Hírek
Vádemelés a bekecsi férfi ellen
Dátum: 2013.09.28., 12:24Megtekintve: 10521

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya indított eljárást életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Z. Tibor 43 éves bekecsi lakos ellen. A nyomozás során beszerzett adatok szerint a 43 éves férfi 2013. március 31-én 18 óra körüli időben az alsógödi vasútállomás peronján szóváltásba keveredett egy 52 éves gödi férfival, akit ezt követően egy bottal többször megütött.
Az eljárásba bevont igazságügyi orvosszakértő véleménye alapján a bűncselekmény minősítése emberölés bűntett kísérletére módosult. A helyszínre kiérkező rendőrök elfogták és előállították Z. Tibort, akit gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vettek. A Budakörnyéki Járásbíróság 2013. április 3-án elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A Z. Tibor ellen- fogvatartása mellett- emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Forrás: Gödi Hírhatár, police.hu, a kép illusztráció
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Érdekes (vendég) [2013.10.02., 10:01][válaszolok] #1
Bottal megsuhint valakit esetleg avval a bottal amit a tőle vettel és már emberölési bűntett kísérlete ? Mezőzomboron leütik az olyan helyre húzzák ahol alig megtalálható,elveszik értékeit és ez nem más mint rablás ?
Összes hozzászólás: 1 db (1 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.