Hírek
Október 23-ai ünnepségek Szerencsen
Dátum: 2014.10.21., 10:19Megtekintve: 10823

Az 1956. évi forradalom és szabadságharc 58. évfordulója alkalmából Szerencs Város Önkormányzata több megemlékezést is tart településszerte. Előbb 22-én szerdán ifj. Tatay Zoltán emléktáblájánál és sírhelyénél illetve Nagy Imre szobránál, 23-án csütörtökön pedig a Kossuth téren és a Rákóczi-vár színházterében tisztelgünk hőseink emléke előtt. Alább a részletes program a közreműködők feltüntetésével.

Forrás: Facebook
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
polgár (vendég) [2014.11.12., 10:37][válaszolok] #1
A vasútállomáson mi ez az újabb szobor? Így is alig van parkolóhely, és csak növelik a káoszt. Ha már a 2010-ben beígért 400 új munkahelyet még mindig nem sikerül megvalósítani, legalább a várost próbálják már élhetőbbé tenni, ez viszont pont ellenkező irányba megy.
Összes hozzászólás: 1 db (1 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Név: Még nem tag? Regisztráljon, és hozzászólása nem kerül előzetes moderálásra!
Válasz erre:

emoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticon
Kérjük, hogy SZÁMOKKAL írja be az alábbi összeadás eredményét az üres mezőbe:
harminchárom + kilenc =