Hírek
Térfigyelő buktatta le a taktaszadai férfit
Dátum: 2009.05.26., 13:51Megtekintve: 8661Értékelés: 5.00

2009. május 13-án valamivel 16 óra után a Szerencs városban működő térfigyelő rendszer kezelője észlelte, hogy Szerencs, Rákóczi út 112. szám előtti parkolóban megáll D.J. taktaszadai lakos gépjárművével és a közeli falatozóba bemegy. Lakhelyelhagyási tilalmát szegte meg a férfi.
A Szerencsen működő térfigyelő rendszer kezelője vette észre, hogy D. J. taktaszadai férfi betér egy helyi falatozóba. Ez még nem ütközik a Büntető Törvénykönyvbe, és név szerint sem ismer mindenkit a rendőrség. A taktaszadai férfivel szemben azonban több bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el, azaz a települést nem hagyhatta volna el. A kezelő értesítette az ügyeletest, aki azonnal a helyszínre küldte a rendőrjárőrt, akik igazoltatták D.J-t, majd előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, egyben értesítették a bíróságot - tájékoztatta a Borsod Online-t Dobi Tamás, a B.A.Z. Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa.

Forrás: szerencs.hu, boon

Megjegyzés: érdekes, hogy a cigányság bűnöző rétegeit mennyire vonzzák a falatozók. Szerencsen leginkább ezeken a helyeken fordulnak elő - elég például a benzinkutakat megnézni -, és mint látszik, a környező településekről is szívesen járnak ide. Jó látni, hogy a térfigyelő rendszer máris javítani tud a közbiztonságon. Hogy a cikkben említett férfival mi történt előállítása után, sajnos már nem szólnak a híradások.
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás.

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.