Hírek
Ajánló: Szoborfák (ingyenes filmvetítés) + előzetes
Dátum: 2011.12.07., 21:59Megtekintve: 13616Értékelés: 1.00

A várhosszúréti (felvidéki) Nagy Györgynek minden oka megvolna arra, hogy otthon ülve sajnálkozzon a balszerencséjén. Ám Gyuri nem éppen ilyen; világéletében mozgékony alkat, dolgos ember és született szervező volt. Egy évig ült tolószékben, majd újra megtanult járni, és több – köztük szlovák – barátjával megalapította a Gömöri Kézművesek Társulását. A szervezetnek azóta háromszázat is meghaladó tagja és partnere van.
A más kultúrákat nemcsak tisztelni és elfogadni, hanem szeretni is tudó emberek közössége az egész Európai Unió számára példamutató. Az életszemléletük nyíltan kimondja: az ükapáink dolgai okán nem lehet a gyermekeinket félelemre vagy gyűlöletre neveléssel büntetni.

Előzetes: az előzetest nem lehet beágyazni, de IDE KATTINTVA megtekinthető. A dokumentumfilm 2010-ben készült, hossza 50 perc. További információ itt olvasható az alkotásról.

Helyszín: Jobbik iroda (Szerencs, Rákóczi út 44.)
Időpont: 2011. december 9. (péntek) 18.00 óra
Belépés: díjtalan

A vetítésen a rendező, Vereb Vean András is jelen lesz, aki a rendezvény végén a közönség kérdéseire is válaszolni fog.

Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Vidéki (vendég) [2011.12.07., 22:25][válaszolok] #1
Végre, a régi egyetemi filmes kluboknak, Filmmúzeumnak látom itt a folytatását, újra kezdését! Sok sikert a nemes kezdeményezéshez, kívánok sok-sok érdeklődőt,támogatót,nézőt...és szép ünnepeket!!!
Összes hozzászólás: 1 db (1 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.