Hírek
Marihuánatermelőt fogtak Taktaszadán
Dátum: 2008.10.06., 18:42Írta: - Megtekintve: 5453Értékelés: 3.00Címkék: taktaszada, kabitoszer

Taktaszada - Aprólékos adatgyűjtés és felderítés után csaptak le a rendőrség felderítő csoportjának munkatársai a Taktataszadán lévő ingatlanra hétfőn délelőtt.
13.49: Kukoricás közepén termelték a marihuánát

Az egyik Ady utcai régi ház hátsó kertrészében, a kukoricatábla közepében volt három tucatnyi vadkender, amit a lebukást követően a rendőrök begyűjtöttek, leszüreteltek, és le is foglaltak.
A házkutatás során a padláson is találtak már kiszárított marihuánát.

Bárdos Zoltán alezredes, a főkapitányság felderítő csoportjának vezetője a helyszínen elmondta a Borsod Online-nak, hogy csekély mennyiséget meghaladó kábítószerrel való visszaélés miatt indult nyomozás. Az ügyet a Szerencsi Rendőr-főkapitányság (helyesen: Szerencsi Rendőrkapitányság - a szerk.) folytatja le, ennek a cselekménynek a büntetési tétele pedig 2-8 évig terjedő börtön lehet.
Az elkövető annyit már elmondott, hogy Hollandiában vette a növénymagot és abból nevelte fel a marihuánát.

12.38: A kábítószer-ellenes harcban vezető szerepet játszó kapitánysági csoport munkatársai jelenleg a helyszínen vannak, rögzítik az adatokat. A lefoglalt drognövényt elszállítják a helyszínről.

Forrás: boon (eredetileg helyesírási, stilisztikai hibáktól hemzsegő cikk)
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Netolvaso (vendég) [2008.10.08., 10:19][válaszolok] #1
Napjainkban az internetes újságok körében egyre inkább megszokott – szerintem helytelen – gyakorlat, hogy más oldalakról vesznek át cikkeket a másodközlésért járó honorárium megfizetése nélkül (elnézést, ha az Önök esetében ez utóbbiban esetben tévedek ). Az azonban különösen nem tartom etikus eljárásnak, ha valaki más munkáját saját javára felhasználja, és ahhoz a szerzőre (forrásra)– még ha egyébként jogosan is – negatív tartalmú megjegyzést tesz...
Névtelen (vendég) [2008.10.08., 16:24][válaszolok] #2
A forrás megjelölésével és lapra mutató hivatkozással - nem kereskedelmi célból - át lehet venni a cikkeket, amennyiben a szövegben lényegi változtatás nem történik. A helyesírási hibák kijavítása nem lényegi változtatás, sőt kötelesség is. Véleményem szerint egy országos hírportál szerkesztői nem engedhetik meg maguknak, hogy ilyen durva hibákkal teli cikkek kerüljenek ki, és erre figyelmeztetni is kell őket.
Összes hozzászólás: 2 db (0 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.