Hírek
Beszámoló az első rátkai Töltött Káposzta Fesztiválról
Dátum: 2011.05.25., 11:04Megtekintve: 14677Értékelés: 4.00

Az elmúlt hétvégén Rátkán első alkalommal, hagyományőrző céllal rendezték meg a Töltött Káposzta Fesztivált, amely a helyi önkormányzat és a támogatók jóvoltából ingyen fogadta vendégeit. Volt káposzta- és borkóstolás, zenés programok és esti utcabál is. A közönség soraiban a szerencsi Fesztiválfilm stábja is megjelent, hogy interjút készítsen a polgármesterrel és néhány perces beszámoló anyaggal szolgáljon az eseményről, amely alább megtekinthető.
Az összeállítás:


Forrás: Fesztiválfilm
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
jadviga (vendég) [2011.06.10., 20:23][válaszolok] #1
Szívből gratulálok az ötlethez és annak megvalósításához! A Rátkai emberek, dolgos, kitartó szorgalmas nép.
Minden nap megnéztem ezt a tudósítást, rég bejártam Rátkát gondolatban, annyi az ismerős. Sajnálom, hogy ehhez a riporthoz senkinek nem volt hozzáfűzni valója, mert gratulálni ugye nem könnyű?!
Könnyebb belekötni az élő fába is, ha már másba nem lehet.
káposzta (vendég) [2011.06.11., 19:32][válaszolok] #2
Kedves jadviga, kb. két hétig Ön is elfelejtett gratulálni.
Igy utolsó két mondata kicsit kötekedõnek tünik.
jadviga (vendég) [2011.06.11., 21:18][válaszolok] #3
Sajnálom, ha mindenféle jó szándékom, elismerésem ellenére, bárki is kivetnivalót talál ebben a pár sorban.
Kedves káposzta!
Istenemre mondom, és higgye el, ezzel a kijelentéssel , nem szórakozok, minden nap megnéztem, olvastam a bejegyzéseket, nem akartam első lenni az elismerő szavakkal. Ha mégis vétkeztem ezzel, mert már szinte szégyelltem, hogy nincs egy jó szó sem írva a rendezvényről, akkor itt nagy gondok vannak a szemlélettel. De bocs, ez kijárt!! Most is mondom: szívből gratulálok, kívánok a Rátkai embereknek további jó egészséget, összetartást, mert csak így tudja egy népcsoport megőrizni méltóságát, hagyományait, összefogását...
További szép estét önnek!!
Hádám [2011.06.12., 00:21][válaszolok] #4
Sváb szalonna napot nem akarnak tartani? Az valami isteni finom, ráadásul egyedi készítésű, szerintem megérne az is egy rendezvényt!
Összes hozzászólás: 4 db (4 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.