Hírek
Autófeltörők rendőrkézen
Dátum: 2014.10.22., 23:35Megtekintve: 11725

Két hónap alatt kilenc autót tört fel, vagy rongált meg a járművekben található kisebb értékekért Szerencsen az a két fiatalkorú, akik elfogásukat követően beismerték a terhükre rótt bűncselekmények elkövetését. A Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettesek ellen indított büntetőeljárást, mert azok a 2014. augusztus 16. és 2014. október 19. közötti időszakban összesen 9 esetben törtek fel, vagy rongáltak meg személygépkocsikat a bennük található értékek eltulajdonítása érdekében - írja a police.hu.
A főként hétvégi éjszakákon "dolgozó" autófeltörők miután a riasztó nélküli gépjárművek ablaküveg-szigetelését a helyéről kiszakították, vagy az üveget betörték az autókból jellemzően kisebb értékkel bíró tárgyakat – pizzát, telefont, pen drive-ot, navigációt, illetve pár tízezer forintot – vittek el.

Az ügyben bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a Szerencsi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították, majd 2014. október 21-én elfogták a sorozat-bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves V. G. bekecsi, valamint 16 éves Cs. G. szerencsi illetőségű, fiatalkorú fiúkat.

A terheltek gyanúsítotti kihallgatásuk során beismerték a terhükre rótt bűncselekmények elkövetését. Velük szemben a hatóság több rendbeli, dolog elleni erőszakkal, üzletszerűen elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Képgaléria itt látható.

Forrás, kép: police.hu
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Bukovszky Róbert [2014.11.07., 09:18][válaszolok] #1
Pont ide illik; youtube thumbnail
Megjegyzem szabodon sétálnak, ha jól láttam a napokban.
leonidas (vendég) [2014.12.01., 20:04][válaszolok] #2
Volt egy tippem,hogy kik lehettek....Ha egyszer éhesek voltak és csak a kocsiban találtak ennivalót?Minek zárták be,akkor nem kell feltörni.
Összes hozzászólás: 2 db (2 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.