mert számukra a magyar nem értékes! Tegyen meg egy apró szivességet, csupán 1 hétig ne kapcsolja be a tv-t! Higgye el, boldogabb ember lesz...
Névtelen (vendég) [2009.04.05., 07:35][válaszolok] #6
Kedves névtelen #5 Úgy gondolom,hogy Ön kicsit felületesen olvasta el írásomat.Hát idemásolom:"Szégyen,hogy ebben a lapban megjelennek olyan hangulatmanipuláló sejtetések,csúsztatások amiknek az igazságtartalmát senki nem vizsgálta.A hivatkozott lap minden írása,tele van szemenszedett hazugságokkal,antiszemita,rasszista, demokrácia ellenes megnyivánulásokkal.Kár lenne az egyébként kitűnő lapot ilyen irányba elvinni" Változatlanul az a véleményem,hogy nem szerencsés,úgyis írhatom,hogy nem helyes,egy ilyen lap (kuruc.info)zagyvaságaira mutató linket elhelyezni ebben a lapban,még akkor sem,ha Szerencsre utaló írás van benne.Bizony a demokrácia velejárója az is,hogy rágalmak,ferdítések is lehetőséget kapnak a megnyilvánulásra.Meg az is demokrácia,hogy mi pártállástól függetlenül leírhatjuk véleményünket.Nem hiszem,hogy létezik jobboldali meg baloldali demokrácia.Tudomásul kell vennünk a TV a tömegmanipuláció meghatározó része.Ezért, bármelyik oldali megnyilvánulást úgy kell tekiteni,hogy lehetőséget adnak arra,hogy mindenki magának döntse el mennyi az igazságtartalma.Ha valahol történik (a világban vagy Magyarországon)valami, azt csak a sajtó közvetítésével tudjuk meg.És magát az esemény leírását,vagy tálalását minden sajtóorgánum a saját látásmódja (érdekei szerint)közvetíti felénk.Amiről nem írnak,az számunkra nem is létezik.Ezért van az, hogyha amerikában lelőnek egypár embert valami idióták,mi aznap értesülünk róla.De ha mondjuk egy afrikai államban 1000 embert lemészárolnak arról semmi tudomásunk nincs.A napi politikához csak annyit.Az csak tálalás kérdése,hogy a szocik megszorítása az népnyúzó a fideszé meg szükségszerü nemzetmentés.Biztos vagyok benne, hogy az Orbán kormány első tevékenysége (hivatkozva a szocikra)ugyanolyan megszorításokra fog irányulni,mert nincs más lehetősége.A nemzetközi pénzvilág korlátai miatt.Akinél a pénz van az rendeli a muzsikát,mi pedig csak játszhatjuk.Én speciel nem vagyok boldogtalan,ezért továbbra is nézem a Tv-t.Mindegyiket, hátha sikerül eligazodni a sok hadova és népbutítás között.Sajnálom az utánunk jövő generációt.Üdvözlettel: sanyiba
gratula ! (vendég) [2009.04.05., 14:53][válaszolok] #7
sanyiba! Minden tiszteletem az öné!!!!!!!!!!!!
Névtelen (vendég) [2009.04.05., 23:52][válaszolok] #8
Nem kívánok egyetlen médium mellett sem pálcát törni, és ez a kuruc.info-ra is vonatkozaik. De a lényegre nem válaszolt. Hosszasan lehetne vitatkozni arról, hogy mi a demokrácia. Egy biztos. A jelenlegi rendszernek semmi köze hozzá. Ahol nem mondhatja el az ember a véleményét, mert holnap az utcára teszik, az minden, csak nem demokrácia. De még lehetne példálózni. Más. Hol van itt a rasszizmus? Ezért is idéztem az olaszliszkai esetet. A TV-t jól látja, úgy formálja az emberek tudatát, ahogy csak akarja. Csak azt engedi láttatni, amit a hatalom akar, hogy láthasson. Ennek ellenére még is nézi. Az mszp-ről meg a fideszről csak annyit, hogy egyik kutya, másik eb. Mindkettő az MSZMP-ből nőtt ki. Aki elhiszi még ezt a nagy pártosdi marhaságot, azt sajnálom. Csupán arra jó, hogy éket verjenek a magyarok közé. Én pedig nem csak a következő generációt sajnálom, hanem a jelenlegit is. Mert a baj már most a nyakunkon van.
Lokálpatriot (vendég) [2009.04.07., 01:16][válaszolok] #9
Nagyon nem tetszik, ahogy egyesek egy kalap alá próbálják dugni a Fideszt és a Maszopot. Arról pedig, hogy Vásárhely környékén már a napi kenyérre sem jut, nem a nemzetközi pénzhatalom és mégkevésbé a Fidesz tehet. Aki ezt állítja az vak és bűnrészes a mai állapotok kialakulásáért.
sanyiba (vendég) [2009.04.07., 20:43][válaszolok] #10
Kedves névtelen #8 .Ön még mindig nem olvasta el amit írtam.Én nem állítottam,hogy itt nálunk teljes demokrácia van.Sőtt, alig van valami demokrácia.A hivatkozott hozzászólásomban azt mertem megjegyezni, az idézett lapban milyen megnyilvánulások vannak.Én úgy gondolom,hogy a jelenlegi rendszerben is megvannak a demokrácia lényeges elemei.Más: Ön azt írja az emberek ha megmondják a véleményüket,akkor az utcára teszik őket.Milyen vélemény megmondásra gondol Ön. Mert szerintem a munkahelyen nincs, és nem is lehet a helye a demokráciának. (az elképzelt szocializmusban van).Ne gondoljuk már a munkavállaló szabadon eldöntheti neki mikor lehet, pl rágyujtani,munkaszünetet tartani,szabadon eldönteni mikor mit csináljon.Az adott esetben, a munkáltatója érdekeit sértő megjegyzéseket,esetleg más véleményt képviselni. Ez nem demokrácia ,hanem anarchia .Kérdés? Hogy kerül ide az Olaszliszkai eset? A különböző Tv csatornákat (m1,hírtv,atv,echotv) azért nézem, mert ugyanazt a dolgot más-más szemszögből közvetítik, ezért talán a lényeget ki lehet, az elburjánzott(párt és anyagi érdekek) közül szűrni.Örülök,hogy sikerült kedves honfitársamat,hozzászólásra késztetnem,hiszem,hogy a jövő alakításához mindannyiunk párbeszédére, esetleges véleményére van szükségünk. És akkor nem vagyunk rászorulva mindenféle 'szójjártók' és egyéb megélhetési politikusok lemezjátszó dumájának befogadására.Szívből köszöntöm: sanyiba
Névtelen (vendég) [2009.04.07., 20:59][válaszolok] #11
Lokálpatriot!! Téged már már máshol is láttak ezzel a topik névvel beírni.Vásárhely környékén talán másként látni, Itt nálunk egyik kutya másik eb látszik.Mindegyik csak a saját zsebét szeretné tömködni.Költözz ide!!
Lokálpatriot (vendég) [2009.04.15., 00:16][válaszolok] #12
#11 Ezt írod: "Itt nálunk egyik kutya másik eb...". Ha ez így van, alkalom adtán a harmadikat kell választani, a kutyát és az ebet pedig közfelkiáltással meg kell büntetni. Ezt a harmadikból jóelőre ki kell csikarni.
jadviga (vendég) [2009.09.16., 12:13][válaszolok] #13
Talán érdemes elolvasni ezt a cikket és az eredetit főképpen. Valóban, egyszer csak kiderül az igazság. És aki a szemünkbe hazudott, vagy teszi azt ma is, el kell dönteni akarjuk-e továbbra is a városunkba látni. Béla már ült eleget, igazán felválthatná a következő a 202 gyanúsítottból.
Összes hozzászólás: 14 db (10 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 1 db (7%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.