Hírek
Helyszíni riport a borsodi időközi választás jelöltjeivel
Dátum: 2020.09.15., 17:22Megtekintve: 484

A 24.hu hírportál hosszú helyszíni riportban mutatja be az októberben esedékes időközi választás jelöltjeit. A cikkben mindenkiről szó esik, egyedül Koncz Zsófia nem kívánt élni az interjú lehetőségével. Az írás eredeti címe a "Borsodi időközi: a jobbikos jelölt beleesett a gyűlölet mocsarába, de szeretettel fogadja a DK-sokat", de korántsem csak az összellenzéki jelöltről szól Nagy József, tévéből is ismert újságíró cikke, amelynek bevezetője alább olvasható.
Nincs gyászév, még gyászhónap sincs a politikában: július tizedikén motorbalesetben meghalt Koncz Ferenc, BAZ megye 6. választókerületének fideszes országgyűlési képviselője, húsz nappal később október tizenegyedikére kiírták az elárvult mandátum sorsáról döntő időközi választást.

A Koncz család gyászol, de a politika nem: négy héttel a tragédia után a Fidesz bejelentette, hogy Koncz Ferenc harmincéves lányát, Zsófiát indítja az időközin.

Koncz Zsófia jogot végzett Pesten. Egyetemistaként lépett be a Fidelitasba, alelnökségig vitte, ebbéli minőségében került be először a sajtóba: a 2015. március tizenötödikei szétfütyült Orbán-beszéd után társaival létrehozta a "provokátorfigyelőt", és arra buzdította az ország fideszeseit, hogy jelentsék fel náluk mindazon baloldaliakat, akik "szét akarják verni mások rendezvényét". Az oldal lényegében el se indult, ugyanis a balos elhajlással nem vádolható Péterfalvi Attila adatvédelmi ombudsman jogsértőnek minősítette azt.

Koncz Zsófiáról legközelebb 2018 őszén hallottunk, amikor kiderült, hogy Magyarország washingtoni nagykövetségén lett külpolitikai munkatárs; hogy ez a státusz mit takar és milyen fizetéssel jár, azt annak idején nem árulta el nekünk a külügy.

Mivel a sajtóval csupán pár fájón komfortos, a Fidesz-médiában abszolvált interjúban érintkezik, nemhogy fogalmunk, még benyomásunk sincs, milyen ember ez a széles mosollyal közlekedő Koncz Zsófia, mit gondol a világról, a választókerületéről, az övéi által "moslékkoalíciónak" nevezett ellenzéki összefogásról, s az olyan nyomdahibákról, mint hogy a szórólapján piros-fehér-zöld helyett az olaszos zöld-fehér-piros trikolór látható. Mi felajánlottunk egy beszélgetést, de a sajtóelhárítással egy mókás/udvarias SMS-ezés során csupán addig jutottunk, hogy:

Koncz Zsófia jelölt napi programjának zsúfoltsága nem teszi lehetővé az Ön által kért személyes találkozót, ugyanakkor továbbra is felajánljuk Önnek, hogy ha megküldi kérdéseit exkluzív válaszokat és fotót kap kizárólagos felhasználásra.

Ezzel viszont nem éltünk, hiszen nem a Fidesz kommunikációs munkatársainak szakmai teljesítményére, hanem magára Koncz Zsófiára vagyunk kíváncsiak. Nem mellesleg: az interjúra még mindig nyitottak vagyunk.

Szerencsére volt kivel beszélgetni, hiszen a BAZ-i időközire másik öt jelölt is kandidált, izgalmas/vicces/elgondolkodtató emberek, komikus/tragikus életfordulatokkal, velük a napi programjaik zsúfoltsága dacára sikerült találkozni; vegyük sorra őket.

A cikk a 24.hu oldalán folytatódik, érdemes elolvasni!
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Valaki (vendég) [2020.09.16., 03:13][válaszolok] #1
hiányolta Bíró László magán életét a cikkben le van írva de Szerencsi ellenlábasáról szinte semmi nincs .
errr (vendég) [2020.09.16., 13:31][válaszolok] #2
Szánalmas a fidesz-kampány és a jelöltjük is. A napi életről fogalma sincs a kínos kérdésekre nem óhajt válaszolni, amit meg képviselne az gyalázat.
Rrre (vendég) [2020.09.16., 19:01][válaszolok] #3
Szerintem meg pont a Jobbikos jelölt a szégyen. Zsófia legalább maga mondja oda, ha kínos kérdést tesznek fel, hogy nem akar semmit kommentálni. Bíró László? Csak néz kukán, és bújik a PR-os hölgy mögé, ha olyan a kérdést teszik fel számára, ami kínos. Még mielőtt megbélyegeznének nem vagyok Fidesz szimpatizáns, de kérdem én Bíró László lenne az ideális jelölt? Hát még egy nyamvadt provokatív kérdést sem tud elhárítani. Nevetséges, de tényleg. Inkább érvénytelenül szavazok mint, Bíróra és vannak még jó sokan akik így gondolják.
Baloldal (vendég) [2020.09.16., 19:04][válaszolok] #4
Zsófi magánélete lehet nyitott könyv, de valaki a gyermekeiről kérdezett, holott 100%, hogy tudta, még nincs gyermeke. Aki már őket veszi elő, annak az embernek az elméje egyszerűen beteg, annyira megkeseredett szánalmas életet él az az egyén, hogy diliházban lenne a helye, csak sajnos nincs ilyen intézmény?
errr-nek (vendég) [2020.09.16., 21:45][válaszolok] #5
Hogy nem unja még ezt a dumát!
Miért (vendég) [2020.09.16., 22:48][válaszolok] #6
ez a vehemencia , ahogyan Fikát védelmezi ? Az, hogy valaki nem tudja van e gyermeke neki, még nem jelenti azt, hogy a kérdezőnek a diliházban a helye ! Egyébként pedig ; láttam a honanya jelöltet a piacon aláírást gyűjteni . Na, ahogy ő a lángost ette az nagyon is meggyőző volt ! El oszlatott minden kétséget ; csakis ő kell a parlamentbe - takarítani .
errr (vendég) [2020.09.16., 22:48] válasza erre: #3[válaszolok] #7
Tódítani tetszik ismételten. Azt szokta motyogni a leányka rendszeresen, hogy mindjárt kezdődik a rendezvény és nincs ideje válaszolni. Ezt már legalább 3x láthatta volna ami amellett hogy nevetséges arra is rávilágít, hogy az eszköztár óvodába sem való. Érvénytelenül szavaz Bíróra? Akkor mákszemnyi esze sincsen, azaz bután tagadja a szimpátiáját.
errr (vendég) [2020.09.16., 22:51] válasza erre: #5[válaszolok] #8
Úgy látom maga unja a valóságot, s bár pár kiló krumpli reményében is összefut a nyál a szájában, kitart amellett, hogy finnyás.
Valószínű (vendég) [2020.09.17., 05:27] válasza erre: #4[válaszolok] #9
ez lesz mikor ne adj Isten megválasztják a narancsot oda mennek a népek ez és ez a bajom . Zsó. Pedig majd mondja mindjárt kezdődik a rendezvény most nem érek rá .
Bizonyítvány (vendég) [2020.09.17., 05:30][válaszolok] #10
elküld valakit diliházba miközben avval dicsekszik elmegy szavazni és érvénytelen szavazatot ad le erre mondják" mind hülye aki nem normális ".
Csak dönteni szeretnék... (vendég) [2020.09.17., 07:30][válaszolok] #11
Baloldal hsz. -ne.- nem tudja véletlenül ,a besúgás szakértőnek ,van.e,férje ,és gyerekei?
-Ez azért lenne fontos ,mert először miért nem a családot választja?Ez a fidesz család stratégiája is !!
Volt egy világra szóló ,hintós lakodalom.akkor hol a férj?
-Azt is meg tudná mondani ,hogy mikor emlékezik ,és gyászol ,ez a" mosoly országa "?
-Azt is meg tudná mondani ,hogy mikor kér bocsánatot a törvény sértései miatt ?
-is meg tudná mondani ,hogy ,miért már rég eldöntött,megítélt,és nyílvánosságra hozott korábbi,pályázati eredményekkel dicsekszik,saját eredményként ?
-Azt is meg tudná mondani ,mit tenne,ha nem lenn ilyen "lejtős" a pálya?Ha azonos feltételek között kellene versenyeznie ?

Csak szeretném a döntésem előtt megismerni ?Mert a nyított könyvből sok minden kiányzik!
VALAKI (vendég) [2020.09.17., 09:16][válaszolok] #12
azt kérdezi ki az ideális jelölt? Úgy gondolom most nem ez a kérdés. A kérdés az ,megmutatjuk e, hogy elég volt a fideszből, és nem szavazunk a fidesz gyerekre sem!
Mert jó példát mutatunk 2022 re a többi választónak, hogy ha bárhogyan is kampányol a fidesz , akkor is le lehet őket győzni.
A polgármesternek hamis az az állitása, hogy ő a város éedekeit nézi. A város érdeke kedves polgármester, hogy normálisan éljünk. Még akkor is ha nem épül a fidesz támogatásával semmi.
Még guggolva is ki birjuk addig.
2022 után, pedig reméljük valóban odakerülnek az uniós és kormányzati pénzek, ahol a legnagyobb a szükség. Nem csak a fdesz kampányba bemutatott helyekre.
valaki (vendég) [2020.09.17., 13:31][válaszolok] #13
errr-nek (vendég) [2020.09.17., 15:07] válasza erre: #8[válaszolok] #14
Kezdi túlzásba vinni ezt az arrogáns magatartást. Mindenkit minősít, lekezelően beszél. Csak szólok, hogy ahhoz, hogy a nézeteit hirdesse, nem kell a többit hülyének néznie. Jó lenne egy kicsit elgondolkozna.
Más tollával.. (vendég) [2020.09.17., 17:06][válaszolok] #15
K.Zs -milyen alapon ,tekinti sajátjának ,a már beindult ,és megnyert fejlesztéseket?-Mi köze a korábbi pályázatokhoz?
Milyen jellem az -aki más tollával ékeskedik?
Azért se !! Dolgozzon ,neveljen gyerekeket,tudja meg mi az élet!
Mást! A jövőnk érdekében!
Hajró BÍRÓ! (vendég) [2020.09.17., 23:02][válaszolok] #16
Úgy látom csak nem bírja felfogni azzal a kevéske eszével, hogy nincs gyermeke! De leírom még egyszer, nincs gyermeke. Felfogta végre? A férjének meg miköze a kampányhoz? Nyilván azért nem mutatkozik mert nem akar részt venni benne, a többi 99% ezt egyből levágja, csak Ön nem, vagy talán keresik a fogásokat, hogy beleköthessenek a hozzátartozóikba is? Ha már itt tartunk én sem látok Bíró László feleségéről képeket, s nem is kíváncsi rá senki. Esetleg a dédszüleiről is szeretne információkat?

Még mindig ezerszer jobb, ha Zsófia azt mondja, hogy kezdődik a rendezvény, mint hogy Bíró László gyáván elmenekül, elbújj, elfordul.

Mi az, hogy más tollával dicsekszik? Zsófia is a Fidesz-t képviseli ugye tudja? Miért ne vihetné tovább a pályázatokat? Talán álljon le minden, mert Ön úgy gondolja, más tollával nem ékeskedünk? Gondolom ha nem tenné akkor meg az lenne a baj, hogy nem csinál semmit... Tipikus...

Én nem tudtam, hogy több évtizedes gyermeknevelés kell a jelöltséghez! Úgy látom ez egy újfajta kritérium. Javasolni is fogom a Jobbiknak, hogy terjessze elő ezt a határozatot!

Jelöléshez szükséges új feltétel:

- minimum 10 éves gyermeknevelés
- más tollával tilos ékeskedni
- családfakutatás
- férjek/feleségek, gyermekek bemutatása

De semmi baj jön a kis Bíró László, a megmentő, az atyaúristen, a baloldal utolsó reménye + Jobbiké ami már nem is tudom kiket vagy mit is akar képviselni. Mindenre az a válaszuk mert az Orbán... El is indultak szépen a leejtőn a megszűnés felé.
errr (vendég) [2020.09.17., 23:29] válasza erre: #14[válaszolok] #17
Magácska kezdett piszkálódni s már nem is először. Hülyének néztem volna? Nem én! - csak fideszesnek.
Hádám [2020.09.18., 01:08] válasza erre: #16[válaszolok] #18
Fura ezt így egy kicsit olvasni, amikor általában mindig az az ellenérv minden felvetésre, hogy "Az elmút nyóc év..."
Idegesnek (vendég) [2020.09.18., 06:14] válasza erre: #16[válaszolok] #19
nyugodjon le győzőn a Jobbik .
Dehát (vendég) [2020.09.18., 06:45][válaszolok] #20
ez a Fika jány még egyenlőre egy nevesincs képviselő JELÖLT ! Hogyan dicsekedhet a meglévő pályázatok elintézésével, amihez neki semmi köze nincs ! Persze nagyot mondásért nem kell a szomszédba mennie, volt kitől örökölni ! ! Megaztán ; a Fideszt képviseli ! " Tipikus "....
Csak ,hogy tudja 16-os. (vendég) [2020.09.18., 07:23][válaszolok] #21
Hajrá Bíró hsz-nek: micsoda hablatyolás ez.Maga egy betanított pincsi.
Igenis ,ha valaki közszereplővé szeretne válni,a magánéletének is rendben kell lenni ,mert példaképpen tekinthetnek rá.
A nevezett bál királynőnek nincs rendben.Az sem baj ,csak be kell vallania,két mosoly között,hogy számára a fény ,a hatalom ,többet ér ,mint a férj,család és a gyerekek!!!!!! Akkor mindjárt sántít a tökéletessége !, és nem ez a természetes 29 évesen.
A teljesítményét pedig majd ha megválasztják ,azt követően kell,és lehet mérni !!! .Ez így más tollával való ékeskedés.Az apja sem a várost sem a térséget nem emelte különösebben magasra,a teljesítménye elég elég harmatos volt -ezt akarja folytatni,az aranyifjú lány.
Nem egy nemes jellemre vall! !!!, az sem hogy elfogad minden inkorrekt támogatást csak ,hogy nyerjen! Az egyenlő esélyű ,tisztességes verseny,vitákkal,programokkal ütköztetve kizárva!!
Harmadszorra ,a másik jelöltről ,nem tettem említést,de akkor is jellemesebb mert, ilyen lejtős pályán ,ahol a feljentések professzor asszonya, útazik ,vállalta a megméretést!
anonymus [2020.09.18., 08:42][válaszolok] #22
Sokat gondolkodtam, hogy érdemes-e látásélességi hozászolásomba belekezdenem és megvilágítanom - Szerencs, = szerencsés vagy szerencsétlen?
A hozzászólásokat végig olvasva furcsa benyomás kerített hatalmába, mintha kizárólag arról lenne szó, hogy a jelöltek közül ki érdemesebb a közjogi méltósági poszt megszerzésére. A jelöltek közül Bíró úr akit az össz-ellenzéki összefogás támogat és ezt a támogatást el is fogadja, a másik Koncz asszony akit a kormánypárt támogat.
Az a kérésem mielőtt reagálnak az írásomra egy kicsit lépjenek hátra és próbálják meg a látás élességüket arra fókuszálni, hogy erkölcsi tartása, a múltja és a közösségükben eltöltött tevékenysége alapján - melyik jelölt az aki előrébb viheti lakóhelyük ügyét, aki szebbé és élhetőbbé teszi a környezetüket, és kihez fordulnának szívesebben ügyes bajos dolgaikkal panaszukkal?
Ezt követően kerülhet csak a képbe, hogy a nagypolitika egyébként milyen várható segítséget adhat a jövőben- valóban szükségük van egy MSZP-DK-LMP-MOMENTUM-és még ki tudja milyen törpe pártok támogatásával induló jelöltre,(?) akinek deklaráltan nem az önök és lakhelyük gondjainak, és ezek jövőben történő fellendítése megoldása a szándéka és a víziója (eddig még nem találtam a jövőre vonatkozó programot) hanem csak és kizárólag a Fidesz jelölt pozíció megszerzésének a meggátolása.

Olvasom, hogy bíznak az új demokrácia kiépítésében - csak azt szeretném kérdezni, hogy önöknek melyik demokratikus joguk volt eddig korlátozva?
Csak azért elfogadni olyan pártok támogatását akik eddig nem tettek le semmit az asztalra, sőt van közöttük olyan is aki inkább elvett, és az új demokrácia kiépítését ígéri egyébként erre vonatkozó és megismerhető program nélkül, az miért jobb annál mint aki a már meglévő demokráciát és jövőt szeretné fejleszteni amihez nem kell választási program mert a meglévő nyugodt és kiegyensúlyozott állapotokat vinné tovább és politikai elkötelezettség nélkül lenne mindenki polgármestere.


Ismét adekvát a kérdés: Bíró úr össz-ellenzéki támogatással Szerencs, - szerencsés vagy szerencsétlen?
És akkor még ott vannak a pártatlan szavazók - akik eddig is inkább a nyugalomra mint a vehemenciára szavaztak, így került pozícióba a korábbi polgármester(isten nyugosztalja)
remélem sikerült rávilágítanom a mélységélesség fontosságára.

Bízom benne, hogy Szerencs többsége bölcsen - a szerencséjét választja Koncz asszony személyében és nem a szerencsétlenség útjára lép.

Szép napot mindenkinek!
Tehetünk magunkért .. (vendég) [2020.09.18., 09:11][válaszolok] #23
anonymus hsz-nrk.-ez egy vélemény.Lelke rajta.Joga van hozzá.
De akor lenne korrekt ,ha a jelenlegi térségi ,és országos helyzetről ,az az a fidesz elmúlt tíz év kormányzásáról írt volna véleményt.Beleértve a támogatott család gazdagodását is
Véleménye kialakításánál ,ne feledkezzen meg ,a demokrácia,sajtószabadság leépítéséről, a korrupcióról,a szegénységről ,az egészségügy,és az oktatás helyzetéről,stb.
Ne feledkezzen el a választási törvény átalakításáról sem.MEG SOK MINDEN MÁSRÓL SEM.
Azt is elképzelem ,hogy a fidesz majd ellenzékben ,ezen körülmények között ,hogy boldogul majd.
Az Eu pénzek nagy része ,a jövŐben ,már közvetlenül ,a pályázatot nyert önkormányzatokhoz érkeznek!!!! Hála Istennek !IGY A TÁMOGATOTT JELENTŐSÉGE IS CSÖKKEN.
Változni ,váltani kell !
Már is jobban (vendég) [2020.09.18., 09:22][válaszolok] #24
láttok hiába nézek nem látom a munkahelyeket az út még mindig 2-sáv a legnagyobb cselekedet játszótéri játékok festése .
Épül egy csarnok 600-millióért,majd egyet elfelejt minden pártot a Fidesz fizet annyi különbséggel kinek mennyi jut belőle és ezen megy a harc. Szó sincs itt már erkölcs,haza,családról .
egyszerű szavazó (vendég) [2020.09.18., 09:32] válasza erre: #22[válaszolok] #25
"hogy erkölcsi tartása, a múltja és a közösségükben eltöltött tevékenysége alapján - melyik jelölt az aki előrébb viheti lakóhelyük ügyét, aki szebbé és élhetőbbé teszi a környezetüket, és kihez fordulnának szívesebben ügyes bajos dolgaikkal panaszukkal?"

Elgondolkodtam.

1. Az erkölcsről a fidelitas-bulifotók, a provokátorfigyelő nem győzött meg. Az sem, amilyen módszerekkel él Zsófika a kampányban. Hívatlanul gyerekekkel fotózkodik, az ismerőseit automatikusan lájkolókká konvertálja, nyilvánosan megalázza a független polgármestereket. Nekem a legelső jelölti kampányvideója is nagyon visszataszító volt, amiben arról értekezik, hogy ő már a baleset napján "tudta". Nyilván csak a szájába adják a szavakat, mert egy dróton rángatott bábu, de felnőtt emberként lehetne annyi esze, hogy bizonyos dolgokra nemet mondjon. A család nyílt üzleti kapcsolata Mészáros Lőrinc milliárdos NER-oligarcha gyermekeivel sem épp az erkölcsöt juttatja a normális ember eszébe.

2. Közösségünkben valójában nem töltött időt, mert 18 évesen lelépett innen. Ha nem járt volna le most ősszel a washingtoni nagykövet mandátuma, akkor kint marad. Ha hazajön, de nincs a baleset, akkor pedig Budapesten élne, ahogy addig is. Remélem egy percig se gondolja komolyan, hogy ha nem sikerül nyernie, itt fog letelepedni! A kampányban kitalálták, hogy úgy állítják be, mintha gyerekkorától az apjával járna kampányolni, de ez hazugság. Mi itt lakók láttuk a valóságot, valamelyik újság ki is kereste a fotókat. Az egész család ott van a fontos politikai történéseknél, egyedül ő nem szerepel sehol.

3. A szebb, élhetőbb környezet is relatív. Még az "ondi részen" is csupa kátyú meg gaz minden, ahol napi szinten járt a képviselő úr. Regnálása alatt csak pusztult a város. Az igaz, hogy a saját embereinek segített és tolta őket előre, de én egyetlen ügyről sem tudok, amiben konfliktust vállalt volna egyszerű földi halandó érdekében. Ellenben szó nélkül megtűrte a milliárdos cégtemetős B. testvéreket a városban, sőt, együtt is fotózkodott Sanyival Tokajban, cukorkát osztogatott a sporteseményén.

Bírót nem ismerem. Mint ember nem is szimpatikus, de legalább itt élt és itt is akar élni. Azt ugye senki nem gondolja, hogy a térség nem fog pénzeket kapni, amikor a komplett NER itt vásárolt be Mád környékén! Szerintem többet ér egy kritikus hang az országgyűlésben, mint egy minden szempontból lekötelezett mosolygó bólogatójános. Zsófika 1 hónapja csöppent a politikába, dolgozzon meg szépen a mandátumáért, majd ha 2 év múlva is itt fog élni és szorgalmasan dolgozik, akkor őszintén elgondolkodunk a támogatásán.
Ez így van ! (vendég) [2020.09.18., 10:14][válaszolok] #26
Egyszerű szavazó hsz.-nek -gratulálok egyszerű szavazóként!
Ez egy kitűnő hsz,!!!!!!! Mindenben egyet értek ,és még SOKAN!!!!!!!!
Mást! Változást!!! Elég volt !!
valaki (vendég) [2020.09.18., 10:14][válaszolok] #27
"Bízom benne, hogy Szerencs többsége bölcsen - a szerencséjét választja Koncz asszony személyében és nem a szerencsétlenség útjára lép."
Az írás stílusa emlékeztet az önk. választás néhány írására. Akkor is ugyanezt mondták, sőt fenyegettek, riogattak arra az esetre, ha nem a fidesz győz. Szerencs többsége akkor is bölcsen döntött! El kell fogadni, hogy az emberek többségének elege lett a fideszből, BUKNIUK KELL!

Bocsánat, de ezt elmagyarázná? "Csak azért elfogadni olyan pártok támogatását akik eddig nem tettek le semmit az asztalra, sőt van közöttük olyan is aki inkább elvett, és az új demokrácia kiépítését ígéri egyébként erre vonatkozó és megismerhető program nélkül, az miért jobb annál mint aki a már meglévő demokráciát és jövőt szeretné fejleszteni amihez nem kell választási program mert a meglévő nyugodt és kiegyensúlyozott állapotokat vinné tovább és politikai elkötelezettség nélkül lenne mindenki polgármestere."
anonymus (vendég) [2020.09.18., 18:17][válaszolok] #28
Átolvastam a kommenteket és érteni vélem a kritikákat, Szerencsieknek - Szerencs - a legfontosabb és annak jövője. Azt hiszem ebben mindannyian egyetértünk. Az írásommal azt szeretném elérni, hogy azok akik elmennek szavazni azok ne ösztönből szavazzanak a jövőjükről hanem tudatosan, mert így tudják aztán számon kérni ha a megválasztott polgármester nem a többség mellett hozza meg a város ügyeinek érdekében a döntését, döntéseit.

kedves -Tehetünk magunkért,
Sajnos a hozzászólásban nagyon sok mindennel vitatkoznom kell, különösen az országos politika megítélésben, előre bocsájtom, hogy nem akarom senkinek az érdekét képviselni egy teljesen és valóban független választó polgár vagyok nem irányítja senki sem a tollamat sem a véleményemet.
Az hogy az ellenzék, az ellenzéki média és a kormány között milyen konfliktus van az kevéssé befolyásolja a Szerencsiek életét és jólétét. Az országos politikára vonatkozó véleményem az az, hogy az egészség ügyben létező problémák jóval korábban halmozódnak, mint a fidesz-kdmp kormányzása és EGYIK ELŐZŐ KORMÁNY SEM FOGLALKOZOTT VELE KELLŐEN, és őszintén nem is értem kinek mi baja vele, ha elárulhatok egy személyes dolgot, engem hathavonta ismétlődő betegségem okán 3 életmentő műtéttel és egy évvel az utolsó műtétet követő infarktussal -ebben az egészségügyben- mentettek meg és 6 éve nincs panaszom. Az oktatásban jelentős létszámú végzett nyelveket beszélő diplomás van valahogy eljutottak odáig, mi több, Nobel díjast, és Oszkár díjas rendezőt is kinevelt ez a gyengének titulált oktatási rendszer, az oktatás kérdése így önmagában csak üres felvetés ettől konkrétabban kellene felhivatkozni valójában mi is a probléma vele?
A választási törvény módosítása mivel többségi szavazati arányban lett a kormánypárt megválasztva teljesen jogszerű, az ellen csak duzzogni lehet a demokrácia lényege, hogy a többség és a választott vezetője dönt és ezt mindenki tudomásul veszi, vagy nem de erről a következő választáson elmondhatja a véleményét.
Szerencs szempontjából nem releváns, hogy milyen a választási törvény mert mindenkire egyformán vonatkozik így Alkotmányos jogba nem ütközik.
Az utolsó mondatának hátterét nem ismerem de kizártnak tartom, hogy az UNIO direktbe beavatkozna egy tagállam belső ügyeibe mert, akkor sem avatkozott be amikor kormányváltáskor a pénzügyileg tönkre tett önkormányzatokat a jelenlegi kormány feltőkésítette és az addig felhalmozódó adósságaikat elengedte párthovatartozás nélkül.

kedves -Már is jobban
És ez nem így volt 20-30 évvel ezelőtt is? Valakik 1991-ben eladták a nagy létszámú munkahelyet biztosító és Európa szerte ismert és kedvelt Szerencsi csokoládé gyárat
volna szíves utána olvasni, hogy kik és milyen okból adták el! Most ez a gyár lehetne a szerencsi jólét és az iparűzési adó legnagyobb befizetője a fejlődés egyik alapja. Az addig gyártott és bevezetett termékek gyártására egy Kft. alakult Az utolsó állító mondatával nem tudok egyetérteni csak ha van bizonyíték is felmutatva mellé mert így csak vagdalkozásnak tűnik, legjobb esetben egy vélemény.

kedves - egyszerű szavazó!
A fiatal kori bulizásokról tudnék mesélni én is, és biztosan volna aki előásná a legrészegebb pillanatomban egykerekezős motorozásomról készített fotót, vagy amikor szült a feleségem és áthajtottam a piroson- ÉS? Ez semmit nem változtat azon, hogy egyébként támogatom a fiatal állami gondozottak továbbtanulását, ezek zenei tehetségének a felkutatását és fejlődésüket, hangszerhez jutásukat, képzésüket stb..
Amit leír hiányosságokat az írásában - az egy volt polgármester de talán több elődjének is a sara -ettől még az új jelölt, mindegy melyik oldali jut végül oda tisztalappal kell induljon. Ennek a tiszta lapnak a hátoldalára az alkalmassági tényezők közé nem árt oda írni, hogy van olyan jelölt aki önálló erejéből varrodáig vitte, és van olyan aki nagyköveti pozícióig. Ha nem a mindenáron váltsuk le a Fideszt szemüvegen keresztül nézzük a dolgot, azt meg lehet nagy biztonsággal jegyezni, hogy aki több nyelven beszél, megfelelő felsőfokú iskolázottsága van, vagy nemzetközi tapasztalatokkal és kapcsolatokkal rendelkezik - az többet tehet a kátyús utakért és más helyi problémák megoldásárét, akár munkahely teremtés, (akár a Szerencs Fc-stadionjának a megépítésért) ezt nem bírtam kihagyni/ mint akit az összes ellenzéki párt azért támogat, hogy nyertességüket követően csak odadörgöljék a Fidesznek, hogy lám itt is vesztett -egyébként pedig sem előtte sem utána nem fognak foglalkozni a helyiek gondjaival ügyeinek elintézésével, munkahely teremtéssel a polgármester magára marad. (szerintem)
Szerencs jövője szempontjából az utolsó mondatával teljesen egyetértek, azzal a kiegészítéssel, hogy a nagyköveti poszt is politikai vonatkozású - a helyi ügyekbe elég nehéz más földrészről részt venni, ennek megoldására ott volt az Apuka, de nem látok sehol olyan cikket ahol az ő munkássága kiemelten kritika tárgya lett volna vagy az ellenzék összefogott volna a Szerencsiek javára.

kedves - valaki

ezt írja:
"Az írás stílusa emlékeztet az önk. választás néhány írására. Akkor is ugyanezt mondták, sőt fenyegettek, riogattak arra az esetre, ha nem a fidesz győz. Szerencs többsége akkor is bölcsen döntött! El kell fogadni, hogy az emberek többségének elege lett a fideszből, BUKNIUK KELL!"

Tőlem biztosan nem fog fenyegetőzést olvasni és riogatást sem, ami az írását illeti nem tudom miről van szó? Én az írásaimért felelősséget vállalok, a szerintem megint az országos politikára vonatkozó mondata utolsó részének -az emberek többségének elege lett a fideszből - ellentmond az hogy a Fidesznek kétharmada van és ezen csak szerintem úgy tud változtatni az ellenzék, ha konstruktív politizálással és megfelelő a jövőre és a fideszre rákiabált hibák megoldására vonatkozó vízióval és megfelelő programmal áll elő, csak azért mert valakik kiszámolták "nem középiskolás fokon" hogyha a túrót, a tésztát, a porcukrot, és a sót összegyúrjuk akkor abból túrós rétes lesz nagyot tévedett és csak illúzióban van, szintén akkor is amikor azt gondolják alaptalanul Szerencsen, hogy az össz-ellenzéki támogatott, mögül nem fog eltűnni a most fontoskodó ellenzék ha nyer ha veszít. Ugyanez lehet igaz a fidesz jelöltjére is azzal az eltéréssel, hogy ha megválasztja Szerencs akkor nem tud eltűnni, ott kell éljen és nap mint nap számon lehet kérni (lakossági fórumon és rögzíteni is lehet) ha félvállról venné a helyi közügyeket, de ezt én magam kizártnak tartom mint ahogy az ellenjelölt is biztosan meg akar tenni majd mindent de ki tehet többet ez a Szerencsiek legfőbb kérdése kell legyen és a választ szerintem a többségi akarat dönti majd el.

Hogy Szerencs többsége valamikor korábban bölcsen döntött? alábbi panaszokból nem ezt érzékeltem, hacsak azt nem jelenti a bölcsesség, hogy mindegy ki csak nem a fidesz mert annak BUKNI KELL -ha jól értem mindegy ha erre rámegy egy világjárt több nyelvet beszélő, jó országos és külkapcsolatokkal rendelkező jelölt jelöltsége. CSAK AZÉRT IS?

Hát ha ez kell a Szerencsieknek lelkük rajta de kétlem, hogy a többség ezt választja majd.

További szép napot
domino [2020.09.18., 18:30][válaszolok] #29
Sajnos az anonymus nickkel már nem engedtek meg belépni;

Átolvastam a kommenteket és érteni vélem a kritikákat, Szerencsieknek - Szerencs - a legfontosabb és annak jövője. Azt hiszem ebben mindannyian egyetértünk. Az írásommal azt szeretném elérni, hogy azok akik elmennek szavazni azok ne ösztönből szavazzanak a jövőjükről hanem tudatosan, mert így tudják aztán számon kérni ha a megválasztott polgármester nem a többség mellett hozza meg a város ügyeinek érdekében a döntését, döntéseit.

kedves -Tehetünk magunkért,
Sajnos a hozzászólásban nagyon sok mindennel vitatkoznom kell, különösen az országos politika megítélésben, előre bocsájtom, hogy nem akarom senkinek az érdekét képviselni egy teljesen és valóban független választó polgár vagyok nem irányítja senki sem a tollamat sem a véleményemet.
Az hogy az ellenzék, az ellenzéki média és a kormány között milyen konfliktus van az kevéssé befolyásolja a Szerencsiek életét és jólétét. Az országos politikára vonatkozó véleményem az az, hogy az egészség ügyben létező problémák jóval korábban halmozódnak, mint a fidesz-kdmp kormányzása és EGYIK ELŐZŐ KORMÁNY SEM FOGLALKOZOTT VELE KELLŐEN, és őszintén nem is értem kinek mi baja vele, ha elárulhatok egy személyes dolgot, engem hathavonta ismétlődő betegségem okán 3 életmentő műtéttel és egy évvel az utolsó műtétet követő infarktussal -ebben az egészségügyben- mentettek meg és 6 éve nincs panaszom. Az oktatásban jelentős létszámú végzett nyelveket beszélő diplomás van valahogy eljutottak odáig, mi több, Nobel díjast, és Oszkár díjas rendezőt is kinevelt ez a gyengének titulált oktatási rendszer, az oktatás kérdése így önmagában csak üres felvetés ettől konkrétabban kellene felhivatkozni valójában mi is a probléma vele?
A választási törvény módosítása mivel többségi szavazati arányban lett a kormánypárt megválasztva teljesen jogszerű, az ellen csak duzzogni lehet a demokrácia lényege, hogy a többség és a választott vezetője dönt és ezt mindenki tudomásul veszi, vagy nem de erről a következő választáson elmondhatja a véleményét.
Szerencs szempontjából nem releváns, hogy milyen a választási törvény mert mindenkire egyformán vonatkozik így Alkotmányos jogba nem ütközik.
Az utolsó mondatának hátterét nem ismerem de kizártnak tartom, hogy az UNIO direktbe beavatkozna egy tagállam belső ügyeibe mert, akkor sem avatkozott be amikor kormányváltáskor a pénzügyileg tönkre tett önkormányzatokat a jelenlegi kormány feltőkésítette és az addig felhalmozódó adósságaikat elengedte párthovatartozás nélkül.

kedves -Már is jobban
És ez nem így volt 20-30 évvel ezelőtt is? Valakik 1991-ben eladták a nagy létszámú munkahelyet biztosító és Európa szerte ismert és kedvelt Szerencsi csokoládé gyárat
volna szíves utána olvasni, hogy kik és milyen okból adták el! Most ez a gyár lehetne a szerencsi jólét és az iparűzési adó legnagyobb befizetője a fejlődés egyik alapja. Az addig gyártott és bevezetett termékek gyártására egy Kft. alakult Az utolsó állító mondatával nem tudok egyetérteni csak ha van bizonyíték is felmutatva mellé mert így csak vagdalkozásnak tűnik, legjobb esetben egy vélemény.

kedves - egyszerű szavazó!
A fiatal kori bulizásokról tudnék mesélni én is, és biztosan volna aki előásná a legrészegebb pillanatomban egykerekezős motorozásomról készített fotót, vagy amikor szült a feleségem és áthajtottam a piroson- ÉS? Ez semmit nem változtat azon, hogy egyébként támogatom a fiatal állami gondozottak továbbtanulását, ezek zenei tehetségének a felkutatását és fejlődésüket, hangszerhez jutásukat, képzésüket stb..
Amit leír hiányosságokat az írásában - az egy volt polgármester de talán több elődjének is a sara -ettől még az új jelölt, mindegy melyik oldali jut végül oda tisztalappal kell induljon. Ennek a tiszta lapnak a hátoldalára az alkalmassági tényezők közé nem árt oda írni, hogy van olyan jelölt aki önálló erejéből varrodáig vitte, és van olyan aki nagyköveti pozícióig. Ha nem a mindenáron váltsuk le a Fideszt szemüvegen keresztül nézzük a dolgot, azt meg lehet nagy biztonsággal jegyezni, hogy aki több nyelven beszél, megfelelő felsőfokú iskolázottsága van, vagy nemzetközi tapasztalatokkal és kapcsolatokkal rendelkezik - az többet tehet a kátyús utakért és más helyi problémák megoldásárét, akár munkahely teremtés, (akár a Szerencs Fc-stadionjának a megépítésért) ezt nem bírtam kihagyni/ mint akit az összes ellenzéki párt azért támogat, hogy nyertességüket követően csak odadörgöljék a Fidesznek, hogy lám itt is vesztett -egyébként pedig sem előtte sem utána nem fognak foglalkozni a helyiek gondjaival ügyeinek elintézésével, munkahely teremtéssel a polgármester magára marad. (szerintem)
Szerencs jövője szempontjából az utolsó mondatával teljesen egyetértek, azzal a kiegészítéssel, hogy a nagyköveti poszt is politikai vonatkozású - a helyi ügyekbe elég nehéz más földrészről részt venni, ennek megoldására ott volt az Apuka, de nem látok sehol olyan cikket ahol az ő munkássága kiemelten kritika tárgya lett volna vagy az ellenzék összefogott volna a Szerencsiek javára.

kedves - valaki

ezt írja:
"Az írás stílusa emlékeztet az önk. választás néhány írására. Akkor is ugyanezt mondták, sőt fenyegettek, riogattak arra az esetre, ha nem a fidesz győz. Szerencs többsége akkor is bölcsen döntött! El kell fogadni, hogy az emberek többségének elege lett a fideszből, BUKNIUK KELL!"

Tőlem biztosan nem fog fenyegetőzést olvasni és riogatást sem, ami az írását illeti nem tudom miről van szó? Én az írásaimért felelősséget vállalok, a szerintem megint az országos politikára vonatkozó mondata utolsó részének -az emberek többségének elege lett a fideszből - ellentmond az hogy a Fidesznek kétharmada van és ezen csak szerintem úgy tud változtatni az ellenzék, ha konstruktív politizálással és megfelelő a jövőre és a fideszre rákiabált hibák megoldására vonatkozó vízióval és megfelelő programmal áll elő, csak azért mert valakik kiszámolták "nem középiskolás fokon" hogyha a túrót, a tésztát, a porcukrot, és a sót összegyúrjuk akkor abból túrós rétes lesz nagyot tévedett és csak illúzióban van, szintén akkor is amikor azt gondolják alaptalanul Szerencsen, hogy az össz-ellenzéki támogatott, mögül nem fog eltűnni a most fontoskodó ellenzék ha nyer ha veszít. Ugyanez lehet igaz a fidesz jelöltjére is azzal az eltéréssel, hogy ha megválasztja Szerencs akkor nem tud eltűnni, ott kell éljen és nap mint nap számon lehet kérni (lakossági fórumon és rögzíteni is lehet) ha félvállról venné a helyi közügyeket, de ezt én magam kizártnak tartom mint ahogy az ellenjelölt is biztosan meg akar tenni majd mindent de ki tehet többet ez a Szerencsiek legfőbb kérdése kell legyen és a választ szerintem a többségi akarat dönti majd el.HogySzerencs többsége valamikor korábban bölcsen döntött? alábbi panaszokból nem ezt érzékeltem, hacsak azt nem jelenti a bölcsesség, hogy mindegy ki csak nem a fidesz mert annak BUKNI KELL -ha jól értem mindegy ha erre rámegy egy világjárt több nyelvet beszélő, jó országos és külkapcsolatokkal rendelkező jelölt jelöltsége. CSAK AZÉRT IS?

Hát ha ez kell a Szerencsieknek lelkük rajta de kétlem, hogy a többség ezt választja majd.

További szép napot
domino [2020.09.18., 18:31][válaszolok] #30
gondolom a domininó sem lesz kívánatos ezt követően,

Ha így lenne sok sikert a választásokon,

ennyit a szólás szabadságról
Parasztvakítás ... (vendég) [2020.09.18., 19:03][válaszolok] #31
DOMINO -hsz-ez egy valóságot nélkülöző , a valótlanságok sokaságát tartalmazó ,kampány hablatyolás,a besúgó szakértő mellett!
A csúsztatások sokasága,és a félre magyarázások ,derék fidesz stilusra vall,érdekes megközelítésekkel a demokrácia lábbal tiprására.Ön szerint minden a legnagyobb rendben van!!!!
Szuverén joga ,nem tudomást venni a valóságról.
A helyzet szerencsére most már nem ugyan az mit korábban.Az emberek szeme nyílik!!!
Elegük van!
Váltást ! Változást szeretnének!
EGYÉBKÉNT ÍRHAT ,CSAK KORREKTEN!Fogadja el a mások véleményét,ami reményeink szerint a csendes többség!
Nem nagykövet.. (vendég) [2020.09.18., 19:17][válaszolok] #32
Kérdés-k.zs mikor volt nagykövet???
Nem volt nagykövet ,csak követségi küld ki,hívd be ,munkatárs!!
Egy örült ,már másodszor is írja ,hogy a lány nagykövet volt???!!!! Ha ha, ha...
#28 tól kérdezem (vendég) [2020.09.18., 20:39] válasza erre: #28[válaszolok] #33
Kik adták el akkoriban a csokigyárat?
szövegértés (vendég) [2020.09.18., 20:51] válasza erre: #32[válaszolok] #34
Látom a szövegértés nem az erőssége! Nem Zsófi volt nagykövet, hanem a főnöke. Neki jár le most a mandátuma, ezen okból kifolyólag Zsófi amúgy is hamarosan visszaköltözött volna Magyarországra. Ő mondta. Megnézném, Szerencsen mit dolgozna, ha a választáson nem jön be a buli. Apa annyi munkahelyet teremtett, válogathat a semmiből.
menyét (vendég) [2020.09.18., 23:29][válaszolok] #35
29!Pontosan ebből van elegünk.Abból,hogy egy település fejlődését,boldogulását a polgármester pártkötődése és nem a rátermettsége dönti el.
errr (vendég) [2020.09.18., 23:58] válasza erre: #29[válaszolok] #36
Minden nevén elmehet a sunyiba, feleslegesen hordja össze ezt a sok marhaságot kiskedvence és a fidesz érdekében.
Eldőlt (vendég) [2020.09.19., 04:26] válasza erre: #28[válaszolok] #37
Folyamatosan kielemzi és bizonyítékokat kér a hozzászólóktól hogy támasszák alá a mondanivalójukat mert nem jó irányba fog menni Szerencs dolgai ha nem a jelölt kerül a szekér elé aki remek külkereskedelmi kapcsolatokkal bír ?
Mondatainak semmilyen látható alapja nincs illetve néhány család látja csak .
Nem Szerencs összessége a baj a párttal nem közös érdekekre törekszik csak egyéni,egyes érdekeket értékeli a többi meg csináljon amit akar az én zsebem legyen tele .
Csak nyugodtan írjon. (vendég) [2020.09.19., 08:51][válaszolok] #38
Az anonymus,és domino hsz,szerintem megbízásból ,a lány környezetéből íródtak.
Ennyire provokatíven ,másképp nem lehet a valóságot elferdíteni. Egyébként írhat,senki nem tiltja le! Ez nem a k.zs oldala. AZ ÍRÁSAIVAL MÉG TÖBB ELLENSZENVET VÁLT KI!
Bukovszky Róbert [2020.09.19., 09:11] válasza erre: #29[válaszolok] #39
Végig olvastam! Nekem ez a rész tetszik legjobban; " Én az írásaimért felelősséget vállalok" /anonymus, domino/
Nem nagykövet.csak ..mi ? (vendég) [2020.09.19., 09:20][válaszolok] #40
Szövegértés hsz.-nek-.semmi baj nincs a szövegértéssel ,mert anonymus,és domino hsz.ben ,egyértelműen k.zs.ről, írja:
"van aki csak a varrodáig vitte, van aki a nagyköveti pozícióig"
Lejjebb.
"a nagykövet poszt is politikai vonatkozású "
Erre történt reagálás, hogy na ne már...Nem lehet csodálkozni ,mert k.zs maga a csoda, és a térség megmentője stb
Mást! Változi,váltani kell!! Elég volt !!!
folytatná? (vendég) [2020.09.19., 13:04][válaszolok] #41
ZÖLDSZÜRET. Tokaj-Hegyalja megalázása, az évtizedek óta szőlőtermesztéssel foglalkozó és ebből élő emberek kigúnyolása. Egyedi, kiváló adottságokkal megáldott vidékünket lehetetlenítik el, a presztízsből idetelepültek további megsegítése érdekében. Nem elegendőek a borturizmusra, bormarketingre költött milliárdok, a kivételezetteknek adott milliárdos támogatások, a konkurenciát is le kell nyomni? Szégyen!
Ezt is folytatni akarja ?Kedves Zsófika??
Hádám [2020.09.19., 19:11] válasza erre: #29[válaszolok] #42
"van olyan jelölt aki önálló erejéből varrodáig vitte, és van olyan aki nagyköveti pozícióig"

Azért kicsit pontosítsunk.... van olyan jelölt, aki APA által kikerült Washingtonba alkalmazottnak egy nagykövet mellé, meg úgy általában mindent amit "elért" országgyűlési hátszéllel tette... (Kísértetiesen hasonlít valakire, aki már pár éve saját lábán áll.... )

A másik jelölt "csak" a varrodáig vitte, ahol alkalmazott is vagy 30 embert az ország egyik legszegényebb részén majd 2 éven át, meg azóta és előtte is több alkalmazottja volt piaci versenyben. Bár én is voltam a kampányban mindenféle utolsó sz.r, pedig csak Áfából többet fizettem be az elmúlt 5 évben az államkasszába, mint másnak 20 évi fizetése... csak az a baj, hogy manapság az a "menő" aki kivesz belőle, lehetőleg munka nélkül... na ezért is áll 10 év után is 27%-on az ÁFA, ami miatt a fidesz anno majdnem forradalmat robbantott ki
Mások lábán, (vendég) [2020.09.20., 12:13][válaszolok] #43
Ez így van.A k.zs,-nek is, saját maga erejéből ,tehetségéből , és munkájából, kellene karriert csinálni!!
Dolgozz, küzd,küszködj,nevelj gyerekeket,gondoskodj családról!AZTÁN MAJD MEGLÁTJUK!!
MÁST! VÁLTOZÁST! ELÉG VOLT !
Hádámnak (vendég) [2020.09.20., 22:11][válaszolok] #44
Kedves Ádám! Biztosan Ön is tudja, hogy nem helyénvaló amit állít: "...meg úgy általában mindent amit "elért" országgyűlési hátszéllel tette". Tehát a gimnáziumi kitűnő bizonyítványt is? A három (francia, angol, német) nyelvvizsgát is, a jogi doktori diplomát is az országgyűlési hátszéllel tette? Nem lehet egyszerűen az, hogy ez a nő értelmes, intelligens? Szerintem, és sokak szerint is egyszerűen: okos!
A családi szocializáció általában meghatározó. Például Ön is megszerezte a diplomáját, és magánvállalkozóként az építőiparban okosan tevékenykedik, jelentős befizetésekkel gazdagítva a nemzetgazdaságot. Önnek az édesapja, testvére az építőiparban, a kivitelezésben jeleskedett. Ez biztosan befolyásolta Önt hogy milyen irányba szervezi meg az életét, ráadásul magasabb színvonalon, jó néhány embertársának kenyeret biztosítva. És ez rendben is van, mindnyájan büszkék lehetünk Önre.
Zsófia születése pillanatától a politikai színpad közelében élt. Édesapját imádta, és példaképként tekintett rá. Természetes, hogy a politikai pályát választja!
Meg vagyok győződve arról, hogy nagy munkabírásában, emberszeretetében, és a szülőföldje iránti elkötelezettségében egy pillanatra sem kételkedhetünk!
Sok ilyen okos, intelligens fiatalra lenne szükségünk nemcsak a politika, hanem az élet minden területén! "..s a haza fényre derűl!"
errr (vendég) [2020.09.20., 23:13] válasza erre: #44[válaszolok] #45
a fideszes képviselőnek semmi önálló akarata nincs, nem is lehet. Gombnyomogató bábok. Vitatja? Ha nem , mert nem tudja, akkor beláthatja, egy betanított csimpánz is ugyanolyan hasznos volna a színeikben bárhol, mint mégoly színjeles pénz és hataloméhes gyermek.
TALÁN MÁR ELÉG VOLNA A FÉNYEZÉSBŐL. (vendég) [2020.09.21., 07:14][válaszolok] #46
44 hsz.-nek-az apja /szülei helyzete/ végig kísérte a tanulmányi során.mindenütt_!!!
Kivételezett volt!
Tudja ,mennyi nálánál okosabb ,fiatal kényszerült,küzdésre,a tanulmányai ,és az élete során!
Miért nem bízonyítja ,a kivételes képességei,valamilyen munkahelyen ,vagy a verseny szférában?
a politikából,és a politikának élt!!Ez nem túl bonyolult,és nehéz feladat volt. Ha okos lett volna ,nem tett volna olyat ,mint amilyet!!
Azért mert ehhez szokott-hogy Ö ,K.F,és a befolyásos Tündike lánya!Ösztöndíj ,és lehetőségek garmada.Most is az élet könnyebbik oldalára vágyik.Szerintem ha az eddigi teljesítményéről .levennénk,a kapott előnyöket,akkor nagyon ,átlagos jönne ki.
A gyermekek nagy része szintén imádja az apját,aki nem különösebben nagy tetteket hajtott végre.Ez természetes.
Nem hiteles az érvelése!!

Bízonyítson ,mint okos munkaerő ,és családanya!Ez egy okos ,és fiatal nő elsődleges célja!!
Tegyen így.!Meggyőzödésem ,hogy a kampánya,és a hozzátartózó fényezése,jelentős mértékben ,növeli az ellenszevet irányába.
Micsoda (vendég) [2020.09.21., 07:56][válaszolok] #47
kenetteljes duma ! Ön k?pes párhuzamba állítani Ádám eddigi életútját mindenki Zsófikájá?val ! És természetesen Zsó fölényének bemutat?sával ! Angol-Német francia nyelvvizsgák ! Na ja, miután apuci elintézte a külföldi tanulásokat ! Ezzel szemben Ádám felmenőinek arra tellett , hogy a kemény melót megismertess?k vele ! Igaz Zsó imádott apuci ja is melózott - két kem?ny esztendeig okított egy oskolában - majd rájött , hogy a politika sokkal jobban fizet , így azt?n Zsó ezt szívta magába és lett ő is politikus ! Bár lenne kevesebb önhöz hasonló s nyaló ? s a haza f?nyre derül ! ?
mindent a helyén (vendég) [2020.09.21., 08:55] válasza erre: #44[válaszolok] #48
Nem elvitatva egy diplomát és a nyelvvizsgákat, azért ez nem akkora szenzáció manapság. Főleg olyannak, akinek Navracsics Tibor volt a kedvenc tanára, emlékeim szerint még közös fényképen is mosolyogtak. Mivel Dunát lehet velük rekeszteni, ma a realitás az, hogy egy jogi diplomával napi 10-12 órában lehet gürizni aprópénzért, vagy állami cégnél alibizni, de ott még az egérmozgást is figyelik a számítógépnél. Nehéz lenne onnan a kampányt nyomni! Okos lány Zsófi, de mindig is erős hátszele volt. Csak Szerencsen sokan köröket vernek rá, és ők a versenyszférában is bizonyítottak.
valaki (vendég) [2020.09.21., 09:54] válasza erre: #44[válaszolok] #49
Írásából megismerhetjük a fidesz politikájának egyik lényeges elemét. A politikusok saját gyerekeiket külföldön taníttatják, míg a magyarországi oktatást lezüllesztik, hogy innen minél szűkebb látókörű emberek kerüljenek ki. Hol vannak egy átlagos ember gyerekének hasonló esélyei, mint K.Zs-nek?
A tanulási lehetőségekhez hozzáadódik az a politikai környezet amiben nevelkedik, ahol azt tapasztalja, hogy könnyebben, jobban lehet élni a politikából, mint a munkából. Semmi más nem kell csak lojalitás. Így lesz már ifjúként hű fidelitas-os, ahol egyre magasabbra jut (hátszél). Fő provokátorfigyelőként (törvénysértően) mutatja be, hogy mit gondol azokról akik nem értenek velük egyet, miközben Ő aktívan vesz részt mások lejáratásában, rendezvényeik megzavarásában. Majd eljut esetleg oda is (mint főnöke), hogy magyar emberek külföldi tevékenységét figyeli, figyelteti.
A "Kedves Zsófika" ezt akarja folytatni. BUKNIUK KELL!
kampány (vendég) [2020.09.21., 12:28][válaszolok] #50
Egy kicsit már túlzásnak tartom ezt a kampányolást. Mindig ez van, telefonálás félóránként, támogató aláírás gyűjtése minden nap. Vasárnap szeretnének a családok pihenni, de a kedves aláírásgyűjtők nyomják a csengőt, s hiába mondják nekik, hogy nem írnak alá, akkor jön a másik páros, s ő is kéri az aláírást.
Legyen már vége!!!
Dőljön el a meccs!!!
Sok ez már. (vendég) [2020.09.21., 19:09][válaszolok] #51
Sokk ! !! ez a k.zs.
Uncsi!
MÁS KELL! VÁLTÁS!
Hádám [2020.09.21., 20:07] válasza erre: #44[válaszolok] #52
Gimnáziumban sok embernek volt jeles vagy kitűnő bizonyítványa, pl nekem is, emelett versenyeredmények is, már általános iskolában is rengeteg sporteredmény stb. Nyelvvizsgám is van, igaz csak egy (német), bár sosem kötött le annyira a nyelvismeret, mintsem a természettudományos tárgyak, talán ezért is jártam ilyen jellegű versenyekre.

A "doktori" diploma ebben az esetben félrevezető, mivel a jogi végzettséghez alap hangon tartozik "dr." névelőtag, de semmivel sem másabb mint bármelyik osztatlan képzés, ebben a tekintetben az általam megszerzett diploma (szintén 5 éves osztatlan kézés) Okleveles településmérnöki (MSC szintnek felel meg), még az angol fordításban is Master megjelöléssel írják, akkor most én is "dr." vagyok?

Csak egy apró szösszenet még a "lehetőségekről".... általános iskolában és gimnáziumban is BÁRMILYEN jó tanulmányi vagy sporteredményt értem el, valahogy mindig lemaradtam a külföldi, luxemburgi, testvérvárosi utakról, valahogy a tanári, képviselői gyerekek meg mindig ott voltak... én meg szépen megkaptam a szokásos "sablon" könyjutalmat évvégén, meg az aranyozott alumínium érmet Mondjuk a sors fintoraként volt 1-2-3 "néhai nagy ász" a suliból, akik 10 évvel később segédmunkára jelentkeztek hozzám

Nekem annyi volt a "hátszelem", hogy mire egyetemre kerültem, már az építőiparban szinte minden munkakört kipróbáltam gyakorlatban is, így igencsak megkönnyítette néhány tárgynál a dolgomat a belpesti, építkezést csak videóról látott hallgatókkal szemben Sokan mai napig hívnak tanácsért, akik később hivatalokban, tervező irodáknál helyezkedtek el elméleti vonalon. Aztán szép lassan behoztam a "lemaradásomat", végülis végiglátogattam minden helyszínt ami lemaradt az iskola alatt, csak nem közpénzen, hanem a saját keresetemből
Akkor (vendég) [2020.09.21., 20:42][válaszolok] #53
most dicsekszik vagy panaszkodik Hádám. ?! Mit akart bebizonyítani ? Egy kicsit gyerekes a magyarázkodása !
Hádám [2020.09.21., 21:26] válasza erre: #53[válaszolok] #54
Nem akarok én semmit bebizonyítani, pusztán leírtam, hogy tanár-politikus gyereknek még akkor is protekciója volt, amikor a tízórait osztották, hogy neki meleg tea jusson Az meg miért "dicsekvés", hogy nem lettem egy elcseszett kretén, akinek még a bevásárláshoz is szülői segítség kell?
De ha szigorúbban veszem, akkor meg van mire az eddig lehetőségeimhez képest és ahhoz képest egyesek húszor annyi lehetőséggel hova jutottak....
menyét (vendég) [2020.09.21., 21:29][válaszolok] #55
Szerintem Ádám csak őszinte és nincs is egyedül az elmondott történésekkel.
vicc (vendég) [2020.09.21., 22:17][válaszolok] #56
tanszert osztani akkor, amikor már rég mindenki megvette a gyerekének, még a nehéz helyzetű szülő is... na ebből is látszik, hogy köze sincs a hétköznapi élethez, nevetséges

a gyerekekkel fotózkodás témájához: én nem zsofit hibáztatnám, hanem a szülőt, aki engedte, hogy felhasználják a gyerekét... bár van aki szerint ez ok, lelke rajta
errr (vendég) [2020.09.22., 00:10][válaszolok] #57
Szomorú jövő... (vendég) [2020.09.22., 15:06][válaszolok] #58
Látva ,a sok "független "polgármester,pincsi kutya viselkedését k.zs-val,arra gondoltam ,hogy ha nem nyer,a bálkirálynő-besúgás szakértő,ezek a polgármesterek ,hogy fognak viselkedni?
Fordulni ,és .egy más....
valaki (vendég) [2020.09.22., 17:21] válasza erre: #58[válaszolok] #59
Azért ne vegyük egy kalap alá a független polgármestereket.
1, Általában kisebb településeken csak függetlenek indulnak, párttámogatás nélkül. Nekik szíve-joguk eldönteni, mikor kit és miért támogatnak.
2, Függetlenként, (nyílt vagy hallgatólagos) fidesz támogatással indulók (nagyobb esélyt láttak fidesz logó nélkül). Ők természetesen a fidesz jelöltjét támogatják.
3. Függetlenként, a fidesz ellen indulók. Az a nagy átverés, ha ők most a fidesz jelöltjét támogatják.
Most (vendég) [2020.09.22., 18:21][válaszolok] #60
aztán meggyőződhetünk arról, hogy ez a KZS nevű jány megfelel a Fidesz elvárásainak . Az történt ugyanis, hogy ő már most túltesz megboldogult apján azzal a bejelentésével, miszerint " a hír igaz ! Igen, meg fog épülni a SZIGETELŐANYAG GYÁR " Ismerős a duma ? Nem véletlenül, ugyanis KF évekig hazudta ugyanezt minden választás előtt . Azt megállapíthatjuk, hogy van a po...a kép?n bőr, és közben a szeme sem rebbent ! Ezek után van még aki hisz neki?
Bukovszky Róbert [2020.09.22., 19:39] válasza erre: #58[válaszolok] #61
Nem, nem fognak fordúlni, hisz nyerjen bármelyik jelőlt is a kormány /amkinek a "lélegeztetőgép kapcsolója" a kezében van/ nem változik!
Robinak. (vendég) [2020.09.22., 20:43][válaszolok] #62
Ejnye Róbert ,maga teljesen ,át állt a másik oldalra.
Bíztos van nyomós oka -,és meg is éri.
Még az is lehet,hogy holnap már ,oldalán látjuk legközelebb.
Csak szólok,hogy 2022,is lesz !!!
MEGLÁTJUK.
Tudja a választás után is van élet Szerencsen!
Bukovszky Róbert [2020.09.23., 10:10] válasza erre: #62[válaszolok] #63
Esetleg, ha lenne olyan kedves és megpróbálná értelmezni az írásomat, teljesen lekötelezne vele! Ill. azt is megköszönném, ha értelmezné az Ön által írt "és meg is éri" kijelentést, mert sajnos én nem értem. Köszönöm!
valaki (vendég) [2020.09.23., 15:45] válasza erre: #60[válaszolok] #64
Pedig már reménykedtem, hogy BR narancsba fog végigsétálni Szerencsen .
Bukovszky Róbert [2020.09.23., 15:58] válasza erre: #64[válaszolok] #65
Igen úgy fogok, a szigetelőanyaggyár első munkanapján, mivel köt egy kb 10 éves leírt ígéretem!
Független (vendég) [2020.09.23., 16:08][válaszolok] #66
polgármester belépet a MI Hazánk tömörülésbe evvel is bizonyítva hogy hova kötelezné el magát nem kell mindég a Fideszt támogatni ?
youtube thumbnail
Parasztvakítás ... (vendég) [2020.09.23., 20:58][válaszolok] #68
Hádám -gyönyörű társaság.
Ezek nem hoznak ,hanem visznek !!
Nem k.zs! MÁST!ELEGÜNK VAN!
Hádám [2020.09.24., 07:36][válaszolok] #69
A figurához képest a Balog klán elsőáldozó A céginformációs rendszer nem tudta kirajzolni a cégek kapcsolati hálóját, akkora méretű sumákról van szó.... Ha minden kötődést át kellene nézni, nagyjából 1 hónap lenne tüzetesen végigböngészni.... Nagyjából lehet sejteni mennyire vehető így komolyan a beruházás... már csak az a kérdés, mi dolga van egy miniszternek egy címeres bűnözővel?
Ü.gyapot (vendég) [2020.09.24., 08:29] válasza erre: #67[válaszolok] #70
Amikor néhány nap alatt egy tizessel romlik a forint az euró és dollárhoz képest,amikor az idei hiány meghaladja a 2200 e.milliárd forintot,amikor devizahitelt veszünk fel/nemcsak vasútépitésre és paksra/amikor 120 milliárdért atlétikai,80 milliárdért kézilabda,65 milliárdért/tervezett összegek/moto gp pályát pályát akarunk épiteni és további tizmilliárdokért üzemeltetni akkor az alapkő letételnél legyen ott a polgármester,képviselőtestület,a beruházó.Akkor elhiszem,hogy a titkos telefonszámon jöttek a gratulációk.
valaki (vendég) [2020.09.24., 09:14] válasza erre: #69[válaszolok] #71
Mi dolga van a miniszternek? Hát besegít a folt fidelitas-os társ kampányába. Ifjú titánként egyik focicsapatuk fő szponzora a Questor volt. Később a minisztérium parkoltatott is néhány milliárdot a Questornál, amit "véletlenül" éppen a zárolás előtt kaptak vissza. Az ingyenes jachthasználattal sincs semmi gond, állítólag nyeri a tulajdonos a milliárdos pályázatokat. NER.
Fogalom (vendég) [2020.09.24., 11:38] válasza erre: #67[válaszolok] #72
Ezek se a íjfeszítő népek leszármazottjai az már biztos igaza van Bírónak mikor Budapestet 1944-ben megszálló Németh katonák meg látását hozta forgalomba .
Forint (vendég) [2020.09.24., 12:10] válasza erre: #70[válaszolok] #73
Eddig 10%-ot vesztett az értékéből,vagyis ennyivel drágul az élet,hisz deficites a a folyó fizetési mérleg,magas az infláció,negativ a reálkamat/befektetők!!! elmennek vagy csak szuper támogatásokkal maradnak.Lengyeleknél ugyanekkor 5,4 cseheknél 5,8 a pénzromlás mértéke.Harc reggeltől estig,de ki és mi ellen is?A pénzromlás ellen aligha.Valakik ezen is keresnek nem is keveset.Euró 365-400 ft között?Valaki a kisemberrel is foglalkozna?
valaki (vendég) [2020.09.24., 13:05] válasza erre: #73[válaszolok] #74
A nyugdíjasok (önkéntesen ) továbbra is támogatják a kormányt: ez év első 10 hónapjában kb. 50 milliárd forinttal. Ha 2010-ben a fidesz nem szünteti meg a nyugdíjak svájci indexálását (inflációhoz és bérnövekedéshez igazított nyugdíjak), azok most 35-40 %-al lennének magasabbak. Ha emelték volna a legkisebb nyugdíjakat és nem engedték volna elszállni a magasakat, még többe sem került volna. BUKNIUK KELL
MÁR CSAK EZ HÍÁNYZOTT. (vendég) [2020.09.24., 17:20][válaszolok] #75
Zsófi vigyor minden lámpa oszlopon.
Tényleg,mit képzel ez a besúgó szakértő!
Emberek AZÉRT SE! elég volt !
Tisztelt (vendég) [2020.09.25., 09:08][válaszolok] #76
Balázs Pál református lelkész úr! Tisztelettel kérjük, Szerencsen, a református Rákóczi Iskola udvara és környékéről távolitassa el a választási plakátokat! Ezen kivűl is van elég a városban. Ebben a virusos zavaros helyzetben semmi szükség nincs arra, hogy még az iskola tövében is zaklassanak a választással. A gyerekek körében pedig egyáltalán nem szerencsés .
Kérem, védjék meg az iskola privát szféráját. Bizom az intézkedésében!
Plakát (vendég) [2020.09.25., 09:53][válaszolok] #77
Zsófi magányosan mosolyog.Korábban kézfogás egy ismert politikussal,háttérben az egyszerü emberekkel,fotó a polgármesterekkel.Most semmiMindenkit nem lehet képviselni,s harcolni sem a saját frakcióm és kormányom ellen.Az infláció,a szegénység,a drasztikusan emelkedő képviselői fizetések,a külügyben uralkodó nepotizmus,a repedező ondi kerékpárút megjavitásáért stb-igen,de nem egyedül.Hol van a csapat,kikből áll?A kampánynak lassan vége.
Innen szép nyerni.... (vendég) [2020.09.25., 10:57][válaszolok] #78
Emberek !
Mindenki láthatja ,ennek a k.zs,-nek a ,nyomulását. Nem dolgozni
akar,mint sok más fiatal ,és családot alapítani gyerekeket nevelni.Neki a hatalom ,és a pénz a fontos.Messiásnak gondolja magát.
Ennek érdekében, minden eszközt fel használ ,hogy betolja a parlamentbe.
Ez a lány pedig ,elfogad,és felhasznál minden ,jogtalan előnyt,csak nyerhessen.Ez egyéniség ,és jellem kérdése.
Nem az az érdekes ,hogy mennyi kép van felakasztva ,minden településen ,a villany póznákra.Vajon mennyibe kerül ,és ki fizeti a számlát? A KÉPVIDELŐKNEK ,LIMITÁLT A KAMPÁNYRA FORDÍTHATÓ KÖLTSÉGEI !!!!
Igen ám ,de szavazni nekünk kell majd!!
EZ A VÁLASZTÁS FŐPRÓBÁJA, A 2020.-NAK!!
Hát legyen a főpróba sikeres!!
NEM !!!!!! MÁST ! ELEGÜNK VAN!!!!
Végül tényleg hol a férje?? Vagymár nincs ?
Nézzék meg!!! (vendég) [2020.09.25., 11:28][válaszolok] #79
Nézzék meg a fb-on: -a Zsófi beállított ,spontánnak mondott jelenetét Szikszón ,egy fidesz önk.képviselővel.
- rácsodálkozik ,a szegény emberekre,és a betonkeverőre!! Hát ilyen is van ??
ÉRDEKES: -erre cikkre kattintva ,lehet eljutni a fidelitas bulik fotóihoz,és a bálkirálynő fotóihoz.
Nézzék meg!Ilyenek voltak a dolgos hétköznapok!!
Összes hozzászólás: 79 db (33 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Név: Még nem tag? Regisztráljon, és hozzászólása nem kerül előzetes moderálásra!
Válasz erre:

emoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticon
Kérjük, hogy SZÁMOKKAL írja be az alábbi összeadás eredményét az üres mezőbe:
hetvenhárom + hat =