Hírek
Frissítve: III. Örök Mozgásban Táncest + képek
Dátum: 2010.02.09., 18:51Frissítve: 2010.02.23., 22:47Megtekintve: 7237Értékelés: 4.14

A cikkhez galéria is tartozik. Megtekintéséhez kattintson ide!

A Taktaharkányi Mazsorett, Modern és Formációs Tánccsoport február 13-án (szombaton) 17 órai kezdettel harmadik alkalommal rendezi meg a szerencsi Kulcsár Anita Sportcsarnokban "Örök mozgásban" című bemutató előadását. A műsorban a taktaharkányi csoportokon kívül fellépnek a szerencsi Cini-Mini Tánciskola növendékei.
A korábbi évekhez hasonlóan a közel 140 gyerek és fiatal színvonalas, szemet gyönyörködtető előadással készül a kistérség lakossága előtti bemutatkozásra.

A belépődíj 500.-Ft.

A gyerekek szeretettel és tisztelettel hívják és várják mindazokat, akik egy látványos, színes, üde előadást szeretnének látni, várják a barátokat, ismerősöket, iskolatársakat és mindenkit, aki kedveli a vidámságot és a táncot.

(Olvasónktól)



Frissítés (2010. február 23., 22.45): Egy kedves olvasónk jóvoltából a helyszínen készült több tucat felvétele honlapunkon is elérhetővé vált, ide kattintva böngészhető.

(Korábbi felvétel)



Kapcsolódó:

Országos döntőben a taktaharkányi mazsorettesek
II. Örök Mozgásban Táncest
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Névtelen (vendég) [2010.02.12., 21:14][válaszolok] #1
A gyermek lelke olyan,mint a tükör,mely váltakozva fordul új és új irányba,s fényt keres,nap,holdak,csillagok,vagy pislogó gyertyák fényét,mit önmagáról visszatükrözhessen.Van gyermek,kit gondosan szoktatnak,hogy merre s hova forduljon fény után.Nap felé,vagy ritka csillag felé.S az irányt,ha bölcsek a szülők,a tükör erejéhez mérik.Aztán van,aki csak úgy önmagától fordul erre-arra s keresi azt,ami szépet ígér,vagy ami megnyugtat.Kedves mazsorettes gyerekek maradjatok mindig barátok,segítsétek egymást.mutassatok továbbra is példát ebben az átpolitizált,embertelen világban a felnőtteknek.Szükségünk van rátok,legyetek együtt még sok-sok évet.Sok sikert. Egy taktaharkányi szülő.
Névtelen (vendég) [2010.02.12., 22:30][válaszolok] #2
Jaj :(
ez fáj
Névtelen (vendég) [2010.02.13., 20:10][válaszolok] #3
Nagyszerű volt,megtelt a nézőtér.Ismét azt láttuk,hogy az emberek jobban örülnek egy ilyen előadásnak,mint egy újabb sztárocskának.
Névtelen (vendég) [2010.02.15., 07:50][válaszolok] #4
Köszönjük a szép estét! Ismét nagy élményt szereztetek, gyerekek! Csak így tovább!
Névtelen (vendég) [2010.02.17., 23:14][válaszolok] #5
Újra nagyon-nagyon jók voltatok,valóban nem hiányzott szombat este semelyik beképzelt hakni csapat.Itt is vannak,maradtak még értékek,lelkes fiatalok és őket segítő szülők valamint az önzetlenül támogató taktaharkányi önkormányzat.Bárcsak nekik is lennének követőik,segítőik,támogatóik.A szülők,nagyszülők büszkék lehetnek ezekre a gyerekekre.
Cini (vendég) [2010.02.18., 16:18][válaszolok] #6
:-))))
Azt hiszem ez nem a reklám oldala!
Vannak segítőink/segítőim, akik szívük lelkük kiteszik mind szerencsi és harkányi CSOPORTJAIMÉRT! Mégegyszer köszönet nekik!!!!! Jövőre még jobbat, még szebbet!!! Büszke vagyok rátok lányok fiúk!! Hajrá Szerencs, Hajrá Harkány!!!!!
Szemán Ákos (vendég) [2010.02.21., 13:51][válaszolok] #7
Kedves Olvasók!

Nagyon büszke vagyok Cinire és különösen a taktaharkányi fiatalokra, illetve gyerekekre és gratulálok nekik ezért a fergeteges fellépésért. Taktaharkányban mindig megtöltik a nézőteret, amely újra megtelhetett Szerencsen is. Számos alkalommal örvendeztetik meg a taktaharkányi lakosságot fellépéseikkel és egy üde színfoltot jelentettek immáron sokadszor nemcsak a taktaharkányi, de a dél-zempléni kultúra tabelláján is.
Csak így tovább Cini, csak így tovább csoportok.
Összes hozzászólás: 8 db (8 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 1 db (12%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.