Hírek
Tokaji bormutyi: pancsolták a borokat
Dátum: 2014.05.15., 15:39Megtekintve: 17368Értékelés: 4.00

Egy Amerikában élő magyar férfi beállított a Tokaji Kereskedőházhoz, hogy eladna a tengerentúlon 1,2 millió palack háromputtonyost. Így kezdődtek a bonyodalmak, amik miatt már a rendőrség is nyomoz, és még azt sem tudni, ki vert át kit. A tokaji borospalackban nem mindig az van, amire számítunk, az új menedzsment most a cég teljes, hárommilliárd forint értékű készletét átvizsgálja, és nem engedi piacra, ami nem megbízható - írja az Index.
A Kerház volt vezére szerint a borok papírjaival nincsen semmi baj, az amerikai manőver pedig összességében jó üzlet volt.

Nagy erőkkel nyomoz a rendőrség a Tokaj Kereskedőház ügyei miatt, miután a tavaly kinevezett menedzsment hűtlen kezelés gyanújával feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, mondta Illés Géza, a kereskedőház jogi képviselője egy sajtóbeszélgetésen.

Az állami pincészet új vezetése szerint addig nem lehet azt várni, hogy kitörnek a Tokaj névhez méltatlan, tömegtermelésre átállt szocialista nagyüzem szerepéből, amíg maguk körül és a cégben nem tesznek rendet. Illés szerint fontosak a bortermelést érintő szabályozói változások is, de mindennek a kulcsa az, hogy meg tudják-e változtatni a Tokajban uralkodó, a bor hírnevének rendkívül sokat ártó kultúrát, elővesznek-e korábbi, szőnyeg alá söpört történeteket.

Ilyen történet például a 2010-es amerikai eset, amely miatt az egyik oldalról most dollármilliós kártérítést követelnek a Kerháztól, másik oldalról pedig maga a kereskedőház tett feljelentést. És egyelőre még csak az sem világos, hogy pontosan ki vert át kit.

Biblia és bor

Az események egyik kulcsembere egy Balla Attila nevű, Romániából az Egyesült Államokba költözött középkorú férfi, akiről azt mesélik, született vállalkozó. A borbiznisz előtt VHS-kazettákon terjesztett megfilmesített bibliai történetekben utazott.

Ballát állítólag a korábban boros körökben jól ismert üzletember, a volt párizsi nagykövet, Kékessy Dezső segítette, többször is együtt jelentek meg az üzleti tárgyalásokon. A férfi feltűnt a Kerház környékén is, és váltig állította, neki a tokaji az élete, és hogy szerinte a tengerentúlon odavannak a 2001-es háromputtonyos aszúért. Azt mondta, ha kapna belőle 252 ezer palackot, egy év alatt eladná. Kiss István, a Kerház akkori vezére az Indexnek elmondta, Balla ugyan boros referenciákat nem tudott felmutatni, de meggyőző kereskedelmi kapcsolatai voltak.

Noha Ballának akkor még a helyi engedélyei sem voltak meg, a Kerháztól kizárólagos forgalmazói jogot kapott az Egyesült Államokba, Kanadába és Mexikóba. A jogokon kívül pedig kapott durván havi 5 millió forintot különböző költségekre, marketingre, raktározásra. És természetesen elvitte a 252 ezer palack 2001-es, háromputtonyos aszút is, durván 1,5-2 millió dolláros értékben. Vagy legalábbis ennyi palack bort ezen a néven.

A teljes cikk az Index oldalán olvasható...
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Megérdemlik (vendég) [2014.05.15., 18:28][válaszolok] #3
a borivók mert ha a sajátot kapálnák akkor legalább tudnák hogy,mit isznak .
teszt (vendég) [2014.05.15., 22:22][válaszolok] #4
Ez egy régebbi teszt, (csak az árak változhattak, a technológia nem)
Hasonlóan a saját kapálóshoz, legalább itt is tudod, hogy mit kapsz a pénzedért, mit iszol? És nehogy azt higgyük, hogy némelyik csak azért, mert drágább, feltétlenül jobbat is jelent. Csikarós löttyök....
http://www.keptelenseg.hu/vicc-szoveg/a-nagy-kannas-bor-teszt-33346
Sárkány László [2014.05.15., 22:23][válaszolok] #5
Hogy itt mindig történik valami, ami nekünk még véletlenül sem lehet jó, csak hátrányos. Szegény vidéket még az ág is húzza. Szinte, hihetetlen!
jadviga (vendég) [2014.05.16., 07:42] válasza erre: #5[válaszolok] #6
Nem, minket nem az ág húz :(
Vidék (vendég) [2014.05.16., 11:15] válasza erre: #5[válaszolok] #7
Szerencs, egyáltalán nem szegény,csak valakik folyamatosan ezen a szinten tartják és akik kiakarják vinni ebből a miliőből azokat ellehetetlenítik .Csak körbekel nézni,még igazán látó ember se kell hozzá.Ott ahol az a legfontosabb és még hír értéke is van hogy mennyi,milyen virág kerül ki ?! Ahol Bocskai meg az eu-s zászló na az se volt semmi,Bocskai meg az otp előtt,mint Rákóczi és a trafóház esete de a kérdés adja,magát már a kronológia is megkívánja ki volt előbb ? A trafóház vagy Rákóczi ? Most kíváncsi leszek kinek készül valami a hivatal előtt,ÉMÁSZ,Polgármester hivatal ?
értelem (vendég) [2014.05.16., 12:28] válasza erre: #7[válaszolok] #8
Az jó, hogy szépen, értelmesen fogalmaz.
Világos minden mondata.
Minek ír, ha nem akar egyértelmű lenni? Vagy rejtvényeket tár az olvasó elé? Ha erre vágyunk, majd veszünk Fülest :))
A hivatal elé meg biztos nem az Émász épít, hanem egy újabb megalománia. De ön ezt biztos jobban tudja, csak így volt meg az inkognitó - már ha ismeri ezt a szót azzal a helyesírással, amivel aposztrofálta magát :((
Fülesbagoly (vendég) [2014.05.16., 13:03] válasza erre: #8[válaszolok] #9
nem értelmezés magának a gondja ha nem az igazság,az igazságnak meg mindegy milyen fogalmazása köntöse?!Érti vagy kell a Füles ? Folyamatosan visszatérő probléma mikor,érzékeny a terület hát ez nem tud helyesen írni,fogalmazni ez mind a gyengeség jele a kérdésre kell válaszolni .
lobogó (vendég) [2014.05.16., 13:27][válaszolok] #10
A hivatal elé országzászlót terveztek, kb. kétmillióba fájna, csuda, hogy még nem készült el, kell az, mint egy falat kenyér.
Bámulatos (vendég) [2014.05.16., 13:33][válaszolok] #11
egyesek,másokat szólnak meg mert nem újságíró szinten írnak véleményt ? Egyet azért jó lenne észben tartani ezen honlap emberek véleményét,hozzá szólását hívatott megjeleníteni .Kritika érdekes dolog .
Azért (vendég) [2014.05.16., 13:35][válaszolok] #12
csuda (vendég) [2014.05.16., 14:11] válasza erre: #10[válaszolok] #13
Lesz ott még turul is, a hülye EU ad rá pénzt. Egy büdös fillért nem adnék a kezükbe. Plakátokra, turulra, hogy tiszteletet kérjenek az Ö pénzükön?
A turullal fogunk felzárkózni, ja. Szemetek.
címzett (vendég) [2014.05.16., 14:13] válasza erre: #9[válaszolok] #14
Szerintem ezt nem nekem szánta, hanem a heteskének. Szerintem az én hsz-emet nem is értette, annyira helyesen volt írva :))
Az Ön utolsó mondata viszont megérne egy elemzést :))) annyira értelmetlen(nek akar látszani). Viszont valószínűleg Ön is okosabb jóval, mint a hsz-e, csak van annyi e-sze, hogy butának tünteti fel magát.
Hogy ennek meg mi értelme van, ha egyszer úgyis demokrácia van (???) és mindenki elmondhatja a véleményét???
Vagy mégse nem az van?

Akkor meg hadd lobogjon az a zászló, ha annyira lobogni szeretnének. Mindegy, mert úgysincs mögötte semmi eredmény.
Akkor (vendég) [2014.05.16., 15:00][válaszolok] #15
lesz turul meg hozzá bor na persze nem pancsolt.
jobbikos (vendég) [2014.05.16., 15:00] válasza erre: #13[válaszolok] #16
Milyen "ő pénzükön"? Befizetünk egy rakat pénzt, ők meg - igaz, MÉG némileg kipótolva - visszaadják. DE! Ők osztják el, ők zsarolnak, hogy nem fizetnek, ha bármi nem tetszik nekik. Ők mondják meg, hogy akadálymentesítésre meg kilátóra költhetjük, nem mondjuk útépítésre. Az, hogy nominálisan többet kapunk vissza, semmit sem jelent, ugyanis ezt és a közvetett gazdasági károkat, a kkv-k tönkretételét, a multik gazdasági gyarmatosításának hatását senki sem számszerűsíti.

Érdekes, hogy csak a turul zavarná, a "meki" például nem...
http://homar.blog.hu/2011/07/07/allami_penzbol_epul_a_mcdonald_s

A tisztelet megkövetelésével egyetértek, de nem az EU-nak kellene üzenni, hanem a magyar Parlamentnek...
kgbéla (vendég) [2014.05.16., 15:50] válasza erre: #16[válaszolok] #17
Ehhez mit szól?
http://444.hu/2014/05/15/bela-a-jobbik-moszkvai-kapcsolata/
Ugye rágalom, meg semmi alapja.
Idővel csak felfalják egymást a gonoszak.
jobbikos (vendég) [2014.05.16., 16:13] válasza erre: #17[válaszolok] #18
Egy ex-titokminiszter és egy titkosszolgálati szakértő véleménye /a Fidesz által irányított!/ közmédiában:

youtube thumbnail
youtube thumbnail

Az egész álbotrányt a Fidesz robbantotta ki a Jobbik gyengítésére a kampányban, a baloldalt ugyanis már látványosan kiherélték a hazai választásokra. Teljesen nyíltan hazudnak is a célért:
http://kuruc.info/r/2/127906/

A balliberális Index, 444, Origo és a többi pedig csak egy kávét kér. Még a legnagyobb hitgyülekezetes lapra is hivatkoznak, mint hiteles forrásra
Őszintén (vendég) [2014.05.16., 17:35][válaszolok] #19
milyen ország ahol a nemzetbiztonsági hivatal feljelentést tesz mert állítólag kémek van/nak/ az országban döbbenet ?
van még lejjebb? (vendég) [2014.05.16., 18:19] válasza erre: #18[válaszolok] #20
Jobbikos- túl messzire mentek ,már azt gondolták ,hogy ezt jó szemmel nézik.!
/ nem Brüsszelben /
Egyébbként sokkal kesesebbért, és még Paks nincs is benne -valakik fél Budapestet felgyújtották.Az orosz gázvezeték tervét ,hazaárulásnak tartották.
Elég szerényen válaszolgat. Csak nem csalódott a sajátjaiban.
Korábban ,minden más pártal kapcsolatos sajtóhírt ,tényként kezelt ,és még színezte is.És most mi van?
Látja az egyik kutya , a másik a Jobbik.
Remélem ,az emberek díjazzák.
capture (vendég) [2014.05.16., 18:26] válasza erre: #18[válaszolok] #21
Csak belenéztem, - nem végig - mert a részletek teljesen lényegtelenek.
Itt nem tud megmagyarázni senki semmit. Mind hazudnak, gazemberek egytől egyig. Fényezheti a jobbikot, ők sem különbek. Az mszp sem, az arcukra fagyott örökmosollyal. És még egyikük lett a nemzetbiztonsági akármi! Kész röhej. A fideszről nem is beszélve. Ugyan honnan szedik az információikat? Tessék kicsit gondolkodni, visszamenni az olaj ügyekig, a 80 éves titkositásokig. Itt már nem pártokról van szó, sokkal többről.
Két éve irták az alábbi cikket, eltelt még kettő, ami igazolja az abban irtakat. "state capture"
http://index.hu/belfold/2012/03/28/transparency/
errr (vendég) [2014.05.17., 12:47] válasza erre: #21[válaszolok] #22
Úgy tűnik az ember alkalmatlan a hazugságmentes lopásnélküli életre, vezetői pedig úgy általában alkalmatlanok mindenre ami tisztesség dolga.
VÉLEMÉNY (vendég) [2014.05.18., 11:34][válaszolok] #23
Tokaj Ker. Ház -- elkelt!- csak idő kérdése.
Jobbik---- a valóság a teritéken,és még ez csak a jéghegy csúcsa.A király mesztelen.
Szerencs-- várni kell,lesz-e ,potenciális jelölt . Szerintem igen.
Ehez látnikell ,a valós állapotot.
helyes (vendég) [2014.05.18., 14:16] válasza erre: #23[válaszolok] #24
Inkább irja, hogy csupasz. Aszt nem tudja elrontani...
libsi (vendég) [2014.05.23., 15:26][válaszolok] #26
Amerikában is nehéz találni olyat, aki $50-et ad egy fél liter borért.
Az árakat elnézve, az évjárattal is felesleges volt trükközni.
Akkor miről szól ez az egész?
Lenne tippem.
http://www.origo.hu/itthon/20140520-a-tokaj-kereskedohazat-erinto-ugyben-nyomoz- ...
http://www.wine-searcher.com/find/the+royal+blue+red+aszu+five+puttonyos+hegyalj ...
a győztesnek mindent. (vendég) [2014.05.24., 08:57][válaszolok] #27
A Ker.Ház sorsa ,már korábban eldőlt -ez a borházasítás csak ürügy. Elkelt.!
Az NB 1 -léeszámát felemelik ,és a Mezőkövesd, és a Felcsút , nem esik ki.
Szerencs-minden rendben-nőtt a magán öregek otthona, ágyszáma! Hurrá..!
Hát ezek ,mennek mostanság ,meg az államadóság.
Ezt akartuk ?
LEHET. (vendég) [2014.05.25., 08:34][válaszolok] #28
Lehet a múlton vitatkozni ,helyesírási híbákon lovagolni,a jelenről ,és a jövőről kellene gondoskodnunk. Minden rendben van ? főleg rendben lesz? Szavazgatunk ,ahogy mondják ,és az érdekeink? Oszd meg és uralkodj! Aki nem velünk van, az nincs is !Jól van ez így? Csak hallkan ,mi tehetünk rólla.!!!
De ,van- lesz foci ,azt éhessen is ,és munkahely nélkűl is lehet nézni -ha ki nem kapcsolják az áramot.
Az egyik szomszédos telepűlésen ,lehet hogy NB-1 készűl? na hol is ? Sicc...!
magyar módra (vendég) [2014.05.26., 16:07][válaszolok] #29
Az emberek döntöttek,és a gyöztesnek gratulálni illik.
Én is megteszem.
Szeretném hinni ,hogy lesz még ,plurális,a politika.
A baloldal ,csak önmagát okolhatja.
Újra kell szerveződnie, hiszen szükség van a két odalra ,mert ,ez a politikai váltógazdaság esélye.
Egyenlőre erre,a közeljövőben nem látok reális esélyt.
Meglátjuk,mint ahogy azt is ,hogy a győztes miként él, a felhatalmazásával.
Alternatíva kell !
bolsi (vendég) [2014.05.27., 12:15][válaszolok] #30
http://www.szerencs.hu/hirek/kozlemenyek/4329-zarlati-korokozo-veszelyezteti-szl ...
Micsoda véletlenek vannak!
Rossz az aki rosszra gondol, sőt mi több, rosszindulatú (!)
Mielőtt csatába indulnának, a harc előtt azért bizonyitsák már be, hogy valóban beteg a szőlő. Vagy csak lehetne akár beteg is?
Mert ha nem az, akkor egy blöffel máris mindent lehet rendeletekkel irányitani, kontrollálni.
A többit az olvasók, szőlősgazdák fantáziájára bizom. (Control bekezdés)
http://www.agf.gov.bc.ca/cropprot/grapeipm/phytoplasma.htm#control
ereklye (vendég) [2014.05.28., 23:33][válaszolok] #31
Isten bocsássa meg, de nekem még igy is MORBID, röhelyes a szent borda egy darabkájának a hegyalját körbezarándokló túrája.
Tavalyról tudjuk, hogy a jó aszútermést nagyrészt a szent erekjének köszönhetjük. Akkor arról még nem tudhattunk, hogy a Grapevine flavescence dorée phytoplazma is tiszteletét teszi a szűkebb pátriánkban.
Erről a Szent igazán nem tehetett. Mint ahogyan az aszúhoz sem volt semmi köze.

HAGYJÁK MÁR BÉKÉN, NYUGODJON BÉKÉBEN!

Nem kell politikát csinálni belőle.
Faragjanak monokra is egy turult, ha az a fidesz trendi.
Azzal sem lennénk sokkal előbbre, mert évente koszorúzni kellene.
MEEENyi program!
Nem tudnék hozzá komoly pofát vágni. Elröhögném magam....
http://www.szerencsihirek.hu/85-hirek/1585-szent-orban-ismet-utra-kelt
komcsi (vendég) [2014.06.11., 13:59][válaszolok] #32
Jobbikosok, pancsolók!
A húsz éves Nemzet, ami rontotta a jó hirneveteket!
Majd 10 (TIZ) év múlva lesz 63! Most 62. Mert nem biztos, hogy értitek.
http://figyelo.hu/cikkek/405154-folyamatosan-emelik-a-nyugdijkorhatart-2017-tol
jobbikos (vendég) [2014.06.12., 00:44] válasza erre: #32[válaszolok] #33
Köszönje ezt is az istenített EU-nak!

http://www.origo.hu/gazdasag/hirek/20100531-hetven-eves-nyugdijkorhatart-javasol ...

Értjük, ugye? 70 éves öregembereknek kell majd dolgozni, hogy a többieknek fennmaradjon a jóléti állam. Közben központi erővel telepítenék le a "menekülteket", mert olyan jól állunk, hogy ezt is megtehetjük, nem elég a saját segélyes rétegünk eltartása. Hanyatlik az egész neoliberális tákolmány, de majd rákenik ezt is a zorbánra vagy a gaz nácikokra.
libsi (vendég) [2014.06.12., 01:35] válasza erre: #33[válaszolok] #34
Ennek semmi köze az EU hoz. Én arról beszéltem, hogy ameddig mi ezerévezünk, addig mások lehagynak minket a 20 évükkel, amit éppen a jobbik próbált nevetségessé tenni. (T U R U L !!! itt vissza olvasva, levert mindent!)
Sajnos, nem irhatom le, amiket most mondtam. Élénk fantáziájára bizom.

Nyugdij ügyben nem kerestem utána, csak logika, hogy hosszabb távon minden másként lesz, nem csak az EU ban, mert az olyan rossz. Hanem azért, mert nő a várható életkor, sokaknak kevesebb lesz a bedolgozott idő, munkát viszont már nem kap, már csak azért sem, mert nincs is. Mit gondol, miből fog megélni? Megy fát lopni, hogy meg ne fagyjon, vagy agyonveri a másikat, hogy éhen ne haljon. És akkor majd cigányozhat, vagy magyarozhat.
Akkor majd bukja ön is az egykulcsosát.
Felháboritó, amikor valaki 800 millió osztalék után fizet 16% ot. És még egyszámjegyűt akarnak.
Eljön majd az igazság pillanata, ne aggódjon
neolibsi (vendég) [2014.06.13., 10:31] válasza erre: #33[válaszolok] #35
Egy konzervativnak nehéz lehet ilyen dolgokat megemészteni:
nem elég, hogy nő, még leszbikus is, a liberálisok vezetője, és tessék, elsöpri a jobboldalt!

Emlitettem már korábban, az emberek fejében kellene rendet rakni. Akkor nem a politikusok személyéről menne a meddő vita.

Ha érdekli, keressen utána, mennyire hanyatlik, milyen az adórenszer, stb.

http://kanadaihirlap.com/2014/06/13/liberalis-gyozelem-ontarioban-negyedszer-ver ...
jobbikos (vendég) [2014.06.13., 12:10] válasza erre: #35[válaszolok] #36
Kanadai Hírlap, a balos kurucinfó Díszes társaság a címlapon a szerzőké, fele szélsőliberális SZDSZ-közeli alak, de van közte eredeti izraeli néven írogató is

Ennek a magas szellemi háttérnek az ismeretében világosítson már fel engem, mint az ilyen kertészákos-félék szerint genetikailag alattvaló, fejemben káosszal küzdő magyart, hogy mi köze Kanada egyik szövetségi államának Magyarországhoz? Az USA-ban vannak államok, ahol a liberálisok labdába sem rúghatnak, tankkal kampányol a rendpárti jelölt, miegymás. A Kanadához képest "elmaradott" USA-ban náci pártok működnek teljesen nyíltan /nem olyanok, mint az itthon teli szájjal nácizott Jobbik, hanem valódi náci pártok/. Ott félkatonai csoportok is szabadon működnek. Fegyveresek, nem olyanok, mint itthon a békés, törvényt soha nem szegő Magyar Gárda volt /leszámítva a nonszensz utolsó éveket, amikor már a törvényeket igazították úgy, hogy fekete nadrágot és fehér inget is büntessék/

Kíváncsi lennék, ezek a tények hogyan állnak össze egy neolibsi fejben, ahol már állítólag nagy rend van, és kizárólag leszbikusok, homokosok és kisebbségiek lehetnek megfelelőek bármilyen poszton
neolibsi (vendég) [2014.06.13., 14:17] válasza erre: #36[válaszolok] #37
Mi köze? Kapásból a NATO partnerség ugrik be, Európán kivül velük van a legtöbbféle, mindenféle egyezmény, sorolhatnám.
Egyvalami közös É.Amerikában, amikor pártokról, és kampányokról van szó: KORREKTEK. Ott amikor lebukik, megbukik valaki, az meg is bukott. Nincs pusmus, haver, párt, aki majd megment. (nincs korrupció!)
Ennyi mocsok, mocskolódás nincs sehol, mint ami magyarországon.

Utolsó sora is pont erről szól.
Egy libsi fejében ez úgy áll össze, hogy minden ember egy önálló egyén, egyenrangú a töbiekkel, mindenféle megkülönböztetés, kirekesztés nélkül.
Éppen ezek miatt, senki, semmi nem kizárólagos.
Igy az Ön esetében a kizáró ok bármilyen posztra egyedül az életszemlélete lehetne.
bolsi (vendég) [2014.06.17., 19:12][válaszolok] #38
http://www.szerencsihirek.hu/85-hirek/1642-masodik-filoxeravesz
Megint totál hülyének néznek mindenkit.
Akkor most beteg, vagy nem? "Az új szőlőbetegséget és vektorát minden szőlőtermesztőnek ismernie kell" Na igen, alapesetben.
Viszont ha bármi veszélyezteti egy térség megélhetését, (hirnevét, ami nincs is!) akkor miért nem ül be egy tudós egy autóba, és szed össze leveleket, mintákat, amit vizsgál még egy hétig? És akkor kiderülne, hogy mi a beteg? A szőlő, vagy a rendszer?

"A betegség megjelenése esetén hatósági intézkedések válhatnak szükségessé a terjedés megakadályozása érdekében"
Ez a kulcsmondat.
Blöffölnek, könnyedén kitalálható okok miatt. Ennyire azért nem hülye senki.
kérdés (vendég) [2014.06.19., 12:37][válaszolok] #39
Nem értettem... Azért gazos a város mert azt régen a kommunális adóból rendezték. Most meg a választás évében 0% ra csökkentették a kommunális adót? . Igy most hiányzik 30 millió? / önkormányzati ülés ma/ Akkor azért volt áramkimaradás is mert a rezsicsökkentés miatt nem jut pénz a karbantartásra?
Bukovszky Róbert [2014.06.19., 12:53][válaszolok] #40
testületi (vendég) [2014.06.19., 13:22][válaszolok] #41
Nekem idegesnek tünt a hangulat. Egyenlőre ez a rész nem is látható a felvételen, ha valaki ráklikkel. (kb.50 perc lehet, az nem a teljes, ami most ott van) Arra a részre gondolok, amikor H.J. a PM beszéde közben a fejét merte csóválni....kapott is érte.... ( )
Egy iskolában talán elmegy. Szerintem mindenki olyan grimaszt vág, amilyet akar, vagy akkor ingatja, lóbálja, amikor akarja. Testbeszédhez nem kell külön gombot nyomni...

A hosszú vitát a hangszigetelésről már mindeki láthatja. A lényeg, csodálatosan meg lett oldva, amire az előzőek nem is gondoltak, eszükbe sem jutott.
Kérdés: a hivatalban -itt olvastam róla- azonnal megoldották a zajszigetelést. Valóban párnázva lettek az ajtók? Ha igen, mennyibe került?
Bukovszky Róbert [2014.06.19., 13:30] válasza erre: #41[válaszolok] #42
youtube thumbnail lehet nézni, véleményezni.
#41 (vendég) [2014.06.19., 13:36] válasza erre: #42[válaszolok] #43
....és az eleje....?
Bukovszky Róbert [2014.06.19., 15:17] válasza erre: #43[válaszolok] #44
Tényleg, nekem fel sem tünt ..... elvitte a cica ....
#41 (vendég) [2014.06.19., 16:09] válasza erre: #44[válaszolok] #45
Ne sértegessük a cicákat...az ember gonoszabb...
Bukovszky Róbert [2014.06.19., 16:41] válasza erre: #42[válaszolok] #46
Háááááát végig néztem ....... Hádám gratulálok! Kérdezném, hogyan sikerült elérnetek, hogy EZs alpolgármester úr átálljon hozzátok????? Csak abból gondolom, hogy átállt, mert a az övé volt az utolsó felszólalás a testületin, a közelgő önkormányzati választásokról beszélt és az utolsó mondata az volt; "győzzön a jobbik!"
Azért tényleg arra kérek mindenkit, nézze végig a testületit ...... van benne egy csomó humór meg végre ismét előkerűlt az "emútt nyócév" is
humor (vendég) [2014.06.19., 17:24] válasza erre: #46[válaszolok] #47
Sajnálom, hogy lemaradt az eleje. Mert abban a stilusban indult, amikor 2010-ben átvették. Ott szó sem volt humorról.
Nem lehet véletlen, hogy kényes dolgok mindig lemaradnak. Lásd legutóbb Május 22, amikor a Rákócziról volt szó. Azt megelőzöen is, rendszeren szabotálták. És még hivatkoznak arra, hogy ŐK bizony közvetitik!
Szégyeljék magukat.
apropó (vendég) [2014.06.19., 20:50] válasza erre: #47[válaszolok] #48
...Rákóczi. Akkor most református vagy nem? Mert többen mondják hogy nem mint igen. Ki gáncsolta el a dolgot ? Azt is beszélik hogy igen csak nagy torzsalkodások lesznek itt még az ősszel. Olyanok is indulnak akiről nem is gondolnánk, mert az ember azt hinné, nincs lejjebb. De van lejjebb csak nehogyaztán nagyot bukjanak. Zűrös magánéleti és vagyonnyilatkozati háttérrel maínapság nagyon veszélyes bárhol mutatkozni lássuk a felcsúti embert. Nagy meccs lesz az biztos mert a média mindenhol ott van mégha le is tiltják zsarolással,
Dublőr (vendég) [2014.06.19., 20:53][válaszolok] #49
Igaz, hogy valóban hiányzik egy rész az elejéből, ámde ami látható, az nem semmi ! A jegyző úr, mint a pm dublőre nagyot alkotott, amint felolvasta az előterjesztést ! Lám lám, mire is jó egy sokoldalú jegyző, ha be kell ugrani egy helyettesítésre ! Hű szolgálatának biztos meg lesz a gyümölcse !
Sárkány László [2014.06.19., 23:02][válaszolok] #50
A június 19-ei önkormányzati ülésen Koncz Ferenc polgármester úr többször megemlítette a nevemet, hozzá különböző tényállásokat fűzve. Igaz, nekem nem volt lehetőségem erre válaszolni, de előbb vagy utóbb kiderül az igazság. Most egyelőre annyi történt, hogy a Szerencsi Rendőrkapitányság vezetőjétől kértem választ.

A Szerencsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya ........ bü. számon, Koncz Ferenc Szerencs város polgármestere, országgyűlési képviselő feljelentése alapján folytatott ellenem (Sárkány László, ............) eljárást hivatalos személy sérelmére elkövetett becsületsértés vétsége miatt. Az ügyben tanúként, majd gyanúsítottként ? amely ellen benyújtott panaszomat a vádhatóság elutasított? hallgatott ki a nyomozó hatóság. A Szerencsi Járási Ügyészség 2014. június 4-én a Be. 190. § /1 / bekezdés a, pontja alapján ? mivel a cselekmény nem bűncselekmény ? az eljárást megszüntette.
Koncz Ferenc, Szerencs város polgármestere 2014. június 19-ei önkormányzati ülésen ? a Szerencsi Hírek Televízió által közvetített, tehát nagy nyilvánosság előtt? az alábbiakat közölte:
?A rendőrség megtalálta az elkövető személyét, akivel lett volna egy szembesítés, amit az elkövető nem vállalt. Engem legalábbis a rendőrségen így tájékoztattak.?
Mivel az eljárás során Koncz Ferenc által közöltekről nekem nem volt tudomásom és nyomozás iratai között sem található erre történő nyilatkozat, ezért ezúton kérem Kapitány urat, mint a nyomozó hatóság vezetőjét, hogy az alábbi kérdésemre írásban szíveskedjen válaszolni:

A hatóságánál folytatott nyomozati cselekmények között szerepelt-e velem (Sárkány László) és Koncz Ferenc feljelentővel szembesítés, amit én nem vállaltam?"

A választ, amint megérkezik ezen a fórumon is közre adom és az eljárás részleteiről is rövidesen beszámolok.
50-esnek (vendég) [2014.06.20., 08:55][válaszolok] #51
Csak nem azt akarja mondani a tisztelt hozzászóló, hogy nevezett polgármester nem mondott igazat ? Na de ilyet ! De hiszen nem szokott ilyet csinálni, mert ő nem olyan !
Bukovszky Róbert [2014.06.20., 09:21] válasza erre: #50[válaszolok] #52
"Laccccí"! Mit kell itt kakaskodni, inkább legyél büszke, hogy milyen lelkesen gyűjtögeti az újságod példányait, még a testületire is viszi magával, én a helyedben a következőt még dedikálnám is Neki! Idáig "főszerkesztőnek" neveztelek, de a tegnapi testületi után már "főszereplőnek" foglak nevezni!
libsi (vendég) [2014.06.20., 10:33][válaszolok] #53
Megvannak a linkek. Nem ott, ahol lenniük kellene, (Város honlapja, SzHTV)
Olyan nézheted is, meg nem is. A Május 22. nem is látta senki, mondjuk azt sem tudom, mikor került oda? Igy mire vita indulhatna, már kész tények lesznek, amiről ott szó volt.
A tegnapi első, lemaradt rész:
youtube thumbnail
Május 22. long version:
youtube thumbnail
Kampány (vendég) [2014.06.20., 10:45][válaszolok] #54
A kék szegélyű újságokról tudni lehetett, hogy kik jelentették meg, bár az aláírások igencsak hiányosra sikeredtek. Többek között ennek is köszönheti a baloldal, hogy a 11 képviselőjéből 1 maradt. Igaz ő aztán pár(t)ját ritkítja.

Az emberek többsége nem szereti a mocskolódást, s így vagy távol marad vagy a megtámadottal szimpatizál. Ennek a városnak amúgy van elég gondja, de úgy látszik megoldás helyett csak egymás lejáratása lesz a cél a kampányban, s akkor jöhet a nevető 3. Azon viszont tényleg elméláztam, hogy az egykori alpolgármesternek 2014-ben még nincs fogalma arról, hogy mi a különbség a fenntartó és a működtető között.
libsi (vendég) [2014.06.20., 11:13] válasza erre: #54[válaszolok] #55
Ezen nem kell mélázni, mert HJ nincs egyedül, más, okosabbnak tartott is keverte már ott a fogalmakat. A legtöbb embernek pedig a mai napig nem világos, hogy ki tartja fent, miközben nem mőködteti, de tulajdonos, viszont a normativát a működtető kapja? Akkor miből tartja fent a tulajdonos a tulajdonát, amit nem is ő működtet, minek tartja meg a tulajdonát? Azért, hogy fenntarhassa?
Na, ezt értette?
Mert én nem. Idióta logika.
Bukovszky Róbert [2014.06.20., 11:56][válaszolok] #56
Nem Szerencs, de érdekes, ajánlom elolvasásra; http://index.hu/belfold/2014/06/18/gyurcsany_interju/
cikk (vendég) [2014.06.20., 12:19][válaszolok] #57
http://m.magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/miert-beteg-a-videki-sajto-egy-ujsagir ...

Cikk a beteg vidéki sajtóról. Mindenki döntse el maga, mennyire igaz ez helyben.
54- nek (vendég) [2014.06.20., 12:34][válaszolok] #58
Hogy mondja, kedves hozzászóló ? Ön tudja, amit a rendőrség három év megfeszített nyomozás sál nem tudott kideríteni ? Hát akkor elő a farbával, oszt adja ki az elkövetőket, bizonyítékokkal alátámasztva. Ha pedig nem teszi, akkor jobb ha hallgat és nem játsza meg itt a jólértesültet ! A mélázása közben azért gondoljon arra is, hogy a polgármester közel 4 évi regnálása után sem tud előterjeszteni egy napirendet, hanem átengedi a feladatot a szolgálatkész jegyzőnek ! Érdekes, hogy ezt nem vette észre a közvetítésből ?!
Jól láttam és hallottam? (vendég) [2014.06.20., 14:40][válaszolok] #59
Heves János képviselő úr valóban nem támogatta a tegnapi önkormányzati ülésen a "Közszolgálati tisztviselők napja megrendezésének ..." című napirend előterjesztését? Heves János úr nem támogatta a Polg.Hiv. dolgozóinak, a nyugdíjba vonult köztisztviselők és a kistérségi dolgozók évi egyszeri vendégül látását egy ebédre, valamint egy "ajándék" fürdőbelépő (melyet szabályosan, legálisan, a közterhek megfizetése mellett ad az önkormányzat a dolgozóinak) megadását?
Vagy rosszul láttam és hallottam és mégis támogatta az előterjesztést Heves János, s csak nekem van már rendszeresen rossz érzésen, rossz látásom, rossz hallásom, ha Heves a képviselő úrról van szó?

Nekem furcsa ez a magatartás Heves Jánostól! Főleg azok után furcsállom a közszolgákhoz való ilyetén viszonyát, hogy "korábban" neki - szintén a testületi ülésen tett hozzászólása szerint - a hulladékudvarban nem méricskélték az átadott hulladék tömegét, míg minden más egyszerű polgárnak - a szabályok szerint - megmérték, illetve háztartásonként nyilvántartották a leadott hulladékot. Ezen (az ehhez hasonló tartalmú) kijelentést még kommentálni sem kell.

Kiverte nálam biztit az a kijelentése is, hogy 'embertelennek tartotta, ahogy a Hivatal intézte egy embernek sorsát ...'. Megsértheti az ehhez hasonló kijelentéseivel a Polg. Hiv. minden munkatársát, de hát Ő biztosan jól tudja mi kell a népszerűséghez ....
Talán ezért nem szavazta meg a kérdésés (köztisztviselők napja támogatásával kapcsolatos) előterjesztést ..., de hát mi köze ennek a már nyugdíjas köztisztviselőknek, meg a kistérségi dolgozóknak?!

Talán nem haragszanak meg, ha ezek után sem kívánok Heves Jánosnak sok sikert az őszi önkormányzati választásokhoz. Nem tettem ezt ugyanis a kommunális adó kapcsán tett adóemelési javaslata, majd a kommunális adó mértékét 0, azaz nulla forintra lecsökkentő helyi rendelet elutasítása esetén sem.
Hadd idézzem önmagam: "... de hát Ő biztosan jól tudja mi kell a népszerűséghez .... ". Ő biztosan jobban tudja mint Én, bár szerintem más ember nyomorúságos helyzetét kihasználva a baráti médián keresztül népszerűséget hajhászni sem sokkal szerencsésebb dolog.
hááát... (vendég) [2014.06.20., 17:35] válasza erre: #59[válaszolok] #60
...ez egy igencsak juuuujjjjj hozzászólás. Ám az igaz, hogy minden fentről jövő utasításnak megfelel. "...de hát Ő biztosan jól tudja mi kell a /népszerűséghez/ a főnökei elismerésének megnyeréséhez..."
bolsi (vendég) [2014.06.20., 18:07] válasza erre: #59[válaszolok] #61
Nem jól látta. Igaz,hogy nem támogatta, de nem is ellenezte: tartózkodott, ami nem ugyan az.
Talán azért, mert H.J. még emlékszik arra a bizonyos nyolc évre, hogy mennyi támadást kaptak az akkoriak a sok "dinom-dánom"-ért, a vadas menükért.
Azt pedig mindenki láthatja, hogy egyre több alkalmat találnak, egyre több személynek, mindenféle összejövetelre, közpénzen.
Dobja össze mindenki a saját zsebéből, egyik réteg sincs ráutalva a támogatásra.

Mint ahogyan hiányozni fog még az a néhány tizmillió, amit kampány okok miatt egyenlőre lenulláztak. Nemsokáig fognak örülni annak a 10 ezernek.
Bukovszky Róbert [2014.06.20., 19:24] válasza erre: #59[válaszolok] #62
Sajnálom Önt! Viszont, ha már egy ilyen írásra adta a fejét -vagy adatták Önnel- akkor kihagyott egy remek témát, pedig a Polgármester úr már pedzegette a testületin, miszerint ezek az átkozott baloldaliak szavazókat akarnak betelepíteni a miskolci "fészekrakósok" közzül. Ezt nem hagytam volna ki az Ön helyében, sőtt kiemeltem volna, biztos HJ a fő kezdeményező s a tettestársa meg bizonyos SL lesz. Megjegyzem a téma nem új, csak a név változott, mivel 2010-ben a fidesz hívek azt terjesztették, ha marad a baloldal Szerencsen akkor ide bizony tömegével lesznek ózdról romák telepítve, már a házhelyeik is közművesítve lettek a volt munkás pálya helyén.
polgármester ahogy még nem hallottuk! (vendég) [2014.06.20., 21:03] válasza erre: #53[válaszolok] #63
Húúú ez nagyon durva... kinek köszönhetjük a felvételt?Minden elismerésem eme bátor legénynek!
nem támogatta (vendég) [2014.06.20., 21:29][válaszolok] #64
59-es jól látta Kedves bolsi! És jól is írta: nem támogatta.
errr (vendég) [2014.06.20., 21:46][válaszolok] #65
http://nepszava.hu/cikk/1024578-elege-lett-az-rtl-nek
Elunták a hazudozást.
Egyáltalán hangzik el igaz szó?
Szégyen hogy kik és miket és milyen poziciókban merészelnek előadni.
Mint valami bamánköztársaságban.
Másban is tévedett (vendég) [2014.06.20., 22:25][válaszolok] #66
Kimaradt abból más is! Vagyis Bukovszkynak igaza van, az 59-es hozzászólásból kimaradt "egy remek téma", de szerintem nem is csak egy. Például az, hogy Heves János újra tévedett: a hulladékudvar korábbi és jelenlegi üzemeltetési feltételeivel kapcsolatban. Az első napirendi pontban tett állítását cáfolták a testületi ülés végén, az egyebek között bemutatott, és részben idézett Önkormányzati rendeletekkel. Ez azért furcsa, mert a korábbi Rendelet megalkotásakor és alkalmazása ideján Heves János egyrészt Önk. képviselő volt, másrészt négy éven át alpolgármester is. Nekem úgy tűnt nem volt akkor sem képben Heves János az Önkormányzati Rendeletekket és önkormányzati szerződésekkel kapcsolatban. (Vagy csak öreg már és romlik a memóriája?) Mert ha most nem lenne képben azt még megérteném: a tehetetlenségtől szenvedő ellenzéki "kenyerét eszi", nincs befolyása az Önk. irányvonalára, stb. Azt mondják - méghozzá az Önk. ülésén is el szokott hangzani - a pénzügyi bizottság üléseire sem látogat el túl gyakran (értsd: többször nem megy el az utóbbi időben, mint ahányszor igen) - ebből is az érdektelenségre következtethetünk. (Ettől persze az élő közvetítéseken még adhatja az adu ászt és oszthatja az észt!!!!)
Ezzel szemben van két olyan nem Fideszes (talán ellenzéki?) önkormányzati képviselő az önkormányzatban, akik eljárnak a bizottsági ülésekre, hiszen ők maguk vezetik azokat. Bobkó Géza főorvos úrra gondolok, aki a pénzügyi bizottságot vezeti (az Önk. ülésekre láthatóan fel is szokott készülni), valamint Gál András igazgató úrra, aki a Jogi bizottságot vezeti és szintén felkészültségéről tesz bizonyságot a testületi ülések közvetítésén. Nem Fideszesek (talán ők magukat sem tartják ellenzékinek?) mégsem szaladnak bele olyan tévedésekbe, és "pofonokba", mint a magát bőszen ellenzékinak valló Heves János. Az a két (ellenzéki?) képviselő tud (mert akar) úgy viselkedni és egyáltalán megnyilatkozni, hogy nem gerjesztenek felesleges vitákat és indulatokat. Ők az előterjesztések túlnyomó tönnségét (talán úgy 99%-át) támogatják is. Őket felelős és hiteles képviselőknek és felelős ellenzéki képviselőknak tartom: nem azért ülnek be a tesületbe, hogy a kamerának mutassák magukat és felesleges indulatokat gerjesszenek. Inkább támogatják az Önkormányzat és a polgármester, valamint a polgármesteri Hivatal munkáját.

A Bukovszky R. által említett másik témáról már én is halottam a városban, vagyis, hogy a miskolci fészekrakósokat telepítenének egyesek (Bukovszky meg si említi milyen oldaliak) a városba.
Ha már Bukovszky R. is hallott róla, sőt meg is említi, akár jelenthetne is valamit ..., s érdekes, hogy azon a bizonyos oldalon hallgatnak róla, s nem is cáfolják.
errr (vendég) [2014.06.20., 22:57][válaszolok] #67
banán~
Segíts magadon... (vendég) [2014.06.20., 23:15][válaszolok] #68
Igaza van B.Robinak,érdemes megtekinteni a testületi ülést.Ki segített,nem segített,nem akart,stb.Én speciel kértem már segítséget K.A alpolgármestertől mert veszélyben volt az állásom.Nekem nem segített,pedig módjában állt volna...
Bukovszky Róbert [2014.06.21., 08:10] válasza erre: #66[válaszolok] #69
Bizony, bizony a Szerencsiek osztályoznak, értékelik a "tévedést" meg a hazudást is, ime; http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_szerencs_894/t_Szerencs%20k%C3%A9pvisel ...
libsi (vendég) [2014.06.21., 08:51] válasza erre: #66[válaszolok] #70
Hogy ki generálja az indulatokat, -néhény követitést látva- nekem elég egyértelmű.
Most is azt mondom, egyiket sem hagynám ott, talán H.J. érdemli meg, ha másért nem, azért, mert vannak kérdései, nem bólogat mindenre. A másik kettőt, akiket nem tud hová tenni: már korábban megindokoltam, hogy miért nem odavalóak.
Egyébként meddő vita, részben mert ha az EÜ ből, vagy a gimiből ülne ott valaki más, akkor is élne a függőségi viszony, csak más formában.
A másik, hogy az önkormányzatiság kiherélését éppen most fejezik be, tehát az egész nem szól másról, mint néhány jólfizető pozicióról.
libsi (vendég) [2014.06.21., 09:18] válasza erre: #63[válaszolok] #71
Remélem, jól megnézte, mert már nem elérhető.
Privát? Feltételezem, hogy valaki fizetett munkaidejében azért készitette a felvételt, hogy mindenki, aki éppen akkor nem ül monitor előtt, később visszanézhesse.
Ennyit a korrektségről. És szégyeljék magukat.
a hívatalból jelentjük (vendég) [2014.06.21., 09:26][válaszolok] #72
az 59.sz hsz-fizetett öleb.
Mikor lesz vége ezeknek a visszamutogatásoknak,karaktergyilkosságoknak.
Szerencsen sem ártana a változás.
Önt bíztossan jól megfizetik.
a 66 hsz,aki ua. mint az 59 hsz.A frankózott két képviselő alkalmaztott ill,nagyon is függ, a polgármestertől.Ezért óvatossak, és egyetértők. Taktikussak.
Nem jó példa.
Nagyon szorgalmas ,meg lesz az eredménye.
Kérdezze meg a főnökét ,a következő írásával kapcsolatban is ! És sokszor írja be agyanazt! Csak teljen a munkaidő...
Róbert !
A VÁROSATYÁK,HU látogatottsága nőtt, pedig azt mondják nem jelent semmit.
Akkor miért látogatják ,és szavaznak? Miért így szavaznak ?
Felelős (vendég) [2014.06.21., 11:08][válaszolok] #73
A tévedhetetlen 66- os hozzászóló lám milyen közérthetően megfogalmazta a " felelős ellenzéki " fogalmat ! / 99 %- bán támogatták az előterjesztéseket / Akkor tehát mégiscsak megnyilvánul az ellenzékiség - 1 % mértékig ! Ez a szám emlékeztet a 70 -es 80-as évek "választásának" eredményeihez ! A Hazafias Népfrontos jelöltjeit akkor is 99% - bán támogatták ! Azt azért jól teszi, hogy ilyen sűrűn emlegeti HJ képviselőt, lehet, hogy burkoltan kampányol neki ?
72-nek (vendég) [2014.06.21., 11:39] válasza erre: #72[válaszolok] #74
Ha az 59-es hozzászóló fizetett öleb, akkor Ön is az, csak a másik oldalról! Aztán cáfolja ha tudja!
libsi (vendég) [2014.06.21., 12:47][válaszolok] #75
Video: ismét elérhető az a felvétel, ami linkelve lett.
Azért nem mondom, hogy korrekt, mert nem az, amit én láttam. Az elején volt hallható néhány kemény mondat. Hogy pontosan ki mondta, nem állitanám, mert nem közelitett rá a kamera.
De én azt hallottam, hogy valaki valakinek a helyében szétrúgná mind a kettőnek a fejét.
Lehet, csak élt valamelyik mikrofon.
Hmmm....emlékszünk még Kunczéra, és arra a belinkelt videóra? Erre is lenne egy jó mondás, beugrik az majd sokaknak.
apropó (vendég) [2014.06.21., 13:10][válaszolok] #76
A két intézményvezető képviselősége hogyhogy nem összeférhetetlen? Szavaznak pl arról, hogy kapjanak maguknak pénzt? Érdekes...
ne mondja már (vendég) [2014.06.21., 13:14] válasza erre: #75[válaszolok] #77
...hogy nem ismerte fel a hangját!Egyébként jól látható kik beszélnek.Azt is jól hallani milyen nevet említ a fejberúgásnál.Aztán még hallani olyat,hogy ba..meg,tele van a tö..m
apropó (vendég) [2014.06.21., 13:56][válaszolok] #78
Melyik ez a felvétel? Hányadik percnél hallható ez?
rossz reakció (vendég) [2014.06.21., 18:12] válasza erre: #72[válaszolok] #79
Nem teljesen mindegy, hogy az 59es, vagy a 66os beíró milyen öleb, kinek az ölebje, fizetett-e, munkaidőben írogat-e, taktikus-e? A kérdés az alábbi: igazat írtak, vagy nem.

Ugyanakkor jön az itt megszokott, szokásos szöveg libsitől, no meg BR-től: amikor HJ sokak véleménye szerint jól beégeti magát, alaposon téved, jól melléfog stb. az Önkormányzatban, vagy a vélemények szerint kiveri a biztoítékot, csacsiságokat írogat stb, vagy éppen a legtöbbek számára elfogadhatatlan és indokolatlan adóemelési javaslatot tesz, akkor itt előjönnek az említett urak szerecsent mosdatni a LEGTUTIBB módszerrel, vagyis a városatyás hülyeséggel.
CSAKHOGY EZ ROPPANT SZÁMALMAS ÉRV! ROSZZ REAKCIÓ! Ezzel HJ épviselőt nem mentik.
X-bozon (vendég) [2014.06.21., 18:36] válasza erre: #69[válaszolok] #80
Róbert, már szánalmas amit ezzel a "Városatyák" hivatkozással csinál! Nem veszi észre? Az baj!
libsi (vendég) [2014.06.21., 18:40] válasza erre: #79[válaszolok] #81
...ez is az volt....
Bukovszky Róbert [2014.06.21., 19:18] válasza erre: #75[válaszolok] #82
Mondjuk egy ekkora bakiért jobb helyen nem rúgják ki a delikvenst ...... mivel meg sem várná, azonnal felmondana. Akik még halllhattuk azok tudjuk miről beszélek. Nem az a baj, hogy elhangzott -két ember privát/nak szánt beszélgetésében ennél dúrvábbak is hallhatóak néha- ami elhangzott, a gond az, hogy ez felkerűlhetett a világhálóra, ez bizony ciki nagyon ciki. Most majd biztos megpróbálják javítani a bizonyítványt, és a következő tv adásban meg újságban további megjelenést adnak az érintetnek.
X-bozon! Ha "szánalmas" hát szánalmas tőlem ennyire 'futi én is szánalmas vagyok Ön meg vélhetőleg egy menő, na oszt attó még holnap remélhetőleg felkel a napocska, hogy mi nem vagyunk egyformák. Azért én úgy érzem nem csak ennyi különbség van közöttünk, sztem én írok amit akarok amit a kevés eszecském meg tehetségem mondat velem, még a nevem is idebiggyesztve, Ön meg ........ hmmmmm hát ezt csak Ön tudhatja. Szép estét Önnek!
MARIPEN Doki (vendég) [2014.06.21., 19:27] válasza erre: #80[válaszolok] #83
Valóban számalmas ez a városatyásázás a baloldalon, éppen olyan mint a MARIPEN: amikor az egyik dokinak gőze sem volt a diagnózisról és a gyógymódról, akkor mindíg ezt írta fel.
Szóval itt a baloldali véleményalkotók diagnózisa és gyógymódja a helyi baloldal és HJ impotenciájára - még mieleőtt felhördülnének: a szakszerű városvezetéssel kapcsolatos kompetencia hiányára gondolok - a városatyázás.
Lehet a MARIPEN/VÁROSATYÁK placebóhatása kitart még egy darabig a kevésbé tanult és rosszul tájékozott körörkben, de ennek újabb csúnya baloldali bukta szaga van Szerencsen.
Persze legyenek csak illúzióik T. szocik, s ezért ne tanulmányozgassák a 2014 tavaszi két választás helyi erdményeit! Írassanak inkább fel a baloldal csodadoktoraival egy kis MARIPENT!
? (vendég) [2014.06.21., 19:30] válasza erre: #82[válaszolok] #84
Milyen felvételről van szó? Elárulhatná már valaki!
libsi (vendég) [2014.06.21., 19:41] válasza erre: #82[válaszolok] #85
Baki? És ki a delikvens? Tökéletesen igaza van, mondjon fel azonnal!
Lehet, nem ugyan arra a személyre gondolunk, mert szerintem egy technikus esetleges hibája nem ment fel senkit az alól, amit mondott. Még ha nem is a nyilvánosságnak szánta. A legutolsó dolog lenne, ha azokon állnának bosszút, akiknek valamilyen formában szerepük volt, hogy hallhattuk, ami elhangzott.
Egyébként enélkül is sokan tisztában voltak eddig is, ki, hogyan gondolkodik?
BR. patriotságát sem nehéz kisakkozni, ezért nem is csodálkozom, amiket irt.

Relax
youtube thumbnail
X-bozon (vendég) [2014.06.21., 19:49] válasza erre: #82[válaszolok] #86
Róbert, attól, hogy kiírja a nevét, még nem lesz igaza! Én nem akarom Önt bántani, de ez a "Városatyák" dolog olyan snassz már, mert sokan elmondták, hogy mi a baj vele, de Ön mindig előhozza! Ettől többre képes!
Sajnálatos .. (vendég) [2014.06.21., 20:11][válaszolok] #87
83 hsz.--Ön paranoiás.
Jobbulást !
testületi ülés (vendég) [2014.06.21., 20:11] válasza erre: #84[válaszolok] #88
A legutóbbi testületi ülésről szivárgott ki egy felvétel amin a polgármester beszél..valószinű bekapcsolva felejtette a mikrofont.Engem azért érdekelne ki merte ezt bev?llalni,hogy megossza a nyilvánosággal
törölték (vendég) [2014.06.21., 20:13][válaszolok] #89
Törölték a linket már nem elérhető!?
Bukovszky Róbert [2014.06.21., 20:22] válasza erre: #86[válaszolok] #90
SOSEM ismétlem sosem mondtam, hogy bármiben is igazam lenne, van véleményem -álltalában oda is szoktam írni, hogy SZERINTEM- ami az enyém és érzésből -vagy az esetek 80%-ban poénból, cinkelésnek szánva- írom amit írok, s bizony ami sokaknak fáj én senkinek nem voltam, vagyok és nem is leszek az elkötelezettje. Igazából azt is le...rom, hogy ki volt, ki most, és ki lesz a jövőben városunk polgármestere, több ok mellett azért is támogatnám a váltást, hogy bebizonyítsam a következőnek is fogok majd kritikákat megfogalmazni s esetleges ígéreteket számon kérni. S bocsánánat, de röhögök az Ön féle .....on, amikor poénból bedobom ugyanazt a csalit már huszadszor ön/önök meg ugranak mint ..... a .....ra.
Viszont ami igaz, én 2010 ősze után fedeztem fel ezt az oldalt, s vissza olvasgatva az akkori választások előtti időkre sok hsz-t találtam KF, EZs és KA uraktól, én úgy gondolom, ha anno használták kampány célokra akkor most itt itt lenne az ideje, hogy kezdjék az elmlúlt négyéves tevékenységüket értékelni. Nos Urak hajrá!
X-bozon (vendég) [2014.06.21., 20:26] válasza erre: #87[válaszolok] #91
Nem tetszik Önnek amit írt a MARIPEN Doki? Csak az a helyzet, hogy attól még igaz! Én Önnek is jobbulást kívánok!
X-bozon (vendég) [2014.06.21., 20:35] válasza erre: #90[válaszolok] #92
Azért ez tanulságos volt amit itt leírt..! Mert ebből úgy tűnik, hogy Ön csak hecceli itt az embereket..!
apropó (vendég) [2014.06.21., 20:49] válasza erre: #77[válaszolok] #93
Nehezere esne kedves 77 belinkelni a videot, amibol ilyen pontosan idéz?
libsi (vendég) [2014.06.21., 20:50] válasza erre: #90[válaszolok] #94
Én egy poént szeretnék kérni: ki legyen a PM?
Oppss!
Bukovszky Róbert [2014.06.21., 21:03] válasza erre: #92[válaszolok] #95
A "hecc" azért túlzás, arra igyekszem figyelni, hogy legyen egy kis??? tartalma is az írásomnak. Azt sosem titkoltam, hogy van -volt,lesz is- egy véleményem azokról az emberekről akik önmaguktól képtelenek fenn maradni az élet hullámos tengerén és "öleb pincsik" módjára igyekeznek a mindenkori polgármester szoknyájába -azaz most nadrágjába kapaszkodni- szegény polik meg. ha tudnák sokszor kikkel is veszik magukat körűl, ill. biztos tudja -tudta- csak inkább próbálják elhinni a hihetetlent. Sokszor mondtam már, de vallom továbbra is, sem az elöző sem a jelenlegi városvezetésnél nem a polgármester a leggyengébb pont.
Ki legyen (vendég) [2014.06.21., 21:11][válaszolok] #96
Hát ki lehetne m?s, mint VF képviselő ! Akik nézik a testületi ülések felvételeit, láthatják, hogy őkigyelme mindenhez ért ! Legalábbis hozzászól ! Így aztán én őt látnám szívesen !
Bukovszky Róbert [2014.06.21., 21:13] válasza erre: #94[válaszolok] #97
Bukovszky Róbert! Ígérem, hogy megválasztásom esetén minden elhagyott lakásba beköltöztetek 2-3 családot az avasról így szeretett városunk ismét tízezer fő felé nőhet, amivel felkeltjük az ország s a világ figyelmét s ezáltal majd özönleni fognak a befektetők .......Ja és ígérem, hogy a megválasztásom másnapjám felveszem a kapcsolatot az összes egyházzal és versenytárgyalást íratok ki közöttük az ipari iskolára, ezáltal teljesen eltüntetjük a városból a hitetlen ateista családok máglyára való porontyait.
Hecc (vendég) [2014.06.21., 21:18][válaszolok] #98
Hát, ha ilyen a jobboldal színvonala, mint a pl a bozon/tos/ illető, akkor könnyű dolga van a heccelőnek . Ha pedig nem tetszik nekik ez a stílus , talán próbálják meg visszaheccelni. Na ehez már egy kicsit magasabb IQ kellene , meg egy csipetnyi humor sem ártana !
Bukovszky Róbert [2014.06.21., 21:28] válasza erre: #94[válaszolok] #99
Na jó és csak Önnek és csak itt négyszemközt elárulom a legnagyobb kampányfogásomat is; elszámoltatás lesz!!! Mindenkit elszámoltatok és fel is jelentek, akármit írt, mondott, vagy akár csak gondolt is!
hopp (vendég) [2014.06.21., 21:28][válaszolok] #100
Robi irtal magadnak? Elfelejtettel nevet valtoztatni?
libsi (vendég) [2014.06.21., 21:42] válasza erre: #97[válaszolok] #101
Jó, ne poénkodjon. Aludja ki magát.
És holnap irja meg, kit szeretne polgármesternek? Konkrétan, név szerint.

Tuti tippem lenne, de kérem, erre a hsz.-ra, ÉN REÁM, NE HIVATKOZZON!
Amiket már itt irt, azok után mindenki tudja, hogy hová tegye Őnt.
Bukovszky Róbert [2014.06.21., 22:06] válasza erre: #100[válaszolok] #102
Századszor is! "A figyelmes olvasás csodákra képes!"
libsi #101! Most kért poént vagy nem kért poént? Aludja ki magát aztán döntse el!
Esetleg, ha valami számomra érthetetlen okból én mégsem felenék meg, akkor is lenne egy ajánlásom -ez már nem lenne poén- de mivel a megvalósulásra kb 0% az esély így nem fogom közzé tenni a nevét. Így be kell érjék velem vagy a #96hsz által ajánlott képviselő úrral! Amúgy igazán elmagyarázhatná nekem valaki egy ilyen kormány mellett miért is fontos a többségnek, hogy ki vezet 1-1 települést?
Bukovszky Róbert [2014.06.21., 22:08] válasza erre: #100[válaszolok] #103
hopp! Ez bizony most KOPP!
Asszem mára elég belőlem! Jó éjt minden kedves választómnak!
poén (vendég) [2014.06.21., 22:45][válaszolok] #104
Legyen HJ a polgármester!! :)

Nála alkalmasabb talán nincs is a Kórház köz felső harmadában. :D

Reméljük visszaállítja a kommunális adót, s talán majd emel is rajat.

Talán szerénytelennek tűnök, de enél nagyobb poén nincs! Persze eszembe sem jutott volna poénkodni, de hát libsi provokált ...
Jó éjt! Szurkoljunk tovább Németországnak! Izgalmas a mérkőzés: 2:2 az aktuális eredmény.
X-bozon (vendég) [2014.06.21., 23:35] válasza erre: #98[válaszolok] #105
Ó Kedves Hecc! Ön a felét sem értette meg annak ami itt le van írva! Na de sebaj!
Hosszú forró nyár... (vendég) [2014.06.22., 08:42][válaszolok] #106
Jó reggelt!

Az este ,már mindenki fáradt lehetett ,mert a mondanivalók lazábbak voltak.

Csatlakozva ,és egyetértve a 72.hsz-ben leírtakhoz,városunkban is többségében olyan testűletre lenne szükség,amelyik nem függ a pm.-től.és nem alkalmazott,vagy szeződéses,mert csak így tud, önnálló véleménnyel lenni,és ha szükséges ellenvéleményt megfogalmazni,netalán leszavazni a javaslatot.
Ehez kellene a személyeket megtalálni .
ui:
H.I.képviselőnek ,már szerintem elég reklámot csináltak egyesek ! Csináljunk a többinek is -azaz értékeljük öket is !
M (vendég) [2014.06.22., 13:18][válaszolok] #107
Ez így dögunalom! Bedobhatna már valamelyik balos egy kis MARIPENT!
Egy kis városatyázás nagyon elkelne már!
nívea (vendég) [2014.06.22., 13:31][válaszolok] #108
Ami eszembe jut még az itt sokat emlegetett "ellenzéki" úrról:

Egy régi Hofi kabaréban hangzott el valami ilyesmi: Elvtársak! Mondjátok már meg neki, ez nem NÍVEA! Ez ..ar!

Eszembe jutott ez pl. a kommunális adóval kapcsolatos ügyben is: csak kente magára, csak kente tovább. Nem szóltak neki a sajátjai közül, hogy "ez nem NÍVEA"

A kabaréfelvételt sajnos nem találtam meg. Pontosabban a Hofi Géza féle felvételt nem találtam meg! A helyi úrral kapcsolatos kabaréfelvételek elérhetők a város honlapján, sőt a helyi újságok is megörökítették az kommunális adós-Níveás történetet.
Kabaré (vendég) [2014.06.22., 14:41][válaszolok] #109
Tudja e 108- as, hogy mit írkál ? Vagy szándékosan félrebeszél, vagy pedig nyomja a betanított szöveget . Javaslom nézze meg az ominózus felvételt és ha szerencséje van megérti a történetet , ha nem hát csak fújja tovább amire be van idomítva !
Maripen (vendég) [2014.06.22., 14:47][válaszolok] #110
Remélem megvan elégedve az unatkozó M , és mások, akik ezt a gyógyszert emlegetik sűrűn . Talán annyival korrigálnám a humorosnak szánt írásokat, hogy az a bizonyos gyógyszer kalmopirin volt / szájhagyomány szerint / . A tévesen hivatkozóknak viszont javaslom a kavingtont !
Forró nyár... (vendég) [2014.06.22., 15:07][válaszolok] #111
A 108 hsz. -az ügyeletes öleb,nyomja az előírt szöveget,javaslom vegyen be "valamit". Sicc... Majd csak lejár a mukaideje.
Ne reagáljunk rá , mert csak eltéríti ,a viszonylag érdemi vitánkat !
Tehát! Értékeljünk ,de mindenkit!!
Ne féljünk ,mert közszereplőkről van szó ,nekik ugyanis magasabban kell lennie a türési küszöbnek.
Természetessen, csak kultúráltan,tárgyszerűen ,és ne úgy mint a 108 hsz.
Jó lenne tudni ,hogy valójában hogyan értékelik öket. Ha már erre a VÁROSATYÁK .hu nem megfelelő.
atyák (vendég) [2014.06.22., 16:54][válaszolok] #112
Osztályzataim

Koncz F 3
Kiss A 4
Egeli Zs 4
Visi F 1
Heves J 2
Korondi K 3
Gál A 4
Bobkó G 4
Takács I 5
Értékelés (vendég) [2014.06.22., 17:38][válaszolok] #113
Nosza, rajta kedves kommentelők ! Ne csak a városatyák ?rtékel?seit bírálj?k, írják meg hogyan látják az egyes képviselők munkáját ! Csatlakozzanak a 111-es felhívásához ! Kezdjük a jobboldaliakkal, kőzűlük is névsor szerint az első : dr Egeli Zsolt alpolgármester .Óra indul .
X-bozon (vendég) [2014.06.22., 17:39] válasza erre: #111[válaszolok] #114
Úgy látom ha nem tetszik valamelyik hozzászólás, akkor az a hozzászóló mindjárt öleb. Furcsa egy felfogása van! Aztán kérdezném, hogy miféle érdemi vitát térített el? Gondolja, hogy például Önnel lehet vitatkozni? Hiszen ezt írja: "Ne reagáljunk rá.."
errr (vendég) [2014.06.22., 20:03] válasza erre: #110[válaszolok] #115
Mielőtt javasolna talán tájékozódnia illene mi is az amit javasol.
Nos írja le 100x: Cavinton.
Ahogy elnézem a maripenes doki valóságos szellemóriás volt magához képest mert ezek szerint ő legalább tisztába volt a drog nevével, hatásmechanizmusáról nem is szólván.
haraszt (vendég) [2014.06.22., 21:04][válaszolok] #116
Látható még valahol az a video, amit töröltek közben?
eltüntették (vendég) [2014.06.22., 21:49][válaszolok] #117
Nem látható sehol.Törölték.Láttam,hallottam és kiábrándultam!
Városatyák (vendég) [2014.06.22., 21:54][válaszolok] #118
Az osztályzatok:

Koncz F. 4
Kiss A. 4
Egeli Zs. 3
Visi F. 1
Heves J. 1
Korondi K. 3
Gál A. 3
Bobkó G. 4
Takács I. 3
Bukovszky Róbert [2014.06.22., 22:07][válaszolok] #119
youtube thumbnail
Kiss A (vendég) [2014.06.22., 22:12][válaszolok] #120
Kiss A miért kap 4-es osztályzatot?Nem is értem miért kell két alpolgármester?!Testületi üléseken látni,bár ott sem mindig,egyébként sehol nem jelenik meg ahol illene neki.Ha nincs ideje akkor ne legyen alpolgármester! Követhetné Egeli Zs példáját,rajta látszik,hogy érdekli a város,az emberek sorsa stb.
Atyák és gyermekek (vendég) [2014.06.23., 04:50][válaszolok] #121
Játszadozó gyermekek gondolatai, érdemtelen érdemjegyei (112, 118 hsz.)
117-nek (vendég) [2014.06.23., 07:00][válaszolok] #122
Árulják már el mi volt azon a törölt felvételen ? Ki rugná szét, kiknek a fejét ? Ha egyszer elhangzott és többen hallották. - látták, miért nem meri senki leírni azt ? Kinek a " becsületét" mentik ezzel ?
homokozó (vendég) [2014.06.23., 09:43] válasza erre: #121[válaszolok] #123
Nemtudom, mit értékelnek?
Minden ment a maga útján, azt a munkát pedig a fizetett alkalmazottak végezték. Semmi nagy dologban nem kellett dönteniük.
Odaadtak két iskolát (eddig) az egyháznak. Ennyi.
Ezután mit tudnak még tenni? Egyensúlyban tartani a költségvetést.
Ez sem fog nekik menni, mert ügyes emberek kilobbiznak dolgokat, és elszáll majd az egész. (ne legyen igazam)
ki meri (vendég) [2014.06.23., 10:25] válasza erre: #122[válaszolok] #124
Én láttam de nem fogom leírni.Nem kockáztatok mert nem szeretném elveszíteni a munkám.Többen így vannak ezzel...Bukovszky Robit kérdezze,ő talán lemeri írni
apropó (vendég) [2014.06.23., 12:33][válaszolok] #125
Így mehet ez nagyban is, sokan tudnak sokmindenről, de inkább befogják a szájukat. Ezért tart itt a város es az ország.
Bukovszky Róbert [2014.06.23., 13:45] válasza erre: #124[válaszolok] #126
Nem-nem én nem leszek senkinek a szócsöve! Való igaz, volt szerencsém látni s hallani -én fejberúgást nem hallottam még poén szinten sem- viszont asszem nem lenne korrekt, ha nyílvánosságra hoznám mivel az két ember magánbeszélgetése volt -hmmmm Öszöd- amit nem szántak a nyílvánosságra, az már nem -vagy talán igen????- az Ők hibájuk, hogy bizonyos munkatársaik alkalmatlanok a feladatuk ellátására s ország világ elé tárnak egy vágatlan átnézetlen anyagot.
nem merte (vendég) [2014.06.23., 15:01][válaszolok] #127
Tévedett.Nem merte.Volt szó fejberúgásról ugyanis azzal kedte a polgármester a mondandóját.
libsi (vendég) [2014.06.23., 15:30] válasza erre: #126[válaszolok] #128
Kitűnő politikus válhatna Önből... ...én ottse vótam....
Bukovszky Róbert [2014.06.23., 15:51][válaszolok] #129
A cikk címét nem tudtam bemásolni, szó szerint idézem; "Orbán leszopta Putyint"

A lengyel lehallgatási botrányban nyilvánosságra került hangfelvételeken a magyar miniszterelnök neve is előkerült. A lengyel elit nincs róla jó véleménnyel. A Mol vezetőjéről is rázós dolgok hangzottak el.

A Wprost lengyel hetilap által ma nyilvánosságra hozott beszélgetést a Gépnarancs idézte. Egy felvételen a lengyel állami olajtársaság, az Orlen vezetője, Jacek Krawiec beszélget Paweł Graś kormányszóvivővel. Krawiec szörnyülködve említi, hogy Magyarország orosz atomerőművet épít, amihez tízmilliárd eurós orosz hitelt vesz fel. A cégvezető szerint ?Orbán leszopta Putyint?, az orosz elnök ?felcsapott farokkal sétál örömében?.

Krawiec azt is említi, hogy Magyarországon találkozott Hernádi Zsolttal, a Mol vezérigazgatójával. A 444 fordítása szerint ezen a beszélgetésen elhangzott, hogy a horvát vesztegetési botrány miatt körözött Hernádi Zsolt pere Magyarországon zajlik le, és a vádat ügyészként a Mol jogi igazgatójának felesége képviseli, aki fel fogja menteni Hernádit az ügyben, amit minden EU-tagállamnak el kell ismernie.

Az elmúlt hét óta hatalmas politikai vihart kavart a Wprost azzal, hogy lengyel politikai vezetőkről kompromittáló beszélgetéseket tesz közzé. Így kiderült, hogy Donald Tusk jelenlegi lengyel elnök 2005-ben a választási kampányban kifizette riválisa adósságát, hogy az cserébe visszalépjen és Tuskot támogassa. Azt nem tudni, hogy ki és kinek a megbízásából készítette a felvételeket.
Ezt már csak én teszem hozzá; "Lengyel Magyar két jóbarát"
Itt az eredeti cikk; http://www.hir24.hu/belfold/2014/06/23/orban-leszopta-putyint/
libsi (vendég) [2014.06.23., 16:22] válasza erre: #129[válaszolok] #130
Na igen, amikor lehallgatnak valakit, az mindjárt más.
Véletlenül meghallani valamit, az már nem szép dolog.
Remélem, fejek nem fognak, de a könnyeim, azok hullanak....
Bukovszky Róbert [2014.06.23., 16:23] válasza erre: #128[válaszolok] #131
Soha ismétlem SOHA, nem lenne belőlem jó politikus! A 2010-s önkormányzati választások előtti utolsó napokban győzött meg erről egy igaz Barátom, belátom igaza volt, nem véletlen kértem az utolsó napokban a közeli ismerőseimet, ne szavazzanak rám! Biztos nem emlékszik, de anno így köszöntem meg; "köszönöm azoknak akik megtiszteltek a szavazatukkal és külön köszönöm azoknak akik nem!"
Sajnos nem tudom az érdekeimet nézni, ha véleményem van, vagy gazságot, gonoszságot, igazságtalanságot tapasztalok azt bárhol bármikor, bárkinek elmondom, nem tudom tartani a pofámat. Sajnos én pl alkalmatlan lennék az un "frakció fegyelem" betartására is. Tudom én, hogy ez így nem helyes, de mit is tehetnék ilyen vagyok s vélhetőleg már ilyen is maradok. Viszont asszem inkorrekt lenne, egy nem nyílvánosnak szánt magánbeszélgetés tartalmát közzé tenni.
Robinak (vendég) [2014.06.23., 17:38] válasza erre: #131[válaszolok] #132
Miről beszél?Az a beszélgetés nyilvánossá lett téve abban a pillanatban amikor felkerült a netre.Ne tegyen már úgy mintha csak ön látta vna és mindenki arra várna,hogy nyilatkozzon.Nevetséges.
Közeg (vendég) [2014.06.23., 17:59][válaszolok] #133
Na,ebben a közegben vállalja fel valaki az ellenz?ki szerepet ! Valami nagy-nagy gal?dság hangzott el a legutóbbi testületi ülésen, vannak akik ezt hallották is . Azonban jó magyar szokás szerint "ne szólj szám, nem fáj fejem" , megazt?n nem is merem felvállalni, mert ki tudja mi lesz a következménye. ! Ugyanakkor megy a duruzsolás, hogy igy alkalmatlan a pm., meg úgy kell velük szembeszállni ! Persze csinálja más, amikor aztán bekövetkezik a változás, majd megjelennek a reménybeli haszonélvezők ! Akkor majd mindenki vállalja a most nemlétező ellenzékiséget ! Véleményem szerint az is hülye, aki a sok kibic unszolására elvállalja a változást akarók vezető szerepét ! Nem kell ide változ?s, mindenkinek jó ez így . A haszonélvezők élvezik a hasznot, a többiek pedig kussolnak és közben szidják a hatalmon lévőket . De tenni ellenük azt nem ! Majd ha a gesztenye ki van kaparva , na majd akkor előjönnek rejtekügből és élvezik a változ?s esetleges előnyeit !
libsi (vendég) [2014.06.23., 18:07] válasza erre: #131[válaszolok] #134
Nem Marinéniről beszélgetett két ember a vaddisznóban. Az privát, és magán.
Magánbeszélgetések (vendég) [2014.06.23., 18:09][válaszolok] #135
Nem tudom kitől és mi hangzott el, de ha az a testületi ülésen történt, akkor az igenis nyilvános ! Ne szépítsük itt a dolgot, mert akkor cinkossá válnak mindazok, akik most falaznak annak a valakinek ! Javaslom haladjunk szépen sorban ; ha jól értettem a 127 - es hsz kimondja a polgármester ragadtatta el mag?t valakik kel szemben .ebben az esetben neki kellene felv?llalnia a kellemetlen beismerést és elnézést k?rnie azoktól, akiket érintett durung kiszólása . Már ha ő volt és van benne fikarcnyi becsület !
libsi (vendég) [2014.06.23., 20:36][válaszolok] #136
Felháboritó! Soha nem tagadtam Istent, de akkor is:
Szégyeljék magukat, akiknek ezt köszönhetjük! Eladták pénzért a mások lelkét!
http://www.szerencsihirek.hu/85-hirek/1661-halaado-szentmisevel-zarult-a-tanev
jadviga (vendég) [2014.06.23., 20:51][válaszolok] #137
Ha most lennék kisiskolás, a szívroham jönne rám, ha három mogorva arcú pap ülne velem szembe minden iskolai rendezvényen. Csak sajnálni tudom a gyerekeke.
szívroham (vendég) [2014.06.24., 09:11][válaszolok] #138
Miért az óvodában nem jöhet rá a szívroham a a gyerekekre meg a szülőkre is?Vagy ott az óvónők mindíg a gyerekek között vannak???????
óvodának (vendég) [2014.06.24., 13:33] válasza erre: #138[válaszolok] #139
Valamit nagyon mellé olvasott.Az óvoda nem az egyházé,vagy kegyed ott is látott papokat???????
refi (vendég) [2014.06.24., 13:58] válasza erre: #139[válaszolok] #140
Majd lesznek.
Itt a jó hir a röfiknek:
http://www.boon.hu/ket-refi-egy-iszlam-es-ruszin/2584179
szívrohamnak (vendég) [2014.06.24., 16:37][válaszolok] #141
Miért? Valami történt az óvodában, amitől szívrohamot lehet kapni?
libsi (vendég) [2014.06.25., 11:13] válasza erre: #139[válaszolok] #143
2013, sorrend: Kat. Ref. Ev.

Óvodák: 129, 59, 28
Általános isk.: 214, 105, 15
Szakiskola: 25, 8,
Gimnázium: 78, 33, 15
Szakközép isk.: 51, 16, 16

Fogják még ott ijesztgetni a gyerekeket.
Köszönje meg a majdnem diszpolgár orbánnak, és azoknak, akik "mindem módon a kedvébe járnak"
Összes hozzászólás: 149 db (44 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 5 db (3%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.