Hírek
Fiatal párt gázoltak Tiszalúcon, a lány meghalt
Dátum: 2010.03.18., 22:59Megtekintve: 8241Értékelés: 2.25

Meghalt egy ember Tiszalúcon, mert elütötte egy autó, amelyet egy feltehetően ittas sofőr vezetett - közölte a rendőrség csütörtökön. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője elmondta: a baleset Tiszalúc belterületén történt, ahol egy 22 éves lány és egy 25 éves fiú sétált. A fiatalokat egy autó elgázolta, a lány meghalt.
Az elsődleges adatok szerint a személygépkocsi sofőrje ittasan, nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően vezette járművét, ráadásul a baleset után segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A gázolót a rendőrök elfogták. A halálos kimenetelő gázolás elkövetésével egy 39 éves tiszalúci férfit gyanúsít a rendőrség, akit a Szerencsi Rendőrkapitányság, valamint a megyei főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának munkatársai közösen kutattak fel. A B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett tiszalúci B. Sándorral szemben segítségnyújtás elmulasztásának megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Forrás: Délmagyar, képünk illusztráció

Az ittas gázoló férfi több forrás szerint cigány származású. A Barikád hírportál már a hivatalos hír érkezése előtt leközölt egy olvasói levelet, amely további részleteket árul el az ügyről:

"18 óra tájban B.Sándor és társa(i) elgázolták a házuk kapuján kilépő 22 éves lányt és barátját Tiszalúcon. A lány a helyszínen meghalt, barátját kórházba szállították, de nem biztos, hogy túléli sérüléseit. A tettesek a helyszínről elmenekültek. A helyszínelés még most is tart. Az elhagyott autót megtalálták, de a tettesek elmenekültek, akiket nagy erővel keres a rendőrség. Ennek a férfinak a testvére szintén ugyanilyen halálos gázolás miatt tölti börtönbüntetését, aki akkoriban unokatestvérét gázolta halálra motorjával."

A Kuruc.infó egy olvasói levele még többet elárul a tettesről. Mivel hazánkban a legtöbb jogai jelenleg a bűnözőknek vannak, a leírtakat nem merjük újraközölni, de akit érdekel, itt elolvashatja.
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
MMM [2010.03.18., 23:19][válaszolok] #1
Meddig kell még ezt eltűrnünk? Integráció, nesze!
np (vendég) [2010.03.19., 20:08][válaszolok] #2
Túrórudit lopó Pistike???
gaga (vendég) [2010.03.22., 09:33][válaszolok] #3
Sajnos az a baj hogy nem fogja megkapni a megérdemelt büntetést a testvére sem kapta meg a méltó büntetését pedig 2 kisgyerek maradt apa nélkül amikor halálra gázolta a férfit!!!!!!!
Jobbik Oldal (vendég) [2010.03.23., 18:59][válaszolok] #4
ilyenkor hol van a rendőrség?? ilyenkor miért nyomoznak??miért nem Életfogytiglani az a 22éves lány édes anyja most mit élhet át??és a testvérei?? 22évig csak nevelte lányát és most egy ilyen mocskos cigány végett??hurkot a nyakára ez nem mehet tovább már mi vagyunk a kissebbség
MMM [2010.03.24., 08:06][válaszolok] #5
Érdekes, olyan nagy itt a csend. Most senki nem ellenzi a szilánkosra törést?
Hádám [2010.03.24., 10:19][válaszolok] #6
Na igen... én is erre lennék kíváncsi... a tévé se nagyon emlegeti a dolgot...
Zsolt (vendég) [2010.03.24., 11:44][válaszolok] #7
Arra azért volt esze az elkövetőnek hogy másodmagával visszamenjen a helyszínre és eltüntesse a holttestet. Csak ez legnagyobb bánatára nem sikerült, mert a lány édesanyja meglátta és már szaladtak is gyáván. Az biztos hogy nem szabad egy kalap alá venni a romákat, mert nekem is van normális, dolgozó, adófizető roma ismerősöm, de akkor se különböztessük meg őket, amikor segélyt, vagy büntetést kell adni nekik.
kis tatár (vendég) [2010.08.31., 20:04][válaszolok] #8
há igen én is el menekültem volna a hejszinröl
persze késöb önkét menék be a rendörségre és adnám fel magam mert igy hejjes de ha ha az elkövetö el menekült .. meg lehet érteni (fél a börtöntöl) na ennyi
egy lakos (vendég) [2010.10.12., 20:12][válaszolok] #9
Tiszalúcon lakom, nem is messze a helyszíntől. Borzalmas ami történt. Tv-be nem szóltak semmit az ügyben , nem is tudom miért. A családnak a kapujára kitettek másnap egy koszorút(nemtudom milyet meg ki de ki volt téve.).A család azóta árulja a házat de nem kelt még el. Botos Sándor egy uzsorás semmirekellő cigány, És az az elszomorító hogy 5 évet kapott. CSAK. egy ember élete 5 évet ér? Nemtudom eldönteni hogy mit kellene csinálni egy ilyen emberrel, de élni nem kellene hagyni.
marica (vendég) [2011.08.09., 16:29][válaszolok] #10
nem is így történt!!!!!!!!!!
Összes hozzászólás: 11 db (11 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 1 db (9%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.