Hírek
Balogh Sándor társai elismerték bűnösségüket
Dátum: 2021.08.26., 15:41Megtekintve: 5904Értékelés: 3.00

Három vádlott esetében is ítélet született azon a bírósági előkészítő ülésen, amelyen a vizes vb megrendezésére létrehozott állami cég egykori gazdasági igazgatójának, Balogh Sándornak is ott kellett volna lennie, ha nem szökött volna külföldre. A Blikk szerint ezzel Balogh nem jár jól, ha az ellene kiszabott nemzetközi elfogatóparancs révén kézre kerítik valahol - írja a 24.hu.
A büntetőeljárásban ugyanis erősödhetnek a vádhatóság által az üzletemberre vonatkozó megállapítások.

A Balogh ügyében a nyomozást az indította el, hogy a Nemzeti Védelmi Szolgálatnál felfigyeltek arra, hogy magánnyomozók adatokat, információkat szereztek meg hatóságok belső nyilvántartásaiból. A titkos nyomozás során pedig eljutottak a Balogh Sándorhoz, mint megbízóhoz. Az üzletember, aki Mager Andrea közvagyonért felelős miniszter férje volt, a magánnyomozóknak összesen több mint 35 millió forintot fizetett ki.

A Balogh ügyében a nyomozást az indította el, hogy a Nemzeti Védelmi Szolgálatnál felfigyeltek arra, hogy magánnyomozók adatokat, információkat szereztek meg hatóságok belső nyilvántartásaiból. A titkos nyomozás során pedig eljutottak a Balogh Sándorhoz, mint megbízóhoz. Az üzletember, aki Mager Andrea közvagyonért felelős miniszter férje volt, a magánnyomozóknak összesen több mint 35 millió forintot fizetett ki.

A cikk ide kattintva folytatódik...

Kapcsolódó:

Sokmilliárdos németországi bűnügyben bukkant fel Balogh Sándor neve
Ismerőseinek és saját érdekeltségeinek játszott át közpénzt az úszó vb-s cég körözött vezetője
Egy stróman élete: "heti 150 millió szállításától szakadt szét a táskám" + ATV interjú a szerencsi központú bűnszervezetről
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Apróságok (vendég) [2021.08.27., 05:51][válaszolok] #1
urambátyám (vendég) [2021.08.27., 09:22][válaszolok] #2
Kíváncsi lennék Nyíri Tibor polgármester úr véleményére az ügyben. Mennyi adófizetői pénzt költöttek eddig a BS érdekeltségébe tartozó magántelevíziónál? Mennyit terveznek még elkölteni? Mennyire összeegyeztethető a tisztességről és erkölcsről alkotott felfogásával, hogy BS egyik régi emberének irodát és jó fizetést adnak a hivatalban?
Sok a kérdés. (vendég) [2021.08.28., 15:26][válaszolok] #3
Urambátyám tudja ,hogy mennyi településen ,szeretnék a lakosok tudni sok mindent.
Pl. - Mádon is- mi, miért, mennyiért ,kinek ,meddig, ?
Egészen bIztos ,hogy előbb -utóbb, válaszolni kell a kérdésekre!
vendég (vendég) [2021.08.28., 20:56][válaszolok] #4
Szerencsen lassan több hajléktalan van az utcán este,mint polgárőr.
kérdés. (vendég) [2021.08.29., 19:15][válaszolok] #5
Hol vannak ,az egyeztetés nélkül elvitt keresztek kérdezik Mádon?
El lehet (vendég) [2021.08.30., 10:19][válaszolok] #6
Elismerték bűnösségüket Balogh Sándor társai - ítélkezett a bíróság.?
Sanyi eltűnt,mint az aranyóra . Büntetés ? Bagatell pedig .
https://www.napi.hu/magyar-vallalatok/vizes-vb-gazdasagi-igazgato-balogh-sandor- ...
Gondolták volna,a képviseklők.k. (vendég) [2021.08.30., 20:24][válaszolok] #7
El lehet hsz,-tudja ,hogy minden településen,menyi "kicsi balogh sanyi "van!
Most kezdenek ,egy kicsi félni.
Kell az elszámoltatás minden településen-a despota polgármesterek ,és talpnyalóik között.
Csak a környékünkön,van egy néhány.
A legtöbb önk.képviselő nem is tudja sajnos,hogy a döntéseiért felelősséggel tartozik!!!Ha olyan helyi rendeletet,vagyont, anyagiakat,költsévetést, érintő döntéseket támogatott ,ami szabálytalan,törvénytelen ,nem a település érdekét szolgálta,felelősséggel tartozik.Mennyi ilyen van.
Felelősségre vonás esetén ,a települések despota vetetői ,a testület döntésekre fognak hívatkozni ,és mögé bújni.Igen de a képviselőket ,a nép nem azért választja, hogy csak az igen gombot nyomogassa!Tehát adott esetben a képviselők is felelősségre vonhatóak!!A VEZETŐK ,PEDIG DE PLÁNE!!!Jöhet a törvény szigora,és a nép megvetése!!
Érdekes dolgoklesznek még,csak legyen váltás,és változás.
Ez egy jó téma. (vendég) [2021.08.30., 20:56][válaszolok] #8
Az képviselő,és nemcsak az önkormányzatiak ,legtöbbje alkalmatlan_!
Tájékozatlan ,képzetlen ,konfliktus kerülő,szolga .A vezetők bábjai.
Nézzék csak meg akit ismernek ,vagy a fb.on látni a testületi üléseket.Szerencs ,Mád..stb.
Szomorú.
Van ahol 20-30 perces ülések vannak ,felszólalások ,ellenvélemények nélkül.Csak az előterjesztés ,és az igen szavazás. A legnagyobb részük függ a vezetőtől.Félnek.
Hol van itt a felelősség ,és a népképviselet? Miért jelöltei magát az,aki alkalmatlan:
Miért választja meg a nép,ha alkalmatlan?
Komoly kérdések ,egyben a jövőnk is !
Vitassuk meg. Változni,változtatni kell!
Ábránd (vendég) [2021.08.31., 05:23] válasza erre: #7[válaszolok] #9
Sajnos.a történelmi,történési vissza tekintések nem ezt mutatják. Hogy itthon,folyamatosan elszámoltatnák az elvtársak,egymást .
errr (vendég) [2021.08.31., 16:39] válasza erre: #9[válaszolok] #10
Azért szálasit pl csak kivégezték végül. Legyünk optimistábbak.
Őt igen (vendég) [2021.08.31., 20:00] válasza erre: #10[válaszolok] #11
Árulók nevét szokták kis betűvel írni . És vele mit kezdet volna,vele az átkos-rendszer ?
Közeleg a vég kezdete..? (vendég) [2021.08.31., 21:20][válaszolok] #12
A zsófi nevű celeb, összecsődítette a fideszes polgármestereket -Monokon.
Kocsis nevű uram -bátyám? -igazította el őket, a választásra felkészülésből.-/vastaps-mint régen/ Vergődés. Önbecsapás. Hamis illúziók.A szegény embereket hívják össze-ha mernék. Az igazi véleményt ott hallanák! MERT VÁLASZTANI ŐK FOGNAK!
Azt felejtették el ,hogy ezek az emberek , /polgármesterek/ nagy része,az általuk vezetett településeken -kevés tiszteletnek örvendenek,és RÁHATÁSUK AZ EMBEREKRE IS KEVÉS!! Sőt sok esetben irritáló a MEGNYÍLVÁNULÁSUK.! Szolgák ,de nem a népé!
Elege van a népnek a hazugságból,korrupcióból,DESPOTA TELEPÜLÉS VEZETŐKBŐL .!
hét-vég... (vendég) [2021.09.01., 13:41][válaszolok] #13
A lakótelep mellett remélem zajvédőfalat építenek a hétvégi celeb buli miatt.Mert közlekedni már szerdától nem lehet normálisan! Tényleg! Normális ez az egész?
??? (vendég) [2021.09.01., 15:29] válasza erre: #13[válaszolok] #14
Az nem zavart , mikor a belvárosban volt? Jó hogy nem barikádot építenek. Túl fogjuk élni. Ha van valami az a gond, ha nincs ott is a hibát kell keresni.
döbbenet (vendég) [2021.09.01., 16:07][válaszolok] #15
Hádám a fő ellenzéki tényleg ott fog konczertezni a fidesz fesztiválon???
Jaaaa... (vendég) [2021.09.01., 18:06][válaszolok] #16
Szt mondja túl fogjul éln???? Mi ez természeti csapás amit nem lehet elkerülni? Négy napig a kisgyerekesek, meg az idős betegek hallgathatják majd a dübögést.De az ott élők is boldogan maradnak otthon,mert az utcára alig lehet majd kimenni.A városközpont nem lakó- pihenő övezet.
Hi?ba (vendég) [2021.09.01., 20:18][válaszolok] #17
már Hádám sem a régi lázadó ifjú . Rájött ő is , hogy mitől döglik a légy !
Hádám [2021.09.02., 01:19] válasza erre: #15[válaszolok] #19
Ott koncertezünk, ahova hívnak, leszámítva a nyílt, külsőségekben is politikai rendezvényeket, bár nem valószínű, hogy egy fidesz kampány nyitóra minket hívnának...

Egyébként csak halkan jegyzem meg, hogy egyetlen betűvel nem jeleztük, hogy szándékoznánk koncertezni, maguktól kerestek meg, mint helyi zenekart... Na ez pl a csokifesztiválon szinte sosem volt így, évekig leszartak minket... emlékszem még azért arra is, amikor a korábbi csokifesztiválokon kb úgy kezeltek minket mint valami hajléktalanokat, lehetetlen időpontban, olykor egy nyomorult szendvics se volt, lerövidített műsorral, mert elcseszték a szervezést és jött a "sztárbanda"... volt olyan is amikor már annyira ciki volt a szervezés, hogy a rövidített műsor végén maga a főzenekar küldött vissza minket játszani még 2-3 nótát... De volt olyan is, hogy mi vittünk rendes főtt ételt és vendégeltem meg a főzenekart, mert rághatták volna a fél napos szendvicseket (egyébként jó barátaink)....
általában a fesztivál előtt 1-2 héttel még nem volt fix időpont, szerződést meg tök mindegy hogy küldtünk-e vagy sem, sosem írták alá... arról már nem is beszélek, hogy soha nem jutott egy forint se a szerencsi bandáknak, ugye "veszteséges volt" minden fesztivál... még olyan is volt, amikor eszközöket "béreltek" tőlünk, amit annak fejében adtunk ingyenesen, hogy a legközelebbi Tankcsapda koncerten mi lehetünk előttük, mert már a portás Marinéni is kb fellépett már a városban előttük csak mi nem, igaz amikor még mindenki leszarta őket, 10 éven át "kampányoltam", hogy jöjjenek ide... mondanom se kell, a megállapodásból nem lett semmi és megfizetve sem lett helyette.... ennyit a korrektségről... ezt csak a tisztánlátás érdekében írtam le...

Jelen rendezvénynél már több mint egy hónapja fix az időpont és van SZERZŐDÉS is, amit alkudozás nélkül küldtek vissza aláírva! És nem limilomi belső várudvaros eldugott színpadon vagy épp nagyzenekarral egyidőben... Korrekt technikai stábbal, technikai igények egyeztetésével, pont mint ahogy egy rendes fesztiválon szokott lenni!

Szóval politikától mentesen, aki kíváncsi a bulira, azt várjuk szeretettel, hisz 5-én "nagykorúvá" válunk, 18 éves lesz a banda!
Na, (vendég) [2021.09.02., 06:54][válaszolok] #20
így kell színt v?ltani! Példát mutat a volt nagysz?jú ! És még magyar?zkodik is !
Megértjük. (vendég) [2021.09.02., 07:14][válaszolok] #21
Pá-pá Hádám -Te is mint Robi beálltál a sorba. Hiába az infláció ,adók ,meg minden ..meg a lehetőségek... - megértjük
A város ,és az ország valamint az emberek prblémái még várhatnak!
Várjuk a mosolygós fényképet zsófikával....
Kossuth Kör (vendég) [2021.09.02., 08:38][válaszolok] #22
Ádámról jut eszembe: hol van a nagy választási összefogás, a Szerencsi Kossuth Kör? Nem gyűjtenek aláírást, nem is hallatják hangjukat. Lehet, csak Bíró támogatására álltak össze a helyi választáskor, és az akkori eredményt látva most inkább csendben maradnak.
Romániában (vendég) [2021.09.02., 10:31] válasza erre: #12[válaszolok] #23
most készülnek 3500 milliárd forintnak megfelelő lejt szétosztani az önkormányzatok között víz,gáz,szennyvíz hálózatok,utak fejlesztésére.A hirhedt monoki találkozón meg tenyerüket tartó koldusok és családtagjaik könyörögtek morzsákért.Elfogadták,hogy nekünk nem jár semmi csak ami csöpögtetnek fönntről.Tanulhatnának a bozgoroktól.
Döbbenet (vendég) [2021.09.02., 11:32][válaszolok] #24
Döbbenet mire van pénz! Százmilliók a szerencsi bulira! De kinek? Szerencsen alig van fiatal. De sebaj jönnek majd Taktaszadáról, Taktaharkányról, Prügyről, Megyaszóról , Ongáról, Mezőzomborról Stb . ,Stb.
Mi meg 4 napig éjjel nappal türjük!!!! Köszönjük !!!!
Ahova hívnak (vendég) [2021.09.02., 12:18] válasza erre: #19[válaszolok] #25
megyünk ? Beoltva,szép rendezett sorokban ? független fideszes lett maga is .Csupa kis betűvel,mint az árulókét .
Lezárva.vagy le... ? (vendég) [2021.09.02., 14:52][válaszolok] #26
Hádám- -oly sok párt,és egyébb tévelygés után -megérkeztél a fideszbe!
Megértjük ,bár nem könnyen ,élni kell!
Hogy zenélnetek kell-e?- az nem biztos!
Lekvár vagy!
Miért? (vendég) [2021.09.02., 14:55][válaszolok] #27
milyen szervezés ez?
Mádon furmint nap -Szerencsen zsófika nap!
Nem lehetett volna egyeztetni ,és nem egyszerre megtartani?
Várhatóan ,egyik sem lesz sikeres.
A zombori tolvaj! (vendég) [2021.09.02., 15:48] válasza erre: #12[válaszolok] #28
A zombori hivatalba a minap a TEK tartott fogadó órát.A tolvaj polginak a sokadik idei nyaralását kellet megszakítania. Nagy eséllyel ö sem kerüli el a börit volt kollégáihoz (Monok,Tállya) hasonlóan. A zsivány is ott tapsolt Monokon!
Egyszer mindennek vége van. (vendég) [2021.09.02., 17:34][válaszolok] #29
Aki a köztől lopott mind felelősségre kell vonni!
EZEK AKARNAK A NYOMORGÓ, TISZTESSÉGESEN ÉLŐKNEK ,ERKÖLCSI ÚTMUTATÁST ,PÉLDÁT MUTATNI!
Számoljanak el köz,és a saját vagyonukkal!
Hogyan mernek ezek az emberek elé állni??
Nagyon sok ilyen van!
Évnyitó másképp . (vendég) [2021.09.02., 18:27][válaszolok] #30
Taktaharkány,youtube thumbnail
errr (vendég) [2021.09.02., 18:27] válasza erre: #19[válaszolok] #31
a tankcsapda csak egy hosszú ideje tenyésző immár kormánypárti kutyaszar s az nem is zene amit csinálnak. Hörgés, majomparádé hülyét szólogató szövegekkel miközben mindenki tiszta erőből játszik. Na most végre ezek előtt? Gratulálok!
Tényleg a Kossuth körrel mi van? Miért nem gyűjtenek?
errr (vendég) [2021.09.02., 18:28] válasza erre: #24[válaszolok] #32
Krumplit nem osztanak vagy budipapírt? Olyan alkalmas pillanat lenne.
Egyébként (vendég) [2021.09.02., 19:56][válaszolok] #33
Errr Ön milyen zenét szeret? Mit szeret hallgatni?
Terelgetünk (vendég) [2021.09.02., 20:50][válaszolok] #34
terelgetünk ? Kit érdekel, hogy milyen zenét szeret errr ? Ezzel akarja a témát eltéríteni az álszent hádámka pálfordulásáról ? Különben ez a hőbörgő valójában nem változott semmit, eddig is megalkuvó nagyszájú nimand volt !
errr (vendég) [2021.09.02., 22:59] válasza erre: #33[válaszolok] #35
A jó zene jöhet operától a hard-ig, de belefér a népzene is. Pl Queensryche.
Zomborinak (vendég) [2021.09.03., 06:40][válaszolok] #36
pedig,olyan szépen beszéltek,és olyan szép ember volt ?
Bekecs (vendég) [2021.09.03., 08:38][válaszolok] #37
Miért a Kenderföld utca megújítása a legfontosabb? Lakik ott valakije a polginak?
A "senki földje"-nek nevezett út mikor lesz felújítva (a hűtőház felé vezető). Az autók ugrálnak a gödrökben, eső után sajnos nem is látszik, hogy milyen mélyek.
A gyalogosforgalom is akadozik, hiszen a járda annyira keskeny, hogy babakocsival is csak álom lehet a menet, le kell menni a gödrös útra. Állítólag egy kertépítő ültetett oda sövényt, csak arra nem gondolt, hogy azt néha nyesni is kellene. A poros növény mellett kell elhaladni.
A polgi biztosan nem jár arra, pedig néha szét kéne nézni más utcákban is.
Bekecshez (vendég) [2021.09.03., 09:43][válaszolok] #38
Na ez az! Annyi mindenre kellene a pénz, de ehelyett egy "magán cég" megszámlálhatatlan pénzt kap bulira! És ezt a monoki fórumon jól elhallgatták a polgik! Helyette ment a nyalás!
Kell a VÁLTOZÁS!
másik bekecsi (vendég) [2021.09.03., 09:43] válasza erre: #37[válaszolok] #39
Sosem fog kiderülni. Régebben az üléseken simán kikotyogták, hogy Balogh Sanyi utcáján vagy Polonkai Feri bácsi házáig aszfaltoznak, de már pont ezért nem vesznek semmit videóra. A jegyzőkönyveket 1 éve nem töltötték fel, de azt úgyis hamisítják. Nem gondolom, hogy a polgi bármiben önállóan dönt a falu ügyeit illetően, kezdettől Bálint és még 1-2 helyi vállalkozó fogja a kezét a nagyranőtt óvodásunknak.
Miért? (vendég) [2021.09.03., 10:35][válaszolok] #40
Valaki megmondaná ,hogy csak ezen oldalon jelzett ,megannyi ,korrupció,,és egyéni érdek gyanús ügyek miatt miért vannak még a helyükön a polgármesterek ,és a fidesz?
Miért csak most merünk írni ezekről?
De akkor változtassunk!!!!
Mindenki (vendég) [2021.09.03., 12:52][válaszolok] #41
Gondolják,azt hogy Zombor,Mád,Szerencs,Bekecs gondja megoldódik avval,hogy választanak egy (vezetőt)?
Az a baj (vendég) [2021.09.03., 13:08][válaszolok] #42
hogy a hozzászólások,Ilyen réteg munkások szintjén van . Magyarán mikor megoldódik a vázolt probléma csendben maradnak. Mert elérték céljukat? És nem a közösségért,dolgoznak ha nem saját értékük szerint . Lásd Bukovszki,H.Ádám (munkásságát ) ? Helyi (hatalom) keblére ölelte,őket azóta szilencium-van ?
Bukovszky Róbert [2021.09.03., 19:58] válasza erre: #42[válaszolok] #43
Az hogy hülyeséget ír az nem érdekel, de viszont arra megkérem, hogy tiszteljen meg a jövőben a nevem helyesen történő leírásával. Ígérem, ha mi tudhatnánk az Ön becses vezeték nevét én vagy nem említeném, vagy inkább 10X leellnörzöm, hogy pontosan írtam-e. Kellemes hétvégét!
Gyenge trükk Robi.-és még mások is. (vendég) [2021.09.03., 20:49][válaszolok] #44
Robi -régi trükk,- ha nem tudsz a tartalomhoz hozzászólni ,keresd a helyesírási hibát.
Ezen az oldalon többször is "magyar tanárok" keresik a helyesírási hbákat,a tartalomra történő reagálás helyett!
Ez tény ,és tapasztalat. (vendég) [2021.09.03., 20:54][válaszolok] #45
Mindenki hsz.-sajnos a vezető személye ,sokban meghatározza az állapotokat.Leváltásával megváltozik/na/ a helyzet.Felpezsdülne, élénkülne, a közélet,a békesség,és az összetartozás.
Mádon mindenképp!!
Egyszemélyes cég (vendég) [2021.09.04., 09:13] válasza erre: #19[válaszolok] #46
rendezi az Artúr napokat-látható profizmussal.Nem keverném össze a csontig nyaló,majd 10 millió fájdalom díjjal távozó kejfel jancsival.Mindig a talpára esik,de ide ilyen káderek kellenek.A klasszikus szerint csak a s@g változik.
Kellemes hétvége ? (vendég) [2021.09.04., 12:24] válasza erre: #43[válaszolok] #47
Természetesen,meg tudhatja,de legyen benne,egy kis rejtvény. Dédnagyapám,Éliás József aki lakatos mester volt a Szerencsi cukorgyárban,mesteri címet úgy érdemelte ki hogy abban időben 5-évet dolgozott,Olaszországban,és mikor haza jött mester vizsgát tehetett.Na én így kötődöm Szerencshez,nekem ilyen gyökereim vannak! És magának? Annak hogy tegnap még MSZP,voltam ma meg függeteln fideszes .
Még egy (vendég) [2021.09.04., 12:52] válasza erre: #43[válaszolok] #48
Szerencshez,Magyarországhoz való hozzá állás,amihez nem kell párt színezet . Maguk csak megélhetési,valamik .
youtube thumbnail
Valaki (vendég) [2021.09.04., 14:28] válasza erre: #46[válaszolok] #49
Vannak itt tévedések, sajnos. A 10 milla nem is annyi volt és nem is fájdalomdíjnak hívták - állítólag ez volt a távozás és a hallgatás ára. Kellett a posztja a babának, de mert az nem jött össze, annak vettek posztot máshol. Így hát a mindig talpra esik nem csak Cs A-ra vonatkozik, hanem az őt kilövő párosra is. Tessenek csak megnézni, ők hogyan távoztak a szerencsi székekből és mennyire önzetlenül tették ezt.
VAN MÉG LEJJEBB? (vendég) [2021.09.04., 16:31][válaszolok] #50
Artur napok -több száz millió forint állami pénzen.
Felháborító .Ez politikai kampány!
Remélem vissza fizeti a cicababa,és bagázsa.
50 -hez (vendég) [2021.09.04., 17:38][válaszolok] #51
Bocsi nem állami pénzen, hanem a mi adóforintjainkból.Ebből kampányolnak. De ki is van benne a szervező és rengeteg pénzzel támogatott kft-ben?
Parasztvakítás ... (vendég) [2021.09.04., 17:44][válaszolok] #52
A piacon mondta a besúgás szakértő: -mit kínál a fidesz -és mi az ellenzék.
Nyugodt fejlődés ,összetartó polgármesteri közösség / hát ez meg mi?? /-ezzel szembe a fenyegetözés. Mondjuk a tokaji polgármester támogatása azonos a taktakenézivel ? Hazugság -özön mosolyogva.
Hát kedves cicababa- a felelősségre vonások ,a korrupció visszaszorítása,a szegénység csökkentése,és a demokrácia helyre állítása, nem fog elmaradni. Miért nem megy el a szegények lakta településekre-krumpli nélkül. Ennek a velejéig romlott rendszernek !!! -vele együtt !!! -távozni kell!
Tegyünk érte!!
Apropó (vendég) [2021.09.05., 07:18][válaszolok] #53
Tudja valaki, hogy a többszáz millióért összetákolt Digép terültét, amit eddig szinte semmire sem használtak ki bitorolja! A tulaj vajon mennyi adót fizet a városnak?
Jó ez így??? (vendég) [2021.09.05., 10:00][válaszolok] #54
https://hvg.hu/itthon/20210904_Ujabb_otlet_a_tanarhiany_enyhitesere_pedagoguskep ... (Lassan néhány hetes OKJ-s képzéssel is lehetne?! Olcsóbb, gyorsabb... Azt hittem nem érnek már nagy meglepetések. Tévedtem! Remélem nem komoly ez a terv?!
Jó ez így??? (vendég) [2021.09.05., 10:06][válaszolok] #55
https://hvg.hu/itthon/20210904_Ujabb_otlet_a_tanarhiany_enyhitesere_pedagoguskep ... (Lassan néhány hetes OKJ-s képzéssel is lehetne?! Olcsóbb, gyorsabb... Azt hittem nem érnek már nagy meglepetések. Tévedtem! Remélem nem komoly ez a terv?!
Minap (vendég) [2021.09.05., 12:17][válaszolok] #56
láttam,átgyalogolni egy osztályt,a Szerencsi cukorgyári körforgalmon. Számoltam,25 nebuló amiből 23-volt cigány ?
errr (vendég) [2021.09.05., 15:17] válasza erre: #56[válaszolok] #57
Hétvégén pl a főutcán 10-ből legalább 8 potenciális választónak örülhetne a családügyi miniszterasszony és azok közül is 20-tól 60-ig mindenki terhes. Biztosan boldog a helyi fidesztámogatók hagyományosan nem túl mélygondolkodású raja is a látványtól.
És (vendég) [2021.09.05., 15:54][válaszolok] #58
még az a két nem cigány is cigánnyá válik mert átveszik a stílust! Cső geci! Köcsög stb
NEEEE (vendég) [2021.09.06., 09:39][válaszolok] #59
Latom terelik a témát az artúr napoknak nevezett Fidesz kampányról.
A legfelháboritóbb az volt, hogy mindezt a lakó-pihenő övezetben szervezték.. Itt verték el a többszázmillió forintot. Ahelyett, hogy utat, vagy járdát,építenének!Vagy a Hell szponzorálhatta volna például az iskolakezdést!
DE!!!!?????
Megyei (vendég) [2021.09.06., 11:00][válaszolok] #60
napilapban,fizetett modón "tájékoztattak" a polgik településük kiugró fejlődéséről.Szerencs első embere a cukor piacot járta körbe,de egy szó sem esett a szigetelő gyárról.Igaz az épitkezés több hete leállt.Meddig hülyitik a népet?
??? (vendég) [2021.09.06., 12:59] válasza erre: #59[válaszolok] #61
" mindezt a lakó-pihenő övezetben szervezték" Ön szerint a város többi részén nem emberek élnek? Tizenévig a városközpontban volt. ott is emberek élnek. nem mindenki tehette, teheti meg, hogy " pihenő övezetben" éldegéljen. Kibírták.Az is érdekes, hogy akik mocskolódtak egy másik oldalon, tegnap képet tettek fel, milyen jól érezték magukat. Nem is értem, miért nem gondolják, hogy szinte felismerni őket a szóhasználatukról, a jelzőikről, amit ráraktak a rendezőkre. Végezetül A Hell hadd döntse már el kit támogat!! És el ne kezdje, hogy fideszes vagyok, mert nagyon nem.
na ne már (vendég) [2021.09.06., 13:29] válasza erre: #59[válaszolok] #62
eddig a város szívében,ment a banzáj lezárták,a város szívét buszok,közlekedők életét nyomorították meg mert ők mulatnak.A velejáró hangzavar,az most mellékes,napokig nem lehetett,nyugodalomról beszélni. És még akkor a házak előtt,parkolóautókról nem is beszéltem,amiről a helyi rendőrség tudomást sem vett. Még egy kis adalék,mikor a Meggyes-ben szórakozó kiáll hajnali 2-órakor és ordítva jelzi hogy a jó k...anyát mindenkinek ? Na ez (igazi életérzés) ?
hergelőnek (vendég) [2021.09.06., 13:51] válasza erre: #61[válaszolok] #63
Hagyjuk ezt a "nem mindenki tehette, teheti meg", hol "éldegéljen" szöveget, mert a szerencsi ingatlanárak ismeretében ez csak olcsó hergelés! Három napot mindenhol ki lehet bírni, de tudja, elvileg jogállamban élünk, és vannak jogszabályok, amik alól sem jogászdoktor Zsófika, sem Mészáros Lőrinc baráti körének cége sem kellene, hogy felmentést élvezzen. Mondom mindezt úgy, hogy hozzám sokkal közelebb volt a város közepén...
Az egyéln szabadságról (vendég) [2021.09.06., 17:56][válaszolok] #64
HERGELŐNEK: -tudja a liberális felfogás szerint ,az én szabadságom addig terjed ,mig a másokét nem veszélyeztetem!!erre nagyívben tesz a fidesz!
Ezt zsófi nem tanulta meg-de majd az élet megtanítja!!MOST MÉG AZT HISZI NEKIK MINDEN SZABAD ,MERT ŐK A MEMZET!! MAJD LESZ EZ MÁSKÉNT IS.!

Tudnék még néhány hasonlót idézni ,a sokat szidott liberális eszméből!!Sokan csodálkoznának.
Kíváncsi (vendég) [2021.09.07., 12:47][válaszolok] #65
Hogy a kukások miért járnak,be egy forgalom elől lezárt területre ellentétes,oldalról hiszen a kresz .Leírja egyértelműen,behajtani tilos fogalmát ? És ők minden kedden,a forgalom meghatározása szerinti,alapfogalmak szerint evvel szembe mennek .? Mi,és ki hatalmazza erre fel őket ? Vagy ők a kresz törvények felett állnak ? Továbbá ne felejtsük el hogy,a Magyar utca. 5,5 -tonnás !
kuka (vendég) [2021.09.08., 10:55][válaszolok] #66
Bekecsen is ez a módi, az egyirányú utcába szabálytalanul jön be a zöldhulladékos autó és feltartja a szabályosan közlekedő ket, illetve aki szeretne közlekedni, ha nem foglalnák el teljes szélességében az utat.
Szomorú (vendég) [2021.09.08., 12:45][válaszolok] #67
ezek a kukások azok akik,akár végrehajtással is fenyegetik a lakosságot ha nem fizeti be a kuka díjat. Miközben,ők naponta vétenek a kresz szabályai ellen ?.
szemét ügy (vendég) [2021.09.08., 14:32][válaszolok] #68
Nagyon boldog ember az akinek csak a szemétszállítás csípi a szemét. Engem továbbra is az foglalkoztat, hogy vajon ki birtokolja a volt Digép területét. Kb 500 millióból kivülről kipofozták- aztán mire használják? Ja! most legutónn az artúr napoknál bejáratnak. Nem drága egy kicsit ez a bejárat?
Válasz (vendég) [2021.09.08., 18:07] válasza erre: #68[válaszolok] #69
Itt sem lesz, ahogyan a többi feltett kérdésre sem reagálnak illetékes elvtársak soha. Egy a jelszó, a béke ? ja nem, a haszonszerzés !
szomorú (vendég) [2021.09.08., 21:27][válaszolok] #70
Szemét ügy: -közpénzből ,kampány rendezvényt finanszírozni,a zsófi napokon.
remélem lesz elszámolás!
Kérdés. (vendég) [2021.09.08., 21:31][válaszolok] #71
Mi van Mádon? A "tatárjárás" /dúlás/ folytatódik ?
Hogy -hogy a felújitott keresztre nem ,a nagy" ő "neve van felírva ? Nem jelenik meg az fb-n,félóránként az adományozó dicsekvése ? Szánalmas ember.
Szomorú (vendég) [2021.09.09., 07:29][válaszolok] #72
Mivel nem folyik benne,semmilyen tevékenység a volt Digép-ben. Így semmire !És ilyenkor a (jóságos),Lenin példája jut észbe, le is bonthatták volna,de helyette felújították.
Megnyugtató (vendég) [2021.09.09., 09:35][válaszolok] #73
Hála Istennek nem bontották le a Volt Digépet! "Felújították"! Megérte! Mármint a pályázónak! Ha ezt a pénzt munkahelyteremtésre adták volna akkor a szerencsieknek is megérte volna.
Alapitványi (vendég) [2021.09.09., 10:57] válasza erre: #73[válaszolok] #74
tulajdonban van tudomásom szerint az a cég amelyik a Digép nagy részét tulajdonolja-bérbeadó lenne rektározás és vagy termelő tevékenységre is.Évek óta üresen áll.A felujjitás is pályázati pénzből történt-tudomásom szerint.Ez egy országos hálózat része.Miskolc mellett most keresnek munkásokat-NEM OPERÁTOROKAT!!!kőzetgyapot szigetelő üzembe.Összeszerelő üzem nem jön a térségbe,termelő és szolgáltató pedig alig.Miért?Például nincs szakmunkás,a képzés gyenge,az értelmesek többsége elmegy.Azért van pozitív példa-a város egyik cége takaritó-gondnokot keres-minimálbérért,de TISZTELETTUDÓ legyen a hirdetés szerint.Igenis nagyságos úr,bruttó 167 ezerért kalapom levéve reszketek.Szép világ!
Kinek van (vendég) [2021.09.09., 12:21][válaszolok] #75
szeme,látja kinek van hallása van hallja. Szerencs valamiért elvan felejtve,fejlődés szempontjából. Ide valamilyen oknál fogva,nem telepítenek munkahelyeket ? Valami más a terv,Hegyaljával ? Mert ideális,bármire vasúti csomópont,egy fő út megy keresztül a városon, és még se .
Néhány (vendég) [2021.09.09., 13:43][válaszolok] #76
kegyetlen,mint B-nek,vagy H-nak,kik el árulták,Szerencset,van szerencséje .
Szemünk (vendég) [2021.09.09., 13:51][válaszolok] #77
látására teszik,Szerencset földönfutóvá,és nincs telené . Mikor ez a város ennél többet érdemelne !
Miért? (vendég) [2021.09.09., 15:21][válaszolok] #78
Szemünk hsz-nek. .-Mád már túl van ezen.Debrecen Külső ,de inkább alsó, lett!
Hála "lokinak ",vagy inkább a tatárjárásnak.
MI VAGYUNK ,A HÍBÁSAK ,HOGY TŰRJÜK!
Hádám [2021.09.09., 17:14] válasza erre: #76[válaszolok] #79
Ezt mondja élőben a szemembe maga FÉREG!!! Azért mindennek van határa... Tökönszúrná magát, ha csak azt megnéznénk mennyit adóztunk pl a városnak eddig... itt nagyon megy a pofázás, de ha oda kellene a nevét tenni egy ügy mellé, azt nem... utána meg megy a rinyálás, hogy milyen "szar ez a város"... én meg azt mondom, a város mindig olyan, amilyet megérdemelnek az ott lakók, hisz maguk közül választanak vezetőket! Egyébként meg tehet egy szivességet...
Vélemény. (vendég) [2021.09.09., 21:04][válaszolok] #80
Hádám.- az adózás az nem ,
valami érdem ,az kötelesség.Azért adózol ,mert adóköteles jövedelmed van!
Igen minden település megérdemli a helyzetét ,mert ők választanak maguknak vezetőket Szerencsen, Mádon ,stb-a jövőben jobban meg kell gondolni.
Te pedig nem vagy gerinces! Azt kapod amit sokak szerint,megérdemelsz.Mi motívál :-a lét határozza meg a tudatot, --vagy az üléspont az álláspontot , vagy -forduljunk a nap felé . Részemről vége.
Hádám [2021.09.10., 08:42] válasza erre: #80[válaszolok] #81
Ezt azért tudassa már azokkal is, akiknek a cége mindenféle bokortanyára van bejelentve adóelkerülés céljából... de tudok aktívan ténykedő sima adócsalóról is a városban, akik nem kevés megrendelést kaptak eddig...

A kommentemben arra céloztam, hogy ha "CSAK AZT AZ EGY DOLGOT" néznénk, egy átlag mezei hőbörgőhöz képest is sokszorosa, ha azok adóznak egyáltalán... nem kötelező nekem szerencsi székhelyet fenntartani...

Én nem vagyok gerinces, közben meg névtelen senkiháziakkal hadakozom? Ember!!! Hol él? A jövőben jobban meg kell gondolni? Kapnak 5000 forint nyugdíjas kártyát, meg az unokát felveszik portásnak az uszodába, már húzza is az X-et, mindegy ha bele is rokkan a város...

Érdekesség képen, Szerencsen ezév január 31 óta nem írtak ki közbeszerzést semmire, 4-ből 3 projekt el se kezdődött, 2 még papíron is érvénytelen lett, ennek ellenére valamilyen rejtélyes módon építkezés zajlik az egyik területen... Várják a vállalkozókat, a soha el nem induló projektekre? Közben meg hírdetik nagy mellénnyel, hogy "Megkezdte a Jókai utca 2 szám alatt lévő ingatlan felújítását a kivitelező", igaz sehol, senki egy vak hangot nem értesült róla, hogy egyáltalán van ilyen

Várják a kivitelezőket? A bukta munkákra? Amiből nem lehet lóvét lehúzni? A szart ellapátolni oda jók a szerencsiek is... Futókör 130 millióért.... a piacra meg volt 145... a szarvasparkra 1400 m2 térkőre 68 milla, a piacon meg van vagy 3000 m2... emberek... komédia az egész... De igazából meg is érdemeljük... Nincs munkahely? Háromszor szavazták meg zsinórban ugyanazt a társaságot, ebből egyet le is sitteltek... mit tettek azok a "sokak", akik szerint nem vagyok gerinces? Választottak egy másikat ugyanabból a társaságból... Hát akkor egyék meg a szart amit főztek, de azért fűszerezzék be, hátha finomabb lesz! [...]alt="" />
kérdés (vendég) [2021.09.10., 10:34] válasza erre: #81[válaszolok] #82
Szerencsen több száz vállalkozás működik. Higgye el, sokunk többet adózik, mint a Leonardo-ÉP, de egyedül Ön "hisztizik" miatta. Halkan kérdezem! Felmerült esetleg, hogy az Ön készülékében van a hiba? Nem kötelező szerencsi székhelyet fenntartani, panaszkodás helyett miért nem viszi egy "bokortanyára"?
Hiába adózik (vendég) [2021.09.10., 13:04] válasza erre: #79[válaszolok] #83
több millió forintot,van aki munka nélkül keres,több százezret havonta . Lásd,képviselő,polgármester . Csak nevetünk az ilyen kijelentésen .
Választás (vendég) [2021.09.10., 13:11] válasza erre: #79[válaszolok] #84
biztos,abban az a választás eredményeiben úgy van ahogy mondják ? Mert a választás után,zártan számolnak ? És utána senki számára nem ellenőrizhető ? Régen szebb,volt kiált a manusz,a tömeg elé kéz feltartás,számlálás és nyert akinek több keze volt .
Hádám [2021.09.10., 13:15] válasza erre: #82[válaszolok] #85
Nos miért is?

Nos baromi egyszerű... az adó mint olyan nyomonkövethető, letagadhatatlan, nyilván ezzel lehet érvelni... Mivel az építőiparban vagyunk érintettek, ezt a területet látom... na most ha azt látom, hogy több száz millió forint értékű munkát csinálnak, bekecsi, legyesbényei, monoki, nyíregyházi, debreceni székhelyű cégek, maximum néha odalöknek a helyieknek olyanokat, amit a szarból kell kihúzni, akkor azért eléggé bicskanyitogató a dolog...

"Felmerült esetleg, hogy az Ön készülékében van a hiba?"
Arról nem tehetek, ha valaki olyan impotens, hogy a saját igazáért se mer kiállni, nyilván megelégszik a januári pogácsával és a dolog le van tudva

Miért nem viszem el? Másnap már attól lenne hangos pl ez a felület, hogy "pofázok, de máshova viszem a céget"... Arról nem is beszélve, hogy azért akad nem egy nem két olyan cég, akik igencsak vastagon ki vannak tömve pályázati pénzekkel érdekes módon...

De megint nem ez a lényeg... mindig lesz nagyobb, okosabb, erősebb stb... Itt a hangsúly azon van, hogy beugat valami fasz, aki nagy valószínűséggel annyit tett a közösbe, hogy a munkáltatója fizette utána a levont adót és járulékot egész életében, de azért nagyon tudja a frankót...

"Nem kötelező szerencsi székhelyet fenntartani, panaszkodás helyett miért nem viszi egy "bokortanyára"?"
Na pont ezért érdemlik azt, ami van... meg se fordulna a fejében, hogy változtatni is lehetne, inkább sumákoljon a többi is, az egyszerűbb...
Hádám [2021.09.10., 13:16] válasza erre: #83[válaszolok] #86
Én meg az ilyen marhákon nevetek mint maga Ugyan ki választotta meg ezeket? Most meg megy a "panaszkodás"
további kérdés (vendég) [2021.09.10., 15:07] válasza erre: #85[válaszolok] #87
Magyarán mondva nem akar adózni, ha nem kap önkormányzati megrendelést. Valamit nagyon félreért a gazdaság működésén! Azt hiszi, hogy csak Ön tesz a közösbe? És ha már itt tartunk, mennyit vett ki onnét, példának okáért, pályázatok formájában?
Érdekes kérdések (vendég) [2021.09.10., 15:51][válaszolok] #88
Hádám - izzadságszagú hablatyolás amit írogat..
Összeszámolta már ,mennyi pátot ,és szervezetet próbált felhasználni ,csak hogy előre jusson!
Összeszámolta már ,hogy mennyiszer váltott véleményt,és feledte a korábbit.
Összeszámolta már ,hogy mennyiszer ajánlkozott fel ,az aktuális hatalomnak ,az elmúlt években?
Összeszámolta már ,hogy mint főokos ,hányszor oktatott ki ,minket,ezen az oldalon is?
Összeszámolta már ,hogy a Jobbikos időszakában,menny mindenkit kommunistázott le?

A FENTIEKET ÖSSZESZÁMOLJA, RÁJÖN,HOGY MIÉRT VAN A PARTVONALON KÍVŰL.!!
Hádám [2021.09.10., 22:09] válasza erre: #87[válaszolok] #89
Ha a gazdaság működésén azt érti hogy lefejjük a helyieket majd dupla pénzen hívunk máshonnan, akkor maga nem érti, mert ezt hűtlen kezelésnek hívják ????

A pályázatok pedig nyilvánosak, 12 év alatt egyszer "nyertünk" egy 3 milliós képzési pályázatot...ez aztán hatalmas összeg... ???? nézzen csak szét a városban milyen összegek vannak a projekttáblákon... "kártérítésekre" fizetgetnek ki többszörösét a városban... erről ennyit...

Érdekes kérdéseknek meg egyszerű válaszolni... 1...
Jelenleg is a Jobbik tagja vagyok, 2010 óta folyamatosan... ha napraforgókat keres nézzen szét a hivatalban ???? én eddig is, ezután is vígan megvagyok felőlem fel is fordulhat, teljesen hidegen hagy. Kioktatni meg nem nehéz, mert a névtelen huszárok fele nettó idióta, a másik fele meg már rég megunta hogy ide írjon, mert értelmetlen... egyetlen dolgot sajnálok picit, hogy a kelleténél több időmet pazaroltam erre a fórumra, gondolván van értelme... nem, nincs... azért nem is ír már ide nagyon senki értelmes... szóval továbbra is fenntartom, tehet egy szivességet.... ????
A kis nagyembernek ... (vendég) [2021.09.11., 09:00][válaszolok] #90
Hádám -a stilus maga az ember.!!!Ez tartalmában és ,stilusában is kocsmai -oda való vagy Te is!
Törvényesen (vendég) [2021.09.11., 11:05][válaszolok] #91
kivel lehet elérni változást ? Független,Fideszesekkel ? Vagy Jobbikos,Gyurcsánnyal ?
Vagy Mi Hazánkos,hajrával ? Mikor a parlamentben arról nem mernek,nyilatkozni melyik ország állampolgárai ?!
Igazságosság ? (vendég) [2021.09.11., 11:23][válaszolok] #92
Ismeri maga Trianon történetét,akkor ott is a magyarok döntötték el a saját sorsukat ?Hiába szavazgattak,hogy maradnának akkor se lehetett! Ennyit a választgat-ósdihoz,itt nem a választások döntik el hogy,mikor ki hova kerül. Úgy hogy,ez csak egy reklám szöveg hogy,akár a Szerencsiek,az ország választ .Ennyi,diplomával ezt meg kéne,érteni .
Hádám [2021.09.11., 13:04] válasza erre: #90[válaszolok] #93
A stílus olyan, amit megérdemel

Szerencset ne hozzuk már párhuzamba trianonnal, max annyiban hogy mi is elveszítettük a lakosság jó részét... itt nem valami "külső erőtől" függ hogy ki lesz pl a polgármester, hanem attól hogy felemeli -e a seggét a fotelből és elmegy szavazni. Ha nem teszi meg, majd megteszi helyette más... Inkább arra tippelnék, hogy ég a pofája a szavazata miatt és inkább ráfogja a nyuszira, gyíkemberekre, trianonra vagy bárkire, csak felelőség fel ne merüljön..
előválasztás (vendég) [2021.09.11., 16:07][válaszolok] #94
Szerencsen lehet szavazni:
09.24. péntek, 15.00-18.00 között, Rákóczi út 111.
09.18-19 és 25-26 szombat, vasárnap, 7.00-10.00 között, piac
Vasárnap (vendég) [2021.09.12., 13:05] válasza erre: #93[válaszolok] #96
a megnyugvásnapja!De amiket említ nem lehet elmenni mellette ! Maga a szavazókat ostorozza,mert Szerencs ilyen helyzetben van ? Magyarán, a Szerencsiek tehetnek arról hogy,nincs cukorgyáruk,nincs Digépük,nincs munkahelyük a városban ?
Arról,értekezett már magában hogy nem szívesen szavaznak a Szerencsiek,olyanra aki csapzottan,egy gitárral,fél spiccesen egy üveg borsodi sörrel a kezében. Mondja szavazatok,rám és pártomra ?
És minden féle féregnek nevezi,akik megszólják ?
Ahogy,mondani szokták a szükséges,rosszban a jobbik rosszat választotta Szerencs .
most-az-egyszer (vendég) [2021.09.12., 21:01] válasza erre: #96[válaszolok] #97
Ő legalább még fél-spiccesen, egyik kezében gitárral vagy Borsodi sörrel is tud helyesen írni (felszólító mód, vesszők, melléknév stb.)
errr (vendég) [2021.09.12., 22:17][válaszolok] #98
Hát ez félelmetes!
Hála ! (vendég) [2021.09.13., 07:11] válasza erre: #97[válaszolok] #99
Ha meg tenné,hogy kijavítva vissza küldené. Hogy sokakhoz eljusson,szépen rendezetten a szavak mikéntje .
Igazán szolgálva Szerencs jövőjét !
Ma (vendég) [2021.09.13., 07:52] válasza erre: #96[válaszolok] #100
23 hónapja,hpgy az önkormányzati választáson megsemmisültek a fidesz jelöltjei/helyesen Konc Ferenc jelöltjei/Ma két hete,hogy Kocsis Máté Fidesz parlamenti frakcióvezető-Konc Zsófia képviselő asszony-Nyiri Tibor polgármester kezet fogtak a közelgő választáson való együtt működésre.
No comment (vendég) [2021.09.13., 10:29][válaszolok] #101
Balogh Sándor szökésben, a személyi titkára (https://hvg.hu/itthon/20201110_Rejtelyes_megbizot_kerestek_a_nyomozok_a_kormanyb ...) tegnap a pápával pacsizott. Erről mi a véleményük?
Itt a kép: https://ibb.co/gdpbxgg
Fellháborító (vendég) [2021.09.13., 12:17][válaszolok] #102
Hogy került ez a suhanc a római pápa közel?be ?! Ráadásul ő is a szökésben lévő csaló társa volt és valószínűleg jelenleg is hű kiszolgálója ! Nagyon szomorú , hogy ez a magyar valóság !
Szemlélet (vendég) [2021.09.13., 12:49] válasza erre: #97[válaszolok] #103
Nem a sörrel,és a csapzott hajjal van a baj ! Nálad is .
Választás (vendég) [2021.09.13., 13:04] válasza erre: #100[válaszolok] #104
Független Fideszesek,ez nyilvánvaló volt . Mit nem lehetett ezen megérteni ?
Kocsis Máté,és a többiek egy olyan szemüvegen látják Szerencset,amit az itt élők nem hordanak .
Kocsis meg a többiek csak a bort látják,de a velejáró itt lakók agyára menő pufogásokat amivel riogatják a seregélyt,azt nem . Plusz a 400-forintos be nem jelentett palackozókat,vagy napi bejelentéssel túlélők már nem olyan kedves nekik .
Szomorú (vendég) [2021.09.13., 13:11] válasza erre: #93[válaszolok] #105
Csak a lakosság elvesztése jut eszébe,Trianonnál ? Tud maga számolni mondjuk a felvidéki arannyal(Körmöci arany ),Sweháti olajfinomító,Osztrák kézre kerülésével ?És még a Erdélyi erdőkről nem is beszélve .Mondjuk a Szlovén gyémánt bányák,odaítélésével ?Ismeri maga egyáltalán a magyar topográfiát,mit vesztett Magyarország Trianonnál ?
Titkár úr (vendég) [2021.09.13., 20:13][válaszolok] #107
A pápának vajon hogy mutatkozott be? Adócsaló? Az a baj hogy nem is szégyenlik. Se ő se az anyja. Sőt büszkélkednek vele! Másokat viszont szeretnek kibeszélni.
személyi titkár (vendég) [2021.09.14., 09:25] válasza erre: #107[válaszolok] #108
A magyar válogatott körül is ott gúvasztotta a szemét: https://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-hajnalban-a-szurkoloi-g ...
A pápás fotó láttán a "family" tagjait lassan szentté avatják. Szeretlek Szerencs!
uram-bátyám (vendég) [2021.09.14., 14:02][válaszolok] #109
A képeken hogy tördeli a kezét a főnöke mellett a kis független azaz "kdnp-fideszes" gézengúz! https://www.facebook.com/GloboTelevizio/photos/pcb.4468076543231133/446806414989 ...
Elmondta (vendég) [2021.09.14., 14:37] válasza erre: #109[válaszolok] #110
A helyi törzsfőnők meg találták a megfelelő keresztapát ?
https://444.hu/2021/06/13/szerencse-mar-megtalaltak-a-megfelelo-keresztapat
No (vendég) [2021.09.14., 18:55] válasza erre: #109[válaszolok] #111
A linkelést gyakorolni kell még kicsit ?
Kérés. (vendég) [2021.09.14., 19:00][válaszolok] #112
Írják már meg érthetően:- ki volt a pápánál B.S köréből? Ő szerencsi?
- - ki a keresztapa Szerencsen?
- ki volt a magyar válogatott körül:
-miről van szó ?
Valaki (vendég) [2021.09.14., 20:48] válasza erre: #112[válaszolok] #113
Provokatív de nagyon. A pápa körül az volt, aki a magyar válogatott körül is sertepertélt és a fotót készítette - ott a neve is olvasható. Szeretné ha ide írná a nevét egy hozz?szóló és beperelhetnék? Ügyes,?
Szomorú ! (vendég) [2021.09.15., 00:38][válaszolok] #114
"Fiatalkorúak" agyonvertek egy idős embert Borsodban.
https://kuruc.info/r/2/233642/
Gyorsan! (vendég) [2021.09.15., 09:40][válaszolok] #115
valaki hsz. -.forduljon orvoshoz! Önnek komoly zavarai vannak.
- a kérdésem ,csak érdeklődés volt.
- - feljelenteni pedig nincs szándékomban senkit.
??? (vendég) [2021.09.15., 10:04] válasza erre: #114[válaszolok] #116
Monokon.Szörnyű. :
Semmi (vendég) [2021.09.15., 12:20] válasza erre: #115[válaszolok] #117
mást ne tegyen csak nézze meg a személyi titkár linkjét,és olvassa el a fénykép alatt a fotó neveket .
Nocsak (vendég) [2021.09.15., 22:25][válaszolok] #118
Mondhatod nyugodtan, hogy szia. Nemzeti tanévnyitó. Épp most vertek halálra egy idős embert a térségben. Gondolkodjatok, emberek! Többszázmilliós fejlesztések? Ellopják a nagyobb részét! Mit tesznek a nagyok ezért a térségért? Egy ember meghalt. Megszólalt valaki ezügyben? Nemzeti tanévnyitó az volt, mert az kell. Emberek, tenni kell valamit!
Csak (vendég) [2021.09.16., 09:02] válasza erre: #118[válaszolok] #119
a szülőket nem engedték be.A képeken jó arcu emberek ültek,ezt persze nem tudhatják Alsóbödögén.Ez a hazug világ termeli ki azokat a monoki fiatalokat akik baltával mentek sétálni szabadidejükben.Persze őket nem érinti a négy milliárd dolláros hitelfelvétel.Elcseszik a gyermekek jövőjét azért,hogy hatalomba maradhassanak.
Vadászokról (vendég) [2021.09.16., 11:12][válaszolok] #120
monoki magyargyilkosság (vendég) [2021.09.16., 11:46] válasza erre: #116[válaszolok] #121
Tisztelt Horváth Ádám szerencsi Jobbik elnök úr!

Monokon egy idős szerencsi embert vertek agyon, amiért nem engedte ellopni az autóját. A gyanú szerint két monoki cigány tette. Mikor tüntet a Jobbik?

egykori szavazójuk
Jobbik (vendég) [2021.09.16., 12:11][válaszolok] #122
lecsúszott,ganéj banda ! Csak a helyesírással foglalkoznak ? Na meg menyi adót fizetnek be helyben,miközben mások meg avval vannak nagyra hogy mennyit nem ?
Ki (vendég) [2021.09.16., 19:35][válaszolok] #123
ez a jólértesült, aki H ?dámot jobbik elnöknek titulálja? Vagy már itt tart a jobbik ? No hiszen !
minek (vendég) [2021.09.16., 20:16][válaszolok] #124
Minek írjon ide Hádám vagy Robi vagy bárki? Szint alatti hulladék banda a kommentelők java része, akik itt élik ki szexuális aberráltságaikat. úgyse bírják felfogni hány óra van ha írnak valamit, csak hajtják a maguk mantráját. nem is csodáloznék ha egyikőjük se írna ide többet ilyen szefós barmoknak amit itt leművelnek egyesek
errr (vendég) [2021.09.16., 23:29] válasza erre: #124[válaszolok] #125
Melyikük tetszik lenni?
Más kell !!! -együtt,közösen. (vendég) [2021.09.17., 07:12][válaszolok] #126
KEDVES HOZZÁSZÓLÓK: -sokkal fontosabb események zajlanak az országban ,és környékünkön.
Miért egymást csesztetitek ,
Miért nem ,segítjük elő ,a fidesz bagázs leváltását? Megkezdődött az előválasztás, éljetek vele. A MEGLÉVŐ PROBLÉMÁKRÓL, ÍRJATOK -VAN ELÉG!!
Aztán ,ha meglesznek a jelöltek támogassuk ,és szavazzunk rájuk.
Változás kell ,vagy végleg bebetonozódik ez a hatalom! Zsófit is le kell váltani!!
Hát ezekkel foglalkozzunk!!!!!!!!!!!!!!!!
Monok (vendég) [2021.09.17., 08:25][válaszolok] #127
üzenete-NAGY a baj.Véletlenül sem az atlétikai stadiont 80.milliárdért építtető Kocsis frakcióvezető re gondolok/aki a fenntartást is az adózókra lőcsöli/hanem a meggyilkolt szerencsi úrra.Nyomoznak,vádat emelnek stb,de senki sem néz a felszin alá.milyen az oktatás helyzete a faluban,miért menekitik a még kitartó családok is más iskolákba a gyermekeiket?Miért csak összeszerelő üzemek buszai állnak meg a faluban?Mit is kért miniszterelnökünk a 133-bátor embertől?Őszinték és egyenesek legyenek legyenek a magyar emberekkel!Ugye kedves Zsófika?Remélem még van tükör otthon.
??? (vendég) [2021.09.17., 09:54] válasza erre: #124[válaszolok] #128
" Szint alatti hulladék banda a kommentelők java " csak éppen te nem?
Értő olvasás (vendég) [2021.09.17., 10:00][válaszolok] #129
https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/gyilkossag-tragedia-monok-emberoles-edesanya ...

A 16 éves Márió Szerencsre járt iskolába, de a héten betegség miatt otthon maradt. Az elmúlt időben a tónál dolgozott a suli mellett, oda mentek le kedden is a barátjával. A 14 esztendős R. Ádám is velük lakott már majdnem egy éve, a család befogadta, hogy ne kelljen intézetbe mennie. A végzetes napon a fiúknak fűvágás és szemétszedés lett volna a feladata.

Tehát valaki feladatot adott neki, úgy, hogy közben az iskolában beteget jelentett. Tehát hivatalosan támogatták a lógást.

A társadalom beteg, emberek. Tüntetni ebben az esetben nem (csak) a jobbiknak kéne, hanem falunak, városnak, országnak is összefogni és tüntetni, tüntetni folyamatosan.
felelősök (vendég) [2021.09.17., 10:11] válasza erre: #127[válaszolok] #130
Az ellenzék is ugyanúgy felelős, mint Zsófika. Akiket meg lehet venni kilóra egy mezőőri állással vagy egy fesztivál fellépési lehetőséggel!
Lát maga ? (vendég) [2021.09.17., 10:42] válasza erre: #124[válaszolok] #131
Mert amihez hozzá szólt az magyar társadalmat érintő fertő! Csak támogatjuk,fel zárkóztatjuk őket . Be fogadjuk magunk közé,és mit kapunk üsd agyon,köpd le ?! Mert Magyar ! És akkor jön a terelés,csúztatás vannak nagyobb problémák is ? Már horgászni nem lehet elmenni nyugodtan,mondjuk a Prügyi részre .
Gy.Ferencünk miért lenne megoldás ?
http://archivum.sajto-foto.hu/en/2013/kepek/beres-attila-fotoi/gyurcsany-ferencc ...
apropó (vendég) [2021.09.17., 10:55][válaszolok] #132
Aztán úgy folytatódik a történet, hogy a két aljas féregnek eszébe jutott, hogy lopni és ölni kéne. Hogy pl. fűnyírás helyett akár egy sutót is lophatnának, és baltával agyonverhetnének egy öregembert.
Hát így működik ez náluk.
Még (vendég) [2021.09.17., 13:04][válaszolok] #133
plusz a magyarok fizetik a villanyszámlájukat és vizüket is.Ez úgy jelenik a magyarok számláján hogy.Készenléti és rendelkezésre állási díj . Ez mind a rejtett erő források és a folyamatosan rettegők,számláját a magyar fizeti .
errr (vendég) [2021.09.17., 13:35] válasza erre: #133[válaszolok] #134
a villanyszámla valóban tanulságos olvasmány. Kiderül belőle, hogy a hülyéknek előadott és napirenden tartott "rezsicsökkentés" ellenére, az ilyen olyan pótdíjak összege erősen meghaladja a felhasznált energia árát. Ez persze nem tűnik fel a fideszszavazónak mert el sem bír igazodni 3 sornál hosszabb dokumentumon, soha nem fog gyanút mégoly pofátlan hazugságok hallatán sem amit napjában ad elő a kedves vezető(jük)
errr (vendég) [2021.09.18., 09:34][válaszolok] #135
Nos Hölgyeim és Uraim! - Előválasztás!
09.18-19 Piacnál, Gyár utca elején 07:00-10:00-ig. 25 és 26-án dettó!
09.24-én Rákóczi út 111.sz. 15:00- 18:00-ig.
Magyarok gyilkosai ! (vendég) [2021.09.18., 13:20][válaszolok] #136
Ideglenes,kormány azt mondja legyünk egyek ?Van már nemzeti pálinka is ? Miközben,lassan már lakóhelyre nem lehet eljutni rettegés nélkül Borsodban . Valaki eltávolodik,más megyében az ott élők csak úgy emlékeznek Borsodra (Waldorf megye ) ? Gyűrűk trilógia után .Nem pedig a bor,turizmus otthonára ?! Építhetnek,100-km kerékpár utat,mikor nem mernek a turisták erre jönni mert kirabolják őket,ne adj Isten megölik őket .
errr (vendég) [2021.09.18., 13:22][válaszolok] #137
Nekik az ország az első a jog és a tisztesség pedig dobogóra sem kerül!
https://www.szabadeuropa.hu/a/ujszentivan-szerbia-valasztas/31463804.html?fbclid ...
Felesleges (vendég) [2021.09.18., 13:24] válasza erre: #135[válaszolok] #138
erölködés.A polgármester és az országgyülési fidesz képviselő alattvalóikkal közösen küzdenek a minden maradjon így mozgalomba.Azt a 1650 milliárd forint dollár és euró hitelt jövő tavaszig egy fillérig elköltik.Bárki jön a romló árfolyamok miatt csak vegetálni fog ,legfeljebb adót emel.Az emberek fásultak a napi agymosásba.Taktaharkányba nem mehettek a szülők a kamera elé,nem mindenki nézne ki jól.Minden manipuláció,még a mosoly is.
Rend van ? (vendég) [2021.09.18., 17:49][válaszolok] #139
FONTOS! (vendég) [2021.09.19., 07:51][válaszolok] #140
EL KELL MENNI ELŐVÁLASZTANI -és majd VÁLASZTANI!!

EL KELL TAKARÍTANI EZT A KORRUPT HATALMAT!

Benne a mi besúgás"szakértőnket" is!!
errr (vendég) [2021.09.19., 14:29] válasza erre: #135[válaszolok] #141
Hétfőre halasztva az e hétvégi!
Híres lehetsz (vendég) [2021.09.21., 12:05] válasza erre: #124[válaszolok] #142
saját körödben ? Bár akik körbe vesznek iszák szavaidat ? Biztos Fideszesek mert azok tudják elhinni,hogy minden jó ahogy van . Jön a nyugdíj,oltás már harmadik de,lesz 4-5. is nem baj azt is . Migránsok veszélyeztetik,Magyarország létét ? Miközben ellopják az autód és ha rászólsz a lopóra és már nem biztos hogy haza mész többet .! Azért szidjad a a többit,és melengesd kebleden a kígyókat !
Prügyről (vendég) [2021.09.21., 16:46] válasza erre: #142[válaszolok] #143
három fiatalembert vittek el.Tiszaújban vendégeskedtek-egy halott legalább a mérleg.Tényleg ennyire jó minden?Képviselők,polgármesterek miért hallgattok?
Jön a (vendég) [2021.09.22., 08:07][válaszolok] #144
fizetés,meg a nyugdíj a többi le van szedálva .
Készülni kell. (vendég) [2021.09.22., 08:25][válaszolok] #145
Üzenet jött a palackból .
?Jövőre mindenhol lesz Pride? ? üzenik Pécsről ?
https://pecsaktual.hu/hirek/jovore-mindenhol-lesz-pride-uzenik-pecsrol/
Igen (vendég) [2021.09.22., 12:06] válasza erre: #146[válaszolok] #147
A magyar nyelvtant tanítók bérét mindenképpen emelni kellene, annak érdekében, hogy ne szülessen ilyen mondat egy miniszter fejében:
?Azon, hogy egyébként a pedagógusoknak a bérét kell emelni, ezzel nem tudnék vitatkozni, és nem is szeretnék?.
Magyar nyelvtant ? (vendég) [2021.09.22., 12:38] válasza erre: #147[válaszolok] #148
Németh ABC-tanítják .Levitézlett tanítok,bérét minek emelnék ? Még mindég lehet belőlük,polgármester,képviselő az már pedig jó lové .
Zombori-idill ? (vendég) [2021.09.23., 08:17][válaszolok] #149
Feldobta a vállára a volt élettársát és hazaindult.
http://privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Hirmix&AN=feldobtaavallara&MN=Hirmi ...
hallottam (vendég) [2021.09.23., 11:32][válaszolok] #150
Az október 23-i helyi rendezvények 22-én lesznek megtartva, mert 23-ra vezetőinket "meghívták", hogy vegyenék részt önként a nagy CÖF-ös központi tüntetésen.
errr (vendég) [2021.09.23., 23:11] válasza erre: #150[válaszolok] #151
No ha odamennek az lesz a pont az i-re. Azért az már igen nagy szégyen volna!
Ez érdekes lesz még. (vendég) [2021.09.24., 07:51][válaszolok] #152
újabb pofon Mádnak - a Grand Tokaj átkerült a sárospataki egyetem alapítványához.
Így a debreceni egyetemmel tervezett szőlész -borász képzés ,ami miatt jelentős ingatlanokat adtak át !,felesleges volt,az Sárospatakon lesz.!!
A Mádiak várják ,hogy az átadott !/ nem eladott!!/ingatlanok ,mikor kerülnek vissza a tulajdonukba,mert a korábbi terv ami miatt átadásra kerültek az ingatlanok, nem valósul meg!
Érdekes lesz. Figyelnek erre is,másra is -sokan.
Ez is a korábban már valaki által, hasonlatként említett "tatárjárás", és" debrecen -külső "megfogalmazás ,része lehet.
valaki (vendég) [2021.09.24., 09:03] válasza erre: #151[válaszolok] #153
Miért, mosolygós Zsófikával fotózkodni örökösen, nem szégyen? De hiszen polgármesterünk a "városáért" teszi .
hurrá! (vendég) [2021.09.24., 10:15][válaszolok] #154
Indul a folyamatos durrogtatás! Remélem B. Péter főállású mezőőrnek az is ott van a munkaköri kötelességei között, hogy szabálysértés észlelésekor értesítse a hatóságokat!
Méltóság (vendég) [2021.09.24., 10:15][válaszolok] #155
Hol van a méltóság?
A polgármesterek nagy része térdig hajladozik és párás szemmel hálákodik ha a falujuk kap egy buszt, hogy a beteg embereket szállithassák, vagy az omladozó szolgálati lakást felújítják, vagy a pedagógiai rendezvényre meghivhatnak neves előadót, netalán sárga villogó lámpát szerelnek fel végre oda ahol már halálos baleset történt. Vajon tudják-e hogy ez nem adomány hanem az általunk befizetett adóból valósulnak meg mindezek. A hála az adófizetőknek jár, nem az éppen aktuális politikusoknak akik már már elhiszik, hogy CSAK az ö érdemük. Több méltóságra lenne szükség!
Változásra és változtatásra van szükség!
Valaki (vendég) [2021.09.24., 13:04] válasza erre: #155[válaszolok] #156
Igazsága van.
Hát ezt meg hogy, (vendég) [2021.09.24., 17:05][válaszolok] #157
152 hsz- a Mádiak miért nem terelik jogi útra,az ingatlan átadást,ha tényleg úgy van ahogy írja valaki.De hogy lehet közös tulajdont ,csak úgy átadni?
A képviselő testület,és a jegyző mit tett,vagy tesz?
Túl sok mindent lehet hallani a faluról.
pótszavazás (vendég) [2021.09.25., 11:16][válaszolok] #158
? Szerencs, Gyár utca 1 piac - Penny | 2021.09.27. | 08:00-12:00
? Szerencs, Gyár utca 1 piac - Penny | 2021.09.28. | 14:00-18:00
Nem kell (vendég) [2021.09.25., 13:53][válaszolok] #159
aggódni,B.R biztos nem hallja a pufogást,jó nyugdíjas lesz belőle !
Mint ahogy akik azt se hallják meg hogy,felújítják az úgy nevezett (R) épületet Szerencsen . A hátrányos helyzetűeknek (cigányoknak ) ? Majd ott fognak (tanulni ) mit is ?
Tedd el ,és zavard el! (vendég) [2021.09.25., 20:37][válaszolok] #160
Sajnos ,hogy még az ogy,választás messze van.Addig el ne fogyjon az ellenzéki lendület!!
Addig megpróbálnak megvenni mindenkit.A Hamis ideológiát,korrupciót,szegénységet,és valóságot,pénz osztással próbálják elfedni.Aki kap,tegye el ,és szavazatával zavarja el ,ezt a bagázst.
A köpcös Sárospatakon ígérgetett fűt-fát. Félnek. A vidéken élőket hülyítik.
Emberek nézzetek a pénztárcátokba,az árakra,és a megosztott, és kirabolt országra majd a településeken lévő ner lovagokra,talpnyalókra- van belőlük bőven -na a nagy pénzt rajtuk keressétek! Szerencse,főleg Mádon ,és még sok helyen!
Változni-váltani!
Na ez új. (vendég) [2021.09.25., 20:57][válaszolok] #161
A mádi pm -a fb-n-pataki diáknak mondja magát.
Azt hittük autószerelő.!/ami egy jó szakma,és elnézést az autószerelőktől/
Mert talán az is volt.
Már Toszkána sem jött be lehet ,hogy patak gimi sem örül ennek. Ott valószínűleg mást tanítanak.
A pataki öregdiák más! A településen élők véleménye is más.
Nem mindig jó ez fb.
Alamizsna (vendég) [2021.09.26., 09:15] válasza erre: #155[válaszolok] #162
Igaza van 155-nek.Az Antal József Tudásközpont/micsoda név!/sokszázmilliót tapsolt el értelmetlenül/a néhai fiának havi 5-6 millás fizetés!!/továbbá feleség,sógor zsiros állás.Teniszszövetség,ökölvívók sok-sok milliárdot tüntettek el erre arra.A sort hosszan lehetne sorolni.Kilencmilliós kistérségi használt buszért földig hajolni?Függetlenek forditsátok meg szerető hajlékaitokban a tükröket.
Hítelből adni -és visszfizetni... (vendég) [2021.09.26., 10:59][válaszolok] #163
160 hsz.-nek: -az osztogatás sajnos, felvett hitelből folyik. !
-azt majd nekünk kell visszafizetni kamatostól, annak is AKI KAPTA !!
Micsoda aljas, dolog eladósítani a jövőnket!
Ez nem osztogatás ,hanem fosztogatás!
El kell zavarni ezt ,és felelősségre vonni ezt a korrupt hatalmat!
Mostani (vendég) [2021.09.26., 13:20][válaszolok] #164
törzsfőnők,azt mondotta Tokajban,hogy akkora fejlesztések B.A.Z-megyében amit 100-éve nem látott a környék ? Ilyet annak idején mondót a motoros is,és nem lett belőle semmi! Most a stafétát,táncoktatóként is avanzsált ivadéka viszi tovább? Úgy őszintén most a DK,Jobbik,Momentum,mit ígér Szerencsnek,Borsodnak ?Program,nélkül tartanak előválasztást,arra alapozva hogy mi mások vagyunk. Miben ?Ugyan azt a rudat viszitek tovább amit a motoros és bő-gatyás hagy rátok .
Nézzen utána. (vendég) [2021.09.26., 17:21][válaszolok] #165
Mostani hsz:- biztos elkerülte a figyelmét,de az ellenzéknek van programja!
Nézzen utána.
A fidesz programját,nem láttuk még soha!!Csak azt ,hogy folytatjuk!NEM!ELÉG VOLT!
Váltani ,és változtatni kell ,mert a korrupció ,a hazudozás,a szegénység ,és az eladósodást,még az unokáink is nyögni fogják.
Adja meg az esélyét a váltásnak!
Új nemzetközi erőviszonyok. (vendég) [2021.09.26., 20:29][válaszolok] #166
Trhump, az angol torik, az izraeli m.elnök ,és most Merkel -Lengyelország is billeg-az olasz barát is eltűnt-ezek mind orbán támogatói voltak.
Új szelek jönnek -ezért is váltani kell !
Hiába nézzek ! (vendég) [2021.09.27., 12:25] válasza erre: #165[válaszolok] #167
Nem látok!Kronológia,sorrend 1990. Elkezdik kiárusítani a magyarok országát,eltűnik a vasgyártás,aminek vonzata a szénbányászat,is tönkre megy.Ugorjunk,2007. Eltűnik a Szerencsi cukorgyár és Digép .Gyurcsány-kormány ! És ezt a stafétát,viszi tovább Orbán és haveri köre.A mai napig is ez látható,persze aki csak autóból szemléli Szeren cs életét annak minden jó .? Tessék gyalogosan is közlekedni a városban főleg mikor egy 80-éves nek a (rejtett erő forrás ) azt mondja a főutcán 10,30-kor mert nekik csak addig tart az tanítás,"menj már arrébb te koporsó" mert útban vagy ?
Tokaji (vendég) [2021.09.27., 13:40][válaszolok] #168
fejlesztés pl Ortodox üres templomot az állam megvette 300 millió körüli összegért az önkormányzattól,majd négy ilyen templomot ajándékozott az orosz ortodoxoknak.További pénzt kapnak a renoválásra stb.Hívő ortodox Tokajban?Viccnek se jó!Mindenre van pénz csak oktatásra,egészségügyre nincs.
Székesfehárvár (vendég) [2021.09.27., 17:55] válasza erre: #164[válaszolok] #169
34 milliárdot kapott/ez még csak kb/egy multifunkciós csarnok épitésére,majd további milliárdok kellenek a fenntartásra.Itt is az épités a lényeg,mert ez az üzlet barátocskáim,bárki lesz kormányon se hitel se mozgástér.
Hádámhoz (vendég) [2021.09.27., 19:00][válaszolok] #170
https://kuruc.info/r/2/234135/

A szerencsi Jobbik 2009-ben az Ön testvérének elnöklete alatt hívta meg ezt a futóbolondot a városunkba, hogy antiszemita előadást tartson! Mi a véleménye erről?
Akkor (vendég) [2021.09.28., 13:19][válaszolok] #171
annak idején,Rákóczi,Kossuth,Nagy Imre, 56-osok, is ? (Féleszű) emberek lettek volna ?
Pedig csak azt akarták hogy,szabad legyen a magyar,minden mentes (Oszrák,Monarchia,Szovjet-orosz,Eu,) Mentes Magyarországot akartak .
Annak (vendég) [2021.09.29., 07:15][válaszolok] #172
idején a Vasmacskák városának szülötte,is megjárta Rákosi-elvtárs börtönét .
Idősek (vendég) [2021.09.30., 09:20][válaszolok] #173
napi rendkivüli bejelentés lesz holnap-szépkoru is jelentkezhet takaritó-gondnoknak br 167300 ft a város cégéhez,de ha nem rugják ki januártól akár 200000 ft után is adózhat.Ja a benzin viszont 500 ft körül járhat.A számtalan jelentkező közül könnyű lesz választani.
kilenc (vendég) [2021.09.30., 11:11][válaszolok] #174
nap alatt 36ft-al emelkedett a benzin ára,soha ilyen magas nem volt a dollár /forint.Ámokfutás-persze az évi hárommillás keretű képviselőket ez nem érdekli,ők értünk küzdenek éjjel,nappal.Jobban járnánk ha abbahagynák.Olvasni 600 ft közeli árakról is,mint nem oly távoli plafonról.
Vajon, (vendég) [2021.09.30., 13:36][válaszolok] #175
azok nem (futóbolondok) akik,hajlandók 500-majd 600-ft is tankolni egy liter benzint .
Politikai szédelgés (vendég) [2021.09.30., 15:29] válasza erre: #170[válaszolok] #176
Nincs neki olyan! Az előválasztási eredmények alapján hivatalosan is Gyurcsányné szekértolójává vált. Kikerestem, 2014-ben miként vélekedett Hádám.

" Az összefogásnak az volt az értelme, hogy így minden "kedves" régi ismerőst újra a húsos fazékhoz toltak... gyurcsány, bajnai, kuncze... ezeknek már rég börtönben lenne a helyük... most már nem kell az összefogás majd, a képviselői helyek megvannak, 4 évig nyugi, majd utána magával az ördöggel is összefognak, csak legyen még 4 évük... "

Minden szava arany! Csak ma már saját magukra, a Jobbikra illik legjobban! Tükör, az van-e otthon...?
valaki (vendég) [2021.09.30., 15:52] válasza erre: #176[válaszolok] #177
Gondolom, Ön is tudja, hogy nincs igaza. Ha a parlamenti jelenlétet akarták volna megtartani, akkor a pártok vezetői összefogás nélkül is megtehették volna, ugyanúgy mint eddig. Leváltani a jelenlegi rendszert viszont csak összefogással lehet, köszönhetően a fideszes választási törvénynek. Persze, jól esik névtelenül belerúgni egy nevét és tetteit nyíltan felvállaló emberbe.
Politikai szédelgés (vendég) [2021.09.30., 16:15] válasza erre: #177[válaszolok] #178
Ma a kormányra kerülés az a bizonyos húsosfazék! Hibátlanul rímel az idézet. A szerzője saját magába rúgott bele hét év távlatából...
krumplikirálynő (vendég) [2021.09.30., 16:56] válasza erre: #178[válaszolok] #179
Inkább csodáljuk meg a mi Zsófikánkat, miközben a körzetéért dolgozik! Milyen őszintén örül a KRUMPLILÁÁÁNGOOSnak Minden grimaszból, hadonászásból süt az őszinteség!

https://www.facebook.com/watch/?v=379798773683380
errr (vendég) [2021.09.30., 17:05] válasza erre: #178[válaszolok] #180
Hiába adja elő itt az elemzőt egyértelmű hogy a régi kebelbelit szeretné továbbra is ööö ööö, amelyik már nemcsak a húst lassan a fazekat is elsikkasztotta elcsalta leamortizálta. Minden ellenzéki jelölt nagyságrendekkel tisztességesebb és alkalmasabb is mint ezek a mai blazírt programmnélküli istenverései.
Ez van --de nem sokáig. (vendég) [2021.09.30., 19:01][válaszolok] #181
Naa !-váltsunk témát!
Menyit dolgozik értünk ez a zsófi!
ÁLLANDÓAN KÖSZÖNT,RÉSZT VESZ,MEGNYIT, és BEZÁR.
És persze állandóan vigyorog.Megfogható eredmény sehol.
Csak oda nem jut el ahol látná ,annak a rendszernek az eredményét ,amit kiszolgál!
A szegények ,elesettek ,öregek ,kórházak,falusi iskolák ,és önkormányzatok.EZEKRE A HELYEKRE NINCS IDEJE ELMENNI -MERT MIT IS MONDANA NEKIK.
Azt ,hogy lassan 12 év kormányzás után ,még mindig más a híbás,és mindenben elsők vagyunk!.
Vagy azt ,hogy áprilisban ,ismét krumpli osztás lesz a szavazatukért.
Mennie kell -és dolgozni-reggel esetleg morcosan kelni!
A NEHEZE MOST JŐN! (vendég) [2021.10.01., 08:00][válaszolok] #182
Meg volt az előválasztás elsö fordlója.
Tisztult az ellenzék.
Lesz miniszter elnök jelölt.
Jó út a váltásig.Majd túlélni az első időszakot.

De csak majd most jön a neheze.

Megőrizni a békességet ,és az egységet!
MAJD LEGYŐZNI AZT A HATALMON LÉVŐ BAGÁZST!!

Elköszönni a már nem mosolygó zsófitól!

Hát szerintem ez a sorrend
-TEGYÜNK ÉRTE!
errr (vendég) [2021.10.01., 11:31][válaszolok] #183
a leszerepelt fidesz 11 év dúlás és fosztogatás után, s miután az utcai drosztokon is csúfosan leszerepelt, kiküldé most legbutább kulijait becsengetgetni stop Gyurcsányt gyűjteni. Elsőre nem érti, hogy takarodjék, "a fidesznek", mondja mintha az varázsszó lenne.
Mi-történik (vendég) [2021.10.03., 13:20][válaszolok] #184
akkor ha legyőzik a mostani,hatalmat ? Nem zavar be az hogy 25-éve,ugyanazok a pártok váltogatják egymást ?.
Annak,idején ilyenkor indult a cukorgyári kampány ami több száz családnak adott megélhetést !Most ezt mi fedi le ? Vegyenek banki kölcsönt ha életben akarnak maradni Szerencsen . Emberek dolgozni akarna nem pedig pártokra szavazgatni !
Megvásárolt (vendég) [2021.10.03., 14:21][válaszolok] #185
igazság.Anno annak idején azért nem tudtak érvényesülni a más identitásúak mert nem munka alapú társadalomba éltek . Manapság meg azért érvényesülnek mert nem dolgoznak ?
És nincsenek a társadalom,hasznára és ezt a mindenkori pártok támogatják. Mikor szavaz valaki akkor nézze már meg milyen B.R vagy H.Á vagy független fideszes van mögötte .
Hiteles (vendég) [2021.10.03., 14:41][válaszolok] #186
történet. Napjainkban,csak azok laknak Szerencsen aki már nem tudnak,váltani vagy értékes kötödésük van a városhoz vagy azok maroknyi csapatához tartoznak akik kiszolgálják a helyi urambátyám,keresztapa rendszert .Ép elméjű ember nem gondolhatja hogy,a bor és turizmus többek megélhetését biztosítja Szerencsen .Esetleg 3-4 családét mint a csoki biznisz takács elvtárs. Aki nem megy kapálni a szőlőjébe az repül .
Ez tévedés- és parasztvakítás. (vendég) [2021.10.03., 18:51][válaszolok] #187
Sajnos a falusi-bor turizmus térségünkben sehol ,nem oldja meg ,az ott lakók megélhetési problémáit. Nem teremt elegendő munkahelyet, nem képződik elegendő helyi adó ,csak településenként néhány kiválasztott,bőségesen közpénzből megtámogatott,kiváltságos cég profitál belölle.
Ez csak hívatkozás ,de nem valóság .
Erre sajnos a "lejobb "példa Mád ,ahol néhány borászati vállalkozás virul ,és a település elsorvad.
MINDEN TELEPÜLÉSEN EGYÉB MÁS TEVÉKENYSÉGEKRE,ÉS BEFEKTETŐKRE, ÉS BETELEPÜLT VÁLLALKOZÁSOKRA VAN SZÜKSÉG!
Érdekes hely. (vendég) [2021.10.03., 20:10][válaszolok] #188
Érdekes hely lehet ez a Mád!
Korábban sokan azt hiték ,hogy ez a térség ,és a világ központja.
Fejlődik ,és az ott lakók jól élnek.Legalábbis ezt kommunikálta a helyi vezető.
Mostanában, egyre több hsz.-író ,az ellenkezőjét írja.Tipikus ner kommunikáció.
Minden szuper,csak épp leépül ,elnéptelenedik,elszegényül település.
errr (vendég) [2021.10.03., 21:36] válasza erre: #187[válaszolok] #189
Humbug az egész. Ki iszik manapság bort? Ez is egy talány miből van pénz az ágazatban. nyilván csak egyeseknek van...
Szomorú ! (vendég) [2021.10.04., 12:24][válaszolok] #190
Nem hogy bort nem isznak a helyiek már lassan a kenyér ára is komoly kihívást jelent .
Hírek ? (vendég) [2021.10.05., 12:26] válasza erre: #188[válaszolok] #191
Olyan mint a kenyér sütés, mikor az ember fia otthon süti tömörebb,és finomabb ? na van miért ? Mert nincs benne adalék !
Miért? (vendég) [2021.10.07., 12:40][válaszolok] #192
épitenek vadászati kiállítást 70 milliárdból,ha hitelt kell felvenni 17 kórház korszerűsítésére /138 millió euró,kb64 milliárd ft/ egy ázsia banktól?A hitel kamatostul fizetendő vissza.A következő nemzedékek jövőjét tönkre vágják!!!
Mert (vendég) [2021.10.07., 13:01][válaszolok] #193
a hitelt a magyar emberek,terhére veszik fel. Uniós fejlesztés ? Rabság a lényeg,minden közszolga fizetését le vinnék,minimálbérre már nem lenne ilyen nagy éljenzés.Polgármesterek,képviselők,miniszterek mire fel keresnek százezreket,-milliókat ? Minimálbér ! Hamar kiderülne hogy állja meg a helyét a delikvens ?
Sportot (vendég) [2021.10.08., 07:05][válaszolok] #194
üztek tavaly a sport támogatásából,650 milliárdot meghaladó támogatást adtak közpénzből.Rohanunk a vesztünkbe,mert még a helyi csapatok tagjai is kapnak kis pénzecskéket,igaz távol vannak az NB II-es havi hárommilla alaptól.
Lehet ,hogy így jó... (vendég) [2021.10.09., 10:27][válaszolok] #195
Vissza lépett K.G. Nen volt hozzá gyomra!
Lehet így van jól!
M.Z,P -aki fideszes volt -a saját fegyverükkel ,stilusukkal, és gátlástalansáukkal , gyengítí majd őket. Megtudhatják milyen az a karakter gyilkosság, és a félinformációkon ,vagy hazugságon alapuló támadás.
Ütni vágni őket!
errr (vendég) [2021.10.09., 13:18] válasza erre: #195[válaszolok] #196
A nyomorultak most már annyira hülyének nézik amúgy valóban nem túl élénk pillogású híveiket, hogy egyszerűen Gyurcsány emberének nevezik Márki -Zay-t is. Magyarország kormánypártja Európa legalja és szégyene, itt az ideje a szemétdombra lökni minden komornyikjával együtt!
Ma volt egy (vendég) [2021.10.10., 13:36][válaszolok] #197
hír hogy,Magyarországon a legkevesebb az energia árak (rezsicsökkentés miatt )?Az Unióban? Többi államához képest ? Példa . Németország egy hegesztő havi szinten keres havi szinten 168-órával,2000-eurót. Ami itthon 690000-ft,ugye egy családban nem csak egy ember keres.Dolgozó,németh nevetve kifizet bármilyen energia áremelést,miközben itthon azon intézkednek hogy Gyurcsány vagy Orbán ?!
Arról (vendég) [2021.10.10., 13:52][válaszolok] #198
nem is szólva hogy Magyarország bármilyen energia terén világ nagy hatalom!Lásd,a Zsanai gázkitörést. És most mi magyarok,(szó rólunk),függünk más limlom ország gáz behozatalára vagy más milyen energia hordozó behozatalára ?
Bukovszky Róbert [2021.10.10., 16:49] válasza erre: #197[válaszolok] #199
Kérem fogadja el, 1. hogy 2000Euróért már takarítónő sem dolgozik németben. 2. Nem a legkevesebb, hanem az egyik legkevesebb a DIREKT rezsink az unióban. A napokban beszéltem egy közismert helyi vállalkozóval, eddig évi 10 millió ft volt a villanyszámlájuk, a most kapott ajánlatok alapján, ha a fogyasztásuk nem változik a legjobb ajánlat 34!!!! millió ft/év, na ezt ugyan ki fogja kifizetni? De érdemes rákeresni a napokban Bige L-el készűlt /teljesen politika mentes!!!!/ riportra is, abban is olvasható néhány TÉNYSZERŰ komoly szám.
Így (vendég) [2021.10.10., 21:41][válaszolok] #200
még jobb az arány ! Akkor a takarítói,fizetésért dolgoznak Magyarországon a polgármesterek is ? És már nem a magyar gazda arat.
youtube thumbnail
Előválasztási (vendég) [2021.10.11., 05:51][válaszolok] #201
fényképek.Semmit sem jelntenek.Nyiri Tibor 2600 támogatója,Marton Péter 2000 es szavazója/2019-es adatok/lesöpörnek mindent és mindenkit-Szerencsen.Az emberek tudják,a parlament már csak váz,a kormány csak fikció.Mindenről Orbán Viktor dönt,oszt jó napot.
Robinak (vendég) [2021.10.11., 08:01] válasza erre: #199[válaszolok] #202
Helyben az Önök által támogatott M.Takács István ügyvezető úr kb nettó 340 eurórért keres /magyar minimálbér/takaritó-gondnokot tisztelettudó és igénytelen munkatársként.Egy önkormányzati cég és annak tulajdonosa szerint ez rendben van,igaz már nyugdíjas is jelentkezhet.Remélem az Ön gyermeke nem adta el magát ennyiért.
Nyugdíjas (vendég) [2021.10.11., 12:52][válaszolok] #203
már nem fog jelentkezni,mert mostani kormány kitömi őket pénzel . Választási 30-ezüst nekik is jár. Nyugdíjasok,jobbnál-jobb autókkal szaladgálnak Szerencsen is .Miközben a dolgosokra ráakarják terhelni a vírus hatásait?
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/ki-akarjak-fizettetni-a-dolgozokkal-a ...
mezőőr (vendég) [2021.10.11., 13:35] válasza erre: #202[válaszolok] #204
Ez engem is érdekelne, ha már annyi adót befizetek. Mennyi a mezőőr fizetése? Ki a felettese, akitől érdeklődni lehet, milyen minőségben végzi a munkáját?
Másik nyugdijas (vendég) [2021.10.11., 16:12][válaszolok] #205
én tudom,hogy ezek egyszeri kifizetések,s a száguldó infláció-szeptember 5,5 %-hamar elértékteleníti,vagyis a kormány visszaveszi.A nyuggerek amúgy nem kaptak rendkivüli támogatást,mint Ausztria vagy Csehországban.Miniszterelnökünk szerint a magas államadósság/80%-a GDP nek/miatt vékony jégen taposunk,s egy rossz mozdulat,s beszakadunk.Hiszek neki,Ő adósította el az országot.tudja mi a helyzet.A szomorú,hogy egy ember bármit megtehet.Most nem jönnek ezért rendőrök,mint Bandiért,mert közelednek a választások.Addig vagyok valaki.
errr (vendég) [2021.10.11., 16:59] válasza erre: #201[válaszolok] #206
Erősen amortizálódott számok mára azok, vagy ez itt a hülyék földje.
Bukovszky Róbert [2021.10.11., 18:18] válasza erre: #204[válaszolok] #207
https://szerencs.hu/ Úgy látom, itt lehet felvetést, kérdést feltenni! Szeretettel ajánlom a figyelmébe!
mezőőr (vendég) [2021.10.11., 23:13] válasza erre: #207[válaszolok] #208
Bukovszky úr, hol látja? Én nem látom! Javaslatot lehet küldeni, kérdezési lehetőséget nem látok. Segítene?
Nem érteni ? (vendég) [2021.10.12., 07:05][válaszolok] #209
Nem mindegy maguknak mennyit keres valaki ?! Csak a jobb életérzés kedvéért,ma Szerencsen csak annak van munkája,munkahelye akinek van valamilyen ismeretsége . Magyarán intézd már be a gyereket erre a munkahelyre meg a nővéremet,sógoromat,öcsémet,anyámat,apámat . Menyit keres egy mezőőr ? Remélem 1-millió forintot,mert elnézve a környék viszonyait nincs túljelentkezés .
Bukovszky Róbert [2021.10.12., 08:56] válasza erre: #208[válaszolok] #210
Ohhhhh a bocsánatáért esedezem! Valóban figyelmetlen voltam! Lenne egy ötletem, a fent nevezett felületen adjon "javaslatot", javasolja, hogy az illetékesek számoljanak be az Ön által feltett kérdésekről, mivel ez egy közügy, hisz kisvárosunk legalább 96,5%-a nyugtalanul alszik mindaddig amig eme kardinális kérdésekre a válaszokat meg nem tudják! Mivel most egy jó ideig nem fogok itt írni, ezért megragadom az alkalmat, a közelmúltban valaki szintén a "mezőőr" felelőségét firtatta a risztó ágyuk ügyében, nos Neki javaslom, nézzen utána a jogszabályi háttérnek, de ha friss levegőre vágyik keresse fel a "tetthelyet" és érdeklődjön az "elkövetőtől", azért vigyen magával egy térképet is amin rajta van Szerencs közigazgatási területe.
bizony (vendég) [2021.10.12., 08:58][válaszolok] #211
Hát bizony fontos, hogy ki mennyit keres, mert van jónéhány ember Szerencsen is, aki zsíros disznóra keresi magát indokolatlanul, míg sokan megszakadnak a napi robotban, nyomorult minimálbérért. Nagyon nem mindegy. Ez csak azoknak a pökhendieknek mindegy, akik a zsírosbödön közelében jómódban élnek és már elfelejtették a normál mércéjét a kereseteknek, a hétköznapi életnek.
nahát (vendég) [2021.10.12., 09:22][válaszolok] #212
Milyen kis vicces, amikor a kínos kérdésekre nem ad választ, csak gúnyolódik.

Az meg még viccesebb, amikor újra meg újra bejelenti, hogy nem fog ide írni egy darabig.

Nagyon fog hiányozni mindenkinek. Biztosan...
egy kis kijózanító Bukovszky Róbertnek (vendég) [2021.10.12., 10:11] válasza erre: #210[válaszolok] #213
"nézzen utána a jogszabályi háttérnek"

Hagyja már az üres blöffölést, nem most jöttünk le a falvédőről! Nézzük csak azt a híres jogszabályi hátteret! A hangágyúkat külön nem kell bejelenteni, de rájuk is ugyanúgy érvényes a 284/2007. (X. 29.) "Korm. rendelet a környezeti zaj és rezgés elleni védelem egyes szabályairól" c. jogszabály. Itt tudja forgatni, hasznos! Ha érintett avagy ilyen jól tájékozott a törvénysértő személyéről, talán szóljon neki Ön, vagy a híres mezőőrünk! https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0700284.kor

Nézzük, hogy Szekszárdon például, ahol NEM az Ön által favorizált urambátyám rendszer működik, hogy zajlott ez:

"A tavalyi tapasztalat kilencven százalékban az volt, hogy amikor a hangágyú üzemeltetőjét tájékoztatták a környezeti zaj és rezgés elleni védelem egyes szabályairól szóló 284/2007. (X. 29.) Korm. rendelet 3. § (3) bekezdésben foglaltakról, miszerint a kijelölt környezetvédelmi hatóság a zajvédelmi követelmények ellenőrzése érdekében mérést, számítást, vizsgálatot végezhet vagy végeztethet, illetve mérés, számítás végzésére kötelezheti a zajforrás üzemeltetőjét, akkor inkább leszerelték, és nem üzemeltették tovább a hangágyukat."

https://www.teol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-szekszardi-onkormanyzat-fellep-a-han ...

Szóval le lehet szállni a magas lóról!
Jogszabály (vendég) [2021.10.12., 12:14][válaszolok] #214
arról van már értekezés,miért nincs még mindég polgármesteri,országgyűlési képviselői fogadó nap ? Már úgy be vannak oltva a polgárok,hogy az csak na .Engedjük már el az ágyúkat,munkahelykel Szerencsre 10-év múlva már csak egy kihalt bevásárló központ lesz .Életerős,lakosok nélkül.
Szóval le lehet szállni a magas lóról!
ágyúk (vendég) [2021.10.12., 13:47] válasza erre: #214[válaszolok] #215
Miért kéne elengedni az ágyúkat? Annak semmi köze a munkahelyekhez! Max. annyiban, hogy ahol nem tartják be a törvényeket és a közösségi együttélés alapvető normáit, ott az életerős tisztességes ember nem fog szívesen élni, hanem elmegy innét. Aki marad, az meg mehet ágyúzni vagy szüretelni a villanyszerelőből jogi szakértővé avanzsált földbirtokosokhoz. Sőt, a kiváltságosokból akár még mezőőr is lehet!
Miért kell mindenütt ott lennie! (vendég) [2021.10.12., 19:09][válaszolok] #216
Nézzék meg -milyen épületes látvány,néhány fotón -a térség üdvöskéje!/még /már nem is indig vi-mosolyog. A parókia szentelésen,foci meccsen ,fűrdözésen ,lovagláson -és a munka,az eredmények? hol maradnak? /
Háát --- már nem lesz rá ideje!?
Tegyék le (vendég) [2021.10.12., 19:12][válaszolok] #217
lövőket, lassan már Szerencs mennybemenetele lesz a téma .
https://www.magyarkurir.hu/hirek/harmas-unnep-szerencsen
Nade (vendég) [2021.10.12., 20:01][válaszolok] #218
uraim! Nincs más dolguk, mint egymást piszkálni ? Ezek szerint Szerencsen nincsenek is problém?k, ezért csinálnak mesterségesen a semmiről ! Kapjanak már a fejükhöz, hátha eszükbe jut valami érdemleges ügy is !
errr (vendég) [2021.10.12., 23:26][válaszolok] #219
Ugyan szervezik-e valóban Szerencsről is a Cöffögést?
Na de ? (vendég) [2021.10.13., 05:55] válasza erre: #218[válaszolok] #220
Említsen már meg néhány problémát ! Már minden ellet mondva,minden ki lett beszélve és nem történik semmi . Vagy látta az épülő gyárakat ,üzemeket ahol a Szerencs és környékbeliek dolgozhatnak . Szerencsen kívül lehet látni fejlesztéseket .
Nem avval zsonglőrködnek hogy majd lesz majd megépül .
Gondolkodó (vendég) [2021.10.13., 13:15][válaszolok] #221
Rohadt unalmas, hogy ha valaki feldob egy problémát, neadjisten sikerül itt elkapni és sarokba szorítani egy felelőst, akkor menetrendszerűen érkezik egy okoskodó, aki bedobja, hogy "nincs más dolguk, mint egymást piszkálni" vagy hogy "ez egy mesterséges probléma" vagy "inkább XY problémával kellene foglalkozni". Jobb, ha tudják, hogy ez a mentalitás az, ami miatt soha semmit nem sikerül megoldani, mert még azt is folyton visszahúzzák, aki tenne valamit valamilyen ügyben!!! Akinek problémája van, az tegyen a megoldásért, de ne azt húzza vissza, aki egy másik probléma miatt kiáll magáért!
Magadnál (vendég) [2021.10.13., 13:38] válasza erre: #221[válaszolok] #222
vagy ?! Egy liter benzin 500-ft,egy kiló kenyér a a szakajtós a Rivex-nél 500-ft . Akkor miről gondolkodkójunk Szerencsen ?Menyit,keresel mint kormányzati megmondó ? Biztos nem csúsztatót hiteles vagy ?
Szerencs (vendég) [2021.10.13., 13:51] válasza erre: #221[válaszolok] #223
lakossága,szívesen vené ha tudna dolgozni Szerencsen,nem pedig semmire kellő,és kerülő válasz adok őmlengését olvasná !
Magával (vendég) [2021.10.13., 14:15] válasza erre: #215[válaszolok] #224
együtt már közel 6-millió beoltott van,tehát tökéletes független Fideszes magával együtt. Csoda lene,ha ha haladnánk valamerre is ?!
Azért (vendég) [2021.10.13., 14:31] válasza erre: #199[válaszolok] #225
avval tisztában van hogy Bige László a MSZP,Mészáros Lőrince !?
Megtakaritás (vendég) [2021.10.13., 15:07][válaszolok] #226
Orbán Viktor visszavonta a 148 millió euróval létrehozandó magán tőkealapot
,miután szlovákia kifogásolta a sajtóban megjelent híreket a külföldi földvásárlásokról.Ebből az állam 108 millió eurót adott volna,de tavaly egyházi célokra 229 milliárd,sportra/nem TAÓ/528 milliárd jutott a költségvetésből.Az autó összeszerelés ,mint fő export komolyan visszaesett,bajban a költségvetés,mégis szórják a pénzt.Választások után nagyböjt következik.Addig néhány vállalkozó tönkremegy a magas energia árak miatt,az infláció pedig tartósan 5% felett marad.Lehet mosolyogni,tipsi-tapsi.
errr (vendég) [2021.10.13., 16:15] válasza erre: #226[válaszolok] #227
100-as benzin 534. Minden nap megy vagy 8 Ft-ot egy ideje, szép csendben.
Ki ki (vendég) [2021.10.13., 20:44][válaszolok] #228
térjen már észhez ! Tényleg az a legfőbb problémánk, hogy BR mit írt ? Vagy a mezőőr személye ? Osztán néhányan ilyeneken csámcsognak oldalszám ! Ezek nem közösséget érintő kérdések ! Az országos gondok megoldása meghaladja a mi - egyszerű szerencsi polgárok - lehetőségeit . Csak annyit. tehetünk, hogy kiseprűzzük innen a teljesen alkalmatlan, gombnyomkodó libát ! De ezért minden tőlünk telhetőt meg kell tenni ! Ne lehessen élősködő dinasztiát építeni a törtető senkiknek ! Oszt jónapot !
Kérdés (vendég) [2021.10.13., 21:38][válaszolok] #229
Oké, de azt is észrevette, hogy ennek ellenére mennyi autó van az utakon? Akkora szegénység van, hogy 600 ft-os benzinár mellett is tele lenne unatkozó lődörgő sétakocsikázókkal a város! Sétálni csak cigányt meg 1-2 nyugdíjast látok!
errr (vendég) [2021.10.13., 22:01] válasza erre: #229[válaszolok] #230
Az autó mára szinte létkérdés lett sokaknak. Akkor is költeni kell rá, ha másra nem telik.
kikinek (vendég) [2021.10.13., 22:56] válasza erre: #228[válaszolok] #231
Már ne haragudjon, de az ég egy adta világon semmi köze hozzá, ki min "csámcsog"! Maga csámcsogjon Zsófikán, mi meg csámcsogunk a többi "törtető senkiken" ha már ilyen ékesen megfogalmazta. A pozíciók osztogatása és a közpénz felhasználása közügy, kicsiben is. Ha maga a fenekét a földhöz veri, akkor is
Évforduló (vendég) [2021.10.14., 07:08] válasza erre: #228[válaszolok] #232
A napokban ünneplik a független képviselők és a volt fideszes polgármester meg és újraválasztásának második évfordulóját.A Szerencsi Hirek biztos szentel ennek egy kétoldalas visszaemlékezést Sárkány László kampányfőnök tollából.Kiváncsian várjuk.Őszintén fiuk,úgy,mint eddig.
Hogy mi van ? (vendég) [2021.10.14., 21:29][válaszolok] #233
Hát a szöveg?rtést még gyakorolnia kell a kedves ? cs?mcsogónak ! Az egyéb értelmetlen hablatyolás?ról már nem is besz?lve !
A hanyatló (vendég) [2021.10.15., 06:54][válaszolok] #234
nyugat szállodalánca rendszerében fog üzemelni a több,mint 300 millió forintos támogatást kapott hotel Tokajban a híd mellett.A négycsillagos szálloda tulajdonosai maradnak,de a haszon egy része nyugatra vándorol.Okosba csinálták.
Fourcardinál Tanácsadó (vendég) [2021.10.15., 07:06][válaszolok] #235
kft végelszámolása után/lélegeztető gép közvetítő/az egyik tag közel 14 MILLIÁRD forintot vett ki OSZTALÉKKÉNT.MUNKA ALAPU társadalom!Meddig néznek még hülyének bennünket!!!!Megérdemeljük.A postásoknak idén 4,jövőre bruttó 9%-os béremelést igérnek.Az alap élelmiszerek drágulása kiskereskedőtől függően 10-13%-os/nettóban/egy felmérés szerint-tavaly augusztus óta.Tehát bruttó 13%-os emelés két év alatt,élelmiszer drágulás egy év alatt nettó annyi.A többiről ne is beszeljünk.Így már érthető a sok-sok milliárd-nagyon éhes valaki.
Köze ?! (vendég) [2021.10.15., 13:34] válasza erre: #231[válaszolok] #236
Maga már olyan mint a svábok akik karesztények ? Akik elmenek a templomba és azt lesik,ki kivel jött,ki hogy van felöltözve,ki mit mond,tehát ilyen bulvár szintre visszik le a hitéletet.
Nem az érdekli hogy mennyire halad Szerencs ! Szerencs ma,1500-évek,élet szinvonala szintjén él . Miközben munkaadója,mást mond .
errr (vendég) [2021.10.16., 11:01][válaszolok] #237
Nem hagy nyugodni a kérdés, most akkor a mi független pm-ünk vajon Dobrevet vagy MZ Pétert támogatja-é? Vagy megy szégyenszemre vonulni egy hét múlva?
Nem lát tisztán ?! (vendég) [2021.10.16., 13:05] válasza erre: #235[válaszolok] #238
Tokaj ugyan arra a sorsa jutott mint Mád,és Bodrogkeresztúr .
Egy kis emlékeztető.
youtube thumbnail
errr (vendég) [2021.10.16., 13:26][válaszolok] #239
kicsit labilis lett,az utobbi időben ? kétséges kérdései,nem a megfontolt err-t teszik láthatóvá. Csak nem elbizonytolodott,válsztási fronton ? Ami biztos 25-éve ugyan az a két párt váltogatja egymást,és elhitetik a 4-évente hogy választás . És majd jobb lesz ? Szerencs nek melyik párt jobb ? Melyik alatt melett fejlődőtt ? Most is mi épül a Tesco,és a Lidl között az értékes magyar föld területen ? Mert már körbe határolták,markoló is van már .
errr (vendég) [2021.10.16., 18:28] válasza erre: #238[válaszolok] #240
Lassan élhetetlenné lesz Tokaj is.
errr (vendég) [2021.10.16., 18:31] válasza erre: #239[válaszolok] #241
Miből gondolja, hogy labilis lennék, stabilan Márki mellett állok. :D
A feltoluló kérdésekre viszont nem nagyon érkezett válasz.
DE TISZTÁN LÁTNI..! (vendég) [2021.10.16., 20:58][válaszolok] #242
Ha Tokaj sorsa Mádhoz hasonló lesz ,az maga a tragédia! Mert Mád nagyon rossz példa.
Nehéz lesz ismét életet lehelni a településbe. Tokaj is elkelt? Na ne ...
Ebbe benne van a "somolygó" is bőven!
Emlékeznek nemrég jött a fb-on ,a "mosoly krónikában" ,hogy magas rangú vendégekkel,megtekintették a Tokaj Kereskedőházat. Kinézték ,és nem megnézték? AZÓTA ELKELT ! Ott is jelen volt. HÁT NEM ÉRDEKES?
Reméljük,vége lesz rövidesen-és aztán mindent vissza!
Választás (vendég) [2021.10.17., 11:03][válaszolok] #243
Talán,valami beugrik,errr ?
youtube thumbnail
apropó (vendég) [2021.10.17., 15:53][válaszolok] #244
Eközben városunk büszkesége, Sándor vígan él valahol gondtalan. Szép lassan feledésbe merül, mi mindent művelt. Milyen sok embernek lehet érdeke, hogy ne találják meg, ha eddig "nem találták".
Most jön a neheze,,, (vendég) [2021.10.17., 19:02][válaszolok] #245
MZP -megnyerte az előválasztást!
MINDENKI NYERT !!- ha megőrzik a békét ,és az egységet!
Nehéz időszak jön- közös program,személyi döntések ,árnyékkormány-lista, kampány stratégia??!
A józan ész ,és a közös cél vezéreljen mindenkit!
Ha ezen is túl leszünk -jöhet a fidesz ,és a bagázsa.
Több a remény.
Tisztelet ,és elismerés D.K. asszonynak_!!Valamint a Jobbik elnökének!
errr (vendég) [2021.10.17., 19:08] válasza erre: #243[válaszolok] #246
Talán majd valaki leugrik az erkélyről mikor értemennek.
Áttörés. (vendég) [2021.10.17., 20:29][válaszolok] #247
Megtört a fidesz legyőzhetetlenségének mítosza.
Persze a takarodó,és a felelősségre vonás még odébb van,de lehet izgulni a fiúknak,és a mi kislányunknak is!
BÁRMI IS LESZ TÖRTÉNELMI ESEMÉNY A MAI !
CSAK BÉKÉBEN .EGYSÉGBEN ,HATÁROZOTTAN!
errr (vendég) [2021.10.17., 22:33][válaszolok] #248
Nyert MZP, de mindenkire szükség lesz. Még meg kell küzdeni az undorító fidesz majdani becstelen lejárató hazugságáradatával s az csak összefogva lehetséges. Végvonaglik a fidesz, s nagyon csúnyán fog kimúlni! Adja Isten!
Amnéziában (vendég) [2021.10.18., 06:37] válasza erre: #244[válaszolok] #249
szenved?Emlékeim szerint rajongott a fideszes független csapatért,akik Konc Ferenc-cel szemben határozták meg magukat,s ez elég volt.Ja Monokon polgármesterünk nejével egyetemben tapsolta a tenyerét vörösre a fideszes frakcióvezető szónoklatára a nagy fejlődésről.Aztán két frissen diplomázott monoki fiatal iskola helyett kocsikázni akart,bármi áron.Ez a jelenünk Ez a jövőnk?
Drágáim ! (vendég) [2021.10.18., 09:06][válaszolok] #250
Kifog itt kit elszámoltatni ? Mostani város vezetés is változást ígért,bő gatyás mint elődje 6000-munkahelyet ígért ? Az hogy 12-családnak a környéken megy a szekér az nem azt jelenti hogy mindnyájunknak jó .
B. Savanyát is csak azért keresik mert nem osztotta,vissza a chest ahogy kellet . Mostani " hatalom",választási ígéretében is azt hirdették 1945.-ig elszámoltatják az elvtársakat,elvtársaikat ?
Beszédes ! (vendég) [2021.10.18., 10:17][válaszolok] #251
Kis videó,M-Z-P.erXtől .Utolsó mondatai ?
youtube thumbnail
MZP -hajrá.. (vendég) [2021.10.18., 13:04][válaszolok] #252
MZP -az ellenzéki összefogás,miniszterelnök jelöltje.
Mindenkinek elfogadni ,és támogatni kell ,ha le akarjuk győzni a fideszt.
Én sem őrá szavaztam ,de elfogadom az eredményt.
Csak az érdekel ,hogy változás legyen!
ÚGYHOGY MINDEN A FIDESZ ELLEN!
bugajakab (vendég) [2021.10.18., 17:04][válaszolok] #253
youtube thumbnail ez szerintem sokkal jobb. Még mindig hisz a Fidesznek. :D :D
Hun. (vendég) [2021.10.19., 06:13] válasza erre: #253[válaszolok] #254
Ehez nem kell a fidesz! Bárki jó,még egy gyurcsányba csomagolt,MZ-izé,vagy maga Klári is .Hiszen a programnak futni kell,ezek a (politikai alkoholisták) meg szavazgatnak .
Nem lát tisztán ?! (vendég) [2021.10.19., 08:08][válaszolok] #255
Munkahelyeket (vendég) [2021.10.19., 09:15][válaszolok] #256
nem igazán van a sok látni való közt ? Élmény az lesz ?
https://spabook.net/blog/blog-hu/minaro-hotel-tokaj-turizmus-fejlesztes/
Mondjuk (vendég) [2021.10.19., 15:58][válaszolok] #257
olyan forgalmi akadály van a Magyar utca és 37 kereszteződésében ami már tart 11-órától
Ne (vendég) [2021.10.19., 16:13][válaszolok] #258
hogy elkendőzék a helyi hatóságóg mint a Mádi-bűncselekményt .
Választások . (vendég) [2021.10.20., 06:26][válaszolok] #259
Tarcalon (vendég) [2021.10.20., 07:29][válaszolok] #260
egymilliárdért ujjul meg az ötcsillagos szálloda környéke/vő uram tulajdona a hírek szerint/Szerencsen ötszázmillióra pályázik a testület egy háromcsillagos szálloda fejlesztésre/Huszárvár Hotel/Keresztapa!Miért mostoha gyerek Szerencs?Lassan Taktaköz széle leszünk,most még nappal,de lopakodik az éjszaka is.
Bukovszkynak (vendég) [2021.10.20., 10:55] válasza erre: #210[válaszolok] #261
Na mi van, elvitte a cica a billentyűzetét? #213 leírta, hogy miért tilos durrogtatnia, még a helyi urambátyám rendszer kegyenceinek is! A mezőőr felettese hol érhető el?
Bukovszky Róbert [2021.10.20., 15:02] válasza erre: #261[válaszolok] #262
Gratulálok, az értő olvasás megy! Hívjon fel /06 30 9727 820/ és szívesen elmondom, hogy kinek, hol, mikor, miért, hogyan szabad "durrogtatnia"!
A "felettesről" meg azönkormányzanál kell érdeklődni, szerintem a jegyző!
Minden jót Önnek!
/azért, ha van ideje kifejthetné, hogy pontosan mi is áll abban a hsz-ben amit a #213-ban olvasott/ Köszönöm! Természetesen nem kérem ingyen, cserébe ha küld egy email címet szívesen átküldöm tanulmányozásra, finoman fogalmazva is mélyreható aprólékossággal, részletezéssel kidolgozva azt amit én kigyűjtettem.
Buli az államnak (vendég) [2021.10.20., 17:01][válaszolok] #263
Ötszáz forintos benzinár fele ADÓ!!!!Ezért annak idején a Fidesz a keresztvizet leszedte Gyurscányról,most meg kell a pénz osztogatásra.Eredmény :szeptemberben 5,5 %-os HIVATALOS INFLÁCIÓ,ami TARTÓS maradaz MNB alelnöke szerint.!!!!!
hát (vendég) [2021.10.20., 23:34][válaszolok] #264
Önnek meg valahogy az "értő írás" nem megy. Azt írta, nem fog jelentkezni egy darabig, és még azóta is itt kotkodácsol ????
Bukovszky Róbert [2021.10.21., 09:38] válasza erre: #264[válaszolok] #265
1. Letelt az "egy darab"! 2. sajnos néha szükséges, mert valaki valótlan dolgokat ír, aki meg nem olvas utána az eltalálja hinni, így hátrányos színben feltüntetve engem, vagy közeli hozzátartozómat.
Viszont úgy tűnik a "cica elvitte" a tisztelt #261hsz írójának a telefonját, mivel hiába adtam közvetlen elérhetőséget nem hív. Ebből sajnos arra kell következtetnem, hogy Őt nem is érdekli a téma csupán rossz szándékkal van irányunkban, ezért próbál minket lejáratni. Tiszteletel kérem, írja meg név nélkűl, ugyan Neki /vagy bárkinek/ mit ártottunk mi, mi baja lehet neki velem, vagy akár a fiammal? Köszönöm!
Bukovszkynak (vendég) [2021.10.21., 10:39] válasza erre: #265[válaszolok] #266
Egész pontosan mi az a "valótlanság", aminek "nem olvasunk utána"? Sorolná?

> Hívjon fel /06 30 9727 820/ és szívesen elmondom, hogy kinek, hol, mikor, miért, hogyan szabad "durrogtatnia"!

Hagyjuk már! Majd mindenki egyesével hívogassa! Mi Ön, valami egyszemélyes helyhatóság? Abban bízik, hogy a két mondatos blöffölését többen olvassák, mint a jogszabályt. Mellébeszélés helyett két egyszerű kérdésre válaszoljon:

1. Az Ön földjén hangúgyúznak vagy nem?
2. Idézze, melyik jogszabály engedi ezt lakóházak mellett csinálni.
Bukovszky Róbert [2021.10.21., 11:23] válasza erre: #266[válaszolok] #267
1. Nem
2.Nem tíltja semmi! Ismételten megjegyzem, bár nem hiszem, hogy fel akarja vagy tudja fogni, Szerencs közig területéről nem hallottunk riasztást, ill. a MEZŐŐRNEK az ég egyadta világon semmi, de semmi köze nem lenne hozzá akkor sem, ha ilyet tapastalna!
Bukovszky Róbert [2021.10.21., 12:14] válasza erre: #267[válaszolok] #268
Tisztelt Adminok! A facee oldalatokon megadott email címre küldtem egy anyagot. Kérlek jelezzétek már felém messengeren vagy az ismert tel számomon, hogy megkaptátok-e, ill. egyeztetnénk a 'sorsáról is. Köszönöm!
Rendőri hozzá állás. 2006 (vendég) [2021.10.21., 13:44][válaszolok] #269
"Az elfogottnak lehetőség szerint törjön el valamije.
youtube thumbnail
https://kuruc.info/r/37/235085/
errr (vendég) [2021.10.21., 14:22] válasza erre: #269[válaszolok] #270
egyéb videókat kellene megnéznie és akkor nem adná itt a hülyét rendőrbrutalitásról.
tisztázzuk (vendég) [2021.10.21., 15:38] válasza erre: #267[válaszolok] #271
De, tiltja. Zajrendeletnek hívják: https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0700284.kor

"a főszabály az lenne, hogy a hangágyú csak akkor üzemeltethető, ha a zajvédelmi területeken a határértékeknek megfelel, különben működésbe se helyezhetnék. Az osztályvezető elmondása szerint felkeresik azokat a helyeket, ahol kint lehetnek ezek az ágyúk, hogy megtudják kik üzemeltetik őket." https://www.teol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-szekszardi-onkormanyzat-fellep-a-han ...

Amúgy akár 1 millió forintos büntetés járna érte. A mezőőrnek, mint mindenkinek, állampolgári kötelessége, ha törvénysértést tapasztal, akkor bejelentse. A különbség, hogy mi nem rójuk a földeket, nem ismerjük az elkövetőket!
Bukovszky Róbert [2021.10.21., 16:43] válasza erre: #271[válaszolok] #272
Fogadjunk? Ha bebizonyítom, hogy sületlenséget ír akkor Ön felfedi a kilétét, ha én tévedek akkor Ön kérhet bármit, csak tudassa előre, hogy mit akar!
Csendben megjegyzem, volt ebből ügy a környéken /egy volt poli lelkesedett túl/ az elmúlt években, bíróságig jutott, természetesen semmiféle elmarasztalás nem történt, pedig sok-sok oldalas feljelentés volt, minden irányból támadva az "ágyúzokat". Mindezzel együtt én nem hiszek ebben a módszerben ezért nem is alkalmazzuk, meg képtelenség is lenne kb 15 parcellát egyszerre védeni. Azt is megismétlem Önnek, hogy városunk közig területén legjobb tudomásunk szerint senki nem védett ilyen módon semmit. Még egy apró adoma, az ESZEI működését zavarta néhány éve az "ágyúzás", illedelmesen megkeresték a 'zaj forrását, meglepődtek, hogy honnét jött, de korrekten eltudták intézni.
Unalmas. (vendég) [2021.10.22., 07:05][válaszolok] #273
Robi-és mindenki más: -ha csak ez a hangágyú ,és a mezőőr probléma lenne a városba,az lenne csak a jó.
Próbáljanak ,értelmeset,fontosat,és mindenkit érdeklőt írni.
ÖNÖK VIHART CSINÁLNAK A BILIBE!
Körmös Bea (vendég) [2021.10.22., 09:32][válaszolok] #274
elköltözött a városból.Miért nem hitt a szebb jövőben férje oldalán?
Róbertnek (vendég) [2021.10.22., 10:27] válasza erre: #272[válaszolok] #275
Küldtek egy hatályos törvényt és idéztek egy szekszárdi cikkből, ami a hatóságokra hivatkozott. Tehát Ön az, aki sületlenségeket ír, legalábbis semmivel nem támasztja alá az állításait. Ugye csak viccel, hogy a lakosságnak kellene a környéken bóklászva keresni az elkövetőket, hogy "korrekten elintézzék", miután leírta, hogy polgármesteri nyomásra sem voltak hajlandóak betartani a közösségi együttélés alapvető normáit?!! Látszik, hogy nem látott még közelről polgári peres eljárást. Mivel ADOTT ESETBEN a hatóság által eltiltott ágyúzó lesz a felperes, a gyakorlatban mindent a sértettnek kell bizonyítania, ami drága és bonyolult, akár utólag lehetetlen, nem beszélve a bíró személyéről. Szóval semmi értelme azzal érvelni, hogy ki, mit úszott meg EDDIG!
??? (vendég) [2021.10.22., 10:44] válasza erre: #271[válaszolok] #276
Itt az újgazdagoknak senki nem parancsol. :/ ;)
Lassan (vendég) [2021.10.22., 11:03][válaszolok] #277
már mindenki elköltözik a városból.
Bukovszky Róbert [2021.10.22., 11:50] válasza erre: #275[válaszolok] #278
Nyugi! Most kérem vegyen egy nagy levegőt, aztán olvassa végig mégegyszer amit írt. Köszönöm!
Én átküldtem egy anyagot az adminoknak, mivel sajnos én nem tudtam bemásolni, remélem lesz idejük foglalkozni vele, s akkor majd lőn világosság!
Azért kérem a "hatályos törvényből" másolja már ide azt a részt ami Szerencs külterületén bárkinek is tiltaná az "ágyúzást". Ismétlem én nem hiszek benne, nem is alkalmazzuk, de kiváncsi vagyok Ön hol talált benne olyan részt. Köszönöm!
És ez így van ! (vendég) [2021.10.22., 12:46][válaszolok] #279
Aki nem tartozik a független fideszes körbe az elmegy inen,Szerencsről mert hiába a közüzem hazugságai. Átlagon aluli,a fizetés abból nem megy a minden napi élet . Zsaroló,hulladék,és villany,gáz,víz követelőivel szemben . Van olyan levél a hulladékoktól,tanulja meg jobban be osztani a pénzét és akkor jut a hulladék számlára is ?? Magyarán,életmód javasltal is foglalkozik a a hulladék társaság,akik az adó fizetők pénzén lettek teremtve .
Szomorú ! (vendég) [2021.10.22., 12:50] válasza erre: #278[válaszolok] #280
Nem gondolja,hogy a hang terjed ? Avval mit akar hogy a lakóterületen kívül ? Esetleg így lenne helyes,lakot területől X-távolságra . Amitt a törvény 5-kilométerben jelől meg ! A szőleje van ilyen messze lakott területől meg bárki-é is ?
ÖRÜLET. (vendég) [2021.10.22., 14:13][válaszolok] #281
k.zsófit.a hír tv-a fidesz nagyágyújának nevezte.
Háát -valóban így van? Vagy csak egy celeb ,a jó bulinak tekinti a megválasztását?
Jön a választás majd meglátjuk!
Bukovszky Róbert [2021.10.22., 15:41] válasza erre: #280[válaszolok] #282
Mondjuk azért mert itt a "mezőőr" felelőségét fejtegették korábban, nos az ő 'hatásköre lakott területen kívűl lép érvénybe. Csak nem jött eddig az a "tilos" rész a törvényből, gondolom ott írják ahol az 5km-t.
kérdés (vendég) [2021.10.22., 17:27][válaszolok] #283
B.R-fia -a mezőőr,a munkáját kitűnően végzi!
Miért bántják?
Kedves (vendég) [2021.10.22., 19:57][válaszolok] #284
szomorú ! Nem k?ne m?r témát v?ltania ?! Nagyon t?kattant a Bukovszky családra ! Javaslom váltson t?mát , ez m?r unalmas !
Kérdés (vendég) [2021.10.23., 08:35] válasza erre: #284[válaszolok] #285
Azért az még mindig nem derült ki hogy miért éppen ő lett a mezőőr. Ja, véletlenül rátaláltak az önéletrajzára ...
Legyen így.. (vendég) [2021.10.23., 09:19][válaszolok] #286
Békés ,egységes ünnepet!
Nem kell békamenet -zsófi maradj veszteg!
Bukovszky Róbert [2021.10.23., 09:58] válasza erre: #283[válaszolok] #287
Köszönöm! Talán nem kiválóan, de mindenképpen odaadással, tisztességgel, figyelemmel próbálja ellátni a rábízott feladatot. Csendben, feltünés nélkűl végzi a dolgát, igyekszik nem szerepelni /pl, gyalog közeliti meg a fenyvest és nem megy oda emberkedni, ha látja, hogy kultúrált szórakozás megy, nem zavarja a hegyen leparkolt autó utasait, hogy mit keresnek ott, amikor látja, hogy "jellegzetesen párásodnak" a szélvédők/ Talán kötelező is lenne, de szolgálat közben nem viseli a fegyverét, mert nem akar erőt demonstrálni, nem a dülő utakon autóval, hanem a szőlő sorok között gyalog sétálva figyeli a dűlöket. Illedelmesen feljelentés nélkűl szólt rá azokra az amúgy kedves, jószándékú családokra akik csak pár tökért mennek ki a MÁS FÖLDJÉRE mert ők farigcsálni akarnak. Viszont bátran oda állt a "népes kompátia" elé amikor azok súlyos szabálysértést követtek el, természetesen itt megtörtént a 'felettes szerv riasztása is amiből előállítás lett.
Szóval kb így megy ez, ezek után talán sokan megértik miért bánt amikor ok nélkűl támadják ezért a minimálbéres állás miatt. Oda kell mellé állni amikor az egyik szomszéd település lakói éjszaka többen biciklivel megjelennek az "alsó" határban, hogy vigyenek egy kis kukoricát a máséból a saját jószáguknak, akkor talán átértékelődik egy kicsi a megitélése. Mindezek mellett megjegyzem közel sem ebből él, egészen jól prosperál az egyéni vállalkozása és az "őstermelői" mivolta is, úgy tudom ebbe jövő májusban bárki betekinthet.
Most valóban befejeztem egy időre, mivel az adminok eltüntek, ezért még a "hangágyús" anyagot valamiféle segítséggel közzé teszem.
Valami nem kerek. (vendég) [2021.10.23., 13:25][válaszolok] #288
Róbert -maga önt olajat a tűzre. Majd csodálkozik,hogy miért bántják ,a kitűnő mezőőr fiát? Úgy fényezi ,dicséri ,hogy aki eddig jóindulattal volt,az felháborodik
Ha olyan jó ,és eredményes vállalkozó , akkor miért nem adja fel a mezőőri állását, megszabadulva ,a sok mószertól. Mindenki más ,már rég felmondott volna !Miért kell ez?
Valami nem kerek!
Szerkesztőség [2021.10.23., 15:22][válaszolok] #289
A Bukovszky Róbert úr által hozzánk eljuttatott dokumentum itt olvasható: http://szerencsivalasz.hu/media/seregely-gazagyu.pdf
Bukovszky Róbert [2021.10.23., 16:11][válaszolok] #290
Tisztelt Admin! Köszönöm! Annyival egészíteném ki, hogy a "véleményem szerint"-el kezdődő mondatokat egy gyakorló jogász írta bele.
#288! Talán Önnek "fényezésnek" tűnt, én úgy érzem tényeket írtam, ha máshogy gondolja vagy valótlannak akkor kérem cáfolja!
Életerős fiatalember, bírja idővel, bírja fizikálisan az önként vállalt terhelést, ugyan miért kellene felmondania azért amiért 1-2-3 a családunkat zsigerből gyűlőlő egyén elvtelen, névtelen támadást inditott!?
Na most érkezett el az "egy jó darabig" nem írok ígéret betartása!
Az ígéret szép szó.. (vendég) [2021.10.23., 20:46][válaszolok] #291
Róbert: tartsa be az ígéretét egy időre!
Ezzel tesz a legtöbbet a fiának.Hagyja ,hogy a fiáról mások alakítsanak ,ki jó véleményt! Ez igy gáz!
Nem fog hiányozni ,mert a hozzászólásai,egy idő óta,felpuhultak ,és nagyon lojálisak!
/hogy finoman fogalmazzak / Időnként kifejezetten provokatívak, és elterelőek!
Pihenjen ,tájékozódjon,gondolkodjon ,és ezt követően várjuk vissza!
Halloween! (vendég) [2021.10.23., 21:19][válaszolok] #292
Érdekes menyire nem ismerik egyesek halloween,történetét. Ugyan is ez gonosz szellem világ az élők világába,hívását jelenti ez vala a (druida papok),hogy ellenségeikre küldjék a gonoszt tehát magukra,házukba hívják a gonoszt és mi van ha ott marad ? (Druida papok) tudták hogyan kell őket semlegesíteni.
Ez ér nem érteni,miért mennek egyesek tököt organizálni más földjére .
Azért (vendég) [2021.10.24., 09:55][válaszolok] #293
szólni kellene,hogy a 1956-os emlékezések a azokról szólnak akik akkor ott voltak. Nem pedig a mostani beszédekben,előválasztásokról,covidról,migránsokról,újraindításról,stb .
errr (vendég) [2021.10.24., 12:51] válasza erre: #293[válaszolok] #294
Nem szólni kéne már, hanem elkergetni ezt az aljas bandát mindenestől, románostól, lengyelestől, olaszostól, krumplifaló buszon hordott primitív alkeszestől. Az lesz majd az igazi ünnep!
Elárulom (vendég) [2021.10.24., 13:42][válaszolok] #295
Németek-országában,lényegesen olcsóbb a Lidli,Aldi,Netto, mint itthon .És a keresetük lényegesebb magasabb mint itthon. Ennyire oda figyel a törzsfőnök a csökkentésre .Ja és még egy oda kint a műanyag és minden palackot vissza visz az ember drb-ja 70-ft átszámítva amit az adott boltban levásárol az ember . Nem pedig agyon zsarolja a NAV-al a polgárt a hulladék cég mint itthon .
Rezsi mi is az ? (vendég) [2021.10.24., 15:30][válaszolok] #296
Ennyi élelmiszer fér bele 20 ezer forintba Liverpoolban
https://alfahir.hu/2021/10/24/liverpool_anglia_arkulonbseg_elelmiszer_olah_miklo ...
Már (vendég) [2021.10.24., 16:24][válaszolok] #297
az zsindex-is mutatja olcsóbb a szajré odakint mint ide bent .https://index.hu/gazdasag/2021/10/24/aldi-lidl-ausztria-ar-osszehasonlitas-keres ...
Jó lenne már egy kis JERUSALEMA,hát ha olcsóbb lenne a gáz vagy a kenyér ??
Ez a képviselőnk? (vendég) [2021.10.24., 20:14][válaszolok] #298
Azt hiszem ennél nincs lejjebb-zsófi mai propdukciója!
Szánalmac -győzike-2 !
Jó buli-a mi pénzünkön!
Lázár János (vendég) [2021.10.25., 09:04][válaszolok] #299
felvillantotta,hogy lehet így is.Képviselőként kikelt az évi százmilliárdos támogatást kapó,alacsony bérben érdekelt multik ellen,mivel az autó alkatrészt összeszerelő makói gyárból százakat bocsátanak el.Egyedi elbirálást követelt az operátoroknak,hiszen három hónap alatt nem tudja eladni a házát,s elköltözni egy szebb világba.A három havi támogatás édeskevés,nincs rá pénz,mert a multi támogatására kell.Amúgy az idén 1200.milliárd forint- ot fizetünk a hitelek kamataira.Magyarország jobban teljesít.
tisztázzuk (vendég) [2021.10.25., 09:39] válasza erre: #290[válaszolok] #300
Már értem, mi a probléma! A jogi szakszöveg értelmezése. Fussunk neki újra, most szájbarágósan!
Olyat nem fog benne találni, hogy a hangágyút (gázágyút) törvény tiltja. Ha minden zajos gépet egyesével fel kellene sorolni, regényt írhatna a jogalkotó. 5 km-ről szó sincs, azt nem én írtam.
Elolvastam a szerkesztők által közzétett PDF-et. Róbert, nem tudom, kitől kért jogi tanácsokat, de amit írtak Önnek, pl. a csendháborítás itt biztosan nem áll meg, mert a tevékenység nem indokolatlan. Kivéve éjjel, amikor mind a seregély, mind a lusta gazda alszik, de a zajforrást úgy hagyja.

Röviden ilyenkor a Zajrendelet alkalmazandó.

Tehát:

1. A hangágyú üzemi zaj- vagy rezgésforrásnak minősül (284/2007. (X. 29.) 2. § i)
2. Védendő épület: a lakott terület minden épülete (284/2007. (X. 29.) 2. §) Tehát ha Mari néni a szőlő mellett lakik, az ő háza ugyanolyan védendő objektum.
3. Környezetvédelmi hatóság: elsőfokú hatóság a szerencsi jegyző, másodfokú a megyei környezetvédelmi hatóság (ha az elsőfokú nem illetékes, köteles eszkalálni a másodfokú felé) (284/2007. (X. 29.) 4. § (1))
4. Minden védendő területen rendelet határoz a megengedett legnagyobb zajkibocsátásról, napszak és övezeti besorolás szerint (27/2008. (XII. 3.) KvVM-EüM együttes rendelet) Tehát ha a szőlőhöz legözelebb lakó Mari néni háza előtt a 35dB-nek megfelelő "színházi csend, halk suttogás" szintet meghaladja a gép okozta zaj, akkor intézkedni KELL.
5. Amennyiben felmerül (pl. a sok panasz miatt!), hogy a hangágyú átlépi a megengedett értéket, a hatóság köteles (lenne) intézkedni (284/2007. (X. 29.) 17. § (1)) Ezután már az ágyúzó térfelén pattogna a labda, köteles lenne hivatalos méréseket végeztetni, intézkedési tervet készíttetni, stb. Addig pedig a lövöldözést AZONNAL befejezni.
6. Az ágyúzó bírságolásáról a 284/2007. (X. 29.) 26. § (1) rendelkezik.

A mezőőr felelősségét a 2012. évi CXX. törvény szabályozza:

"11. § (1) A rendészeti feladatokat ellátó személy köteles intézkedni vagy intézkedést kezdeményezni, ha illetékességi területén, a törvényben meghatározott feladatai ellátása során jogszabálysértő tényt, tevékenységet, mulasztást észlel ..."

Szeretettel ajánlom Önnek a hivatkozott három jogszabály tanulmányozását. Körszakállú urambátyáméknak is, ha már a saját munkájukhoz se értenek.
Róbert, ha van még kérdése, szeretettel várom!
Buszjárat Budapestre (vendég) [2021.10.25., 12:11][válaszolok] #301
Gondolom a térségünkből nem volt szervezés?! Innen mindenki saját autóval, vagy vonattal ment, természetesen saját költségen?! Vagy nem?
errr (vendég) [2021.10.25., 13:12] válasza erre: #299[válaszolok] #303
Lázár is vastagon benne van a multik jelenlegi támogatásában, s a "rabszolgatörvény"-t is azok kedvéért vele együtt hozta a hazaáruló banda. Ők vitték le a munkanélküli segély időtartamát is 9-ről 3 hónapra stb. Most meg előadja a honatyát? Szánalmas és hiteltelen az egész figura!
Ágyúzás (vendég) [2021.10.25., 13:18][válaszolok] #304
ne feledje nem sokára ettől lesz hangos,Hegyalja mert az érdekek ezt( kívánják) ?
Egyre több borászat nyitja meg kaput,milliárdok ömlenek,Hegyaljára,minap fektet be a Szentkirályi zsonglőr is Tállya-i borászatba .https://forbes.hu/napi-cimlap/homoky-dorka-balogh-levente-capak-kozott-boraszat/
youtube thumbnail%26HCsoport.
Mezőőri restancia,bagatell .
Kutatók (vendég) [2021.10.26., 16:45] válasza erre: #298[válaszolok] #305
szerint a magyar vidéket radikális retorikával,a fejlesztési pénzek politikailag ellenörzött módon való szétosztásával és a már meglévő függőségi kapcsolatok fenntartásával uralja a kormányzópárt.Szegénynek nem mondható polgármesterek 7 méter járdáért eladják a lelküket,s közben skandálják vesszen Brüsszel éljen Zemplén követe.
errr (vendég) [2021.10.26., 23:37] válasza erre: #305[válaszolok] #306
Ezek mind cinkosok és bűntársak. Felelősek az ország morális lerothadásáért az emberanyag elsilányításáért a nemzet széthullásáért.
Összes hozzászólás: 313 db (99 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 7 db (2%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.