Hírek
Szennyvízcsatornába fulladt egy kétéves gyerek Taktaharkányban
Dátum: 2019.04.23., 11:07Megtekintve: 7548

Családi házuk udvarán szennyvíztartályba esett és meghalt egy kétéves kisfiú Taktaharkányban, írta még szombaton az Index. A Blikk információi szerint a borsodi család már évek óta nem használta az aknát, és befedték egy nehéz betonlappal, nehogy valaki beleessen. A lap úgy tudja, az egyik fiatal családtag szombaton elhúzta fedelét, mert keresett valamit az aknában. A kertben játszó kétéves Brian kíváncsi lett az üregre és odament a nyílás széléhez, ahol elvesztette az egyensúlyát és belezuhant.
A fiatal rokon a segítségére sietett és megpróbált létrán lemászni érte, azonban a kisfiú a leeresztett létra alá került, amely lenyomhatta a talajvíz alá és megfulladt. A Blikk szerint a fiatal segítő ekkor pánikba eshetett, mert ahelyett, hogy segítséget hívott volna, visszatolta a betonlapot az aknára, majd az egyik rokonához menekült. A rendőrség csak késő este találta meg Brian holttestét.

A Borsnak nyilatkozó nagymama szerint valaki szándékosan ölte meg a kisfiút, mert azelőtt sose játszott az akna körül és magától nem tudta volna megmozdítani a nehéz betonlapot. Azt nem mondta, hogy ki lehet a tettes.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást. Az Index kereste őket, hogy kiderüljön, van-e már gyanúsítottja az ügynek és őrizetbe vettek-e valakit, de a cikk megjelenéséig nem válaszoltak.

Forrás: Index, fotó: Bors
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
??? (vendég) [2019.05.01., 12:34][válaszolok] #1
Kár, hogy egy ilyen esemény 65 olvasóból senkit nem rendített meg. Szívből sajnálom azt a kicsi gyereket :(
!!! (vendég) [2019.05.01., 19:05] válasza erre: #1[válaszolok] #2
Dehogynem rendített meg a hír embereket. De valószínűleg mindenki úgy gondolta, hogy migráns család lehetett, mert a gyermek neve nem magyar. Ezért nem mertek vagy nem akartak hozzászólni.
errr (vendég) [2019.05.01., 22:49] válasza erre: #2[válaszolok] #3
Ez csak magában vetődik fel így, valami gyógyszer mellékhatására?
Egyébként a nem reagálás valóban nem jelenti a megrendülés hiányát.
Vannak (vendég) [2019.05.02., 19:11][válaszolok] #4
hírek amihez hozzá kell szokni .
Mert hogy ugye bár a gyermek a szemünk fénye de vannak akik csak megélhetést látnak benne nem pedig a jövőjüket és pont .
Összes hozzászólás: 4 db (4 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.