Hírek
Ékszerboltba törtek be Szerencsen + fotó
Dátum: 2009.08.05., 12:36Megtekintve: 4261Értékelés: 5.00

Nem kísérte nagy „szerencse” azon betörő(ket), aki(k) keddről szerdára virradó éjszaka hatoltak be Szerencs Rákóczi útjának egyik óra- és ékszerboltjába - írja a Kulcs Magazin.
Az elkövető(k) hajnali két óra környékén a bejárati ajtó ablaküvegének bezúzásával jutott(ak) be az üzlethelyiségbe. A rendőrségre fél háromkor érkezett riasztás, a járőrök azonnal a helyszínre siettek, de a betörő(k) - nyilván a riasztóberendezés működésbe lépése után - elhagyták a helyszínt. Mint azt a Kulcs Magazin megtudta, nagy értékű tárgyakat nem sikerült elvinni, mert azokat a nyitvatartás befejezésekor biztonságos helyre zárják a bolti alkalmazottak. A rendőrség - a nyomrögzítés után - ismeretlen elkövető(k) ellen folytat nyomozást.

-SfL-

A fotó a Kulcs Magazin cikkében megtekinthető. A környéken rendőrségi forrásaink szerint most emelték meg a nyomozókutyák számát, forró nyomon talán elfoghatták volna az elkövetőket.

Forrás: Kulcs Magazin, cím tőlünk
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
nincsenek törvények (vendég) [2009.08.06., 15:32][válaszolok] #1
Vagyis a törvényeket, rendeleteket hiába alkotják meg a bírák, a törvényhozók, azok csakis kizárólag az egyszerű, kétlábon a földön járó szegény emberekre vonatkoznak. Vannak ezzel kapcslatos tapasztalataim,. Vannak sérelmeim, mehetek az Istenhez magához. A világon senkit nem érdekel. De ha a félelmem, ami nem csak engem érint beigazolódik, az nagyon szomorú lesz. Pedig jönnek a választások. Különösen oda kéne figyelni minden embercsoportra. És nem csak akkor szórni a légbe a százmilliókat, mikor valaki, vagy valakik már nincsenek. Tegnep néztem egy hírműsort persze, hogy a hír tv-ben. Azut mondták a rendőrség tehetetlen és azért ajánlott ennyit. Hát elszomorító. Egy olyan országban élni, ahol félni kell most 2009-ben, mert nincs ki megvédje jogainakat?
peace (vendég) [2009.08.10., 00:12][válaszolok] #2
és mi van a térfigyelőkamerákkal?
Összes hozzászólás: 2 db (2 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.