Hírek
Frissítve: Szerencs képviselő-tesülete határozattal küzd a migránsok ellen
Dátum: 2018.01.14., 14:06Megtekintve: 1692Értékelés: 3.00

Altusz Kristóf államtitkár a minap bevallotta: tavaly 1300 menekültet fogadott be Magyarország, csak erről a menekültek biztonsága érdekében nem beszéltek. Az MSZP szerint ezzel stikában végrehajtották a Soros-tervet. Több száz fideszes polgármester gyűlt össze a Bálnában, hogy a migránsválságról beszéljen, ahol a HVG megszólaltatott néhány embert, hogy megkérdezze, tudják-e, hol vannak a befogadott menekültek. Az önkormányzatoktól azt kérik, hogy a helyi képviselő-testületek határozatban álljanak ki a "Soros-terv" és az illegális bevándorlók betelepítése ellen, valamint utasítsák el a migrációt szervező irodák nyitását. Ezt a végén kézfelemeléssel, egyhangúlag el is fogadták - írja a HVG.
Szerencs polgármestere rendezvényen elhangzott szavait számos országos médium idézte, alább olvasható a Koncz Ferenc szavait idéző bekezdés a HVG tudósításából:

"Koncz Ferenc, Szerencs polgármestere családi példával nyitott, a Franciaországban tanuló lánya Párizsban félt, ezért Lyonba ment, amit nyugodtabbnak érzékelt, ám abba a templomba járt, ahol a papnak elvágták a torkát mise közben. "Nincsenek biztonságos helyek az EU-ban" - mondta Koncz, aki szerint "a lányom nem lehet másodrendű állampolgár, mert lánynak született, és a fiam sem lehet másodrendű, mert nem muzulmán". Annak örült, hogy Szerencsen ki lehet menni az utcára miniszoknyában is, nem éri baj az embert. Magyarország biztonságos, és ebben a polgármestereknek is felelősséget kell vállalniuk - mondta."

A cikk teljes egészében ide kattintva a HVG oldalán olvasható.

Koncz Ferencet a közmédia híradója is megszólaltatta, a felvételt az alábbi linken 7:30-tól nézhetik meg az érdeklődők: https://www.mediaklikk.hu/video/hirado-2018-01-13-i-adas-15/

Frissítés (2018. január 23., 18:45): elkészült a határozati javaslat (az észrevételt köszönjük Bukovszky Róbert olvasónknak), a helyesírási hibáktól hemzsegő dokumentum a város honlapjáról elérhető: Állásfoglalás a Soros-tervvel kapcsolatban. Úgy tűnik, bizonyos ügyekben rendkívül olajozottan működik a szerencsi önkormányzat, más esetekben kevésbé - lásd kapcsolódó cikkeinket.

Frissítés (2018. január 23., 20:16): mint egyik olvasónk rámutatott, az előterjesztés a miskolci közgyűlés állásfoglalásának szó szerinti átemelése, a Miskolc szót (majdnem) mindenhol Szerencsre cserélve, illetve a Miskolc fejlődéséről szóló szakaszt eltüntetve. Valószínűleg a szöveg összeállítója is érezte, hogy a város jelenét ismerve elég komikus lett volna például egy ilyen bekezdés:

Számos év telt el azóta, de immáron kijelenthető, hogy Szerencs újjászervezte önmagát: a város újraiparosítása jelentős eredményeket ért el, az oktatási rendszer megújult. Folyamatosan fejlődik a városi infrastruktúra, a polgárok szolgálatában a támogató közigazgatás áll. Érezhetően nőtt a közbiztonság, a rend újbóli megteremtésére jelentős költségvetési forrásokat fordítottunk az elmúlt évek során. Szerencs újra a nyertes városok között van!

A dokumentumot aláíró aljegyző és a jegyző figyelmét viszont az már elkerülhette, hogy a szavak cserélgetése sem sikerült zökkenőmentesen. Választott képviselőink ugyanis csütörtökön várhatóan egyhangúlag fogják megszavazni, hogy:

"Az Önkormányzat erejéhez mérten pénzügyi támogatásokkal, egyéb juttatásokkal támogatja a miskolci civil szervezeteket."

Kapcsolódó:

Frissítve: Szerencs Önkormányzatának húsvéti ajándéka a lakosságnak
Kutyatámadások borzolják a lakosság idegeit Szerencsen
Frissítve: Egy ügyintézés története Szerencsen
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
négerek (vendég) [2018.01.15., 23:09][válaszolok] #1
Mi lesz így az afrikai biznisszel? Vagy Szerencsen is lesznek jó meg rossz migránsok?
errr (vendég) [2018.01.16., 13:01][válaszolok] #2
El nem múló szégyen volna az a testületnek és a városnak is ha hozna ilyet. Soros terv mint olyan nincs is. Kezelésre járjon aki kitalálja és szajkózza vagy inkább tárgyalásra.
Jelölt (vendég) [2018.01.16., 13:49] válasza erre: #2[válaszolok] #3
Ma vált hivatalossá-polgármesterünket küldi harcba a Fidesz a 6-os választókerületben.Kénytelen megszavaztatni bármit is gondol magában.Aki vonakodik nézheti a folyószámláját.
Nem oda Buda (vendég) [2018.01.16., 18:31] válasza erre: #3[válaszolok] #4
a mester Mennyből az angyal helyére invitálják bizomány .
Budapesten nyolc körzetben is változás van: Rogán Antal egykori körzetében a KDNP-s Hollik István ellen indulhat Juhász Péter és Fekete-Győr András; Budapest 3-as választókerületében Fónagy János helyett Gulyás Gergely lesz egyéni jelölt; az 5-ös választókerületben Bajkai István indul; Kocsis Máté józsefvárosi polgármester elindul egyéniben a budapesti 6-os számú választókerületben; a 7-es választókerületben Szalay Péter helyett Harrach Tamást jelölik; a budapesti 8-as választókerületben, Zuglóban Jelen Tamás korábbi XI. kerületi alpolgármester száll harcba; Újpesten Zsigmond Barna Pál volt csíkszeredai főkonzul (az UTE jégkorongszakosztályának vezetője) indul; és Budapest 18-as választókerületében pedig Németh Zsolt áll rajtvonalhoz. Óbudán, a budapesti 10-es választókerületben újra próbálkozhat Menczer Erzsébet. A bűnszövetkezetben elkövetett költségvetési csalás vádjával eljárás alatt álló, Voldemortként elhíresült Mengyi Roland kezét viszont elengedte a Fidesz ? helyette Koncz Ferenc kap lehetőséget. Szabó Tünde Nyíregyházán indul, Szolnokon Bene Ildikót Kállai Máriára cserélték, Firtl Mátyás helyett pedig Barcza Attila száll ringbe Sopronban. Vácon Rétvári Bence indul, a csongrádi megyeszékhelyen pedig Bartók Csaba száll harcba. A paksi választókörzetben Süli Jánost indítja a Fidesz. A szigetvári választókerületben Tiffán Zsolt helyett Nagy Csaba száll harcba, Vantara Gyula helyére pedig Herczeg Tamás kerül Békés megye 1. számú választókerületében. A Borsod megyei 2. választókerületben is cseréltek: Hubay Györgyöt indítják Sebestyén László helyett - írja az MNO.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/181595/
Vendégház (vendég) [2018.01.17., 00:41] válasza erre: #1[válaszolok] #5
Le van maradva, most a panziós pályázatokban van a pénz. Pár hete ki is nőtt a földből egy újabb kft Bekecsen. Majd figyeljék, több vendég lesz-e benne, mint a Vörösmarty utcán!
Vendégházhoz (vendég) [2018.01.17., 12:19][válaszolok] #6
Biztos, hogy mind panziónak épül? Ellenőrzi-e ugyan valaki a pályázatban leírt vállalások betartását (pl. vendégéjszakák, munkahely teremtése, stb)? Vagy lakás lesz belőle az pályázatban vállalt idő elteltével?
Kérdés (vendég) [2018.01.17., 21:23][válaszolok] #7
Szerencsen kikből áll majd a felhozatal? ez a lényeg,-ezt irja már le aki tudja.
Ki lesz a városvezír jelölt?
Nice (vendég) [2018.01.18., 09:13] válasza erre: #2[válaszolok] #8
Hiába fényezi sorost, Ön nem fog kapni a millióiból! Először csináljon egy civil szervezetet és aztán már kunyerálhat. Nyugi a bérkommentelés száma már megvan kedved errr! Szerintem önnek kapásból járna pár millió alapból.
errr (vendég) [2018.01.18., 11:04] válasza erre: #8[válaszolok] #9
Szerintem meg magából indul ki kisöreg. Én nem voltam s ma sem vagyok párt tagja. Na mit szól?
Tudja van olyan szó , hogy tisztesség, meg igazságérzet, becsület tartás gerinc.. Tudta követni? Mutyis
Kérdés? (vendég) [2018.01.18., 11:05][válaszolok] #10
Vajon a titokban befogadott 1300 keresztény menekült közül,mennyi ember számíthat kisvárosunk "vendégszeretetére"? Vélhetőleg a 20.000, pénzért befogadott bevándorló közül egy sem gazdagítja településünket!
Nice (vendég) [2018.01.18., 14:20] válasza erre: #9[válaszolok] #11
Sajnos a bérkommentelőket nem tudok követni!
Válasz (vendég) [2018.01.18., 18:42] válasza erre: #7[válaszolok] #12
Országgyűlési választások lesznek most, önkormányzati választások pedig csak jövőre, tehát helyben nem lesz felhozatal. A polgármester és a testület marad.
Bukovszky Róbert [2018.01.18., 19:55] válasza erre: #12[válaszolok] #13
Én fogadnék rá, ha a mostani regnálóknak jól sikerül az áprilisi választás,akkor még az őszre előre hozzák az önkormányzati választást is.
13-hoz (vendég) [2018.01.18., 20:10][válaszolok] #14
Inkább megváltoztatják a törvényeket, hogy az átmeneti időre újra lehetnek az orsz. képviselők polgármesterek is, ill. maradhatnak! Szükség van arra a több, mint 1,5 évre az önkormányzatokat érintő jogszabályok megalkotása miatt is. Pl. 2000 fő alatti települések önkormányzatainak sorsa (de lehet, 5000 fő lesz a határ?; iskolai körzetközpontok létrehozása, stb.) És még ki tudja mik történhetnek? De gondolom, hogy a választáson indulóktól megkérdezik a fórumokon, gyűléseken mit tesznek, ha ilyen törvénymódosításokat tolnak az orruk alá?! Ők pedig válaszolnak, felkészült honatyához és államférfiúhoz illően?! Vagy nem???
Egyszerű (vendég) [2018.01.19., 08:02][válaszolok] #15
a megoldás! Ha az emberek változtatni akarnak, akkor mindegy hogy kire CSAK NE A FIDESZ jelöltjére szavazzanak. Ez a dolgok alfája és omegája .Ha meg nem így lesz akkor később ne siránkozzanak.
errr (vendég) [2018.01.19., 09:28] válasza erre: #11[válaszolok] #16
Mellesleg ki fizetne engem bobóka? S miért nem a valóságról tetszik mekegni-makogni?
errr (vendég) [2018.01.19., 09:30] válasza erre: #13[válaszolok] #17
Én azt gondolom nem nyernek, mert ha igen akkor ez az ország megérett a pusztulásra. Ilyen emberanyaggal nem lehetne csak vegetálni és lemaradni.. valaki egyébként találkozott mostanában fidesz-szimpatizánssal?
"...a fiatalokat meg kell tanítani (vendég) [2018.01.19., 11:33][válaszolok] #18
arra, hogy olvassanak bármit a tankönyvekben, mindig kérdőjelezzék meg azt." https://mno.hu/belfold/kornai-janos-sajnos-azt-kell-hogy-mondjam-nagyon-aggodok- ...
. (vendég) [2018.01.19., 13:18][válaszolok] #19
Fogja már fel errr hogy ebben az országban csak nagyon kevés pártfüggetlen ember él,és ön nem ezek közé tartozik. Ez tisztán látszik a hozzászólásaiból,és azok tartalmának származási helyeiböl.A politika mindig is a hatalomról a pénzröl és a hazudozásról szólt! Legyen az az elmúlt,a jelenlegi,vagy bármelyik jövöbeli párt.El fog ön menni szavazni? El!Nem Orbánra?Nem! Akkor sok választás nem marad.;) De arra jobb ha ráébred hogy az ön által idézett erényeknek egyik sem fog megfelelni! Idézem:tisztesség,igazságérzet,becsület,tartás,gerinc. Nöjön fel!!!
19-nek (vendég) [2018.01.19., 16:59][válaszolok] #20
Nagyon helyes ha az emberek nem pártfüggetlenek. Ez azt jelenti van véleményük és azt ki is fejezik. Persze mindegyik párt hibázott vagy hibázik! De ekkorát?????
Én biztos nem Orbán Viktorra és nem Koncz Ferencre fogok szavazni.És még sokan mások!!!!
17-nek (vendég) [2018.01.19., 19:50] válasza erre: #20[válaszolok] #21
A kérdést inkább úgy helyes, hogy baloldali szimpatizánssal!
(i)gazság? (vendég) [2018.01.19., 23:00][válaszolok] #22
https://index.hu/belfold/2018/01/19/kozmunkasokat_vezenyeltek_diot_pucolni_a_mil ...
A környéken is közmunkások jártak az egyik polgi szőlőjébe. Annyit segítek, hogy Voldemort egyik leghűbb fotópartnere volt és a soványka tiszteletdíjból mára báró módjára él az egész famíliája.
Bukovszky Róbert [2018.01.20., 09:57][válaszolok] #23
http://www.boon.hu/halalut-a-37-est-tartjak-a-legveszelyesebbnek-borsodban/37416 ... Sokszor, sok helyen elmondtam, most nyilvánosan is leírom! Szóval én 'törvénybe iktatnám, hogy az ÖSSZES!!!!!!Kupával kezdve -mert kb akkortól ennyire zsúfolt- Szabó Gy-n át, "Tündikéstől,Koncz F-en át Mengyivel bezárólag minden olt vagy jelenlegi, vagy jövőbeni ogy képviselőnek KÖTELEZŐVÉ tenném a megjelenést minden temetésen ahol olyan embert temetnek aki a 37-s úton halt meg, -nem önszántából- persze kiegészíteném őket a Spatak és Sújhely környéki képviselőkkel is! A múltkoriban számoltam én 11 olyan közelebbi-távolabbi ismerősömet vesztetem el az elmúlt kb 20 évben akiknek a halála -talán- elkerülhető lett volna, ha azt a k.b@szott utat nem csak kampánykor és nem csak ígéret szintjén "négysávosítanák, minden negyedik évben.
errr (vendég) [2018.01.20., 10:42] válasza erre: #19[válaszolok] #24
ne legyen már ilyen idealista... és ne kenje össze mindkét oldalt egyformára. Egy dolog a szimpátia másik a párttagság. A szimpátia ugye attól alakul ki hogy relatíve a választható lehetőségek közül ki áll közelebb az én normáimhoz amik nem annyira elvontak ám. Ne lopj ne élj vissza a hatalmaddal főleg ne gyárts még törvényeket is hozzá és ne légy az ország kifosztója lejáratója és ne hazudj minden lélegzet vétellel, ne zsarolj ne fenyegetőzz állami szervekkel pártérdekekben, és ne fényezd magad közpénzen, és ne szórd szét azt szavazat reményében idegen országokat fejlesztve mint aki nem normális és egyáltalán próbálj ember maradni... no szóval a fidesz ezek egyikének sem felel meg. Remélem elég felnőtten hangzik, szólítson csak egyszerűen papának. :D
remélem ez megjelenik mert alapvető volna...
errr (vendég) [2018.01.20., 10:47] válasza erre: #22[válaszolok] #25
Éppen olvasom. ezek semmit sem szégyellnek. No most akkor ez szimpátia vagy emberség dolga? "." vendég
Hádám [2018.01.20., 17:05] válasza erre: #23[válaszolok] #26
Róbert! Elárulok egy "érdekességet! A balesetek jó része frontális ütközés volt, azaz ha lett volna négy sáv (2x2 sáv elválasztva), fizikai képtelenség lett volna ütközniük, azaz ma is élhetne az a sok ember! Én tovább megyek, amit már korábban is hangoztattam! Nem a temetésen kellene részt venniük, hanem szerintem ők maguk a felelősek!!! majd 2 évtizede megy a huzavona, miközben rengeteg olyan útvonal megépült, aminek akkor tervezete sem volt, ez nem vall másra, mint a lobbierő teljes hiányára, politikai impotenciára....Dobzse! Ismerős kifejezés a történelemből? Ma is aktuális! (gyengébbek kedvéért:
https://hu.wikipedia.org/wiki/II._Ul%C3%A1szl%C3%B3_magyar_kir%C3%A1ly)
Hádám [2018.01.20., 17:06][válaszolok] #27
Egyébként meg tiszta komédia az egész! Olyan mintha a bankrablók összeültek volna tárgyalni és megegyeztek volna, hogy bár mind raboltunk már több száz millió forintot, de innentől kezdve jók leszünk, aki meg nem hiszi, az hazug, uszító!
Lovas (vendég) [2018.01.20., 18:14][válaszolok] #28
Ha a vezér megy a megyére, helyben más lesz helyette nem? Vagy két lovat egyszerre?
Titakozás (vendég) [2018.01.20., 18:28][válaszolok] #29
Szerencs polgármestere: Ha nem lenne Orbán Viktor, akkor már rég eljött volna a világvége - http://magyarhirlap.hu/cikk/108059/Elsopro_ereju_tiltakozas
Micsoda "karakán" polgink van! A cél érdekében mindent bevetni!Pár év múlva, hogy fognak vissza emlékezni erre az ostobaságra?
errr (vendég) [2018.01.20., 19:36] válasza erre: #29[válaszolok] #30
Ez viszont már nem nevetséges hanem tragikus. Megcsillogtatták előtte a "senator"-ságot újra, - s rögvest feledve, hogy egy nagyon valószínűleg bűnözőért félreállították, - máris össze-vissza beszél. Megvallom jobb véleményem volt még akár 5 évvel ezelőtt is róla, Gripen botrány ide vagy oda, de mára kritikán alulinak tartom amit képvisel.
Bravo (vendég) [2018.01.20., 20:15][válaszolok] #31
ha valaki mini szoknyában végig meggy magára vessen ez rendjén is van .
Evvel mit kezd a híres katolikus meg miatyánkos gyülekezet ?
https://index.hu/kultur/zene/2018/01/19/conchita_wurst_lesz_az_idei_pride_sztarf ...
youtube thumbnail
Annak idején az érsekségig szaladtak az illetékes elvtársak hogy a fiatal papot elkergessék Szerencsről . Pedig csak erre a ferdülésre próbálta felhívni a figyelmet magatokra ismertek .
Attól függ (vendég) [2018.01.20., 20:26] válasza erre: #28[válaszolok] #32
hogy az asszonyok mit szeretnének . ..
Hádám [2018.01.20., 20:33][válaszolok] #33
"Koncz Ferenc szerint bizonyos sajtóorgánumok, ha érdekük úgy kívánja, a valóságot sem hajlandók tudomásul venni..."

Ezzel vannak még páran így... jön a szokásos "módszerük", próbáljuk megjátszani a hülyét, hogy "valójában nem fogadtunk be több mint 2000 migránst és több mint 10 ezret letelepedési kötvénnyel... ez csak ilyen illúzió, igazából nem is léteznek menekültek se, azt is soros találta ki" aztán csodálkozunk, hogy Szerencs ott tart ahol... most ültök le tanácskozni mi legyen? Nem akkor kell úszóleckét venni, amikor már nyakig ér a mélyvíz....
menyét (vendég) [2018.01.20., 23:28] válasza erre: #29[válaszolok] #34
Nem az a baj, hogy ezt mondja, akkor van baj ha ezt is hiszi.Szerencs Önkormányzatának kicsit hosszú a reakcióideje, amikor a januári Szerencsi Hírekben jelentet meg sajtóközleményt egy tavaly június óta zajló beruházásról.
Percek alatt (vendég) [2018.01.21., 07:15][válaszolok] #35
A szó nem elég... (vendég) [2018.01.21., 08:42][válaszolok] #36
Ha érteni akarjuk ,hogy mi történik ,és várhatóan mi fog történni -el kell olvasni Kéri L nyilatkozatát,aki ismeri,és tanította őket korábban. Félelmetes.
El kell menni szavazni, és leváltani ,de legalább jelentősen gyengíteni.

A pm. pedig azt teszi ami elvárnak tőle.Ahol ez elhangzott nem várható ellenvélemény ,de mikor itt van a környéken ,még nem halottam ,hogy valaki kérdőre vonta volna ?

Egyébként szerencsés mert, az ellenfele szoci.jelölt lesz-no koment! / az aki négy éve is volt ??? /
Ha megválasztják súlytalan lesz.
Ki az a (vendég) [2018.01.21., 16:03] válasza erre: #36[válaszolok] #37
Kéri L ? Mi a nyilatkozata ?
Ne rébuszokban "írjunk " tegyük ki a foltozni való batyut .
37-nek (vendég) [2018.01.21., 17:05] válasza erre: #37[válaszolok] #38
Azért mert Ön nem érti, még a 36-as hozzászóló nem beszél rébuszokban. Ajánlom az olvasást, tájékozódást, különösen ha már írni is akar.
Itt minden rendben van? (vendég) [2018.01.21., 17:55][válaszolok] #39
Két koccintás, két bál és két szalagátvágás között megkérdezhetné a volt pedagógust is valaki: Mi a véleménye az iskolákban történő alábbi eseményekről? https://www.pecsistop.hu/tartalom/cikk/491968_mutatjuk_miert_van_embertelen_tana ... És a létrejött 1000 (ezer) munkahelyről is?
Bohóc (vendég) [2018.01.21., 20:18] válasza erre: #34[válaszolok] #40
Tessenek egy picit szétnézni Szerencsen. Ugyan az utóbbi években semmi nagy dolog nem történt, ám itt-ott feltűntek az Új Széchenyi-terves projekttáblák. Már rég befejezett kisebb fejlesztések (amihez a "mi Ferinknek" ráadásul semmi köze nem volt, pld. Hunyadi tetőcsere), de mutatni kell, hogy milyen sikeresek vagyunk. Persze kell ez, mint annak idején az Alkotmány út elején lévő felújított keresztre a neve, akinek ezért az "önzetlen" támogatásért a hívek hálával tartoznak. (Igaz, nem sokkal később lecsiszoltatták.) Az egész egy népbutító bohózat... Remélem egyre kevesebben érzik jól magukat az előadáson!
Majd meglátjuk. (vendég) [2018.01.21., 20:40][válaszolok] #41
Polgári bál-érdekes vendégekkel -lehet ,hogy utoljára ?
A sok szegény nézze,és vágyakozzon. Rongy rázás.
Érték (vendég) [2018.01.21., 21:37] válasza erre: #41[válaszolok] #42
Na érték az nem volt a bálon, csak csicsa.
Tények (vendég) [2018.01.21., 21:39] válasza erre: #39[válaszolok] #43
Egy főiskolát végzett kezdő tanár fizetése 2018 januártól bruttó 182.700 Ft. Ez nettó 121.496 Ft. 2/4 év múlva ez az összeg - közel 30 éves korára! - a gyakornoki idő végeztével már elérheti a nettó 140 ezer forintot a bértábla szerint. Talán érthető ezek után miért is kerülik el nagy arányban a diplomás fiatalok ezt a(z) (élet)pályát. A kérdés már csak az, ki fog tanítani pár év múlva, mert lehet sokan tanári diplomát szereznek, de szembesülve a valósággal eszük ágában sincs a pályán maradni. Nem véletlen, hogy a főváros és környékén a legnagyobb a tanárhiány, mert 121 ezerből még az albérlet+rezsi sem nagyon jön ki...
menyét (vendég) [2018.01.21., 22:49] válasza erre: #31[válaszolok] #44
Vajjon megéri e miniszoknyában végigsétálni Szerencsen férfiként?
valaki (vendég) [2018.01.22., 08:50][válaszolok] #45
Ha az alábbi történet igaz...
https://index.hu/i2/#bloghu/arrajutottam/2018/01/21/mese_a_csaladtamogatasrol_es ...
A CSOK csak arra jó, hogy a csókosok gyarapodjanak?
errr (vendég) [2018.01.22., 22:47] válasza erre: #45[válaszolok] #46
Akkor tapogatózik helyes irányban az ember, ha ezeknek bármely dolgával kapcsolatban az jut azonnal eszébe, hogy megrövidítik, becsapják, átverik, hülyének nézik. Akkor de csak akkor nem éri csalódás. Ez ilyen fajta.
Bukovszky Róbert [2018.01.23., 08:49][válaszolok] #47
Könyörgöm olvassátok végig! Kíváncsi vagyok rajtam kívül észre veszi-e valaki a 'szarvas hibát!? Anno engem egy fórumon kitanítottak, hogy; "a figyelmes olvasás csodákra képes"

http://szerencs.hu/onkormanyzat/kepviselotestulet/testueleti-uelesek-elterjeszte ...
errr (vendég) [2018.01.23., 10:51][válaszolok] #48
Ez irányban érdemes lenne minden önkormányzatnál vizsgálódni.
Kezdődik fagy folyik idegenek falból bejelentése választásra!!
Szerencsen pl emelkedett a választókorú lakosság lélekszáma mostanában?
-
http://magyarnarancs.hu/lokal/feljelentest-tett-a-budaorsi-polgarmester-valaszta ...
Közélet, 2018? (vendég) [2018.01.23., 15:18][válaszolok] #49
Bukta (vendég) [2018.01.23., 16:15][válaszolok] #50
A 168 óra kotorta elő azt a migrációs stratégiai dokumentumot, amit 2013 októberében fogadott el és nyújtott be az Orbán-kormány a 2014-2020 közötti uniós költségvetéshez.

Ebből az derül ki, hogy a kormány bármilyen migrációbarát intézkedést önként végrehajt, ha cserébe kap pénzt a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap nekünk szánt 98 millió eurós keretösszegéből.

Kaptunk is: ebből álljuk a lakhatási támogatását azoknak a menekülteknek, akikről a kormány a több tízmilliárdos migráncsellenes kampányban elfelejtette tájékoztatni a magyarokat.

A stratégia szerint 2013-ban az alábbi célokra kért pénzt ?Brüsszeltől? a kormány:

a migránshátterű civil szervezetek megalakításának ösztönzése, kapacitásaik fejlesztése és közöttük,
együttműködési fórum megteremtése,
a migránsok beilleszkedését segítő önkéntesek munkájának támogatása,
a magyar lakosság befogadó szemléletét ösztönző programok (!),
felvilágosító kampányok szervezése, a kulturális sokszínűséghez való igazodás képességének elősegítése
További részletek a 168 óra cikkében.

NYF-kommentár: Fidesz-szavazók, köpjetek fel és álljatok alá!

http://168ora.hu/itthon/harom-eve-meg-a-nyitott-es-befogado-tarsadalmi-tudatot-e ...
provokátor (vendég) [2018.01.23., 18:45][válaszolok] #51
Na, már a papa is provokátorozik? Nem volt olyan rég: https://444.hu/2015/03/18/provokatorfigyelofidelitas-hu/
valaki (vendég) [2018.01.24., 20:04] válasza erre: #47[válaszolok] #52
A hiba: a miskolci civilszervezeteket támogatja az Önkormányzat.
Kérdésem: Ön szerint mikor mondják a jelenleg regnálók, hogy jól sikerült a választás?
Szarvashiba (vendég) [2018.01.24., 20:13] válasza erre: #47[válaszolok] #53
Talán a legfőbb, hogy hemzseg a misk9lciaktól átvett mondatoktól, esetenként egész bekezdés van beemelve. Szégyen.

http://onkormanyzat.mti.hu/hir/44528/miskolc_kozgyulese_allast_foglalt_a_soros-t ...
valaki (vendég) [2018.01.24., 21:04] válasza erre: #53[válaszolok] #54
Igaza van! Ez tragédia: vagy központból kapott állásfoglalást kellett írni vagy Szerencsen annyira nem érdekel senkit (nem értenek egyet vele), hogy csak kényszerből, gondolkodás nélkül vették át a szöveget.
Pataki (vendég) [2018.01.24., 21:44] válasza erre: #47[válaszolok] #55
Küdjétek már el Miskolcról, hogy mit írtatok, mert ez jó itt Szerencsen is. Legalább nincs munka vele. Van egy előterjesztő készítő (aljegyző), van egy véleményezésre jogosult (Jogi- és ügyrendi bizottság), van egy törvényességi ellenőr (jegyző), van egy előterjesztő (polgármester) és senkinek nem tűnik fel, hogy javítani kellene a miskolciakat szerencsiekre. Ezek után valaki még komolyan veszi a tartalmat? Így megy ez a mindennapokban is....
Bukovszky Róbert [2018.01.25., 08:20] válasza erre: #55[válaszolok] #56
Senkinek????? A buta villanyszerelő azért kiszúrta!!! :D
#52 sajnos nem értem a kérdését!
valaki (vendég) [2018.01.25., 08:37] válasza erre: #56[válaszolok] #57
A #13-ban írta:"Én fogadnék rá, ha a mostani regnálóknak jól sikerül az áprilisi választás,akkor még az őszre előre hozzák az önkormányzati választást is."
56-hoz (vendég) [2018.01.25., 08:54][válaszolok] #58
Melyik villanyszerelő?Mert Szerencsen több is van. Újságíró is,fotós is,vállalkozó is,szakember szerelő is!?
Bukovszky Róbert [2018.01.25., 09:38] válasza erre: #57[válaszolok] #59
2/3-nál
#58 ja valóban, de most önző módon önmagamra gondoltam!
elfogadták (vendég) [2018.01.25., 10:57][válaszolok] #60
Mind el is fogadták! Volt egy kis szokásos anekdotázás, maszatolás a pm főiskolai élményeivel és a külföldön dolgozó fiatalokkal. Mintha erről szavaztak volna és nem egy jó mély bepucsításról a Fidesz vezetése felé. Soros dühében most vágta földhöz a számítógépét, hiszen városunk végre megálljt parancsolt az elvándorlásnak és az autógyújtogató arabok betelepítésének! Hogy valósul meg így Szerencsen az ígért afrikai egyetem? Nehogy mégis az orrukra koppintsanak majd ezért fentről!
Valaki ? (vendég) [2018.01.25., 12:29][válaszolok] #61
Bekecs nyilvánosságra hozta ki kapott táblagépet, Szerencsen titok, kik kaptak laptopot? ;)
Polgárháborús hangulat, mint 2002-ben! (vendég) [2018.01.25., 13:28][válaszolok] #62
Mennyi rokoni, baráti, jó szomszédi, jó munkahelyi kapcsolat fog tönkre menni bizonyos emberek meggondolatlan húzásai miatt?Vagy Szerencsen és környékén minden rendben van? Szerencs és a térség befolyásos értelmiségének mi erről a véleménye? Van véleménye? Nem gondolják, hogy jó lenne hallatni a szavukat?! https://mno.hu/billegokorzet/puzser-ujra-polgarhaborus-hangulatot-szitanak-24426 ...
menyét (vendég) [2018.01.25., 21:46] válasza erre: #60[válaszolok] #63
Tudja "a párttal a néppel".A nem létező migránsok elvették az ígért 1000 munkahelyet.
Pataki (vendég) [2018.01.25., 22:25] válasza erre: #56[válaszolok] #64
Mármint a felsoroltak közül... Az pedig már csak hab lenne a tortán, ha képvieslőknek sem vették észre a ?hibát? és így fogadták el az előterjedztést.
szégyen (vendég) [2018.01.26., 11:30][válaszolok] #65
Nézzék meg, ahol van 1-2 független képviselő, aki komolyan veszi az esküjét, hogy megizzasztották a szervilis kormánypárti polgármestert! https://index.hu/belfold/2018/01/26/bacskai_janos_ferencvarosi_polgarmester_elme ...
Szerencsen az összes képviselő leszerepelt, hála nekik, újra a pártállamban érezhettük magunkat!
Hádám [2018.01.26., 12:50] válasza erre: #65[válaszolok] #66
A vállalkozói köszöntés margójára:

"Koncz Ferenc bejelentette, hogy indul a 2018-as országgyűlési választásokon a 6. számú választókerület képviselő-jelöltjeként. Ehhez hozzátette, hogy az elkövetkezendő két hónapban a város ügyeit Nyíri Tibor, alpolgármester viszi tovább."

Remélhetőleg akkor ezen időszakra fizetést sem vesz fel, főleg úgy, hogy a kampányra nem kevés támogatást kapnak.... Nem azért kapja a fizetését, hogy kampányoljon... Megjegyzem undorító volt, hogy az "áldozat" szerepét adta elő polgármester úr! Amikor ecsetelte, hogy "mennyit segített a kormány Szerencsnek, ezért most neki kötelessége elfogadni a felkérést a képviselőségre".... de majd lesz 4 sávos 37es, most már "BECS SZÓ!!!"... A burkolt kis fenyegetés, miszerint nincs jövője azon településeknek, akik nem kormánypártiak, nem sok jót vetít előre, hogyan képzeli el a "NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉS RENDSZERÉT".... Ha eddig valakinek voltak is kételyei abban, mennyire fontos a város(vezetői pozíció), most látható... füttyszóra le is mond róla, ahogy nagyobb pozíció adódik... Már ki vannak téve a projekt táblák mindenhova, mennyi milliókat "nyertek"? Kérem szépen, majd ha egyetlen kapavágás is lesz téve, akkor már lehet nagylegénykedni, addig csak porhintés... láttunk már karón varjút... Majd leshetjük megint, hogy bekecsi ("Számomra Bekecs, Legyesbénye, Szerencs egy közösséget jelent!" Koncz Ferenc) meg miskolci meg isten tudja milyen vállalkozó kiviteleznek... aztán jöhet jövőre a koccintáson megint ilyen mélyenszántó mondat:

"a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke mondott pohárköszöntőt, amelyben felhívta a figyelmet arra, hogy a vállalkozók a jó ügyek szolgálata érdekében szívesen fizetik be a helyi adót."

Még akkor is marakodás meg hátbaszúrás megy, ha az ember önerőből megcsíp egy nagyobb munkát... nem akarok ujjal mutogatni, de volt rá nem egy nem két példa... de gondolom ezzel semmi újat nem mondtam.

"Eljött az építkezés ideje....." Bakker 8 éve "itt az idő", máshol ennyi idő alatt már átépítették a város (pl Kisvárda, Mezőkövesd), itt meg havat gereblyéznek meg falevelet porolnak Ahogy a pókerben mondani szokás, ideje teríteni....
Pataki (vendég) [2018.01.27., 05:56] válasza erre: #66[válaszolok] #67
Mengyi képviselő " ÚR " is felveszi a fizetését a semmiért !!
Helyreigazitás. (vendég) [2018.01.27., 09:13] válasza erre: #66[válaszolok] #68
Ugyanazt hallottuk csak mást értünk,mint általában.A polgi viszi tovább a keresztjét,de megválasztása esetére megjelölte az utódját.Jobb ajánlat?
Bukovszky Róbert [2018.01.27., 10:57][válaszolok] #69
Az alábbi szöveg, csak egy "összeesküvés elmélet", de egynek érdekes;

"Sok pletyka kering a közéleti zuhanyhíradókban, hogy milyen tervei vannak a Fidesznek egy 2018-as választások után az önkormányzatokkal. Egy biztos: egy erős polgármesteri kör ezen törekvéseknek gátat szabhatna.

Köztudott tény, hogy mindkét nagy pártban erős a polgármesteri lobbi. Nem véletlen, hiszen a polgármester egy adott település első számú vezetője, saját döntésekkel, forrásokkal.

A Fidesz a 2010-es kétharmados győzelme óta folyamatosan gyengíti az önkormányzatokat. Kikerült a hatáskörükből többek között az oktatás, a szociális segélyezés és az okmányirodák. Sőt a polgármesteri és az országgyűlési képviselői tisztséget összeférhetetlené tették.A Fidesz köreiből folyamatoson szivárognak különböző pletykák, hogy egy esetleges 2018-as kétharmados győzelem után kinevezett polgármesterek lennének választottak helyett, kvázi megszűnnének az önkormányzatok. Sőt olyan információk is napvilágot láttak, hogy a 2000 lakos alatti településeken teljesen megszüntetnék az önkormányzatokat.

Egyes információk szerint a Fidesz-polgármesterek lázonganak, sőt Karácsony Gergely többször lenyilatkozta, hogy azon szurkolnak, hogy az MSZP legalább a kétharmad elvesztést érje el. Így könnyen lehet, hogy az elmúlt napok történései egy belháború első nyitánya. Orbán pontosan tudja, hogy a polgármesterek egy erős kör, így nem kizárható, hogy igazából elkezdődött a leszámolás velük.

Erre utalhat, hogy január 12-én a Megyei Jogú Városok Szövetsége (MJVSZ) keretében, Szita Károly Kaposvár polgármesterének vezetésével összegyűltek a fideszes polgármesterek, hogy közösen kijelentsék ide aztán migránst nem. S hogy hogy nem, épp ezen rettegőgyűlés előtt elment jó Altusz Kristóf Máltára, hogy lenyilatkozza: a kormány 1300 migránst fogadott be.

Ezzel kvázi beküldve a médiadarálóba a fideszes polgármestereket. Vajon véletlen, hogy az amúgy roppant fegyelmezett Fidesz kommunikáció épp a renitenskedő polgármesterek gyűlése előtt bakizik ekkorát, s ezzel totális kellemetlen helyzetbe hozza az összeset?

Ráadásul a helyi testületek épp a héten rendre fogadják el ?migránst mi nem fogadunk be nyilatkozatokat?, természetesen remek terepet adva az ellenzéknek és a médiának, hogy hülyét csináljon a polgármesterekből.

Mert, ahogy mondani szokták most épp velük vitetik el ezt a balhét. Szerintem nem is kell túl magyarázni, tök világos, hogy ez az egész alkalmas a polgármestereik lekaraktergyilkolására. S egy lekaraktergyilkolt polgármester már nem fog pattogni, így simán át is lehet tolni az önkormányzatok bedarálását. Szerintem ez érthető."
Tévedések végjátéka. (vendég) [2018.01.27., 14:57][válaszolok] #70
Az elégedetlenkedés,és elméletek gyártása ,az kevés.
Most tényleg mintha, repedezne a narancs. Kontraproduktiv lett a kommunikáció.
Mi az ,hogy megjelölte az utódját ? Hát ki ö ? Az alpolgármester ,két munkahelyen fog teljesíteni? Ö pedig kampányol-miből? Ez a város többet érdemel.
Még mi választunk, ha igaz!
Hadám ,és Robi - legyen számunkra alternativa a választáshoz ,és lehet ,hogy lesz aki saját magát fogja keresni, két szék között.
menyét (vendég) [2018.01.27., 22:36][válaszolok] #71
A volt cukorgyári hűtőtavak átalakítását halastóvá is ígérik évek óta. Mögötte a kormánnyal. Ne 37-est ígérjen, amikor a Rákóczi utcán már lassan nem lehet közlekedni a sok gödörtől. Igaz azt is megígérte, hogy rendbe teszik.
Bukovszky Róbert [2018.01.28., 08:51] válasza erre: #70[válaszolok] #72
Egészen biztosan bennem van a hiba, de sajnos én nem értem az írásának a második részét, azt a részt ahol "Hádámot" és vélhetőleg engem "Robi" is megemlít. Tisztelettel kérem fejezze ki pontosan, hogy mire is gondolt. Előre is köszönöm!
Hádám [2018.01.28., 13:57] válasza erre: #68[válaszolok] #73
Akkor rosszul tudja, mert a híradásokban is azt írták, erre a két hónapra Nyíri Tibor lett megnevezve, aki viszi a város ügyet (amíg ő kampányol)...

Ígéret, ígéret hátán, ez nagyon jól megy... bohóckodunk itt kulturházakkal, kegyelempénzekből... semmi komoly említésre méltó beruházás nem történt az ELMÚLT 8 ÉVBEN! Ugye most visszanyalt a fagyi, eltelt 8 év... Vízelvezetés? Csatornázás? Nyári tábor? Amit nem a közmunka csinált meg, azt véletlenül se szerencsi vállalkozások... nagy ritkán a Szivárvány... ha meg véletlenül valami nagyobb szerencsiek kezébe kerül (na nem önkormányzati megrendelésre gondolok Az max a mesében) akkor meg még van pofájuk reklámozni, milyen sok munkát "intéztek"....

37-est feleslegesen ígér, saját településén nem képesek 3 km főutcát felújítani 20 éve... porhintés porhintés hátán... Az elmebaj végső stádiuma pedig tegnap este ütközött ki... Gödöllőről hazafelé feltűnt, hogy nagyjából a taktaharkányi elágazástól minden út fel van sózva.... (+3 fok volt este, jégnek, hónak nyoma se volt még az előrejelzésben sem)... a döbbenetet fokozta, hogy Szerencsre érve a főutcán jött is velünk szembe az autó, nagy bőszen szórt a sót a csont száraz útra... most jelenleg +5 fok van, holnapra +8-10 fokot mond... Nehezen tudja ezt az agyam feldolgozni, de két lehetséges megoldás jött ki... 1. Ezek tényleg ennyire dilettáns idióták és halvány fogalmuk sincs, mit csinálnak, ez esetben egy szefós társaság irányítja a várost és a fenntartását.. 2. Pontosan tudják mit csinálnak, direkt idegesítik az embereket... mindenesetre kíváncsian várom, havazáskor megint 3 napot kell-e várni majd a gépekre...
kellemetlen felvétel (vendég) [2018.01.28., 19:58][válaszolok] #74
youtube thumbnail

KF és Mengyi közös interjúja alapján 3 éve is az volt a legfőbb céljuk, hogy négysávos legyen a 37-es. Látjuk, mengyi, akarom mondani, mennyi vált be az ígéretből... Voldemort azóta a vádlottak padján, a kezét szorongató KF pedig a helyére pályázik. Azért le a kalappal ezek előtt a politikusok előtt, egész karriereket építenek fel némi középszerű szónoki képességre és olyan ígéretekre, amik sosem teljesülnek. Kíváncsi lennék, hányan vagyunk, akik megígérhetik a főnöknek, hogy elvégzik a munkájukat, aztán 3 évi egy helyben toporgás után a főnök még meg is dicsér, ha továbbra is megígérjük
pataki (vendég) [2018.01.28., 22:09] válasza erre: #74[válaszolok] #75
A leckét jól megtanulat: blöff, blöff, blöff...
Hádám [2018.01.28., 22:42][válaszolok] #76
Nem is kellett sokat várnunk, valaki saját magát vélte felfedezni megszólítottként, mindenesetre poénos milyen aspektusból Idézem:

"Tistelt Adam !********** vagyok a Varosgazdatol. Azert ragadtam telefont mert olvastam egy irasodat a Szerencsi valaszon. Nem ertem. Nem ertem azt ha a Magyar Kozut autoja "alasozast vegez" attol a mi tarsasagunk mirt idezem: szefos(szellemi fogyatekos) tarsasag iranyitja a varost es a fenntartasat. Idezet vege . Es kerdem en mivel erdemeltuk ki a diletans idiota jelzot? Nem gondolod hogy atleptel egy hatart? Nem gondolod hogy azon a forumon ahol ok nelkul sertegetsz minket minimum bocsanatot kellene kerned? Tisztelettel.
********
Ui. Bar azzal tisztaban vagyok hogy sertegetni sokkal konnyebb mint belatni hogy hibaztam."

(Sajnos a reklamáló helyesírása hagy némi kívánnivalót, de lehet csak 1-2 feles zavart be, ezt nem tudni )

Természetesen nem hagytam válasz nélkül ezt a lelkes megkeresést:

""két lehetséges megoldás jött ki... 1. Ezek tényleg ennyire dilettáns idióták és halvány fogalmuk sincs, mit csinálnak, ez esetben egy szefós társaság irányítja a várost és a fenntartását.. 2. Pontosan tudják mit csinálnak, direkt idegesítik az embereket..."

Nem nevesítettem senkit, ráadásul két lehetőséget vázoltam fel. De úgy látom érzékeny pontra tapintottam, ha az első pont csapta ki a biztosítékot! ???? Nem első, nem második, nem is tizedik esetről beszélünk. Számtalanszor borzolták már a városlakók idegeit, ez csak egy a sok közül, ha a közutasok voltak ha nem. Ez már nagyon jól megy, mutogassunk másra, tereljük a szót, ez felsőfokon működik már. Ettől függetlenül ugyanúgy közelít a nullához pl a havazás idején el(nem)végzett úttakarítás, ugyanez volt tavaly is, ott is ment az ujjal mutogatás, hogy a "szemét lakosok nem takarítják a házuk előtt".... a törmelékfeldolgozós cirkuszról már nem is beszélek... Van még pár ilyen zseniális húzás? Meg sem említem a Városgazda bunkóbbnál bunkóbb facebook bejegyzéseit, nem rémlik hogy ott is valakitől bocsánatot kértek volna... Lehet valaki rossz tájékoztatást adott, de akkor szólok én, ez nem egy királyság, ahol alattvalók meg jobbágyok vannak, normális helyen nem adnak fizetést, ha nincs elvégezve rendesen a munka... Pláne ha még nagy mellénnyel is közelítünk...
Ezek szerint mégiscsak olvassa valaki a Szerencsi Választ? Úgy hallottam "senkit se érdekel".... Ha mégse így van, szerintem úgy korrekt, ha ott is megvan a válasz, nem sunyi mód magánlevelezésben! ????"
Hádám [2018.01.28., 23:18][válaszolok] #77
errr (vendég) [2018.01.29., 07:33] válasza erre: #77[válaszolok] #78
Majd hoznak ukránt, meg erdélyit.. azok a jó elvtársak.
városgazda (vendég) [2018.01.29., 14:03] válasza erre: #76[válaszolok] #79
Tisztelt Horváth Ádám Úr!
Ha már egy magánlevelezést kiraksz nyilvánosra, akkor merd kirakni a szereplőket is. Nem kérem, hogy kiikszeld a nevem. Ha egy magánlevelezést kiraksz, akkor légy szíves rakd ki a teljes levelezést. Az, hogy Te név szerint nem írod, hogy kire gondolsz, még a leghülyébb ember is ki tudja találni. Továbbra is azt mondom, hogy nem vagy olyan erkölcsi magasságokban, hogy bárkit le szellemifogyatékosozzál, lebunkózzál, leidiótozzál és lediletánsozzál. Az csak mellékesen jegyzem meg, hogy ha valamiről nem vagy megbizonyosodva, jelesint, hogy levelezőpartnered ivott-e 1-2 felest, akkor megkérlek erre ne célozgass mert nem gondolom, hogy egy kocsmában ültünk volna az este folyamán. Aztán amikor Te azt gondolod, hogy már mindent okosan kifejtettél akkor egy elegáns mozdulattal vitapartnered letiltod, hogy még véletlenül se tudjon hozzászólni.No ez több mint bunkóság (ezt csak azért írtam, hogy egy kis sértés az én mondanivalómban is legyen) :

?Nem is kell, az már rég megtörtént... csatoljak esetleg képernyő mentéseket a korábbi minősíthetetlen "hivatali" stílusról? Ki beszélt itt tárgyalásról? ???? Nekem eszem ágában sincs erről vitatkozni, most se én hoztam fel a dolgot, a legkisebb dolgom is nagyobb annál, mint hogy vasárnap este hallgassam a magyarázkodásokat. De elmondom mi a legnagyobb gond, ha már szóba került... van egy olyan rossz tulajdonsága egy két embernek a városban, akik vezető pozícióban vannak, hogy nem tudják mikor kell csendben maradni... akármilyen baromságot csinálnak, ha szóvá teszik, nemhogy lapítanának mint az a bizonyos sz... a fűben, nem még nekiállnak ágaskodni. Nem véletlenül van olyan véleményük a városlakóknak amilyen, ezekről a figurákról.... részemről téma lezárva?


Azt látom bajnak, hogy Te azt gondolod, hogy a teljes szerencsi lakosság nevében beszélsz, holott ez távolról sincs így.

Itt az elmaradt beszélgetés, amit Ádám elfelejtett bemásolni:

?Eselyt akartam adni hogy a forumotokon kerj elnezest nem sunyin maganlevelezek Veled. Szivesen kiteszem nyilvanosra is. Ha Te komolyan azt gondolod hogy egy tarsasag hibajaert egy varosi ceget kell leidiotazni szellemifogyatekosnak nevezni akkor ne haragudj meg de Nalad nagy bajok vannak. Ha Ti szarul rakjatok fel a szigetelest a falra es azert a Szivarvanyt kezdik el szidni vagy vica verza az szerinted normalis.Azt gondolom hogy en ezt a kocsmai stilust amit kepviselsz egy bejegyzesben bunkonak sunyinak nevezel nem biztos hogy kierdemeltem. De lelked rajta igy is lehet targyalni. Ha megengeded en nem mennek le erre a szintre.?

Az első és utolsó levelem fórumotokon, befejeztem veled a társalgást és a fórumon lévő mind a 6 emberrel.

üdv : Tóth István
Szerencsi Városgazda
Szemlélő (vendég) [2018.01.29., 14:32][válaszolok] #80
Roppant szórakoztató a vita, ne hagyják abba! Tóth István városgazda miért írja 2x is Hádámnak, hogy ez az ő fóruma? Meg ki a 6 ember? Eddig 45-en szóltak hozzá, 606-an olvasták ezt az irományt
Hádám [2018.01.29., 16:20][válaszolok] #81
Tisztelt Tóth István úr!

Bár "magánlevelezést" tettem ki, személyiségi jogok még ebben az esetben is vannak, nem ment el az eszem, hogy bárkit nevesítsek, ennyire amatőr nem vagyok, bár gondolom örülne, ha a neve is szerepelne benne. Nem felejtettem én el semmit bemásolni, pusztán gondoltam, hogy nem akarom még szánalmasabbá tenni, de ha az igény megvan rá, ám legyen! Azért igen finoman megcserélte a sorrendjét a két üzenetnek... A letiltás margójára csak annyit, hogy a végén meg is jegyeztem, részemről a téma lezárva, eleve nem is vagyunk ismerősök a facebookon, az egész levelezés egy engedélykéréssel kezdődött, amire akár nemet is mondhattam volna... de úgy gondolom aki Szerencsen, az ország ezen régiójában havi 466 500 Ft bruttó alapbért visz haza (http://www.szerencsivarosgazda.hu/uvegzseb) ilyen mentalitással, az több mint pofátlanság, pláne hogy szinte mindenkivel így "tárgyal", aki nem ért egyet. Én a helyében meghúznám magam, hacsak nem támogatja valaki erélyesen a pozíciójában, mert akkor érthető a dolog. Nem, nem a város teljes lakosságának a véleményét tolmácsolom, csak azokét, akiknek volt dolga magával

De van egy ötletem... nekiindulok az egyik nap és feltérképezzük, hogyan néz ki a város, ahol tevékenykednek, aztán majd lehet véleményt formálni... bár ez az oldal nem az enyém, szerencsére itt még megjelenik a véleményem, a városi médiával ellentétben, ahol még a hivatalos kérdések is ki szoktak maradni véletlenül.... sőt ami azt illeti eddig semmi se jelent meg az évek alatt...

A fórumot elvileg ugye SENKI nem olvassa, max 6 ember, de azért néhány óra alatt rátalált a postra... Mérget vehet rá, hogy többen olvassák mint hinné és gyanítom most igen jól szórakoznak Egyébként nem tudom hogyan fogom elviselni ezt a traumát, hogy többet nem ír ide... ja de tudom, felírom a listámra, páran már kapituláltak innen érvek híján... :D
Már vannak (vendég) [2018.01.29., 18:22] válasza erre: #78[válaszolok] #82
youtube thumbnail
"Kapitulálás" (vendég) [2018.01.29., 19:57][válaszolok] #83
...helyett nyilván katapultálást akart irni t,Hâdám ! Sebaj, mindent Ôn sem tudhat !
errr (vendég) [2018.01.29., 20:40] válasza erre: #82[válaszolok] #84
Ez pl nyilvánvalóan bűnözés... s mindeközben, - ha joggal is, - az utak állapotán vitázunk, az önkormányzat meg Sorosozik intésre, amikor pedig már a gyűlés előtt szembeköpték a polgármestereket valósággal, mintha mi sem történt volna.
Hádám [2018.01.29., 20:40][válaszolok] #85
https://idegen-szavak.hu/kapitul%C3%A1l

"kapitulál
megadja magát, visszavonul"

Mindent én se tudhatok ez így van. Viszont amit mondok azért igyekszem tisztában lenni vele miről beszélek!
úrhatnám polgárok (vendég) [2018.01.30., 13:21][válaszolok] #86
https://index.hu/gazdasag/2018/01/30/sablonpalyazatokkal_nyernek_unios_penzt_bor ...

"A TOP-os pályázatok sikerének előfeltétele, hogy megfelelő korrupciós partner legyen a polgármester, és hogy az országgyűlési képviselő által preferált pályázatíró céggel dolgozzunk."

Körül lehet nézni, az utóbbi években hol volt feltűnően sok értelmetlen fejlesztés, kik élnek luxusban a papíron 300 ezres tiszteletdíjkából és kivel szerettek pózolni a "mieink". A polgári bálról készült galéria ad némi támpontot!
errr (vendég) [2018.01.30., 13:46] válasza erre: #86[válaszolok] #87
az ember néha töpreng hogy ez, s még számtalan primitív szégyenteljes dolog velünk megtörténhetett Európa közepén. S hogy ehhez nem csak funkcionális analfabéták, hanem orvosok és egyéb képzett emberek is pirulás nélkül a nevüket adják még ma is! Hogy számolnak el a becsületükkel?
Hádám [2018.01.30., 18:18] válasza erre: #87[válaszolok] #88
Becsület?? Ugyan... Csoda, hogy egyesekre nem szakad rá a templom mennyezete, amikor belépnek.... Fapofa, gerinctelenség és rezzenéstelen arccal teszik zsebre a jussukat... Nem tűnt még fel valakinek, hogy mindig azok a "sikeres" üzletemberek, vállalkozók, akik kormánypártiak? Hogy mindig minden díjat azok nyernek, kapnak? Meg se tudom már számolni hány vállalkozást láttam zuhanórepülésben becsődölni egy kormányváltás után... Majd azt is nézzük meg az uniós pályázatok lecsengése után még hányan fognak tönkremenni! Mesterségesen generált "nagyvállalkozások" jöttek létre, ami nem fenntartható hosszú ideig. Lásd Kína! A gazdasági lufi kipukkadása óta egymást ölik szó szerint a vállalkozások, hogy ki jusson ahhoz a kevés munkához ami van!
masha (vendég) [2018.01.30., 19:07][válaszolok] #89
Kedves Ádám! Ilyen polgármester kell Szerencsnek! Reméljük most is indul! Aki ilyen bátran mer becsmérelni, vádaskodni, becsületet sérteni ( persze következmények nélkül, büszkén megjegyezve, hogy nem szeretne személyiségi jogokba gázolni ) , azelőtt le a kalappal! Eddig is láttuk itt a fórumon, hogy Ön egy rendkívüli ember, de ezek utan, csodálattal isszuk minden szavát. Egy apró tanács, amit nem kötelező megfogadni. Ha indul a következő polgármester választáson, valamivel nagyobb szimpatizáns tábort verbuváljon, mert legutóbb is kevés volt csak a családra támaszkodni! Sok sikert kívánok munkásságához! ;
pataki (vendég) [2018.01.30., 19:36][válaszolok] #90
A "városgazda" figyelmébe! (Bár lehet, hogy már nem is olvassa?) "A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia... " mondta Giorgio Armani. Ez utóbbi Önből biztosan hiányzik. Sajnos...
menyét (vendég) [2018.01.30., 21:19][válaszolok] #91
Az a baj,hogy a Városgazda vezetőjének az intelligenciájáról beszélünk, holott a munkájáról kellene, például, hogy a Szerencs patakban víz csak nyomokban található. Így nehéz lesz betartani a főnöke már-már lejárt ígéretét.
89-nek (vendég) [2018.01.30., 21:41][válaszolok] #92
Ön vitriolba mártott tollal, humorosnak vélt gunyt enged meg magának Hádámmal szemben. Bevallom nem igazán szinpatizálok nevezett személlyel, de egyet el kell ismerni ; Ô saját nevével vállalja véleményét. Ön miért bujik névtelenség mögé, amikor kigunyolja ?
pataki (vendég) [2018.01.30., 21:53] válasza erre: #91[válaszolok] #93
Ne haragudjon, de nálam az ember valahol itt kezdődik (intelligencia). Szerintem elvégzett munkáról kevésbé beszélhetünk, talán egy kis látszattevékenységet értékelhetnénk. Azt meg minek? Elég legyen nekünk a vezérünk által tett kijelentés: Szerencs töretlenül fejlődik. Oszt? jó napot!
Persze (vendég) [2018.01.30., 22:16][válaszolok] #94
Csak bebetonozták a közmunka és a munkanélküliség rendszerét. Ennyi történt. Tényleg senki de senki nem szégyelli magát?
Hádám [2018.01.30., 22:35] válasza erre: #92[válaszolok] #95
Természetesen rögtön levettem, hogy nem a személyem iránti elkötelezett rajongás vezérli a tisztelt hozzászólót Néhány apró ténnyel kiegészíteném. Pontosan láthatjuk mire mentünk majd 30 év alatt a polkorrekt viselkedéssel! Mára kiskirályi uradalmak alakultak ki, ahol minden "vezető" a maga szemétdombján kapirgál és azt hiszi sérthetetlen. Most nem térnék ki arra, hogy az alkalmazotti ranglétra legalján lévőkkel milyen hangnemet engednek meg maguknak egyes ilyen pozícióban ülők. Ahhoz képest én még díszcsomagolásba burkolt, irodalmi nyelven fogalmaztam A becsmérlés, vádaskodás, becsület sértés abban az esetben állja meg a helyét, ha valótlan amit állítok, de ahogy látom van pár észrevétel, ami alátámasztani látszik a mondandóm. Gyanítom akadna még jó pár. Már látom lelki szemeim előtt, hogy a "Szerencs patak a vízügyhöz tartozik, nekünk ahhoz semmi közünk" :D

Halkan megsúgom, a legutóbbi megyei bizottsági ülésen épp a vízfolyásokról volt téma és "véletlenül" épp rákérdeztem a Szerencs patak és a Takta sorsára (igaz minden éven megtettem eddig). Tájékoztattak, hogy minden éven bejárást tartanak a teljes hosszon a vízügy szakemberei, ahol az érintett önkormányzatok is részt vehetnek, de ezen kívül is jelezhetik az észrevételeiket. Mondanom se kell, a tájékoztatás szerint szinte alig élnek ezzel a lehetőséggel az önkormányzatok. Lehet a fizetésbe már nem fér bele évente 1-2 óra séta. De gondoljunk csak bele, miért foglalkoznának épp azzal? Hogy nézne ki az a kampányban, hogy "kitakarítottuk a mocsarat a patakból"... senkit se érdekel. Sokkal egyszerűbb valóban rágalmazó újságcikkeket, tv riportokat készíteni. Talán nálunk is ideje lenne már szétnéznie az N1TV stábjának, lehet találnának itt is ezt azt...

youtube thumbnail
Hádám [2018.01.30., 22:44][válaszolok] #96
Lehet hogy a 37-es is így épül, azért nem épül?

youtube thumbnail
Hádám [2018.01.30., 23:31][válaszolok] #97
A mai nap margójára pedig lássuk, miként tekint a közmunkásokra a kormányzat:
https://alfahir.hu/2018/01/30/lazar_janos_kozmunkasok_fidesz
. (vendég) [2018.01.31., 17:56][válaszolok] #98
Öszintén csodálkozom azokon,akik a migránsok özönlését csak blöffnek fogják fel. Javaslom tegyenek látogatást Münchenben,Párizsban,vagy Londonban.Tapasztalják meg milyen a mentalításuk,az igényszintjük,és becsüljék meg hogy ezen nagyvárosok hány százalékát teszik ki. Meg fognak lepödni!! Lassan többen vannak mint az ?úgynevezett? németek,angolok,vagy franciák.Állatként viselkednek,eröszakosak,és gusztustalanok. Tehát útra fel! Ne csak a fotelböl alkossanak véleményt! Van nekünk éppen elég bajunk a hazai kisebbséggel is! Szerintem.
98-nak (vendég) [2018.01.31., 19:22][válaszolok] #99
Magácska talán járt a felsorolt nagyvárosokban ? Vagy csak az MTV állandó nézôjeként szerzi "naprakész " információit ? Esetleg sok Soros plakátot olvasott ? Véleménye az utóbbiakról árulkodik !
Bukovszky Róbert [2018.01.31., 19:25] válasza erre: #98[válaszolok] #100
Azért irigylem Önt, én életemben egyszer láttam Kassát -azt is éjszaka- míg Ön az említett nagyvárosok mindegyikébe eljutott "migráncs" nézőbe! 'Oszt a Soros Gy-vel egyik helyen sem találkozott? Apropó,Ön azt írja "állatként viselkednek", kérem ecsetelje, pontosan, hogy milyen állatokhoz hasonlóan, mert egyáltalán nem mindegy! Válaszát előre is nagy tisztelettel köszönöm!
Bukovszky Róbert [2018.01.31., 19:28] válasza erre: #98[válaszolok] #101
Kérem bocsásson meg nekem, de hazudtam! Most jutott eszembe, hogy háromszor voltam Kolozsváron meg egyszer Udinében is meccsen, mentségemre szóljon, hogy a BL meccsek sajátos kezdési időpontjának köszönhetően mindkét kifelejtett várost csak sötétedés után értük el, így nem maradtak mély nyomok bennem.
Törökország 4ever! (vendég) [2018.01.31., 19:35][válaszolok] #102
Nem kell félni tovább! Lesz itt nemsokára "Allah" + Törökországi Gyros árusok ezrei, mecsetek tízezrei. Persze igen igen igen tudom, hogy nemsokára jönnek majd a "Vona nem is úgy gondolta"

Egy kis ízelítő!

"Vona Gábor nagyon bízik abban, hogy Magyarország minél hamarabb eltávozik az Európai Unió közösségéből. Szerinte erre azért van szükség, hogy Magyarország a valódi testvéreivel, azaz a törökökkel foghasson össze."

"Vona: Kilépünk az EU-ból és összefogunk Törökországgal"

https://youtu.be/FXlcPnLUp4M
https://youtu.be/iuLCoSRF8Xs
https://youtu.be/3d4yhU7ax-c
pataki (vendég) [2018.01.31., 19:43][válaszolok] #103
errr (vendég) [2018.01.31., 20:12] válasza erre: #98[válaszolok] #104
Kint élő emberek éppen hogy nem erről számolnak be. Nem kell itt szamárságokat terjesztgetni. Egyébként van itt már vagy 50 ezer kebabos süteményes stb s még sosem hallottam hogy valami gond lett volna velük. Annál több a belföldi kopasszal és egyéb egzotikusan ostoba népséggel.
errr (vendég) [2018.01.31., 20:14] válasza erre: #97[válaszolok] #105
Nagyobb dicsőségére a gerincnélküliségnek. Valóságos bábszinház ez!
errr (vendég) [2018.01.31., 20:17] válasza erre: #102[válaszolok] #106
Jobbikra nem szabad szavazni nem véletlen mondom. Egyébként meg itthon mámor nélkül, a muzulmán menekülteket plakátilag kitiltaná. Nevetséges pojáca.
valaki (vendég) [2018.01.31., 20:49] válasza erre: #98[válaszolok] #107
Nem a migránsok "özönlését" fogják fel blöffként, hanem az ezzel kapcsolatos fölösleges riogatást, pánikkeltést, a több tíz milliárdos fölösleges pénzpocsékolást. Lehetne csendben védeni az özönlést, nem pedig háborús hangulatot kelteni ezen ürügy alatt és bevonni a "független önkormányzatokat" is, hogy nagynak, országosnak tűnjön az elutasítás.
. (vendég) [2018.01.31., 20:57][válaszolok] #108
Nem migránsnézöben voltam. Dolgozok! Egyébként sem nagy dolog manapság világot látni,.Sajnálom hogy Önnek erre nincs igénye. Higyje el,Önnél szerényebb körülmények közt élö emberek is megteszik.A facebook tele van a fotóikkal.Igazuk is van! Tájékozódjanak,gazdagodjanak élményekkel tapasztalatokkal. Ajánlom Önnek is. Az állatkérdést pedig ha nem gond,nem részletezem. Egyébként Soros szájából hallotta már azt hogy nem?
. (vendég) [2018.01.31., 21:04][válaszolok] #109
Errr! Ha Gyurcsány építené a kerítést,biztos Istenítené.Ezt szeretem Önben hogy olyan objektív.
Hádám [2018.01.31., 21:05] válasza erre: #102[válaszolok] #110
Khmm.....

youtube thumbnail
youtube thumbnail

Most már akkor nem tudom, hogy mi van... Akkor most van jó török barát meg rossz török barát? Egyébként meg alapból gondolkozzunk már egy kicsit... Törökország nem Szíria, nem terrorista állam... Jelentős gazdasági szereplő, akit figyelmen kívül hagyni nagy üzleti melléfogás. Arról nem is beszélve, hogy több évtizede élnek itt törökök, mint ahogy nyugaton is, akár Svájcban is (ezt meg én láttam nem egyszer személyesen Zürichben) és nincs velük több probléma mint más nemzetiséggel, nem hülyék a jó megélhetést elcseszni... Ha meg ennyire félnek a törököktől, akkor én sokkal nagyobb veszélynek tartom azt, hogy Magyarország jelenleg regnáló miniszterelnöke fog velük kezet, aminek súlya van, mint annak, ha egy épp nem hatalmon lévő ellenzéki képviselő tárgyal velük... Elárulok egy nagy "titkot", a közkedvelt ruházati bolt a SEVER is török Meg még had ne soroljam mik.

Én azt látom, hogy kezd lepörögni a soros lemez és elkezdtek felépíteni egy új "ellenségképet". 2010 óta ez megy... akkor a legyőzendő ellenség gyurcsány volt... utána "szabadságharc az unió ellen", aztán a migránsok, utána meg ott volt soros...
szerencsi (vendég) [2018.01.31., 21:07][válaszolok] #111
Látom sem err, sem BR nem saját tapasztalatból ír, mégis kioktat másokat. Nekem volt szerencsém idestova öt nyugati fővárosban személyesen megtapasztalni, milyen, amikor viselkedni nem tudó primitív néger, arab hordák veszik körül az embert. Barátaimat rablási kísérlet is érte (Milánó, Párizs) engem még csak zaklatás.
Bukovszky Róbert [2018.01.31., 21:42] válasza erre: #111[válaszolok] #112
Jajjjj, de kis butus tetszik lenni, nem kell azért olyan messzire menni, tessék csak ellátogatni a környező települések "Bartók, Kodály, Zrínyi stb-stb" utcáiba! Természetesen ezen utcákban sem mindenkire értem, hisz ezekben is laknak jóravaló, rendes szorgos emberek, csak sajnos ez már nem a többség.
errr (vendég) [2018.01.31., 21:57] válasza erre: #112[válaszolok] #113
errr (vendég) [2018.01.31., 21:59] válasza erre: #109[válaszolok] #114
Aki kerítést épít az mind idióta. No erre mit lép? azt szeretem magában, hogy mindig valami butaságot feltételez másról, s eképpen kiadja magát.
menyét (vendég) [2018.01.31., 22:12] válasza erre: #98[válaszolok] #115
A Világért se kockáztassa a testi épségét vagy az értékeit Milánóban,stb.. dolgozzon Magyarországon.Ne legyen már olyan, mint a pm lánya, hogy a csúcsszuper oktatási rendszerünk mellett kimegy a Sorbonne-ra rettegni.
Hádám [2018.02.01., 00:53][válaszolok] #116
Nem mindenkinek éri meg "lokálpatriótának" lenni Én is tudok pár emberről, akik néhány éve még kézzel lábbal húztak volna el Szerencsről, de azóta "megcsinálták a szerencséjüket", mindjárt jó lett ez a város

Aki kerítést épít mind idióta? Inkább vagyok "eleven idióta", mint halott "gondolkodó" ebben az esetben... Ebek harmincadjára jutott volna már a déli területe az országnak, ha nincs kerítés...
errr (vendég) [2018.02.01., 01:17] válasza erre: #116[válaszolok] #117
Ugyan már! De be vagyunk csinálva.... a Keletibe direkt ijesztésül odazsúfolt ezrek miatt meg nem volt semmi balhé, már amit azok okoztak volna, csak a buta kopaszok ődöngtek ott eszetlenül és nevetségesen sunyi és felelőtlen vezéreiktől heccelve. Láttad már a kerítés arányait Európa határaihoz képest? S jééé a kerítetlen szomszédok nem mentek tönkre? Érdekes nem?
. (vendég) [2018.02.01., 05:31][válaszolok] #118
Ne legyen idióta! Bontsa le otthon is a kerítését,és az ajtaját is leszedheti. Err-re ezt lépem,és ekképpen adom ki magam!
errr (vendég) [2018.02.01., 09:33] válasza erre: #118[válaszolok] #119
Valóban kiadta. Éljenek a bekerített országok számtalan van belőle. Hol tetszik élni?
Hát nem tudom (vendég) [2018.02.01., 09:36][válaszolok] #120
Igen Törökország valóban egy erős ország mind gazdaságilag mind katonailag. És lehet, hogy az EU-ban főként olyan törökök élnek akik képesek az "együttélésre" de az anyaországban már biztosan nem. Lehet itt cicózni minden politikusnak meg dörgölődni hozzájuk egy bizonyos fokig, de szerintem amit Vona itt leművelt az kicsit sok, és most persze megy a magyarázkodás a párton belül is, hogy ez nem az aminek látszik. Törökország egy erős szövetséges lehetne gazdaságilag és kész ennyi itt a vége pont. Mit kell itt Allah-ot belevonni, iszlámozni, meg utolsó fénysugározni. És, hogy egy ellenpéldát felhozzak amikor bezzeg én voltam Németbe pont egy török és kitudja még miféle nemzetek közös tüntetése ment a belvárosban, hogy mecseteket szeretnének hova máshova mint a templomok helyére és, hogy őket ez és ez zavarja...
keserű mosoly (vendég) [2018.02.01., 09:43][válaszolok] #121
Úgy látszik, Feri úr még mindig retteg a Jobbiktól, hogy erre a kis szerencsi fórumra is ráeresztették a párt trollcsapatát. Kit érdekel Vona a fideszeseken kívül? Most nem a buzizás van kiadva feladatnak, hanem a sok évvel ezelőtti törökországozás. Szerencs meg csak rohad! Szégyellje magát!
Kit (vendég) [2018.02.01., 12:02][válaszolok] #122
érdekel, hogy melyik párt milyen pártokkal tárgyal?!
A lényeg, hogy Szerencs sokak szerint csak visszafejődött a Fidesz alatt. Koncz Ferenc polgármestersége alatt. Akkor mit várunk? Én nyilván semmit!
Átlátni a szitán. (vendég) [2018.02.01., 16:25][válaszolok] #123
Kétség kívül ,van veszély a a bevándorlásban.
De kérem ,mondják már meg ,a 20 000 !! EMBER AKI MEGVÁSÁROLTA A JOGOT ,ÉS 2300 !! AKI TITOKBAN BEENGEDTÜNK ,az nem jelent potenciális veszélyt !!?A közel 10 000 ukrán nyugdíjas,vagy a több tízezer kinai "üzletember",ezek megfelelnek?
Min ,és miért vitatkoznak ,és sértegetik egymást-ez a célja a hatalomnak ,hogy erről beszéljenek ,és ne a problémákról.
Pedig gond van elég ! Eszközként használnak.
Hülye mosoly! (vendég) [2018.02.01., 17:47] válasza erre: #121[válaszolok] #124
Persze mert ha már a másik oldalról jön egy kommentár az már troll. Tudja ez a tipikus baloldali hozzáállás.
Jó pihit. (vendég) [2018.02.01., 18:08][válaszolok] #125
Reméljük a ha lejár a munkaidő ,nem írnak az ölebek.
Átlátni a szitán -innen kellene fojtanunk.
errr (vendég) [2018.02.01., 19:48][válaszolok] #126
Fokozott rendőri ellenőrzés országosan egészen júniusig? Netalántán fsnak az lvtársak?
keserű mosoly (vendég) [2018.02.01., 19:54] válasza erre: #121[válaszolok] #127
Ezt benézte, mert nem vagyok baloldali. Kikérem magamnak. Nem azért nevezem trollcsapatnak, mert nem értek velük egyet, hanem azért, mert a semmiből kezdték Vonát szidni egy kis városi fórumon, méghozzá az aktuális propaganda panelekkel. Így már találó az Ön nickneve is
menyét (vendég) [2018.02.02., 00:21] válasza erre: #118[válaszolok] #128
Itt valami nem kerek.Amíg Magyarországról többen mennek Nyugatra,mint onnan hozzánk,addig sajnos azt kell mondanom, hogy a Nyugat Európai országok a sok migráns ellenére is élhetőbbek, mint Magyarország.Valaki hazudik és ez nem a több százezer Nyugaton élő magyar,hanem néhány (sajnos)Magyarországon élő politikus.
szerencsi (vendég) [2018.02.02., 09:25] válasza erre: #128[válaszolok] #129
MÉG élhetőbb, már amelyik része az... De nem a migránsok miatt mennek Nyugatra tőlünk, hanem a magasabb bérért. Ugyanígy szintén tömegek mennének Magyarország cigánylakta részeire 800 nettóért, de anélkül menekül onnan minden fehér ember. Ha igaz lenne a logikája, akkor a mi egészségügyünk jobb lenne, mint a svájci vagy az osztrák, hiszen ők ide járnak fogorvoshoz Nem értem, hogyan lehet sok embernek ilyen markáns véleménye elfogult sajtóhírek és saját spekulációk alapján. OK, ne higgyenek a magyar sajtónak, politikusoknak! Menjenek és nézzék meg Önök a saját szemükkel, mi van ott! Ha nem tehetik, akkor írják be a keresőbe pár nagyváros migránslakta negyedének nevét és böngésszék a lángoló autók fotóit. Ha tudnak angolul vagy németül, olvassanak külföldi fórumokat! Keressenek bűnözési statisztikákat! Ne az Index, 444, 24.hu és más liberális sajtótermékek manipulatív híreit olvassák, mert azok alapján a cigányok is egytől egyig doktori címre áhítozó, keményen dolgozó, kiváló emberek. Ugye, mekkora hazugság, mégis sokan szentírásnak veszik, amit a migrikről írnak. Egyedül a saját szemüknek higgyenek, vagy keressenek külföldi forrást, karnyújtásnyira a világháló.
Gondolkodó (vendég) [2018.02.02., 12:19] válasza erre: #112[válaszolok] #130
Négyszáz év alatt sem sikerult.Ahol egy Flórián lehet a parlamenti szószoló,illetve illedelmesen hallgató,s a felzárkozásra szánt pénzt eltapsolták....Egy tudományos jövendőmondás szerint 2050 körül 12%leszünk kevesebben,mint most,pedig a munkaképes lakosság legalább tizede most is másutt fizet adót.Minden hatodik gyerek külföldön születik.Az elvárt 2,1 ezrelékes születési aránytól fényévekre vagyunk.Gyermekek hiányában/már aki tanulni és dolgozni is akar/nincs jövő csak lassú haldoklás.Ez az igazi sorskérdés.Tisztelem Robit mert Ő is tiszteli a tényeket.Kihaló fajta.Veszélyeztetett!
Szánalmas. (vendég) [2018.02.02., 18:52][válaszolok] #131
Szerencsi 129 hsz.-nek- pont azt teszi amivel megbízták-elvonja a figyelmet a problémákról.
A korrupcióról, egészségügyről ,az oktatásról,a hamisított statisztikákról, a szegénységről ,a morális csődről,a gyűlöletkeltésről,- ne tegye!. Ön egy eszköz!
Több mint 20 000 megvásárolt,több mint 2300 eltitkolt,de beengedett migráns,ukrán hyugdijak ezrei,-erről mi a véleménye? De tényleg.
Ha járna külföldön amiket ír, nem tapasztalná! Kétségtelen probléma a bevándorlás ,de ez csak a jéghegy csúcsa nálunk!
Ne tegye!Menjen haza -péntek van !
131-nek (vendég) [2018.02.02., 21:38][válaszolok] #132
Mondja, miért gondolja, hogy mindenáron írnia kell? Nem kellene ezt erőltetni.
szerencsi (vendég) [2018.02.02., 21:46] válasza erre: #131[válaszolok] #133
Mélyen tisztelt "Szánalmas"! Nem bíztak meg semmivel, nem vagyok eszköz. Kérem, ne sértegessen, ne hazudtoljon meg és hagy szólhassak már hozzá egy olyan témához, amiben itt pont azok a legokosabbak, akik nem is jártak külföldön. Segítsen, hol írtam, hogy nincs egekben a korrupció, nincs romokban az oktatás?! Sose szavaztam a Fideszre, egy borzasztó kártékony alakulatnak tartom őket, de az Önhöz hasonlókat is annak tartom, akik ész nélkül vagdalkoznak, ha valakivel nem értenek egyet! Szóval aranyos az igyekezete, de ne legyen hű a becenevéhez, ne sértegessen, akadjon le rólam! Köszi!
Milyen (vendég) [2018.02.03., 09:00] válasza erre: #131[válaszolok] #134
gyűlöletkeltés ,
A börtönök össze tételét kellene ,kicsit jobban megtekinteni .
És kiderül minden vagy az is csak hangulatkeltés lenne . Szegény ártatlanok mindenki más tehet arról hogy oda kerültek .
gyűlöletkeltés (vendég) [2018.02.03., 13:19][válaszolok] #135
Olvasott már olyat hogy Németországban van Török önkormányzat ?
Vagy Izraelben magyar önkormányzat ?
Vagy Erdélyben magyar önkormányzat ?
Vagy Felvidéken magyar önkormányzat ?
Vagy Őrvidéken magyar önkormányzat ?
Vagy Kárpátalján magyar önkormányzat ?
Tombol a Soros-paranoia (vendég) [2018.02.03., 13:45][válaszolok] #136
errr (vendég) [2018.02.03., 16:29] válasza erre: #136[válaszolok] #137
Funkcionális analfabéták akik beülnek ebbe a hintába. Látszik nálunk akad belőle. Egy nagy púp a hátunkon és még ki is használják az ország valós érdekei ellen felelőtlen paraziták.
Olvasom a Mércén, a karácsony Gergelyék kampányútját Erdélyben. Nos már az RMDSZ-t is megvették kilóra közpénzből ugyanezek, mert kelemen hunor hitet tett a potya mellett s a valaha talán létező becsülete ellen. nekem eztán románok
Bukovszky Róbert [2018.02.03., 16:54] válasza erre: #136[válaszolok] #138
Lehet szeretni, nem szeretni vagy akár még gyűlölni is, de tudomásul kell venni ma Magyarországon Habony Árpád az egyik legokosabb ember, s sajnos tisztában van egy jelentős réteg szellemi képességével is.
Tudta? (vendég) [2018.02.03., 17:41][válaszolok] #139
Nagy esélyes választáson a SGYP párt- a megkérdezettek 60 %-a, szerint.
Őrület!
errr (vendég) [2018.02.04., 08:44] válasza erre: #139[válaszolok] #140
Európa legsötétebb bugyra
valaki (vendég) [2018.02.05., 09:38][válaszolok] #141
Választás: youtube thumbnail
Kacagós mosoly! (vendég) [2018.02.05., 11:47] válasza erre: #127[válaszolok] #142
A téma aktuális azért lett felhozva, mint ahogy minden hír ezen a fórumon azért van felhozva mert aktuális, de mindig csak egy oldalt szidnak (nagyon érdekes) pedig a többi párt jobbik, mszp, lmp, és a többi kismillió baloldali párt háza tájékán is vannak érdekes témák. De ne aggódjon értem a célzást. A feladat az, hogy beírni fizetett troll csapat és terelni a szót.
errr (vendég) [2018.02.05., 20:00][válaszolok] #143
Levelet kaptam! :D
Már megint a legmagasabb hellyel vagyok akaratlan, felesleges, nevetséges (és költséges) konzultációban! No perszehogy a Soros már megint, a tehet mindenről.
errr (vendég) [2018.02.06., 20:38] válasza erre: #143[válaszolok] #144
nemde jogos volna a kérés hogy inkább az Olaf vizsgálatról kéne konzultálgatni, vagy pl az önkormányzatnak a nevetséges dedós Sorosozós porhintés helyett erről a valóban fontos kérdésről állást foglalni? Dee!
S akkor miért is nem teszi?

https://24.hu/kulfold/2018/01/12/jogi-lepeseket-javasol-az-olaf-tiborcz-istvan-v ...
kérdés (vendég) [2018.02.07., 08:04][válaszolok] #145
Vajon miért nem foglalkozunk a mutyival? A közpénzek felhasználását annyira titokban tartják (Paks 2, TAO, stadionok, útépítések, rendezvények, reklám stb.), hogy még bírósági döntések ellenére sem hajlandók adatokat kiadni. Elfogadjuk?
Hádám [2018.02.07., 12:07] válasza erre: #144[válaszolok] #146
Maga szerint miért van ez a nagy "Vona allahot élteti" kampány? Egy sima figyelem elterelő, erőszakos propaganda... érdekes a több ezer migráns, aki már itt van, azt is következetesen MENEKÜLTNEK, OLTALMAZOTTNAk van nevezve... hogy egy példát idézzek a South Park nevű méltán híres szatirikus rajzfilmsorozatból...

"Ha a borjút bébi bocinak neveznénk, senki se akarna legyilkot kis teheneket enni..."
errr (vendég) [2018.02.07., 12:44] válasza erre: #146[válaszolok] #147
No ok én ugyan kimondottan Jobbik ellenző-tagadó vagyok, de ebben az esetben ez igaz. Igaz az is hogy Vona valóban mondotta azokat. :D
Most olvasom az Olaf szolnoki jelentését:
ilyenek benne, hogy a 3 szakértő cég által adott figyelembe vehettő árajánlatot ugyanaz az ember készítette, meglehetősen primitíven és felismerhetően. Vagy hogy a a független szakértő bizonyos Mancz Yvett, egyuttal pályázatíró és a későbbi nyertes Elios igazgatója is volt egyben; meg hogy pl a kiíró az utolsó 3 napban csak úgy ex has, a hozzávetőleg reális 50 000-ről 100 000 órára módosította a LED-izzók tervezhető hasznos élettartamát.... nyilván így volt ez minden városban... Jaa a 2 alvállalkozó az össz 580 millióból mintegy 35 milliót kapott
menyét (vendég) [2018.02.07., 22:08][válaszolok] #148
A pm azt nyilatkozta, hogy most képviselőként kell megméretnie magát. Úgy gondolom, hogy a Fideszben sem kötnek a ló farkához senkit, ha nem vállalja a képviselő jelöltséget, tehát nem KELL. Ne mártírkodjon már! Polgármestersége elején szimpla pártérdekből lemondott egy szerencsi beruházásról. Ha döntési pozícióba kerül és a Fidesz érdeke úgy kívánja, lemond a 37 es négysávosításáról is?
Hádám [2018.02.08., 10:33][válaszolok] #149
Képviselőként nincs szem előtt, dupla ennyi a fizetése, jobban el lehet adni a semmittevést... majd megint lesz 1-2 hozzászólása 4 év alatt, melyre kap egy olyan választ, hogy "oké ferikém, majd megcsináljuk" és marad minden így
Hádám [2018.02.08., 10:46][válaszolok] #150
149-hez (vendég) [2018.02.08., 12:43][válaszolok] #151
És el sem kell számolni az előző évek ígéreteivel: 1000 munkahely, 37-es, csökkentett iskolai adminisztráció...Nem is értem Ádám, Ti miért nem jelenkeztek be a válsztókörzet valamennyi településére koszorúzni, ünnepi beszédeket tartani, megemlékezni, bálokat megnyitni és látványosan támogatni, templomokban elsősorozni? Valamennyi indulónak joga lenne ehhez?! Vagy nem azonos pályán zajlik a verseny? "Egyenlő pályák, egyenlő esélyek"nincsnek?
valaki (vendég) [2018.02.08., 13:28] válasza erre: #148[válaszolok] #152
Nem értem a fanyalgást. Felkérték, elvállalta. Már korábban is csinálta, tudja mi az: nagyobb fizetés, felelősség nincs, néha részt kell venni üléseken, avatáson, megnyitón, el kell mondani a központi igét és ennyi (igaz, hogy 2014-ben egy táskahordozót indítottak helyette, de van ilyen). Talán még arra is jó lesz, hogy egyengesse a fiai útját, hogy ne váljanak muszlimmá.
Vadászgörény (vendég) [2018.02.08., 18:51] válasza erre: #148[válaszolok] #153
Olyan ez,mint a tengerbe dobott üveg-előbb utóbb elsűlyed.Makacsul szajkózzák noha tudják.MÉG 180000000 millió forint önerő hiányzott a pályázat megvalositásához!!!
Hitelképtelen önkormányzat ,megkezdődött az eltapsolt milliárd tőketörlesztése.Átütemezés hiányában adósságrendezés,elbocsátás,fizetéscsökkentés s egy örökké mosolygós arc,devizahiteles autók a családi vállalkozástól- 14 db gépjármű.
A magyar politikában nincs önkritika,kártérités ,zárdába vonulás,nincs következmény-s évek múlva is lehet valótlanságot állitani.A közbeszéd állapotát a bányászbékához sem lehet mérni.
Sok (vendég) [2018.02.08., 18:59][válaszolok] #154
a panasz mostanában a szakképzett munkaerô hiánya miatt. Nos, megvan a megoldás, és ezt is a regnáló hatalomnak köszönhetjük. Most tudtam meg a hírt, hogy a közmunka programban résztvevôknek szakképzést indítanak. A tanfolyam másfél hónapig tart,28 résztvevôbôl 27 nô, a szakmák pedig a következôk ; kômüves, betonkészítô-kisegítô . Vége az építôipari szakember hiánynak ! Azt kivánom, hogy az ötletgazdák jövôbeni házépitéseit a friss "szakemberek" végezzék !
A mártír (vendég) [2018.02.08., 19:02] válasza erre: #152[válaszolok] #155
Mindig van kinek az útját egyengetni. Lánya (a provokátorfigyelő), mint a fidelitas alelnöke Szerencsen kampányolt minden választás előtt apukájának, hangoztatva, hogy nekünk, fiataloknak Szerencsen kell maradnunk, mert itt van szükség ránk, miközben ő Párizsban készült diplomáciai karrierjére. Ma már hazánk New York-i nagykövetségén diplomata. Jó messze került tőlünk, "szeretett" városától, Szerencstől. Lehet, hogy a népbutítás közben érdemes lenne egy picit gondolkodn!. No.
közlekedő (vendég) [2018.02.09., 15:16][válaszolok] #156
Koncz Ferenc polgármesternek: ma reggel is láttam , a mai napig nem tudta elintézni,hogy reggelente ne szűkítsék az állomás felé vezető utat.Ma 6óra előtt éppen ha jól számoltam, 9 db nehezítette a vasútállomásra rohanó autósokat buszokat akik mentek volna dolgozni. Arról már nem is beszélek, hogy parkolni is alig lehet az állomásnál, mert nincsenek újabb parkolók, no meg munkahelyek Szerencsen. Gondolom érthető, én biztos nem szavazok majd Magára.
errr (vendég) [2018.02.09., 17:03][válaszolok] #157
Ijedezőknek. "Soros terv" elutasítóknak. :D
http://hvg.hu/plazs/20150828_Ha_nem_erzi_elegge_biztonsagban_magat_itt
Egy (vendég) [2018.02.09., 18:22][válaszolok] #158
városvezetônek nem az a dolga, hogy az akadâlyokat felsorolja, Hanem, hogy megoldja azokat ! Na erre képtelen ez a mai városvezetés, ehelyett mosakszik és visszafelé mutogat. Ahogyan teszi ezt a "vadászgörény" hozzászolo is ! Ráadásul amikor ez a testület vissza adta az elnyert támogatást Ilyen nagy kormánypárti háttérrel illett volna tudni mi lesz a sorsa a települések felhalmozott adósságának . Ezt a magatartást nem lehet a bányászbékához mérni !
Bányászbéka (vendég) [2018.02.09., 22:31] válasza erre: #158[válaszolok] #159
Valamit nem értek.Egy kézicsomagoló 35 évi munka után sem kaphat annyi nyugdijjat,mint
a járási pártbizottság utolsó munkatársa,aki a mi igazgatóhelyettes asszonyunkat vitte ide ,oda.Eközben persze mosolygott,mint a vadalma.Ennek a helyzetnek persze mi isszuk levét.Kedves DK barátaink,hogy is van ez 2009-től.Nyugdijkorhatáremelés,nyugdijjalapcsökkentés.kIvéve az akkor regnáló képviselőket.
Ejnye bejnye.Kérem ha van,vagy maradt önben némi tisztesség tegye közzé nyugdijját,illetve járadékát nehogy kétsége legyen bárkinek a végén ki a nyertes!!!
Szerencsi hirek (vendég) [2018.02.09., 23:27] válasza erre: #158[válaszolok] #160
Segitség!!!A hitelképtelen által felvett hitel hogyan lenne előre láthatóan rendezhető az állam által?Amúgy ez nem ajándék -ma is nyögjük!!Csak nem dolgozott a kincstárnál?
Szomorú vagyok,hogy ilyen közgazdasági zsenik tették tönkre a városunkat a Bocskai társaság segitségével.
Ezek (vendég) [2018.02.10., 05:27] válasza erre: #160[válaszolok] #161
csak jól hangzó nevek mögé bújnak . Mint nemzeti összefogás is ?
Evvel kábítják a lakosságot .
jajj! (vendég) [2018.02.10., 05:45][válaszolok] #162
Nézegetem hogy próbálnak pózolni a városatyák egy egy-egy elismerés átadásánál amikor a sikeres sportolók mellé állnak fényképezkedni. Csak nem más tollával akarnak ékeskedni?Saját nincs?
Nem kellene felkészülni? (vendég) [2018.02.10., 10:58][válaszolok] #163
Az alábbi felvételt is érdemes megnézni! Tisztelt Tiszaújvárosiak! Terjesszétek. A kiváló tanár története után hamarosan jönnek a családi anekdoták, történetek a kaszálásról, a tehenek fejéséről, a katonaságról. Nem ismertétek? Majd megismeritek! https://www.facebook.com/Koncz.Ferenc.Fidesz/videos/146400569385616/
errr (vendég) [2018.02.10., 12:49][válaszolok] #164
Kitekintés. Biztatónak nevezném!
https://www.facebook.com/mszpfb/videos/1750174331706956/
Magyar György beszédét tudnám ajánlani
pataki (vendég) [2018.02.10., 18:51] válasza erre: #163[válaszolok] #165
Ki érti ezt?
Hádám [2018.02.11., 10:14] válasza erre: #160[válaszolok] #166
Nekem rémlik egy település, ahol azzal kampányolt a végül befutó fideszes jelölt, hogy az elődje túl "óvatos" volt, nem költekezett ész nélkül, így most "rosszul járt" a település, mert úgyis a kormány átvállalja az adósságot... akkor most tudták előre vagy sem?!
nagy család (vendég) [2018.02.11., 11:21][válaszolok] #167
Ez a város és a vezetése olyan mint egy nagy család . Papa, mama, anyuka, apuka , keresztmama, keresztapa...Ja aztán a gyerekek, testvérek! Nagy a bódogság!
. (vendég) [2018.02.11., 19:09][válaszolok] #168
Ki volt kormányon,és ki volt a polgármester amikor a cukorgyárat eladták? És amikor bezárták? Segítene valaki?
Ki (vendég) [2018.02.11., 19:41][válaszolok] #169
ígért 1000 munkahelyet? Milyen kormány is volt? És ki volt a polgármester? Segítene valaki?
Hádám [2018.02.11., 19:53] válasza erre: #168[válaszolok] #170
Az még mind semmi! Ki volt utána 2/3-al kormányon, hogy elő is vehette volna a felelősöket!!? Ehelyett annyira futotta, hogy jó nagy bohócot csináltak magukból holmi fürdőjegyes bohóckodással.... ennyire tellett
168. (vendég) [2018.02.11., 19:55][válaszolok] #171
Ki volt a polgármester ,és ki volt kormányon ,amikor a 1000 munkahelyet ,és a cukorgyár újraindítását megígérték ? Segítene valaki ?
errr (vendég) [2018.02.11., 20:22] válasza erre: #168[válaszolok] #172
Hogy bezárták a gyárat arról egyedül a buta és vaksi henye és felelőtlen ingyen élni akaró paraszt tehet, aki nem volt hajlandó répára leszerződni..bár 100 éve abból élt, de a potya kellett neki 5 évi pénz. A gyárnak is fel volt ajánlva pénz, s nem tehetett mást ezek után.
Jó volna már a tényeket elsajátítani, nem a fideszes lózungokkal kinevettetni magát. Ha jól tudom az akkori szerencsi szocialista polgármester 2 vagy 3 egyeztető tárgyalást is szervezett a gyár és a termelők között hiába... gondolom erről semmit sem tud.
. (vendég) [2018.02.11., 21:12][válaszolok] #173
A politika már csak ilyen Hádám. Öszintén csodálom hogy Te még mindig hiszel egy ?szebb jövöben?,de hidd el a világ nem fog megtisztulni.Tagadhatatlanul provokatív volt a kérdésem,és Te belesétáltál egy olyan válasszal amit akár boritékolhattam volna. Maradj a zenénél! Abban nem fogsz csalódni.(Szerintem) A többit pedig hagyd rá a hiénákra. Ök ebben profibbak.j
Cukorgyári (vendég) [2018.02.11., 21:22][válaszolok] #174
Kérem, egy kérdésre válaszoljon: kinek volt haszna abból, hogy bezárták a cukorgyárat és nem épült meg a szalmatüzelésű erőmű? Ennyi. Oszt? jó napot! No. P.S. Mindezt feláldozták a politika oltárán.
Hádám [2018.02.11., 21:49][válaszolok] #175
Ami azt illeti engem túlzottan nem érdekel a nagypolitika, különben már sokkal előrébb járnék a "ranglétrán"... engem egy dolog érdekel, a jobb sorsot érdemlő kisvárosunk! Bosszant, hogy mi volt és mi lehetne belőle, ha nem az említett hiénák kezében lenne évtizedek óta. Igazamat alátámasztja, hogy mai napig itt élek, itt indítottunk saját vállalkozást, mindössze az egyetemi tanulmányaim miatt éltem Budapesten pár évet és eszem ágában sincs innen máshova költözni, néhány illető nagy bánatára Láttam már karón varjút, páran elhúztak már innen, akik anno nagy szószólói voltak Szerencsnek.. ha már nem volt fejős tehén, mindjárt nem is volt annyira szép és jó a város... ettől függetlenül megy az ujjal mutogatás a cukorgyár ügyben, mindenki szépen lehúzta a maga kis hasznát belőle, van aki az előző kormányzatra mutogat, van aki a mostani felelősségét firtatja, de akárhogy is nézzük, nem rémlik, hogy bármelyik is "békemenetet" szervezett volna a gyár megmentéséért... vagy "konzultációt" kezdeményezett volna... na erről ennyit...
valaki (vendég) [2018.02.11., 21:59] válasza erre: #173[válaszolok] #176
Úgy tűnik (a korábbi hozzászólásait is olvasva), hogy arra szeretné buzdítani Hádámot és másokat is, hogy ne foglalkozzanak politikával, ne menjenek szavazni. Nem tudja kinek lenne jó ez? Szerintem azoknak akik sok tízmilliárd forint közpénzből évek óta szeretnék megtartani, egybetartani a szavazóikat, azokat akiket meséikkel, konzultációkkal, plakátokkal még tudnak hülyíteni, félelemben és harckészültségben tartani.
Mindenki politizáljon legalább annyira, hogy menjen el szavazni!
Komikus (vendég) [2018.02.11., 23:33] válasza erre: #163[válaszolok] #177
ez a felvetel. Ez komoly? Ez volt beszed?
. (vendég) [2018.02.12., 09:12][válaszolok] #178
Téved. Nem bíztatok. Egyedül arra szeretném felhívni a figyelmét mindenkinek,hogy ne legyenek túlzott illúziói egyikkel kapcsolatba sem.Föleg nem úgy hogy a favoritjai bármilyen döntését vagy tetteit feltétel nélkül éljenzi és szinte kötelességének érzi azok helyességét másokba is belemagyarázni.Amióta a világ világ,a politika mindig is a pénzröl és a hatalomról szólt.Jó példa erre hírhedt vállalkozónk is,akinek mindegy ki van hatalmon,megtalálja a számítását.Tehát: menjenek!!!...SZAVAZZANAK!!!!
valaki (vendég) [2018.02.12., 11:27] válasza erre: #164[válaszolok] #179
Azért vannak kételyeim...
Az MSZP 2014-ben a legfőbb akadálya volt az összefogásnak Mesterházy jelölésével. Utána folyamatos belharcok, lemorzsolódás, egyezségek, alkuk. Még egy saját miniszterelnök jelöltet sem tudnak felmutatni, beállnak egy (egyébként aranyos) politikai kalandor mögé. Most nagyon össze akarnak fogni a kormányváltás érdekében, de valahogy az az ember érzése, hogy a jelszavuk: fogjunk össze és tegyük amit mi mondunk. Most is megpróbálnak diktálni. Nem tudnám mit szólnának, ha az LMP azt mondaná: koordináljunk, ehhez kérem az MSZP-től és a DK-tól a következő 15-15 körzetet, és felsorolnák.
Ez semmi más, csupán harc a túlélésért és azt gondolom, hogy ameddig ez sikeres, addig nyugodt lehet a FIDESZ.
errr (vendég) [2018.02.12., 14:08] válasza erre: #179[válaszolok] #180
Kacagtató s egyben szánalmas is amint politikai kalandornak nevezi Karácsony Gergelyt, aki mellesleg Zugló sikeres polgármestere s a legnépszerűbb politikus.
Az a helyzet kalandor és mégrosszabb az maguk között van tömegesen. Elég csak a drága Voldemortra gondolni aki egy a sok közül semmiben sem igen lóghat ki a csapatból. Vagy a friss OLAF jelentésre. Miről is akart beszélni?
valaki (vendég) [2018.02.12., 20:37] válasza erre: #180[válaszolok] #181
Hogy miről akartam beszélni? Megtudná, csak értelmesen el kellene olvasni amit írtam, de hát az ember nem várhat Öntől csodákat: kiragadott egy Önnek nem tetsző jelzőt, a többi már nem jutott el a tudatáig.
Ameddig ilyen fanatikus hívők vannak mindkét oldalon, addig mi egyszerű emberek nem várhatunk változást, javulást. Amíg az ügyeket szőnyeg alá seprik, amíg csak saját magukat fényezik a másikat meg mocskolják, amíg elbeszélnek egymás mellett, addig minden marad a régiben.
Megjegyzem soha nem szavaztam a FIDESZ-re (most sem fogok), de erre rá jöhetett volna, ha elolvassa korábbi beírásaimat.
. (vendég) [2018.02.13., 06:59][válaszolok] #182
Igazán örülök hogy ?valaki? átlátja.......
Bukovszky Róbert [2018.02.13., 08:52] válasza erre: #175[válaszolok] #183
Ádám! Ezt írtad: "Ami azt illeti engem túlzottan nem érdekel a nagypolitika, különben már sokkal előrébb járnék a "ranglétrán"... engem egy dolog érdekel, a jobb sorsot érdemlő kisvárosunk!" Könyörgöm nyugtass meg, hogy azért valójában nem vagy ennyire ...... /nem tudom mi lenne a jó jelző amivel még nem bántalak meg/ Ezt a mondatot Te valóban átgondoltad, valóban így is gondolod? Én nagyon remélem, hogy nem, csupán a Szerencsieknek akartál egy kicsit tetszelegni! Szerinted, nem teljesen mindegy /na jó majdnem/, hogy ki-kik irányítanak egy-egy települést? Hidd el nekem, ha az Országunk működne, akkor működnének a települések is, hívhatják a polgit akár Kissnek, Tóthnak, Nagynak vagy éppen "Tündikének", Ferinek, talán még Horváth Ádámnak is. Szerinted, úgy őszintén milyen komoly dologba van ma beleszólásuk a kisebb települések önkormányzatainak?
Hádám [2018.02.13., 12:38][válaszolok] #184
A települési önkormányzatok a jelenleg regnáló kormányzatnak köszönhetően vesztették el a szélesebb körű önállóságukat. Normális esetben teljesen mindegy lenne, hogy ki a polgármester, kormányzattól függetlenül. Olyan rendszerben viszont, ahol kerek perec fenyegetnek, hogy akkor "jár jól" a település ha kormánypárti a polgármester, ráadásul még az OGy képviselő(jelölt) is megerősíti ezt a burkolt fenyegetést, ott sok önállóság nincs... Akadnak persze kivételek, ahol tökösebb polgármesterek vannak és működik a település, meg akadnak olyanok is, ahol pincsikutyák kormányzati színekben, mégse jut egyről a kettőre... A baj ott kezdődik, ha igazából lövése sincs a testületnek, vajon mit is kellene kezdeni a várossal.. ha a beruházásokat (ami véletlenül akad), mindig a 4. évre időzítik... de kár is ezt ragozni
errr (vendég) [2018.02.13., 21:06] válasza erre: #181[válaszolok] #185
megkövetem ennyire durvát valóban nem érdemelt, de fenntartom kártékony volt ellenzéki szempontból a hsz-e, Ön nem a kisebb rossz irányába mozdult el hanem a nagyobbik felé.
errr (vendég) [2018.02.13., 21:15] válasza erre: #174[válaszolok] #186
Nem olyan bonyolult kérés. Ez bizony a hegyaljai nagyszőlősöknek, akik így olcsó munkaerőben méginkább dúskálnak ámbár nem hiszem hogy az országrésznek akkora haszna volna belőlük mint a normális iparból s az itt maradt értelmiségből lenne, nem beszélve az egyéb alkalmazottakról. Itt csikóbőrös kulacs meg gulasch meg trink-trink grószfater trink s egyéb marhaság úgy tűnik a terv...amíg. A vezír is azt gondolja az ő fejével, hogy népi termékekkel fogunk majd a kapuban ücsörögni országszerte akár.
errr (vendég) [2018.02.14., 11:32][válaszolok] #187
A gázárral is baj van. Kiderült az EON az a szemét kapitalista, olcsóbban adja a gázt mint a rezsicsökkentéses maszlaggal együtt ami nagyszerű "nemzeti" vállalatunk. Kiderült megint, megrövidítenek átvernek becsapnak és meglopnak bennünket ezek.
választó (vendég) [2018.02.14., 18:00][válaszolok] #188
A napokban dobták be a postaládámba Koncz Ferenc szórólapját. Azt írja: "..27 éve vagyok e térség elhivatott szószólója."
Ha jól emlékszem egyszer már volt országgyűlési képviselő,
de akkor is alig szólalt meg. Akkor milyen elhivatott szószóló?

Azt is írja: " ...az állam támogatása a jövőben is szükséges ahhoz, hogy a jelenlegi munkahelyeket megtartsuk és újakat teremtsünk.
Ne nevettessen! Hát 8 évvel ezelőtt 1000 munkahelyet ígért Szerencsnek 2/3 os FIDESZ kormányzás alatt és az önkormányzatban is csak fideszesek voltak./ A haláleset miatti változás semmit sem jelentett./
Mennyi lett belőle?
Hádám [2018.02.14., 18:43][válaszolok] #189
Érdekes dolgot hallottam ma... tud esetleg róla valaki valamit!? Volt elvileg valami kistérségi ülés a polgármestereknek, ahol a jelenlévő polgármesterekkel támogató szöveget mondattak a fideszes jelölt mellett!? Igaz ez? Hallotta más is? Bár már nekem az is undorító már, hogy megemlékezéseket használnak fel kampánycélra... fizetett facebook hirdetésben mennek... hol van az emberi aljasság határa?
Van ilyen (vendég) [2018.02.14., 19:58][válaszolok] #190
azt mondja az ön országgyűlési képviselője ?
Ez olyan mint a Spar-os reklám az ön hentese .
Igazságos Mátyás. (vendég) [2018.02.14., 21:41] válasza erre: #184[válaszolok] #191
Igen a képviselők a hibásak,fel kell oszlatni a testületet.Az új csapat rögtön tudja a megoldást ,de addig se szóljanak semmit,majd a megválasztásuk után álljanak elő a tutival.Remélem ez lessz a kánoán.Esetleg valami kiszivárogtatás? Csak nem arra gondol hogy akinek csak a hátsó változik meg a nyelvcsapás erössége fog az ÖN önzetlen barátja lenni?Itt csak érdekek vannak drága barátom!!
megvilágosodás (vendég) [2018.02.15., 07:03][válaszolok] #192
A 191 es hozzászóló csak nem érintett? Ha igen akkor miért nem kezdeményezte a feloszlatást? Azt mondja: csak érdekek vannak! Vajon kiknek az érdekeire gondol? Nekem nem úgy hangzik, mintha nem a szerencsiek érdekeire gondolt volna.
errr (vendég) [2018.02.15., 14:26] válasza erre: #189[válaszolok] #193
ezektől minden kitelik!
errr (vendég) [2018.02.15., 14:29] válasza erre: #188[válaszolok] #194
az a programja hogy Sorosozik egyet. Szánalmas. A térség érdekében.... hozzájárulásával eltapsolták a szerencsi választókörzetet. Arról miért nem szól?
Persze (vendég) [2018.02.15., 18:28][válaszolok] #195
Én attól kapok hányingert, amikor gyerekeket használnak politikai célokra. Pl. szalagátvágásoknál az ovisok, iskolások műsora... Semmi nem szent.
No (vendég) [2018.02.15., 21:00] válasza erre: #195[válaszolok] #196
nem kell soká várnia, hamarosan lesz egy projektnyitás, biztosan ott lesznek gyerekek is ..
Hádám [2018.02.15., 23:04] válasza erre: #195[válaszolok] #197
Szerintem a Kulcsár Anita megemlékezést felhasználni kampány célra (fizetett hirdetés formájában) éppen ugyan olyan hányingerkeltő dolog mint a gyerekek felhasználása... És sajnos még sorolhatnám a végtelenségig.

"Igen a képviselők a hibásak,fel kell oszlatni a testületet.Az új csapat rögtön tudja a megoldást ,de addig se szóljanak semmit,majd a megválasztásuk után álljanak elő a tutival.Remélem ez lessz a kánoán.Esetleg valami kiszivárogtatás? Csak nem arra gondol hogy akinek csak a hátsó változik meg a nyelvcsapás erössége fog az ÖN önzetlen barátja lenni?Itt csak érdekek vannak drága barátom!!"

1. Nem tudom, egy új csapat rögtön tudná-e a megoldást, akik eddig voltak többé kevésbé változatlan formában, viszont egészen biztosan nem... lásd a város lakosságának rohamos csökkenése.

2. Itt bárki előáll jobbító szándékkal, kapásból lehülyézik, én már számolni se tudom hány javaslatot tettem, akár útépítés kapcsán, akár más ügyben, volt ismerősöm aki ingyen ajánlotta fel programozói tudását, nem kellett... A kormány legalább annyi sütnivalót fel tud mutatni, hogy olykor olykor ellopnak egy egy ötletünket... helyben még ez se megy...

3. Még ha testületi tag valaki, az sem garancia, Miskolcon már odáig fajult a történet, hogy a milliárdos közút fejlesztési program is "TITKOS", a képviselők, legalábbis az ellenzékiek nem tekinthetnek bele az anyagba....szerencsére nálunk nincs ilyen, mert nincs is útfejlesztési programunk ergo nincs min vitázni

Tudja, ha valaki bunkó módon állt eddig hozzám, nem nagyon látok rá esélyt, hogy egy esetleges képviselőségem esetén hipp hopp meg fog kedvelni, legalábbis ez nálam nem nyerő... a durva az, hogy 1-2 polgármester ismerős elmondása elég vad volt.. amikor leváltották az addigi polgármestert, volt olyan vállalkozó, aki kerek perec beállított és közölte, hogy "hozta a megszokott, kötelezőt, a későbbi jó együttműködés reményében".... már a látszatra sem adnak... évtizedek alatt megszokták, hogy "ÍGY MENNEK A DOLGOK"...
felhívás (vendég) [2018.02.16., 16:30][válaszolok] #198
Arra kérem a bölcsődék , óvodák , iskolák, művészeti iskolák, gimnáziumok, szakmunkás képzők igazgatóit vezetőit, mivel választási kampány van egyik párt jelöltjét, még ha az egyben polgármester is ne hívja és ne engedje be az intézménybe kampányolni. A szerencsi gyerekeknek ne most kedveskedjenek, ne most tapsoljanak az ünnepségeken és ne most fényképezkedjenek velük .Majd választások után lesz rá idejük.
198-hoz (vendég) [2018.02.16., 17:34][válaszolok] #199
Azt sem értettem, hogy szalagavatókor miért tűznek Szerencsen szalagot a mindenkori polgármesternek? Csak nem ő is ballagni, vagy érettségizni fog? Miskolcon, Szegeden, Debrecenben, Pécsett, Győrben, nem beszélve Budapestről, megtelne a zakó a feltűzött szalagokkal. Mellesleg más sem működtető, sem fenntartó az önkormányzat.
errr (vendég) [2018.02.16., 18:36][válaszolok] #200
Erre készülnek a stop Soros törvény leple alatt:
Hát mi ez itt? Meg kell állítani ezeket!
http://ekint.org/alkotmanyossag/2018-02-14/az-eotvos-karoly-intezet-gyorselemzes ...
errr (vendég) [2018.02.16., 18:38] válasza erre: #199[válaszolok] #201
hasztalan biztatják hogy ballagjon már el!
. (vendég) [2018.02.16., 18:43][válaszolok] #202
Igaz a hír miszerint városunk hírhedt vállalkozója is jelölteti magát a polgármester választáson?
valaki (vendég) [2018.02.16., 20:57] válasza erre: #200[válaszolok] #203
Igen, szörnyű, meg kell állítani őket, de...
Ezt a törvényt még ők sem gondolják komolyan, vagy ha igen, akkor is csak a választások után. Most csupán az a cél, hogy Sorosról, a migránsokról és a külföldről pénzelt álcivilekről beszéljünk, vitatkozzunk, mert ott ők otthon vannak.
Szerintem a választásokig beszéljünk inkább a korrupcióról, az Elios ügyről, Mészárosról, a soha meg nem térülő stadion-beruházásokról, az egészségügy áldatlan állapotáról, az alacsonyan képzett egyengyerekeket nevelni szándékozó központosított oktatási rendszerről stb.
Persze (vendég) [2018.02.16., 22:00][válaszolok] #204
Ezzel a felhívással nagyon egyetértek. Kíváncsian várom, vajon az óvodák, iskolák vezetői mennyire fognak kiállni a gyerekekért ebből a szempontból, mármint hogy senki ne használja kampánycélra a gyerekeket (arcukat, hangjukat, szereplésüket)
szülő (vendég) [2018.02.17., 05:31][válaszolok] #205
Nekünk szülőknek is van felelősségünk. Ha az iskola ilyet tenne akkor azt nem szabad szó nélkül hagyni.
Én bízom az oktatási intézmények vezetőiben, hogy ellenállnak ennek az erőszaknak . Ráadásul nem is az önkormányzat a fenntartó és nem hiszem,hogy az egyház is engedné.
tudja, ha (vendég) [2018.02.17., 08:38] válasza erre: #204[válaszolok] #206
ha eddig nem tettek semmit, akkor most fognak? Akkor ideje lenne lemondani az ilyen intézményvezetőknek. Pláne az óvodából.
valaki (vendég) [2018.02.17., 09:24] válasza erre: #202[válaszolok] #207
Miért nem írja ki a nevét? Ki tudja kinek ki a hírhedt? Egyébként jövő őszig még rengeteg idő van
polgi (vendég) [2018.02.17., 12:53][válaszolok] #208
az egyik iskola vezetőt is emlegetik a polgármester jelöltek között
. (vendég) [2018.02.17., 18:45][válaszolok] #209
A mi Sanyink. De tudta azt Ön szerintem.Soroljam a titulusait?Ö megcsinálná a négysávosítást is,csak nem hiszem hogy egy hónapnál többet kibírna! De azt tutira!
Keritéshez (vendég) [2018.02.18., 09:16][válaszolok] #210
Javaslat: építsenek kerítést a nyugati határon is ,megakadályozni a kivándorlást.
189-hez, Elkezdődött (vendég) [2018.02.18., 10:36][válaszolok] #211
a polgármesteri telefonhívás a polgármesterek részéről a következő számról:06-49-524375. Milyen kár,hogx nem lehet visszaszólni!
Hihető? Várható? (vendég) [2018.02.18., 12:03][válaszolok] #212
Bukovszky Róbert [2018.02.18., 14:48] válasza erre: #208[válaszolok] #213
Nem, Ő nem fog indulni, ez tuti!
#207 Ez tévedés, ha a jelenlegi Polgi ogy képviselő lesz, akkor Szerencsén még az idén Pm választás lesz.
#210 Ezt a tegnapi Szél Berni évértékelőből 'plagizálta!
#211 Engem miért nem hívnak soha kampány ügyben, sem a vonalason sem mobilon!?
valaki (vendég) [2018.02.18., 15:17] válasza erre: #213[válaszolok] #214
Nem tévedés, a ha-val kezdődő mondatok... Például: ha a jelenlegi Polgi NEM lesz ogy képviselő, akkor NEM lesz az idén Pm választás.
A múlt ... (vendég) [2018.02.18., 16:54][válaszolok] #215
A mai évértékelő ,az MKP , 1953 évi kongresszusát idézte.
LéteziK az ,hogy az ott lévők ,és az ott nem lévő hívők ,ezt elhiszik?
Soros még egy bevándorlót sem engedett be ,de Ők 20 000 +3500+700 főt,és 4000 ukránt ,és nem beszélve az ukrán nyugdíjakról.
Borzasztó.
Nem esett szó a szegénységről ,a megnövekedett adóságról ,egészségÜgyröl oktatásról ,elvándorlásról,-korrupcióról, urizálásról,nemzetközi elszigetelődéről,az orosz ,és keleti kapcsolatokról,devizahitelesekről,demokráciáról, stb - ilyen kevéssel beérik ?
Szomorú.
errr (vendég) [2018.02.18., 17:53] válasza erre: #215[válaszolok] #216
valóban a legsötétebb időket idéző zászlóerdő előtt szégyenszemre.... hihetetlen, hogy ez itt velünk történik! Szavazni kell!
errr (vendég) [2018.02.18., 17:57] válasza erre: #203[válaszolok] #217
Valójában leülne a szerver, akkor is ha csak a legdurvább dolgaikat akarnánk is sorjában felemlegetni. Szerencse hogy ma már egy adat sem vész el.. ha tudják ezek ha nem! lesz rá idő.
errr (vendég) [2018.02.18., 20:40][válaszolok] #218
Van aki ezen meglepődik? A pitiáner csalók helyén való erre?!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1982339808460232&set=a.751741458186746.1 ...
Választó (vendég) [2018.02.18., 22:10][válaszolok] #219
Polgármesterünknek annyira fontos a képviselőség, hogy a facebook oldalán "küzd az álomért". Ízléstelen, gusztustalan.
menyét (vendég) [2018.02.18., 22:38][válaszolok] #220
Döbbenet. Ov kampánybeszédét (évértékelőjét) hallgatva rádöbbentem, hogy nem egy országban élünk.Szerinte amerre néz, mindenhol toronydarukat lát. Lehet, hogy másodállásban,mert kévés a della darugyárban dolgozik. Én itt a környéken egyetlen toronydarut sem láttam, pedig elég jól körülnéztem.Azt is mondta, hogy aki többet dolgozik többet is keres.Most már csak azt nem értem, hogy ha a minimálbér napi 8 órára havi 138E forint, akkor aki 500E forint felett keres, hogyan dolgozik napi 36 órát.
Vendég (vendég) [2018.02.18., 23:12][válaszolok] #221
Vajon megkapja e a CT gépet a rendelőintézet? Nagy szükség lenne rá,igaz nem mindenk gondolja így.
na ja (vendég) [2018.02.19., 12:20][válaszolok] #222
Én már csak arra lennék kíváncsi hogy melyik elmeintézetben írták meg neki az évértékelőt. Nem százas, az fix. Vagy ennyire hülyének néz mindenkit.
Ákos [2018.02.19., 16:01] válasza erre: #222[válaszolok] #223
Hidd el ennyire hülyének néz mindenkit.. Azt hiszi, hogy bármit képes megetetni a néppel, bár igaz egyre több ember tér észhez, de azért akad még aki elhiszi..
Tények (vendég) [2018.02.19., 19:00] válasza erre: #221[válaszolok] #224
Egy tavalyi adat:hazánkban egymillió főre 8 CT jut,mig Szlovákiában 18,igy ők vezetik e tekintetben a V4-et.Miskolc is úgy pályázik,hogy összefog Királyhelmeccel,s igy nagyobb az esélyük a CT-re.A nyolcezres városnak nincs nagy önálló kórháza de gyorsan orvos és müszerek közé kerül a beteg, s ha a gond nagyobb irány a szakkorház.Az épületek lelakottak,de ebben a kisvárosban vastagbéltükrözéstől mammográfiáig sokminden megtalálható.Laporoszkópjuk is van,vagyis heg nélküli sebészeti eljárásokra alkalmas müszer ami igen drága de hatékony.Invaziv vagyis klasszikus felnyitás nélkül csökken a fertőzés kockázata is.No persze akkor kevesebb ágy, személyzet kellene.A magyar rendszer megcsontosodott a főorvosok hadserege lever minden lázadást,változtatási szándékot.Évente egy kisvárosnyival csökken a myagyarság.Kinek jó ez?
Összes hozzászólás: 231 db (114 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 7 db (3%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén.

Név: Még nem tag? Regisztráljon, és hozzászólása nem kerül előzetes moderálásra!
Válasz erre:

emoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticon
Kérjük, hogy SZÁMOKKAL írja be az alábbi összeadás eredményét az üres mezőbe:
hetvennyolc + hét =