Hírek
Kifigyelte a térfigyelő a figyelőt Szerencsen + videó
Dátum: 2009.10.16., 20:10Megtekintve: 7484

A szerencsi térfigyelő rendszer eredményesen működik, aminek újabb bizonyítéka, hogy szeptember végén sikerült tetten érni egy négyfős társaságot bűncselekmény elkövetése közben - számolt be a Borsod Online. A lakosság egy része által táplált kezdeti bizalmatlanság a kamerák iránt pedig a sikeres felderítéseknek köszönhetően eloszlani látszik.
Este tíz óra után néhány perccel a térfigyelő rendszer diszpécsere jelezte a Szerencsi Rendőrkapitányság ügyelete felé, hogy gyanús mozgást észlelt a szerencsi piactéren. A kamera ugyanis rögzítette, hogy a körbekerített zöldség-gyümölcs piac kerítésén több fiatalember bemászik, egy pedig kívül maradt és úgymond figyelő szolgálatba helyezte magát.

Az ügyeletes soron kívül értesítette a szolgálatos járőröket, akik megfelelő óvatossággal közelítették meg a bejelentés helyszínét, nehogy ideje korán „megzavarják” az éjszakai látogatókat.

A rendőrök szintén bemásztak a piac területére, ahol sikerült elfogni P. D. szerencsi, D. P., és B. R. bekecsi lakosokat, akik a piac területén lévő büfébe próbáltak meg betörni és onnan némi italt szerezni.

A három fiatal férfit előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol kiderült, hogy negyedik társuk is volt, B. R., a figyelő. Ő azonban későn vette észre a kiérkező rendőröket, így mentette a menthetőt és hazatekert kerékpárjával, ahonnan a járőrök állították elő néhány perccel később.

A négy fiatalkorúval szemben a Szerencsi Rendőrkapitányság lopás kísérlete miatt folytat büntetőeljárást - tájékoztatta a Borsod Online-t Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa.


Forrás: Boon
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Ricsi (vendég) [2012.01.21., 21:44][válaszolok] #1
Ez hazugság:D
Összes hozzászólás: 1 db (1 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.