Hírek
Frissítve: Szerencsi zenekar is fellép a székelyföldi EMI-táborban
Dátum: 2015.07.10., 21:02Megtekintve: 36451Értékelés: 2.40

Idén a szerencsi Hatás Alatt zenekar is képviseli a fiatalokat a 11. alkalommal megrendezésre kerülő EMI-táborban, Gyergyószentmiklóson. A tizenkét éve zenélő csapatnak ez az első határon túli koncertje, de elmondásuk szerint Erdélyben fellépni számukra olyan érzés lesz, mintha otthon zenélnének. 2015. augusztus 6-án 24 órától 8-án 19 órától, a Kárpátia előadása után Road előadása előtt mindenkit szeretettel várnak, aki részt kíván venni a rendezvényen.
Azok számára, akik még nem hallottak a táborról, honlapja szerint az alábbi módon határozza meg magát: az I. EMI-tábor 2005-ben hiánypótló rendezvényként jelent meg az erdélyi fesztiválok palettáján, ahol sorsunkat, jelenünket és jövőnket befolyásoló kérdéseket, témákat vitattunk meg. Mottóként gr. Teleki Páltól származó idézetet választottunk: "Merjünk magyarok lenni!".

További információkat a hivatalos weblapon és ezen a Wikipédia-lapon olvashatnak az érdeklődők, a metálzenét kedvelő közönségnek pedig a zenekar Facebook- vagy a hivatalos weblapját ajánljuk.

Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
errr (vendég) [2015.07.25., 13:39][válaszolok] #1
Hát ja Kárpátia ... már érthető miféle tábor lehet az.
tábor (vendég) [2015.07.26., 11:59][válaszolok] #2
Tudja err, maga egy végtelenül rosszindulatú, lenéző ember. A fajtája a legkártékonyabb a társadalomra nézve, ha magukon múlna a saját anyjukat is eladnák, amit a baloldal művelt-művel a nemzet szempontjából, az maga a fertő. Ezek a fiatalok a román tenger kellős közepén szerveznek hasonló fiataloknak minden éven összetartó nemzeti tábort. Szerintem annak örülne inkább ha kultura címszó alatt ilyen alföldi róbert féle szennyeket mutogatnának, de ideje lenne már felfognia, az a maguk világa, ebből viszont a normális embereknek már elege van, menjen, csókolja meg a lenin szobrát és fogja be végre a száját
X-bozon (vendég) [2015.07.26., 16:25] válasza erre: #1[válaszolok] #3
Még régen valamikor volt humora. De mára sajnos csak a rosszindulata maradt.
kérdés (vendég) [2015.07.26., 18:52][válaszolok] #4
Hádám, nézem a programot, de nem is egy napra hirdetik a Kárpátiával. Műsorváltozás történt?
Fertő (vendég) [2015.07.26., 21:45][válaszolok] #5
Tisztelt 2-eske ! Ne legyen már ilyen mogorva, hiszen elmúlt a kánikula, lehűl hetne az agyacskája is ! Miért támad ilyen vehemensen arra, akinek esetleg más az ízlése, a véleménye különféle rendezvényekről. Sajnos tudomásul kell vennie, hogy léteznek a sajátjától eltérő gondolkod?su emberek is, amit illene kulturáltan elfogadnia !
Hádám [2015.07.26., 22:00] válasza erre: #4[válaszolok] #6
Igen! Valóban történt műsorváltozás, praktikus okok miatt, egyrészt 2 zenekarnak nem lett volna jó más időpont csak a hétköznapi, valamint ha már utazunk 500 km-t, akkor így a szombati koncert mellett a hétvégét is ott tudjuk tölteni, anélkül, hogy szabadságot kellene kivenni a munkahelyről.

A végleges program itt olvasható:
http://www.emitabor.hu/erdely/fellepok/

Itt se kisebb név közelében leszünk, mint a Road. Ráadásul a végleges információk alapján a meghívott amatőr bandák között mi vagyunk az egyetlen zenekar, aki Magyarországról meghívást kapott! Kérem majd a tisztelt szerkesztőket, hogy korrigálják a cikket az új információk alapján!

Akit pedig érdekel a rendezvény, szeretettel várjuk!
körforgó (vendég) [2015.07.28., 08:34][válaszolok] #7
Sokáig vártam, hogy a prügyi körforgóban mi akar lenni az a földkupac. Tegnap kiderült, hogy keresztet állítottak oda. Nekem ezzel semmi bajom, de az út közepére? Szinte semmit se látni abból milyen járművek vannak a körfogóban és lehet -e továbbhaladni?. Ráadásul önkénytelenül is az arra haladó a keresztre néz fel és nem a forgalmat figyeli. Vajon mit szól ehhez a hatóság? Addig is imádkozom senki se kerüljön a kereszt alá vagy felé.
errr (vendég) [2015.07.28., 09:42] válasza erre: #2[válaszolok] #8
Ha megengedi nem én vagyok kártékony hanem akik a magyarságot megosztják, valamint pl elvtársa akit éppen lopáson kaptak. Az anyámat eladnám s egyéb kitételei miatt pedig a valósban alighanem szájon vágnám maga gyáva senkiházi, így azonban csak sercintek egyet.
errr (vendég) [2015.07.28., 09:48][válaszolok] #9
..a lényeg, hogy nem lopnak:
http://hvg.hu/itthon/20150727_Lopas_miatt_letartoztattak_a_Hatvannegy_V
-
azóta közölték természetesen nem vezető, de nem ám, az téves bejegyzés a hivatalos honlapon.
errr (vendég) [2015.07.28., 11:48][válaszolok] #10
"100 éve született a magyar függetlenségért fegyverrel ellenálló, nemzeti hős Ságvári Endre.
1944. július 27-én - a március 19-i német megszállást követően - Magyarország már elvesztette nemzeti önrendelkezését. Mivel nem volt állami önrendelkezésünk - ahogy ezt egyébként a fideszes egypárti "Alaptörvény" is kimondja -, Ságvári és társai a német megszállók és az őket kiszolgáló magyar karhatalom ellen rántott fegyvert. Ságvári tehát nemzeti hős, akárcsak Bajcsy-Zsilinszky Endre. Emlékezzünk a tevékeny ellenállókra, nem túl sokkal büszkélkedhetünk.
-
Jobb vagy bal, ide vagy oda. Respect.
errr (vendég) [2015.07.28., 11:49][válaszolok] #11
Lemaradt: idézve az Egymillióan a magyar sajtószabadságért lapjáról.
értelmiségi (vendég) [2015.07.28., 13:23] válasza erre: #10[válaszolok] #12
Ellenállók? A gyáva csendőrgyilkos Ságvári nemzeti hős, Bajcsy-Zsilinszky hős... Annak a csoportnak annyi köze van a sajtószabadsághoz mint tyúknak az ábécéhez De látom van célközönsége a kommunista nosztalgiának is.

Mielőtt errr megint sikeresen elterelné a figyelmet a megosztó butaságokkal, egy aktualitás:
http://szerencsihirek.hu/koezerdeku/2670-palyazati-felhivas-civil-szervezeteknek ...

47 perce osztotta a Saca-harsona a fészbukon. 2 nap határidő, bravó! Már azelőtt lejár, mielőtt a legtöbben értesülnének!
Hádám [2015.07.28., 20:54] válasza erre: #8[válaszolok] #13
Azért elég vad, hogy egy zenei programajánlóban is a legelborultabb anyázáshoz fordulnak... nem is mondok rá inkább semmit, ez már a legalja a trágyának... azért mókás olvasni, hogy errr hogy senkiháziz le valakit, mert neki nem tetszőt ír róla, közben meg kígyót békát irkál névtelenül másokról... Szerintem ha tudnák páran ki is valójában, repülnének oda is a kemény szájbavágások De mint mondtam korábban, előbb utóbb mindenki emberére akad, érdemei szerint
errr (vendég) [2015.07.28., 22:16] válasza erre: #13[válaszolok] #14
pfff! Tanuljon meg értve olvasni hádám. Egyébként meg kedves elvbarátja engedett meg magának túl sokat ugyebár. nemdebár?
errr (vendég) [2015.07.28., 22:29] válasza erre: #12[válaszolok] #15
Ne idegeskedjen inkább olvasson. Ki is volt az a dr Ságvári (Spitzer)?
Gondolja végig maga mit tett volna adott szituációban tudva bár, hogy elfogása egyenlő a halálos ítéletével? Megelőlegzem, valszeg jámboran feltett kézzel várta volna a mészárszéket mert nem lett volna mersze semmihez. Az egymillió .... minősítéséhez meg jól sejtem talán nincs magácskának kompetenciája, avagy hogy úgy fogalmazzak nincs abban a helyzetben, azon a jeges bércen ahonnan ráláthatna gondolom. Egyetért?
Bajcsy- Zsilinszky sem tetszik magának? Sajnálatos de nem érthető.
Hádám [2015.07.29., 10:52] válasza erre: #7[válaszolok] #16
Érdekes meglátás, a körforgalomban csak balra kell nézni, jön -e valaki, most direkt megfigyeltem, kellő távolságból látni a bent haladó autókat, meg egyébként is le kell lassítani, mert a 4 kihajtónál 3-nál zebra van... Én örülök neki, mert sok marha nyomta neki mint a barom, ha látta szemből, hogy "még befér", akkor padló gázzal tolták befele, akárcsak a cukorgyárnál... Ezzel az erővel bármi elveheti a figyelmét a vezetőnek, pl a telefonálás... nekem csak egy gondom van a dologgal már előre... szép, jó, hármas halom, kettős kereszt, de akkor gondozzák is majd! Ne úgy mint a "promó parkot" a Dózsa utca végén... ki van száradva minden, a "gyep" már csak sivatag... akárcsak a Gyár utcai füvesítés az út mellett... de azért még nyírták is
errr (vendég) [2015.07.29., 22:05][válaszolok] #17
Hát kb. ez a helyzet, nagyon találó. Cseberből vödörbe. :-(
https://nepszava.us/marko-beata-magyarok/
értelmiségi (vendég) [2015.07.29., 22:44] válasza erre: #15[válaszolok] #18
Maga akart fentebb még verekedni, szóval fejezze be az óvodás stílust, hogy ki az ideges. Olvasottság tekintetében látatlanban is bármire lefogadom, hogy sokkal jobban állok Önnél, szóval ez a szurkálást is tartsa meg magának És akkor egy kis fejtágítás, mert szemlátomást nagyon szüksége van rá.

Hogy kérdésére válaszoljak: én nem törekedtem sosem a társadalmi rend erőszakos megdöntésére, és nem voltam több tucat néven tevékenykedő illegális kommunista. Spitzer egy gyáva csendőrgyilkos volt, ha kicsit is messzebb érne a tudománya az iskolapadban Önre ragadt kommunista propagandánál, tudná, de kifejtem. Szervezkedni volt esze, a felelősséget vállalni nem, az érte küldött hatósági személyeket is egy óvatlan pillanatban, aljas módon lőtte meg, majd igazi féreg módjára futott, hátra se nézett. Ennyire volt ő hős meg férfi! Önnek lehet példakép, lelke rajta, igazából nem is lepődök meg. Ráadásul letartóztatásakor még Horthy volt hatalmon, Szálasi még sehol, így mészárszékről hadoválni elképesztő történelmi ismerethiányról ad tanúságot. Szerencsétlen csendőrt, aki túlélte, őt elérte az errr-félék bosszúja, ártatlanul kivégezték, csak 2006-ben rehabilitálta az MTA állásfoglalása alapján az akkori vezetés (MSZP!). errr-t holmi MTA nyilván nem érdekli, ő annál okosabb, vagy legalábbis annak képzeli magát.
Ungváry Krisztián, Magyarország jelenleg legelismertebb történésze szerint Ságvári-Spitzer keményvonalas sztálinista volt. Hogy Sztálin ki volt, itt olvasgasson, ha már unja a magyarellenes Orbán-fóbiás gittegylet, az Amerikai Népszava demagóg cikkeit. Friss könyv, ajánlom!
http://index.hu/tudomany/tortenelem/2015/07/27/sztalin_sztalinizmus_baberowski_f ...
Tehát errr, ismét totálisan nevetségessé tette saját magát. Elég lenne ilyen témákban csendben maradnia, akkor elkerülhetné ezt, de Ön még dicsekszik is a szegénységi bizonyítványával. Ságvárit éltetni 2015-ben, a fentiek ismeretében sajnálatra méltó dolog.
Hádám [2015.07.29., 22:49] válasza erre: #17[válaszolok] #19
Azért annyiban árnyalnám a a népszava "szép" cikkét, hogy az elmúlt 100 évből 60 pont azoknak köszönhető, akiké a népszava... akik gulágra küldték véletlen szerűen az embereket "béke" időben, akik az említett padlásseprést gyakran végezték, ahol a szólásszabadság még elméletben sem létezett és ha valaki mégis próbált élni vele, börtönben végezte jobb esetben... a tüntetés is csak akkor jó, ha azt olyanok művelik, akik elvben velük egyetértenek, a többi csak fasiszta csőcselék, söpredék és a többi szokásos cullang... ha gyurcsányt akasztófán lógva mutatják, az állam ellenes bűncselekmény, ha orbán szobrát lefejezik, az pedig a "nép véleménye, véleménynyilvánítása"..... ha lovasrohammal letapossák a pesti embereket, az a rendfenntartó erők harca a csőcselékkel, ha a gárda felvonul jelképesen, tüntetőleg mondjuk Szögi Lajos emlékére (akinek nemrég avattak egy, a nevével jelzett utcát Tiszavasváriban és akinek a családja azóta sem kapott egy forint kártérítést sem a megítélt 46 millióból....) az már önbíráskodó, egyenruhás bűnöző... egy szó mint száz, az elmúlt 25 évben a baloldal pontosan ugyan azt csinálta, amit most a kormányon kérnek számon, annyival megspékelve, hogy még nemzetellenesek is, akiknek a határon túli magyarok csak nyűgöt jelentenek, ha tehetnék letagadnák őket... bár tudom, hogy ezt valószínűleg feleslegesen írom le, egy darab sziklának is mondhattam volna, de hátha valakit érdekel mégis!
Hádám [2015.07.29., 23:00][válaszolok] #20
Na az ilyen ellen pl már simán véd a kereszt! Azon a dombon tuti nem fog áthajtani senki!

http://www.boon.hu/atvagott-a-gesztelyi-korforgalmon-egy-opel/2885863?utm_source ...
errr (vendég) [2015.07.30., 00:10] válasza erre: #18[válaszolok] #21
Ne fölényeskedjen nekem, az nem áll jól magának és az olvasottság pedig aligha az az állapot, ami autentikusan ábrázolódik melldöngetés közben.
Aki előszeretettel nevezget mást lebecsmérlőleg kommunistának, söpredéknek anélkül hogy körülnézne kicsit jobboldalon és értékelne józanul ilyeneket pl mint betyársereg, meg érpataki modell, vagy azt amikor pár éve valamely banknál a kopaszok azt gondolták éjjel a bankigazgató bent várja őket..... erős kérdőjeleket állít úgy objektivitása mint általános műveltsége sőt neveltetése kérdését illetően is. Vagy pechjére, netán Jágo tagozaton végzett? :-)
Visszatérve:
A Ságvári-Spitzer családfa önmagáért beszél, felesleges gyalázkodnia. Felesleges "okosan" eldöntenie, hogy tulajdonképpen nem is volt félnivalója. Valszeg jobban tudhatta nem gondolja? :-)
És a történészek pedig...szokás szerint, majd jövőre mást írnak. Hisz a statisztikában is ugye? Egyszerűen józan ész, empátia kell, hogy kiértékelje az eseményeket, nem kell itt Sztálinistázni. Bahh. Aludjék rá egyet megint. Jóccaka!
errr (vendég) [2015.07.30., 00:19] válasza erre: #19[válaszolok] #22
Nem kell árnyalnia, csak be kell látnia igaz szóról szóra. És nem kell helyette mintegy elfedésül modern "nemzeti szokás szerint másról beszélni mint Bodó néni amikor a bor áráról kérdezték. :-)
Ha ajánlhatom, talán vonuljanak a parlament elé Szögi Lajos ügyében ne Liszkán dágványozzanak bőszen s bátran. Miért nem teszik?
értelmiségi (vendég) [2015.07.30., 00:41] válasza erre: #21[válaszolok] #23
Már megint elkezdett zagyválni olyan dolgokról, amiknek a vitához semmi köze, a tényeket meg relativizálja, mintha egyszerű vélemények lennének. Én senkit nem neveztem söpredéknek, nem használtam ezt a szót. Azt se tudja, mit ír! Ságvárit meg hadd nevezzem már kommunistának és sztálinistának, ha az volt, és a szakma annak nevezi. Józan ész, empátia, igen, az is kell, de tudás is kellene mögé. Ön sajnos mindnek szűkén van. errr, menjen inkább aludni!
Hádám [2015.07.30., 00:51][válaszolok] #24
"Aki előszeretettel nevezget mást lebecsmérlőleg kommunistának, söpredéknek anélkül hogy körülnézne kicsit jobboldalon és értékelne józanul ilyeneket pl mint betyársereg, meg érpataki modell"

Lebecsmérlően? A fentebb felsoroltak közül még egyik sem gyilkolt meg embereket, sem a betyársereg, sem pedig az érpataki modell, ellentétben mondjuk az msz(m)p tagjaival, akik azért vastagon benne voltak ebben, személyesen is néhányan....

Tudom, most fog következni a nácizás, meg a 6 millió zsidózás, de mutasson egyetlen egy áldozatot is, aki az ön által felsorolt szervezeteknek köszönhetik a halálukat, bebörtönzésüket, kivégzésüket, kínzásukat stb... nem fog ilyet találni, max halandzsázik majd egyet és megpróbálja levezetni, hogy a pl a Jobbik az egyenesen az nsdap egyenesági leszármazottja és hasonló agymenések.... viszont az mszpről ez már nem mondható el, tagjai a rendszerváltás előtt is szép számmal ültek a padsorokban, ha csak az egykori pufajkás horn gyulára gondolok.... ezek után engedjem már meg magamnak, hogy nem elő, hanem UTÓítéletként SENKIHÁZI, CSŐCSELÉK, KOMMUNISTÁNAK nevezzem ezeket a figurákat, akik ott ártottak az országnak és a nemzetnek, ahol csak tudtak, ha ez esetleg kellemetlenül érinti a lelkivilágát, javaslom vegyen be nyugtatót, nem venném a lelkemre, ha gutaütést kapna
errr (vendég) [2015.07.30., 06:01][válaszolok] #25
Minő meglepő dualitás kedves uraim. Netán, megint hajnali sereget játszunk?
Még egyik sem gyilkolt? No comment! Hát módjuk volt rá? És a kilátások?
Már megint sokat beszél értelem nélkül ha nem haragszik. :-)

Ismét eljutott a pufajkáig meg a zsidókig. Az maga felé mindennapi kenyér.
Nem gratulálok, nincs is mihez.
Hádám [2015.07.30., 10:30][válaszolok] #26
"Még egyik sem gyilkolt? No comment! Hát módjuk volt rá? És a kilátások?"

Mindenki magából indul ki kedves err.... a díszes társaságuk még akkor is halálba taszított embereket, amikor elvileg minden szép és jó volt, ha csak a bajnai féle libás ügyre, vagy a hitel károsultakra gondolok (sokan öngyilkosok lettek végső elkeseredésükben) Nem az én témám, maguk náciznak egyfolytában (mellesleg alaptalanul), amit meg én írtam, az viszont történelmi tény, ha tudja mit jelent ez a fogalom... bár ahogy látom szeretik jelentéktelen színben feltüntetni ezt.... arról már nem is beszélek, hogy az "elvbarátaik" a kommunizmus nevében bizonyítottan több mint 100 millió embert öltek meg (ehhez képest a náci németország kezdő kisiskolások gyülekezete volt...), jelenleg is több olyan ország van, ahol a kommunista elvek alapján működő diktatúra van... ehhez képest mégis folyamatosan náciveszélyt látnak, fasiszta üldözéseket vizionálnak... számomra inkább az a félelmetes, hogy pl az izraeli titkosszolgálat a világ bármely országába bemehet és elkezdhet vádaskodni egy vélt vagy valós háborús bűn esetén... szerencsére ma már finomabbak a módszerek, régen simán, tárgyalás nélkül kivégezték a vélt elkövetőket... de kár koptatni a billentyűzetet, hiába mondjuk, hogy kék az ég, maguk úgyis a vöröset fújják...
errr (vendég) [2015.07.30., 14:13] válasza erre: #26[válaszolok] #27
Nem tudom értesült-e róla miszerint pl erre a "libás" ügyre a bíróság előtt tettek pontot Bajnai számára pozitíve, de ne jöjjön zavarba, csak sorolja tovább az ilyenkor szokásos mondókákat, tekintgessen hátra, ahelyett hogy a jelenben meglátná, közreműködésével is, miként emeli fel rút fejét az ocsmány, az alpári az embertelen és a mocsok. Jöhetnek megint példabeszédében a kommunisták meg az ötven év, mit sem tanulva az egészből, miközben vidéki idióták üvöltöznek bátran a Keletinél menekült asszonyok és gyerekek ijedtségére vagy járőröznek a határnál hordákban, vagy masírozgatnak faluvégeken kéményseprőnek öltözve bár, de rossz emlékeket ébresztvén ugyan ama réteg gyermekei, akik nem is régen ugyanezt tették munkásőr mundérban. Mejegyzem valszeg nem figyelt, de annyi kommunista mint ma jobbon ül, az MszMP-ben sem volt. Bazírozzanak csak barátom, hátha tönkre megy majd itt minden ami értelmes embereket itt tarthat még.. én ahhoz sosem fogok asszisztálni. Soha nem voltam párt tagja, de kimondom: szégyen ami itt 25 év alatt történt störténik, a volt "szocializmushoz" viszonyítva is. Amazok felépítettek így vagy úgy egy romokban heverő országot, emezek meg mindent eltékozoltak elloptak eladtak és így tovább, s most amikor már semmink sincsen az adósságunk sokszorosan meghaladja azt amibe amazok belebuktak magukat mégsem látni hogy megmozdulnának szavakon túl. Nyilván minden a legnagyobb rendben van nem igaz? Aki semmit sem csinál az nem hibázik, vagy hogy ne mondjam, egy az a húr amin pendülnek. 50 évet csúsztunk vissza, de csak tapsoljon tovább.
Kommentelőknek (vendég) [2015.07.30., 18:59][válaszolok] #28
Mondják, aztán jól szórakoznak?
van még (vendég) [2015.08.01., 18:38] válasza erre: #27[válaszolok] #29
Ismeret (vendég) [2015.08.01., 18:39] válasza erre: #28[válaszolok] #30
név,cím a szerkeztőségben .
Hádám [2015.08.01., 23:20][válaszolok] #32
"Nem tudom értesült-e róla miszerint pl erre a "libás" ügyre a bíróság előtt tettek pontot Bajnai számára pozitíve"

Ez nem segít azokon, akik öngyilkosok lettek, mert mindenüket elvesztették... olyan ez, mint amikor kimondják, hogy a gyilkos bűnös, de az áldozatnak már tök mindegy....
Hádám [2015.08.02., 12:13][válaszolok] #33
Ezt azoknak, akik azt hangoztatják mennyi jó is volt a kommunista időszak... ja és békeidőről beszélünk..... (Ráadásul a kedvenc hírportáljukról )
http://index.hu/tudomany/tortenelem/2015/08/02/deportalasokkal_akartak_magyartal ...
Űber (vendég) [2015.08.02., 19:32][válaszolok] #34
Okosságokat terjeszt ezen az oldalon ez a fiatal, ámde űberokos kommentelő ! A 33 -as hozzászólásában is osztja az észt, pedig nem kéne . Tudja fiatalúr olvassák az okosságait olyanok is, akik megélték sőt átélték azokat az eseményeket , mégsem nyavajognak rajta! Hát maga akkor mit prédikál itt teljesen illetéktelenűl ? Foglalkozna inkább imádott pártja hülye figuráinak napi ügyeivel !
errr (vendég) [2015.08.02., 20:19][válaszolok] #35
Olvasom, Bácsalmáson van nyomorék aki azzal riogat, hogy "40,5 menekült" bemegy a házakba és kizavarja az ott élőket. No szóval, ilyen szemét hazugság még e sztálini időkben sem volt. És még kéri hogy ossza meg aki hasonszőrű. Na itt tartunk morálisan. Szerencsétlenek.
errr (vendég) [2015.08.02., 20:20] válasza erre: #32[válaszolok] #36
Hadd segítsek!
Olyan az mint amikor kiderül hogy nem az a gyilkos akiről terjesztették és bár valóban mindegy ez az öngyilkosnak, de nekünk azért ugye nem. Gilt?
errr (vendég) [2015.08.02., 20:31] válasza erre: #34[válaszolok] #37
hehehe. Akkor aztán lehetne éjjel-nappal miről beszélnie.
Hádám [2015.08.02., 21:07][válaszolok] #38
Máshogy közelítem meg a dolgot! A bíróság felmentette a személyes felelősség alól, ettől függetlenül a pénz is eltűnt, látott már mindenki ilyet, ment az egymásra mutogatás és a cégek közti mutyi, pénz kimentés, majd valami huszadik senkiházi balekot beraktak bűnbaknak! Mint amikor (szintén gyurcsány-bajnai éra) 2 hajléktalan volt az autópálya egyik kivitelezőjének az tulajdonosa...
Hádám [2015.08.02., 21:13] válasza erre: #34[válaszolok] #39
Persze, hogy nem "nyavajognak" rajta, mert többségükben (akik még élnek) benne van a félelem, hogy ha kinyitja a száját, másnap már viszik is a gulágra... Ha ezeknek az eseményeknek lett volna megnyugtató lezárása, pl minimum életfogytiglani börtön a felelősöknek, akkor én se "nyavajognék"... ezzel szemben lett pl biszku béla több százezres nyugdíja, míg az "érintettek" tengődnek havi 40-50 ezres nyugdíjakból, ha még élnek.... látja... maga se meri még a nevét se kiírni, akkor mit "osztja itt nekem az észt"? Névtelenül könnyű a másikat osztani, errnek is addig nagy a szája, amíg egyszer ki nem írom, ki ő valójában!
Szög (vendég) [2015.08.02., 21:58][válaszolok] #40
Hát mán megint szögön találta a fejét ! Honnan a búbánatból veszi, hogy félnek , akik átélték azokat az időket? Meg hogy Gulág ! Vegye észre ifjú "barátom" , hogy ez már régen lejárt lemez !
errr (vendég) [2015.08.02., 22:15] válasza erre: #39[válaszolok] #41
Tegye kisöreg. Látom kezd elgurulni a gyógyszere. Egyébként megvilágítom, az a lényege a névtelenségnek, hogy nem köthető a vélemény személyhez, nem torzítja azt. Ez nem gyávaság hanem lehetőség. Másrészt ön itt szeretne fontos segédpontokat szerezni álmainak beteljesüléséhez, azért szerepel névvel, már amikor nem álnéven, ugyebár. Én meg nem.
Hádám [2015.08.02., 23:32][válaszolok] #42
Nem vagyok rászorulva az álnévre mint egyesek! Két kezemen nem tudom megszámolni hány nagyszájúnak javasoltam már a személyes, szemtől szembeni vitát élőben, azt hiszik lett belőle valami? Sőt, van amikor kifejezetten kérték ezt tőlem, amikor meg oda került volna a sor, rejtélyes módon nem lett belőle semmi... Csak addig nagy a száj, amíg a "jótékony" névtelenség megvan.... nekem inkább az a gyanúm, hogy azért nem ír névvel, mert amiket itt összehordott már számtalan emberről, vélhetően az arca torzulna el ha találkoznának magával az utcán

"Hát mán megint szögön találta a fejét ! Honnan a búbánatból veszi, hogy félnek , akik átélték azokat az időket? Meg hogy Gulág ! Vegye észre ifjú "barátom" , hogy ez már régen lejárt lemez !"

Érdekesen érvelnek maguk, egy kaptafára nyomják a "lemezeket".... ha kényes pontok kerülnek elő, akkor az már "lejárt" lemez, bezzeg maguk vígan náciznak... akkor visszadobom a labdát, a náci németország 70 éve nem létezik nem is értem minek hozzák fel mindig ezeket, hisz ez mind lejárt lemez... de kérdezzen meg egy olyan személyt, aki megjárta az orosz hadifogságot, vagy a táborokat, milyen álmai vannak... garantálom, hogy nem disneylandről álmodik esténként... arról már nem is beszélek, hogy a szavazó lakosság egy része pl szentül meg van róla győződve, hogy látják, amikor ikszel a szavazófülkében... rengeteg olyan emberel találkoztam már, aki még egy szórólapot se mert elvenni, mert kirúgják a munkahelyéről, hisz mindent látnak!

Kedves errr! Megsúgom, hogy én már akkor itt írtam névvel, amikor még volt "sajtószabadság" a maguk idejében (2010 előtt), kaptam is egy-két "baráti tanácsot", hogy ha le akarok diplomázni, akkor figyeljek oda mit írok.... persze mindezt csak a szólásszabadság jegyében Persze tettem rájuk magasról és láss csodát, lett diplomám, bármennyire nem szerették volna páran... az álmaim beteljesüléséhez nem arra van szükségem, hogy itt vitázzak néhány idiótával, azt meghagyom pár unatkozó vöröskomcsinak Néha viszont kell dobni valami koncot a tálba, hogy tudják mivel ölni egymást! Nem tehetek róla, nekem is kell néha szórakozni! :D Na szép estét!
Hádám [2015.08.03., 00:11][válaszolok] #43
Ezt elfelejtettem... egy kis videó a hazugokról... már a szerb oldalon is "hazudnak"...
http://delhir.info/cimlap/friss-hireink/43881-2015-08-02-11-12-09
Álom (vendég) [2015.08.03., 08:34][válaszolok] #44
Na, most meg álomfejtő képességeit csillogtatja az ifjú titán ! Valami azt súgja, egy kicsit túlértékeli saját személyét, mit gondol, kit érdekel van e magácskának diplomája vagy nincs ? A taplóság ellen az sem nyújt védelmet !
errr-nek (vendég) [2015.08.03., 10:45] válasza erre: #41[válaszolok] #45
Így is lehet magyarázni...
errr (vendég) [2015.08.03., 12:00] válasza erre: #42[válaszolok] #46
Orcám legfeljebb a nevetéstől torzul el. Mindezen túl az ember azt remélné elgondolkodik legalább annak veszélyén s kártékony voltán amivel játszanak, megfigyeli azokat az alakokat akik naponta járatják le az ember nevet, de diploma ide vagy oda, nem teszi. Lelke rajta.
Egyébként akik az orosz hadifogságot, málenkij robotot megjárták, sajnos már aligha élnek, lévén uszkve 70 éve, nehéz lesz tehát ma infot kérni az álmaikról. Az én apám szinte soha semmit nem mesélt erről, képzelheti miért , ennek ellenére mondtam, mondom amit. Nincs szükségünk semmiféle vonulgatós rasszista kirekesztő ostobácska, fenyegetőző formációra. Uff.
valaki (vendég) [2015.08.03., 13:23] válasza erre: #38[válaszolok] #47
Nagyon szelektív az emlékezete. Említhette volna Kaya Ibrahim, Josip Tot, de akár Volner János nevét is. Vagy a fiókszervezetnél nem csak a saját problémákról hallgatnak,hanem a központ ellen sem emelik fel a szavukat?
valaki (vendég) [2015.08.03., 13:36][válaszolok] #48
valaki (vendég) [2015.08.03., 13:41][válaszolok] #49
Elnézést az előzőt véletlenül küldtem el úgy ahogy, még szerettem volna hozzátenni a választási plakáton leírt jelszót:" A törvény tisztelő többség választása!".
errr (vendég) [2015.08.03., 15:39] válasza erre: #48[válaszolok] #50
Hatalmas ötlet, a pénzkeresésre. Nyilván teljesen elszigetelt akció lehetett. Természetesen Szász sem tagja már a pártnak, mint mondják bár eddig az volt. Nagypon különös, talán már egy valódi tag sincsen ezek szerint csak még nincs frissítve a létszám.
errr (vendég) [2015.08.03., 15:40] válasza erre: #49[válaszolok] #51
Milyen lehet akkor az aki nem az, és másra szavaz?
értelmiségi (vendég) [2015.08.03., 15:44] válasza erre: #35[válaszolok] #52
Mintha a Keletinél nem azt terjesztette volna a Klubrádió pár hete, hogy HVIM-esek vertek bevándorlókat Utána Facebookon a felvilágosult balos hívőket nem érdekelte, hogy minden hatóság cáfolta az értesülést, terjesztették, mert végre volt valami, amire építhették az uszítást a határsértők ellen szót emelőkkel szemben. A Klubrádió ráadásul egy balos médium, nem egy egyéni Facebook rémhírterjesztő. A morálról ennyit, ha már általánosítanak, azon az oldalon intézményesített a hazugság.

De nézzük az igazságot! Ezeket védik egyesek, szerintem ők rögeszmés szerencsétlenek:
http://index.hu/kulfold/2015/08/03/migrans_kiralyhalom_ravatalozo_szerbia_orszol ...
errr (vendég) [2015.08.03., 21:18][válaszolok] #53
A főúton gyalogosan, iszonyú a csatornaszag szinte végig.
Akkor (vendég) [2015.08.03., 21:58][válaszolok] #54
most ő is Jobbikos ?
http://www.atv.hu/kulfold/20150803-az-izraeli-hatosagok-letartoztattak-egy-szels ...
Valami nagyon nem kerek .
Nagy a csend az Ondi út felől ?
megjegyzés (vendég) [2015.08.04., 08:32] válasza erre: #54[válaszolok] #56
Nem kell mellékvágányra vinni a dolgokat. Eddig sem mondta senki, hogy minden Jobbikos bűnöző, csupán azt akarták (ellenpéldákkal) elmondani, bizonyítani, hogy a (volt, jelenlegi vagy jövőbeli) Jobbikosok és szimpatizánsaik is követnek el etikátlan vagy törvényellenes cselekményeket.
errr (vendég) [2015.08.04., 10:19][válaszolok] #57
Dúró szerint a jobbik persze nem tudott a pénzhamisításról sem.
errr (vendég) [2015.08.04., 10:26][válaszolok] #58
..... szóval csak úgy magának nyomtatgatott 120 milliónyi-t nagy titokban csendben, és hát persze hogy egyedül vagy haverjával szerette volna külföldön forgalomba hozni...hát persze... és persze, hogy már tavaly kilépett. Talán, tegyük fel hogy pl ez mégis igaz, akkor viszont nem nagy csibészség elképzelni, hogy csakis azért, nehogymáááá ha bukta van....Bruhahaha!
Bukovszky Róbert [2015.08.04., 12:37][válaszolok] #59
A kérdésem elsősorban Hádámnak szól; Na jó-jó, de ki az a Sz Csanád!? Szintén Hádámnak; Sok sikert a közeljövőben sorra kerülő rangosabb fellépéseitekhez!
Igaza (vendég) [2015.08.04., 13:40][válaszolok] #60
van Ádámnak egyeseknél beragadt a lemez Sz.Csanádnál.
De ennél tovább nem is haladnak .Ilyenkor csak Lázár Ervin korlátolt dömdödömje jut eszembe aki csak azt hajtotta dömdödöm,dömdödöm .
Az továbbra is megállja a helyét hogy Szerencsen szinte minden szinten rettegnek a fiataloktól .Ne hogy vezető,adja Isten hivatali pozícióba kerüljenek .
errr (vendég) [2015.08.04., 14:41] válasza erre: #60[válaszolok] #61
Ezt a pechet! Hát ja még emlékszenek nyilván a fiatal "demokratákra".
Bukovszky Róbert [2015.08.04., 17:43] válasza erre: #60[válaszolok] #62
Öntől/Magától nem is várom el, de Ádám biztos érti a smilét a végén.
Amúgy bevallom, nekem tényleg tetszik, tetszett ez a Csanádos 'sztori -aki nem hisz nekem olvasson utána itt ezen a honlapon- egyszerűen hihetetlen volt, hogy 'rajongói micsoda magasztos jelzőkkel illették amikor kiderült, hogy ő lesz a 'messiás Szerencsen. Talán nem csal az emlékezetem, valaki egyenesen azt írta, hogy végre városunkban is lesz egy igazi "államférfi". Háááááááát lett is ......
Ki (vendég) [2015.08.06., 11:48][válaszolok] #63
volt az mert maga nem rég géppisztolyos történetet hozott azóta a nimbusza lement béka ... alá. Mi9nt a kapu építő,keresztet rakosgató itt merül fel tulajdon képen a kettős kereszt hogyan köthető Magyarországhoz kivált kép Szerencshez ? Vagy ez is olyan örültség mint Szilveszter pápától kapott korona ?
Helyreigazitás (vendég) [2015.08.06., 16:57][válaszolok] #64
errr (vendég) [2015.08.06., 22:25][válaszolok] #65
A szír állampolgárok naná hogy nem mondják fizettek volna, node mit kerestek az autóban? Netán régi barátság fűzi össze egymással az urakat? Alighanem. És egyébként úgy szemre semmi furcsa az ürgén?
valaki (vendég) [2015.08.07., 08:37][válaszolok] #66
"Ádám, hol vagy, merre csavarogsz?" (hogy nem reagálsz?)
Bukovszky Róbert [2015.08.07., 15:42] válasza erre: #66[válaszolok] #68
Engedelmével válaszolok én helyette. 'A figyelmes olvasás csodákra képes" mert szinte minden felületen olvasható, hogy a mi Ádámunk most 'teszegeti első lépéseit a celebség felé, gyakorlatilag világ köröli turnésorozatra indult a kis zenekarával, aminek első -egyben utolsó is- állomása a szépséges Erdély.
valaki (vendég) [2015.08.07., 18:17] válasza erre: #68[válaszolok] #69
Igaza van, hogy "A figyelmes olvasás csodákra képes". A #6 alatt maga Hádám írta: "...így a szombati koncert mellett a hétvégét is ott tudjuk tölteni, anélkül, hogy szabadságot kellene kivenni a munkahelyről.", ezért gondoltam,hogy reagálhatna egy 3-i bejegyzésre. De nem meglepő a hallgatás.
X-bozon (vendég) [2015.08.08., 10:57] válasza erre: #68[válaszolok] #70
Annyiszor emlegeti ezt a figyelmes olvasást, dehát Önnek is ajánlanám!
Bukovszky Róbert [2015.08.08., 17:16] válasza erre: #70[válaszolok] #71
Köszönöm az "ajánlatát", ígérem igyekszem megfogadni!
Bukovszky Róbert [2015.08.09., 19:28][válaszolok] #72
Hátha valaki még nem látta, én imádom; youtube thumbnail
Így igaz (vendég) [2015.08.10., 08:57][válaszolok] #73
Bámulatos (vendég) [2015.08.10., 13:26][válaszolok] #74
mennyi vállalkozó kapott támogatást
http://www.szerencsihirek.hu/85-hirek/2696-tizenhet-kisvallalkozas-kapott-tamoga ...
De mennyien kaptak első lakáshoz jutási támogatást azt ígért nyilvános lesz mi történt ?
http://szerencs.hu/hirek/kozlemenyek/4906-palyazati-felhivas-els-lakashoz-jutok- ...
pályázatok (vendég) [2015.08.10., 14:31] válasza erre: #74[válaszolok] #75
Ez a munkahelymegtartó támogatás a létező legnagyobb kamu. Ki tudja bebizonyítani, hogy amúgy elbocsátotta volna-e az adott cég a dolgozót?
"Munkahelyteremtő dotációra nem érkezett pályázat" - szépen fejlődik a város, mondhatom!
fáraó (vendég) [2015.08.11., 08:49][válaszolok] #76
Átszaladtam tegnap Szerencsen. Dél volt,kb 45 Celsius fok.A közmunkások a napon , volt aki a kereszt árnyékába húzódott és ott küszködtek, hogy az új" PIRAMIS" megépüljön. A közmunkások bére úgy havi 50.000ft. És a Fáraóké a klímás irodában?
errr (vendég) [2015.08.12., 17:46][válaszolok] #77
Az ember eltöpreng, hogy ha Barvai jegyző úr aláír olyan passzust ami alapján szelektív kukát csak munkaidőben lehet átvenni, avagy két meghatalmazó ív esetén akár más is elhozhatná, (ugyan ki?), akkor milyen ötlettel állna elő egy iskolázatlan nagyon egyszerű gondolkodású ember? Megelőlegzem sokkal jobbal. Valszeg odaültetne valakit este nyocig vagy 3 napig és kész, semmint esetleg százak meghatalmazgassanak és így tovább. Ki érti ezt?
errr (vendég) [2015.08.12., 18:52][válaszolok] #78
Már csak a címer hiányzott ide valóban. Félelmetes.
kukaosztás (vendég) [2015.08.13., 10:51][válaszolok] #79
Ha a jegyző úr nem tudja, hogy kellene a kukákat kiosztani, hát ott a polgármester meg az udvartartása. Ma reggel is idős asszonyok toporogtak ott, hogy még a hőguta előtt hazaérjenek. Remélem sikerült nekik.
valaki (vendég) [2015.08.13., 11:26] válasza erre: #79[válaszolok] #80
1. Nem tudom ki találta ki így a kukaosztást, de biztosan örülnek a gépkocsi nélküli idősek, hiszen mozoghatnak, cipekedhetnek, azaz egészségesebben élhetnek.
2. Az aktív dolgozók vegyenek ki szabadságot?
3. Kíváncsi lennék, ki mennyi időt várakozott?
Azonosítás a tiétek (vendég) [2015.08.13., 14:43][válaszolok] #81
Magyarország (vendég) [2015.08.14., 11:56][válaszolok] #82
csak összeszerelő üzemnek jó ?
youtube thumbnail
Bukovszky Róbert [2015.08.14., 13:57] válasza erre: #82[válaszolok] #83
Rendesen bekajázott ez a 'hazudós asszonyság! /bizonyíték kell, idézzek a SAJÁT könyvéből?/
errr-nek (vendég) [2015.08.14., 18:34] válasza erre: #77[válaszolok] #84
Aztán mondja errr, miért baj a meghatalmazás? Sok öreg csak így tudja elhozatni.
Már Ön sem tudja, hogy mi baja! Csak mindenbe beleköt...
Az (vendég) [2015.08.14., 21:24][válaszolok] #85
biztos hogy jó konyha lehet ott Brüsszelben .
errr (vendég) [2015.08.14., 21:29] válasza erre: #83[válaszolok] #86
Konkrétan nem tud beszélni, de ha tudna sincs mit mondania. Höhöhöhö. Vagy inkább siralmas.
errr (vendég) [2015.08.14., 21:31] válasza erre: #85[válaszolok] #87
vagy ország gondjaival viselős.
olvasó (vendég) [2015.08.14., 21:45] válasza erre: #86[válaszolok] #88
Bukovszky és errr, hogy maguk mekkora tahók! Ilyeneket írni egy nőről, egy családanyáról, aki ráadásul maguknál százszor okosabb, nemzetközileg is elismert jogi szaktekintély. Senki létükre jól szórakoznak egymás primitívségén, de ahogy szokás mondani, a kutya ugat, a karaván halad! "Höhöhö" - igen, ennyire futja a szintjükön. Tényleg siralmas. És még ki fogják kérni maguknak...
X-bozon (vendég) [2015.08.14., 21:58] válasza erre: #86[válaszolok] #89
Tudja ki a siralmas errr? Ön! De nagyon! Jobb lenne ha felhagyna az írással! Nem Önnek való!
Bukovszky Róbert [2015.08.14., 22:17] válasza erre: #88[válaszolok] #90
Dehogy kérem ki magamnak, Ön/Maga ezt gondolja rólam, hát miért ne tehetné, én meg azt gondolok M Krisztináról amit akarok miért ne tehetném. Való igaz az alkata miatt egy picit 'haragszom rá, mivel egy igazi "MILF" volt még néhány éve aztán mióta ilyen nagy politikus lett azóta egy picit???? elengedte magát.
errr (vendég) [2015.08.14., 22:18] válasza erre: #88[válaszolok] #91
Úgy tudom a hölgyemény nem családanyai minőségben feszít Brüsszelben jó pénzért. No és ez a kis előadás ugye... ehhez aztán nem kellett semmiféle képesség szerintem. Vitatja? Hiába.
errr-nek (vendég) [2015.08.16., 10:50] válasza erre: #91[válaszolok] #92
Mondja errr, aztán ahhoz milyen képesség kell, hogy ilyeneket írjon?
A tömegközlekedés (vendég) [2015.08.19., 15:19][válaszolok] #93
valaki (vendég) [2015.08.26., 13:30][válaszolok] #95
Legalább (vendég) [2015.08.26., 20:30][válaszolok] #96
ők tesznek nem pedig lágy politikát,szájkaratét játszanak http://alfahir.hu/magyar_sziget_tovabb_kemenykedik_a_nav
Magyarázkodni (vendég) [2015.08.27., 11:33][válaszolok] #97
De most (vendég) [2015.08.28., 12:44][válaszolok] #98
hogy is van ez a magyar "hajléktalan az teher,nem kell szégyellni való" de a migránsnak jár zuhanyzó,ingyen ebéd és nem is akar milyen vallás szerinti ? A határokon úgy járnak be ahogy akarnak a kerítésen még kis kapu is van nekik . Milyen kormány az ilyen ? http://alfahir.hu/ongolt_rugott_a_fidesz_belebukhat_a_bevandorlasba
Érdemben (vendég) [2015.08.28., 12:47][válaszolok] #99
No comment (vendég) [2015.08.30., 20:50][válaszolok] #100
youtube thumbnail
Szerencs (vendég) [2015.08.31., 17:55][válaszolok] #101
errr (vendég) [2015.08.31., 19:57][válaszolok] #102
A versenyutcai sz**akodás kapcsán csak megkérdem akkor, hova lett a jobbik arab barátsága? he? Vagy most mások fizetnek? És a 64 akármivel közösen? -nem azt mondta itt valaki notabene hatás alatt, hogy azok ellenségei nekiek? Lóláb megint. Na és mi az, hogy közterületet csak úgy lezárok? Hol a rendőr, hol a törvényesség?
jobbos (vendég) [2015.08.31., 22:12] válasza erre: #102[válaszolok] #103
Arabbarátság? Legalább a saját primitív vádjait ne kérje már számon máson! Vona annyit mondott 2013-ban egy teltházas TÖRÖK konferencián, tudja, ahol a fogadó közönségnek illik gesztusokat tenni, hogy idézem: "Az iszlám az emberiség utolsó fénysugara a globalizmus sötétjében" Ezen az egy kiragadott mondaton lovagolnak évek óta a magához hasonló prolik, persze az értelmesebbek legalább nem keverik az arabot a törökkel, vallást a néppel.
Különös, hogy egy terület lezárása miatti aggályait nem a velencei biennálén elkövetett bohóckodásnál volt képes ideböffenteni, tudja, ahol nagyonliberálisok egy művészeti kiállítást zártak le szögesdróttal és plakátokkal. Ott nem, de ma egyébként azonnal kint voltak a rendőrök, nem úgy, mint például a cigány embercsempészeknél szoktak. Ha csak egy híradást megnézett volna, látta volna a rendőröket a fotókon! Ebből látszik, hogy azt sem tudja, mit károg itt össze!

Szálljon már le a Jobbikról, vagy legalább ne ilyen béka feneke alatti, alpári színvonalon küszködjön itt! Tájékozatlan, buta, arrogáns és betegesen gyűlölködik. Hányszor kell még nevetségessé tennie itt magát, hogy elgondolkodjon? Talán lenyúlta a nőjét egy jobbikos, vagy mire fel ez a mélyről állandóan felbuggyanó oktalan harag? Ez a nyilvános vergődés nem fog segíteni, egy jó pszichológus talán igen!
errr (vendég) [2015.08.31., 22:19] válasza erre: #103[válaszolok] #104
Én magán nevetek. Mellébeszél előrángat minden vackot ami nem releváns de ugyanakkor a tényeket bagatellizálja. Kint voltak a rendőrök? És? megtisztították a terepet a törvénytelen területfoglalóktól? Na ugye. Miről tetszik fröcsögni? Tagadja hogy állandóan zsidóztak és araboztak? Tájékozódjon ha nem látta ne kezdjen csalánra pisálni ostobán. Szép estét! És szebb jövőt attól amilyet maga szeretne!
errr (vendég) [2015.08.31., 22:21][válaszolok] #105
lenyúlta vona valami jobbikos? :-)hehehehe annál csak okosabb nőim voltak az életben tudja ...nem is értem miért épp ez jut eszébe, netán inkább maga nem biztos a dolgában?
jobbos (vendég) [2015.08.31., 22:30] válasza erre: #104[válaszolok] #106
Nevethet magában, a bolondok gyakori szokása.

Na és nagyokos errr, egy piac mióta is közterület?
Második kérdés: milyen jogszabály szerint is kellene "megtisztítaniuk"? Fejtse már ki, hadd szórakozzunk Kiderül mindjárt, hogy a joghoz is annyira ért, mint minden máshoz. Nosza!
jobbos (vendég) [2015.09.01., 10:56] válasza erre: #105[válaszolok] #107
Még egy aktuális kérdést szegeznék a jogász úrnak: ma a menekültek elfoglalták a Keletit, nem járnak vonatok, a magyaroknak a sínen kellett rendőri biztosítással leszállniuk, idősnek, gyermeknek. Ráadásul a közterületet hetek óta foglalják a pályaudvar előtt. Ez miatt miért nem vicsorog?
err nek (vendég) [2015.09.01., 10:58][válaszolok] #108
most igaza van lezárják a Keleti pályaudvart mert valakik akik illegálisan vannak az országban . Meg bénítják az ország egyik fontos közlekedését ?
http://www.boon.hu/illegalis-bevandorlas-bezart-a-keleti-palyaudvar-mindenkit-ki ...
valaki (vendég) [2015.09.01., 11:38] válasza erre: #107[válaszolok] #109
Hát, igen nagy gond a menekültügy, ezt senki nem vitatja. Hónapok óta lehetett tudni, hogy ez várható és vezetőink mégis rossz válaszokat, rossz megoldásokat adtak. Mit értek, érnek el a kerítéssel? Miért kellett ezt a tömeget rászabadítani az egyébként is zsúfolt Budapestre? Megvédték, megvédik a magyar embereket? Fenét. Egy céljuk volt: megmaradni európai ellenzéknek és fenntartani az eddig szavazatmaximálást hozó háborús retorikát! Az, hogy ez milyen fölösleges kiadásokat és milyen erkölcsi károkat okoz, senkit nem érdekel.

http://vs.hu/kozelet/osszes/germany-germany-skandaljak-a-menekultek-a-keleti-elo ...
Hádám [2015.09.01., 12:16][válaszolok] #110
http://hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20150901_Nem_indit_es_nem_fogad_vonatokat_a_Kel ...

Alakul már a helyzet, lesz ez még durvább is, amikor már nem csak tüntetni fognak... Azért elgondolkodtam, hogy milyen rafináltak lehetnek, ha Magyarországon keresztül jönnek és nem Horvátország-Szlovénia felé... Horvátország ugyanis nem Schengeni ország, ahonnan "sima ügy" lenne továbbmenni, a kérdés csak az, honnan tudja ezt nagyrészük?

Merkel meg fenyegetőzik, hogyha nem fogadunk be X menekültet, akkor kizárnak ebből az övezetből? Kötve hiszem, hogy ezt a csatlakozási szerződés tartalmazza feltételként (ami ugye sokak szerint "újratárgyalhatatlan" )

Befogadják a szír menekülteket? Csak rajta, eddig 44 ezeren regisztráltak Németországban, ami a lakosságuk 0,005%-a.... ez átszámítva ránk nézve azt jelentené, hogy maximálisan 5500 ember kellene befogadnunk, ehhez képest itt ül 200 ezer lassan...

"A menekültválság miatt kialakult helyzet ?nem méltó Európához?, és elfogadhatatlan, hogy a válság terheit csupán három-négy ország viseli a 28 uniós tagállam közül ? jelentette ki Merkel"

Az is elfogadhatatlan, hogy az USA játszadozásait Európa finanszírozza! Menjenek oda hozzájuk...
errr (vendég) [2015.09.01., 16:21][válaszolok] #111
Bolondok azok akik ezt a hajcihőt okozták a keletinél az utazhat nem utazhat játékkal és felelőtlenek és ostobák azok, akik úgy döntöttek, hogy mindenkit átutaztatnak Budapesten. Tessék csak bátran nekiesni a valódi hunyóknak jobbikos uraimék, bátran mint ellenzékiekhez illene. Egyébként kérdés: bárkié is a piac pl, milyen jogon lehet azt elfoglalni? Hö? És be van jelentve oda bármiféle tüntetés vagy gyülekezés akár? Hö? És még, ha eladtuk a farunkat akkor néha rázni is kell barátocskáim. Arab barátaik nyilván csodálkoznak amit fogvicsorgatva csaholnak ellenül most meg...fura egy alakulat maguk ez jól látható. No szépeket! Tényleg, hova lettek a "határvadász" gyáva kopaszok, most hogy nem csak pár családot lehetne abajgatni? Csak nem összecsinálták magukat? De!
jobbos (vendég) [2015.09.01., 17:30] válasza erre: #111[válaszolok] #112
Ez ám a jogi érvelés, visszakérdezget és alpári módon mocskolódik tovább! Nem lepődtem meg, ez az Ön vitaszínvonala. El sem olvasta a cáfolatot, hajtja a magáét.

A kopasz "határvadászok" sosem tartoztak a Jobbikhoz, éppen velük veszett össze a jobbikos Toroczkai László, hogy ne ártsák bele magukat. Helyette vannak önkéntes ásotthalmi mezőőrök, akik halálos fenyegetések közepette is ingyen, törvényesen segítik a rendőrök munkáját, amíg a magafajták otthonról köpködnek. Még egy terepjáróra is sikerült adományokat gyűjteni az önkormányzatnak, mert a kormány nem ad. Szóval itt is próbál összemosni két dolgot, szerintem teljesen tudatosan, és ettől még aljasabb, amit művel. Javaslom, kövesse Toroczkai Facebook oldalát, menekültügyben az egyik leghitelesebb forrás, fotókkal rendszeresen dokumentálva. A far eladásához látom nagyon ért, ezt a műfajt tartsa is meg magának!
Hádám [2015.09.01., 18:14][válaszolok] #113
Err nem akar követni semmit, egyetlen célja, itt balhézzon... de nem kell vele foglalkozni, néha elfogy a gyógyszer, akkor kicsit furán irkál, de egyébként nincs jelentősége
Hádám [2015.09.01., 18:19][válaszolok] #114
http://alfahir.hu/egy_dk_s_elmehaborodott_atvagta_a_hatarzarat

Err ehhez mit szól!? Tetten ért esetről beszélünk, most vajon mi fog történni? Elmondjam? Semmi! Tele lesz vele a híradó, majd felmagasztalják, hogy ez a dilis egy hős és még ő fog kijönni jól belőle...
errr (vendég) [2015.09.01., 20:00] válasza erre: #114[válaszolok] #115
Nos elmeháborodott mindenütt van, csak ugye van olyan formáció ahol halmozottan fordul elő. Ugye nem ragaszkodik hogy megnevezzem melyik az? :-)
No jó beszéljünk komolyan, ha van kivel. Én nem hiszem el, ne látnák a veszélyét annak ha hatalomvágyból bár, de a társadalom alját hergelik és szervezik szavazóbázissá. Nem hiszem el nem látják az embertelenséget a butaságot és közönségességet maguk körül, mert hát akkor felvetődne vajon önök mit láttak otthon a szüleiktől? Milyen olvasmányaik voltak és egyáltalán milyen eredménnyel abszolválták az általános iskola alsó tagozatának anyagát, ahol is már minden helyes alapeszményt többnyire rögzít a derék és nem főleg politikus álmokat dédelgető pedagógus.
Mondja már el kevéssé képzett elvtársának, hogy nem jogász kell ide csak józanság emberség meg némi empátia s tisztesség. Ne erőlködjék még kifakad a seggén a a kelés. Mocskolódás? Hehehe. Fogalma sincs milyen volna az. És toroczkai oldalát meg az kövesse aki nem akarja saját fejét használni és amúgy hiszékenyebb mint az öreg Sztevanovity.. Kéne talán értékes és értelmes oldalakat is látogatnia már csak rálátás miatt is, vagy hogy elborzadjon.
errr (vendég) [2015.09.01., 20:04][válaszolok] #116
Ma éppen a Keleti lezárása van napirenden. Van valaki aki látja hogy erre nyilván semmi szükség? S ha nincs akkor miért adják elő ezt a nyomorult játékot és kinek? Már hetek óta. Tessék gondolkodni, vajon kinek érdeke ez az egész? A mienk? Dehogy!
Lenne itt mi ellen fellépni bőven.
errr (vendég) [2015.09.01., 20:06] válasza erre: #113[válaszolok] #117
Kezd egyre komolytalanabbá válni öregem. Ez érvelés?
errr (vendég) [2015.09.01., 20:29][válaszolok] #118
Még egy dolog: kuruc info-t meg alfahírt idézni...hmmmm az már a vég.
Úgy láttom (vendég) [2015.09.01., 20:30][válaszolok] #119
a neve beszédes Kakuk György talán ő a kakukk tojás ?
2006 ban (vendég) [2015.09.02., 17:50][válaszolok] #120
nem láttam ilyen meggyőző fotót ?
https://kuruc.info/r/6/147761/
valaki (vendég) [2015.09.03., 09:45][válaszolok] #121
Sikeresen megoldódni látszik a Keleti Pu. válsága. Hétfőn mentek a migránsok szabadon, kedden-szerdán a rendőrség elzárta előlük a pályaudvart, csütörtökön pedig elvonultak a rendőrök, mindenki azt csinált amit akart (amit tudott). Megoldás magyar módra: betartjuk a törvényeket, külföldre nem engedjük a migránsokat (nincs vonat nyugati országokba!) de mehetnek a nyugati határ mellé, belföldivel, a jegyek érvényesek, majd csinálnak amit akarnak, oldják meg az osztrákok! A több ezer magyar és nyugati utazó pedig jól megszívja.
http://www.kemma.hu/komarom-esztergom/kozelet/kaosz-a-keletiben-a-mav-nem-indit- ...
Már sátruk is van (vendég) [2015.09.03., 20:48][válaszolok] #122
de nyugalom minden rendeben Magyarország a magyaroké ?
http://www.boon.hu/jobbik-nyilatkozzon-kriza-akos-jonnek-e-migransok-miskolcra/2 ...
errr (vendég) [2015.09.03., 20:59][válaszolok] #123
Újabb hatalmas blama. Odamennek ezek a "magyarok" és nem tudják a himnuszt. :-)
Gratulálok!
http://coub.com/view/7zc66
jobbos (vendég) [2015.09.03., 21:48] válasza erre: #123[válaszolok] #124
youtube thumbnail

Rövid a memóriája ennek a szerencsétlen errr-nek, megint házhoz jött a kokiért Két megszeppent terepgatyás fickó miatt élvezkedik, közben a szoci elvtársainál ugyanez volt a miniszterelnöki szint És amúgy ebben a két buta srácban több gerinc volt, mint a magafajtákban, akik éneklés helyett fattyúztak. Még az errr-szintű magyarellenes gyűlölködők teszik más magyarságát idézőjelbe. Bőr az van, centi vastag a képükön.
Sajnos (vendég) [2015.09.03., 21:49][válaszolok] #125
igaza van err ilyen az oktatási rendszer sokan nem is ismerik valójában ki volt Ságvári Endre,Bajcsy Zsilinszky Endre,Korvin Ottó ?
Miközben az okosok ordítják Trianon ?
De azt hogy miért történt,azt nem merik mondani de idáig minden a forgatókönyv szerint halad .
errr (vendég) [2015.09.03., 22:15] válasza erre: #125[válaszolok] #126
Műveletlen szégyellnivaló bagázs.
Lám hogy fölförtyant barátunk megint mnt akit kígyó mart meg, pedig csak elvtársai előadása sikeredett szokásosan gyöngére.
Mondhatni jellemző színvonalúra. Nem annyira Trianon a targédia, hanem ezek az emberek. Épp hogy el nem bődülnek. Persze van mentség erre is jobbon. Szegény ember vízzel főz! Hihehehe!
jobbos (vendég) [2015.09.03., 22:31] válasza erre: #125[válaszolok] #127
Ne haragudjon, de ilyen írásképpel és áhított személyekkel Ön az élő példa az oktatási rendszer színvonalára :-)

errr #126: Ki is kezdte a témát a himnusszal? D-209 produkciója után, aki a maga elvtársa és MINISZTERELNÖK volt, csak nevetni lehet a szenvedésén, hogy két buta utca emberén élvezkedik és megpróbál ebből általánosítani, hogy a fejében élő beteges képzelgéseinek valamiféle legitimációt adjon. Mindent elárul a beszűkült gondolkodásáról, hogy a menekült-tragédia közepén egyetlen benyögnivalója ebbe a fórumba az, hogy talált két szerencsétlent, aki belesült a Himnuszba. D-209 elvtársa produkcióját ez mellé téve hülyét csinált ma is magából, de logika és empátia hiányában ezt felfogni is képtelen, folytatja az ovis provokálgatását és nevet mint akinek elmentek otthonról. Mára elég is Önből, hőbörögjön magának!
errr (vendég) [2015.09.03., 23:04] válasza erre: #127[válaszolok] #128
Kegyed helyébe nem forszíroznám ezt a dolgot. Fűt-fát előrángat csak ne kelljen a sajátjaira azt mondani hogy nyomorúságos! Höhöhö nyilván maguktól mentek oda nem az önök nagyszerű pártja biztatására. Megtagadja őket? Ne aggódjon az iskoláim miatt sem, már ha egyáltalán abba a helyzetbe érzi magát hogy véleménye lehessen róla...Kacagom de halkan hogy nehogy álmatlanul forgolódjon.
de azért nyilván a pénzhamisító vagy az embercsempész vagy a kémvádakkal illetett Kovács úr is afféle ügyetlen vádaskodás, mert azt írja az alfahír? Na és arab testvérei akiket eddig a gaz Izrael szorongatott azok meg most feketeseggűek lettek hogy idemenekültek? Hát nyilván azt hitték tárt karokkal várják őket a nyilatkozataik alapján. Jó éjt!
Jobbosnak (vendég) [2015.09.04., 06:06][válaszolok] #129
balról tudomásul kellene venni ők is a magyar történelem részesei voltak.
err gondolom ezt is kommentálja ?
http://nemzetibazis.hu/video/kir-ly-linda-csod-latos-himnusza
valaki (vendég) [2015.09.04., 10:04][válaszolok] #130
Bocsánatot kérek, de a #121 bejegyzésben tévedtem: ami történt az nem megoldás magyar módra, hanem átverés magyar módra. Hogy nem sül le a bőr a keresztény képünkről? Jó virtusként még rúgunk néhányat a földön fekvőkbe!
Sajnos a hónapok óta tartó intézkedés-sorozattal, harccal, a sok milliárd elköltött forinttal csak a legfontosabbat nem értük el: kiszűrni a migránsok közül az iszlám állam esetleges ügynökeit és a terroristákat. Ne legyen igazam, de ennek Európára nézve a jövőben súlyos következményei lehetnek.
Ezt a (vendég) [2015.09.04., 10:50] válasza erre: #130[válaszolok] #131
kiszűrést hogy tetszik gondolni ez nem egy csomó vaskupac ami fölé mágnest teszünk és hopp kiugrik ami mágnesezhető .Vagy ilyen iszlám állam esetleges ügynökei kereső IQ-test is van már ?
És az a veszedelem amiről tetszik beszélni nem az iszlámmal kezdődött meg .
valaki (vendég) [2015.09.04., 11:38] válasza erre: #131[válaszolok] #132
Természetesen nem vagyok szakértő, nem rendelkezek kellő ismerettel. Úgy gondolom, hogy hónapokkal ezelőtt a déli határhoz kellett volna telepíteni a nemzetközi terrorelhárítási rendszer eszközeit, embereit, akik a szűrést mindenkin elvégeznék.
Ha nem lehet szűrni, ellenőrizni, akkor mi értelme a regisztrációnak? Tudtommal a regisztráltak az országban szabadon, ellenőrzés nélkül mozoghatnak.
Mi alapján adunk schengeni vízumot? Ha ez hónapokat, éveket vesz igénybe, akkor valóban feleslegesen tartjuk itt a továbbutazni szándékozó rengeteg menekültet. Egyszerűbb volna azt mondani, hogy nem tudok rólatok, próbáljatok oda menni ahova akartok, ne mondjátok, hogy Magyarországon jártatok (?!). Nagyobb káosz nem lenne mint jelenleg.
Természetesen mindezek szinte alig jelentenek valamit ahhoz képest, hogy válságos helyzetben lévő embereket, családokat, gyerekeket, alázunk meg és rúgunk beléjük.
Ennél (vendég) [2015.09.04., 12:32] válasza erre: #132[válaszolok] #133
mélyebben van a dolog kulcsa vagy mondhatnám zsebe ugyanis ez nem más mint pénz,pénz,pénz van egy mondás akinél a fegyver az mondja meg mi legyen . Jelképesen vegyük a migránst fegyvernek,a többit a logikára bízom .
:-D (vendég) [2015.09.04., 13:05][válaszolok] #134
Azt beszélik, errrt lencsevégre kapták Budapesten: https://coub.com/view/f9vm
errnek (vendég) [2015.09.04., 14:34][válaszolok] #135
meg az "állítólagos " jobbosnak "
ki a grafológiával dobálozik ?
https://kuruc.info/r/2/147858/
Vége. (vendég) [2015.09.04., 16:58][válaszolok] #136
Hagyják már abba / err,Hadam,Jobbikos ,Jobbos ,stb /- szinvonaltalan ,és unalmas ,egyben tartalmatlan polemizálást.. Szánalmas.
Ezen oldal müködtetöi ,elveszitik az erdeklődök nagy részét.
Annyi más , mindenkit érdeklő téma van.
Korábban jelentős számú kommentelő volt, nem csodálom ha eltávolodtak.
Tessék (vendég) [2015.09.04., 17:18] válasza erre: #136[válaszolok] #137
emelni a színvonalat az említett unalmas tartalom miatt .
Várom az építő témákat .
-Csokifesztivál ha így megy tovább migráns érdeklődő is lesz jövőre ?
Itt van egy kis éterzavar az hogy valaki mit kommentel az saját maga magánügye abba bele szólni nem lehet,ki miért sértődik,sérelmez az is magánügy .
De ha ilyen nagy összefogás párti,és aggódik a közért akkor tessék tanulmányozni ezt http://www.boon.hu/miskolci-sorfesztival-nappal-65-ejjel-55-lehet/2908756
Jobb kanyar (vendég) [2015.09.04., 18:58][válaszolok] #138
végül is mennyi munkahely jött létre ?
Gondolom Szerencs úszik a munkahelyek terén és elvándorolt Szerencsi nővéreim,fivéreim örömmel jönnek haza szeretett városomba Szerencsre mert van megélhetés ? Mert aki itt született annak a szíve csak Szerencs !
Bár ahol annak idején szülő otthon állott most még egy emlék tábla sem jelöli hogy,itt sok magyar gyermek született . Csak annyi hogy Uszoda ?
Hádám [2015.09.04., 20:08][válaszolok] #139
Sokan kérdezték már, hogy ugyan mit árthatnak nekünk azok a szerencsétlen bevándorlók... például ezt... főleg ha olyan idétlenek vannak még, akik rá is játszanak külföldön a témára...

http://www.origo.hu/gazdasag/20150904-turistak-magyarorszag-visszamondas-menekul ...
errr (vendég) [2015.09.04., 21:48][válaszolok] #140
Na a mai szégyen, hogy elindultak inkább az emberek gyalog Bécsnek. Lemoshatatlan ez rajtunk. Rákóczit ma farba rúgnák Rhodostóba. Majd tessék ezzel is elszámolni.
Lemoshatatlan ? (vendég) [2015.09.05., 14:58][válaszolok] #141
minek jöttek ide,itt minden heppi ?
Rákóczinak mi köze ehhez ?
err maga belekeverte Ságvárit és Kohn Bélát a jövőbe ?
De majd jön 136-os beíró hogy minden ki állítsa le magát és "tényszerű témákat " írjon azóta is mióta kiosztotta az észt nem hallani róla ez olyan mint mikor a kampány guru munkahelyeket ígért és azóta is csak tömött sorokban jönnek a befektetők .
javaslat. (vendég) [2015.09.05., 20:39][válaszolok] #142
A 136 hsz-nek sok mindenben van igaza.
Miröl írhatnánk :egészségűgy
oktatás
államadóság
árfolyam
bróker botrányok
kivándorlás - /a bevándorlást kiveséztük /
korrupció
megélhetés
demokrácia
lokális politika.-túl a csoki ,és egyébb feszteken.
föld
mutyik
Még tovább gondolkodon a témákon.
X-bozon (vendég) [2015.09.05., 21:40] válasza erre: #140[válaszolok] #143
Ajaj errr, már butaságokat beszél...
errr (vendég) [2015.09.05., 22:22] válasza erre: #141[válaszolok] #144
Töprengjen el a Rákóczi-t illetően, hátha.
Egyébként 136-ost illetően: nyilván már megint nem figyelte ki az illető, hogy amikor éppen nem vagyunk mi felsoroltak akkor síri csend honol itt általában. Lehet persze, hogy ő éppen szólani szeretne olykor csak nehéz beszédű, s mire mégis akkor meg aljasul elhappoljuk előle az érdeklődést.
Tényleg lehetne dudorászni a hatás alatti "zenét" pl, hogy a témához tartozzon?
errr (vendég) [2015.09.05., 22:26] válasza erre: #139[válaszolok] #145
Nem a bevándorlók ártanak, hanem akik baromságokkal riogatták az arra alkalmas kevéssé elméleti embereket. :_)Magyarul hazudoztak éjjel nappal. Különbség.
kérdés (vendég) [2015.09.06., 08:26][válaszolok] #146
Az illetékes hölgynek: kaphatnánk fekvilágosítást a környék, provokátoriról?
MENNYU BEJELENTÉS ÉRKEZETT?
Most hányan vannak ?
Kik ők ?
Csak ,hogy tudjuk!
Lehet ,hogy ...
Ott lehet (vendég) [2015.09.06., 09:55][válaszolok] #147
www.origo.hu/nagyvilag/, Korrupció miatt őrizetben Bukarest főpolgármestere (2015.09.06., 09:39)
X-bozon (vendég) [2015.09.06., 10:50] válasza erre: #140[válaszolok] #148
Tisztelt "éleslátású" errr!
Nézze már meg a menekültekről szóló képeket! Mit lát? 90%-a 18-40 év körüli férfi... Egy cseppet sem furcsálja...?
147 (vendég) [2015.09.06., 13:53][válaszolok] #149
Természetesen Magyarországon ilyen nem fordulhat elő, hiszen soha senki ellen nem voltak sikeres eljárások. Ez egy becsületes ország. Ez egy becsületes ország???
148- bozon vagy mi a fene? (vendég) [2015.09.06., 14:27][válaszolok] #150
Nézze mán meg magácska, kik mennek el Magyarországról. Csupa 18-40 körüli férfi /és nő/ . Nem furcsállja ?
X-bozon (vendég) [2015.09.06., 15:34] válasza erre: #140[válaszolok] #151
Tisztelt errr! Mondja már el nekem, hogy van ez a menekült kérdés?
Kuvait, Katar, Bahrein, Arab Emirátusok...
Csupa gazdag ország Szíria környékén!
Hasonló nyelv, hasonló kultúra, hasonló tradíció...
Akkor miért Európa? Miért a 3 ezer kilométer?
Bukovszky Róbert [2015.09.06., 16:14] válasza erre: #151[válaszolok] #152
Áááááá ez a "szemét" "err" biztos, hogy Ő hozta ide ezeket a migránsokat vagy micsodákat! Viszont Önnek/magának tisztelt X-bozon, nem lehetett könnyű kimásolni a világhálóról ezt a magasröptű hsz-t.
X-bozon (vendég) [2015.09.06., 16:16] válasza erre: #150[válaszolok] #153
Tisztelt 150-es hozzászóló!
Ha nem érti a kérdést, miért akar rá válaszolni?
Azt már el sem várom, hogy tudja mi az X-bozon.
X-bozon (vendég) [2015.09.06., 16:29] válasza erre: #152[válaszolok] #154
Tisztelt Bukovszky Úr!
A kérdés valóban a világhálóról van, de attól még jó. A választ pedig nem hallottam! És ott a másik kérdés a 148. hsz-ben is.
Persze a válaszok kikerülése nem véletlen! Mint ahogy a kérdésekben való kötözködés is!
megjegyzés (vendég) [2015.09.06., 16:35][válaszolok] #155
"Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben,
Ember lenni mindég, minden körülményben."
/ Arany János /
Róbertnek (vendég) [2015.09.06., 16:36][válaszolok] #156
Róbert! Ha kérdésre adandó válasz meghaladja a képességeit, azt nem szégyen bevallani, de ne csináljon úgy, mintha sikerült volna jól odamondania... Mert sajnos nem...
Mi a fene (vendég) [2015.09.06., 19:59][válaszolok] #157
Hát tudja , lehet, hogy nem ?rtem a kérdést, de kegyed se törte össze magát annak megválaszolásával, hogy miért menekülnek el a fiatalok Magyarországról, miközben Magyarország jobban teljesít ! Kinél is ? Mert Európában már elfogyott az alapja az ilyentén való összevetésnek !
Bukovszky Róbert [2015.09.07., 09:34] válasza erre: #154[válaszolok] #158
Értem én értem, na de miért "err"-nek kellene megválaszolnia, mikor egyenlőre a félvilág keresi a választ, de úgy tűnik nem nagyon találja. Ön/Önök Maga/Maguk tudják a megoldást? Úgy, hogy azért a #155-hszt is csak illene figyelembe venni. Ön/Maga szerint az a megoldás amiket magukat civil embereknek valló Magyarok javasolgatnak a különböző internetes fórumokon? Csak az elmúlt 10 percben olvastam, bombát, golyószórót, ciánt, hűtőkocsit stb-stb, a fene se tudja, hogy van ez, de legyenek ezek bárkik, jöjjenek bárhonnét, legyen bármi is az erre jártuk oka, azért mégiscsak valamiféle emberféleségek ezek a szerencsétlenek. Azt azért nekem ne mondja senki, hogy ezek merő szórakozásból hagyják ott a szülőföldjüket s vágnak neki a vakvilágnak sok esetben apró lurkókkal.
Dolgozik az ügyészség, (vendég) [2015.09.07., 11:25][válaszolok] #159
előzetes letartóztatásba helyezték Bukarest főpolgármesterét (30 napra). www.origo.hu a forrás
X-bozon (vendég) [2015.09.07., 20:16] válasza erre: #158[válaszolok] #160
Igaza van, humánusnak kell lenni! De vajon mindenkivel? Nem fog ez csúnyán visszaütni? Biztos olvasta, hogy az az Ausztriából érkező autós konvoj csak családokat szállított el, egyedül álló férfiakat nem! És ez nem véletlen! Nézze meg a képeket! Egy kis részük valóban menekült, és ezeken segítenni kell, de úgy látom, jó részük egyáltalán nem az! Csak mire észbe kapunk, nehogy késő legyen...
errr (vendég) [2015.09.07., 23:39] válasza erre: #160[válaszolok] #161
Aki humánus az mindig humánus, ha érti és azért a világ szerint kormányon ebben ekkorát bukni nagy és lemoshatatlan szégyen.
S hogy miért jönnek ide alighanem azért mert a szomszéd országokban hasonló helyzettől tartanak gondolom látva az Iszlám akármi pillanatnyi térnyerését? Nem tudni. És egy kis adalék: Szíria az utóbbi 150 évben kb 8 alkalommal összesen mintegy 2 millió menekültet fogadott be és látott el. No...hol is tartunk mi nyavalyások ehhez képest?
Maga szerint különben rá lehet valakit szedni, hogy akár pénzért csak úgy nekivágjon gumicsónakkal szr bárkával asszonyostól gyerekestől a tengernek meg az ismeretlennek? Aligha.
X-bozon valami új részecske emlékeim szerint? Nem hiszem lenne hozzá köze.
Hádám [2015.09.08., 00:15][válaszolok] #162
"150 évben kb 8 alkalommal összesen mintegy 2 millió menekültet fogadott be és látott el. No...hol is tartunk mi nyavalyások ehhez képest?
Maga szerint különben rá lehet valakit szedni, hogy akár pénzért csak úgy nekivágjon gumicsónakkal szr bárkával asszonyostól gyerekestől a tengernek meg az ismeretlennek? Aligha."

Meg is lehet nézni Szíria történelmét... szinte folyamatos a káosz és a háborúskodás....
Igen, rá lehet szedni... nagyon egyszerű... vagy mész, vagy kiírtjuk még a családod hírmondóját is... nem sokáig gondolkodna rajta az ember...
X-bozon (vendég) [2015.09.08., 07:15] válasza erre: #161[válaszolok] #163
Igen errr, aki humánus, az mindig humánus! De úgy gondolja, hogy akkor is ilyennek kell lennük ha rossz szándékkal érkeznek idegenek? Nincs jogunk időben megvédeni magunkat? Nézze meg a képeket, Ön szerint mindenki menekült? A dolog szerintem sajnos nem csak arról szól, hogy itt a rengeteg szerencsétlen ember és segíteni kell rajtuk... Azzal nem segítünk, hogy Európa is úgy nézzen ki, mint most Szíria!
A kérdésére válaszolva pedig, igen rá lehet venni!
Válasz (vendég) [2015.09.08., 07:16][válaszolok] #164
A 162-es írás valószínűleg fején találta a szöget . Ritkán értek egyet azzal, amiket eddig írkált, de most nagyon is ! Na de majd jön a bozon, és megmondja a frankót !
jobbos (vendég) [2015.09.08., 09:18] válasza erre: #161[válaszolok] #165
Nyavalyásozzon csak a saját nevében! A világon sehol nem élnek békében teljesen eltérő kultúrák szorosan egymás mellett, annak mindig cirkusz a vége. Amerikában a feketék és fehérek között is feszültség van több száz év után is, pedig mindkettő keresztény, hol van még ahhoz az erőszakos iszlám? Elég, ha a nem-fekete rendőr lelövi a rátámadó visszaeső bűnözőt, ha történetesen fekete, másnap megindul az országos botrány, fosztogatás, lázadások.
Szírek. A szomszédos gazdagabb országok egyszerűen nem fogadják be a menekülteket, nem a menekültek olyan hülyék, hogy vízbe fúljanak egy kis séta helyett. Feltehetően a határt is tűzparanccsal védik, ha meg tudják fogni őket. A macskám tájékozottabb errr-nél, de ő legalább csendben van a témával kapcsolatban. "Iszlám akármi" A szadai buszon hallani hasonló szintű szakértői elemzést.
Egyre trágárabb hangnemet enged meg magának, kíváncsi vagyok, a moderátorok meddig fogják tűrni. Nem hiába, a stílus maga az ember!
errr (vendég) [2015.09.08., 11:38] válasza erre: #165[válaszolok] #166
Ha hülyeségeket beszél barátom. Elárulom magának élnek itt velünk jászok, kunok, románok szlovákok horvátok szerbek sőt valszeg besenyők s még pirézek is. Továbbá itt vannak még ilyen nevek, hogy Petrovic, Damjanich, Bem, Francopan, Zerini stb. sőt a maga örömére Zazrivec.
Tanulmányozza inkább nálunk okosabb emberek olyatén kijelentéseit ami a sokszínűséget erőnek ábrázolja, s nem néz majd ilyen bambán a tasztatúrára. Mi az hogy trágárság? Tudna idézni esetleg? A fogalom legalább megvan? :-)
No most, ha nem fogadják be a szomszédban őket s ezért erre, akkor igazán nem értem mi a problémájuk? A menekült menekült. Magyarország meg nem sivatagi sejkség. Tessék tehát megvillantani abból a kulturából valamit, amire oly büszkén hivatkoztak óriásplakátokon a mi pénzünkön, nem pedig állat módon sorsára hagyni a rászorulót, s minket pedig nyomorultul szégyenbe.
errr (vendég) [2015.09.08., 11:40] válasza erre: #165[válaszolok] #167
Jaaa a szadain? Értem nincs több kérdésem.
errr (vendég) [2015.09.08., 11:43][válaszolok] #168
Illusztráció:
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/osztrak_magyar_kormany_menekultek

lehet hörögni de csak ésszel.
errr (vendég) [2015.09.08., 12:01] válasza erre: #163[válaszolok] #169
Nos Sziria nem is oly régen virágzó ország volt, olyanoktól tudom akik jártak ott. Az igaz M.o is annak tűnt még nem is régen, de aztán jött a megosztás felelőtlen szamár politikája és ím itt tartunk. Van felelősségünk benne. Kinek kevesebb kinek pedig több. Legalább most illene már észhez térni! Nem?
jobbos (vendég) [2015.09.08., 14:04] válasza erre: #168[válaszolok] #170
Nem vagyok a barátja, hülyeségeket meg maga ont magából. A szerb, horvát, jász, kun stb. hol eltérő kultúra? Keresztények, genetikailag szinte azonosak, közös hagyományaink, történelmünk és kultúránk van velük. A piréz egyébként egy kitalált nép, egy rasszizmus-kutatás során lett híres, ennyire ne legyen már sötét!

youtube thumbnail

Sokszínűség. Tanulmányozok sok mindent, de nálam okosabbak ilyet még nem mondtak. Szent István királyt szokás a félművelt baloldalról idézgetni, szövegkörnyezetből és a többi törvénye közül önkényesen kiragadva és félreértelmezve, 1000 év távlatából a mai helyzetre vonatkoztatva.

Trágárságért fussa át újra #102, #160 megnyilvánulásait, persze a maga intellektuális környezetében a fekália emlegetése biztosan szalonba illő De látja, igaza van, a magafajta magyarokban és a közel-keleti kecskebarát népekben ennyi közös kultúra máris akad Ők a magyar buszon hagyják a végterméket, maga meg itt köpködi minden áldott nap.

Használja már a öntelt fejét gondolkodásra, könyörgöm! Az osztrák képpel is azt képzeli, hogy most belecsapott a lecsóba. Pötyögje már be a keresőbe, hogy "austria refugee camp" és nézze meg a képeket. Nyeli a propagandát mint kacsa a nokedlit, önálló gondolkodásra, információszerzésre képtelen!

És miért kell 4-5 kommentárt beküldeni egymás után? Az idegtől nem bírja higgadtan egyszerre megfogalmazni, amit akar? Tudja ha nincs igaza és leég valamivel, ami az esetek 90%-a, akkor inkább üljön le és hideg fejjel gondolkodjon! A megosztást maga csinálja itt, minden nap benyög valami butaságot, alkalmasint egy-egy habzó szájú balos firkálmánnyal alátámasztva hergeli az ezen fórumon megszólalókat. Olvassa már vissza, mit művel itt! Nem bír leszállni a Jobbikról, Fideszről, Vona származásán, családi tragédiáján és a szavazókon mocskolódik állandóan. Van képe másokat megosztással vádolni!
Érdekes (vendég) [2015.09.08., 14:38][válaszolok] #171
hogy egyesek aki mások származásán lovagolnak de a nyugat.hu idéznek csak nem fajtársak ?
errr (vendég) [2015.09.08., 15:42] válasza erre: #170[válaszolok] #172
Csak röhögöm. Maga nem vitapartner. Jaaa a jászok és a kunok is keresztények voltak amikor idejöttek? Na és az avarok herulok gepidák is?:-)
És a piréz meg valóban?... És a Keletiben a kép talán az is valamiféle photoshop? Nincsen mentség barátocskám arra ami itt történt kár erölködnie is, csak annál nagyobb baromságokba keveredik. Pihenjen és tanuljon. Apropó csak úgy...Szíriaában 10 % a keresztények aránya. Itt a valódiaké kevesebb ha érti.
X-bozon (vendég) [2015.09.08., 16:26] válasza erre: #168[válaszolok] #173
Ejnye errr, ez kép erős csúsztatás! Gondolkozzon el rajta!
Egy fontos dologra azóta sem válaszolt:
Ön mindenkit menekültnek lát?
jobbos (vendég) [2015.09.08., 16:27] válasza erre: #172[válaszolok] #174
Nem érti, mit írok. A jászok, kunok Ön szerint meddig őrizték meg vallásukat a magyar tengerben? Az előkelőik rögtön, a népeik évtizedeken belül keresztény hitre tértek, nem is volt más választásuk. Genetikailag ma nincs is eltérés közöttünk. A muzulmánok ezzel szemben Nyugat-Európában is tömbökben, vallásukat megtartva, sőt sokszor radikalizálva élnek. Errr netán ma erőszakkal keresztény hitre nevelné a letelepedőket?

Érvelési stílusában külön kiemelném, ahogy ír egy felsorolást, írok egy gyors és közérthető cáfolatot, ami a lista töredékére első ránézésre nem tűnik igaznak, ezeket errr gyorsan ki is ragadja és megy tovább, mintha mi sem történt volna Logika? Érvelés? Ugyan. A mostanira sem fog reagálni, bedob majd egy újabb baromságot.

Keressen a keresőprogrammal képekre, hogy Ausztriában hogyan laknak a menekültek, ne egyetlen propagandafotón lovagoljon. De megint nem a cáfolatra reagál, senki nem mondta, hogy a fotók nem valódiak. Más szájába ad valami hülyeséget, amit már a maga szintjén cáfolni tud. Ez is elég óvodás szintű érvelési stílus.

Igen, a piréz valóban kamu. Nevetséges, hogy ennyit nem tud, pedig évek óta téma.

Egy dologban igazat adok Önnek: nem vagyunk vitapartnerek, nem vagyunk egy szinten sem tudásban, sem érvelési színvonalban.
valaki (vendég) [2015.09.08., 19:39] válasza erre: #162[válaszolok] #175
"Igen, rá lehet szedni... nagyon egyszerű... vagy mész, vagy kiírtjuk még a családod hírmondóját is... nem sokáig gondolkodna rajta az ember..."
Természetesen Ön szerint az így elűzötteken nem kell segíteni, sőt vissza kell toloncolni őket. Ha mégsem, akkor pedig elgáncsoljuk a gyerekkel ölben futó apát vagy belerúgunk a futó kislányba:
http://index.hu/belfold/2015/09/08/menekulo_kigyerekbe_rugott_a_jobbik-tv_operat ...
Nyugodtan pacsizzon jobbossal, emberségből levizsgáztak. Látszik az írásaikból, hogy értelmiségi, tanult emberek, akiknek azonban a világnézete nem európai. Önök kirekesztő, nacionalista, radikális nemzeti eszmékben tudnak csak gondolkodni. Ezzel vitatkozni sem lehet, mert aki mást gondol az alúlképzett, félhülye balos (vagy liberális).
Sajnos vezetőink is, hogy Önökkel szemben megtartsák helyüket, semmibe veszik keresztény hitük tanításait. A baráti (lengyel) figyelmeztetést pedig olyan képpel veszik tudomásul, mintha nem tudnák miről beszél:
"Végül engedjék meg, hogy néhány személyes gondolatot még elmondjak Orbán miniszterelnöknek a Frankfurter Allgeimen Zeitungban megjelent cikkével kapcsolatban. Alá szeretném húzni, hogy számomra a kereszténység a köz- és közösségi életben azt jelenti, hogy kötelességem segíteni a bajban lévő testvéreimen. Egy nyilvános, a menekültekről szóló vitában a kereszténységre akkor tudok hivatkozni, ha kész vagyok a szolidaritásra és az áldozathozatalra. Egy kereszténynek nem számíthat, hogy milyen fajhoz, valláshoz vagy nemzetiséghez tartozik az, aki bajban van. Köszönöm." (Tusk)
165- nek (vendég) [2015.09.08., 19:53][válaszolok] #176
Honnan veszi kegyed, hogy Amerikában a fehérek és feketék között ellentét van ? Járt már ott ? Ha nem, akkor erről a kérdésről kérdezzen meg olyat aki személyesen győződött meg az ott folyó életről, az emberek egymáshoz való viszonyulásáról . Ha ez nem elég önnek, akkor kérdezze meg a macskáját, hiszen az is rendkívül tájékozott .
Csak (vendég) [2015.09.08., 20:40][válaszolok] #177
a tisztánlátás kedvéért .
Kiszely István őseink eredetét kutatva rátalált a sárospataki levéltárban olyan négyszázhatvan éves történelem tankönyvre, amely azt állítja, hogy a magyarok három hullámban jöttek be a Kárpát-medencébe: 361-ben, mint hunok, 568-ban, mint avarok, majd 895-ben Árpád népe. Végül az 1200-as években a jászok és a kunok is elfoglalják a kárpát-medencei területeiket.
errr (vendég) [2015.09.08., 20:55] válasza erre: #173[válaszolok] #178
Én arról szóltam mindenkit embernek látok kivéve persze akit nem lehet és úgy is kell hozzájuk viszonyulni amennyiben mi is azok vagyunk.
Íme az N1 (volt) riporter"nője:
http://444.hu/2015/09/08/kislanyt-is-megrugott-az-n1-operatornoje/
nem szégyellik magukat?!
errr (vendég) [2015.09.08., 21:03] válasza erre: #174[válaszolok] #179
Tényleg a piréz kamu? Gondolta nagy okos hogy ez olyan csak kegyed által tudott információ? Csak a szadai buszon tudják? :-))Jellemző.
Másik, hogy jól aludjon: úgy tudom a kereszténység felvétele nekünk sem ment csak úgy pikk-pakk, pedig pl lásd Koppány, Vata,- nyilván a jászoknak és kunoknak semigen holott ugye kényszerben akkoriban aztán nem volt hiány. Ma pedig nincs kényszer. Érti a lényegét? No most maga szerint nagyokos, mennyi ideje vannak törökök Németben? Van még idejük esetleg? Össze vissza beszél ahelyett hogy beismerné vesztett. Unom.
Hádám [2015.09.08., 23:24] válasza erre: #175[válaszolok] #180
"Természetesen Ön szerint az így elűzötteken nem kell segíteni, sőt vissza kell toloncolni őket."

http://www.origo.hu/nagyvilag/20150908-iszlam-allam-embercsempesz.html

Tételezzük fel, ha csak egy éppen ott robbant, ahol mondjuk az ön gyermeke jár Pesten iskolába és ne adj Isten századmagával darabokra tépi a robbanás, mi jutna eszébe elsőre? Olyan személynek "hála" haltak meg, akiről semmit nem tudni, akiről azt gondoltam "szegény" mennyit szenvedett a hazájában, el kellett menekülnie, erre idejön és megöli a gyerekemet száz másikkal együtt... Jól sejtem, hogy önnek se a felebaráti szeretet lenne az első ami eszébe jut? És sajnos benne van a pakliban... kontrollálatlan tömegek vándorolnak, bemondásra "regisztrálják" őket, súlyos fertőzéseket hordozhatnak át egész európán... belegondolni is rossz, mi lett volna, ha London és Madrid példájából kiindulva robbantanak egyet a Keletiben...
unom (vendég) [2015.09.09., 07:09] válasza erre: #179[válaszolok] #181
ha unja err, akkor elhúzhatna már erről a fórumról, mert mi meg már a baromságait unjuk. tényleg léphetne már valamit az admin, mert ez így már tényleg az oldal rovására megy
180-ashoz (vendég) [2015.09.09., 08:20][válaszolok] #182
Na, tudja az írása egyenesen vérlázító ! Látszik rajta, hogy beírója a kurucinfó hűséges olvasója ! Én szégyellem magam, amiért elolvastam és még foglalkozom is vele !
Nem is (vendég) [2015.09.09., 09:39][válaszolok] #183
a sok ellen gólról . De a képeket nézegetve milyen nagy gaz van a háttérben ?
http://www.szerencsihirek.hu/sport/2745-szerencs-felsozsolca-1-10
Nincs gazdája annak a területnek ?
Bukovszky Róbert [2015.09.09., 10:18] válasza erre: #183[válaszolok] #184
Háááááát azért én csak kinéznék az Ö/Maga helyében egyszer arra a sportpályára! Lehet megdöbbenne, hogy ami rendbe lehet az rendben is van, arról meg legkevésbé az illetékesek tehetnek, hogy a foci pálya mellett meg egy NÁDAS -tehát nem gaz- van ami -bár még sztem a pálya is- magán tulajdon s még a tul-lapján is "legelő-nádas- bejegyzés olvasható.
Bukovszky Róbert [2015.09.09., 10:23][válaszolok] #185
Leszoktam a linkelgetésről, de most muszáj kivételt tennem, ez annyira kedves írás, hogy ezt meg kell osztanom azokkal akik esetleg nem olvashttp://nemzetiarcvonal.net/2015/09/06/a-tortenelmet-az-ero-rendezi/
ták:
valaki (vendég) [2015.09.09., 10:39] válasza erre: #180[válaszolok] #186
Olvasva írását eszembe jutott egy jóval régebbi eset, ami velem történt. Egy biztosítási ügynök logikus érvei elfogytak, de nem tudott meggyőzni, hogy náluk kössek biztosítást. Ekkor el kezdte mondani, hogy milyen felelőtlen, nemtörődöm, hanyag, érzéketlen ember vagyok én, hiszen veszélyeztetem a családom jövőjét, gyerekeim életét stb. Természetesen elzavartam.
Igaza van, jöhetnek sőt valószínűleg jönnek is terroristák a menekültekkel, mint ahogy jöhetnek legálisan is busszal, vonattal, repülővel, gépkocsival. Mindez nem ok arra, hogy a már itt lévő menekülteket elgáncsoljuk, megrúgjuk. Már korábban írtam itt, hogy véleményem szerint a kormánynak hónapokkal ezelőtt kellett volna párbeszédet kezdeményezni és segítséget kérni egy minél átfogóbb, minél hatékonyabb szűrőrendszer kialakítására. Amit eddig tettek az senkit, főleg a terroristákat nem gátolja meg a bejövetelben. Már szinte látom az öndicséretet, amikor a pár hét múlva valószínűleg csökkenő menekültáradatot magyarázzák: íme az intézkedéseinkkel célt értünk, megvédtük a magyar embereket és Európát stb. Pedig csak a hidegebbre forduló időjárás miatt jönnek kevesebben.
Ön hogyan gátolná meg a legálisan és illegálisan érkező terroristákat?
jobbos (vendég) [2015.09.09., 10:46] válasza erre: #175[válaszolok] #187
"Önök kirekesztő, nacionalista, radikális nemzeti eszmékben tudnak csak gondolkodni. Ezzel vitatkozni sem lehet, mert aki mást gondol az alúlképzett, félhülye balos (vagy liberális)."

Ezt a vagdalkozást kérem támassza alá, mert így csak üres vád, a durva helyesírási hibával a közepén pedig pont önmagát cáfolja meg errr-nek nem reagálok többet, még azt is letagadja, amivel feljebb kétszer leégette magát.
valaki (vendég) [2015.09.09., 10:49] válasza erre: #180[válaszolok] #188
"És sajnos benne van a pakliban... kontrollálatlan tömegek vándorolnak, bemondásra "regisztrálják" őket, súlyos fertőzéseket hordozhatnak át egész európán..."
http://vs.hu/kozelet/osszes/a-menekultek-nem-hoznak-be-fertozo-jarvanyokat-0909? ...
jobbos (vendég) [2015.09.09., 11:21] válasza erre: #188[válaszolok] #189
Ügyes, csak nem az aggályainkra reagál Ugyanis:

"A fertőző betegségek elsősorban a szegénységgel hozhatók kapcsolatba."
És a menekültek mivel hozhatók kapcsolatba? A szegénységgel.

"Rendkívül alacsony annak a kockázata, hogy egzotikus fertőzést hordozó közvetítő anyagokat"
Nem csak az egzotikus fertőzésektől tartunk. (Szíriából miért is jönne ebola...?) Szélsőbalos oldalra hivatkozom, hogy szó ne érje a ház elejét: http://nepszava.hu/cikk/1066489-szifilisz-tifusz-es-hiv-terjed-a-menekultek-kozo ...

Éééés az afrikaiak még csak most indultak meg felénk is. Na velük jön majd mindenféle gusztustalan trópusi betegség. A liberálisok ugyanúgy lapítani fognak, ahogy most is lapítanak, hogy kiderült a kvótarendszer. Nem hallom már a fennhéjázó "tranzitország vagyunk" mantrázást Tiszteletem!
Bámulatós (vendég) [2015.09.09., 12:17] válasza erre: #184[válaszolok] #190
azt kérdezték nincs gazdája ?
Valamit benézet már megint nem a pálya volt a terítéken .
Legelőnek,nádasnak,folyónak,pataknak is van tulajdona mint azokra is fizetni kell szemétdíjat ahol nem is laknak na erre varrjon gombot .
Kampányol (vendég) [2015.09.09., 15:53][válaszolok] #191
a "főnök " https://www.youtube.com/watch?t=99&v=HbgR0gMDTHE

Csak keveri a szezont a fazonnal .
errr (vendég) [2015.09.09., 17:38] válasza erre: #189[válaszolok] #192
Jaaa csupa csóró, amikor úgy tetszik, máskor pedig ámuldoznak, hogyhogy tablet meg mobil telefon meg nyaklánc náluk rajtuk? Ahogy azt Móricka éppen elképzeli. A világ vagy fekete vagy fehér. Nem!- ne válaszoljon! Gondolkodjék!
Hádám [2015.09.09., 18:58][válaszolok] #193
"Kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy minden egyes úton lévő számára biztosítsuk a vendégszerető környezethez és szükség esetén a magas színvonalú egészségügyi ellátáshoz való teljes körű hozzáférést"

Ezt igazán biztosíthatnák már a magyar adófizetőknek is, mert Miskolcon jelenleg 4-5 hónap a várakozási idő egy CT vizsgálatra, 2-3-4 hónap egy ultrahang vagy EKG vizsgálat....

"Rendkívül alacsony annak a kockázata, hogy egzotikus fertőzést hordozó közvetítő anyagokat"

Persze, alacsony, mint a pestisjárványnak is, de ha egyszer bejön... akkor meg megy jajveszékelés... de minek is itt vitatkozni.... akik anno a határon túli magyarságra nemmel kampányoltak, most meg kézzel lábbal a menekültek mellett vannak, utolsó férgek!!! Err! jegyezze fel a noteszébe!

Jajjveszékelés indul 3...2...1...
Roppant (vendég) [2015.09.09., 20:24][válaszolok] #194
furcsa hogy a migráns mondja meg hogy mi legyen nem adnak ujjlenyomatot ?
Magyar állampolgár meg úgy nevezett (biometrikus) azonosító nélkül nem csinálhat útlevelet,lassan személyit sem hogy is van ez ? Kinek mihez van joga ?
Mi ez a migráns bábáskodás csak nem lakosság cserére készülnek ?
Mert még a magyar makacskodik,nyakaskodik ?
Persze itt nem a liberális,konzum polgárokra gondolok .
Erre (vendég) [2015.09.09., 20:39] válasza erre: #185[válaszolok] #195
a toborzásra Róbert szívesebben látnám,venném mikor magyar leányok magyar fiukhoz mennek férjhez és mint lányos apa 2 szeres szívesen adom oda magyar fiukhoz leányaimat . Mint bármi máshoz ehhez jogom van és egész ragaszkodom .
Számomra szív melenget? az ilyen videók .
youtube thumbnail
X-bozon (vendég) [2015.09.09., 20:55] válasza erre: #178[válaszolok] #196
Tisztelt Errr, már mellébeszél! Én nem az operatörn?re gondoltam (az egy szemétség volt), és ezt Önt is jól tudja. Azt akartam Önt?l kérdezni, hogy nem látja a képeken, hogy túl sok rajta az olyan ember aki egy cseppet sem néz ki menekültnek? Nem gondolt arra, hogy ezek nagy létszámban komoly bajt okozhatnak? Ezen nem gondolkozott el?
Ahogy (vendég) [2015.09.09., 20:56][válaszolok] #197
errr (vendég) [2015.09.09., 21:09] válasza erre: #196[válaszolok] #198
Ha nem néz ki menekültnek akkor minek néz ki? Hogy kell kinéznie egy menekültnek? Értem arra céloz hogy lehet köztük terrorista is. Szerintem ha akarnak bejuttatnak másképpen is terroristát. Ez nem indokolja ami itt folyik. Láttam sokatmondó diagramokat hogy milyen elenyész? a migránsok aránya a német, vagy török, vagy pláne az Eu lakosságához képest. Ez is félrevezet?, de véleményem szerint ez a probléma kezelhet? kell legyen. Persze nem úgy hogy a magyar rend?r magárahagyottan próbálkozik Röszkén a rossz körülmények közé szorított tömeggel szót érteni, míg "vezírünk nemzetközi babérokra tör inkább nagyon-nagyon kevés sikerrel, mondhatni inkább mélyrepülésben aminek megisszuk a levét százszorosan majd.
X-bozon (vendég) [2015.09.09., 21:30] válasza erre: #198[válaszolok] #199
Pontosan erre gondoltam! De az arányok is fontosak! Vajon hány százalékuk terrorista? A német televíziónak egy biztonságpolitikai szakért? is azt nyilatkozta, hogy erre nagyon vigyázni kell, mert komoly baj lehet bel?le. Lehet, hogy másképpen is át lehet jutni a terroristának, dehát így a legkönnyeb, és így nagy számban is érkezhetnek. Abban igaza van, hogy nem lehet igy viselkedni, dehogy bárki bejöhet az országba, ez felelötlenség. Nem gondolja?
Hádám [2015.09.09., 23:13][válaszolok] #200
"Jogerős: az MSZP-nek bocsánatot kell kérnie a Jobbiktól

Még a 2014-es országgyűlési választási kampányban egy kiadványon népirtónak nevezték a Jobbikot a szocialisták. Ezt több mint egymillió szimpatizánsunk nevében természetesen nem hagyhattuk következmények nélkül, így a jó hírnevünk védelme érdekében pert indítottunk a magát baloldalinak mondó párt ellen. Az eljárás lezárult, a Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntésében állapította meg a jogsértés megtörténtét, egyúttal az MSZP-t bocsánatkérésre és félmillió forint összegű sérelemdíj megfizetésére kötelezte a Jobbik javára."
errr (vendég) [2015.09.09., 23:16] válasza erre: #199[válaszolok] #201
Most olvastam, hogy a szerbek mindenkit regisztrálnak aki gyanús lehet, s?t fénykép is készül róluk és még egyet sem találtak. Ezzel együtt sem tölt ott migráns 3 napnál többet. Az iszlámokat bombázni akarja az orosz, a francia az angol, tárgyalni akarnak a németek az amerikaiak inkább. Valamilyen megoldás csak lesz tehát mihamarabb. Merkel egyébként megmondta, akit lehet befogadnak, ám azok vagy integrálódnak vagy tovább mehetnek. Így kell azt. Kerítésre nem költött.
errr (vendég) [2015.09.09., 23:18] válasza erre: #200[válaszolok] #202
Nem népírtó. Egészen más.
valaki (vendég) [2015.09.10., 09:38] válasza erre: #193[válaszolok] #203
Ejnye, ejnye fiatalember, mit szólnak majd főnökei, hogy ilyen kirekesztő, gyűlölködő, nacionalista megnyilvánulásai vannak? Hol van a cukiság, a barátkozás? A népszavazás idején Ön még alig szabadult meg a hátulgombolóstól. Előveszi ismét a régi lemezt, szajkózza a betanult szöveget, ahelyett hogy saját véleményét mondaná. Nagy a gond amikor már csak a magyarság megvédése, Gyurcsány, Bajnai marad érvként. Közben elfelejt reagálni az itt is felmerült friss témákra: Volner, pénzhamisítás, fotóriporter, menekültügy megoldása. Jól megtanulta, hogy a kényes témákat el kell hallgatni.
Köszönöm, hogy helyettem válaszolt a #187 "jobbos" (ügyvéd-tanár úr) felvetésére.
Ami a #200 bejegyzést illeti, korrektebb lett volna ha a bírósági végzés linkjét is ide teszi. Én személy szerint elítélek minden negatív kampányt, de sajnos ezt az egész világon alkalmazzák.
Nagyon (vendég) [2015.09.10., 11:51][válaszolok] #204
propaganda gyanús ez gáncs ?
Ez el?re eltervezett forgatókönyv szerint zajlik ?
Ebbe vastagon benne van a tv,operat?r kell a reklám nekik még ha negatív is .
youtube thumbnail
jobbos (vendég) [2015.09.10., 12:06][válaszolok] #205
Ajánlott irodalom: http://index.hu/kulfold/2015/09/10/nemetorszag_munchen_menekultek_palyaudvar_ren ...
Lassan, de biztosan az indexesek is kezdenek kijózanodni. Ideje lenne itt is némelyeknek.
Hádám [2015.09.10., 12:34] válasza erre: #203[válaszolok] #206
"Ejnye, ejnye fiatalember, mit szólnak majd főnökei, hogy ilyen kirekesztő, gyűlölködő, nacionalista megnyilvánulásai vannak"

Nem tudom 193-as hozzászólásomban mire gondol, ha egyet is mutat belőle, vendégem egy sörre Jóhogy nem már emberiség elleni bűntettet követtem el, mert negatívan számra mertem emelni a mszpt... az a világ már elmúlt, ha nem vette volna észre...

"A népszavazás idején Ön még alig szabadult meg a hátulgombolóstól. Előveszi ismét a régi lemezt, szajkózza a betanult szöveget, ahelyett hogy saját véleményét mondaná."

Megint ez a "fiatal fóbia".... persze érhető olyanoknál, ahol a legfiatalabb ifjú titánok most már inkább a 70-hez vannak közelebb mint a 60hoz... A Jobbik 2004-ben éppencsak létezett, milyen betanult szöveget kellett volna szajkóznom? Saját szememmel tapasztaltam, milyen ellenkampány ment pesten, szó szerint bűnözőknek titulálták a határon túli magyarságot, akik a "nyakunkra telepszenek és elveszik a megélhetést". Bár nem a szívem csücske a román nép, de nézze meg! A nemzeti öntudat olyan mértékű, hogy még azokat a területeket (Erdély) is foggal körömmel védik, amikhez semmi közük, sőt ha rajtuk múlna, még a nem román területeket is asszimilálnák...

"Volner, pénzhamisítás, fotóriporter, menekültügy megoldása. Jól megtanulta, hogy a kényes témákat el kell hallgatni."

Kicsit unalmas már a téma... ha van alapjuk ilyet állítani, tegyék meg, de még egy Kovács Béla sztori már kicsit röhejes... ő is annyira volt kém, hogy 2 éve semmi következménye nem lett, a fentebb említett dolgok is vagy annyira "komolyak" vagy annyira nem köthető a párthoz, hogy nem is emlegetik... ha balhét lehetne csinálni belőle, meg is tennék...

De nem kell messzire menni... nézze csak meg Szerencset... 2 milliárd ment a lecsóba és mi lett a következménye? Az adófizetők pénzéből az állam kifizette, a felelősökkel mi lett? Semmi... nem is lett felelőse a dolognak, sőt, az érintettek még széles vigyorral indultak is a választáson, ráadásul még meg is sértődtek, a fejükhöz vágtam a dolgot...

"Ami a #200 bejegyzést illeti, korrektebb lett volna ha a bírósági végzés linkjét is ide teszi."

Persze, hogy korrektebb lett volna egy több oldalas, száraz bírósági végzést linkelni... de külön magának megteszem, de ez a tényen nem változtat.... ráadásul nem első eset... nem érzi kicsit furának, hogy halomszám nyeri a rágalmazási pereket a Jobbik? Akkor csak lehet benne valami, hogy kígyót békát kiabálnak rájuk alaptalanul...

Annyi, de annyi súlyos probléma van az országban, erre mivel van tele második napja a sajtó? Hogy valami hibbant liba felrúgott két bevándorlót... akkor elárulom, Szerencsen rendszeresek az ilyen esetek, több bírósági per is volt emiatt, de ott súlyos sérüléseket szenvedtek az alanyok... de számtalan alkalommal vannak kisebb nagyobb összezördülések és láss csodát, nincs a cnn címoldalán, csak az ilyen marhák rágódnak rajta, akiknek hozhat némi hírnevet (1-2 %ot a választáson), ha látványosan babusgatnak minden jöttmentet...
Kezdjük ott, hogy miért támadtak a rendőröknek!? Próbálja csak meg valaki a kommentelők közül, hogy az igazoltatás alatt szimplán csak elszalad... majd írja le a tapasztalatait! Vagy étkezzen pl a villamoson... a végén még kap 10 év börtönt érte :D

A menekültügyről meg nem fogok megint esszét írni, 1 éve erről beszélünk, keresse ki magának, amit akar.
megjegyzés (vendég) [2015.09.10., 12:36] válasza erre: #204[válaszolok] #207
Szerintem téved. Láttam ott a Gyurcsányt, biztosan ? rendezte így, hogy lejárassa a Jobbikot.
Gondolat (vendég) [2015.09.10., 13:31][válaszolok] #208
mikor valakik elakadnak,és nem tudják mit mondjanak mert nem ismerik a magyar nyelv kifejez?képességét és a magyar nyelv az nem ráutaló szókészlettel rendelkezik mint más (kulturált európai népek nyelvei )pontosan meghatároz bármit .
Akkor jönnek a radikális,széls?séges,stb jelz?kel . Magyarán nem tudják magukat kifejezni és egy szóval akarnak,próbálnak (koznak) kifejezni magukat .
errr (vendég) [2015.09.10., 14:26] válasza erre: #206[válaszolok] #209
"Fiatal fóbia"
Naná!- még jól emlékezünk a fiatal demokratákra. Elég is volt egy darabig csak ebb?l kivakarózzunk valaha is! A sok semmihez sem ért? ifjú titán.
A hír ha igaz mit hallok:
Olvasom, hogy Zázrivec úr azt tanálta mondani nem akar mindenáron miniszterelnök lenni. -akkor milyen áron akarna kérdezem én magát mint szakért?t?
Remélem azt az árat senki nem akarná itt megel?legezni sem!
Tulajdon képpen (vendég) [2015.09.10., 15:01][válaszolok] #210
mi történik Magyarországon (ellen ) http://alfahir.hu/megindultak_az_amerikai_csapatok_magyarorszagra
Szovjetiga nem volt elég ?
err ne szívja magát Zazrivezen .
Kun Béla néven ismernek a (dícs?séges forradalomban )1918 ban a forradalom alatt 25-éves volt .
https://hu.wikipedia.org/wiki/Kun_B%C3%A9la_%28n%C3%A9pbiztos%29
Szedje már össze magát tényekkel szemen vitatkozik amúgy Berele Kohk volt a társadalmi neve Bélájának .
errr (vendég) [2015.09.10., 15:15][válaszolok] #211
errr (vendég) [2015.09.10., 18:45][válaszolok] #212
"Magyarországon a rendszerváltás legsúlyosabb következményének az anyagi leszakadást tartják. De az elmúlt negyedszázad legnagyobb problémája nem az anyagi leszakadás, hanem a tömeges elbutulás volt. A világ ezzel a menekültügy kapcsán szembesül. "
Íme:
https://nepszava.us/bartus-laszlo-de-hol-vannak-az-avarok-es-a-besenyok/

Vitás?
X-bozon (vendég) [2015.09.10., 19:05] válasza erre: #211[válaszolok] #213
partszél (vendég) [2015.09.10., 19:54] válasza erre: #212[válaszolok] #214
"De az elmúlt negyedszázad legnagyobb problémája nem az anyagi leszakadás, hanem a tömeges elbutulás volt."
"Ez megváltozott, a társadalom alja került felülre, amely mércét szab, min?sít és a nyilvánosságot terrorizálja." "Mindezt segítette az interaktív média, a közösségi oldalak elterjedtsége, amely felszabadította a gátakat és egyenrangúvá tette a Nobel-díjas tudós és az otthon írogató seggfej véleményét." "De most az a demokrácia, hogy a klozet falára ill? okosságokat a világháló terjeszti, kitörölhetetlenül ?rzik egy-egy elmebeteg beírásait, mocskolódásait. "

Remélem magára ismert, "errr"! Tömény köpködés, értjük már, honnan szedi magára ezt a stílust!
errr (vendég) [2015.09.10., 21:22] válasza erre: #213[válaszolok] #215
Nos ha olvasta: 4 millió szír menekült van, de csak mintegy 140 ezer jött, tart, Európába. A többi a törököknél várja pl, hogy hazamehessen. Mit akar ezzel itt mondani? Hangulatot kelteni? Olvassa el inkább a Bartus bejegyzését amit linkeltem jóval szomorúbb és sajnos igaz képet fest f? bajainkról aminek csak tünete ez nyomorúságos ricsaj amit ma itthon látunk és olvasunk migráció kapcsán szégyenkezve. Mert mit lehet mondani a vénasszonyra pl aki egyébként cicáknak keres gazdit, de ez ügyben meg olyanokat ír felhevülve, hogy takarodjon haza a betonon alvó gyerek, meg örvendezik hogy a teherautóban bennpusztultak nemrég vagy 70-e? Azt lehetne persze hogy vén hülye, de inkább az a krdés, hogy egy ilyen nagyon butuska embert ki heccel fel ennyire? És miért? Mert ? is itt tart.
Moco (vendég) [2015.09.10., 23:17][válaszolok] #216
errr

én is olvastam a szíriai valóságot és borzasztó. De ugyanezen az oldalon ez is ott van és szerintem ha bekövetkezik az még borzasztóbb, csak akkor már nekünk.

http://mindenamianglia.co.uk/kulonvelemeny-europa-a-24-ora-utolso-perceben-van-v ...

Oké, részben gondolat, de ki tudja?
rugdosó (vendég) [2015.09.11., 01:21][válaszolok] #217
Hogy is volt ez a rugdosódás, gáncsolás?
https://www.facebook.com/jasonmillmusic/videos/1024979784200525/
errr (vendég) [2015.09.11., 10:50] válasza erre: #216[válaszolok] #218
Találgatás, hogy az ürge mint "biztonsági szakért?" -nahiszen,- mondjon valami olyat amik közszájon forognak. Ezeket bármelyikünk el? tudta volna adni már.
Egyébként:
Török menekülttáborokban 1,9 millióan élnek, Libanonban 1,1 millióan, Jordániában 629 ezren, Észak-Irakban 249 ezren, Egyiptomban pedig 132 ezren ? legalábbis az ENSZ adatai szerint. Augusztus végére több mint négymillió szíriai menekült el otthonából a Yahoo News szerint..
Ami kissé idegesít? hogy pl Szaud-Arábia csak pénzt küld és 200 mecsetet is építene németben... aztán meg slussz, oda ne menjenek. Igaz már él ott 500000 régebbr?l.
Talán (vendég) [2015.09.11., 11:50][válaszolok] #219
errr (vendég) [2015.09.11., 12:24] válasza erre: #219[válaszolok] #220
Az arab-öbölben:
"Nem egészen egy héttel ezelőttig nem sok ember hallott Orbán Viktorról. Ami azt illeti kevesen lettek volna, akik meg tudták volna mutatni a térképen a tízmilliós Magyarországot, amelynek ő a miniszterelnöke. Ma már azonban, számos szégyenletes jelenet és állásfoglalás után, amelyek sokkolták a civilizált világot, mindenki tudja ki az az Orbán és hol van Magyarország - tudósít az Abu-Dzabiban működő thenational.ae hírportál."
éshogy:
"nem csak a bevándorlók ellen lehet hangolni a közvéleményt, hanem egy nemzet ellen is, amelynek kormánya nem bánik kesztyűs kézzel a menekültekkel és közhangulata nagyobb részben érzéketlen velük szemben."
sajtó (vendég) [2015.09.11., 13:22][válaszolok] #221
Nem mindegy, mit ír a külföldi sajtó? Azok után, hogy lehozták, a magyar rendőrök kegyetlenebbül bánnak a menekültekkel mint az IA harcosai, gyermeki lélek kell a komolyan vételükre. A valóság annyi, hogy a nemzetközi egyezményeknek eleget téve nem engedte tovább a regisztrálni nem hajlandó menekülteket. Ételt, vizet osztottak nekik, haja száluk nem görbült, szó nem lehet a rendőrség munkájára. Civilek segítették a menekülteket, ahogy Ausztriában is, ott sem az állam. Plakátkampány, kerítés, vonatok leállítása pedig elterjedt gyakorlat az EU-n belül és évek óta.

Akkor miről is beszélünk? Egyetlen leszűrhető tanulság az ilyen hírekből, hogy a nemzetközi sajtó úgy gyűlöli Orbánt mint a hazai ballibberek. Ez pedig annyit jelent, hogy nem az idegen érdekeket szolgálja ki. Nem sok ész kell a belátásához, hogy NEM minden magyar érdek illik a nagyhatalmi érdekekbe.
sajtó (vendég) [2015.09.11., 13:30][válaszolok] #222
Az illusztrációból is ránézésre felmérhető a portálocska objektivitása :)
http://www.thenational.ae/arts-lifestyle/newsmaker-viktor-orbn
errr (vendég) [2015.09.11., 13:58] válasza erre: #221[válaszolok] #223
Ne keverje össze sandán a rendőreink helytállását magukra hagyva sokszor kaja nélkül a kormány töketlenségével rosszindulatával teljesen elhibázott hozzáállásával ostoba kerítésével és minden a helyére kerül.
errr (vendég) [2015.09.11., 13:59] válasza erre: #217[válaszolok] #224
Rugdosó! Maga tódít. Maga a nő is beismerte de nem is tagadhatná. Nézzen jobbminőségű és jobbeállású videókat inkább. El fog borzadni.
errr (vendég) [2015.09.11., 14:00] válasza erre: #222[válaszolok] #225
Objektív vagy nem ez a vélemény arrafelé. (is)
sajtó (vendég) [2015.09.11., 14:26] válasza erre: #223[válaszolok] #226
Kaja nélkül? Éhezett valaki, volt, aki a szállón nem kapott enni? Alá tudja ezt támasztani hiteles forrásból? Ha fél órát kell várni a vízre, az még nem éhezés! Én pont azt láttam, hogy tömegesen eldobálták az élelmet, a határon, Budapesten és a szálláson is.
Kerítés máshol is van, mégse tiltakozik senki. Egyetlen értékelhető kifogása maradt, az éhezés, már ha tudja bizonyítani.
Bukovszky Róbert [2015.09.11., 15:52][válaszolok] #227
X-bozon (vendég) [2015.09.11., 16:44] válasza erre: #215[válaszolok] #228
Errr, Ön bizonyos dolgokat nem lát, mert nem akarja látni! Csak mondja a magáét! Így nehéz vitatkozni. De én azt kívánom, hogy legyen Önnek igaza!
errr (vendég) [2015.09.11., 18:44] válasza erre: #228[válaszolok] #229
No ezt nem értem mi a gondja? Nem látott ilyeneket? Dehogynem csak nézni kell.
Hoztam egy kis összefoglalót bizonyos kötődésekről, hát ha maga sem látja eleddig át. :-)
http://atlatszo.hu/2015/06/05/generaciovaltas-a-holdudvarban-felterkepeztuk-a-jo ...
errr (vendég) [2015.09.11., 18:52] válasza erre: #227[válaszolok] #230
Mellesleg lehet ez a mentőöv hiszen ha az ügyfelek kicsit elbeszélgetnének vele alighanem eltörne a szemüvege. Én mondjuk a helyébe már régen nem borotválkoznék csak hogy ne kelljen a pofámat látnom,de ez persze neveltetés és kultúra kérdése.
225-nek (vendég) [2015.09.11., 19:10][válaszolok] #231
Ejnye ejnye kedves errr ! Hát maga állandóan rálép valaki/K/ nek a lábára ! Hát szép dolog ez ? Hiszen be kell látnia , hogy az igazság bizony nemritkán fáj ! Na de ahogy látom minden hozzászólását nagy népi felzúdulás követi. Azért ne veszítse kedvét, akik most lehurrogják, azok holnap az ellenkező álláspontot képviselik majd . Tudja; amit az érdekek diktálnak !
X-bozon (vendég) [2015.09.11., 22:14][válaszolok] #232
Errr, nézze meg ezt a videót, aztán gondolkodjon el...
http://eztnezdmeg.com/europa-a-haboru-es-a-teljes-osszeomlas-kuszoben-video/
errr (vendég) [2015.09.11., 22:22] válasza erre: #232[válaszolok] #233
Azon gondolkodom, hogy hálából valami tunéziai hackerek már meg is bénították az N1-honlapját. Aztán azon hogy esetleg egyebek is hálásak lesznek még amonnan nekünk: Már csak a hírre, hogy katonáinkat vezénylik oda fegyverrel. Nomost európa összeomlása....régi duma már a kommunisták is azt gajdolták hogy a összeomló válságba fuldokló nyugat. Mi hamarabb fogunk végképpen tönkremenni nagyon valószínű. Semmit sem tanultunk semmiből. Megnézem azért.
errr (vendég) [2015.09.11., 22:34][válaszolok] #234
Bár ez az összeállítás direkt sokkoló, nem vitás hogy gátat kell szabni a folyamatnak ha túlzásba fordul, de lehetőleg emberként.
Szerintem a nyugati vezetők tudják hol tartanak s meghúzták már réges-régen azt a határt aminél tovább aztán nincs haverság.. Kopaszék meg, jó ha hazatalálnak ebben a kérdéskörben. Ennyi.
X-bozon (vendég) [2015.09.11., 22:36][válaszolok] #235
Én azt mondom, hogy a veszély sajnos valós. Ha nincs észnél Európa, nagy bajba sodorhatja magát! És akkor aztán mindegy lesz már, hogy ki Magyarország miniszterelnöke. Látja, az sajnos igaz, hogy "semmit nem tanultunk semmiből!" Komolyan kérdezem, Ön nem lát valós veszélyt?
jobbos (vendég) [2015.09.11., 22:38] válasza erre: #231[válaszolok] #236
Nem lép ő senki lábára, csak van az állandó rosszindulatú provokálásnak egy olyan szintje, ami már sokaknál kiveri a biztosítékot. De jó látni, hogy végre akadt valaki, akinek tetszik a műsora Az Amerikai Népszava beteges gyűlölködése és az amerikai pénzen hizlalt álcivil alapítványok Jobbik-ellenes olcsó "leleplezései" tényleg biztosan minden érdektől mentesek? Némelyik itt terjesztett cikkét végigolvasni is komoly erőfeszítés, annyi egyoldalú, frusztrált fröcsögés van benne. errr minden nap felkel, idejön és gúnyolódik egy jót Vona Gáboron, születésén, családi tragédiáján. Vele kél, vele fekszik, mintha szerelmes lenne belé. És nem is érti, mi ezzel a probléma, hiszen egész nap az Átlátszót és hasonlókat bújva nem meglepő, ha teljesen egyoldalú és indulatos világképpel rendelkezik. Az Amerikai Népszava a kurucinfó századakkora látogatottságú balos megfelelője, értelmiségi ember nem olvassa, vagy ha teszi is, nem büszkélkedik vele. Ezekből a szerzőkből mindig sugárzik egyfajta beteges felsőbbrendűségi komplexus, ami aztán átragad az erre vevő olvasóikra is, a Bartus-cikkben is jól tetten érhető:

"Régen is voltak tájékozatlan emberek. De tudták, hol a helyük. Volt egy tisztelet a tudással, a felkészültséggel, a műveltséggel szemben. A bunkó tisztában volt azzal, hogy ő egy műveletlen tahó, és ezt meg is mondta."

Elment az eszük attól, hogy nyilvánvalóan nincs igazuk és egyre kevesebben vannak. Érdemes elolvasni ezt is, jó példa fortyogásukra:

http://mandiner.hu/cikk/20150906_miklya_anna_kitagadlak_nem_vagy_a_honfitarsam_n ...

A stílust külön kiemelném, ilyen ma egy igazi európai demokrata, mindenki más rasszistafasiszta szélsőséges Megmondta Juncker is. Csak az európai, aki kint segít a Keletinél. Ő megmondhatja, ki az európai, közben mást gyűlölnek azért, mert szerintük megmondja, ki a magyar. A jól ismert kettős mérce. Na nem az uszító balos blogra gondolok, hanem a valódi fogalomra.
errr (vendég) [2015.09.12., 14:42][válaszolok] #237
Már megint miről tetszik értekezni? Milyen családi tragédiáról? Mert én ugyanis családiról nem tudok, nem is érdekel,annál nagyobb lehetne ugye a miénk. Az meg magát nem érdekli.
"Ezekből a szerzőkből mindig sugárzik egyfajta beteges felsőbbrendűségi komplexus, ami aztán átragad az erre vevő olvasóikra is, a Bartus-cikkben is jól tetten érhető" -írja.
Valóban ott egy kultúrált ember ír okosan. Sajnálatos de valós hogy az önök médiáihoz képest valóban felsőbbrendűen. Értem hogy zavarja, de ugye más-más a befogadó réteg szinvonala is minden valószínűség szerint. Bartus minden sorával talán nem, de a lényeggel teljesen egyetértek és szerintem nem csak én, hanem minden gondolkodó ember is.
errr (vendég) [2015.09.12., 14:44] válasza erre: #235[válaszolok] #238
Nem látom azt a fajta veszélyt, amivel riasztgatnak előre megfontoltan tendenciózusan és felelőtlenül. Illetve látom ennek veszélyét.
na és ez (vendég) [2015.09.12., 16:50][válaszolok] #239
err erretnekeke ? k%C3%BCltk%C3%A9rd%C3%A9s-eur%C3%B3pai-megold%C3%A1s%C3%A1nak-egyik-lehets%C3%A9ges-forgat%C3%B3k%C3%B6nyve-Szerintem/c10g1/55ed7b380cf23d0feffd5a38
jobbos (vendég) [2015.09.12., 18:22] válasza erre: #237[válaszolok] #240
Mintha nem tudná. Vona nagyapja az Ön elvtársai ellen vívott harcok során Tordánál, Erdélyben esett el, feleségét és pici gyermekét (VG későbbi édesapját) egyedül hagyva. A fiatalasszony később újra házasodott, a férfit Závrivecznek hívták, és a nevére vette a félárva gyermeket. A mai Vona Gábor egyetemistaként, családi támogatással vette vissza vér szerinti családnevét.

Amikor itt gúnyosan zázriveczezik, ezeken az értékeken csúfolódik: hősi halál a hazáért, családi összetartás, ősök tisztelete. Tanulhatna inkább ezekből. És jobb, ha tudja, hogy általában véve is más embernek a nevén gúnyolódni hitvány jellemvonás. A menekültek kapcsán meg nekünk papol emberségről!
240-nek (vendég) [2015.09.12., 19:46][válaszolok] #241
Bevallom eddig semmit nem tudtam a Zavrivecz-Vona család sorstragédiájáról. Olvasva leírását sok kérdés maradt bennem, megválaszolatlan ül : miféle elvtársak ellen harcolt a nagypapa Erdélyben ? Ha egyszer Závrivecnek született az ifjú, miért kellett neki felvennie ezt a nevet ? Szégyellte azt a nevet , nem volt elég "magyaros"? És egyáltalán kit érdekel ez a népmesei történet ?
jobbos (vendég) [2015.09.12., 20:41] válasza erre: #241[válaszolok] #242
Tudja, a Vörös Hadsereg ellen. Nem hiszem, hogy szégyellte a születési nevét, sőt, ennek ellenkezőjét nyilatkozza mindig. Viszont a nagyapja hősi halála iránt érzett tiszteletből tett egy ilyen gesztust. Nem érti a motivációt? Fentebb leírtam. Hazaszeretet, ősök tisztelete. Van, akinek ezek ismeretlen fogalmak, ez már egyéni probléma.
Nem elég magyaros? Tényleg egyből ez jut eszébe? Akkor Petőfi Sándort, akinek tényleg a magyartalan hangzással volt baja, őt gondolom Ön és errr is kikezdené ezért :-)

Hogy kit érdekel ez a történet? Csak szerettem volna felvilágosítani a nevén gúnyolódókat, nevezetesen errr-t, hogy mennyire hitvány dolog, amit művel. Vona ezzel nem veri a mellét, igazából nem is tartozna senkire ez a történet, ha nem lennének aljas emberek, akik ezzel támadják. Ennyi.
Egy tipikus (vendég) [2015.09.17., 10:43][válaszolok] #243
munkakereső élete bár azt ígérték lesz munka helyben ?
http://www.boon.hu/hiaba-tanultam-jol-nincs-munkam/2917220
füstölgő (vendég) [2015.09.18., 10:31][válaszolok] #244
Mindig van aki nem bírja a tiszta levegőt és kánikula ide, kánikula oda hajnalban gazt éget. De hogy ezt még a sötétben elkezdik csak most tapasztaltam. először azt hittem újra a cukorgyár kéménye füstöl, aztán a szalmaerőmű jutott az eszembe. De felébredtem és közelebbről láttam, hogy a füst a volt cukorgyár területén gomolyog.Vajon ki ott a tulajdonos?
X-bozon (vendég) [2015.09.18., 17:54] válasza erre: #238[válaszolok] #245
Tisztelt errr! Még mindig nem lát semmi veszélyt?
Csak egy példa:
http://adatlistazo.hu/verik-a-nemeteket/
244 (vendég) [2015.09.19., 09:38][válaszolok] #246
Cukorgyár kéménye? Szalmaerőmű? Ne reménykedjen, bevétel helyett szagolhatják a disznódudva füstjét. Azt is csak addig, amíg élnek itt emberek.
Csokoládé (vendég) [2015.09.19., 20:13][válaszolok] #247
múzeum ,youtube thumbnail
Plusz csoki minden mennyiségben .
http://shop.mozart-souvenir.hu/home
valaki (vendég) [2015.10.13., 09:58][válaszolok] #248
Most már bebizonyosodott, hogy kiválóan oldotta meg a kormány a menekültválságot. A szerb kerítés megépítése után ott nem, vagy alig jönnek. Nem beszélünk a menekültekről (nem ez folyik még a csapból is), tehát nem is léteznek. Az senkit nem érdekel, hogy naponta lényegesen többen jönnek Horvátország felől. Őket átadjuk a sógoroknak és már nincsenek. Annyi csupán a különbség, hogy könnyebben megoldható Budapest kikerülése.
Akkor mi értelme volt az egész kerítésesdinek? Harcolhattunk és győztünk! Egy-két kiegészítés: http://index.hu/belfold/2015/10/13/tek-es_alezredes_nincs_terrorkockazat_az_ille ...
http://index.hu/belfold/2015/10/13/mennyi_volt_egy_allami_hatarkerites-drotozo_o ...
Összes hozzászólás: 282 db (56 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 34 db (12%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.