Hírek
Feljelentette Gyurcsányékat a másik Összefogás
Dátum: 2014.02.10., 22:58Megtekintve: 5337

Az Összefogás Párt feljelentést tett "név-, szlogen- és védjegylopás, valamint az ezekkel összefüggő választási csalás miatt". Szepessy Zsolt pártelnök hétfőn személyesen nyújtott be feljelentést ismeretlen tettesek ellen a Legfőbb Ügyészségen. Az Összefogás Párt közleményében emlékeztetett, hogy korábban levelet írt az Összefogás miniszterelnök-jelöltjének, Mesterházy Attila MSZP-elnöknek, és kezdeményezte "a névlopás által kialakult helyzet tárgyalásos tisztázását", ám megkeresésére nem kapott választ - írja a HVG.
Szepessy Zsolt a név-, illetve szlogenhasználattal kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet, hogy a baloldali pártszövetség nevében Szigetvári Viktor és két társa is tett már feljelentést, ők azért, mert szerintük a kormánypártok saját kampányukhoz elorozták a kormány "Magyarország jobban teljesít!" szlogenjét.

"Ugyanezek az önérzetes úriemberek nem láttak abban semmi rosszat, hogy az Összefogás Párt nevét - szerintük csupán egy szlogent - ők maguk is használják. Hogyan is van ez?" - vettette fel.

Közölte, nem akarnak szótlanul elmenni "ekkora álszentség mellett", ezért döntöttek úgy, hogy ők is feljelentést tesznek.

Azt írták, szerintük az "összefogás" név a magyar politikai életben az elmúlt öt évben jól bejáratott védjegy, szlogen egyértelműen az Összefogás Párthoz kötődött, a választók ezen a néven tudják azonosítani a pártot és tevékenységét. Közölték, az Összefogás Párt jelentős összegeket költött nevének, szlogenjének, védjegyének megismertetésére, ezért az komoly anyagi és szellemi értéket is képvisel.

Úgy látják, más pártok és civil szervezetek is használták ugyan az összefogás szót, ám mindig figyeltek a megkülönböztethetőségre. "A nyolc év rossz kormányzás alatt elkényelmesedett és önteltté váló baloldali vezetők most szakítottak ezzel a kimondott-kimondatlan szabállyal, és egy az egyben, már a látszatra sem adva, ellopták tőlünk az Összefogás nevet, és azt saját választási kampányukban használják" - írták.

Forrás: HVG
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Dőzsölés (vendég) [2014.02.11., 05:40][válaszolok] #1
Nem tudom min csodálkozik Szepessy úr, hiszen Gyurcsány már 2006-ban közölte, hogy lopnak és hazudnak!
Hádám [2014.02.11., 10:28][válaszolok] #2
Ezt sosem fogom megérteni... Ismeretlen tettes ellen?? Konkrét pártszövetség ellen, akiknek konkrét vezetői vannak, akik konkrét felelősséggel rendelkeznek!
libsi (vendég) [2014.02.11., 18:54] válasza erre: #2[válaszolok] #3
Ha sosem, az elég nagy baj. Főleg, ha politikusi ambicióid is vannak.
Mert ha rámutatsz valakire, és felmentik, akkor elég nagy bajba kerülhetsz.
Nem kell doktornak lenni, hogy miért ismeretlen a feltételezett tettes?
Mert igy következmények nélkül blamálhatsz bárkit, akit akarsz. Nem ismerős a sztori? Hello!
Hádám [2014.02.12., 10:50][válaszolok] #4
Mit kell azon "blamálni", hogy konkrétan ellopták a nevet? De ugyanez a helyzet a rendőrséggel is! Ha Kis Pistát kirabolja Kolompár Dezső, bemegy a rendőrségre, feljelentést tesz, nagy valószínűséggel "ismeretlen tettes" ellen indul eljárás, mint ahogy az számtalanszor bebizonyosodott.... Ismeretségi körömben is nem egy incidens történt már, ahol konkrétan nevén nevezve történt feljelentés, mégse "találták meg" az elkövetőt.... Velünk is történt már úgy 2005 környékén hasonló eset... a rendőr maga mondta meg kik az elkövetők és hogy "jobban járok, ha nem foglalkozok velük"....

Nyilván el kell választani a szándékos rágalmazást a tényleges cselekményektől, de mindent nem lehet ismeretlen tettesként kezelni... röhejessé válik az egész igazsság(jog)szolgáltatás, ha még eddig nem lett az....
alkalom (vendég) [2014.02.12., 10:59][válaszolok] #5
Kiváló alkalom Szepesinek, hogy a sajtóba kerüljön. Monokon is leváltották.
harcos (vendég) [2014.02.12., 16:19][válaszolok] #6
Hát, ha csak azon múlik, hogy a sajtóban szerepel valaki....akkor nem bánom, legyen
http://444.hu/2014/02/11/akik-mindent-ki-tudnak-hozni-a-facebookbol-mengyi-rolan ...
elég volt! (vendég) [2014.02.14., 17:44][válaszolok] #7
Hadam- Ön javíthatatlan--néha már-már azt gondolom ,hogy korrekt, de kibűjik belőlle az egysíkúság.
Nemrég ,valaki elmagyarázta az Eu-val kapcsolatossakat,akkor csak nyögdécselt---most meg megínt írja a butaságait.
vélemény (vendég) [2014.02.15., 13:31][válaszolok] #8
Néhány vélemény a hsz-ekhez.:
-az Eu-hoz tartozás ,elönyöeit megkérdőjelezni,a tudatlanság, informálatlanság ,és e politikai elfogúltság.Nem érdemes az ezt a véleméyt megfogalmazókkkal vitatkozni.
A Hadam nevű nagyokos ,szapúlja az Uniót,mikőzben,az Önkormányzatnál ,Uniós pénzekből megvalósitott ,munkák után gazsulál! No comment! Öt,és hasonlókat a tények nem érdekelnek. Ez Londonban ,és a magyar bíróságon már jól megodották.
B.R- joggal büszke lehet a fiára !!,egyben sokat is árt neki ,ezzel a megosztó reklámmal. Hagyja ,hogy a fia eredményei ,természetes módon követeljenek elismerést,
-Egyébb- kár vitatkozni ,a választási esélyekről ,alakulnak azok maguktól is,gondolva a kir.média 30 percenkénti hurrá propagandájára. Ez mindenképpen kontra produktív!!!,és már kezd az emberek hócípője tele lenni.
Milyen érdekes az is ,hogy a kedves vezető ,vagyoni helyzetét forszírozni milyen skandallum !!,még szerencse,hogy az aki forszírozza nem könnyen adja
fel.
-A hehyi politka ,majd 04.06 után -addig is vagy korrekten mimdent ,és mindenkit ktitizáljunk ,vagy ,-ősszpontosítsunk az első választásra.
azé aki megműveli??! (vendég) [2014.02.15., 14:47][válaszolok] #9
Nem Err védelmében--de tudja -e,általam sem tisztelet Jobbikos,hogy a kiosztott főldek 70 százalékat néhány "szerencsés",még a maradék részt a kisemberek kapták.
Sokan ,akik hosszú idő ota ,művelték ,vagy állatokat tartottak,nem kaptak területet.
A " szerencsések" között ,van műkörmös,tetőfedő,és persze sok jóbarát..
Ehez statsztálnak Önök!
jobbikos (vendég) [2014.02.15., 19:11] válasza erre: #9[válaszolok] #10
Na megint előkerült a gépelni is képtelen barátom És megint látszik, hogy valami alternatív valóságban élhet, amikor indulatosan a következőt írja:

"Ehez statsztálnak Önök!"

http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/alapelveket_fogadott_el_ujabb_ulesen_a_fol ...
http://index.hu/belfold/2013/06/21/balhe_a_parlamentben_a_foldtorveny_szavazasan ...

Látszik, hogy halvány lila segédfogalma sincs a napi politikáról, pedig ezzel aztán tele volt az összes híradó. Persze feljebb nagyon "elegánsan" rövidre tud zárni egy vitát azzal, hogy idézem: "Nem érdemes az ezt a véleméyt megfogalmazókkkal vitatkozni." És remélem tudja, mennyire érdekel, hogy egy két szót hibátlanul leírni nem tudó, fantáziavilágban élő ember tisztel-e engem vagy sem
9-nek (vendég) [2014.02.15., 20:12] válasza erre: #9[válaszolok] #11
Megkérhetném, hogy tanuljon már meg írni!
hahaha.. (vendég) [2014.02.16., 13:35][válaszolok] #12
Jobbikos--nem vagyunk barátok,mert azokat megválogatom.
-- lehet ,hogy vétettem helyeírási hibát ,de a tartalom az
hibátlan.
Amit itt Hadam-al összezagyválnak, az több mint nevetséges!
Statiszták.
errr (vendég) [2014.02.16., 18:30][válaszolok] #13
Csak egy kérdés. Szepessy urat nem sikkasztással vádolták?
S mi lett az ügy vége? Mielőtt még feljelentgetne.
statiszta (vendég) [2014.02.16., 19:43][válaszolok] #14
Szanalmas...jobbikos erolkodes. :P
Hádám [2014.02.16., 22:10] válasza erre: #8[válaszolok] #15
"az Eu-hoz tartozás ,elönyöeit megkérdőjelezni,a tudatlanság, informálatlanság ,és e politikai elfogúltság.Nem érdemes az ezt a véleméyt megfogalmazókkkal vitatkozni."

Világos! Ne is vitatkozzunk erről, ha más felhoz ellenérveket, az csakis hülye lehet.... Írták az unió pozitív dolgait, én meg leírtam a negatív oldalát, erre lehülyéznek... gratulálok!

De azért nézzük pár TÉNY-t amit ha nem lát, akkor nincs is értelme tovább "vitáznunk", mert falra hányt borsó szindróma áll fenn! És még nekem mondja, hogy "nem érdekelnek a tények..."

1. Számtalan gyár bezárása... TÉNY!!
2. Számtalan kisvállalkozás tönkremenetele a multik térhódítása miatt... TÉNY
3. Rabszolgabérek ugyanezen multiknál.... TÉNY
4. Esztelen termékfelvásárlási díjak és árak a magyar termelőkkel szemben..TÉNY

Ez csak néhány, de nem is érdemes tovább sorolni, ha nincs szellemi kapacitás a "vételre" :D

Uniós pályázati pénzekből is "igen jó" építkezni... fektess bele több tíz milliót és ha kötözködtek 3 hónapot, akkor majd fél év múlva talán ki is fizetik az utó finanszírozott pályázatot.. Addig meg old meg miből élsz és miből finanszírozod a többi munkát, vagy a lehetetlen kamatokat, ha hitelből lett "előfinanszírozva" a projekt... Tényleg mennyivel "jobb" ez, ahhoz képest, ha az finanszíroz, aki építettet és nem a vállalkozó...
errr (vendég) [2014.02.18., 19:01][válaszolok] #16
Höhöhö. Mint akit felhúztak... csúnya EU, pfújj EU.
Bukovszky Róbert [2014.02.19., 10:04] válasza erre: #15[válaszolok] #17
Ádám, Ádám amikor kezdem azt hinni, hogy megkomolyodsz mindig írsz valami .....t! Ismered a klasszikust "a tények makacs dolgok .."!
Kérlek segíts már pontosan melyik gyár/ak -hisz számtalant írtál- zártak be az EU-s csatlakozásunk óta? Erről a rabszolgaságról meg talán kérdezz meg valakit aki az Audinál vagy a Mercinél dolgozik, esetleg mondjak kisvárosunkból olyan vállalkozást ami aztán igen Magyar, meg Nemzeti meg sorolhatnám a jelzőket 'oszt a kollégák meg csontig kivannak zsigerelve? Írtam már zavarjuk ki a Jabilt, Pre-castot, Bosch-t, tescot, audit, mercit, meg rendeljük haza azt a néhány százezer embert akik az unióban dolgoznak, stb-stb aztán meglátjuk hová is jutunk.
Hádám [2014.02.19., 12:22][válaszolok] #18
Na Robi, ezzel az Audi-Merci dologgal pont mellélőttél, mert éppen ezek az emberek panaszkodtak a legjobban... kezdődik az egész 3 hónap betanítással Németországban, ahol kb 350-400 ezer forintnak megfelelő pénzt kapnak....DE!!! (Ha itthon felmond, hamarabb mint a szerződés engedi, a különbözetet vissza kell fizetnie!) Utána következik 3ad fizetésért a magyarországi munka, 4 műszakban, ahol kb úgy beszélnek velük mint egy ócska senkiházival, mindent levonnak, minden felelősség rájuk hárul stb-stb.... Nem egy hírportálon jelent már meg erről cikk is, azt hittem szoktál tájékozódni! :)

Nos a gyárak... csak párat szedtem össze (11), de több is lehetne, ha kicsit nekifeküdnék....

Cukorgyár:

Petőháza 2007
Szerencs 2007
Szolnok 2007
Kaba 2006
Hatvan (2003)

http://www.mfor.hu/cikkek/Az_unios_penzek_okozhattak_a_magyar_cukorgyarak_veszte ...

Egyéb:

Ikarus 2007
Debreceni dohánygyár 2004
Egri dohánygyár 2004
Diósgyőri Acélművek 2009
Budapesti Konzervgyár 2009
Audi (vendég) [2014.02.19., 13:06][válaszolok] #19
Juttatási csomagunk
Alapbér + teljesítményfüggő mozgóbér
13. Havi bérkifizetés
Nyereségfüggő prémium-kifizetés a teljesítmény arányába, a 2011?ben átlagosan másfél havi munkabér
Folyamatos piackövető bérigazítás
Az évente kétszer történő személyes teljesítményértékelés során kerülnek meghatározásra munkatársaink személyes és területi céljai, illetve ekkor kerülnek kiértékelésre az előző féléves eredmények
További pénzbeli és nem pénzbeli kiegészítő juttatások az éves munkabér akár 20%-ának megfelelő értékben, például:
Cafeteria (összege 2011?ben 400.000 HUF évente)
Egyszeri építési, lakásvásárlási és -felújítási támogatás (500.000 HUF)
Támogatott autóvásárlási program (konszernautók vásárlására)
Szakmai ?és nem szakmai továbbképzések, tanfolyamok támogatása
Jelentős kedvezmények partnervállalatainknál (pl.: kedvezményes hitelkonstrukciók, kedvezmények műszaki cikkek vásárlására, stb.)
Önkéntes nyugdíjpénztári számla nyitása, melyen a vállalat a bruttó alapbér 4%-ának megfelelő összeget helyez el havonta
Az audi oldalán van leírva,szóval nem tudod miket hord itt össze...
gyárak (vendég) [2014.02.19., 13:32][válaszolok] #20
Óh tisztelt mindentudó!Felsorol itt gyárakat amik bezártak. De vajon tudja-e ezeket mikor adták el és kinek? Na azokat kérje számon, mert amit eladtak azzal a z új tulajdonos azt csinál amit akar. Legfeljebb olyanok mint maga is , most keres helyi bűnbakokat. Tudja arra a vonatra ami elment, arra nem lehet felszállni..Amit mond az csak a szavak puffogtatása.
De engem nem is ez érdekel.Hanem az ,hogy az a 1000 munkahely hol van amit itt KOncz Ferenc ígért??? Őt akkor csak ezért választották meg. Nem teljesített-mehet!
20-nak (vendég) [2014.02.19., 13:43][válaszolok] #21
Most már minden témánál az 1000 munkahely a főszereplő, KF mehet, mert nem teljesítette, amit ígért. Szegény ember az, aki még ígérni sem tud.

Na, akkor most az ellenzék mit fog beígérni? Mit fog kitalálni? 2000 munkahelyet, segélyhegyeket, kenyeret és cirkuszt, A lokálpatriótás is csak arról beszél, hogy Szerencsen hányan élnek szegénységben, majd ő megoldaná a problémájukat. Hát akkor rajta!!! Csatára fel!!! Ha Önöknek egy ilyen arrogáns, pökhendi kell, akkor tessék. Bár valaki nemrég még azt írta, hogy ezek a jelzők KF-re illenek. Azért ezt cáfolnám.
helyben lakó (vendég) [2014.02.19., 14:40][válaszolok] #22
Örültem neki, hogy a Bakó utcaiak ügyével végre foglalkozik valaki. A tényfeltáráson kívül azért meg kellett volna szólaltatni a tervezőt vagy a kivitelezőt vagy a műszaki ellenőrt, valakit azok közül, akik a nevüket adták, s tisztességes munkadíjat kasszíroztak. Ezzel ugyanis nincs megoldva semmi. Azt a szerkesztői módszert viszont nem tartom helyesnek, hogy a másik felet soha sem kérdezik meg. Sárkány Úr! Ön ezt tanulta az újságíró iskolába? Ideje lenne feleleveníteni ismereteit.
21-nek (vendég) [2014.02.19., 15:36][válaszolok] #23
Téved!
1. Az nem arrogancia, ha valaki meg meri mondani, hogy bizony Szerencsen sokan szegénységbe élnek és félnek is az emberek.
2.Az embereket nem kell hülyének nézni.Sokan csalódtak Koncz Ferencben, mert semmit se teljesített. Ezért már leírták, Koncz Ferenc polgármesterségének itt a vége !
3. Mindenki tudja, hogy nem halat kell adni az embereknek,/ mint 2010-ben a kampányban/ , hanem hálót, hogy tudjanak halat fogni az éhezők.
Aki ezt nem látja, talán az a pökhendi.
egyensúlyvesztés (vendég) [2014.02.19., 15:51] válasza erre: #22[válaszolok] #24
Mit várt Önt a sárkány féle Tv-től? Kiegyensúlyozott és elfogulatlan tájékoztatást?
Én is azt várnám el tőle, de számomra a tapasztalatok mást mondanak. A televízió Szerencsi TV-nek mondja magát, de azért fontosnak tartott szerencsi eseményekről nem számol be (sok esetben pedig számomra nem elég elfogulatlanul teszi), de minden környékbeli faluról szinte csak jó dolgokat ír. Szerencsen viszont - nekem úgy tűnik - inkább a negatívumokat sulykolja, illetve talán kicsit egyoldalúan "menedzseli" a lokálpatrióta rendezvényeket, illetve azok vezetőjét, az adóemelési javaslatáról (is) elhíresült Heves Jánost (érdemjegyek kiosztásában is elévülhetetlen érdemeket szerzett a volt MSZP-s alpolgármester, holott nem pedagógus, lehet diplomája sincs, de az érettségit én is kinézem belőle; meg mást is kinézek belőle, de most nem erről akarok írni).
Bocsánatot kérek mindenkitől, ha én is elfogultnak tűnök, de ha egy a magát a független újságírás bajnokának mutató blogger, főszerkesztő, volt KISZ Titkár, stb. elfogultnak tűnik számomra, akkor hasonlót én is megengedhetek magamnak.
nyugdíjas (vendég) [2014.02.19., 16:30][válaszolok] #25
Nyugdíjas köztisztviselő vagyok, de nem mertem elmenni a lokálpatrióták legutolsó rendezvényére, mert rettegtem attól, hogy a gyermekeimet, unokáimat kirúgják a hivatalból, úgy mint azt az egyet sem. Tényleg miért is maradt el a beígért változás? Lett volna új munkahely elég, ha az Rné. s...ggnyalóit kirugdosták volna. Talán itt hibázott KF., amikor ezt a lépést nem tette meg, egyesek pedig röhögnek a markukban, mert nekik mindegy, hogy ki a polgármester, a lényeg, hogy a havi nem tudom mennyi, de biztosan elég fizetésüket megkapják.
Van aki halat osztogat, van aki puszikat, csókokat, lekváros buktákat, mézes krémeseket, stb.
csont (vendég) [2014.02.19., 16:39] válasza erre: #18[válaszolok] #26
A gyárakat már lerágtuk néhányszor, kár is róla beszélni, akárcsak az ivóviz kincsünkről. Milyen gyárakról beszélünk, amikor a cukor termelői ára magasabb, mint az Auchanban a fogyasztói ár? És amikor vizsgálni akarták a csalásokat, a Jobbik odaállt a fidesz mellé, "nincs itt semmi látnivaló!"
A sok TSZ-t szétlopták, megszüntek. Az ÁG-kat szétmutyizták. Ennyit a mezőgazdaságról.
Az ipar sokban hasonló, megvan ott a vagyon, nevekhez lehetne kötni. Szétlopták, széthúzták. Közben a piac megszünt, szétesett a KGST, nyakunkon maradt a sok gagyi. Mert semmi nem volt versenyképes, árban, minőségben.

Választás? Mi a kinálat? Ez, ami most van, semmi esetre sem. A szélsőségektől Isten óvjon, igy a jobbik is kiesett. Hát akkor mi maradt?

Ellenzék szerencsen? Akár én is irhatnám, mert miért ne? Igy gondolom:
Azt az alkotmányos elvet, hogy az ellenzéknek joga és kötelessége ellenőrizni a többséget, ma lábbal tiporják szerencsen.
A korrupciótól átitatott közéletünkben a nyilvánosság lenne az egyetlen, mert ma az önkormányzati rendszer elvesztette legitimitását, már nem rólunk, szerencsen élőkről szól, hanem egy szűk hatalmi elit játszóterévé vált.
Pontosan igy van. Valaki, közel négy éve, (akkor még ellenzékben) irt valami hasonlót.
nem nyugdíjas (vendég) [2014.02.19., 16:46][válaszolok] #27
Én elmentem a lokálpatrióták rendezvényére és ott láttam Serfőző László tállyai újságírót, mint a Szerencsi Hírek munkatársát. Le is fényképezett bennünket, aztán meg egy sort se írt a fórumról, a fényképek meg biztos a "saját" arcívumba kerültek.Csak nem rögzíteni akarták ki volt ott??? A félelemről meg meg kell hallgatni az embereket. Ja ! Lehet, hogy Ön előtt nem beszélnek???Egy szó ,mint száz: Itt a vége fuss el véle....
Hádám [2014.02.19., 16:52] válasza erre: #19[válaszolok] #28
Az hogy mit ír ki a cég a saját weblapján meg mi a valóság, az két külön fogalom... nyilván nem lesz hülye kiírni, hogy tapló az összes munkavezetőnk, leordítja a fejed stb...

Dolgozói vélemények találomra keresve (Mercedes, Kecskemét):
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fizetes__2870390-mibol ...

Az Audi gyárban azt írják, Cafeteriával nettó 120-130 körül lehet kapni, azaz kp-ban 90-100 körül, ez egy szalagmunkás vagy a ranglétra alján álló dolgozó. Elsőre "jónak" hangzik, csak nem dunántúlon és nem az Auditól... Nem mondtam volna, ha nem személyesen hallottam volna aktuális vagy volt dolgozóktól...

A gyárakról még annyit... leírtam, hogy bezárt sok gyár... erre kértek példát, felsoroltam nem kevés és nem is "apró" gyárakat... most meg "hát igen, valóban bezárt, de mikor adták el, miért adták el, mert így mert úgy...."

Mindig a tényeket követelik rajtam, akkor beszéljünk a tényekről.... 2004-2010 között mszp kormányok voltak... tehát tény, hogy a regnálásuk alatt zártak be ezen üzemek és karba tett kézzel nézték vagy busás hasznot húztak belőle....

"Igen ám, de hamarabb adták el a gyárakat".... Jogos a felvetés, akkor viszont az összes régi párt hibás, mert akkor az mdf-mszp-fidesz mind kormányzott egy ciklust, ami tény! Tehát a 2004 előtti eladásokban mindenki sumák!

"És ha már rendszerváltás előtt eladták?" Akkor meg azok a hibásak, akik már akkor is ott ültek (elég sokan vannak még jelen ma is....)

És a végén elképzelem lelki szemeim előtt a "rafinált" politikus, aki azt mondja! Igenám, de ha ilyen rossz volt, akkor a népnek nem kellett volna minket megválasztania, tehát a nép a hibás...No komment!
net-to (vendég) [2014.02.19., 18:22] válasza erre: #28[válaszolok] #29
"nettó 120-130 körül lehet kapni, azaz kp-ban 90-100 körül,"

a netto bér nem az amit a dolgozó kézhez kap?
29-nek (vendég) [2014.02.19., 20:17] válasza erre: #29[válaszolok] #30
De az!
... (vendég) [2014.02.19., 20:18][válaszolok] #31
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fizetes__2119095-a-kec ...
ennyit ér a gyakorikérdések.hu,ezek az emberek akkor biztos valamelyik jobban kereső sort kapták ki?...
Érettségi (vendég) [2014.02.19., 21:16][válaszolok] #32
No no, kedves 24-es ! Ne túlozzon már ! Még hogy érettségi, talán írni- olvasni sem tud nevezett személy ! Így aztán nem tudja elolvasni az ön mélyenszántó gondolatait, amelyekből süt a jóindulat ! Hiába, ezeknél a fránya baloldaliaknál csupa ilyen ember található . Bezzeg a jobb oldal, élén a majdnem doktor "álamfő " , vagy a érettségizett miniszter asszony ! Na ott aztán hemzsegnek a túlképzett káderek ! De mindegy is, a lényeg, hogy hűséges alattvalói legyenek OV - nak ! Tipikus bolsevik kontraszelekció ! Ebbe a képbe ön is beillik !
Hádám [2014.02.19., 21:21][válaszolok] #33
Ennyit a figyelmes olvasásról....

"Cafeteriával nettó 120-130 körül lehet kapni"

Tehát KP-ban nem kap 130-at...
Igaz (vendég) [2014.02.19., 22:07][válaszolok] #34
Hádámnak ezúttal igaza van, ő valóban kp- ről irt, a cafetéria nem része a kp fizetésének !
figyelmes olvasás (vendég) [2014.02.19., 23:15] válasza erre: #34[válaszolok] #35
Cafeteriával nettó 120-130 körül lehet kapni, azaz kp-ban 90-100 körül,...
...ha kézbe kapok 90-110-at, de ahhoz még kapok 20-40 körüli cafeteriát, akkor az 120-130 netto, nem? Lehet vitatkozni, de a cafeteria netto érték, azt mind levásárolhatom az élelmiszerboltban (amit még nem zártak be).
Na ennyit az értő olvasásról.
választás (vendég) [2014.02.20., 07:39][válaszolok] #36
Bővült a lista. Erre felé haladunk. Emlékszünk még a Főnixre? Talán a SZV-n hallottam róluk először. Még helyi támogatójuk is akadt.
http://kanadaihirlap.com/2014/02/20/varga-mihaly-egykori-irodavezetoje-a-naci-ma ...
Gőgös (vendég) [2014.02.20., 08:54][válaszolok] #37
A postaládánkban találtam a Pap Zsolt meghívóját jövő hét hétfőre a lovagterembe egy fórumra, melyen a kedves Gőgös Zoltán lesz a vendég, akinek már a neve is jelzi a jellemét. Remélem elmegy majd G. Misi is, hogy megköszönje HJ-nek a lobbizást a bérleti díjának felére csökkentéséről. Kár, hogy azért nem lobbizik senki, hogy a cigi ára is a felére csökkenjen.

Nem értem, hogy miért a lovagteremben lesz. Talán úgy látszik majd az, hogy telt ház van, mert eddigi turnéján P.ZS--re nem nagyon voltak kíváncsiak. A képekből ítélve kongtak a termek. Tudjuk, hogy Szerencsen sok szimpi van, meg ugye ha beül a nyugdíjas nőegylet, mindjárt tele a terem.

Azért gondolom, hogy lesz egy-két szó P.ZS. programjáról is, mert nem biztos, hogy az itteni "szegény embereket" nagyon érdekli a földmutyi. Azzal nekik nem lesz több a pénztárcájukban.

Nyugodtan ígérgessenek meg mindent, úgy sincs szankció arra, ha valaki nem teljesíti.
simon (vendég) [2014.02.20., 09:10][válaszolok] #38
Remélem szó lesz az éhségmenetes Simonról is. Az meg nevezhetnék pénzmutyinak. S ő csak egy a sok közül (paksi agórás szerződések, stb.). Még a végén most fognak kihullani a csontvázak a szekrényből.

Tényleg most nem lesz éhségmenet? Már nem éhezik senki? Olyanok vonultak, akiknek luxuslakás, luxusautó, vastag buxa van.
ócsó (vendég) [2014.02.20., 09:18] válasza erre: #37[válaszolok] #39
Elég olcsó poén volt, mert Kövér L. sem kövér, és a Zsolt sem Pap a templomban. Élénk fantáziáját követve, a lovagteremről nekem páncélinges lovagok jutottak az eszembe. Ezen nem is csodálkozom, a mai retró nemzetes uram, és lovagok világában. Már nem elég a név, jön a kutyabőr.

A fejekben a választás már régen eldőlt. Kampányolhat akárki, akárhol, bármivel.
ócsónak (vendég) [2014.02.20., 09:54][válaszolok] #40
Szerintem is felesleges a kampány, mindenki tudja, hogy hová fog szavazni, aki meg nem, azt majd megveszik kilóra (vagy hallal, vagy hálóval). Nem értem azokat sem, akik egyik ciklusba ide, a másikban oda adják voksukat. Mitől változik meg az emberek szemlélete? Helyi viszonylatban az a lényeg, hogy kit mivel vesznek meg.
Fórum (vendég) [2014.02.20., 09:59][válaszolok] #41
Csak megköszönni lehet, hogy hirdeti az MSZP kampányát.Ne becsülje le az embereket. Azért mert sajnos féltik a munkahelyeiket és nyilvános helyen nem mernek megjelenni, azért van véleményük a földmutyiról az ország helyzetéről, saját sorsukról.Van az embereknek igazságérzetük, mégha a hatalmon lévők nem is szeretik. Tudja Úriemberek nem szoktak mások nevével szójátékot játszani, csak azért mert más a nézetük. Úriemberek meghallgatják mások véleményét, aztán döntenek ahogy akarnak.De egyáltalán érdemes ezt a 37-es hozzászólónak leírni?
toborzó (vendég) [2014.02.20., 10:45] válasza erre: #37[válaszolok] #42
Fórumnak (vendég) [2014.02.20., 11:13][válaszolok] #43
Hagyjuk már ezt a félelmet. Az előző ciklusban sokkal nagyobb félelemben voltak az emberek, jól emlékszem voltak olyanok, akik azért nem mentek el egy bálba vagy egy rendezvényre, mert már a következő napon jelentették volna a hatalomnak.
43-nak (vendég) [2014.02.20., 12:25][válaszolok] #44
Bár igaza lenne. Én arra emlékszem, hogy azok közül többen, akik most a FIDESZhez húznak az előző időszakban kaptak munkahelyet. Ezzel szemben most???
Meg mire véli, hogy amikor pld valamilyen "ellenzéki " fórum van akkor a feri újság meg tv emberei a fényképezőgéppel mindenkinek az arcába kattintanak.Persze nem írnak róla. Remélem ez nemsokára a múltté.
jobbikos (vendég) [2014.02.20., 13:12][válaszolok] #45
Az agyhalottak részére, jelzem, már 4 éve nincsenek is kormányon, mégis sorra derülnek ki a korrupciós ügyeik:
http://hvg.hu/itthon/20140206_Simon_Gabor_Jozsa_Istvan_MSZP_Fidesz

Félelem van Szerencsen? Elhiszem, ugyanez volt az előző ciklusban, csak afölött az itt kommentelgető szoci-szimpatizánsok szemet hunytak, mert akkor épp ők voltak helyzetben. Mindegy, hogy Fidesz vagy MSZP, két ősi ellentétben álló, szűk csahos réteg anyagi érdekeinek harcát láthatjuk Szerencsen, kár ideológiát vagy világnézeti kérdéseket feszegetni, mert azokról itt szó sincs. Az emberek többsége meg csak szavazógépnek kell nekik.

Valaki írta már, de egyébként Koncz Ferenc legnagyobb hibájának én is azt tartom, hogy nagyvonalú volt az ellenfeleivel, néhány tisztviselő mélyen be van itt betonozva, felveszik a jó pénzt a semmittevésért, mások meg felfelé buktak. Tévedés ne essék: nem politikai alapon, hanem szakmai alapon kellett volna egy vérfrissítés a városnak, és talán több fiatal is maradt volna itt /néhány ember fizetéséből 2-3 tehetséges pályakezdő bére kijönne, és azok még talán dolgoznának is érte/ Az adósság átpasszolása az államnak pedig jól hangzik, de ezzel annyit értek el, hogy akik ezt az iszonyatos adósságot a város nyakába tették, előbb-utóbb mosolyogva térhetnek vissza, hogy újra meginduljon a dőzsölés.
Lehet, hogy tűzoltásra volt szükség, nem is vitatom, de arról is beszélni kell, hogy az elmúlt 4 év ígéreteiből semmi nem lett, se munkahely, se a hangoztatott kulturált szórakozási lehetőségek a fiataloknak, semmi. Most megint osztották a pizzát annak a maroknyi fideszes fiatalnak, de lássák már be, hogy ebből nem lesz fejlődés. Se a rezsicsökkentésből.
Dezső (vendég) [2014.02.20., 13:58][válaszolok] #46
Igaza lehet. Bár még a 2014-ben tett vagyonnyilatkozatok nincsenek fent a honlapon, de 700.000 ft-ért eligazgatna sok ember.
http://www.szerencs.hu/onkormanyzat/kozerdeku-adatok/vagyonnyilatkozatok/categor ...
Hádám [2014.02.20., 14:01][válaszolok] #47
"...ha kézbe kapok 90-110-at, de ahhoz még kapok 20-40 körüli cafeteriát, akkor az 120-130 netto, nem? "


Mondja ezt az émásznak vagy a tigáznak, amikor étkezési jeggyel akarja kifizetni a számláját!
testület (vendég) [2014.02.20., 14:22][válaszolok] #48
Még HJ mondja azt, hogy őt bántják a testületin. Azért, ahogy az alpolgármester jogi tudását minősítette, nem volt szép tőle. Érdekes, hogy EZS még mindig praktizál, a HJ. cége meg csődeljárás alatt van. Pedig a vidéki ügyvédi munkadíjak korántsem akkorák, mint a jól menő városi ügyvédeké.

Az Andrejkovics féle perben meg milyen 3 milliárdról beszél, amit az ügyvédjük visszaszerzett? Ha jól emlékszem, akkor ők akarták eladni neki a területet, hisz még akkor Endre B.L. címzetes jegyző barátja volt (még Amerikában is volt nála).
kinek? (vendég) [2014.02.20., 14:26] válasza erre: #46[válaszolok] #49
Nincs is senkinek 700 ezres bruttója! Miért is lenne ennyi bárkinek a városban, hacsak nem a versenyszférában, vagy magánvállalkozásban.
A 700 kicsit durva lenne, tekintve, hogy egy átlagos keresetű pedagógus kb. 220 ezer bruttót kaphat, de azt is csak a tavaly szeptemberi emelés után.
hádikának (vendég) [2014.02.20., 15:30][válaszolok] #51
,,Én egy másik német cégnél dolgozom ilyen téren, 150-190 nettó az tálagom.,,

,,Majdnem 200ezret keresel operátorként betanított munkával? Ez baromi sok.
Az én kérdésem,hogy van -e betanított munka is a Mercedesben,vagy olyan amihez nem kell speciális végzettség,elég egy érettségi is?,,

,,első vagyok. itt nem kell semmilyen szaktudás, betanítanak. az átlag bér: 140 e Ft, az én legmagasabb keresetem 192 nettó volt, átlagban 150-160 körül kapok, de volt olyan hónap, hogy 180, 155,... 13.havi fizetés is van.,,

,,110.000-130.000 között,,

Ezek a kommentek szerepelnek az általam belinkelt oldalon,nem tudom milyen szövegértésről meg cafetériáról beszélnek.Meg nem tudom mit várnak, ez egy betanított munkás bére.Egy mérnök fizetése bőven 250ezer felett kezdődik nettóban...
zavaros (vendég) [2014.02.20., 15:50] válasza erre: #49[válaszolok] #52
"...A fúzió azonban akkor is létrejöhet, ha minden érintett tiltakozik... szeptemberben már a fenntartó egyház fizeti a bért az alkalmazottaknak..."
Elég érdekesen mosódnak össze a dolgok. Sokan nem is értik, ki a fenntartó, ki az üzemeltető, ha egyházi, akkor mi köze az önkormányzatnak hozzá? stb.
Ezért van igaza GYF-nek. Felmondaná a Vatikáni szerződést.
http://hetek.hu/belfold/201205/tomegevel_veszik_at_az_egyhazak_az_iskolakat
jobbikos (vendég) [2014.02.20., 16:08] válasza erre: #51[válaszolok] #53
Egyetértek, az almát próbálják a körtéhez hasonlítani. A térségünk és általában véve az egész ország baja, hogy az egyetlen kitörési pontot, az oktatást folyamatosan züllesztik. Egy jól képzett, tehetséges fiatal mérnök fizetése teljesen korrekt ma Magyarországon, néhány év tapasztalattal pedig kifejezetten magas. A legtöbb fiatalnak megvolna a lehetősége, hogy szinte tetszőleges diplomát megszerezzen, mégsem teszik, mert a bulizás, csavargás fontosabb, később meg ők sírnak, hogy kevés a bér... Elég megnézni a szerencsi oktatási intézményeket, miféle mélységekbe zuhant a színvonal.
49-nek (vendég) [2014.02.20., 16:37][válaszolok] #54
Az igaz, hogy most már G.A-nak nem az önkormányzat fizeti a bérét, de eddig igen, s az még több is volt, mint 700.000,- Ft.
buli (vendég) [2014.02.20., 17:14] válasza erre: #53[válaszolok] #55
Hát, mondjuk Hádám sem települést rendez a diplomájával.
Szerencsen pedig magas a szinvonal. Egyik a megye legjobbja, a gimi a gyöngyszeme.
Praktizálás (vendég) [2014.02.20., 17:44][válaszolok] #56
Legyen EZs akár sztárügyvéd, senki nem sajnálja tőle . Csak az az átkozott rosszindulat ne volna benne ! Ő minden vélt vagy valós ellenfelét legszívesebben letörölne a föld színéről. Talán ezért kap az élettől néha pofonokat ! Ami pedig HJ cégét illeti, úgy tudom zavartalanul működik, az igazi körülményeket persze ön nem ismeri, de jól esik a lelkének, ha a nem szimpatikus emberről valami rosszízűt terjeszthet ! Esetleg megpróbálhatná ön is egy HJ - éhez hasonló nagyságrendű céget felépíteni, hátha másként látná egy vállalkozás viszontagságait ! Különben is jobban tenné, ha KK asszony szavait szivlelné meg : " szeressük egymást emberek " .
Színvonal alatt (vendég) [2014.02.20., 17:51][válaszolok] #57
Időnként bekapcsolódtam a közvetítésbe, hát lesújtó. Ha ilyen volt a város korábbi alpolgármestere, vajon milyen lehetett a főnöke? No igen, utóbb derült ki, hogy egy magántelevízió szerkeszti és vágja össze a tudósításokat, ahol a főszerkesztő véletlenül azonos volt a másik főszerkesztővel. Tehát S.L. két minőségben ült meg egy lovat. Erre mondják, hogy ügyes. HJ. persze erről semmit sem tudom, mint ahogy arról sem, hogy a saját televíziója mit ad le, amin azért elgondolkodnék. Ennyire naívnak lenni, hogy a kamerába mondott mondatai nem jelennek meg, s rögtön tégla után kiált. Azt hiszem van magyarázat arra, hogy Szerencs miért jutott ilyen mélyre. Minden értelemben.
Szín és vonal (vendég) [2014.02.20., 18:06][válaszolok] #58
Azt hiszem az 57- esnek van valami igaza ! Valóban alacsony színvonal uralkodik ma városunkban. Jó példa erre az ő becses hozzászólása is, ami arról árulkodik, hogy fogalma sincs a történésekről, de akit nem szivlel arról kialakít magában egy rossz értékítéletet. A baj csak az, hogyeközben fogalma sincs a valóságról !Példa erre, hogy HJ tulajdonában lévő televízíóról beszél ! Hogy az ön szavait plagizáljam , ha ilyen emberek alkotják Szerencs lakosságát, akkor nem csoda, hogy itt tartunk !
Hádám [2014.02.20., 20:34] válasza erre: #55[válaszolok] #59
Ha már engem külön kiemelt, annyiban kiegészíteném, hogy a diplomám építész diploma kategóriába tartozik (városépítészet), így minden építési jellegű munkálathoz felhasználható, lényegében ugyan azt tanultuk mint a magas vagy mélyépítő mérnökök, nyilván nem annyira részletesen. Jelenleg egyébkét folyamatban van a felelős műszaki vezetői továbbképzés is, melyhez az építész kamara is igazolta az összes szükséges feltétel meglétét.

Így ha nem is konkrétan a fő irányában alkalmazom a végzettségem, mégis szervesen kapcsolódik hozzá.
Bukovszky Róbert [2014.02.20., 20:45][válaszolok] #60
Bukovszky Róbert [2014.02.20., 21:02][válaszolok] #61
Csak komolyan;

A HÍR és ami lesz belőle

A hír:
Jósé Manuel Barroso Fideszes képviselőkkel munkaebédet tartott egy brüsszeli
magyar étteremben.
Az eseményről annyi szivárgott ki, hogy pörköltet rendelt, a kihozott ételt
megkóstolta, majd megsózta.
Ezután elfogyasztotta, és azt mondta, finom volt.
---------------------

Fidesz sajtóközlemény:
Jósé Manuel Barrosónak ízlett a képviselőinkkel folytatott tartalmas
eszmecsere közben elfogyasztott pörkölt, amit az Új Széchényi Tervből kapott
támogatással épült étteremben szolgáltak fel neki. Az Európai Bizottság
elnöke kedvezően nyilatkozott az erdélyi sóbányákból származó sóról is,
amelyet rögtön ki is próbált.
---------------------

EU sajtóközlemény:
A magyar pörkölt többi tulajdonságát még elemzik, de a só kevés volt benne.
A Bizottság felszólítja
a magyar kormányt, hogy a só mennyiségét növelje meg a pörköltekben legalább
20%-kal a következő évben.
---------------------

Cohn-Bendit felszólalása:
Orbán úr, maga átkozottul rossz szakács! Ne mondja nekem, hogy nincs köze a
pörkölthöz, mert Tabajdi Csaba látta magát a konyhában, fakanállal a
kezében, amivel a szakácsot ütlegelte!
Nem csoda, hogy szerencsétlen aztán kifelejtette a sót!

---------------------

Orbán Viktor válasza:
Cohn-Bendit úr, maga az egész magyar nemzetet megsérti nemzeti ételünk
lekicsinylésével.
Én már akkor pörköltet főztem, amikor maga még a szindiko-anarchista
korszakát élte.
Büszkék vagyunk arra, hogy egész Európában senki nem tud olyan jó pörköltet
főzni, mint mi, magyarok.
Önök vajon mit szólnának hozzá, ha mi kritizálnánk a francia
bouillabaisse-t, a bécsi virslit, vagy az angol beefsteaket?
A pörkölt nem volt sótlan, de engedünk a nyomásnak, és a jövőben majd jobban
megsózzuk.
---------------------

Liberális EU képviselő felszólalása:
Én ugyan még életemben nem ettem pörköltet, de felháborító, hogy a
jobboldali magyar kormány meg meri azt csinálni, hogy cukor nélkül készíti a
pörköltet! Illetve só nélkül!
---------------------

Baloldali EU képviselő felszólalása:
A konzervatív magyar kormány jobbikos munkafelügyelők irányításával
közmunkásokat dolgoztat rabszolgaként az éttermeiben, akiket még a főzés
alapelemeire sem tanít meg.
Nem csoda, hogy szegények még a sót sem tudják használni!
---------------------

MSZP sajtóközlemény:
A Fidesz ismét gyalázatos módon lejáratta az egész országot azzal, hogy
hagyta, hogy nemzeti ételünket teljesen ehetetlen módon, só nélkül készítve
tálalják fel az Európai Bizottság elnökének!
Barroso egy falatot sem tudott lenyelni belőle, így hazánk az ebédeltetés
terén is az uniós szégyenpadra került!
---------------------

LMP sajtóközlemény:
Nem elég, hogy a Barrosónak egészséges, bio vega zöldsaláta helyett zsíros
pörköltet adtak, de a fideszesek még rendesen megsózni sem voltak képesek!
---------------------

Jobbik sajtóközlemény:
Újabb bizonyíték arra, hogy az Uniós bürokraták nehezen tudják megemészteni
azt, amit mi, magyarok eléjük rakunk. A Fidesz pedig túlságosan is
visszafogott a sózás terén.
Mindannyian tudjuk, hogy kik lopták el a sót az étteremből.
Ha a Jobbik lesz majd hatalmon, nem hagyjuk, hogy bárhol sótlanul
készítsenek pörköltet!
---------------------

Gyurcsány Ferenc beszéde az ebből az alkalomból összehívott nagygyűlésen,
12 ember előtt:
Lárifári! A FIDESZ, ÉS SZEMÉLYESEN ORBÁN VIKTOR A FELELŐS - teljes mértékig
- (miközben a nyugdíjasoknak nem is telik pörköltre [legfeljebb
csirkefarhátból {de arra is egyre ritkábban}]) az elsózott és ehetetlen
pörköltért.Végezetül pedig - bár távol álljon tőlem, hogy gyűlöletet
keltsek, de Orbán Viktor menjen a fenébe, lehetőleg máma még. A pörköltért,
a köztársaságért!

---------------------

Szijjártó Péter sajtótájékoztatója:
Az elmúlt nyolc évben a szocialisták a só nagy részét elsikkasztották.
A Fidesz kormány erejét megfeszítve küzd azért, hogy megfelelő mennyiségű só
kerüljön minden étterembe.
---------------------

HVG:
A sót természetesen az Orbán-sóbányákból szállították - volna, de az előleg
felvétele után a megrendelés soha nem került teljesítésre. Már 2 napja nem
tudjuk, hogy hova lett a só.
---------------------

az Index címsora:
Barroso még sótlanabb lett
---------------------

MTV Híradó:
Jósé Manuel Barrosót pörkölttel vendégelte meg a Fidesz képviselőcsoportja.
Barroso ugyan (SÍPOLÁS) a pörköltet, de elismerően nyilatkozott róla.
---------------------

Matolcsy György sajtóközleménye:
Hibás az a beállítás, hogy a pörkölt sótlan volt.
A só mennyisége teljesen megfelelt az uniós előírásoknak, csak a
gazdaságpolitika sikereként a pörköltben levő hús, paprika és szaft
mennyisége 50%-kal magasabb volt, mint amit az MSZP el tudott érni.
A következő évben az NGM a só mennyiségét is megemeli, így az uniós
kritikusok vitorláiból kifogjuk a szelet.
---------------------

Mandiner blog:
Az egy teljesen korrekt, finom pörkölt volt, csak Barroso sósszájú. Erről
nem a Fidesz tehet.
Az ír gulyás például sokkal sótlanabb, csak az unió velünk akar példát
statuálni.
---------------------

Varanusz blog:
A pörkölt kétharmada víz volt. (Alatta vicces kép, amin Barroso
búvárfelszereléssel halászik a pörköltjében a húsdarabokra)..
---------------------

Gréczy blog:
Orbán továbbra is azt hiszi, bármit megtehet következmények nélkül. Ha
akarja, só nélküli pörköltet tálalhat fel Barrosónak.
Erről jut eszembe, Gyurcsány Ferenc MINDIG kiváló pörköltet főz.
---------------------

Kurucinfo:
A cigók már a sót is elcsórjak a konyhából.
Nem ízlett a görbe orrúnak a disznóhús? Legközelebb adjanak neki
cigánypecsenyét!
---------------------

Piroslap blog:
Szándékosan rontották el, mert vörös volt.
---------------------

Véleményvezér blog:
Blogunkba Michelin-csillagos szakácsok írnak. Az unortodox
gazdaságpolitikának köszönhetően mi magyarok már egy pörköltet sem tudunk
rendesen megcsinálni. Ön szerint:
a) A Fidesz 100%-osan felelős a sótlan pörköltért?
b) A Fidesz 99,9%-osan felelős a sótlan pörköltért?
c) A Fidesz 99,8%-osan felelős a sótlan pörköltért?
d) Nem eszik pörköltet
---------------------

Kertész Imre sajtóközleménye:
Ez nem egyedi, elszigetelt esemény, hanem az utóbbi időben minden magyar
étteremre jellemző.
Az ilyen nemkívánatos jelenségek miatt döntöttem úgy, hogy kivándorlok, és
pörkölt helyett inkább bratwurstot meg sauerkrautot fogyasztok.
---------------------

Konteo blog:
Így próbálták elérni, hogy Barrosónak felboruljon a sóháztartása?
---------------------

Fórumozók hozzászólásai:
ORBÁN VIKTOR TANÚJJ MEG FŐZNI!!!
Én nem ettem abból a pörköltből, de szerintem sótlan volt.
errr (vendég) [2014.02.20., 21:04][válaszolok] #62
Ukrajna! :-(( Le a kalappal az ellenzék előtt. Vér folyik...
Nálunk az ún közszolgálati sajtó terroristákat emleget...Ja igen...
Szégyenletes.
Rezsihökkentés (vendég) [2014.02.20., 21:07][válaszolok] #63
Ettől a rezsicsökkentés megvédésének rezsicsökkentésétől való rezsicsökkentés alkalmából történő rezsicsökkentés miatt ! Van még ettől lejjebb , kedves rezsiharcosok ? Ennyire nem lehetnek hülyék még ezek a rezsibajnokok sem !
Hádám [2014.02.20., 21:30][válaszolok] #64
Rossz az összesítő! 29.314 Ft-ot tesznek ki azon összegek, amiket felsorolt bontásban. Ha még ezt leosztjuk 12 hónapra, az összeg havi 2442 Ft. Kétségtelenül csökkenés, de erre kampányt építeni eléggé képmutató dolog, főleg, hogy van akinek nincs is gáz, se főzésre, se fűtésre....
De mint hallhattuk, a környék épül-szépül, még a járda is szép térköves lett
errr (vendég) [2014.02.21., 10:01][válaszolok] #65
Kezembe került a Szerencsi hírek februári száma.
S valóban!- "elévülhetetlen érdemek" felsorolása mellett
nomeg kellő szervilizmus munkája eredményeként díszpolgárom lesz a dr úr.
Megünnepli K F úr a Mohácsát.
Kacagtató lenne ha nem volna felháborító, hogy az ott okként hangoztatott kőzetgyapotgyárból kapavágás sem lett.
Az ígérgetés amúgyis olcsó dolog, tellik rá urainknak. Másra sem.
Már megkezdték Mádon is 2020-ig, élen az új üdvöskével akinek nevétől zeng a lap minden oldala. Nyilván mintegy spontán...
Jaaa. Ismerős a nótájuk. "A munkásoké a jövő" Az övék meg a jelen...
Az ember szája megkeseredik.
Döbbenet (vendég) [2014.02.21., 12:23][válaszolok] #66
Megdöbbenve hallottam, hogy Tünde néni 19 évre írta alá a szemétudvar működtetésére vonatkozó szerződést, s a képviselőtestület elé sem engedte, pedig 11 képviselővel mindent megszavazott, nem volt rizikója. Akkor viszont minek a jegyző (a tőrvény őre), a jogtanácsos, a sok-sok osztályvezető, ha ebben a városban mindent ki lehetett fizetni, még azt is, ami a választott képviselőink döntésétől függött volna.

Vajon hány pro urbe és diszpolgárunk neve van a márványtáblán, akik mindezekről és még sok minden másról tudhattak, csak éppen hülyének néztek bennünket. Ezért is tart itt Szerencs.
66nak (vendég) [2014.02.21., 12:45][válaszolok] #67
Igen jól értesültnek adja ki magát. Csak nem valami jogtudó bennfektes? Tudja csúsztatni sem szabad. Pláne ha még netalán képviselő is vagy a haverja.
Inkább működne a szemetes udvar, hogy lenne hová vinni a hulladékot. Nem jogászkodni kéne, hanem dolgozni.
megjegyzés (vendég) [2014.02.21., 12:57] válasza erre: #66[válaszolok] #68
Micsoda véletlenek! Megdöbbenve (most) hallottam, hogy az előző polgármester mennyi butaságot, szabálytalanságot művelt, mennyire csak a sajátjainak kedvezett és eltiporta a másként vélekedőket. Megdöbbenve hallottam, hogy az előző polgármester sok EU-s pályázatot adott be és nyert el beruházásokat, hogy szalmatüzelési erőmű építését szorgalmazta. Megdöbbenve halottam, hogy a jelenlegi polgármester nyilvánosan, több ízben tiltakozott a tervezett beruházások ellen, de ünnepélyesen átadta, felavatta a pályázatokon elnyert és elkészült beruházásokat. Megdöbbenve hallottam, hogy az előző kampányban, az állítólag településről-településre szállított "befektetők" semmit nem teljesítettek, a beígért munkahelyekből semmi nem lett.
Mindezeket még elhisszük, elfogadjuk?
képvisel ő? (vendég) [2014.02.21., 13:17] válasza erre: #66[válaszolok] #69
Azon nem döbbent meg, hogy egy ilyen kiszámithatatlan helyzetben belevágnak egy 100 milliós beruházásba, (tornacsarnok) amikor még a pályázat egyáltalán nem biztos? Ugyan úgy nem gondolnak át semmit. Nullszaldósnak mondják a költságvetést. Ne szálljon el csak vagy 50-100 misivel, minden esély megvan rá.
Akkor indulhat újra a mókuskerék, meg a kuncsorgás a támogatások után. Egyet előre, kettőt hátra. A lobby világos. Ilyenről ki dönt? Ha egy-két ember, akkor milyen képviselőkről beszélünk? Azért tudják keresztülvinni, mert ott ülnek. Azután majd utánam a vizözön. Majd fűtik a tiszteletdijból.
Laikus (vendég) [2014.02.21., 13:44][válaszolok] #70
Legalábbis laikusnak álcázza magát a66- os hsz. Arra miért nem kérdez rá, hogy hogyan szerződhetett a hivatallal KF a saját gépkocsijának használatára ? Vagy mi az , hogy a testületi ülésen csak úgy mellékesen megjegyzi, hogy "ma du. 4 órakor indulnak Nyárádszeredára, a jegyző és az egyik alpolgármester részvételével " , az előző időszakban mindig jó előre be volt jelentve a tastvérvárosi látogatás, és lehetett jelentkezni a küldöttségbe ! Vagy egy még súlyosabb dolog : a testület tudta nélkül Koncz Ferenc családjával együtt kirándult Podgorába , az Eszei kisbuszával! Mindezeket a sokat hangoztatott nyíltság, őszinteség jegyében ! Vajon a lerobbant kisbusz milliós javítását ki fizette ?
Hádám [2014.02.21., 14:53][válaszolok] #71
Én inkább azon döbbentem meg, hogy a Szerencsi Híreket kampány célokra használják fel! Tudtommal ez a város és nem a fidesz lapja... A rezsicsökkentésről kérdezni az emberek véleményét, 4-ből 4 pozitív válasszal eléggé kampányszagú....
megjegyzés (vendég) [2014.02.21., 15:17] válasza erre: #71[válaszolok] #72
És ezeken most döbbent meg? Na nehogy má'
varjú (vendég) [2014.02.21., 18:49][válaszolok] #73
Örökzöld? Kááár..... (a taps a szerzőnek, és az eőadóknak szól)
youtube thumbnail
megjegyzés (vendég) [2014.02.21., 21:40][válaszolok] #74
Korábban már feltettem az eredeti beszédet, senki nem reagált:http://index.hu/belfold/2014/02/21/bajnai_gordon_orban_viktor_beszedere_tatog/
Ez már a kampány? (vendég) [2014.02.21., 22:58] válasza erre: #70[válaszolok] #75
Vagy csak egyszerűen eljött az ideje az igazságnak? Ha ez utóbbiról lenne szó, akkor kérdezzük meg azt is, hogy is került az előző polgármester Podgorába? De az igazat tessék írni! Ki hívott meg kit és hogyan?
Nem sok értelme van ennek elvtársak!
A mocskolódás nem változtatja meg a múltat. A helyzet az, hogy Szerencs 2013-ban új pályára állt. És ha 2014-ben meglesznek a beígért munkahelyek is, akkor nem tudom, hogy miről fognak egyesek sopánkodni a Szerencsi Válaszon!
További jó szórakozást kívánok!
megjegyzés (vendég) [2014.02.21., 23:10] válasza erre: #75[válaszolok] #76
Igen, ez már az országgyűlési választások kampánya. Arról kell dönteni, hogy maradjon-e vagy menjen az "igazmondó" (rezsicsökkentő, embereket megsarcoló, oligarchák által irányított) Orbán kormánya. Persze helyben ismét lehet ígérni a munkahelyeket, ez már korábban is bevált, de semmi nem lett belőle. Talán majd legközelebb ...
Valószínűleg nem sok értelme van... (vendég) [2014.02.21., 23:56][válaszolok] #77
...itt azon polemizálni, hogy ki mit rontott el az elmúlt években, évtizedekben. Ha van idejük és kedvük, tegyék.
2014.február közepén "meneszteni" a jelenlegi polgármestert naivitás. A következő fél év majd úgyis eldönti a sorsát. Ha lesz munkahely, marad.
A Fidesznek pedig nem látom a kihívóját. Önmagukkal elfoglalt szocik, akik valószínűleg most azon agyalnak, hogy ne bukjon Simonnal a fél pártvezetés... és persze velük együtt a szoci remény. Jelenleg fél petákot sem adnék a csapatért. Azt azonban örömmel figyelem, hogy keveri a s***t a nagy összefogás jegyében a főbűnöző. Minél többször megszólal, annál jobban ernyed el a nagy csapat. Egyébként úgy látom, hogy lassan összeáll a régi nagy szadeszmszp csapat.
Sunyi (vendég) [2014.02.22., 01:14][válaszolok] #78
Az nem fontos kérdés, hogy ki hívott meg kit ! Azt biztosan nem kérte a meghívó, hogy családi kirándulás legyen, vendég gyerekkel, és , hogy mindez sunyi bán történjen, a testület felhatalmazása nélkül ! Ennek aztán sok értelme van polgártárs ! A munkahely teremtő lufi pedig kipukkanni látszik , csak a duma folyik róla, de az kitartóan ! Hiába, egy választást tehetség nélkül is meg lehet nyerni de várost vezetni, ahhoz több kell ! Persze. - ahogy írja "ha" , ehez annyit tennék hozzá, hogy ha-ha-ha !
visszatérve (vendég) [2014.02.22., 10:38][válaszolok] #79
Egyike vagyok annak a negyvenvalahánynak, aki bele-belenéz a testületi ülések közvetítésébe, s pont hallottam, hogy a szoborállító exalpolgármester egyetértett a havi 700.000 ft-os ügyvédi munkadíjjal, mert vannak olyan ügyvédek, akik ennyit érdemelnek, de sokallta a 2 alpolgármester összesen 350.000 ft-os tiszteletdíját, persze ahhoz nem volt véleménye, hogy az egyik az öntözőberendezéseit is kölcsönadta, a másik több tízmilliós megtakarítást ért el a város javára, pont az akinek ? HJ szerint ? ?olyan is? a szaktudása. Azt már csak hallottam másoktól, hogy a 2012-es tiszteletdíj felajánlásáról szavaztak. Hogyan lehetséges ez?
HJ szobrot tudott állítani, igaz, hogy a város fizette a talapzatot, meg adott hozzá egymilliócska kp-t. Így könnyű volt. Ahelyett, hogy a szegényeknek vett volna halat.
vélemény (vendég) [2014.02.22., 13:11][válaszolok] #80
NÉHÁNY REAGÁLÁS:
-sajnos a kommentelők ,nagy része továbbra ,abba hibába esik ,hogy nem érdeklik a tények ,csak az indulatok.
-a Jobbikosok, gyermeteg eszmefuttatásai,mosolyt fakasztóak.A kommunistázásuk lejárt lemez.
-miért nem az elmúlt négy év termését elemezzük. A politika eszköznek használ, az érdekei szerint. Sokan felülnek ,ennek.
-nem tartozom sehová,de a jelenlegi ,kommunikáció miatt -lassan fogok...sokan vagyunk így. Soha nem nézték ennyire ,"kevésnek" a népet!!
-hagyják H.J-t ,ő is csak azt teszi ,amit jónak lát--írjuk javára ,hogy egyedűl harcol.Miért akarják elnémítani? Ki fog megfogalmazni ellenvéleményt?
-a médiák szerint ,minden ,de minden rendben van,minden szuper!--mit fognak majd csinálni a jövőben?
Egyébbként csak szét kell nézni, környezetünkben,családunkban ,városunkban--hát mit monjak---szeretnék abban az országban élni amelyről a ,"hurrá" propaganda szól!! Ha tehetem kikapcsolom a közmédiát. Lassan ,mindenkinek döntenie kell!
Hádám [2014.02.22., 14:03][válaszolok] #81
"-sajnos a kommentelők ,nagy része továbbra ,abba hibába esik ,hogy nem érdeklik a tények ,csak az indulatok.
-a Jobbikosok, gyermeteg eszmefuttatásai,mosolyt fakasztóak.A kommunistázásuk lejárt lemez."

Az már bebizonyosodott, hogy a tények a legkevésbé sem érdeklik a kommentelőket, főleg akkor ha bizonyítja tévedésüket! Rendre tényszerű adatokkal álltam elő, ekkor kétféle "reagálást" kaptam.... 1. Lehülyéztek 2. másra terelték a szót, mintha nem is írtam volna semmit! Gondolom a "hős" Mesterházy is azért hátrált ki a miniszerelnök jelölti vitából, mert lövése sincs mint mondjon, csak épp kapóra jött a "rasszista kártya", ami minden helyzetben mentőöv... csak már kezd unalmas lenni.... remélhetőleg ők is oda kerülnek, ahova már rég kellett volna... a történelmi szemétdombra!
válasz (vendég) [2014.02.22., 14:23][válaszolok] #82
Hadam--nem láttunk Önöktől tényeket csak,azzal köszönő viszonyban sem lévő,"zagyva"-ságokat.
-persze tíz százalékot valahogy meg kell ugrani..
-a vitától ,ki zárkózik el?--ezt is elferdíti!!Nézzen utánna.
-hogy ki kerül a történelem szemétdombjára,azt majd a nép dönti el! Önöknek is jó esélyük van.
-lehet ,hogy jelent valamit ,hogy sokan le....zik!
Más_:
-mennyire igaz ,hogy soha nem nézték ennyire kevésnek a népet!!Más jelző is lehetne.
-szeretnénk abban az országban élni amilyenről ,a királyi kommunikáció szól!!
82-nek (vendég) [2014.02.22., 14:41] válasza erre: #82[válaszolok] #83
Butaságokat ír! Gondolkozzon már egy kicsit! És még jobbikos sem vagyok!
Nem kell érzékenykedni (vendég) [2014.02.22., 15:00] válasza erre: #78[válaszolok] #84
Hanem az igazságot kell leírni. Ha tudja, tegye meg. Az igazságot kevesen ismerik. Az egyik maga az érintett, aki azért vitte magával az oldalkocsit is. A másik, aki leszervezte. Kik voltak ott? Miért? Egy igazságot leírt: sunyi módon történt. Persze akkor nem roncsautóval mentek.
vita (vendég) [2014.02.22., 16:12] válasza erre: #81[válaszolok] #85
Miért éppen a Vonával vitatkozna, amikor lesz vagy száz önjelölt Miniszterelnök? Miből gondolja Vona, hogy ő a harmadik? Azt sem tudhatjuk, hogy ki az első, vagy a második. Vitatkozzon pl. a Magyar Hajnal Miniszterelnök jelöltjével.
Előfordulhat, hogy két-három oldalas, A4-es méretű szavazócédulákat kapunk majd. Ennél azért kisebb az a fazék, mint ahányan lökdösődnek körülötte...
http://jozanparaszt.info/cikkek/parasztvakitok/allami-milliardokra-utaznak-szinr ...
érzékenynek (vendég) [2014.02.22., 16:41] válasza erre: #84[válaszolok] #86
Kik voltak ott? Miért? Egy igazságot leírt: sunyi módon történt.

A főottlevő, azt beszélik, aki mostanság is ott van mindig, pedig alkatrészt sosem visznek. Ezért (?) robbantak le? A többi ottlevőnek mind megvolt a feladata. Savanyú szőlő barátom, maga még sosem járhatott a Makarskai Riviérán, azért lehet ennyire rosszkedvű :(
Bezzeg ők, amellett hogy saját erőből családi nyaraláson is jártak már ott, még a várost is képviselhették más alkalommal. No ennyi.
jobbikos (vendég) [2014.02.22., 17:32] válasza erre: #82[válaszolok] #87
"Hadam--nem láttunk Önöktől tényeket csak,azzal köszönő viszonyban sem lévő,"zagyva"-ságokat."

Nem unja még ezt a lemezt? Engem is, Hádámot is ezzel próbál hitelteleníteni a politikai nézeteink miatt, de attól, hogy egy hazugságot százszor elismétel, attól még hazugság marad. Legalább ötször leírtam már Önnek, hiába ír minden adandó alkalommal újabb nicknéven, a trehány írásképéről könnyen felismerhető.

"-a vitától ,ki zárkózik el?--ezt is elferdíti!!Nézzen utánna."

Hazudik. És az a gusztustalan, hogy mást vádol azzal, hogy nem közöl tényeket, miközben Ön nem ír soha semmit, csak a saját elméleteit. https://www.facebook.com/tevevitat Itt elolvashatja, hogy Mesterházy milyen kifogással bújik ki a vita alól.

"-mennyire igaz ,hogy soha nem nézték ennyire kevésnek a népet!!Más jelző is lehetne."

Idézek egy korábbi, Ön által bizonyára nagyra becsült demokrata élharcost: "Lehet tüntetni a Parlament előtt. Előbb-utóbb megunják, hazamennek." Aztán jött a szemek kilövése, kezek eltörése, kínzások.

u.i.: Tanuljon már meg legalább annyira írni, hogy komolyan lehessen venni a tartalmat. A memóriáját meg frissítgesse kicsit, a történelem nem 4 éve kezdődött. Akkor talán nem rekedne meg ott, hogy idézem: "-miért nem az elmúlt négy év termését elemezzük."

#81-re:

Abból gondolja Vona, hogy a közvélemény-kutatások egyértelműen kimutatták, hogy a Jobbik a harmadik erő, a keleti megyékben sok helyen az első erő, tehát minimum bizonyos régiók jövőjét ez a három párt fogja meghatározni. Én személy szerint annak örülnék, ha minden, 1%-nál nagyobb támogatottságú párt jelöltje a súlyának megfelelő időkerettel rendelkezve vitázhasson. Ez alapján meg mindenki gondolkodjon el maga, hogy én, mint "szélsőégesnek", "gyermetegnek", "neonácinak" bélyegzett Jobbik-szavazó vagyok-e a nagyobb demokrata vagy a vitát élből elutasító "demokratikus" pártvezetők.

/ Bízom benne, hogy most nem kezdi el senki bizonygatni, hogy a kutatásoknak semmi alapja, mert az ő szomszédja, nagymamája, kiskutyája stb. másra voksol, és ebből lehet következtetni. A 110-es IQ feletti emberek ilyenkor vernék a falba a fejüket. /
sunnyogók (vendég) [2014.02.22., 18:43][válaszolok] #88
Van egy kompromisszumos javaslatom: legyen nyilvános, kik, hányszor, hová utaztak az elmúlt tiz évben, HIVATALOS útra.
Opps! Hmmm...akkor nem is annyira fontos...igaz, nem?
errr (vendég) [2014.02.22., 19:21] válasza erre: #85[válaszolok] #89
:-))
Szép mert igaz!
Hádám [2014.02.22., 19:46] válasza erre: #85[válaszolok] #90
"Miért éppen a Vonával vitatkozna, amikor lesz vagy száz önjelölt Miniszterelnök? Miből gondolja Vona, hogy ő a harmadik? Azt sem tudhatjuk, hogy ki az első, vagy a második. Vitatkozzon pl. a Magyar Hajnal Miniszterelnök jelöltjével.
Előfordulhat, hogy két-három oldalas, A4-es méretű szavazócédulákat kapunk majd. Ennél azért kisebb az a fazék, mint ahányan lökdösődnek körülötte... "

Azért eléggé "sanszos", hogy Vona Gábor parlamenti képviselő lesz (a többiek egyelőre szerezzék meg a szükséges ajánlásokat! )Sőt erősen merem állítani, hogy sokan örülnének annak ha CSAK 10%-ot érne el a Jobbik! (gondolok itt a vörös kommentelőkre) Igazából idéznék pár mondatot az utca emberétől, akik szép számban írták alá az ajánlólevelünket, de nem teszem, mert ha szóról szóra leírnám véleményüket a kormányról és az mszps társaságról, zsinórban kapnám a feljelentéseket!

A valasztas.hu adatai szerint a MH-nak még 1 jelöltje se adta le a szükséges 500 aláírást... még az sincs kizárva, hogy a jelöltségig se jutnak el, akkor miért kéne rögtön miniszterelnöki vitára hívni őket? :D

82-nek:

Nem látott tényeket? Számtalanszor linkeltem hivatalos oldalakról származó statisztikákat, grafikonokat, személyen riportokat akár a Nemzeti Bank akár más hasonló forrásból, de egyikre se reagált senki csak fújták a hülyeségeiket. Arról én nem tehetek, ha valakinek az értelmi szintje egy cserepes virágéval egyezik és nem tudja mit jelent az hogy tény.... Már megszámolni sem tudom, hogy hányszor ajánlottam a személyes vitát, de eddig még nem csörgött a telefonom.... emailt se kaptam... A szemétdombról meg annyit, hogy jelenleg épp a nagy összefogásban vannak olyan múmiák, akik már egyszer a szemétdombra kerültek, most mégis próbálnak kimászni a trágya alól! Ön szerint mennyire hiteles az a "politika", ahol vérre menő harcokban ölték egymást, majd a választások előtt hirtelen béke és összeborulás következett???[...]/> Bármit rá mernék tenni, hogy a választások után ugyanúgy menne a vita meg a 28 részre szakadás....
errr (vendég) [2014.02.22., 23:08][válaszolok] #91
A "nagy összeborulást" úgy hívják, hogy taktika.
Nem mondja komolyan Hádám, hogy erre nem számított... vagy mégse?
Hádám [2014.02.23., 02:24][válaszolok] #92
Ezt már akkor borítékolni lehetett, amikor anno nagy dirrel dúrral szétszakadtak isten tudja hány részre... A választás előtt mindig összeáll minden hulladék, hogy azért a képviselői hely meglegyen még 4 évre, arra az 1-2 hónap kampányidőre meg valahogy elviselik egymást....
Hulladék (vendég) [2014.02.23., 08:18][válaszolok] #93
Azért nem szép, kedves Hádám , hogy embereket hulladéknak nevez ! Szerintem minden pártban vannak tisztelhető és kevésbé tisztelhető egyének ! Az ilyen megszólalások könnyen átbillenthatik önt is a második csoportba !
errr (vendég) [2014.02.23., 12:21] válasza erre: #92[válaszolok] #94
Hulladék? :-))
Tartogassa meg szépmagukra az ilyen kifejezéseket.
Higgye el arra sokkal autentikusabb.
Másrészt mit szól a kampány fővonulatához az Öszödözéshez?
Hát ennyi? Miután tönkretettek mindent és szétosztogatták az
állami földeket?
Na és mi lesz majd hogy úgy néz Ukrajnában győzött az ellenzéki akármi? Akikre terroristát mondtak eddig? :-)
Ott is feledik mint látszólag Putyin a "ruszkik haza-t?
Ezek mindenhez laikusok .. kártékonyak.
Meg maguk is amikor asszisztálnak mindehhez.
Mi a helyzet Csanáddal és színmagyar vállalkozásával?
Hádám [2014.02.23., 14:41][válaszolok] #95
Cseppet sem érdekel, hogy részükről tisztel-e engem valaki! Úgy gondolom ilyen kuncze meg fodor félék éppen elégszer csináltak hülyét az emberekből, hogy a többit ne is említsem. Gyurcsány kerek perec megmondta, hogy át...k az embereket éveken keresztül... ha ez nem egy utolsó hulladék, mocsok ember akkor nem tudom mi... persze lehet másak az elképzeléseink a tisztességről, de ezt a szót ezekkel az emberekkel egyszerre említeni önmagában vérlázító!
Hádám [2014.02.23., 14:50][válaszolok] #96
Err szokás szerint tereli a szót, de már megszoktuk tőle! Kár, hogy képet nem tudok megosztani, egy lenin fotó lehet segítene lenyugodni neki
rider (vendég) [2014.02.23., 17:41] válasza erre: #95[válaszolok] #97
Nagyon egyoldalról látod a dolgokat Hádám. Még mindig köt a pártfegyelem?
A Gyurcsány beszéd nem a nyilvánosságnak szólt. Tanult is GyF a saját kárán, (kikben bizhat) ezért van most DK.
Zárt körben gondolom a jobbik is megbeszéli a párt ügyeit. Ott is készült egy-két felvétel, lett is botrány belőle.
Az már teljesen lényegtelen lenne nyolc év után, hogy hogyan került ki? Hogy miért éppen most, az csak egy újabb mocskos fidesz húzás. Nem politizáló embereknek is érthető. Öngól.

Ukrajnával kapcsolatban sincs véleményed. A magyar közcsatornákon terroristázták Őket. Szerinted jó ügyért harcoltak? Az előzményekkel feltételezem, hogy tisztában vagy, ezért nem is próbállak itt győzködni.
Nagyon sok a hasonlóság, a vezetés próbált szembe menni az emberekkel. Nem kell nekünk EU! És milyen érdekes, a Keleten élő emberek döntő többsége NYUGAT felé akar nyitni. Talán az Amerika Hangja téveszti meg őket?
Szerencsére, mi már jó irányba mennénk.
Csak az a baj, hogy a döntéshozóink forditva ülnek a lovon. Új zsokék kellenek
választás (vendég) [2014.02.23., 17:46][válaszolok] #98
Ebben a helyzetben a legjobb választás a Jobbik! Nincs más! A szocialistáktól az Isten mentsen meg!
errr (vendég) [2014.02.23., 19:06] válasza erre: #96[válaszolok] #99
Megteszi nekem egy Vona fotó is.
Vagy egyéb "magyaroké". :-)
Egyébként még mindig nem tudja értelmezni az Öszödit sem?
Hát akkor az azóta történt dolgokat mikor szeretné feldolgozni?
Bukovszky Róbert [2014.02.23., 19:29] válasza erre: #98[válaszolok] #100
Ez teljesen természetes! Én már akkor eldöntöttem, hogy Szegedi Csanádra fogok szavazni amikor itt ezen a fórumon olyan szép dolgokat írtak róla.
Kérem ezt http://www.noltv.hu/video/5327.html ne csak nézzék, figyeljék is.
Más! Megtörtént a csoda, városunkban országos csúcs kerűlt megdöntésre! Történt ugyanis, hogy pénteken kapott egy kis kutyasz@r állagú aszfaltot a vasúti átjáró járhatatlan Fecskési oldala, egy azaz pont egy napig szinte zökkenőmentesen lehetett rajta autózni mára -vasárnap- az összes aszfalt elhagyta a neki kijelőlt gödröcskét s végre vissza kaptuk a szeretett kátyúcskáinkat.
errr (vendég) [2014.02.23., 19:51] válasza erre: #100[válaszolok] #101
A szakértelem diadala.
Pontosabban az az elv érvényesülhetett, hogy 7 suszter éppen olyan helyes döntésre jut mint 7 agysebész. :_)
édesváros-lakó [2014.02.23., 21:44] válasza erre: #70[válaszolok] #102
Kedves Laikus!

Szeretném felvilágosítani,hogy Koncz Ferenc abban az értelemben mehetett a családjával Podgorába az ESZEI kisbuszával, ha a hivatali vezetőket és dolgozókat a családjának lehet tekinteni!
Nekem már volt szerencsém az ESZEI kisbuszával utazni, nem mai járgány, nem is értem,hogy mertek azzal elindulni.. Amúgy is mindig téma,hogy hány járművel rendelkezik KF, ha van miből válogatni,akkor minek menne egy ilyen csotrogánnyal??
Ja és ha milliókért kellett volna azt megjavítani,akkor úgy gondolom,hogy vettek volna helyette egy másikat vagy nem??.. könyörgöm, legyen esze, ne hordjon össze marhaságokat!! Vagyis nyugodtan, mert én ezen, meg minden reális, normális gondolkozású ember jót nevet, pártállástól függetlenül!:D
jármű (vendég) [2014.02.23., 22:13] válasza erre: #102[válaszolok] #103
Mindenki mellébeszél. Nem a járművekről van szó. FENNTARTÁS.
És a lényeg: ÜZEMANYAG. Lehet venni kp.500e-ért olyan autót, hogy tiz évig nem kell hozzányúlni. Amikor elindul, az kerül pénzbe.
Na azt kell megkeresni, hogy mennyibe került a spórolás?
Ezért nem kell adni autót senkinek. Vegyenek maguknak. És tartsák fent. Cégek, magánszemély, iskolák, nonprofit. És számoljanak el vele.
téves (vendég) [2014.02.23., 22:50] válasza erre: #102[válaszolok] #104
Sajnos rosszul tudja. Mentek családtagok. És sajnos rosszul tudja, sok pénzbe került a hazautazás és a javítás is.Hogy ki fizette? Kérdezze meg az eszei igazgatóját.
Nem biztos hogy a fentieket megerősítik Önnek, hiszen a választás éve van, de próbálkozzon. Bár úgy látom Ön már úgyis mindent (jobban) tud.
Csotrogány (vendég) [2014.02.24., 05:10][válaszolok] #105
Legyen erős az édesváros lakó ! Bizony az ominózus lerobbanáskor az autóban üdögélt még KF felesége, három gyermeke és egy családbarát gyermeke ! Őket ugye nem tekinthetjük hivatali vezetőknek ? De azért édes ahogyan mentegeti a menthetetlent !
Bukovszky Róbert [2014.02.24., 09:35][válaszolok] #106
Ismét egy csodának lehetünk tanúi Mr MR-tól -szerintem ez az ember maga a megváltó-. Szóval a közelmúltban Tokajban azt nyilatkozta, minden lépést meg fog tenni, hogy legyen végre 39.sz fő út, megígérte, hát meg is tette, na ám úgy a hagyományos módon, hogy mindenféle építésekkel fecsérelték volna a drága időt, mondhatni "unortodox" módon kinevezték 39.-nek a Mádon keresztűl menő utat. Aki nem hisz nekem járjon utána. Apropó, azt tudja valaki, miért nem folytatják még a 37-s felújítását, eső, fagy sehol az út meg csak romlik, romlik és romlik ....
Csotrogánynak (vendég) [2014.02.24., 14:04][válaszolok] #107
Van akinek csotrogány jut, van akiknek meg repülőgép a testvérvárosba. Még sem kellett 10 órákat ücsörögni egy sz..r autóban, hanem kényelmes repcsivel hamar odaértek egy páran.

Na most legyen erős.
Jujj! (vendég) [2014.02.24., 15:27][válaszolok] #108
Nem is tudom mit mondjak a 107- es hsz re ! Próbálok erős lenni, de ilyen érv mellett ez nem könyű ! Csak még aztat árulja el , ki volt és miért , aki ilyesmire vetemedett a mai fapados világban. Mint tudjuk, a fapados légijáratok pár ezer Ft.- ért Európában bárhová elrepítenek ! Persze ha valakinek nincs enyi esze, az magára vessen !
Bukovszky Róbert [2014.02.24., 15:34][válaszolok] #109
Azért rendkívüli szerencsénk, hogy az egyházak nem avatkoznak a politikába s a politikusok sem próbálnak ráhatással lenni az egyházak mindennapjaira; http://www.hir24.hu/belfold/2014/02/24/kitiltotta-a-pap-a-fiut-mert-lebuktatott- ...
Jujj-nak (vendég) [2014.02.24., 16:11][válaszolok] #110
Úgy hallottam, hogy az nem fapados járat volt, s nem ketten utaztak az elvtársak.
Olyat is hallottam, hogy télvíz idején az ESZEI busszal Podgorába utazók - akik természetesen kifizették az útiköltséget fillérre pontosan - majd megfagytak, mert alul, felül, oldalt süvített be a szél. Azt gondolta kedves B.Géza úr, hogy ezeknek jó lesz a sz...r is, hát vigyék, ha meg még fizetnek is érte.
errr (vendég) [2014.02.24., 18:04] válasza erre: #109[válaszolok] #111
Victor Hugo: Nyomorultak
:-)
Hehehe. Ahogy megy az ember az utcán 20 méterenképnt a képébe bámul a kormánypárt jelöltje... Nem az jut az eszembe, milyen jól gazdálkodtak, hogy csak nekeik tellik erre...Neem egész más.
Remélem visszaüt a dolog.
De egyébként tényleg: mibűl?
errr (vendég) [2014.02.24., 18:07][válaszolok] #112
Pszt! Mád nagyon fontos község....Tulajdonképpen két főutat is érdemelne. Az egyiket közvetlenül a szőlőhegyre, hiszen ott virul Hegyalja átka. Amiért nem hagynak ide ipart telepedni...:-)
jujjuj :)) (vendég) [2014.02.24., 19:23] válasza erre: #110[válaszolok] #113
DE, kedvesem, ketten voltak. Egy fia családtag nem ment velük. Úgy hallotta??!! Ez az Ön autentikus forrása? Jujjuj :)) Sürgősen váltson hírforrást, mert ez hazudik mint a vízfolyás.
Fizettek a lyukas buszért? Akkor a befizetési bizonylat ugyanott lehet, ahol a repülősöké :)) Nocsak, ennek már nem mer utánanézni, ugye?
Ha meg B.Géza úr ilyen gonosz, mit melengetik a keblükön mint valami kincset? Biztosan, mert jó a csapásszáma, gondolom :))
Sz......r is (vendég) [2014.02.24., 19:27][válaszolok] #114
Kegyelmed egyrészről tájékozódott arról, hogy milyen járattal utaztak az " elvtársak" hosszú évekkel ezelőtt /csak nem belső embernek tetszik lenni / , másrészről nem is kapisgálja, hogy melyik Podgorai útról van szó ! Legalábbis úgy tesz ! No, keresgéljen csak utána, még meg is világosodhat !
sz...a....bb is (vendég) [2014.02.24., 20:12] válasza erre: #114[válaszolok] #115
Nem tetszek lenni, szerencsére. Nem is kapisgálom? Jobban is, mint gondolná. Keresgélni nem nekem kell, én már megvilágosodtam. A sötét sem én vagyok

Ne idegeskedjen, árt a szépségének (már ha volna).
Fokozatok (vendég) [2014.02.25., 06:10][válaszolok] #116
107 , 110 , 115 ! Gyenge , gyengébb, leggyengébb !
Jujjuj-nak (vendég) [2014.02.25., 08:21][válaszolok] #117
Biztos, hogy nem ketten voltak. Ön rosszul tudja! A repcsi a német testvérvárosba ment, s még a kedves S.L. főszerkesztő úr is befért a csoportba, csak arról már nem szóltak a tudósítások.
Bukovszky Róbert [2014.02.25., 08:49][válaszolok] #118
Érdeklődnék a legutóbbi testületi ülést /youtube thumbnail/ csak az én öregecske gépem nem engedi megnézni, vagy másnál is van ilyen probléma? Válaszukat előre is köszönöm!
117 (vendég) [2014.02.25., 08:53][válaszolok] #119
Én meg a SL-ék honlapját nem tudom megnyitni. Biztosa a FIDESZ tehet róla.
jadviga (vendég) [2014.02.25., 08:56] válasza erre: #118[válaszolok] #120
Szerettem volna megnézni, de én sem tudtam. Nekem éppen egy új( felújított) gépem van, tehát nem ez az oka .(
Emlékezet (vendég) [2014.02.25., 08:56][válaszolok] #121
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy iskolaigazgatói pályázat. Ketten nyújtottak be anyagokat, mérették meg magunkat, de lám a testületi ülés előtti napon a félelmet nem ismerő HJ. elbeszélgetett az egyik jelölttel, s láss csodát, a kávé és az apró sütemény mellett meggyőzte a jelöltet, hogy lépjen vissza. No persze nem üres kézzel ment, vitte az örömhírt, hogy változatlanul megmaradhat a fizetése, ha visszavonja pályázatát. Ez az igazi happy end.
Bukovszky Róbert [2014.02.25., 09:04][válaszolok] #122
Érdekes, bezzeg ezt youtube thumbnail tökéletesen lejátsza.
jadviga (vendég) [2014.02.25., 09:05][válaszolok] #123
Már, megy, csoda történt
mutyi (vendég) [2014.02.25., 09:53] válasza erre: #117[válaszolok] #124
A mutyi is örök...
NYILVÁNOSSÁG. És akkor nincs pletyka, mutyi. Ilyen egyszerű.
Emlékezetnek (vendég) [2014.02.25., 13:12][válaszolok] #125
Úgy látszik, hogy a dolgok ismétlik önmagukat, hisz a polgármestert nyíltan támadó HJ szövetségeseként elhíresült óvodavezető javadalmazásából nagy valószínűséggel egy fillér sem hiányzik, hisz idejében alapbéresítették. Egy civil munkahelyen persze van némi összefüggés a munkakör és a jövedelem között, de úgy látszik, ez egyes közalkalmazottakra nem jellemző. Ne csodálja senki, ha a fiatalok nem több százmilliós hitellel vergődő vállalkozók, hanem hétfő reggel 8-tól péntek 13 óráig tartó munkaidőben gondolkodnak.
kapuzat (vendég) [2014.02.25., 16:03][válaszolok] #126
Ez már döfi! Nem kispályás. És két felcsúti kapuzatra!
Már csak egy fedett felüljáró hiányzik, és azután pizsamában nézheti a bajnoki meccseket. Hogy nem sül le.....azoknak is, akik védik.
youtube thumbnail
Szomorúság (vendég) [2014.02.25., 16:23][válaszolok] #127
Mindenki láthatja a Sydnex Kft. honlapján, hogy Tiszalúc meghatározó ipari vállalkozása, erős családi vállalkozás, s dübörög a termelés.
Vannak olyanok, akik több százmillás adósságokról, veszélyeztetett munkahelyekről tudnak, vagy éppen pénze után futó önkormányzatokról is szólnak a híradások. Igaz, nem a SL TV-ben, mert ott csak a happy hírek jelenhetnek meg egy bizonyos körről.
Emlékeztet ez a dolog egy korábbi helyzetre, amikor ontották ránk a sikerpropagandát, a holnap induló munkaerő felvételű szalmatüzelésű erőművet, az állami beruházásban épülő villanyoszlop gyárat. Szerintem le kellene szállni a lóról, szembenézni a tükörrel, s át kellene ülni a pónilóra. Tudjuk, hogy a gazdasági környezet nehéz, de ha egy vállalkozást teletömnek támogatásokkal, talán meg kellene érnie a másnapot is. Az is lehet, hogy az ügyvezetéssel van a baj? Biztos, hogy a legalkalmasabb ember ül háttal a lovon?
Bukovszky Róbert [2014.02.25., 16:58] válasza erre: #126[válaszolok] #128
Nekem erről három ország jelene vagy inkább közelmúltja jut eszembe; Románia, Észak-Korea, Ukrajna .... Esetleg írjak egy-egy nevet is az említett országokhoz?
#127! Kérem ismeretlenűl???? is fogadja el tőlem, hogy őszintén sajnálom Önt és tiszta szívemből kívánok Önnek mihamarabbi gyógyulást, estleg -ez lenne a jobbik eset- kijózanodást.
Mese (vendég) [2014.02.25., 18:14][válaszolok] #129
Mi?rt van az, hogy ez a meseszövés nekem EZs urat juttatja eszembe ? Ha néha belenéz ék a testületi ülések közvetítésébe, ugyanezt az anekdotikus ,élcelődő stílust vélem felfedezni, mint amit a 121-es hsz- Ben olvasok ! Mondja kedves " ismeretlen elkövető", nem fél, hogy a hazug embert utóléri a sánta kutya ? Vagy hogy szokják mondani !? Ugyanis biztos helyről tudom, és az nem HJ, hogy amit állít , az színtiszta hazugság ! Ámde az emberek megtévesztésére kiválóan alkalmas!
Vígadjunk (vendég) [2014.02.25., 18:31][válaszolok] #130
Ne szomorkodjon már na ! Csak az én kedvemér ! Hát miért emészti szép, okos fejét ez a fránya bizonytalanság , a kérdéseire legott választ kaphat a legilletékesebbbtól, a Sydnex ügyvezetőjétől ! Nosza rajta, szedje össze azt a híres bátorságát, osztán szólítsa meg nevezett urat ! A legjobb esetben nem fogja leharapni kiváncsi buksiját ! Osztán, ha mégis , majd jól meg vigasztalja a jelenlegi pm, aki három és féléve kéthavonta jelöl ki újabb határidőt az alapkő letételére ! Na látja, Ő nagyon biztosan ülni meg / hinta / lovát !!!
Mesének (vendég) [2014.02.25., 18:58] válasza erre: #129[válaszolok] #131
Ne legyen olyan biztos benne... Az a helyzet, hogy a dolog igaz! Az egyik igazgatói pályázó visszalépett...
hát ja (vendég) [2014.02.25., 20:37] válasza erre: #131[válaszolok] #132
Igaz hát, csak nem HJ beszélgetett el vele, hanem a másik oldalról valaki... ez azért teljesen más megvilágítás, nem? .. ?
Hádám [2014.02.26., 01:55][válaszolok] #133
"Nagyon egyoldalról látod a dolgokat Hádám. Még mindig köt a pártfegyelem?
A Gyurcsány beszéd nem a nyilvánosságnak szólt. Tanult is GyF a saját kárán, (kikben bizhat) ezért van most DK."

Egyoldalúan látom? Amit leírtam, azzal a véleménnyel nem vagyok egyedül, mint azt az a mellékelt ábra is mutatja, hogy nem mereszkednek bent a parlamentben (legalábbis egy részük) a választók akaratából. Ennek ellenére most ismét próbálkoznak visszakerülni. Nem a nyilvánosságnak szólt? Ó hát akkor most már sokkal jobb minden! Látom úgy tanult saját kárán, hogy a választásra gyorsan össze is állt a régi "stáb".

"Az már teljesen lényegtelen lenne nyolc év után, hogy hogyan került ki? Hogy miért éppen most, az csak egy újabb mocskos fidesz húzás. Nem politizáló embereknek is érthető. Öngól."

Ha egy gyilkost felad valaki, teljesen mindegy ki volt az, attól a gyilkos még gyilkos, mint ahogy gyurcsány is azt mondta amit! Éppen most? Azóta folyamatosan erről beszélnek az emberek.....

"Ukrajnával kapcsolatban sincs véleményed. A magyar közcsatornákon terroristázták Őket."

A magyar közcsatornákon is mindig azzal foglalkoznak, amivel nem kéne.... de azt senki se emlegeti, hogy a magyar külügy egy rakás... had ne mondjam mi... gyertyákat gyújtogatnak, meg imádkoznak... ez aztán sokan segít a kárpátaljai magyarokon... mi volt az ukránok első dolga? eltörölték a nyelvhasználatot garantáló törvényt... tegnap meg erőszakosan félbeszakítottak egy közgyűlést Beregszászon... ne legyen senkinek se kétsége mennyibe néznek minket az ukránok... ezek után túlzottan nem tud meghatni ha egymással hadakoznak...
Bukovszky Róbert [2014.02.26., 08:02][válaszolok] #134
TV-t néző barátaim tegnap igen érdekes felvételeket láttak Tiszaújvárosból, ahol MA miniszterelnök jelőlt tartott előadást. Kíváncsi lennék az ott megjelenő Szerencsi fiataloknak ugyan konkrétan mit is árthatott a nevezett politikus. Szóval én idáig azt mondtam, hagyjuk ki a gyermekeket a politikából, na de ha ők keresik ..... Ezen fiataloknak küldöm ezt a pár sort szeretettel;
"Kard által vész mind, ki kardot ragad.
Légy bölcs vezér, és űzd el az ős átkokat,
Békét keress, hisz volt már elég áldozat!"
Bukovszky Róbert [2014.02.26., 09:07][válaszolok] #135
A végén a "kérdés" érdekes, miért nem az illetékestől kérdez a kedves Kisasszony? Van jól működő???? rendőrség, van kiváló?????? ügyészség, a biróságokról nem is beszélve, hát rajta dolgozzanak s hozzanak kemény ítéletet, ha törvénysértésre derűl fény. http://www.boon.hu/valasztas-2014-mesterhazy-orbannak-mennie-kell/2489482
talicska (vendég) [2014.02.26., 09:25] válasza erre: #134[válaszolok] #136
Erről az eseményről szólt?
http://www.boon.hu/valasztas-2014-mesterhazy-orbannak-mennie-kell/2489482
Szerintem nem kellene keverni a kiskorút a gyerekkel, mert megesik, amikor a nagypapa korban lévő is kisfia az anyukájának

A demonstrálókat könnyedén le lehetett volna oltani, a pénz származását illetően: egy 21 méteres kötélen Mesterházy engedte le Simont egy bank kéményén, ahol egy pajszerral felfeszitette a trezort, majd kitört a bejáraton, ahol már talicska várta, amivel elszáguldott.
Remélem, elég hiteles, és hihető, igazán nem plagizálni akartam.
Igy nézik hülyének az embereket
jadviga (vendég) [2014.02.26., 09:49][válaszolok] #137
Megkaptam a villanyszámlát. Ime: Energiadíj összesen: 4.327FT, rendszerhasználati díj: 3.502 Ft, mindez áfástól: 9.943 Ft..köszönöm ezt a nagy rezsicsökkentést. A szolgáltató elkér tőlem 4.448 Ft-ot, míg önök megspóroltak nekem 800 Ft-ot. Mért jártam én olyan jól? Persze senki nem vitatja, hogy maga a rezsicsökkentés, az nekem is olyan jó, mint mindenki másnak, ha van mögötte valós , kézzelfogható, pénztárcában érezhető valóság. A szolgáltató sajnos könyörtelen.
bryan (vendég) [2014.02.26., 10:14] válasza erre: #133[válaszolok] #138
Nem szokásom tételesen, mondatonként cáfolni, mert akkor elveszne a lényeg.
Bonyolódna részletekbe minden téma.
Még fiatal vagy, ismeretek hiányában könnyen megtéveszthető. Mondjuk a kor nem kifogás, mert idősebb is lehet nagyon buta, mint ahogyan igaz forditva is. INFORMÁCIÓ. Abból kell sok. Na meg abból, amit most osztok...
Akkor tudod majd helyretenni a dolgokat, és kisakkozni, mi történik, vagy mi várható?
Van már elég botcsinálta, tudatlan politikusunk, ne legyenek többen Veled.
Ameddig bővited az ismereteidet, addig csinálj valami mást:
youtube thumbnail
Bukovszky Róbert [2014.02.26., 10:33] válasza erre: #136[válaszolok] #139
Természetesen arra gondoltam, azt hittem a #135 alapján ez egyértelmű. Nem is a szónok Hölggyel van a 'baj az adást látó barátaim szerint feltűnt a háttérben 1-2 Szerencsi középiskolás is, akiknek lehet még odahaza kellett volna a házit írniuk.
megjegyzés (vendég) [2014.02.26., 10:39] válasza erre: #135[válaszolok] #140
Nincs itt semmi rendkívüli, kampány van! A négy év hozadékának (közpénz nélküli felcsúti stadionépítés, más stadionok építése, földmutyi, trafikmutyi, takarékszövetkezetek, Paks-2 körülményei, a parlamenti bohóckodás stb.) megvitatása helyett, kerestek és bedobtak néhány témát amellyel a pártatlan közmédia segítségével tematizálják a kampányt.
Az pedig, hogy most éppen ki volt ott (szerencsiek is), nem meglepő. 2002 óta parancsba van adva, hogy minden lehetséges eszközzel tiltakozni kell a jelenlegi ellenzék ellen, lehetőség szerint azt kell sulykolni az emberekbe, hogy ezek semmire nem alkalmasak, el kell őket lehetetleníteni. A tiltakozásokban a szerencsi prominensek is mindig elől jártak, a jó példa pedig ragadós.
zóna (vendég) [2014.02.26., 10:40] válasza erre: #139[válaszolok] #141
Lehet, az időzóna...? Amikor irtam, még valamiért nem láttam.
De ha már újra szóba került, melyik TV? Kösz.
Bukovszky Róbert [2014.02.26., 11:00] válasza erre: #141[válaszolok] #142
Nem tudom, én nem nagyon nézek TV-t, /na jó néha rákukkantok a HÍR Tv-re, meg az ATV-re vagy valamelyik sportcsatornára/ de fogalmam sincs az említett műsort hol látta a Barátom, de hogy volt ilyen azért tűzbe teszem a kezem.
#140! Ezzel tisztában is van mindenki, sokan nem is várunk mást ettől a tömörüléstől, de én akkor sem értem miért szegény gyermekeket kell "kidugni a kéményen", nekem ne mondja senki, hogy nekik még érdekeken kívűl lehet komoly politikai meggyőződésük. Miután "közszereplést" vállalnak így már Ők is támadhatóvá válnak, attól meg mentsen meg minket a magasságos, hogy elkezdjünk egymás családi életében 'túrkálni, mert az mindenhová vezethet, csak nem a remélt tiszta párbeszédekhez, vagy megbékéléshez netán összefogáshoz a közös ügyért.
Bukovszky Róbert [2014.02.26., 11:02] válasza erre: #133[válaszolok] #143
Ádám! Nem tudom ki a #138 elkövetője, de hidd el megfontolandó dolgokat ír, ajánlom figyelmedbe! /ja és a zene is remek/
Bukovszky Róbert [2014.02.26., 11:57][válaszolok] #144
Ugyan kinek is hihetnénk, ha Neki nem, Ő már csak igazán közel volt a tűzhöz; http://mandiner.hu/cikk/20140226_angyan_jozsef_segitsegkero_level_a_volt_tanitva ...
Egykori diák (vendég) [2014.02.26., 15:56][válaszolok] #145
A napokban találkoztam egy középiskolai tanárral, aki annak idején nem tanított, hiszen később érkezett. Viccelődve próbáltam a tanulóifjúság szót használni, de ne nagyon elkeserített, amikor arról tájékoztatott, hogy sajnos a gimnáziumi diákjaink jelentős része nem tanul, sokat esett az iskola színvonala, de ez nem egyedi, most láthattuk a TV2 Naplójában a hasonló hozzáállást. Hollandiában csak azokat veszik fel gimnáziumba, akik valóban tanulnak, s tanulni akarnak. A többi mehet alacsonyabb szintű iskolákba.

Errős is őszintén kellene beszélnünk, mert ez így nem vezet sehova.
errr (vendég) [2014.02.26., 22:24] válasza erre: #142[válaszolok] #146
Meglehetősen be vannak tojva az elvtársak, ha netán beüt a jól megérdemelt bukta...így aztán mint eddig is köpnek az erkölcsre éppúgy mint a morálra.
Valmikor régebben röhögtem egy verset hogy meglett, hogynemondjam élemedett emberkék kiálltak itt is libázni.
Mondjuk anélkül, hogy egyáltalán tudtak volna az úgyről bármit is...mert ha igen akkor még szomorúbb az eset. Van ilyen fajta ember. Régen nyilván pártoskönyvecskéit lobogtatta intésre..
Nyomorult világ lett ez s legkevésbé az ország érdekei számítanak sőt annak minden javait feléálik elidegenítik, hogy szépen fogalmazzak...Van erre jó szó... na hogy is van...nem jut eszembe de azt tudom súlyos éveket mérnek ki ezért normális országban.. Hátha egyszer mi is azok leszünk és kártevőinktől végérvényesen megszabadulunk. Az utolsó esélyek egyike közeleg!!
Bukovszky Róbert [2014.02.27., 12:44][válaszolok] #147
Szavazni márpedig kell; youtube thumbnail
erőforrás (vendég) [2014.02.27., 15:12] válasza erre: #147[válaszolok] #148
Minden kormánynak olyan népe van, amilyet érdemel! Igaz, nem?
https://hu-hu.facebook.com/magyaratv/posts/10203409529903115?stream_ref=10
Tschíbó (vendég) [2014.02.27., 15:50][válaszolok] #149
Naháthogyhát annyira nem tudja aztat az ember, hogy mit is szavazzon ! Végre láttunk egy " bizonytalan" szavazót ! Akkorhát ők fogják eldönteni a választást ? A felkészültség megvan egy újabb Fidesz 2/3- hoz !
errr (vendég) [2014.02.27., 19:50] válasza erre: #149[válaszolok] #150
Majd ha a verebek kardot rántanak. :-)
Vegyük sorra:
-dohányosok: nem
-rokkantak: nem
-munkavállalók: nem
-gazdasági menekültek honn maradt családjai: nem
-lakást eladni akarók: nem
-diákok: nem
-kisgazdálkodók: nem
-pénztárgéprekényszerítettek: nem
-szerencsejátékot üzemeltetők: nem
-nyugdíjkedvezményektől elesők: nem
-perdagógusok: nem
-autósok: nem
-stb stb és még ehhez jönnek a magamformák akik csak úgy szinte érdek nélkül utálják a becstelenséget sunyiságot harécsolást fosztgatást.
Mert mondják amazok is loptak, de a rablás ugye mégiscsak más kategória.

Mondja már kinek kell ez a leszerepelt csapat a néhányezer
kedvezményezetten kívül? Senkinek.
Illetve akiket rá tudnak kényszeríteni...
2/3 ?
ha az bekövetkezne nyugodtan katasztrófasújtotta területnek lehet nyílvánítani e földet ahonnan aki csak tud elmenekül.
tagozat (vendég) [2014.02.28., 09:48][válaszolok] #151
Gondolom a kommentek döntően azért elfogultak, mert kurucok nem olvasnak komcsi bolsi lapokat.
Az is lehet, sokan vannak még igazi, nem válogatott (majd én megmondom, ki...) magyar emberek.
Lám lám Hádám, még ezek után is felvállalod?
http://www.168ora.hu/velemeny/zsidozas-gaudi-nagy-tamas-ugyvedi-kamara-reti-lasz ...
http://www.szerencsivalasz.hu/?module=news&id=470&session=9d2d4521edc6de5895b60b ...
37-es (vendég) [2014.02.28., 10:03][válaszolok] #152
Alfa, Omega, karakán. Tessék mondani, ez már a kampány? Kampányfogás?
Tehermentes a 38-as? És hová tünt az a teher? Oknyomozók...? Ejnye, nem karakán....
http://www.szerencsihirek.hu/85-hirek/1309-tehermentes-lesz-a-38-as-fout
Bukovszky Róbert [2014.02.28., 12:03][válaszolok] #153
érdekes (vendég) [2014.02.28., 12:18][válaszolok] #154
Az ATV Facebook oldalán lehet szavazni, ha ma lenne a választás kire adná a szavazatát? IGEN ÉRDEKES!!!! A szavazók 87 %a most az Összefogás jelöltjeit támogatná. Engem ez nem lep meg, mert akivel csak beszélek ezt erősítik meg. Remélem április 6.-án is ez lesz az eredmény!!

Jó hétvégét!!!
Focista (vendég) [2014.02.28., 13:48] válasza erre: #154[válaszolok] #155
Én meg nagyon elcsodálkoztam ezen! Nézik százan az ATV-t, hogy nem százszázalékos a szavazati találat? Merthogy azt mindenki tudja, kik nézik azt a csatornát! Ezek szerint a Fidesz jobban áll, mint gondoltam!
egyáltalán nem érdekes (vendég) [2014.02.28., 13:49][válaszolok] #156
ATV....vicc.
jobbikos (vendég) [2014.02.28., 14:26] válasza erre: #154[válaszolok] #157
Ez olyan, mintha én az alfahir.hu felmérése alapján örvendeznék, hogy 95%-on áll a Jobbik És hiába én is akivel beszélek, ezt erősíti meg, attól nem lesz igaz. Néhányan még mindig nem értik a reprezentatív közvélemény-kutatás fogalmát
etetés-itatás (vendég) [2014.02.28., 16:00][válaszolok] #158
Folytatódik a választások előtti etetés itatás egész hétvégén is. A konyhán gőzerővel főzik a potyakaját. Persze az idősek hétvégén hideg ennivalót kapnak. Az indok: hétvégén nem gazdaságos a konyha működtetése.
Focistának (vendég) [2014.02.28., 17:37][válaszolok] #159
Árulja már el kedves 155-ős, kik nézik az ATV- t ? Lehet, hogy rajtam kívül mindenki tudja, csak én maradtam ki belőle ! Na és ha - legalább ön - tudja, miért jutott olyan következtetésre, hogy " a Fidesz jobban áll, mint gondolta " . 158- nak : milyen esemény zajlik a hétvégén kicsi városunkban, hogy már megint potya kaja készül ?
158-nak (vendég) [2014.02.28., 20:00] válasza erre: #158[válaszolok] #160
Ha az emberek nem kapnak semmit, az a baj. Ha kapnak, az a baj. Tulajdonképpen mit szeretnének?
errr (vendég) [2014.02.28., 20:11][válaszolok] #161
http://nepszava.hu/cikk/1012236-feltamad-az-ab
Drukkoljunk, mert ellenkező esetben ezek alkotmányba iktatnák, hogy őket aztán nem lehet becsmérelni, legyenek bármilyen kártékonyak, seggfejek, oda nem valók. Nem lehet majd a szt sznak nevezni.
No ez is milyen munka már demokrata uraim?
Akár a határon túli szavazás. Helybelinek nehezebb ha kinn vannak, mint annak aki bent soha nem volt. Az ember csak hülledezik, hogy mit nem merészelnek s milyen módon.
Pfúj!
errr (vendég) [2014.02.28., 20:15] válasza erre: #160[válaszolok] #162
Alighanem változásokat szeretnének, nem gondolja? :-)
Hát azt hogy miért? Véli-e?
162-nek (vendég) [2014.02.28., 20:25][válaszolok] #163
Ugyan errr! Változásokat? És milyen változásokat? Hogy jöjjenek újra a szocialisták? Őrült nagy változás lenne...!
jobbikos (vendég) [2014.02.28., 21:03] válasza erre: #161[válaszolok] #164
"ezek alkotmányba iktatnák, hogy őket aztán nem lehet becsmérelni"

Micsoda butaság Az új Ptk.-ba került bele két szó, nem az alkotmányba, és ha el is olvasta, amit belinkelt, még a szélsőbalos Népszava is azt írja, hogy nem fog átmenni az AB-n, a kiszivárgott információik is ezt erősítik. Akkor nem értem, mire a hiszti. Egyébként tegnap nem sikerült elcsípni az ATV-t? Pont ez volt az egyetlen pont, amiben a balos ügyvéd egyetértett ifjabb Lomnicival, aki a kormányt képviselte.
álom (vendég) [2014.03.01., 09:22] válasza erre: #154[válaszolok] #165
Álmodni jó! Ébredéskor csalódni fog!
érdekes és mulatságos (vendég) [2014.03.01., 09:37][válaszolok] #166
Felettébb érdekes hogy egy polgármester tevékenységének minősítése a közösségi oldalon az hogy te egyre szebb vagy . És komikus . Ez lenne a dolga? Vagy ennyi dolga van neki?
Miről beszél? (vendég) [2014.03.01., 09:45] válasza erre: #158[válaszolok] #167
Milyen etetés-itatásról beszél Ön?
A hétvégén egészségügyi (ESZEI) bál lesz (helye: BIG), arra készülnek (fóznek-sütnek) a városi konyhán. A báli belépő pedig pénzbe kerül - vagyis nem potyakaja. Amúgy meg báli szezon van (még nincs itt a böjti időszak), így ennek semmi, de semmi köze a választásokhoz.
Más alkalomra is főz a hétvégén a városi konyha: kerek jubileumot ünnepel a városi Sportegyesület Súlyemelő Szakosztálya, így a Bolyai iskola éttermében is lesz egy kis ünnepség, ahol a résztvevők - természetesen - részvételi díjat is fizetnek, a mellett, hogy a sportolók szülei maguk készítik és viszik be a desszerteket. Ennek sincs köze tehát sem a politikához, sem a választásokhoz.
Javaslom, hogy máshol és más ügyben próbáljon "hangulatot csinálni". Hagyja ki a politikacsinálásból az egészségügyi dolgozókat és a sportolókat is! Köszönöm, hogy elolvasta javaslatomat.
NÉZŐPONT 2014. február (vendég) [2014.03.01., 10:08][válaszolok] #168
http://kozvelemenykutatok.hu/a-simon-ugy-artott-a-baloldalnak-nezopont/

Felmérés: 2014 február 17-20., 1000 ember megkérdezésével

Kicsit megkésve hivatkozok most rá, de nekem is elkerülte a figyelmetet a közlemény.
Érdekes az egyezőség: -6 % az MSZP-s összefogásnál, ugyanakkor +6 % a bizonytalan/rejtőzködő/nem szavaz kosárban. Tényleg ennyit ártott volna a Szociknak Sinom 240 milliós dugipénze?
TÁRKI 2014 február (vendég) [2014.03.01., 10:40][válaszolok] #169
http://www.tarki.hu/hu/news/2014/kitekint/20140226_valasztas.html?utm_source=man ...

Az adatfelvétel 2014. február 12-18. között zajlott 1000 fő megkérdezésével ÚJ MÓDSZERREL (vagy legalábbis a Tárkinál volt új a módszer), valamint ELŐSZÖR MÉRTÉK EGYÜTT AZ ÖSSZEFOGÁST.

"... a pártválasztásában bizonytalan vagy azt el nem áruló szavazók aránya közel a felére, 40%-ról 22%-ra csökkent."
"2014 februárjában, két hónappal a választások előtt a Fidesz-KDNP továbbra is nagy előnnyel vezet a többi párt előtt. A teljes népességen belül januárban 29%, februárban 38% szavazna a kormánypártokra, a pártválasztók körében pedig mindkét hónapban 49% a támogatottságuk.
A januárban még külön, pártonként kérdezett MSZP, Együtt 2014 ? PM és Demokratikus Koalíció alkotta Összefogás a teljes népesség körében 21%-ot kapott volna, ami a listára együttesen is ugyanekkora szavazótábort jelent februárban. A pártválasztók körében viszont a három párt összege januárban 35% volt, az együttes lista támogatottsága februárban 27%.
A Jobbik támogatottsága nőtt: a teljes népesség 8%-a szavazott volna januárban a pártra, míg februárban 15%-uk, a pártválasztók körében pedig 14%-ról 19%-ra emelkedett az arányuk. Az LMP-szavazók aránya is nőtt: a teljes népességen belül 1%-ról 4%-ra, a pártválasztók körében pedig 2%-ról 6%-ra."
"Orbán Viktort ugyanis sokkal inkább tartják (38%) a legalkalmasabb miniszterelnök-jelöltnek, mint Mesterházy Attilát (14%)."

Ezt a kutatást már hivatkozták fentebb is egy Origo cikk kapcsán.

Engem megdöbbentett a felmérés eredménye: nem vártam ugyan én sem a baloldali összefogástól jelentős támogatottság növekedést, de ekkora visszeesést lehetetlenek tartottam volna, de akkor még nem volt a Sinom ügy.
Bukovszky Róbert [2014.03.01., 10:55][válaszolok] #170
"Magyarország jobban teljesít"??? http://www.hir24.hu/belfold/2014/03/01/europa-szegenyei-vagyunk/ Asszem a Hír24-re nem lehet ráfogni, hogy baloldali médium lenne, én őket és a Mandínert tartom a legfüggetlenebnek s ezzel együtt a leghitelesebbnek.
Netalán hiteles az IPSOS is? (vendég) [2014.03.01., 11:25] válasza erre: #170[válaszolok] #171
No akkor! Ha hiteles a mandiner.hu, akkor ajánlom az alábbi linket:

http://mandiner.hu/cikk/20140212_ipsos_a_jobbik_a_honap_nyertese

A nagy baloldali összeborulás (ahol nem tűnt őszintének egyik pártvezető mosolya sem) az IPSOS kutatása szerint se hozott újabb szavazatokat, sőt ....
Még jobban (vendég) [2014.03.01., 11:53][válaszolok] #172
Mi ebben a hírben az érdekes, kedves BR ! Az, hogy az Ém-i régió ilyen béka segge alatt van ? Viszont nekünk van egy utlezáró MR -unk ! Van Pozsonynak ilyennye ?! Na ugye, akkor tehát Ém - azért is jobban teljesít !
errr (vendég) [2014.03.01., 12:19] válasza erre: #164[válaszolok] #173
Biztos meglepem vele de nem nézek ATV-t. Mi a gondja kisöreg?
Nem azt írtam drukkolni kéne at AB-nek?
Na és ha átmegy?
Jó egy kis válogatás még, ezt egy eddig fideszes szavazótól olvastam:
-
"
Úgyse fogja föl aki imbecillis a
27 %-os áfát,
a 400 forint fölötti benzint,
az adókedvezmények letiltását,
a kőmíveshawerok pénzzeltömését,
a dohánykereskedés monopolizálását,
a vendéglátás lenullázását,
a közigazgatás terrorbandává züllesztését,
a permanens hazudozást, hogy "több marad" meg "jobban teljesít",
az ország eladását a ruszki atomosoknak,
a kényszermunka bevezetését a kkv-k támogatása helyett,
az oktatásügy lezüllesztését,
a rengeteg különadó, díj meg egyéb sarc bevezetését,
a zsarubűnözés törvényessé tételét,
a bíráskodás pártpropagandává tételét,
és még a többi aljasságot, amit menetközben elkövettek, a sikerlózungokat ugatva a pofánkba.

Isten óvjon ettől a bűnbandától a következő időkben!"
Amen!
Lehet cáfolni csak a kutyát sem érdekli...70-es IQ fölött.
errr (vendég) [2014.03.01., 12:24][válaszolok] #174
Amúgy szépen megszaporodott a kivezényelt kormány és jobbikos
hozzászólók száma. :-)) Mintegy intésre aktivizálódott az az egy -két ember, lehetőleg 4-5 néven.
közvélemény-kutatás (vendég) [2014.03.01., 12:24][válaszolok] #175
"Pénzért? Mindent! Szopok, nyalok, gombot varrok!" (HG)
Milyen igaza volt! Jó pénzért még örömteli, pozitiv hirek is kapható.
173-nak (vendég) [2014.03.01., 14:05] válasza erre: #173[válaszolok] #176
Ahogy közeledik a választás egyre arrogánsabb lesz. Hova lett a humora?
Bukovszky Róbert [2014.03.01., 15:49] válasza erre: #171[válaszolok] #177
Ja-ja hiteles, sőtttt tovább megyek legyen Önnek igaza s a "szerelmei szerezzenek 9/10-t, -a 2/3 már olyan snassz- legyen a képviselőnk???? Mr MR ...... aztán majd 2 év múlva térjünk vissza egy értékelésre, persze ha még mindketten hazánkban fogunk élni és történetesen még internetre is fogja futni. Arra kérem ne csak a mai önmagát nézze, nézze a gyermekei kilátásait, -ne higgye, hogy .....s örökölhető- a szomszédai lehetőségeit s mondjuk a saját nyugdíjának a várható értékét. Tényleg nem látja, hogy mi zajlik manapság Hazánkban?
aláírásokkk! (vendég) [2014.03.01., 16:01][válaszolok] #178
Miért, sértegetik egymást?
Nem lehet meggyőzni azt akit az érzelmei,netán indulatai vezérelnek.
Pedig érdemes volna felelőssen döntenünk!!!!
A mai nap a lakásomra négy párt jött el ,jelölő aláírásért--mind a négynek aláírtam!
DE CSAK EGYRE FOGOK SZAVAZNI!
Körülbelül ennyit érnek ,a mostani közv.kutatások, és aláírásgyűltések!!
Nagyon háttérbe szorultak a tények,a helyzet valós értékelése.
van még lejjebb? (vendég) [2014.03.01., 16:16][válaszolok] #179
Írják meg kérem: Önöket nem irritálják, a közmédiák választással kapcsolatos,"korekt"félóránkénti , pártatlan hírei. Szerintem ,ez már kontraproduktív!! Jelzem nem tartozom sehová.
Szeretném gyorsítani az időt -mert mindjárt ....Borzasztó!
Bukovszky Róbert [2014.03.01., 16:51] válasza erre: #178[válaszolok] #180
Ön ezt írja "Nem lehet meggyőzni azt akit az érzelmei,netán indulatai vezérelnek." nézze én tartom magam egy sok éve olvasott idézethez "ne meggyőzni, hanem elgondolkodtatni próbáld embertársaidat" aztán persze van aki tud és akar és persze vannak akik vagy nem tudnak vagy nem akarnak gondolkozni.
Ezt youtube thumbnail nézzék meg, aztán majd én meg le írom mi is a bajom vele.
MI LESZ? (vendég) [2014.03.01., 17:03][válaszolok] #181
Lehet, hogy a mi orosz barátaink,újra tankokkal jönnek.
A 17 ÓRAI HÍREK AGGASZTÓAK!!
errr (vendég) [2014.03.01., 19:01] válasza erre: #176[válaszolok] #182
Higgye el megvan, de lehet ezen röhögni?
:-)
Minden ami fontos az embernek ma téten van. Gondoljon bele.
errr (vendég) [2014.03.01., 19:05] válasza erre: #179[válaszolok] #183
Örülök, hogy msáok is, lehetőleg tömegesen észlelik ezt.
Ez már valóban undorító. S ez az egész hazug játék, s hogy mindent elnéznek egymásnak akármilyen tolvaj vagy csaló, ha nem tud kiszámolni egy egyszerű vagyonbevallást azt is...kritika nélkül.
Minek lehet ezt nevezni egyáltalán, hogy nyomdaképes maradjon?
errr (vendég) [2014.03.01., 19:36] válasza erre: #180[válaszolok] #184
Mindenki jól járt a közmunkaprogramon, csak a közmunkások nem.
Az indián segédcsapatok...
És pirulás nélkül sorolják, hol hány milliós a megtakarítás, a haszon meg a fejlesztés..és jé!- szalmatüzelésű kazán. Az nem szennyez..
A kommunistázásról már nem is szólok. Sokszor olyan beszél aki nem is tudja az mi fán termett... vagy szándékosan hazudik.
nem nyomdaképes errr (vendég) [2014.03.01., 19:51] válasza erre: #183[válaszolok] #185
Valóban, sok az olyan hozzászólás, ami nem nyomdaképes, amihez nem adná a nevét egy írott sajtótermék felelős kiadója. No ilyenek általában errr hozzászólásai ezen a fórumon: kötekedők, arrogánsak.
182-nek (vendég) [2014.03.01., 19:57] válasza erre: #182[válaszolok] #186
Igen, igaza van! De örülök ha megmaradt a humora! Szükség lesz rá úgy érzem!
hehehe (vendég) [2014.03.01., 20:13] válasza erre: #181[válaszolok] #187
Jó ám azért NATO tagnak lenni! Nem tolják ide a képüket, és a tankjaikat.
Mi sem adhatunk tesvéri segitséget, mint '68-ban a másik szomszédnak.
Erről is szól az Áprilisi szavazás!
Én nem a hirek miatt aggódom. A sok hülye, (vagy megvett) miatt, akik azt sem tudják, mikor, miről lesz a szavazás? Lásd fentebb, ATV.
ádehogy (vendég) [2014.03.01., 20:49][válaszolok] #188
Még hogy megy az etetés meg az itatás? Micsoda gonoszság...Csak hétvégeken pld. a nyugdíjasklubnak évfodulóján vagy 200 fős,Sportegyesületnél 200 fős, a mozgáskorlátozottaknak 350 fős,súlyemelőknél 90 fős eszem iszom. De mindjárt következik a másik nyugdíjasklubb 100-200 fős fogadása és a többi . Nem is értem miért gondolják egyesek, hogy jön a választás?
ez semmit nem ér! (vendég) [2014.03.02., 08:06][válaszolok] #189
Pártjárás volt nálunk is tegnat-négy párt,kopogtatott,és gyözködött,és négy pártnak írtunk alá, még a vendélgeink is.15-en voltunk szallonát sütöttunk.
Aztán jót nevettünk ,mert ez egy baromság, arra szavazunk, akit már eldöntöttünk.

Azok akik járják a településeket,sajnálatra méltóak,mert vagy nen szólnak hozzájuk,vagy nem engedik be öket,vagy ha kérdeznek töllük ,nem tudnak válaszolni. DE adminisztrácót pontossan elvégzik.Azt is rögzitik aki nem engedte be öket.
miért van így? (vendég) [2014.03.02., 08:19][válaszolok] #190
Hallgassák ha akarnak egy kis reggeli idegességet,a kir.kossuth rádió adását,tetjessen pártatlan ,elfogulatlan,és kiegyensúlyozott.

Erről sokunknak az jut eszünkbe: hazudtunk reggel..,hazudtunk..- most meg félóránkét!!!

De legalább vasáárnap kímélnének meg ettől!!
Ez már sokkk !...csak az tudjuk tenni ,hogy kikapcsoljuk a rádiót,...vagy nem szavazunk rájuk...!és nem engedjük be ,az aláírást gyűjtő csapatokat!én hétvégén bíztossan NEM!
Uncsi..
VÁROSATYÁK.HU (vendég) [2014.03.02., 08:36][válaszolok] #191
Városatyák .hu--szánalmas a nagyjaink megítélése.
-- nyílván ,mivel ez nem előnyös,azoknak nem fontos.
-- csoda ,hogy még működik.
--- várom ,hogy mikor kapja meg az út.az "apparátus" ,hogy ez így nem mehet tovább...helyre kell tenni.

Az elektromos média ,még lehetőség........ még! Használjuk ki!!!
fórum (vendég) [2014.03.02., 09:57][válaszolok] #192
http://www.atv.hu/videok/video-20140226-jarja-az-orszagot
Ott van még a Grétzy is. Akit érdekel, érdemes megnézni mindkettőt, ha eddig nem látta.
errr (vendég) [2014.03.02., 12:09] válasza erre: #185[válaszolok] #193
Magácska meg semmit sem tud elvenni, sem hozzátenni ahhoz
a tükörfényes koponyájával. Minősítgetne ..
hehe. Menjen el a Huszárvár utcára, ott borítja a kerítést az új üdvöskéje..
és tapsoljon.. ha érti egyáltalán miről beszélek.
Szép munka volt.
Mozgáskorlátozott (vendég) [2014.03.02., 19:31] válasza erre: #188[válaszolok] #194
A mozgáskorlátozottaké pályázati pénzből ment! Ugyanekkor az elnök ki akarta fizettetni az önkormányzattal is! Haszon reményében! Összetörte az autóját, de már új van! Miből? Rendőr a bátyja! Ez mindenre feljogosít? Segélycsomagok érkeznek a lakására, nem szúr szemet senkinek?
gőzerővel... (vendég) [2014.03.02., 20:51][válaszolok] #195
...kettő és fél év szünet után. A hatmilliárd az az infláció? Akkor sem stimmel...
http://eszakonline.hu/miskolc/56-ez-toertent/16392-bosch-ii-ut-6-milliarddal-let ...
194.nek (vendég) [2014.03.03., 06:02][válaszolok] #196
Nekem az új újságban a Szerencsi Krónikában lévő vagyonnyilatkozat tűnt fel. Ha arra gondolok, hogy egy kismotorral érkezett ide, akkor Szerencs ,neki szerencsét hozott.
krónikás (vendég) [2014.03.03., 09:30][válaszolok] #197
A Krónikában nekem Heves úr magyarázkodása nagyon tetszett. Olyan ez, mint amikor valaki nem tanul, kap egy 2-est, aztán otthon magyarázza, hogy a tanár volt a hülye...
Bukovszky Róbert [2014.03.03., 09:52] válasza erre: #189[válaszolok] #198
Hihetetlen, de a mi aláírásunk senkinek sem kellett, pedig én esküszöm a kommunistáktól a szélső jobbig mindenkinek aláírtam volna, már csak azért is mert hallom néhányan akik kisebb pártoknak gyűjtögettek még egy kis zsebpénzhez is jutottak aláírásonként.
#197! Tudom, hogy ez egy kötelező hsz Öntől, ezért nem is várhatjuk el, hogy objektív legyen, de azért én javaslom Önnek a saját lelkiismerete megnyugtatása végett csak nézze meg az eredeti felvételt is.
Más! Néhány napja hiányoltam, de mos törömmel írhatom, elkezdődött a 37-s felújítása Miskolc irányába is.
err #184! Vitatkozom Önnel, a közmunka összeségében országosan úgy sz@r ahogy van, de ettől függetlenűl az mindenképpen dícséretes, ha helyben megpróbálják belőle kihozni a maximumot, ami ugye nem túl sok, de a semminél jóval több. Az előző mondat végét nem várom, hogy mindenki megértse, ezt a gondolatot csak azok érthetik meg akiknek valaha is saját erőből kellett megkeresnie a mindennapi adóját.
Magyaráz (vendég) [2014.03.03., 10:48][válaszolok] #199
Szerintem csak az nem érti, illetve érti félre az adózással kapcsolatos állásfoglalást, akinek " elvből" ez a munkaköri kötelessége ! Bezzeg a mindenre bólogatós kutya / emlékeznek még a Trabantok ablakában elhelyezett giccsekre? / módján reagáló, " minden nagyon szép, mindennel megvagyok elégedve " tipusú magatartás az igen ! Az aztán karakán kiállás! Az tetszik a hatalom hűbéreseinek ! Elviszi előre / a szakadékba / az országot !
Hádám [2014.03.03., 13:02] válasza erre: #198[válaszolok] #200
Robi! Legközelebb te leszel az első akit keresni fogunk! Most egyben az utolsó is te lettél volna, mert nem jártunk házalni. Szerencsére néhány óra leforgása alatt meglett amennyire szükségünk volt az utcai standolással, így jobbnak láttuk nem zaklatni az embereket!

Arról esetleg nem tud valaki valamit, a fidesz mikor vásárolta meg az önkormányzat hirdetőtábláit? Rendezvényeket plakátolunk mostanában (nem politikai) és rendre letépkedik ha csak hozzáér a Mengyi plakáthoz... Megérdeklődtem a polgárőrséget, 14 helyen van kitéve politikai hirdetőfelület a városban + az óriásplakátok helyei + a saját irodák és magán házak... ha ez nem elég akkor nem tudom mi... hadd ne kelljen már elvenni az egyéb célra szolgáló hirdető felületet... mindenesetre biztos nem teszi zsebre a "dicséretet" ha meglátom hogy ki szórakozik...
Igaz magyarázat (vendég) [2014.03.03., 13:48][válaszolok] #201
Igaza van a 199 sz. hozzászólónak. Napjaink túlélési technikája a simulékonyságra, a feltétel nélküli elkötelezettségre épül. Legtöbb "bólogató kutya" kényszer hatása alatt cselekszik. Egészséges lelkületű embernek kemény próbatételt jelent a képmutatás, a hajlott gerinc. Akármilyen pici egzisztencia nagy érték a mai világban, a családok életének érdeke és védelme sok esetben felülírja a józan erkölcsi normát, magatartást. A karakán kiállást igen gyakran félre magyarázzák, büntetik. Ezért (is)van mélyponton a társadalmi morál. Az emberek többsége egzisztenciális bizonytalanságban és félelemben él, s rémítő a szakadék közelsége.
194-nek (vendég) [2014.03.03., 13:50][válaszolok] #202
Érdekes, amit ír, hiszen az egyesület elnöke mindig, mindenhol csak sír, hogy nincs pénz. Az eszem-iszomról nincs véleményem, már valaki megírta egyszer, hogy ez is egy rezsicsökkentéssel beér, nem kell főzni, csak kajálni, meg a ridikülbe bepakolni.

Az új krónikában leközölt kép olyan, mintha KF. két pincét vett volna.
Bukovszky Róbert [2014.03.03., 13:55][válaszolok] #203
"Az új krónikában leközölt kép olyan, mintha KF. két pincét vett volna" Iker gyermek iker pince ... Miért is baj az ha valaki a saját településén vesz egy pincét? Szerintem ez még akkor sem baj, ha történetesen egy polgármesterről van szó.
Bukovszky Róbert [2014.03.03., 17:07][válaszolok] #204
Próba volt (vendég) [2014.03.03., 17:34][válaszolok] #205
errr (vendég) [2014.03.03., 21:22] válasza erre: #204[válaszolok] #206
Efgyébként ez a Szepessy féle összefogás ez egyáltalán micsoda? És mit akar?
Már botránykeltésen meg fidesz szekér tologatáson kívül..
krumpli (vendég) [2014.03.04., 10:19][válaszolok] #207
http://www.szerencs.hu/onkormanyzat/kepviselotestulet/testueleti-uelesek-elterje ...
Ez volt ma a rendkivüli anyaga.
Ami lassan már szokásos, a technikai malőr. Felháboritó is lehetne, ha nem lenne pitiáner.
A köszöntés után jött a szóbeli kiegészités, (CSZO) amikor elment a hang, a kép. Jó lenne tudni, miket mondott, és miről döntöttek? Még ha nem is különösebben fontos. "Kössék az orrunkra"
Ezután jött a folytatás, amit már láthattunk, vita a krumpliról. Elég tragikus, hogy akad olyan képviselő, aki azt sem érti, hogy miről van szó? Én értem, hosszú lenne kifejteni, röviden: propaganda.

Két link, amiket láttam ma. Az első 4.40-nél megszakad.
youtube thumbnail
Majd itt folytatódik, 8 perc után:
youtube thumbnail

A linkek időközben változhatnak, én ezeket láttam. És pitinek találtam a módszert.
errrnek (vendég) [2014.03.04., 14:38][válaszolok] #208
Szepessy már 2009-ben csinált egy olyan pártot, hogy Összefogás Párt.
Ha Szepessyt a fidesszel azonosítja akkor nem 100as.
errr (vendég) [2014.03.04., 22:08] válasza erre: #208[válaszolok] #209
Dehogy azonosítom vele. De valahogy jól jön nekik. Tagadja?
Amúgy mit csináltak az utóbbi 3 évben? Csak nem a választásra vártak?
informatikus (vendég) [2014.03.05., 12:06][válaszolok] #210
Szuper a Szerencsi ÁMK honlapja, főleg a döglött linkek a jobb felső sarokban, bármire kattint a gyanútlan látogató: http://szerencsiamk.hu/
Lassú, a fele angol, egy ingyenes tartalomkezelő rendszerre van feldobva az egész.

Lehet tudni, ki járt ezzel jól? Ilyen színvonalon kb kettő este alatt össze lehet rántani, pedig EU bácsi pénzéből van, aki köztudottan nem fukar...
krumplibetegség (vendég) [2014.03.05., 14:51] válasza erre: #207[válaszolok] #211
Vannak burgonyabetegségek melyek a növényt károsítják, mint például a fitoflóra, levélsodródás, vagy a sugárgombás varasodás. (Vaszily Miklós persze biztosan többet is ismer.)

Van viszont olyan "krumpli"betegség, ami embereket károsít:a #207-es "krumpli" néven hozzászóló is valami ilyen betegségben szenvedhet, bizalmatlanságban, talán üldözési mániában, esetleg csupa merő rosszindulatban. Hiszen - mint írja - 'pitinek találja a módszert', ahogy megszakadt az adás; azt hiszi szerencsétlen, hogy valami titkos ülés és titkos napirend miatt szakadt meg az adás.
Megnyugodhatnak: rendkívüli állami támogatás igényléséről volt szó, amiről a helyi média bizonyára be fog számolni.

"krumpli"nak pedig gyógyulást kívánok!
krumpli (vendég) [2014.03.05., 16:58][válaszolok] #212
Volt olyan korszakom, amikor szinte mindent fenntartások nélkül elfogadtam. Lehet, naiv voltam, talán a korom, vagy a csalódások miatt mára már szkeptikusabb lettem, mondjuk bizalmatlan. Olyan már volt, hogy üldöztek, ami sajnos be is igazolódott. Eddig túléltem. Már csak beteg ne legyek... :)

Biztos vagyok benne, hogy idővel mindenki megtudja majd, hogy mi hangzott el az adászünetben? (ott tévedtem, mert a szünet hosszát nem ismerhettem)
Az a nem mindegy, hogy MIKOR? Hetek, hónapok, vagy évek múlva?

Az, hogy mennyibe kerül a közmunkaprogram, és mennyibe majd az a krumpli, amit szétosztanak, az Ön kedvéért most nem is számolgatom.

A technikáról: ilyen nincs! Az, hogy rendszeresen szabotálják a közvetitést, feltünik egy idő után.

A látottakról nem irt semmit.
Szerintem ott van valami baj, hogy kik azok, akik képviselik az embereket?
Saját, jól felfogott érdek az egy dolog. A többiek, az egy másik kategória.
Nehéz lesz űberelni Feri bá' monológját az ipari mákról.... :D
Nem is attól estem le a székről, (hozta a formáját) hanem a mellette ülők reakciójától... :D
errr (vendég) [2014.03.05., 18:06][válaszolok] #213
Plakátok.
Az ember sokfelé jár és hamarosan feltűnik, hogy az idióta bohócos óriásplakátokat
valaki értelmesebb tanácsára levették. Kár?igazi ellenreklám volt. Mindjárt látszott kivel van dolgunk. Mint a homokozóban ?
Megjelentek az újabbak, minden lehetséges helyen, melyen a területileg illetékes ász, hazánk fénylő csillaga s féltett reménysége, fáradt barackvirág színű ingben többnyire nem éppen beesett orcával, desőt..emberek között jelenik meg, akik mind reá figyelnek. Nahiszen. Az a gyanúm mindenütt ugyanazok figyelnek a joviális mosolyú proletárra .
Összefogás plakát alig?.azon is Mesterházy esetleg?.meg elég sokfelé Vona
talpramagyarozik meg győzzön a jobbikozik?nagyon jópofa csaképpen gyermekded?ennyire tellett.
Szóval, úgy vélem nem is kéne plakátolni az ellenzéknek. Felötlik az embereknek, hogy ezeknek meg honnan a rávaló ilyen mennyiségben?ha már egyéb eddig 4 év alatt nem tűnt volna fel.. Hahaha. A mi üdvöskénk is bőven lep kerítést táblát, körforgalom környékét és extra méretben. Vidító jelenség..
errr (vendég) [2014.03.05., 20:03][válaszolok] #214
A másolatban levő hsz-ben nem szerepelt a kérdőjelek nagyrésze.
Lektorkám...
mozgkorl [2014.03.05., 20:45] válasza erre: #194[válaszolok] #215
Az információi tévesek,nincs pályázati pénz.Egyetlen támogató a Szerencs Önkormányzat és annak képviselő testülete.A szerencsi ÁMK és munkatársaik.A ruha adomány nem segély Szerencsre érkezik onnan került szétosztásra 31 községbe közel 1000 sorstársunk részére.
A rosszindulat mindenre feljogosít??!!!
A mi email címünk nem titkos mi vállaljuk véleményünket ha problémád van ide irj: mozgkorl@szerencs.hu üdvözlettel sérült fogytékos sorstársunknak
mozgkorl [2014.03.05., 21:45] válasza erre: #202[válaszolok] #216
Nagyon érdekes a hozzászólása, reméljük választások után is ilyen kiemelt figyelmet helyeznek a mozgáskorlátozott egyesületnek.Megkeresnek minket és segítő kezet nyújtanak nem csak véleményt alkotnak rólunk fogyatékosokról.
Pártolótagokat is felveszünk, ha érdekli és megkeres személyesen, akkor szívesen adunk tájékoztatást anyagi helyzetünkről. Sírni meg nem szoktunk, mert minket sorstársainkat az élet megtanított mindent elfogadni.
Megtanultunk kérni és nem követelőzni és mi nem ítélünk el senkit,hogy minket sem ítéljenek meg (el).
Mi vállaljuk magunkat nem bújunk számok, jeligék, fantázia nevek mögé. Címünk:
"Hegyalja Kapuja" Mozgáskorlátozottak és Fogyatékkal Élők Egyesülete 3900 Szerencs Rákóczi út 94. Fogadó órák: Kedden és Szerdán 8-12 óráig
Mindenkit szeretettel várunk,ha problémája van megbeszéljük. Tisztelettel
az Egyesület elnöksége és tagsága.
216-nak (vendég) [2014.03.06., 11:07][válaszolok] #218
Nem zörög a haraszt ....
Ismeri ezt a szólást?
kibic (vendég) [2014.03.06., 14:38] válasza erre: #216[válaszolok] #219
A téma felvetése elég provokativ, még talán válaszra sem volt méltó az Ön részéről.
Mégis megtisztelte a kommentelőket az egyesület nevében.
Még nagyobb lenne a tiszteletem, ha a becses nevét is adta volna a válaszához, és nem bújt volna az Egyesület mögé. Egyébként amiket irt, annak nagyobbik részével egyet is tudok érteni.
Ha már porondra kerültek az elesettek, és támogatásra szorulók, én kicsit magasabbra tenném azt a bizonyos mércét, hogy kik azok valójában, akik mozgáskorlátozottak? Sokan közülük szerintem helyből megugranák a másfél métert...
Nem kell nagyon idősnek lenni ahhoz, hogy emlékezzünk néhány dologra.
Ezek után az a tragikus, hogy azoktól veszik el a "forrásokat", (a pénz olyan anyagiasnak tünne...) akik VALÓBAN rászorulnának.
Ezért utálom a kompromisszumokat.
Amikor minden egyenes az elejétől, akkor nincs rá semmi szükség.
hmmm... (vendég) [2014.03.07., 09:37][válaszolok] #220
http://eszakonline.hu/miskolc/56-ez-toertent/16464-hitelt-vennenek-fel-de-tagadj ...
Valaki segitene értelmezni, hogy mit jelent pontosan a legutóbbi testületin előadott előterjesztés?
"Javaslat önkormányzati kiegészitő támogatás igénybevételére"
Itt szakadt meg az adás. Ha láthattam volna, akkor nem kérdeznék butákat.
A legfrissebb jegyzőkönyv, ami fent van, két hónapos. Igy csak találgatni lehet, ami vezethet hibás következtetésre is. Máris rosszindulatúvá degradálnám saját magam. Ügyes.
jobbikos (vendég) [2014.03.07., 11:28][válaszolok] #221
Zuschlag: ?A visszalépésemért az MSZP ötvenmilliót adott egy nejlonszatyorban?
http://www.napigazdasag.hu/cikk/6850/

"korszakváltás" Lassan jobb, ha átnevezik magukat "Együtt 2022-re"
statiszták (vendég) [2014.03.07., 15:50] válasza erre: #221[válaszolok] #222
jobbikos- annyi rágalmat,gyűlöletet,hazugságot ,hangoztatnak , összefogva a jelenlegi hatalommal,hogy már kezdek hinni a baloldal győzelmében.
Ugyanis ez már kontraproduktív.

Tényként kezelni,valamit ,ami nincs bízonyítva- szánalmas.
Önök statiszták,de majd megtapasztalják,hogy milyen hatalmat támogatnak.
Statiszták (vendég) [2014.03.07., 17:43][válaszolok] #223
Tudják ők milyen ez a hatalom, neféljen . Pl. olyan, amelyiknek a parlamenti elnöke szó nélkül hagyja az Eu zászló kidobálását az épületből . Na , hát ilyen hatalom kell nekik !
jobbikos (vendég) [2014.03.07., 17:44] válasza erre: #222[válaszolok] #224
Mondja már el, mi a "rágalom, gyűlölet, hazugság" abban, hogy például az MSZP elnökhelyettese lebukik egy kis 240 milliós magánvagyonnal? Az miért rágalom, hogy Zuschlag most kiteregeti a szennyest?
Ha Simon ügye rágalom, miért zárta ki a pártja? Ha Zuschlag ügye rágalom, akkor nem mi rágalmazunk, hanem Zuschlag, vele kéne megbeszélnie

Aki ezen az oldalon rágalmaz, az éppen Ön engem, az ilyen kommentekkel, ami gyűlöletet emleget, ha egy csapat tolvaj lebukásának egyszerű, törvénytisztelő állampolgárként örülni tudok. Az is beszédes, hogy ilyen súlyos ügyek kirobbanása után Önnek meg sem fordul a fejében, hogy átértékelje a dolgait, hanem rögtön a baloldal győzelmében akar hinni. Micsoda feje tetejére állított logika ez? Mivel kellene még ezeknek lebukniuk, hogy legalább egy pici gondolkodásra késztesse a magafajtákat? Tudja, ez a szánalmas

Mi nem támogatunk semmilyen hatalmat, arról nem tehetek, hogy épp az MSZP holdudvaránál potyognak még mindig a csontvázak a szekrényből. A Fidesz szerint a Jobbik az MSZP kreálmánya, az MSZP szerint a Jobbik a Fidesz fiókszervezete. Mindenkinek kellemetlen, de így van ez jól
jobbikos (vendég) [2014.03.07., 17:48] válasza erre: #223[válaszolok] #225
Ez is hazugság. Ismeretek nincsenek, okoskodás van, jól demonstrálják, milyenek a baloldali szavazók
http://hvg.hu/itthon/20140219_Kover_a_leheto_legnagyobb_birsagot_javaso
Pojáca (vendég) [2014.03.07., 18:17][válaszolok] #226
Nagyon helyes, ha ezt a pojácát jól megbünteti KL ! Ilyen " hazafiak " teszik ki a jobbik nagy részét !
demokrácia (vendég) [2014.03.07., 18:59] válasza erre: #224[válaszolok] #227
"Mindenkinek kellemetlen, de ez így van jól "

ÉN olyan országban szeretnék élni, ahol demokrácia van. Ahol mindenki jól érzi magát.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Demokr%C3%A1cia
jobbikos (vendég) [2014.03.07., 19:40] válasza erre: #227[válaszolok] #228
Én meg olyan országban, ahol kizárólag a becsületes és tisztességes emberek érzik jól magukat. Nem pedig a bűnözők!
http://hu.wikipedia.org/wiki/Korrupci%C3%B3

Egyébként tanítani való, ahogy mindenféle álneveken terelik a témát a kedvenc pártjaik legújabb botrányáról
libsi (vendég) [2014.03.07., 20:24] válasza erre: #228[válaszolok] #229
Van ott még több link, ha érdekli, olvassa el azokat is. Erről szól a demokrácia.
Álneveken? Tessék rábökni a Wikipédián arra morcos valamire: leirás, forrás, szerző ismeretlen. Az üzenet világos: hate = gyűlölet. Nagyon bátor ismeretlen. És Önben kit tisztelhetünk, azon kivűl, hogy jobbikos?
statiszták (vendég) [2014.03.09., 07:05] válasza erre: #224[válaszolok] #230
jobbikos,miért nem forszírozza a: a trafik ,főld, takarék mutyikat ,a sajtó szaadságot, a demokrácuát, Paksot,az állam adóságot,a valós közgazdasági ,és foglalkoztatási adatokat, stadionokat,egészségügyet,oktatást,és a jelenlegi hatalkom meggazdagodását?!!
Ön ezért nem korrekt ,és azért mert nem bízonyított dolgokat tényként állít!
Mert ,falaznak ,statisztálnak!
Ézért fogják megtapasztalni ,amit főztek.
Ön nem partner.
Bukovszky Róbert [2014.03.09., 12:07][válaszolok] #231
Ádám! Kérlek segíts! Vasárnap ebéd közben ugyan milyen szórakozást is találhattam volna magamnak mint a "Ti" újságotokat -Hazai Pálya- olvasgattam, sok-sok érdekes????? dolgot megtudtam, kiderűlt, hogy mekkora sztár egy ketrec harcos, kiderűlt, hogy majd Ti tisztességes béreket és nyúgdíjat fogtok adni, megtudtam, hogy mindenki át lesz világítva, számomra is kiderűlt, hogy a kormány százmilliókat költ a bevándorlókra, naná, hogy "zéró" tolerancia lesz a bűnözőkkel szemben /itt felmerűlt bennem a kérdés, hogy a Szerencsre akreditált anno félistennek tartott Szegedi Csanád vesztegetési ügyéről is halhatunk-e majd?/, az áfa szinte nullára fog csökkeni, aztán nálatok sem maradhatott el a Gyurcsányozás. Szóval sok-sok érdekes???? dolgot közöltök csupán egyetlen pici???? apróságról nem olvashattam a lapotokban, ugyan mit is terveztek a gazdasággal, hogyan, mitől fog növekedni, kivel-mivel is akartok gazdasági-politikai partnerkapcsolatokat kiépíteni? Megtisztelő válaszodat előre is köszönöm!
videók a kétkedőknek (vendég) [2014.03.09., 14:54][válaszolok] #232
Válaszok a rosszindulatú üldözési mániákusoknak:

A jobb felső sarokban megjelenő videóra kattintva 0:50 - 05:15-ig beszámoló a legutóbbi testületi ülésről, ahol egyes 'hivatásos kétkedők' szerint 'nem véletlenül' szakadt meg az élő közvetítés. Szóval piszkos nagy sum-mus történt ott: támogatást igényletek a kormánytól.

Most veszem észre, a teljes rendkívüli testületi ülés (március 4.) videója is elérhető a Szerencsi Hírek honlapjáról:

youtube thumbnail.be
semmi (vendég) [2014.03.09., 15:23] válasza erre: #231[válaszolok] #233
Kedves Róbert !
Nem tud válaszolni Ádám,mert csak lózungok pufogtatásáig jutottak el.
Megoldások ,gazdasági programok helyett.
videók a kétkedőknek 2 (vendég) [2014.03.09., 16:04][válaszolok] #234
Elnézést kérek, de a 232-es hozzászólásban nem csatoltam be semmit a videhóz, amelyben "A jobb felső sarokban megjelenő videóra kattintva 0:50 - 05:15-ig beszámoló a legutóbbi testületi ülésről, ahol egyes 'hivatásos kétkedők' szerint 'nem véletlenül' szakadt meg az élő közvetítés."

Szóval katt ide:

http://www.szerencsihirek.hu/
kételkedő (vendég) [2014.03.09., 19:02] válasza erre: #234[válaszolok] #235
Mégis, mit gondolt, hol kerestem?

Lehet viccelődni, mániázni, susmusolni, egy dolog viszont tény: hiány nélkül még nem adták át a másik brancsnak a várost. Ismerős arcokkal a megújult tesületben. Igy történt akkor is, amikor jött az elmúltnyolcéves garnitúra.
Nem keresem vissza, de 200 misi hiányra emlékszem, amit a fidesz hátra hagyott. A lejtő az tudjuk, lefelé visz, hozadéka azért most is látható, élvezhető. Uszoda, fürdő, iskolák, óvoda, vár, városkép, stb.

Megalapozatlannak tartom a mostani hurrá-optimizmust, mert nincs mögötte semmi teljesitmény. Az, hogy egy fideszes PM egy fideszes kormánytól mit tud hozni a városnak, az nem az eredményekről szól. Nagyon találó szavam lenne rá, de sértődés lenne a vége.

Szerintem jobban tennék, ha visszább vennék az igényeiket. Azért, hogy ne essenek az előzőek hibáiba.
Ha úgy látják, hajrá előre, lesz ami lesz, de akkor ne mindig visszafelé mocskolódjanak.
Bukovszky Róbert [2014.03.09., 19:40] válasza erre: #235[válaszolok] #236
Én úgy gondolom a szándék nemes lehetne a "krumpli gyárral" vagy a "mák biznisszel" viszont a felűlről érkező irány helytelen. Valahogy nekem ezek a magukkal termeltetések a jobbágy időket juttatják eszembe -tudom most még sokan megmosolyognak miatta- de, ha belegondolok, hogy az egyik környező települée egyik elit???? hölgye a közelmúltban azt mondta a napszámosoknak "emberek most még keveslik a napszámot, de eljön az idő amikor annak is örűlnek majd, ha a napi munka végén kapnak egy szelet zsíroskenyeret esetleg egy tál ételt" sajnos ez az idézet nem kitaláció tényleg elhangzott és tényleg a hatalom egyik képviselőjétől. Sokan tényleg komolyan gondolják, hogy egy közel tízezres város mindennapjait, boldogulását cca 11ha föld -ja meg 3 sor szőlő- megművelése fogja meghatározni.
Hádám [2014.03.09., 19:54] válasza erre: #233[válaszolok] #237
Mondják ezt azok, akik még programot se adtak a választóknak kevesebb mint 1 hónappal a választások előtt.... beleértve a fideszt is! Amiket kérdez Robi, számtalan helyen számtalan formában el lett mondva, arról nem tehetek ha valaki szellemileg nem elég érett az információ megértésére! Pláne ha nem is akarja megérteni.

Egy dolog viszont biztos, az pedig az mszp és a fidesz tevékenysége, amit eddig tettek, az eredményeket mindenki a saját bőrén tapasztalta...
Bukovszky Róbert [2014.03.09., 20:01] válasza erre: #237[válaszolok] #238
Ádám! Biztos figyelmetlen voltam, meg "szellemileg sem vagyok elég érett" de én Tőletek/sem olvastam komolyan vehető gazdasági programot, kérlek segíts linkkel vagy akárhogy.
Hádám [2014.03.09., 20:56][válaszolok] #239
Robi, már ez is megtörtént, ne haragudj ha nem ismétlem magam! Én viszont azt kérem, hogy linkelj valamit, mindegy mit, az se érdekel ha megint egy rakás választási kamuígéret, csak mondjatok már valamit, ugyan miért veletek váltsák a szavazók a kormányt! Jelenleg az a helyzet áll fenn, hogy ti nem mondtok semmit ( lehetséges, hogy a fidesz 2010-es választási "stratégiáját" akarjátok másolni, ott ők se mondtak semmit...) és ezek után kéred számon hogyan valósítható meg a programunk... még egy épkézláb miniszterelnök jelölti vitára sem vagytok képesek, a nácizás mögé bújva! Ezt a legkönnyebb, besértődve közölni, hogy XY-al nem állok szóba, valójában nem is tudtok mit mondani! Ez a nagy helyzet!
Leonidas (vendég) [2014.03.09., 21:12][válaszolok] #240
Ha már valaki annyira "figyelmetlen", meg "jópofa",hogy "szellemileg sem vagyok elég érett" ,szóval google keresőbe üsse már be,hogy jobbik program 2014.Már ha kíváncsi rá egyáltalán...Az óriás plakátokról meg annyit,hogy az üres cukorgyári telek elég reklámfelület mindkét pártnak...
Hádám [2014.03.09., 22:15][válaszolok] #241
Egy kis "kabaré" estére! Úgy látom a "gagyi" TALPRA MAGYAR kifejezés mégiscsak jó szlogen volt az mszp számára is, ha már ellopta ezt IS egy másik párttól, a nevük után! :D

youtube thumbnail
napszám (vendég) [2014.03.10., 08:54] válasza erre: #236[válaszolok] #242
Ne jussunk el odáig.
Mert akkor sokan már nem fognak dolgozi egy szeletért. Elveszik. És örülhet a hölgy, ha csak a kenyerét.
Felülről jövő? az Ön képviselője is ott volt fent, négy évig. Szólt valamit ellene? A testületben valaki szóvá tette valamikor is? Mindenki a saját kis pecsenyéjét sütögeti. A többség pedig röhög a krupligyáron, ipari mákon.
kérdések (vendég) [2014.03.10., 09:16][válaszolok] #243
Hadám: a gazdaságról ,írja meg hogy mit tennének:
-állam adóság
-nővekedéd
-adózás
-munkahely teremtés
-egészségügy
-oktatás
-demokrácia
-mutyik-föld,takarék,trafik stb
-korrupció
-stadionok
-pályázatok
-kkv-k.
A GAZDASÁGON MÚLLIK MINDEN!
Ne kapkodjon ,egyeztesse a központal,és jelölje meg ,a forását a válaszainak.
Állandóan,a masodosztályú, érzelmi dolgokon lovagol.
Elösszöt ,munkahely szükséges,hogy tudjuk fizetni a létünket-azt követően érdekel ,amit Önök szajkóznak,
ÉRDEMI VÁLASZ ESETÉN !!!, Önökre szavazok.
-
Bukovszky Róbert [2014.03.10., 10:38] válasza erre: #239[válaszolok] #244
Ádám, majd válaszolok, de most ettől youtube thumbnail a videótól annyira elérzékenyűltem, hogy szinte a könnyeimmel küszködök, egyszerűen megható, jó tudni érezni, hogy vannak még hősök hazánkban.
errr (vendég) [2014.03.10., 12:14] válasza erre: #244[válaszolok] #245
Undorító.
errr (vendég) [2014.03.10., 12:29] válasza erre: #237[válaszolok] #246
Én kiegyeznék pl egy olyan programmal, hogy mindent visszacsinálunk a józan ész keretein belülire. A tolvajokat országrontókat, annak kárt okozókat börtönbe zárjuk, vagyonaikat elkobozzuk és olyan intézkedéseket hozunk, hogy soha még az unokáik se kerülhessenek többet pozicióba. Megfelelő támogatás esetén.
No?
2/3 ? (vendég) [2014.03.10., 17:44][válaszolok] #247
Errr-nek egy kis vigasz (vendég) [2014.03.10., 17:47][válaszolok] #248
errr (vendég) [2014.03.10., 18:34] válasza erre: #248[válaszolok] #249
Nem látja uraságod fától az erdőt. Amit itt emlegetnek, teszem azt 1-200 milliót, nem semmiség de egyszerűen eltörpül a milliárdos vagyonokhoz melyek érdekes módon már néhány év alatt összegyűltek. Nem így látja?
No és megjegyzem ez a Zuhschlag is.. Ön szerint értelmezhető ez a vallomás hitelesként amennyiben valóban megkapá az 50 millát neylon zacskóban? Hát akkor miért tette volna el? :-)) Már megint a hülyéket piszkálják ilyesmivel. Nagy lehet az ijedtség arrafelé statisztika ide vagy oda.
errrdő (vendég) [2014.03.10., 20:55][válaszolok] #250
Vagy talán pont az errrdő árnyékolja be a tisztánlátását... Félelem árnyékolja be a gondolkodását (mert nagy eséllyel a Fidesz nyerni fog), a félelem amnéziát okoz okos fejecskéjében. Nem emlékszik a hagyókra, a demszkykre és még sorolhatnám. Ezeket a gazembereket még Ön is pitiáner csalóknak tartja, hiszen csak egy-két százmillióra taksálja a tevékenységüket.
Simon csak egy a sok közül, aki elfelejtkezett bevallani azt az "1-200 milliót". Feltételezem, hogy Kegyed becsületesen befizeti jövedelme után az adókat és eszébe sem jut lenyúlni belőle "1-200 milliót". Zuschlag renegát János elvtárs pedig most odasza@rt, ahonnan előtte evett. Mert van az a pénz...
Hádám [2014.03.10., 22:18] válasza erre: #243[válaszolok] #251
Megválaszolnám Önnek az összes kérdést, ha ezt korábban nem tettem volna meg több esetben is, olykor több oldalas kommentben! Ne haragudjon, ha nem írom le mégegyszer!

Robi! Egyébként a videó amit linkeltél nagyon érdekes, mivel kvázi észre sem vették, hogy saját magukat minősítik vele. Az egyik válaszoló azt nyilatkozta, hogy "Más megyei önkormányzatoknak is meglett volna a lehetősége erre, mégsem tettek semmit" Úgy tudom az előző megyei önkormányzat is fidesz többségű volt, így nem értem az időzítés okát... bár kétségtelen, néhány tábla kihelyezése elég olcsón megvalósítható kampányfogás Meglátjuk a szerencsiek mit szólnak majd ehhez...
#152 (vendég) [2014.03.10., 23:40] válasza erre: #251[válaszolok] #252
Mit szólnak? Semmit. Közömbösek.
Hádám [2014.03.10., 23:42][válaszolok] #253
Érdekes meglátás egy vérbeli kommunistától! Ők legalább nem tagadják le magukat! :D

youtube thumbnail.be
Kevés,de nagyon. (vendég) [2014.03.11., 18:18] válasza erre: #253[válaszolok] #254
Hadám-a 243-ra tételessen válaszoljon-vagy kókler.???
Vissza néztem ,az érdemi gazdasági kérdéseket kerülik,csak a kommunistázás, antiszemita,és rasszista kirohanások jellemzik.
Tolják a hatolom szekerét,de majd a felelősségét is vállalni kell.
Ebből ,nem lesz kenyér a népnek!!
errr (vendég) [2014.03.11., 18:37] válasza erre: #250[válaszolok] #255
Mellé tetszik beszélni. A milliárd az nem millió ugyi? Miért nem arról van szó? Meg a reptérről meg a stadionról a telken pl?
Hehehe. Kis Obádovicsom. :-))
Tudja komolyra fordítva, nem attól fél az ember hogy vele mi lesz, hanemhogy ez az egész oszág lezüllik, csődbe megy. Szíveskedjék nemcsak pártsajtót olvasgatni. Meg tünjön már fel végre, ide európai politikus évek óta nem teszi be a lábát. Biztos nem azért mert irígykedik ránk igaz?
Hogy fogad Putyin innen bárkit aki 30 évre szóló bombaüzlettel jön magától?
Az aligha az elismerés jele, pláne mivel valszeg tudja miket beszélt nem is túl régen még ma térden kolduló vendége.
Bravó!
errr (vendég) [2014.03.11., 18:47] válasza erre: #253[válaszolok] #256
Vajjon mit mondott volna Thürmer a fideszre?
Arra hogyhogy nem kérdeztek rá? :-)
Mit szól mondjuk a trafikügylethez, vagy mi a véleméyne az állami föólfek szubjektíve történő szétosztásához, illetőleg pályázat nélküli béárbeadásáról és így tovább...
Hádámka. Nem billen kicsit megint oda, ahovátartozását pedig lépten-nyomon cáfolja?
Aztán már ne haragudjon biztos bennem illetve az érdeklődésemben van a hiba, de én sem vélek semmi kézzelfogható programot ismerni Önöktől a szokásos szajkózáson kívül... Hát szabdságharc lesz-e?
errrdő (vendég) [2014.03.11., 22:29] válasza erre: #255[válaszolok] #257
Csak remélni lehet, hogy nem téveszti össze az európaiságot az internacionalizmussal... Azt egyetlen épp eszű ember nem kérdőjelezi meg, hogy nincs más út, mint Európához tartozni, de vajon a gyermekének mennyire tetszik majd az osztrák, holland földesúr? Ha az EU egyet jelent a gyarmatsorba süllyedéssel, akkor köszönöm (valószínűleg több millió honfitársammal együtt) nem kérek belőle. Ugyanakkor nincs más út, mint a dévényi út! A problémája kedves csak errrefelé tekintgető és kritizáló fórumtársam, hogy Cavintont kéne szedni, ha arra nem emlékszik, hogy mikor és kik feküdtek le (és össze) az EU-val, Almunia elvtárssal aszisztáltatva a gazemberségekhez. (Most jöhet az elmúltnyócévezés
Persze, minden jó érzésű embert bánt az elmúltnégyév disznósága, de hol lennénk kedves nacsalnyikovka, ha azok folytatták volna 2010-ben?
errr (vendég) [2014.03.11., 22:46] válasza erre: #257[válaszolok] #258
Nyugodjék meg kérem. Ha folytatta volna Bajnai ma nem itt tartanánk hanem jóval előbbre, s nem volna kifosztva az ország.
Gyarmatsorba? Ne röhögtessen már! Mondja már meg nekem kedves uram, mennyivel jobb a magyar botcsinálta földalapú támogatásra leső földesúr mint a hozzáértő osztrák mondjuk: megmondom semennyire, sőt. Amannak legalább van erkölcse...kultúrája s nem tudjuk róla honnan van pénze.
Mi ez az álromantika egyébként? ha nem tudná kapitalizmus van. Annak nincs mifelénk nemzetisége s a pénznek pedig nincs szaga.
jobbikos (vendég) [2014.03.12., 08:07] válasza erre: #254[válaszolok] #259
Hányszor akarja még eljátszani ezt a "tárgyaljuk meg tárgyilagosan, kizárólag a tények alapján a gazdasági helyzetet" játékot, hogy a végén bármi alap nélkül mindig oda jusson el, hogy "fuj, undorító, rasszista, antiszemita, rekesszük ki"?

ha rasszistát keres, nézze meg az elvtársát, errr-t:

"a hozzáértő osztrák mondjuk: megmondom semennyire, sőt. Amannak legalább van erkölcse...kultúrája s nem tudjuk róla honnan van pénze."

Az ilyen gyurcsányista-bajnaista agymosott szerint az osztrák az hozzáértő, van kultúrája, erkölcse, szemben a magyarral, ezek szerint származási alapon. Na, ez a beteges rasszizmus!!! És errr-nek nem ez az első ilyen szélsőséges, magyarellenes kirohanása, régebben is zsírosképűnek meg hasonlóknak nevezte a magyar gazdákat. Várom a szörnyülködést, ja, hogy az nem lesz, mert ma a magyart azt lehet mocskolni, aki így tesz, az haladó, baloldali, européer, humanista, szocialista / meg még ki tudja, mikkel illetik magukat ezek az szélsőséges gyűlölködők /
hazaárulókról (vendég) [2014.03.12., 15:37][válaszolok] #260
Nem hiába mondják sokan, és egyre csak többen: a baloldalon a hazaárulók vannak a felszínen, mármint a vezetésükben. Az alábbi linken olvasható cikk is ezt erősíti bennem.

http://hetivalasz.hu/uzlet/kik-akartak-megbuktatni-orbant-73894
egy hazaáruló (vendég) [2014.03.12., 15:51] válasza erre: #260[válaszolok] #261
Agy (vendég) [2014.03.12., 20:34][válaszolok] #262
Aki nem a jobbikos handa. - bandát fújja, az a 259- es szerint agymosott . Tudja ennél csak egy rosszabb van, ha valakinek hiányzik a mosnivalója !
errr (vendég) [2014.03.12., 21:54] válasza erre: #259[válaszolok] #263
Ugyan már bobóka. Látom nemigazán érti a mondanivalómat, viszont válaszolni pedig szeretne. Nos nőjjön fel hozzá. Tájékozódjon s ne ragadjon ki jelzőket a szövegkörnyezetből az olyan gyermeteg.
:_)
errr (vendég) [2014.03.12., 21:57] válasza erre: #260[válaszolok] #264
Maga szerint pl minek nevezzük azt amikor a "haza presztizsét" rombolja le saját kormánya?
Mondja ki bátran.
a víz szalad,a kő marad. (vendég) [2014.03.15., 07:13][válaszolok] #265
Hdám-a képei ,fura gondolatokat ébresztenek..
De sokkal fontossabak ,lennének ,hogy a 243hsz ,gazdasági kérdéseire,megerőltetné magát ,és váloszolna.
Természetessen ,mem az Ön semmitmondó ,szövege érdekelne ,hanem a pártjáé ,ha van ilyen proram ,és tudja.
Ezen túl ,még a társadalmi kérdésekkel is foglalkozatunk.
Hadám.jobbikos err,visszataszító amit itt művelnek.
Az embereket ,teljessen h...-nek nézik, de majd meglátják, Ők milyen bőlcsek,ellentétben magukkal.Ezt be fogják bízonyítani a választáson.!!
Az elsőáldozási ,és családi fotóit miért nem tette ki? Bár nemsokunkat érdekelne ...
Másodosztályú,témákat a végletekik,feszegetnek,valószínűleg hasonló kaliberű hsz-ek írói.
errr (vendég) [2014.03.15., 12:15] válasza erre: #265[válaszolok] #266
Nem tudom miről tetszik beszélni.
Mit művelek?
Anamnézis (vendég) [2014.03.15., 18:14] válasza erre: #265[válaszolok] #267
"Az embereket ,teljessen h...-nek nézik,"

Úgy látom nem kell...
DÖNTSÜNK! (vendég) [2014.04.06., 07:55][válaszolok] #268
Jó reggelt!
Felelős ,jó döntést emberek.
MINDENKI MENJEN EL SZAVAZNI!!!
MOST ITT A LEHETŐSÉG! Emelt híggadt fej,bátorság = jó döntés!!!!
Összes hozzászólás: 281 db (104 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 13 db (5%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.