Hírek
Az erőmű-botrány és a taktaharkányi ötlet a HírTV-n
Dátum: 2008.12.26., 19:27Megtekintve: 3528Értékelés: 4.82Címkék: erőmű, világörökség, taktaharkány, hírtv

A HírTV Keresztmetszet című műsorának egyik része az egyre hevesebb vitákat és immár országos botrányt is kiváltó szerencsi szalmatüzelésű erőművel foglalkozott. A témában megszólalnak Szerencs, Tokaj, Tarcal és Tállya polgármesterei, valamint a megyei közgyűlés elnöke is. Az adás második részében részletesen bemutatják Varga László, Taktaharkány első emberének erdőtelepítéses ötletét, amelyről korábban már mi is hírt adtunk.
A felvétel ide kattintva le is tölthető (jobb gombbal kell rákattintani, majd böngészőprogramtól függően általában a "Hivatkozás mentése más néven..." vagy a "Cél mentése másként..." lehetőséget kell választani).

Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Sono Io/vendég/ (vendég) [2008.12.27., 20:43][válaszolok] #1
Mi az ,hogy most egyszer csak nem kérnek a világörökségi címből? Kik? Megkérdezték a teljes világörökségi település polgárait? Azt hiszem nem egyedül kérdezem,hogy milyen címen dönt helyettem R.E.né,Osika J.,Hlivják L.? A többi település polgármestere nem nyilatkozott NEM-mel,csak hivatkozott rájuk R.E.-né. Próbálják már ki a népszavazást! A nép nincs benne csak a megvehető polgármesterek.!Nagy felhajtással megépíttette R.E.-né a világörökségi kaput...és most nem kér belőle?!...megáll az ész ezen a határozott magatartáson! Lényeg:átadási ünnepség,bankett. Magyarul:6 év alatt semmi nem jutott eszükbe csak a környezetkárosító 5o MW-os erőmű! Nehogy R.E.né ítélje már halálra Szerencset!Egyetértek az előttem szólóval:"...miért nem védte ilyen hévvel a cukorgyárat a bezárás ellen?..." Az ORSZÁG számára valóban csak presztizveszteséget jelent a munkája? Bele tud még nézni a tükörbe? Jó lenne,ha végre tudomásul venné,hogy valóban nem nőnek az égig a fák!Egy-két választási ciklus...és a történelem?-unokáink hogy fogják emlegetni őket?
Ne butítsunk már...áááá (vendég) [2008.12.28., 17:03][válaszolok] #2
Van akinek semmi sem drága! Igenis népszavazást MINDEN KÉRDÉSRŐL!! Nem azért lett választva Polgárm., Megyei Közgy. elnök, miniszterelnök, hogy ők döntsenek, hanem hogy mi, a nép döntsünk MINDENRŐL!! KERÜL AMIBE KERÜL!! Döntsünk mi, mint ahogy a VÖ. cím elfogadásáról!! Ki tudhatta ez mivel fog járni?? Senki. Szerencs amúgy sem kellett bele a magterületbe, mert Magda Gábor urat sem szerette Májer úr, mint ahogy R.E-nét sem, mert Szerencs nem Tokaj fennhatósága alatt, hanem tőle függetlenül szépen fejlődött és gyarapodott mindig. Halálra pedig az akarja ítélni Szerencset, aki meggátolja a munkahelyteremtést!!!!
Kedves SONO IO (vendég) [2008.12.28., 23:14][válaszolok] #3
"Mi az, hogy..." "megáll az eszed"?! Majd 2010-ben fog igazán megállni, amikor jön majd a FIDESZ. No akkor majd nagyot fogsz nézni :o) hogy tényleg ezt akartad-e? Biztosan igen.
Sono Io /vendég/ (vendég) [2008.12.29., 19:26][válaszolok] #4
Felőlem holnap is jöhet a FIDESZ,hátha még rendbe tudná tenni az ország dolgait! Egyszer már bizonyítottak,nem nőtt úgy az államadósság mintha éjjel-nappal öntöznék,hanem csökkent és gazdasági vonatkozásban élen jártunk.Most hol vagyunk? Emeld meg a béka fenekét-ott, alatta!Hol élsz?-nem hallottad,hogy semmi perc alatt eltűnt 2oo Milliárd?/ Ebből 12oM.már a jövő év költségvetéséből!!!!/ Ha már megadóztatták azokat az adományokat is,melyből a hajléktalanokat etették meleg étellel karácsonykor a karitatív ,jótékonysági szervezetek-nincs rá szó,hogy kik ők!Ennél aljasabb kormány nem sok helyen lehet.Én ezeken nézek nagyot,az ilyen embertelen döntéseken.Amúgy a munkahelyteremtést senki nem gátolja ha az ésszerű és nem a környezet ártalmára van. Valóban nem kellene tovább butítani!-ha nem tudja,hogy milyen esetekben kell a népszavazás kieszközölni,tényleg ne butítson tovább! Ami a világörökségi címet illeti-!a név magáért beszél,akárki tudhatta,főleg aki illetékes volt az elfogadására.
nóném (vendég) [2008.12.31., 18:27][válaszolok] #5
Aki ennyire agitál, arról még azt is gondolhatnák az olvasók, hogy talán anyagi érdeke fűződik hozzá::)))) Hogy bizonyítottak??!! Egyet s mást ja. Sosem értettem (pontosabban: de igen!) miért akarják egyesek egyik vagy másik oldalt úgy beállítani, mintha hatalomközelben különbek lennének az előzőnél::((((
Névtelen (vendég) [2009.01.01., 17:16][válaszolok] #6
Miért nem vártam jobb véleményt?-mindenki magából indul ki és csak annyi ésszel tud gazdálkodni amennyi van!
Névtelen (vendég) [2009.01.02., 22:22][válaszolok] #7
Ezt aztán nem sok értelme volt leírni, mivel teljesen nyilvánvaló - és magától értetődő dolog. De sebaj, főleg ha ezért is jár a plussz "bónusz" :))))
Összes hozzászólás: 8 db (0 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 1 db (12%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.