Hírek
Olvasói levél — Eltűntek a fák az új parkolóból
Dátum: 2011.09.06., 22:32Megtekintve: 13882

Olvasónk lett figyelmes arra, hogy a nemrégiben kialakított, Rákóczi téri parkolóba ültetett fáknak egyik napról a másikra nyomuk veszett. Ezúttal nem a tolvajok nyomát kell keresnünk, hiszen közmunkások kapták meg feladatként az elhanyagolt csemeték eltávolítását, mivel a növények gondozás hiányában egytől egyig elpusztultak.
Tisztelt Szerkesztőség!

A Rákóczi téri általános iskola környékén évek óta megoldatlan probléma volt a parkolóhelyek hiánya, mely különösen az iskolaidő reggeli óráiban okozott fejfájást a gyermekeiket iskolába vivő szülőknek. Jómagam is megörültem, mikor a tanév végén megláttam egy újonnan kialakított parkolót az óvodával szemben, ráadásul kb. 20-30 facsemetét is ültettek hozzá. Reméltem, néhány éven belül már az árnyékuk alatt hagyhatom autómat. Igen ám, de a növények gondozásáról már megfeledkeztek, azok a tikkasztó hőségben egy csepp vizet sem kaptak. Így a fák törvényszerűen száradni kezdtek, a napokban már hűlt helyük sem maradt, eltávolították mindet, pontosabban csak ami maradt belőlük.

Kíváncsi vagyok, hogy mennyi pénzt dobtunk ki ezzel a gondatlansággal a kukába, de lehet, hogy jobb bele sem gondolnunk... Távol áll tőlem a szocialista rezsim bármely cselekedetének is méltatása, de elég megnéznünk a piactéri parkolót, ahol az érintettek nem mulasztották el a gondozást, locsolást, és ma már életerős fák állnak az utcában.

(név és cím a szerkesztőségben)
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás.

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.