Hírek
Összerúgta a port a Fidesz képviselőjével a miskolci kamujelölt
Dátum: 2018.10.03., 22:12Megtekintve: 7915Értékelés: 5.00

Molnár Zsolt három hónapja még kamujelöltséget vállalt lelkesedésből, hogy egy időközi választáson segítse a Fideszt. Egykori pártfogói szerinte azóta ellene fordultak, a hétvégén például kitetették a szűrét egy fesztiválról, amire érvényes jegye volt. Kidobatta a fideszes Koncz Ferenc egy hétvégi ongai rendezvényről Molnár Zsoltot, a párt és a képviselő korábbi aktivistáját, aki a nyáron arról híresült el, hogy a kormánypártok névdublőrként indították a júliusi miskolci időközi választáson - számolt be a HVG. A kamujelölt(ek)et - ahogy arról a lap több cikkben is beszámolt - azért vetette be a Fidesz, hogy összezavarja az összellenzéki támogatással indult Erdei Sándor szimpatizánsait.
A korábban Rokker Zsolttiként ismert humorista esélyeinek csökkentésére nemcsak egy másik Erdei Sándort kerítettek és vettek rá az indulásra, hanem azok kedvéért, akik Rokker Zsolttit keresnék a szavazólapon "egy Zsoltot" - Molnár Zsoltot is.

A függetlenként nyilvántartásba vett 18 éves Molnárról a hvg.hu napokon belül kiderítette, hogy a Fidesz aktivistája, a tavaszi országgyűlési választási kampányban többek között a miskolci Csöbör Katalin, és a szerencsi Koncz Ferenc kampányát segítette. Saját Facebook-oldalán megosztott fotóin Molnár feltűnően sokszor volt látható Konczcal és a politikus családjával. Bár kamujelöltkénti indítása információink szerint nem a szerencsi politikus ötlete volt, lebukása után Molnár igyekezett úgy beállítani, mintha Konczéknak kulcsszerepe lett volna az egyébként választási bűncselekménynek számító áljelöltesdiben.

Időközben azonban, úgy tűnik, megromlott a viszony a fideszes politikus és az aktivista között, Molnár Zsolt ugyanis személyesen kereste meg lapunkat a hétvégén történtekkel. Állítása szerint Koncz idősebbik, Ferenc fia minden előzmény nélkül rátámadt az ongai görhenap megnyitóján, meglökte, kiabált vele, majd Molnárt biztonságiak vezették ki a rendezvény területéről, annak ellenére, hogy érvényes megváltott belépője volt. A biztonságiak Molnárnak azt mondták, látták, hogy nem csinált semmit, de a jegyző kérésére nem engedhetik vissza, sőt ezt akkor sem tették meg, miután Konczék már elmentek.

A cikk a HVG oldalán folytatódik.

Kapcsolódó:

Furcsa telefonhívás borzolja a kedélyeket a miskolci kamujelölt-botrányban
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Ilyen (vendég) [2018.10.06., 18:53][válaszolok] #1
hatalma van a matek tanárnak húúú.
errr (vendég) [2018.10.08., 12:23][válaszolok] #2
patkánynépség
Összes hozzászólás: 2 db (2 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.