Hírek
Késelés történt Bekecsen + videó
Dátum: 2018.10.03., 22:26Megtekintve: 7781

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy késsel megsebesítette 22 éves áldozatát - adta hírül a Rendőrség honlapja. Testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya. A 48 éves gyanúsított előzetes szóváltást követően 2018. szeptember 30-án 21 óra 30 perckor Bekecsen mellkason szúrta férfi ismerősét, aki életveszélyes sérülést szenvedett. A kiérkező járőrök a késelőt azonosították, majd elfogták és a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrség vizsgálja a bűncselekmény pontos körülményeit.
Az elkövető vallomása szerint önvédelemből szúrt, jelenleg szabadlábon védekezik. A tv2 Tények című műsora 2018. október 2-ai adásában helyszíni riportot is közölt a késeléssel kapcsolatban (9:37-től kezdődik):


Forrás: police.hu, tv2
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás.

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.