Hírek
Meghívók Taktaharkányba – Rock-karácsony és adventi hangverseny
Dátum: 2011.12.15., 13:36Megtekintve: 13823Értékelés: 3.00

A Black Rose zenekar 2011. december 17-én (szombaton) 18.30 órakor szeretettel várja a rockzenét kedvelő fiatalokat és idősebbeket karácsonyi rock koncertjén a taktaharkányi Művelődési Házban, ahol rock klasszikusok hangzanak el. Az együttes valamennyi tagja a Bocskai István Gimnáziumban végzett. Vasárnap adventi hangverseny lesz a a római katolikus templomban.
Taktaharkány Nagyközség Önkormányzata, a Taktaharkányi Községi Kórus és a Római Katolikus Egyházközség szeretettel és tisztelettel meghívja Önt és kedves családját 2011. december 18-án (vasárnap) 16 órai kezdettel a római katolikus templomban tartandó Adventi hangversenyre.

Varga László (polgármester), Darvas László (plébános, főtiszt. kanonok), Nagy Attila (karnagy)
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Értesítés (vendég) [2011.12.17., 15:53][válaszolok] #1
Sajnálattal értesítjük a tisztelt érdeklődőket, hogy a Taktaharkányi Községi Kórus vasárnapi adventi hangversenye haláleset miatt elmarad! Varga László pm., Th.
Összes hozzászólás: 1 db (1 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.