Hírek
"Megélhetésieket" fogott a térfigyelő Szerencsen + videó
Dátum: 2009.06.10., 17:33Megtekintve: 10432Értékelés: 3.71Címkék: cigánybűnözés

A szerencsi éjszakában csak két fiatalember volt ébren és a térfigyelő-kamerák. Betörés és elfogás egyenes adásban! Szerencs belvárosában az éjszakai órákban hosszú ideig csak a térfigyelő-kamera mozgott. Csendesnek ígérkezett az éjszaka. A rendszer diszpécsere azonban felfigyelt két fiatalemberre, akik egy bezárt, lehúzott rolójú büfé előtt megálltak, majd körbejárták több alkalommal is - írja a Borsod Online.
A két férfi alaposan megvizslatta a nyílászárókat, majd egyikőjük megemelte a lezárt redőnyt és betörte az ablak üvegét. De nem tudtak ily módon bejutni, ezért a büfé oldalsó bejáratának ajtaját rúgták be, majd itt mentek be az épületbe.

Mindeközben a térfigyelő-kamerák kezelője értesítette a rendőröket (a kezelő nem rendőr? - a szerk.), akik azonnal reagáltak a bejelentésre. A tetten ért sóstófalvai és megyaszói férfiak éppen a befagyasztott gyroshúst és a sajtot próbálták megenni. A járőrök láttán a kasszából kivett aprópénz is kihullott a zsebükből. A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt (és a rongálás? - a szerk.) indított eljárást a két férfivel szemben, egyben kezdeményezték gyorsított eljárás keretében bíróság elé állításukat.


Forrás: boon (ott nem véleményezhető, nálunk igen; cím tőlünk)

Kapcsolódó:

Térfigyelő buktatta le a taktaszadai férfit
Olvasó: Térfigyelés, magánparkoló Szerencsen a Népház előtt?
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
HF (vendég) [2009.06.10., 18:15][válaszolok] #1
Tetves kormosok! Abba nem gondoltok bele, h mi kárt okoztok szerencsétlen kisvállalkozónak, akinek az adójából rendszeresen berúgtok és játékgépeztek?! Erre is csak ti vagytok képesek. Elég belőletek! Csendőrséget és egycsapást AZONNAL!
Névtelen (vendég) [2009.06.18., 18:00][válaszolok] #2
Őszintén, a térfigyelő nem biztos, hogy rendőr, nem kell neki az éppen aktív rendőri állományhoz tartozni(pl.: nyugdíjas ex rendvédelmi dolgozó). Rongálás? Ez vicc,kedves szerkesztő nézd meg a BTK.-t mert a dolog elleni erőszakkal történő elkövetés jelen esetben mint minősítő körülményként értékelendő..., emiatt nem beszélhetünk semmiféle rongálásról, ha nem tetszik azt a jogalkotóval kell megbeszélni:).Egyébként jó a cikk és tetszik.
Szerkesztő [2009.06.18., 18:17][válaszolok] #3
Az első kérdés talán mások fejében is megfordult, tekintve a korábbi heves vitákat az új térfigyelő rendszerről. Budapesten tudomásom szerint a 8. kerületben például a rendőrök vannak beosztva a kamerák figyelésére, amit utálnak is nagyon. Egyébként köszönöm a szakszerű válaszokat! Üdv., a szerkesztő
Névtelen (vendég) [2009.08.18., 15:10][válaszolok] #4
jo minden csak kar hogy meg fogtak őket azoknakis meg kell élni valamibőll nem sajnalom tőlűk a lopast ! lopnak a magyarok is csak ők okosabbak mint ezek a balfékek
Névtelen (vendég) [2009.09.17., 23:16][válaszolok] #5
Ezen röhögni kellene,ha nem lenne sírnivaló!
MMM (vendég) [2009.12.21., 10:06][válaszolok] #6
Bocsánat, hogy ide. Tudja valaki, akár a szerkesztők közül is, hogy minek térfigyelő kamera az Árpád hegyre vezető útra a Zs. temető és a Kat. temető közé? Tényleg ennyire fontos a lakásnélküli párocskák autós pásztorórája vagy csak a holtak nyugalmára kell ennyire vigyázni? Tényleg nem volt forgalmasabb hely?
nyusy (vendég) [2010.03.01., 11:37][válaszolok] #7
hmm én is itt szoktam enni elég jo látni kamerán:):)
Én (vendég) [2010.10.10., 13:22][válaszolok] #8
Kamerát mindenhova! nekem is Ott van üzletem, ami a kiadásait alig fedezi!
a (vendég) [2011.11.23., 10:55][válaszolok] #9
benyeltem énis a tét figyelőt
R (vendég) [2011.11.29., 13:32][válaszolok] #10
Nem szükségszerű rendőröket alkalmazni a térfigyelésnél mert ha alapból gyanús cselekmény történik arra felfigyelnek...
Igen, rongálás... lényegében azt is számba kell venni mint bűncselekményt!
Mondják hogy megélhetési bűnözés.Dolgozni kell, nem lopni!
Ha tényleg ki akarják szűrni a bűnözést, rongálást, miegymást bekamerázhatnak mindent...
Tetszett a cikk és meglettek az elkövetők "ebben az esetben"
Hádám [2011.11.29., 14:01][válaszolok] #11
Ezek szerint mégis csak ül valaki a monitor előtt, aki "élő adásban" figyeli a történéseket, ellentétben az egyik tisztelt hozzászóló állításával, amit pár hónapja írt!
Összes hozzászólás: 11 db (10 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.