Hírek
Kulcsár Anita nevét veszi fel a szerencsi sportcsarnok
Dátum: 2009.04.10., 14:24Megtekintve: 17288Értékelés: 5.00Címkék: kulcsár_anita, városi_sportcsarnok

Kulcsár Anita, a 2005. január 19-én autóbalesetben elhunyt olimpiai ezüstérmes kézilabdázó nevét veszi fel szülővárosában, Szerencsen a városi sportcsarnok. A névadó ünnepségre jövő csütörtökön 15 órakor kerül sor. Az esemény után emlékkiállítás nyílik a csarnok aulájában.
Kulcsár Anita Sportcsarnok Szerencsen! A 2005. január 19-én autóbalesetben elhunyt olimpiai ezüstérmes kézilabdázó nevét veszi fel szülővárosa, Szerencs városi sportcsarnoka. A névadó ünnepségre jövő hét csütörtök délután kerül sor. Az esemény után emlékkiállítás nyílik a csarnok aulájában.

Kulcsár Anita a Nyíregyházi Kölcsey, a Győri Graboplast ETO KC, a Cornexi-Alcoa és a Dunaferr NK csapataiban játszott, EHF-kupa döntős, magyar bajnok és kupagyőztes. A válogatottal 2000-ben olimpiai ezüstérmes és Európa-bajnok volt. 2004-ben a világ legjobb kézilabdázójának választották.

Érdekesség, hogy az azt megelőző, és az azt követő évben is magyar játékos kapta az elismerést, 2003-ban Bojana Radulovics, 2005-ben Görbicz Anita.

Forrás: XLSport, SportHíradó
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
csokoládé (vendég) [2009.04.16., 13:00][válaszolok] #1
Hát késő ! Éltében is megbecsülhették volna ezt a lányt! Nem terem minden évben lyen tehetség sem az országban, de főleg nem egy kisvárosban. Szívemből gratulálok az egyedül maradt édesanyának, aki büszke lehet arra, hogy ilyen gyermeket nevelt. Az olyan snassz dolog halála után megbecsülni valakit és nap-mint nap méltatni.
Névtelen (vendég) [2009.04.19., 16:56][válaszolok] #2
Tudja-e, csokoládé, hogy életében is becsülték? Miért kell mindig mindenhez negatívan hozzászólni? Miért nem azt látja csokoládé, hogy amint a körülmények lehetővé tették, megtörtént a csarnok elnevezése? (amíg élt az édesapa, nem lett volna szerencsés nap mint nap bemennie egy olyan sportcsarnokba dolgozni, ami az elhunyt lánya nevét viseli - így vélte az édesanya, és ez tiszteletben volt tartva). Mi a snassz a dologban? Ki méltatja mostanság nap mint nap Anitát? Mi van emögött a negatív hozzászólás mögött?
Összes hozzászólás: 2 db (2 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.