Hírek
Régi játékok kiállítása Szerencsen
Dátum: 2011.04.10., 15:27Megtekintve: 17577Értékelés: 5.00

Gyermek volt minden óriás, s úgy játszott, mint más - így hangzik a jól ismert dalszöveg. S valóban, életünk első éveit önfeledt játékkal töltjük. Legtöbben felnőttként is féltve őrzünk egy-egy olyan játékot, melyet elővéve a gyermekkorunk szép pillanatait idézzük fel. Erre az ötletre alapozva Szerencs egyik nevezetességében, a Világörökségi Kapuzatban nyílt meg a Régi játékok kiállítása, mely április 4-étől minden nap 8-20 óráig tart nyitva és várja a nosztalgiázni vágyó felnőtteket; a szülőket, akik csemetéiknek szeretnék megmutatni régi játékszereiket.
Természetesen osztálykirándulások alkalmával is nagyszerű program ez diákok és pedagógusok számára egyaránt, hiszen nem a klasszikusan vett kiállításról beszélünk: a játék mint olyan, minden korosztályt érdekel. A félezernél is több darabból álló kollekció többségében Magyarország illetve a volt KGST országok játékgyártásának termékeit mutatja be az ötvenes évektől kezdődően a nyolcvanas évekig.

A belépés ingyenes!

Várjuk tehát a kicsiket és nagyokat az ingyenesen megtekinthető Régi játékok kiállítására Szerencsre!

Cím: 3900 Szerencs, Nagyvárad u. 2/B

e-mail: kapuzat@szerencs.hu
Tel.: 47/777-072

Szervező: Juhász Attila

Email: medence@gmail.com
Telefon: 06-70-588-91-90

Forrás: Juhász Attila, illetve SuliHáló.hu



Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Hádám [2011.04.10., 22:20][válaszolok] #1
Nem kapcsolódik a témához túlzottan, mégis talán itt fér el leginkább a többi topichoz képest...
A szerencsi Hatás Alatt zenekar benevezett az UNICUM által szervezett Tehetségkutatóra, melyben közönségszavazás útján derül ki, mely zenekarok lesznek olyan szerencsések, hogy az első 15 hely valamelyikét szerzik meg. A tét nagy, a kérdéses helyeken végzett zenekarok közül nem kisebb banda, mint a TANKCSAPDA választja ki azt a szerencsést, akik 2 koncert erejéig egy színpadra állhatnak a mára Ikonná vált magyar zenekarral! Továbbá szintén a Tankcsapda választása alapján a nyertes zenekar fellépési lehetőséget nyer a Sziget és a Volt fesztiválokra! A tét valóban nagy, ezért kérünk mindenkit, aki teheti szánjon ránk 1 percet és adjon egy szavazatot a zenekarunkra, a FACEBOOK oldalon az alábbi linken:

http://apps.facebook.com/tehetsegvadaszat/87/27

Előre is köszönjük mindenkinek a segítségét! Rákenróllll! Hatás Alatt zenekar
Napsugár (vendég) [2011.04.11., 23:05][válaszolok] #2
Gratulálok Attila a kiállításhoz! Nekem ez sokat jelent, jó visszaemlékezni.

ui.
Hádámnak üzenem, nem kellene mindig mindenhova kényszeresen írni! Van élet a Szerencsi Válaszon is túl.......
Hádám [2011.04.11., 23:29][válaszolok] #3
Tisztelt Napsugár! Nem írok kényszeresen, meg egyébként is mi köze hozzá hova és mennyit írok?! Megkérdeztem a szerkesztőket érdemes-e külön cikket nyitni a témának, tudja szoktunk itt hirdetni SAJÁT SZERVEZÉSŰ rendezvényeket is! Mivel ez egy felhívás, így azt javasolták ne külön cikk legyen, hanem olyan helyre írjam, ahol a leginkább megfér. Mivel ez se nem politika, se nem vitatéma, kézenfekvő volt, hogy ide kerüljön. Ezen a cikken belül viszont ez az utolsó "magyarázkodásom", többet csak a témával kapcsolatban írok!
Gabriella75 [2011.04.29., 06:52][válaszolok] #4
Kedves Attila! Gratulálok! Nagyon jó ötlet a régi játékok kiállítása! Jó látni újra a gyerekkorom! Köszönet érte!!!!!!!
Összes hozzászólás: 4 db (4 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.