Hírek
Köszöntő
Dátum: 2008.05.24., 15:35Frissítve: 2008.05.24., 15:35Megtekintve: 31282Értékelés: 1.62

Szeretettel köszöntjük kedves olvasóinkat az induló Szerencsi Válasz internetes újság szerkesztősége nevében!
Szeretettel köszöntjük kedves olvasóinkat az induló Szerencsi Válasz internetes újság szerkesztősége nevében! Lapunk célja, hogy megtörje azt a sokak által egyoldalúnak tartott tájékoztatást, amit a jelenlegi hírforrások nyújtanak Szerencsen és környékén. Jelmondatunk, az "Érdekek felett, értékek mellett" fejezi ki a legtömörebben csapatunk a témához fűződő hozzáállását. A politikai és egyéb befolyás alatt megjelenő, "polkorrektnek" nevezett újságokkal ellentétben ránk nem nehezedik semmilyen nyomás, kizárólag a hiteles tájékoztatás igénye.

Lapunk küldetésének érzi, hogy a lakosságot leginkább foglalkoztató kérdésekkel, problémákkal foglalkozzon, illetve a legfontosabb eseményekről hírt adjon, és teret engedjen a társadalmi vitának. Ennek eszköze, hogy a cikkekhez minden látogató akár névtelenül megjegyzést, kommentárt fűzhet. Természetesen gondoskodunk a mércét el nem érő hozzászólások szűréséről, hogy olvasóinknak mindig a célként kitűzött, magas színvonalat biztosíthassuk.

Más, régebb óta létező lapokkal ellentétben, ahol a szerkesztők csak nagyon korlátozott mértékben teszik lehetővé az olvasók visszajelzését, mi minden beküldött levelet, terjedelmesebben kifejtett véleményt szívesen fogadunk, megjelentetünk. Az egyszerűbb, gyorsabb, számszerűsíthető következtetések levonását pedig szavazások rendszeres lebonyolításával érjük el.

Az előbbiekből már biztosan körvonalazódik a kedves Olvasó számára lapunk igazi ereje: a közösség. Szeretnénk, ha olvasóinkkal együtt írnánk Szerencs és környékének eseményeiről, így garantálva a lehető legkiegyensúlyozottabb, legteljeskörűbb, értékek mellett futó, de érdekek felett átívelő tájékoztatást. Kérjük, legyen Ön is partnerünk a kezdeményezésben! Köszönjük!

Tisztelettel:
A Szerencsi Válasz szerkesztősége
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]