Hírek
Koncz Ferenc lehet Voldemort utóda?
Dátum: 2017.06.15., 15:48Megtekintve: 31785Értékelés: 1.92

Mengyi utódjáról a Fidesz jövő keddi elnökségi ülésén döntenek. Lehetséges jelöltként két név merült fel: Demeter Ervin, az első Orbán-kormány polgári nemzetbiztonsági szolgálatokért felelős tárca nélküli minisztere, illetve Koncz Ferenc, Szerencs polgármestere - írja az Index hírportál a kormányközeli Magyar Idők értesülésére hivatkozva.
Több helyen változik a fideszes választókerületi elnökök személye - írja a Magyar Idők. A legszembetűnőbb változás, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os körzetének élén már nem Mengyi Roland, vagyis a Voldemort néven elhíresült fideszes képviselő áll. Mengyi ellen jelenleg is folyik a több sebből vérző nyomozás, miután áprilisban vádat emeltek ellene "bűnsegédként különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntettének kísérletével és vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntette" gyanújával.

Mengyi utódjáról a Fidesz jövő keddi elnökségi ülésén döntenek. Lehetséges jelöltként két név merült fel: Demeter Ervin, az első Orbán-kormány polgári nemzetbiztonsági szolgálatokért felelős tárca nélküli minisztere, illetve Koncz Ferenc, Szerencs polgármestere.

A további változások listája ide kattintva, az eredeti cikkben olvashatók.

Forrás: Index, kép: kormanyhivatal.hu
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
Mi a különbség (vendég) [2017.06.15., 15:59][válaszolok] #1
Egyik kutya,másik eb !
Én (vendég) [2017.06.16., 01:26][válaszolok] #2
Dönteni mi fogunk a szavazó fülkében ,ha addig el nem lopják azt is !
két csárda (vendég) [2017.06.16., 11:06][válaszolok] #3
Jó kis szervezet. És eddig még diploma sem kellett hozzá: http://index.hu/gazdasag/2017/06/16/busas_fizetesek_kulfoldi_utak_buncselekmeny_ ...
És a 2018-19-es tanév? (vendég) [2017.06.17., 17:25][válaszolok] #4
Lesz-e körzetesítés? Hol lesznek a körzetközpontok? Indulnak az iskolabuszok? Mi lesz a felső tagozat nélkül maradt községekben tanító szaktanárokkal? Ideje lenne az elképzelésekről tájékoztatni az érintett falvakat, szülőket, tanárokat. http://eduline.hu/kozoktatas/2017/6/17/Ilyen_lesz_a_20172018as_tanev_35G9CD
Négysávos lesz? (vendég) [2017.06.18., 16:30][válaszolok] #6
Így végre megvalósítható a régi ígéret, négysávos lesz a 37-es út? Szerencsig? A tokaji elágazásig? Sárospatakig? És meglesz az ezer munkahely is? Hajrá!
Meddig (vendég) [2017.06.18., 17:40][válaszolok] #7
lehet még hazudozni, világolni, becsapni az embereket? Kik azok akik még hisznek az újabb és újabb Háry Jánosoknak???? Gondoljunk arra, mi történt 7 év alatt Szerencsen?
Kérdés (vendég) [2017.06.20., 20:29][válaszolok] #9
Lehet tudni ki lesz Mengyi utódja?
Koncz megy vagy marad? (a nyakunkon)
Ennyire fontos volt? (vendég) [2017.06.22., 12:40][válaszolok] #10
Elég, unalmas. (vendég) [2017.06.22., 17:48][válaszolok] #11
Önök szerint, meddig kel még hallgatnunk ,a migráns témát, ami nálunk nincs?
Arról nem hallunk ami megtörtént: húsz ezenél több bevándorló ,érkezett,és talán ment át országunkon,a letelepedési kölcsön vásárlással,Kínából,a Közel-keletről,és Ukrajnából, mindennemü átvilágítás nélkül. Ezek nem veszélyessek? A letelepedési kölcsönt pedig ,magas kamattal vissza kell fizetni ! Egyesek busás hasznot ,könyvelhettek el.
Ez az igazi kockázat,mely nagyon sokba kerül.
Az igazi problémákról kellene beszélni !
Minden terükleten. (vendég) [2017.06.25., 07:56][válaszolok] #12
a problémák jelentössek: a családoknál-a településeken- és országosan-valamint külkapcsolatok területein.
Melyikkel kezdjük?
Mi történik a parlamentben? (vendég) [2017.06.26., 18:09][válaszolok] #13
elvándorlás (vendég) [2017.06.26., 22:44][válaszolok] #14
Na kérem, a Fidelitas elnökének és segéd-provokátorfigyelőjének cinikus véleménye. Ezek után érthető, miért mennek a helyi fideszesek gyermekei közül is egyre többen inkább külföldre. Mi akkor mit várjunk Szerencs jövőjétől?

http://index.hu/belfold/2017/06/26/a_fidelitas_elnoket_nem_zavarja_a_fiatalok_el ...
bulifotók (vendég) [2017.06.27., 09:26] válasza erre: #14[válaszolok] #15
Elég pár évente 1 álszent jótékonykodás, közben buli bulit ért a Fidelitasban: https://kuruc.info/r/2/174357/ Az "új nemzedék", vagy minek nevezik szerényen saját magukat.
Buli az élet,-de meddig? (vendég) [2017.06.27., 11:09][válaszolok] #16
A fityiszes-kisz -aktívisták ,agymosott fiatalok, köztük a ,a csodálatos, fő provokátorfigyelő helyettes,aki állítólag Brüsszelbe fog "dolgozni".
Az elnök megnyilvánulásai elég szerény színvonalúak ,akkor milyen a helyettes?
Hü !!, ha egyszer tényleg dolgozniuk kell majd !!
Ez idő is közeleg, és reméljük tényleg egy új nemzedék.
Hádám [2017.06.27., 21:57][válaszolok] #17
Ismét lezajlott a soron következő területfejlesztési bizottsági ülés, melyen sok érdekes információt tudhattunk meg.

Többek között arról is szó esett, hogy jelenleg is zajlik, valamint már pályázható a következő kör a termelői piacok kialakítására, meglévők fejlesztésére, bővítésére. Sok esetben a termelők, kistermelők azért nem jelennek meg, főleg hústermékekkel, mert a kivonuláskor nem, vagy csak nagyon költségesen oldható meg ezen termékek szabályos és biztonságos tárolása, főleg a nyári nagy hőségben. Azokon a helyeken, ahol erre kialakított külön rész található, jelentősen nagyobb az ilyen jellegű forgalom. Igaz ez a könnyen romlandó zöldségek, gyümölcsök árusítására is. Nem beszélve a kedvezőtlen időjárási viszonyokról. Nem tudni Szerencs Város Önkormányzata részt vesz-e a programban, nem derült ki a beszámolókból.

A másik Szerencset érintő probléma a szakképzési centrumok "áldásos-áldatlan" tevékenysége, mely a beszámolót készítők szerint is siralmas állapotokat tükröz, röviden idézném:
"Úgy érezzük a bürokrácia és a sablonok irányítanak." Jakab Dénes főigazgazató
A beszámolóból kiderült, hogy bár nagy hiány van belőle, jelenleg nincs 50 km-es körzeten belül kőműves, burkoló, festő, gipszkartonozó, ács képzés (Miskolc már másik körzetbe tartozik) A legnagyobb létszámú képzés a rendészetnél folyik, 64 fő, mely azonban teljes egészében "Önkormányzati vagy egyéb költségvetési szerv" keretei között zajlik. Érthetetlen, hogy az egyébként keresett és viszonylag jól megfizetett szakmák miért nem indulnak?! Erre is megkaptuk a választ, a szülők a hibásak, mert nem ösztönzik a gyerekeket szakma tanulásra, ezért ezekre a szakokra NINCS JELENTKEZŐ.... Ezt azért elég nehéz elhinni.. főleg, hogy annyi önjelölt szakember van a környéken, hogy megszámolni is alig lehet... kötve hiszem, hogy senkit se érdekelnek ezen szakmák, miközben pincérnek, bolti eladónak meg "özönlenek" a diákok, pont olyan szakmákba, melynél szinte elképzelhetetlen hogy saját vállalkozásba fogjanak (hacsak nem saját étterem vagy bolt van) Nagy probléma az is, ha van is jelentkező, képzési és a gyakorlati hely között olykor lehetetlen az emberi léptékű közlekedés. Pl. Tiszaújváros-Szerencs között nincs közvetlen tömegközlekedési kapcsolat. Sajnálatos tendencia továbbra is, hogy a szakmát szerzett fiatalok szinte azonnal elindulnak külföldre.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. beszámolójából kiderült, hogy a tokaji világörökségi magterület rengeteg fejlesztési pénzhez jut a közeljövőben, pechünkre ebben sem érintett Szerencs, mint ahogy a várrekonstrukciós programban sem számottevően. Mint ismeretes legutóbbi nagy beruházás a Norvég pályázaton belül zajlott, melyben szinte nulla forint állami támogatás volt, a mostani pályázati körben is csak "Állagmegóvás" címszó alatt van feltüntetve némi forrás, hogy mennyi és mire azt nem tudni. A környéken több várat is felújítottak lásd, Regéc, Füzér, melyeknek látogatottsága a tavalyi évben elérte a 70 ezer főt éves szinten a beszámoló szerint!
http://minap.hu/sites/default/files/2016-03/fuzeri_var.jpg

A legközelebbi hozzánk közel álló ilyen jellegű beruházás Tokajban várható, közel 300 millió forint értékben a régi vár két kiemelt bástyája épül fel a feltárásokban szerzett információk alapján, összesen pedig közel 2 milliárd forintot szánnak rá, jelentősen növelve a térség turisztikai vonzerejét.

A térségben várható beruházások között számos munkahelyeket is hozó fejlesztés lesz, főként a feldolgozó ipar területén, ezekből azonban egy sem érinti Szerencset a beszámolók szerint.
Meghal a remény... (vendég) [2017.06.28., 11:03] válasza erre: #17[válaszolok] #18
A beszámolóból kiderül, hogy Szerencs szinte mindenből kimarad így már biztosan lemard. Tovább nő a hátrányunk a térségben, így nem csoda, hogy lassan már meghal a remény is. Érthető, hogy a jövőben a város polgármestere talán már nem is Szerencsre kívánja a figyelmét fordítani.
Hádámnak (vendég) [2017.06.28., 12:49][válaszolok] #19
Remélem ott voltál a vállalkozók estjén, s így hallhattad, hogy idén indul a szigetelőanyag gyár, a cukorcirok és a gyümölcslé feldolgozó építkezése. Sőt egy vállalkozó színházat szeretne alapítani, állandó társulattal. Zemplénnek súlyos problémái vannak, de attól, hogy idegenforgalomra ömlik a támogatás, ezek nem lesznek megoldva, akármilyen színű lenne a kormány.
Ami a távozó főigazgató mondatait illeti, elgondolkodtató, elvett egy évet, kiütött egy szerencsit, pusztán azért, mert egy parlamenti néma leventével baráti viszonyt ápolt egy rokona. Könnyű most az ejtőernyőt csomagolni, s lelépni a süllyedő hajóról.
18-nak (vendég) [2017.06.28., 12:55][válaszolok] #20
Vajon miért marad ki Szerencs mindenből? Nincs érdekérvényesítő ereje a polgármesternek? Ha máshová kerülne és így teljesítene, akkor megint hoppon maradunk Voldemort után is?
némaság (vendég) [2017.06.28., 18:39][válaszolok] #21
A fideszes Bíró Márk 7 év alatt egyszer sem szólalt fel, de 70 milliót felvett érte. http://index.hu/belfold/2017/06/27/parlament_kepviselo_felszolalas_fidesz_biro_m ...
A mi szerencsi illetőségű ex-képviselőink munkássága hogy is áll ilyen tekintetben?
Hádám [2017.06.28., 21:35] válasza erre: #19[válaszolok] #22
Melyiken? Ez minden éven elhangzik, a legutóbbin sajnos nem tudtam részt venni (épp Budapesten dolgoztunk) A szigetelő anyag gyárat már csak akkor fogom elhinni, ha készen lesz és termel! 3 kampányciklusban hülyítik ezzel az embereket... a cukorcirok üzemnek, ha lesz, úgy hallottam fikarcnyi köze sincs a polgármesterhez, a gyümölcslé üzem meg épül lassan 4 éve, igaz erről sincs semmi konkrétum, ellentétben a környező településeken meghírdetett szőlőfeldolgozó üzemekkel....

"Zemplénnek súlyos problémái vannak, de attól, hogy idegenforgalomra ömlik a támogatás, ezek nem lesznek megoldva, akármilyen színű lenne a kormány. "

Tényleg? Nekem úgy rémlik, pont azzal lett kampányolva szinte mindig, hogy ki kell használnunk a lehetőségeinket, mert nagy potenciál van az idegenforgalomban! Ami igaz is, de virágok ültetésével nem lesz előrelépés... Ha így gondolkodunk, akkor a színházi társulat se ér semmit, azzal se vagyunk kint a vízből... pláne nem úgy, hogy ott egy tokaji fesztiválkatlan, ami egész nyáron minden hétvégére kínál nívós programot....

Érdekes, hogy itt mindig pont akkor "indul a kivitelezés", amikor már jön a választás... utána meg van a nagy semmi... ha 7 év alatt (amiből 5 év kétharmados többségű volt) nem sikerült elérni semmi említésre méltót, akkor nem tudom ezután mi fog változni...

"Ami a távozó főigazgató mondatait illeti, elgondolkodtató, elvett egy évet, kiütött egy szerencsit, pusztán azért, mert egy parlamenti néma leventével baráti viszonyt ápolt egy rokona."

Személyesen nem ismerem, éppen ezért furcsálltam is a leírt gondolatait, elég keményen fogalmazott, hogy mit csinált (amint látom nem sokat) nem tudom, viszont a leírtak nagy része helytálló. A baj ott kezdődik, ha ő mint főigazgató nem tudott mit tenni vagy nem akart, akkor szintén nem tudom ki tehetett volna...
Milyen (vendég) [2017.06.29., 08:09][válaszolok] #23
virágokról beszél kedves Hádám! Nézzen már szét a városban. Ilyen gaz sosem volt. A Geiseinheim tér meg egyszerűen szégyen , úgy néz ki. Úgy látszik már erre sem futja. Érthető ha menekülésre fogják.
illetmény (vendég) [2017.06.29., 09:32] válasza erre: #21[válaszolok] #24
http://www.szerencs.hu/onkormanyzat/polgarmester/illetmenyek

2014. január 1-je óta nem volt illetmény?
Vendég (vendég) [2017.06.29., 17:33][válaszolok] #25
Gyalázatosan néz ki a város. Összetört járdák,eldugult,gazos árkok, lefolyók,bedölt kerítések,felújításra váró Rákóczi út,csodálatos Erzsébet tér.
Aki gyalogosan közlekedik az látja.
Vv (vendég) [2017.06.29., 21:53][válaszolok] #26
Vajon a kényszerűségből megüresedett hirlapos bódé meddig csúfoskodik még kihasználatlanul a népháznál?
Vv (vendég) [2017.06.29., 21:55][válaszolok] #27
Na és hogy döntöttek, ki lesz Mengyi utódja?
Hádám [2017.06.29., 21:59] válasza erre: #23[válaszolok] #28
Azért említettem meg, mert minden éves közmeghallgatáson fő téma, milyen sokat virágosítottak, milyen szép a város stb stb A Rákóczi útra az a válasz fog érkezni, hogy az a Magyar Közútkezelő tulajdona, "sajnos nincs ráhatásunk".... Érdekes, ha semmit se tudnak elintézni, akkor a kormány mint egy "teljesen független szerv" jelenik meg, ha meg van valami apró siker, akkor rögtön a FIDESZ KORMÁNY ezt már többször észrevettem a kommunikációban
vendégnek (vendég) [2017.06.30., 09:58][válaszolok] #29
Önnek semmi sem jó. Az ünnepélyes alapkő letételek, a szárnyaló közösségi élet, rövidesen felgördül a függöny az ország egyetlen jegybevételből működő magánszínházában, az egyre szaporodó turkálók, s a környékről érkező bevásárló turisták.
Vissza fogja még sírni ezeket a járdákat, lesz még rosszabb is, csak akkor a virágos körforgók már senkit sem fognak érdekelni.
Isten (vendég) [2017.07.01., 11:20][válaszolok] #30
tudja hogy van ez Szerencsen sunyiban csak egy bóvis vizsgálóra telik 4-5 munkaerővel
Miközben a fele lakosságú Szikszón Gyárat adnak át http://www.boon.hu/italdoboz-gyarat-adott-at-a-hell-cegcsoport/3535603
Bolyai iskola (vendég) [2017.07.02., 10:45][válaszolok] #31
Tudja valaki milyen személyi változások várhatóak a nevezett egyházi iskolában? Miért van ilyen nagy csend?
31nek (vendég) [2017.07.02., 19:33][válaszolok] #32
Csak nem vihar előtti csend?
Jól emlékszem..? (vendég) [2017.07.03., 14:18][válaszolok] #33
nem is olyan régen volt a nagy vizes projekt. A Rákóczi úton már a második nagy csőtörés akadályozza a forgalmat. A polgármesteri hivatalnál is hetekig kellett kerülgetni a gödröt. Úgy látszik most sem lesz másként. Azért kíváncsi lennék a projektmenedzser mennyit vágott zsebre ezért a míves munkáért?
Bolyairól (vendég) [2017.07.03., 17:12] válasza erre: #31[válaszolok] #34
Nincs itt semmiféle csend ha jól tudom, váltás lesz az iskola élén. Állítólag már döntés is született az új igazgató személyéről. Az okokról talán majd hallani valamit, de azt sem várhatjuk hivatalosan: így hát a "jólértesültek" majd megírják a tutit - mások meg az ellenkezőjét
Gratuláció (vendég) [2017.07.05., 10:37][válaszolok] #35
GRATULÁLUNK -NAGY GÁBOR-úrnak, a remek kezdeményezésekért!!
Nem csak a kerékpár mozgalom hanem ,egyéb más, felvilágosító-tájékoztató programok szervezése,megtartása.
Remek!
Ilyen ember kell, sok a-város vezetésbe!!
35-höz (vendég) [2017.07.05., 11:02][válaszolok] #36
És a legfontosabb, hogy közben egy remek közösséget épít, épített! Sok sikert Gábor!!! Kívánom, hogy segítsék egyre többen az elképzeléseidet! A tömegsportot mindig többre becsültem, mint a versenysportot!
kérdés (vendég) [2017.07.05., 11:03] válasza erre: #35[válaszolok] #37
Nocsak, kibújt a szög a zsákból? A hatalomért kell ennyit pedálozni?
Válasz (vendég) [2017.07.05., 11:39][válaszolok] #38
37 hsz.- munkaidőben ,nem válaszolgatunk !
Menjen vásároljon egy kerékpárt,és gondoljon a jövőjére!
kérdés (vendég) [2017.07.05., 12:02] válasza erre: #38[válaszolok] #39
Gondolok a jövőmre, pont azért kérdeztem! Biciklim is van, csak én nem szelfizek róla állandóan De bocs, nem tudtam, hogy csak behízelegni szabad, kérdezni nem. Amúgy munkaidőben válaszolja, hogy munkaidőben nem válaszolgatunk. Aha, értem. Ilyen ember kell, sok a szavazófülkékbe!
Nincs benne a járásunk? (vendég) [2017.07.05., 12:26][válaszolok] #40
Akkor minden a legnagyobb rendben? Lehet, hogy nem is kell ide a beígért 1000 (ezer!!!) munkahely? http://www.boon.hu/megyenk-telepulesei-is-szerepelnek-az-orszag-nyomorfalvai-koz ...
marketing (vendég) [2017.07.05., 12:29][válaszolok] #41
Itt a vizes VB, kár, hogy Szerencsen nem lehet vízibiciklizni, marad a szárazföldi... Egy kis hátszél persze mindenhol segít. Önreklámozás helyett jó lenne már látni a régi háttéremberektől független, őszinte kezdeményezéseket. Mert így gurulhatunk, élvezetes is, de gurulni a lejtőn szokás.
Rosszmájúakhoz és irigyekhez! (vendég) [2017.07.05., 12:40][válaszolok] #42
Tisztelt Nagy Gábor! Ne engedje, hogy elvegyék a kedvét a fenti negatív bejegyzések. Sokkal többen csatlakoznak ehhez a remek kezdeményezéshez, mint a pártgyűlésekre, fórumokra, mosolygós ünnepségekre menők száma. Pedig ez nem is kötelező, nem is elvárható (mármint a részvétel). És még személyi edző sem kell hozzá.
Jobbról is... (vendég) [2017.07.05., 13:08][válaszolok] #43
és balról is nekem fütyül a rigó, mint a mesében. Ha az érdek az, hogy egyházi iskolák legyenek akkor azt szavaztatják meg. Ha változik az érdek és inkább állami iskola kell, akkor arról akarnak szavaztatni. Majd ezeket ne tessenek elfelejteni a szavazáskor a fülke magányában.
ösztönös zseni (vendég) [2017.07.05., 13:27] válasza erre: #42[válaszolok] #44
Miért itt üzengetnek NG-nek? Tele a saját honlapja dicséretekkel, biztosan fér még + ott nem kell tartani a kérdésektől sem.
Még nem elég... (vendég) [2017.07.05., 15:02][válaszolok] #45
39 hsz,--Önem tud "biciklizni"--csak tapsolni !

Nagy Gábor ÚR !

Végre valami történik amiben mindenki! / nem csak a tapsolók,és "urambátyámék",és a slepp/ rész vehet.
Javaslom a kiszélesítését:
- tiszta-város ,szemét felszedő akció
- öregek,rászorultak -udvar ,és környezet rendbetétel.
- bicklis-júliális stb
- szerintem további más településeken ,is hasonlóan fogadnák.-mint Mezőzombor.
- beszélgetős bringa kbt. -szallona sütéssel,
Ezekre ,és más közösségi ,kezdeményezésekre ,óríási az igény.!!!
EZ EGY CIVIL SZERVEZŐDÉS! / szelfi lehet,udvari fotós nem !/
A városért ,lakóhelyünkért-mindent.
Vére valami elindult ! Ott leszünk ,és elegen!
Kevéske (vendég) [2017.07.05., 16:06][válaszolok] #46
Azért még senkit nem választottak vezetőnek, mert minden nap csak annyi a dolga,hogy reggel, este biciklizzen és posztolja.
Savanyú a város...? (vendég) [2017.07.05., 16:07][válaszolok] #47
Én nem ismerem N.G.-t.
De szurkolok,hogy valami változás induljon már el.
Már támadják a szolgák ,de ez ne vegye kedvét.
Egyre kevesebb lesz a az udvari öleb, és egyre több a reménykedő,bizakodó városlakó.
Kitartás,és sok szervezés.
Ezt a 39,és 44 hsz.-nek
kérdés (vendég) [2017.07.05., 16:15] válasza erre: #45[válaszolok] #48
Úgy látom, először írni illene megtanulni Én nem tapsolok senki fiának, maga tapsol itt csillogó szemekkel NG-nek, még az ÚR is csupa nagybetű. Persze, nem ismeri Csak így ismeretlenül mégis bárki torkának ugrik, akit zavar ez a nyálcsorgatás. Egyből mindenki slepp meg öleb, ugye? Akkor maga micsoda? Mindegy, menthetetlen
Úgy látom (vendég) [2017.07.05., 16:52][válaszolok] #49
nagy az ijedelem a slepp részéről egy kis kerékpározás miatt is. Ne izguljanak így is úgyis muszáj a változás mert az elmúlt 7 évben csak visszatolták a biciklit és nem előre. A szerencsiek közül pedig egyre többen előre akarnak tekerni.
A munkának vége... (vendég) [2017.07.05., 17:06][válaszolok] #50
Képzeljék el ,ha nem csak biciklizni fognak./ személyi edző,udvari fotós,intésre tapsolók nélkül/
Mivel lassan vége a munkaidőnek,44,46,48 ,erőt gyűjthet holnapra, és megkapja az instrukciókat. Holnapi viszlát.
Hajrá N.G,és mindenki, aki változást akar !
kérdés (vendég) [2017.07.05., 17:11][válaszolok] #51
Válaszok helyett mindenki fizetett slepp, rosszmájú, irigy, öleb, stb. Nem unalmas? Ugyan olyanok maguk is, mint a város nyakán ülő elvakult fideszesek, csak nem veszik észre Mi meg nem akarunk csöbörből vödörbe esni, viszont a beírásokból tökre az jön le, hogy ez egyáltalán nem a biciklizésről szól, hanem a hatalomért megy a pedálozás? Ha nem, akkor miért gondolja, hogy beijedt a fideszes slepp, meg milyen változásra céloz? És ezzel vissza is kanyarodtunk az első kérdéshez. Több értelme lenne a hisztizés helyett felnőtt ember módjára viselkedni és válaszolni, nem? Remélem kérdezni szabad még a "civilektől"... Vagy ilyen várost akarnak, ahol tapsolni kell valakinek, de a kérdezőt ütni kell?
Haszonlesők (vendég) [2017.07.05., 19:29][válaszolok] #52
Szép kezdeményezés lett volna ez az egész, ha a politika alapból messzire elkerülte volna. Most már megjelentek a haszonlesők politikusokat is megfigyhetünk a képen. Egy-két hét és jön az egész nem létező baloldal.Én nagyon örültem volna egy ilyen kezdeményezésnek csak nem így és nem ilyen formában.
Hádám [2017.07.05., 22:34][válaszolok] #53
Én ugyan nem bicajozok, meg szelfizek, sajnos nincs időm a tennivalóim mellett még szalonnát sütni sem Viszont újabb infókkal szolgálhatok a mentőállomás kapcsán. Meg nem erősített információk szerint elkezdődött a még fel nem újított tetőszerkezet cseréje az OMSZ megbízásából, ami viszont még nem derült ki, hogy ez a silányul elvégzett munka kárpótlásának a része, vagy ismételten kifizetésre kerülő összeg, mindenesetre furcsa egybeesés, hogy a vizsgálat után mégiscsak került rá némi pénz! Talán még piknikezésre is fog jutni a jövőben, ha előkerülnek még a sumák pénzek, vagy ha elő nem is, legalább még több nem fog eltűnni...
vizes VB (vendég) [2017.07.06., 15:55][válaszolok] #54
http://index.hu/kultur/2017/07/06/vizes_vb_megnyito_120_perc_3_4_milliard_ft._sz ...

Én ezekkel biztosan nem árulnék egy gyékényen, főleg nem gyerekeket bevonva!
Tere-fere... (vendég) [2017.07.06., 19:08][válaszolok] #55
51 hsz. - elnézést , de mi hasonlóan vélekedünk ,a kezdeményezésről.
- nem N.G.személye a fontos ,hanem ,hogy végre valami történik.
- válaszokat a kérdéseire még nem lehet adni-talán késöbb.Én is kíváncsian figyelem ,hogy mivé fejlődik.
52 hsz. - honnan vesz ,hogy a kezdeményezés ,politikai sikra is terelődőt ?
- nem korai ez még?
- tegye meg ,hogy megírja ,kik a haszonleső politukosok a képeken, és miből látszik az hogy baloldaliak ,és ez miért lennne baj ?
- adjon esélyt a kezdeményezésnek.
53 hsz.Hadám- lejárt lemez, több választási bukással.Sok dumával.
- a munka hőse,de ez a dolga-nem tudott soha ,és most sem tudna, három embert összhozni.Savanyú a szölő.
- látja Ön, nélkül is lehet, egy kis , előre lépés-hagyja békén! Szurkoljon!
objektív (vendég) [2017.07.06., 23:01] válasza erre: #55[válaszolok] #56
Nem vagyok jobbikos - sem fideszes -, de én mint adófizető tisztelem Hádámot, hogy a választási kudarcai sem szegték kedvét. Amíg mindenki csak helyezkedik, ő nem keveset kockáztatva, Szerencsen egyedüliként(!!!), felállt a fotelból és utánament a mentőállomás ügyének. Lassan látszódik is valami eredmény. Nem szelfizik, nem pózol kétes alakokkal, csak tesz a köz érdekében és időnként tájékoztat.

Cserébe nem sokat várhat, hiszen lássuk be, polgármesteri esélyei csekélyek. Viszont állja a névtelen mocskolódókat, mint amilyen Ön is. Ha változást akarunk, akkor minden hibája ellenére ilyen fiatalokra lenne szükség. De Önnek ez nem jó, a közpénz nem fontos, csak bicikli legyen. "Legyen tánc", legyen "univerzális balhé", ha ismeri a klasszikust. Szerintem meg elég már a pózolásból, mosolygásból, a kéz kezet mos hozzáállásból. Valakinek a konfliktusokat is vállalnia kell!
kommentár nélkül (vendég) [2017.07.07., 11:11][válaszolok] #57
Régi hír, fotóval: Megalakult a Lokálpatrióta Egyesület. Elnökségi tagok lettek: dr. Fodor Edit, Lehoczky Győző, Nagy Gábor, Orosz Tiborné és Rónavölgyi Endréné.

http://www.szerencs.hu/varosi-rendezvenyek/1618-megalakult-a-lokalpatriota-egyes ...
mi van ? (vendég) [2017.07.07., 12:36] válasza erre: #57[válaszolok] #58
Hogy eltűntek , akik akkor hatalmat képzelve ott lebzseltek :)
Mi ezzel a baj? (vendég) [2017.07.07., 15:50] válasza erre: #57[válaszolok] #59
Most hogy felidézték: valóban ott volt Nagy Gabi a rossz emlékű Szerencsi Lokálpatrióta Egyesület elnökségében. Én már el is feledkeztem erről. Ez volt ugye az a szervezet ... melynek színeiben indultak a 2010 őszi önkormányzati választásokon egyes helyi szocialista politikusok. Egy kivételével ki is maradtak a testületből, de ez volt akkor a választók akarata.
Volt még egy kis probléma bizonyos Lokálpatrióta kitűzők megrendeléséből, ami miatt egy jeles képviselőjüket jogerősen is elítélték másodfokon. Természetesen nem Nagy Gábort ítélték el, hanem egy "mezei" egyesületi tagot, aki önkormányzati képviselő volt, és akart is maradni (gondolom akart, mert indult a választásokon).

No de mi köze ennek egy kis kerékpározáshoz? Ettől még Nagy Gabi nyugodtan szervezhet kerékpáros csoportot és közzé is teheti a közösségi oldalakon a fényképeket. Annyiszor fotózza magát, ahányszor csak akarja! Arra biztatom csinálja tovább (ne a fotózást, hanem inkább a bicajozást)!
Az sem érdekel most, hogy mögötte áll-e Balogh Sanyi vagy sem. Az meg pláne nem érdekel most, hogy akar-e indulni majd két év múlva az önkormányzati választásokon.

Majd akkor fognak a politikai szándékai, nyilvános vagy esetleges rejtőzködő támogatói érdekelni, ha eljön a választások ideje.
További jó kerékpározást kívánok mindenkinek!
Kövesd Te is. (vendég) [2017.07.07., 17:23][válaszolok] #60
58.hsz-nek-így fognak eltüni ,a hatalmat most gyakorlók, és akik körülöttük lebzselnek.
59 hsz-teljesen egyet lehet érteni ,azzal amit ír.
-a kelleténél jobban idegesíti ,a kezdeményezés valakiket.Szokatlan a hatalomnak,hogy néhány ember találkozik ,és még beszélget is- ne talán van amiben egyet értenek.
- csak remélni lehet,hogy később lesz, helyi politikai szándékai is,a résztvevőknek.Meg kell teremteni a jövő ,személyi feltételeit,igen a lokális politikához.
- minél többen vegyenek rész,ismerjék meg, mert változás szükséges.
-További jó kerékpározást.!
Kommentárral. (vendég) [2017.07.07., 18:40][válaszolok] #61
57-hsz.Miért probléma ha ,N.G. lokálpatríóta volt, most is az,a szó igazi értelmében.
Ezért kezdeményez ,nem hallottam ,hogy önös érdekből szeretné ha a városunkból nem mennének el a fiatalok,befektetők jönnének ,melyek munkahelyet teremtenek ,oktatja a fiatalokat,friss ,új gondolatokat vet fel, stb .Fiatal értelmiségi, aki adott esetben ,tud érvelni ,vitatkozni, -csak legyen kivel .
Az nem okoz gondot ,hogy a mostani testületben,korábbi párt tikár is ül?/ MSZMP /
Kérem ,ha lehet válaszoljon.
Vv (vendég) [2017.07.07., 19:27][válaszolok] #62
Eközben a Bolyaiban...
kérdőjelek (vendég) [2017.07.07., 22:15] válasza erre: #59[válaszolok] #63
Lehet, hogy önt nem érdekli, de mást igen. Nem lehet megnyitni úgy a Facebookot, hogy ne jönne szembe, akár reklám formában. Ne tegyünk már úgy, mintha a "kis kerékpározást" (ahogy ön nevezi) amin csak "néhány ember találkozik ,és még beszélget" (ahogy az itt beírogató fanatikus rajongó fogalmaz) függetleníteni lehetne a háttérben kirajzolódó kérdőjelektől. A fotókon gyakran #hegyalja2050 címke van. A kereső egy a szervező által fémjelzett prezentációt ad ki https://prezi.com/ntz5fmm3hfwj/h50-uj/ és egy HVG cikket - ide másolom:

"Hegyalja 2050: új Szilícium-völgy?
Legyen Hegyalja Magyarország Szilícium-völgye! ? ez a ?küldetése? a bejegyzés alatt álló Hegyalja 2050 Nonprofit Zrt.-nek. ?A Hegyalját és Zemplént érintő missziónk lényege, hogy már az idén új vállalkozások és munkahelyek létrehozásával fejlesszük a térséget? ? jelentette ki a Szerencsről kiinduló kezdeményezés mögött álló vállalkozókat tömörítő szervezet egyik vezetője, Nagy Gábor. A 2011-ben alapított, a céges marketingben jártas G-Art Média irányítója szerint a helyi fiatalok megtartására, értelmiségi fiatalok letelepítésére, illetve a térség szolgáltató és idegenforgalmi cégeinek fejlesztésére érdemes építeni. A térség előnyeit részint az olcsó ingatlanokban és az alacsony bérekben látják, a lehetőségeket pedig egyebek mellett a digitális fejlesztésekben."

Én már nem tudom követni! A fenti anyagban SZÓ SINCS sportról, inkább vegytiszta politika, és nagyobb vetítés, mint Koncz polgármester rongyosra ígérgetett "1000 új munkahely" szlogene. És mi köze ennek az egésznek a vizes világbajnoksághoz, amire többen utaltak? Ha ez tényleg civil kezdeményezés és a cél a testmozgás, akkor mi ez a szilícium-völgyes esti mese? Ha meg politika, akkor korrekt dolog ezt civilként tálalni és a szülők, gyermekek jóhiszeműségét felhasználni hozzá...?
Rossz emlék..? (vendég) [2017.07.08., 00:31] válasza erre: #59[válaszolok] #64
a szerencsi Jobbiknál melyik Lokálpatrióta kínálkozott és sült fel közülük, azt tudja-e?
Hádám [2017.07.08., 07:51] válasza erre: #55[válaszolok] #65
Na látja itt a gond! Súlyoa pénzek vandorolnak el, a fiatalokkal egyetemben, persze ez lejárt lemez... hogyne lenne az, mert lassan nem marad senki.. a lényeg, hogy legyen biciklizés meg főzőcske, ahogy írták is, a gyerekek kétharmada meg otthon ül mert nem hogy biciklire, ennivalóra se nagyon futja.... de mint tudjuk, pont az "alacsony bér a lehetőség" itt... mintha Orbán már elejtette volna ezt a kifejezést párszor az ország kapcsán.... csak elvi síkon gondolkodjunk.... akiknek ilyen köze van a vizes VB szervezéséhez, maga szerint nem kötődik a jelenlegi kormányzathoz? Ugyan már... halandó embert be se engednének nyitás előtt....
Jövőre (vendég) [2017.07.08., 09:43][válaszolok] #66
a helyi fidesz is be gyújtja a motort megint lesznek munkahelyek,meg minden földi manna ,
Van aki hisz ezeknek ?
Mert Szerencset már nem jegyzik sehol mióta ezek garázdálkodnak .
66-nak (vendég) [2017.07.08., 12:31] válasza erre: #66[válaszolok] #67
Mert aztán Ön tudja...
Hogy ne (vendég) [2017.07.08., 13:01][válaszolok] #68
tudnám csak a jobbik mert az mozgatja fel ezt állóvizet .
8-évig csak virágot ültettek ez alatt a cukorgyár anulálódott sok ember munkahelyelye
maga akkor még mindég hisz a törtetlen fidesz óriásoknak?
Rögös út. (vendég) [2017.07.08., 13:38][válaszolok] #69
Sajnos az útóbbi kommentelök ,csak fekete-fehérben gondolkodnak ,azaz fidesz,kontra jobbik.Ez szerintem ,nem működik majd.
Kell egy harmadik erő ,mely lehet ,hogy biciklizéssel kezdődik ,és szerveződik ,ehez jöhet a jobbik ,és minden, kevébé népszerü párt - ez a recept talán segíthet leváltani a jelenlegi hatalmat.
A helyi és az országos politikában is váltásnak, valószinüleg csak ilyen fajta összefogással ,-van esélye.
Erre most kevés az esély -de nagy a felelőssége mindenkinek ,de főleg az értelmiségnek.
Az emberek többsége ,városunkban is ,és országosan is ,váltást akarnak,csak legyen választási álternatíva. Ez a feladat.
68-nak (vendég) [2017.07.08., 14:27][válaszolok] #70
Nem hiszek én senkinek! Önnek sem! De a Cukorgyárat nem a Fidesz tette tönkre!
Bukovszky Róbert [2017.07.08., 17:15] válasza erre: #70[válaszolok] #71
Na most már tényleg elindult valami, hisz előkerült az 'adu a "Cukorgyár" amit mostantól nevezhetünk akár a Szerencs "Sorosának is! Ajánlom még figyelmébe az "elmúttnyócévet" is, csak vigyázzon mert abból már hét ....
Hisz nem hisz (vendég) [2017.07.08., 18:31] válasza erre: #70[válaszolok] #72
nem is a cukorgyárról van szó de azért ott dolgozott néhány száz ember azóta sincs semmi más alternatíva .
Vannak kisebb létszámú települések mondjuk Nyírtelek 5000 lakják de körülbelül 600 embernek adnak munkát helyben .
És ott is mihaszna fideszes vezetés van ?
Járjon utána... (vendég) [2017.07.08., 18:47][válaszolok] #73
Kedves Róbert!
De jó ,hogy előkerűlt.
A Cukorgyár bezárásával kapcsolatban ,meg kellene kérdezni ,akik akkor kint jártak tárgyalni / nem R.-né /- hogy mi is történt valójában.
Hogy kik voltak kint tárgyalni- azt nem nehéz kitalálni.Mi volt a megállapodás,a répa termesztéssel ,és egyébbel -meg lehet kérdezni.
70 hsz. -járjon utána !!! Csodálkozni fog.
Nem mindegy. (vendég) [2017.07.09., 08:02][válaszolok] #74
72 hsz.-látja.hogy mennyire nem mindegy,hogy politikai hovatartozás nélkül ,milyen agilis egy település vezetése.
Betartja-e, az ígéretei,fejleszti a települést, hoz-e, munkahely teremtő befektetőket,szociálisan érzékeny-e,
Mérőszámai ,a lkosság számának csökkenése, fiatalok elvándorlása,munkanélküliség helyzete,szegények száma,lakosság demográfiai térképe,szolgáltatások szinvonala , vállalkozások száma,jövőkép , nyíltság -nyitottság, tájékoztatás, stb..

Ezek a mutatók helyi ,és országos szinten is értendők.
Ha a vezetés még kormánypárti is , akkor főleg....
Vv-nek (vendég) [2017.07.09., 09:01][válaszolok] #75
Folytassa kérem!!!
Tényleg nagy a csend. Ki lesz az utód?
Roppant (vendég) [2017.07.09., 11:34][válaszolok] #76
érdekes lesz jövőre a kampányolás mit fognak "ígérni" lesznek munkahelyek ?
Jobb lesz minden ?
Csak szavazatok rám vagy már le van előre zsírozva ?
Rossz emlék..? (vendég) [2017.07.09., 14:41] válasza erre: #67[válaszolok] #77
Tudom bizony! Holcman Laci és köre tudna mesélni, kérdezze meg Meglepődnének, mennyi dologtalan adná el a saját anyját is a pénzért hatalomért...
Vélemény. (vendég) [2017.07.09., 17:04][válaszolok] #78
A napjaink valóságát ,sokan felismerik, a saját ,és gyermekeik , valamint környezetük életén keresztül.
Ha ez nincs így jól, akkor a változáshoz,megfelelő személyek ,és a problémákra ,megfelelő válaszok szükségesek.
A múltat emlegetni szükséges,de előre érdemes nézni.
Ennek az időszakát éljük.
Ebben a mélyen megosztott,gyűlölködő,félelemmel terhelt,világban ,már az is tiszteletre méltó ,ha valaki valamit kezdeményez.
Hagyjuk öket kibontakozni,ismerjük meg mit szeretnének, és majd később eldöntjük ,hogy az számunkra megfeleő-e. Sok kezdeményezöből,és kezdeményezésből,lehet kiválasztani a legjobbat. Türelem és bizalom, majd támogatás.
X-bozon (vendég) [2017.07.09., 17:04][válaszolok] #79
A Cukorgyár bezárásában benne volt mindenki. Az EU, a magyar kormány, a helyi vezetés, a répatermelők, a Cukorgyár vezetői, dolgozói is. Mindenki megkapta a maga fájdalomdíját. Ki többet, ki kevesebbet! Akkor ez jónak tünt, csak nem gondoltak a jövőre!
Szerencsi (vendég) [2017.07.09., 21:28][válaszolok] #80
Engem - aki itt születtem és hűséges maradtam Szerencshez- szomorúsággal tölt el, hogy mára az ellenség keresése, az emberek címkézése, bántása, sértegetése a "menő", egyeseknek az előre tekintés helyett, a visszafelé mutogatás y jól fizető napi elfoglaltság. Miiközben -akik itt élünk- többségében csúszunk lefelé, fejlődés helyett az eróziót tapasztaljuk, városunk minden térségi fejlesztésből kimarad, lassan már Tokaj-Hegyalján nem is jegyezik településünket. Sajnos én ez ellen nem tudok tenni - a város vezetőinek lenne a feladatuk-, azonban végtelen szomrosúggal tölt el, hogy már az is "fáj" , ha elindul egy kezdeményezés (kerékpározás) és ez is a poltikai támadások kereszttűzébe került. Fontos, hogy erről minden résztvevő saját maga dönt -hogy részt vesz benne vagy sem-. Itt nem írnak személyi számot, listákat sem jegyeznek, csupán a valódi -érdek nélküli- közösségi élményt kínálja, amire még vágynak kicsik és nagyok, családok és egyének egyaránt. Senkinek nem jut az eszébe a politika (ezért jó!), csupán az érzés, hogy együtt vagyunk azok, akik egészségesebben akarnak élni, közösen szeretnénk kerékpározni. Egyszerűen azért, mert ez így jó! Ez összeköt bennünket, a politika (politikusok és alattvalóik) pedig már ezt szeretnék szétverni. Meggyőződésem, hogy ennek a szemléletnek az eredményeként (is) tart itt Szerencs!
másik szerencsi (vendég) [2017.07.09., 22:39] válasza erre: #80[válaszolok] #81
Engem az tölt el szomorúsággal, hogy szemlátomást nincs egyetlen kezdeményezés sem, ami mögött ne húzódnánk meg politikai ambíciók és/vagy politika-közeli gazdasági körök. Ön szerint a FINA vizes VB szervezőbizottság gazdasági vezetőjének neve miért merül fel egyáltalán egy érdek nélküli szerencsi biciklizgetésnél? - lásd #59. No meg az is elszomorít, hogy ezeket a tényeket egyesek számomra felfoghatatlan okból semmibe veszik. Hajtják a magukét, mint a beakadt lemez, hogy ez igenis civil és aki kérdezni mer, az rettegő fideszes haszonleső (a dolog pikantériája, hogy a FINA szervezőbizottságának tagjai fideszes csúcspolitikusok: https://www.fina-budapest2017.com/hu/szervezok/szervezo-bizottsag). Nekem a fenti hozzászólások alapján mindennek tűnik a biciklizés, csak függetlennek és érdek nélkülinek nem. Ja, és sem politikus nem vagyok, sem politikusok alattvalója. Sőt, politikus sem szeretnék lenni, nem úgy, mint azok, akik már több pártnál is tapogatóztak az évek során...
Ez (vendég) [2017.07.10., 00:19][válaszolok] #82
a biciklizgetés már javában a kampány része!
Biciklis (vendég) [2017.07.10., 08:07] válasza erre: #82[válaszolok] #83
Kinek, mi: nekem hasznos szórakozás.
X-bozon (vendég) [2017.07.10., 08:23][válaszolok] #84
Egyetértek a 81-es hozzászólóval, mindent az érdekek mozgatnak. És bőven igaza van a 82-esnek is, ez már a kampány. Amivel semmi baj, mindenki úgy kampányol ahogy akar, de nem szép dolog úgy eladni, hogy ehhez semmi köze. Mert akkor már ők sem mondanak igazat.
Én is (vendég) [2017.07.10., 08:58][válaszolok] #85
szerencsi vagyok és egyáltalán nem bánom, hogy kezd Szerencsen egy új csoport verbuválódni, akik ráadásul kerékpároznak a családtagjaival együtt. Hogy ez kampány! Na és!!! Hát a nyugdíjasok torta-sütőversenye, nyugdíjasklubok támogatása, a karácsonyi gyertyagyújtás, vagy a csokoládéfesztivál a monoki babfesztiválon való szereplés és nyájaskodás KAMPÁNY????
84nek (vendég) [2017.07.10., 09:35][válaszolok] #86
Kedves X-bozon! Aki 1000 munkahelyet ígért, az igazat mondott? Talán egy ember mondott igazat, az is kiírta magát a politikából!
85-nek (vendég) [2017.07.10., 14:23][válaszolok] #87
Itt már minden a kampányról szól, amit Ön írt az is. Önök Verik itt a nyálukat, hogy ez egy politika mentes kezdeményezés és, hogy így N.G meg úgy N.G. Ez a politika mentesség kb. akkora ígéret mint az 1000 munkahely. Egy pár hónap múlva már N.G for president lesz?
87nek (vendég) [2017.07.10., 14:44][válaszolok] #88
Bebizonyosodott, hogy az elmúlt 7 évben Szerencsen megállt az idő. Míg más fideszes vagy nem fideszes városban jelentős beruházások vannak itt a választási ígéretekből semmi sem teljesült.Nincsenek munkahelyek, viszont van sok eladó lakás. Nemrég hallottam, hogy köztiszteletben álló, újabb értelmiségi család int búcsút a városnak. A leszerepelt képviselők és vezetőik 7 év alatt megmutatták mire képesek. Csak a vak nem látja, változás kell. Fiatalokra van szükség, akiknek valóban érdekük a város megmaradása és nem azt számolják, mennyi van még hátra a nyugdíjig, hogy legalább addig legyen funkciójuk na meg fizetésük.
Orosz Tiborné (vendég) [2017.07.10., 15:00] válasza erre: #85[válaszolok] #89
Tökéletesen egyetértek Önnel.És hogy miért névvel vállalom a nézeteimet?Mert egyesek /57.,58-as hozzászólók /nevesítettek engem is többek között.Én nem tűntem el, élem a nyugdíjasok, nagyszülők kellemes hétköznapjait. Nem érzem úgy, hogy"hatalmat képzelve ott lebzseltem" volna. Vannak nézeteim, amik nem változnak az évek múlásával sem.Többek között nagyon elegem van abból, hogy Szerencs nem olyan mint régen. Mire gondolok? Arra, hogy az utcán nem mindig állhat meg az ember valakivel beszélgetni, mert már az gyanús.Hogy olyan jó pozícióban levő úriember, akivel 1 hétig közös buszkiránduláson voltunk,tegeződtünk, a választások után nem ismer meg, hivatalos ügyintézés során megkérdi a nevem.Arra is gondolok, hogy egy ilyen jó kezdeményezés miatt, mint a közös kerékpározás, már lassan a felmenőkig mindent kikutatnak a kezdeményezőről!!!Lejáratás, megbélyegzés és még mi jön.....Szerencs nem ilyen volt!Ezt mi, szerencsiek, akiknek szülei, nagyszülei itt éltek tudjuk legjobban. Olyan várost szeretnék, ahol jól érzik magukat az emberek, ahol tudnak közös programokat csinálni a különböző gondolkodásúak is.Egy biztos: a választásokon nem pártot, hanem EMBERT fogok nézni.
89 nek (vendég) [2017.07.10., 18:28] válasza erre: #89[válaszolok] #90
Nekem ön eszembe nem jutott, de még Gábort sem szerettem volna bántani. Van ott bizony a fotón olyan, aki igencsak hitt abban, hogy a lokálpatrióták nyerhetnek.Tulajdonképpen két férfire céloztam, de felejtse el, szóra nem érdemes az egész.
errr (vendég) [2017.07.10., 20:17][válaszolok] #91
Van ahol a lakosság elkezdte leszedni a hazug és ostoba, kártékony és környezetszennyező Sorosozós plakátokat. Itt senkit sem zavar?
furcsa (vendég) [2017.07.11., 00:00] válasza erre: #89[válaszolok] #92
Egy szót se látok felmenők kutatásáról. Az nem lejáratás vagy megbélyegzés, ha valakit szembesítenek a politikai múltjával -vagy jelenével. http://a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab
92-nek (vendég) [2017.07.11., 08:51][válaszolok] #93
Bizony -bizony nem ártana egy-két most funkcióba lévőt is szembesíteni a politikai múltjával!Néhányan azt hihetik, hogy az emberek felejtenek. Pedig szerencsiek nem felejtenek.Csak ők nem tudják. A régi képeket, meg újságcikkeket pedig a pórnép nem tudja város politikailag semleges HONLAPJÁRA feltenni.
közbeszéd (vendég) [2017.07.11., 09:58][válaszolok] #94
Szerencs régen is ilyen volt, sőt, még ilyenebb! A Tündike idejében IS, csak akkor nem volt helye a szabad szónak és csak az beszélt, akinek az elvtársak engedték. Ha valaki nem velük volt, azt inkább ""biztos, ami biztos"" alapon elkönyvelték ellenségnek. Tudom, mert a saját bőrömön tapasztaltam! A zemberek nem attól fogják jól érezni egymást, ha néhány ember érinthetetlen és beszélni se lehet az összefonódásokról. Elmúltak azok az idők, amikor kérdezni se lehetett, amikor még az internetes polgármesteri fogadóórát is cenzúra uralta. Már a Fidesz alatt a városi fórumot is csendben eltüntetette az informatikai felelős. Sokan visszasírják ezeket az időket. De normális, civil, demokratikus közélet akkor lesz Szerencsen, ha megszabadulunk a régi garnitúrától. Nem reklámozzuk, nem bratyizunk, nem pózolunk, nem lángosozunk velük. Nem csak akkor kelünk fel a fotelból, ha tiszteletdíjra pályázunk vagy ha egy "nagyvállalkozó" a hónunk alá nyúl.

A szerencsi közbeszéd színvonaláról amúgy meg itt érdemes hsz-eket olvasni, nők névvel, arccal...: https://www.facebook.com/eronavolgyi/posts/1373957216007142
Hahahaha!!!! (vendég) [2017.07.11., 10:29][válaszolok] #95
Csak nem cenzúrázzák még a facebook bejegyzéseket is!!!! Na csak olvasgassa legalább szembesül olyan véleményekkel is amit a kormánypárti propaganda nem reklámoz. Olvasgasson még .Okosodjon.
Hajtás (vendég) [2017.07.11., 13:16][válaszolok] #96
96-nak (vendég) [2017.07.11., 14:31][válaszolok] #97
Ja itt is kerékpároznak! Csak más a csapat összetétele!És legyünk őszinték már nem nyerőek!
Jó tanács. (vendég) [2017.07.11., 15:57][válaszolok] #98
94 hsz.- ez szánalmas. Nézze már meg a testület ,és a vezetés ,valamint a slepp előéletét.Sajnos a cenzúra,az ellenségkeresés, a megosztottság ,félem -újra itt van a városban. Vol pártitkárok, csinyovnyikok Bocskaiban ,urambátyámozás,nászuramozás,rongyrázás, urizálás -ezt nem látja. Az eredmények ? a teljesítmény ?
Az egész város egy régi garnitura,kitől akar megszabadulni ?
A fiatalokat pedig nem engedik kibontakozni.
Vegyen ki szabadságot,aztán pedig ne vállalja tovább ezt a feladatot.
civil kurázsi (vendég) [2017.07.11., 16:14] válasza erre: #97[válaszolok] #99
Eddig azt ismételgették, hogy így a testmozgás, úgy a testmozgás, de lassan kiderül, hogy csak a lokálpatrióta testmozgás egészséges, a fideszes nem. Szánalmas Legalább az egyik nyílt lapokkal játszik, mert ahol már a "lokálpatrióták" (MSZP) meg FINA felbukkan, ott tájékozott ember csak legyint. Olvasson híreket, alacsonyan röpülnek a százmilliárdok az adónkból a vizes parádén... Más: most olvastam, hogy a szerencsi GloboTV 15,7 millió forintot kapott a Szerencsejátéktól. Egyre "civilebb" ez a civilkedés http://mfor.hu/cikkek/vallalatok/Milliardost_es_Orban_felesegenek_egyesuletet_is ...
Az összeg nagyságának érzékeltetésére a 2015-ös lista itt található http://index.hu/belfold/2015/10/09/itt_a_szerencsejatek_zrt._teljes_tamogatasi_l ... /
civil kurázsi megint (vendég) [2017.07.11., 16:27] válasza erre: #98[válaszolok] #100
Nem uncsi a sleppezés, bér kommentelőzés? Maga akkor mi, aki a kezdetektől itt pucsít kitartóan a lokálpatrióta körnek? Ha urizálást kiált, inkább nézegesse az egyik biciklis házigazda polgi fészes fotóit a világkörüli utakról #35-ös szám alatt kezdte a témát, megismerni az össze-vissza írásjelekről. Azóta nem nyugszik bele, hogy potyognak a csontvázak a szekrényből. Szokja meg, hogy nem csak tapsikolni szabad, azok az idők elmúltak!
Egyszer mindennek vége. (vendég) [2017.07.11., 16:33][válaszolok] #101
HAJRÁ NAGY GÁBOR , HAJRÁ BICIKLISTÁK, HAJRÁ VÁLTOZÁS !
Támogassuk az újat, a változást !
civil kurázsi (vendég) [2017.07.11., 16:40] válasza erre: #101[válaszolok] #102
Nem adja fel, beakadt szegény
99nek (vendég) [2017.07.11., 17:00][válaszolok] #103
Komolyan aggódom magáért. Csak nem kapott napszúrást? A lokálpatriótákat összemosni a FINA embereivel? Javaslom tájékozódjon Seszták Úrnál.Vagy úgy mint a régi kommunisták, kétfrontos harcot vív?
Jobbulást. (vendég) [2017.07.11., 17:48][válaszolok] #105
99 hsz. -a biciklis házigazda plgm,egyben jólmenő vállalkozó is!

- egyébbként meg össze-vissza hablatyol:

- ki beszél itt ,a korábbi lokálpatriótákról ?
- és aki korábban párttitkár vagy pártvezető volt ?
- és aki korábban ateista volt, most meg az első sorban ül ?
- és aki mindkét kurzust kiszolgálta ?

Mindenkinek meg kell adni a változtatás lehetpőségét.
Vége kell lenni annak ,hogy az én kommunistám jó ,Te ....!!!
Pihenje ki magát.
Több popcorn kell! (vendég) [2017.07.11., 18:55][válaszolok] #106
Hagyja már békén szegényt mindenki látja, hogy ahogy a #102-es hozzászóló is írja beakadt neki a szalag ebben a nagy melegben. Meg hát ugye napi szinten össze kell neki hoznia azt az 5-6 bér kommentet amivel megbízták a gazdái. Ha megvan a napi komment adagja akkor szépen este megsimizzák a búráját mint egy jó kutyának. Senkit nem érdekelt korábban ez az egész önfényezős áll lokálpatriótás "biciklizgetés" amiben több a selfie mint a megtett kilométer, amíg a #35-nél a bérkommentelő el nem kezdte ezt az egészet. De csak hadd csinálják tovább, így is úgy is magukat járatják csak le, mi meg jól szórakozunk! Hozom is a következő popcorn adagot!
101-nek (vendég) [2017.07.11., 19:02][válaszolok] #107
Csak az a baj, hogy nem új! Nagyon nem!
Példa értékű lenne. (vendég) [2017.07.11., 19:29][válaszolok] #108
Csináljunk egy békés ,fejlödő,élhető kisvárost! Fogjunk össze,lokálpatrióták,szocialisták,fideszesek,ateisták, és vallásosak,öregek, és fiatalok, közömbösek ,és a köz iránt érdeklődők, vállalkozók ,és munkavállalók.

Legyen országosan is ,egy példaértékű kezdeményezés.

Találjuk meg,a megfelelő személyeket,és kezdjük meg egyeztetni a feladatokat.
Zárjuk ki , a pártpolitikát,és az előítéleteket,nem kevésbé ,a sérelmeket,indulatokat.
A helybeli értelmiség kell ,hogy élen járjon. Rengeteg a megoldandó probléma..

Próbáljuk meg.

Nem ,nem kaptam napszúrást,csak a vágyaimat fogalmaztam meg.
Jövő (vendég) [2017.07.11., 20:50] válasza erre: #108[válaszolok] #109
Igaza van! Ez lehetne a jövő alapja. Sajnos ez nem valósulhat meg, mert akkor miből élnének a politikusok?
drón (vendég) [2017.07.11., 21:52][válaszolok] #110
Röpül már a méregdrága kamerás drón is a bringások fölött, készül az imázsfilm. Mint tudjuk ez is egy kis baráti testmozgás elengedhetetlen kelléke. Aki ettől pozitív változást vár a kisember számára, az nagyon pofára fog esni.
Mozi (vendég) [2017.07.12., 07:09][válaszolok] #111
A Pepita Macskában kedd este közösségi mozizás volt. Tessenek ám nagyon figyelni!
111-hez (vendég) [2017.07.12., 11:01][válaszolok] #112
És egyre többen megállnak beszélgetni, sőt fagyizás közben is társalognak; talán még Orwellt is olvasnak.
visszanyal a fagyi (vendég) [2017.07.12., 12:13] válasza erre: #112[válaszolok] #113
És olyankor se drón, se szelfi, se nonprofit zrt, se vizes VB, se afrikai nagykövetek, se ex-lokálpatrióták Nahát, nem gondoltam volna, hogy így is lehet beszélgetni!
Üzenet. (vendég) [2017.07.12., 12:35][válaszolok] #114
110,112,113 hsz,- aki lenézi az embereket,aki a választókat nem bölcsnek ,hanem butának tartja, -az nagyon téved.
Üzenem a gazdának.
Kérdések a szerencsi oktatásról (vendég) [2017.07.12., 19:06][válaszolok] #115
Kérdések a szerencsi általános iskolai oktatásban kialakult helyzetről


Szerencsen két általános iskola működik, mindkettő egyházi fenntartásban. A tanév végével azonban több olyan kérdés felvetődött az iskola közösségében, amelyre nincs megnyugtató válasz. Nézzük ezeket részleteiben:

1. A Bolyai János Katolikus Iskolában az igazgató öt évre szóló megbízása lejárt, új pedagógust kell megbízni a vezetői feladatokkal. Ez természetes dolog.
A településen az oktatásban mintegy száz pedagógus dolgozik, a fenntartó nem talált közülük, aki ezt a feladatot ellássa. Ez a szülőkben értetlenséget váltott ki.
Felvetődik a kérdés: a fenntartó döntése nem jelenti-e a szerencsi pedagógusok lenézését?

2. Az új tanévre megbízott igazgató ismereteink szerint a tokaji általános iskola pedagógusa. Megbízható információk szerint az intézményben megosztotta a pedagógusokat és a szülőket azzal, hogy néhány évvel ezelőtt egyéni, elszigetelt akciót szervezett ? a fenntartó hozzájárulása nélkül ? az iskola egyházi fenntartásának átadására. Akciója a közösségben oly mértékű ellenérzést váltott ki, amely ma is érzékelhető.
Okkal vetődhetnek fel a következő kérdések: az előzmények ismeretében milyen kockázata van annak, hogy a szerencsi iskolában közösséget erősítő munkát tud végezni? A tanévzárón miért nem jelentette be a fenntartó képviselője az új igazgató személyét? Ez szerintünk az iskola közösségére tartozó kérdés lett volna.

3. Tudomásunk szerint a köznevelési törvény előírja, hogy ahol a feltételek adottak, az alternatív fenntartói oktatás lehetőségét biztosítani kell. Szerencsen mindkét általános iskolában (sőt a gimnáziumban is) felekezeti oktatás folyik, tehát a szülőknek nincs lehetőségük a választásra.
Kérdések: a város vezetősége milyen meggondolás alapján zárta ki az alternatív oktatás lehetőségét, mi indokolja a felekezeti oktatás kizárólagosságát?

4. Végezetül a feltett kérdések mellett egy vélemény.
A fenntartó ez év július 5-én nyilvánosan közzétett leveléből megállapítható, hogy annak tartalma jogilag helytálló, igazságtartalma azonban egyoldalú, ezért a levont következtetése kétséges.
A levél tartalmából a fenntartói jogból levezethető hatalom és alávetettség érzékelhető. A szerencsi szülőket ? amikor az iskolára bízták gyermeküket ? elsősorban az érdekelte, hogy ismerik az iskola vezetését és a pedagógusokat. Az ezt megelőző évtizedben jól dolgozó, a szülőkkel harmonikusan együttműködő állami oktatás folyt. Azzal, hogy egy ismeretlen személyt bíznak meg az intézmény irányításával, ez az iskolai közösség, a szülők bizalmát gyengíti.
E kérdéseket a katolikus iskola érdekében mertük feltenni.
Hádám [2017.07.12., 19:43] válasza erre: #108[válaszolok] #116
Az összefogás jegyében azért finoman "kifelejtette" az egyesek által radikálisnak hívott réteget, ami azért Szerencsen is akad. Nagyjából eddig is ez volt, mikor hogy kívánta az érdek, úgy "fogtak össze" a felsoroltak, az eredményét látjuk lassan 30 éve... A felsorolásból mint tudjuk, talán nem is véletlenül maradt ki egy elem, valószínűleg kellemetlen dolgok derülnének ki, ha betehetné a lábát ebbe a körbe egy "nem kívánatos" személy!

"Fogjunk össze,lokálpatrióták,szocialisták,fideszesek,ateisták, és vallásosak,öregek, és fiatalok, közömbösek ,és a köz iránt érdeklődők, vállalkozók ,és munkavállalók."
vendég (vendég) [2017.07.12., 23:42][válaszolok] #117
Egyik egyház sem mondta soha magáról azt,hogy demokratikus intézmény. Az átadáskor kellett volna gondolkodni és nem lelkendezni.Ezek után várható a másik két iskola ve-zetőváltása is.
hirdetés (vendég) [2017.07.13., 00:10] válasza erre: #104[válaszolok] #118
Már a látszatra sem adnak, a GloboTV fizetett hirdetésben reklámozza az úgynevezett "közösségi biciklizést" a Facebookon
118nak (vendég) [2017.07.13., 08:23][válaszolok] #119
Már a látszatra sem adnak, a szerencs.hu" politikamentes" oldalon, próbálják a "közösségi biciklizés" szervezőit megbélyegezni.Vajon ki férhet hozzá ehhez az oldalhoz?
Bukovszky Róbert [2017.07.13., 09:20] válasza erre: #118[válaszolok] #120
Nézze, én konkrétan lesz@rom, hogy 'biciklizgetnek, én utálok tekerni, Nekik meg váljék kedves egészségükre. Bevallom az sem érint meg különösképpen, hogy esetleg milyen hátsó szándék lakozik Nagy G-ben vagy akár tovább ragozva BS-ban. Viszont abban biztos vagyok, ha valaki/k 2019-ben!!!!! önkormányzati választáson akarnak ilyen-olyan céllal indulni, az/azok nem 2017 nyarán fogják elkezdeni a direkt kampányt, hisz addig még lesz egy országgyűlési választás, ami azért nagyban befolyásolhatja majd anno a helyi eredményeket, s bizony még lesz kétszer tél is ami biza nem a kerékpározás ideális évszaka. Viszont örülök neki, hogy van egy alulról jövő kezdeményezés ahol egy rakás ember -ráadásul nagyrészt gyermek- szemmel láthatóan KIVÁLÓAN érzi magát s ezt már senki soha nem veheti el tőlük akkor sem ha 2019-től akár maga a Római Pápa lesz kisvárosunk polgármestere. Viszont azt büntető jogi felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy Ön/Maga egy irigy, beteges gondolkodású, rosszindulatú lakosa, szeretett kisvárosunknak. Ráadásul egy magas fokú üldözési mániával is rendelkezik. Én őszintén kívánok Önnek/Magának jobbulást, megvilágosodást, higgye el szebben, jobban, lelkileg nyugodtabban fognak telni a mindennapjai, ha az előbb említett jelzőket letudja önmagáról küzdeni. Tisztelettel; Bukovszky Róbert /látja így névvel is lehet vélemény írni, ajánlom Önnek/Magának is /
Marketing (vendég) [2017.07.13., 09:54] válasza erre: #118[válaszolok] #121
Nyugodjon már meg és inkább tekerjen néhány kört! Higgye el, jobban fogja érezni magát! A Globo TV a maga által gyártott tartalommal népszerűsíti önmagát. Láthatja, a dolog a működik, hiszen Ön is őket nevesíti.
szerencsi (vendég) [2017.07.13., 10:52] válasza erre: #120[válaszolok] #122
Úgy látom, Bukovszky úr is a gyerekeket tartja páncélként az ügy védelmére. Pont ettől féltünk sokan! Ezt inkább nem minősítem, pedig én is tudnék válogatott jelzőket írni Az "alulról jövő kezdeményezés" fogalmáról _nagyon_ eltér a véleményünk, már rég nem egy általános iskolai informatikatanár egyéni akciójáról beszélünk, mint ahogy kezdetben ennek állították be kommentelők. Azt is megértem, hogy a GloboTV-vel szimpatizál, hiszen rajtuk kívül más helyi sajtó nem ad elég médiafelületet a sportlövők sikereinek, de arra kérem: próbáljon meg objektív maradni!
Hol? (vendég) [2017.07.13., 10:56][válaszolok] #123
Szerencs.hu- n én mem látok ilyet. Linkelje már legyen szives.
123-nak (vendég) [2017.07.13., 11:42][válaszolok] #124
Igaza van úgy látszik már levették. Rájöhettek, nagy hibát követtek el. De láttuk egy páran.
Hol? (vendég) [2017.07.13., 11:52][válaszolok] #125
És mit foglalt magába az irás?
124hez (vendég) [2017.07.13., 11:52][válaszolok] #126
Javaslom, lapozzon vissza ezen az oldalon az 57 bejegyzéshez , és ott található a link. Legalábbis én még ott megtaláltam.
Az más (vendég) [2017.07.13., 11:57][válaszolok] #127
Az egy több éves cikk.
127nek (vendég) [2017.07.13., 12:05][válaszolok] #128
Igen . Nem is tudni, hogy került és miért a "csizma "az asztalra?
Egyszerű (vendég) [2017.07.13., 12:18] válasza erre: #128[válaszolok] #129
Mert a "csizma" még mindig valós veszélyt jelent, máskülönben a kutya nem foglalkozna vele meg a fia-borja fb bejegyzésével ...
Bukovszky Róbert [2017.07.13., 12:24] válasza erre: #122[válaszolok] #130
Erre nincs mit mondanom. Valóban egy rövid mondatocskát tudok csak írni Önnek/Magának; Őszintén kívánok jobbulást!
Ui; Elárulom, Önnek/Magának, hogy a Péter fiam eredményeit már jó ideje nem közöljük egyik helyi sajtóval sem, de amíg közöltük akkor az utóbbi időben a Városi média irányából több volt az érdeklődés és a megjelenítés. Sőőőőőttttt csak ma és csak Önnek/Magának még azt is elárulom, hogy NG-t kimondottan nem kedvelem s ezzel Ő is tisztában van, hogy ez miért alakult így az maradjon a mi kettőnk titka, bár én felhatalmazom rá Gábort, hogy közzé tegye miért is nézek rá ferde szemmel. Viszont tiszta szívemből kívánom Neki ill. az általa létrehozott kőrnek, hogy tekerjenek nagyokat s élvezzék minden percét.
:-D (vendég) [2017.07.13., 12:25] válasza erre: #128[válaszolok] #131
Roppant szórakoztató, ahogy fel sem tűnik önnek, hogy egy több éves eseményről tudósító több éves hírt lát, aztán inkább már az a baja, hogy miért most került elő. Hiába tárgyilagos a beszámoló, ön szerint ez is megbélyegző Mivel látszik, hogy nincs a helyzet magaslatán, segítek! Azért került éppen most elő, mert az egyik szereplője éppen most árasztja el szelfikkel a szerencsiek üzenőfalát. Valós veszélyt nem a biciklis bohóckodás jelent, hanem bizonyos magasabb politikai szintre felérő gazdasági érdekkörök. Ha azt hiszik, hogy Rónavölgyiné és Koncz F. regnálása után nem lehet rosszabb Szerencsnek, akkor nagyon naivak...
Kerékpáros (vendég) [2017.07.13., 15:28][válaszolok] #132
Nem irigylésre méltó azoknak az élete, akik különböző fikciókat gyártanak, az egyszerű dolgokat is addig csűrik-csavarják (mondják, írják), amíg maguk is elhiszik annak a tartalmát. Ennek alátámasztására kutatják a "bizonyítékokat", pakolnak egymás mellé különböző (rész)információkat, majd boldogsággal tölti el lelküket, hogy ezeket leírva itt olvashatják. Egy biztos: én nem fogok mindenféle beteges összeesküvés-elméletek részesévé válni.Akár hiszik, akár nem, én eddig is kerékpároztam, ezután is biciklizem -családdal, közösséggel, esetleg egyedül-, próbálok egészségesen, boldogan élni itt Szerencsen. A cselszövők pedig mérgezzék csak tovább saját életüket! Viszlát!
#132-nek (vendég) [2017.07.13., 19:40][válaszolok] #133
Kerékpározzon csak nyugodtan. Itt senkinek sincs ezzel baja, mindenki támogatja a sportot. Pont ezért elsődleges célpont a politikának. Itt pedig ebben a biciklizgetős bohózatban valóban van politika. Nem tartja kicsit soknak és furcsának a fizetett hirdetést, a drón reptetést, az operatőrök hadát? Ha nem most de abban biztos lehet, hogy ezeket a jövőben és a biciklizgetésben résztvevő személyeket később, fel fogják használni politikai célokra. Felháborító, hogy egy ismerősöm arról számolt be, hogy már majdnem házról házra járnak mint a jehova tanúi egy-két biciklis, hogy csatlakozzon hozzájuk mindenki, mert milyen jó is az egész. Úgy tesznek mintha ők fedezték volna fel a biciklis túrákat a világon. Még egyszer mondom nem a sporttal van a baj hanem, hogy mi a francot keresnek benne a lokálpatrióták és szimpatizánsok hada, ha egyszer állandóan arról szájalnak, hogy semmi köze az egészhez. UI: a szervezőknek üzenném, hogy még kellene 2-3 drón, és legalább méterenként kellene selfie-t csinálni, így nem az igazi, hogy egy túrán csak 6,500 kép és selfie készül az önfényezésről. Sokkal több kell ennél legalább 50.000 :D
vendég (vendég) [2017.07.13., 23:45][válaszolok] #134
50000 szelfi még mindig olcsóbb mint Isten tudja hány óriásplakát az adófizetők pénzéből.
Nem értem (vendég) [2017.07.14., 08:45][válaszolok] #135
miért retteg a hatalom egy kis kerékpározástól? Miért üldözendő amit nem Ők találtak ki? Mi van abban ha politika lenne mögötte? Ha az elmúlt 7 évben épült volna Szerencs, ha Koncz Ferenc ahogy ígérte hozott volna 2/3-dal a háta mögött nem 1000, de legalább néhány munkahelyet, ha legalább egy normális közétkeztetési konyha épült volna, ha normálisan kátyúznának ha törődnének az emberekkel és sorolhatnám, akkor tőlem cigánykereket is vethetne bárki. De így én is kíváncsi vagyok hová alakul ez a kis jó szándékú társaság, mert ahogy látom a nagy többség fiatal család. Márpedig a fiataloké a jövő!
130-nak (vendég) [2017.07.14., 09:03][válaszolok] #136
Ne haragudjon már, de mire jó ez az "Önnek/Magának" dolog? Semmi értelme.
Bukovszky Róbert [2017.07.14., 09:12] válasza erre: #136[válaszolok] #137
Köszönöm az érdeklődését! Ez egy régi történet, én valakit anno "Önnek" szólítottam aztán valaki megszólt, hogy nem "Ön" hanem "Maga" na azóta én igyekszem mindenkinek megfelelni! Ezért válaszoltam most Önnek/Magának is
mezőzombori (vendég) [2017.07.14., 13:11][válaszolok] #138
Olyannyira közösségi esemény volt a legutóbbi kerékpározás, hogy "a jó szándékú kis társaság" kedvéért az eszem-iszom idejére lezárták a játszóteret, ki volt téve egy papír a kapura. Egy helyi asszony inkább hazament a gyerekével
138nak (vendég) [2017.07.14., 15:53][válaszolok] #139
Örülök a hírnek. Látszik a szervezők gondoskodnak arról, hogy a résztvevők jól érezzék magukat. Egyébként gyakran járok arra és nagyon sajnálom, hogy olyan kevés gyerek van Rátkán, hogy szinte alig szoktak lenni a játszótéren. Egyébként a rátkai emberek a polgármester asszonnyal az élén nagyon vendégszeretők. Ezt többször megtapasztaltam. Most is.
... (vendég) [2017.07.14., 16:33] válasza erre: #139[válaszolok] #140
Ne haragudjon, de maguk értik is, amire reagálnak, vagy csak ész nélkül bemásolják a szövegeket, amiket fentről küldenek?
változás (vendég) [2017.07.14., 23:49][válaszolok] #141
Kenyér ,és cirkusz. (vendég) [2017.07.15., 08:27][válaszolok] #142
141 hsz,- kétségtelen látványos volt ,a sztár fellépő meg néma- de 4,5 MRD Ft-ért. ?!

A vizes vb - 160 MRD FT- mennyi sokkal fotosabb helyre meg semmi !!
kenyér és cirkusz 2 (vendég) [2017.07.15., 16:49][válaszolok] #143
Ami nagyban van, az történik kicsiben is.Gondoljunk a többnapos csokoládéfesztiválra. Állítólag az is több tízmillióba kerül és néhány százezer forint haszonnal zárul.
Hihi (vendég) [2017.07.15., 19:41][válaszolok] #144
Ennél is viccesebb, amikor azt mondják, hogy nullás.
Miért? (vendég) [2017.07.15., 20:38][válaszolok] #145
Szomorú az ,hogy épp a megnyitó perceiben halt meg egy beteg, akit operáció közben kellett,vizsgálatra átszállítani egy másik kórházba.
Miért kell ,hogy így legyen? Miért nem lehet,először, egészségügy ,oktatás,szociálpolitika.
Ez a fajta forrás elosztás ,már beállítottság,és beteg gondolkodás!
Változás szükséges.
Lezárt játszótér (vendég) [2017.07.15., 20:42][válaszolok] #146
Felháborító, hogy egy kis biciklis csapat miatt már komplett játszóterek lesznek privát szféra, és oda arra az időre senki be sem mehet! Mitől félnek ennyire, hogy az a pár gyerek aki betéved játszani megzavarja a szuper sznob személyiségüket? Legközelebb mi lesz, rendőrautós felvezetés, a tetejébe meg lezárt utak? Aztán mindenki kerülhet 30-40 kilométert mert itt bizony a szerencsi sznob lokálptarióta mozgalom megy és nyugodt légkör kell a 20 drón reptetéshez és a GloboTV stábtagoknak. Az egyik lokálpatriótás bérkommentelő árulja már el? Tudom tudom idő kell még fentről megjön a válasz és bemásolja ide, de addig türelmesen várunk.
Szinvonal alatt. (vendég) [2017.07.15., 21:10][válaszolok] #147
146 hsz. válasz helyett-"egy színt fölött , ne menjünk egy szint alá."
Az Ön vélemény olyan "szerény " ,és olyan primítiv ,hogy könnyen felejthető,ezért válaszra sem méltó.
Fontos. (vendég) [2017.07.15., 21:28][válaszolok] #148
Nagyon fontos a változást kikényszerítő,időben elinduló kezdeményezések.
Az látszik ,hogy ezek ellenzői ,nagyon hangosak . Ezek a haszonélvezői a jelenlegi helyzetnek. Hát persze ,hogy prüszkölnek !
Biciklizzünk,jótékonykodjunk ,süssünk szallonát,bármit-csak iduljon már el valami.
Abba ne hagyjuk!
A következőn legyünk sokkal többen !!
Tényleg miért? (vendég) [2017.07.15., 21:36][válaszolok] #149
145 hsz. - a vízesvilágb.-160 MRT Ft ráfordításából,kb 320 db MR ,ill.CT-vizsgállóberendezést ,lehetett volna beszerezni.
Igaza van ,ez egy beteg gondolkodás,a döntéshozó részről.
Elalvás elött. (vendég) [2017.07.15., 22:29][válaszolok] #150
Sokan reméljük ,hogy a kerékpármozgalom ,rövid időn belül ,igazi lokális politikai mozgalommá fejlődik ,és a sok lokális mozgalom ,országos mozgalommá alakul ,így kikényszerítve a változást.
Ezen folyamaton belül, felszínre kerülnek,az alkalmas személyek is.
Ez egy szép álom.
X-bozon (vendég) [2017.07.15., 22:35][válaszolok] #151
147-nek: Már ne haragudjon, de ahogy Ön ír, az a szinvonal alatti. Nehéz dolog az írás, nem Önnek való.
Nagyon szinvonal alatt (vendég) [2017.07.15., 22:37][válaszolok] #152
Nah megjöttek a bérkommentelők (#147 és #148). A szokásos napi adagok megint be kell írniuk, különben a következő túrán csak 1 drón lesz!
X-bozon (vendég) [2017.07.16., 10:45][válaszolok] #153
150-nek: Ha már mindenképpen írni akar, megteszi a kedvemért, hogy nem így ír: "alakul ,így", hanem: "alakul, így". Köszönöm! :)
152-nek: A 147. és 148. hozzászóló látszik, hogy ugyanaz a személy.
közösség (vendég) [2017.07.16., 12:46][válaszolok] #154
Közösség és közösség közt is van ám fontossági sorrend! A jelszó: sportolni csak drónkísérettel egészséges!
https://www.facebook.com/pepitamacska/posts/782438291929404
Hajrá... (vendég) [2017.07.16., 13:52][válaszolok] #155
Hajrá lokálpatrióták ,hajrá civilek ,hajrá N.G. ! Változást,váltást!
A slepp meg ,majd alkalmazkodik !
Most indulunk két hétre ,Spanyolo.-ba, addig is jó kerékpározást !
#155-nek (vendég) [2017.07.16., 19:10][válaszolok] #156
Nagyon kérem meg ne gondolják magukat, menjenek csak Spanyolba, legalább egy bérkommentelővel kevesebb 2 hétig. Javaslom az úton tanuljon egy kis magyart, mert borzalom ahogy ír, vagy fentről küldik így? Ön akkora nagy fan, hogy szuper ajándék lenne ha vennének egy drón-t Spanyolországban, és mikor hazajönnek azzal kedveskednének a bicikliseknek, hiszen köztudott, hogy drónhiányban szenvednek.
Bérkommentelő (vendég) [2017.07.17., 14:11][válaszolok] #157
Személy szerint én soha nem voltam semmilyen párt vagy mozgalom tagja. Azt se kérte senki tőlem, hogy csatlakozzak a bringás csoporthoz, de amikor időnk engedi, mi tekerünk velük. A párom, a 12 éves öccse és én. Tudom, hihetetlen, de soha senki nem utalt arra, hogy ez a szimpla bringázáson kívül bármi másról szólna. Bizonyára nehéz elképzelni azt, hogy ez valóban nem szól másról....mint ahogyan az ezt kritizáló kommenteknek is csak egy célja van: bolond lyukból bolond szelet fújni.
Mondtam a páromnak, hogy bizony pártkatonák lettünk. Ő rám nézett, aztán nevetett. Ennyire vesszük komolyan ezeket. Mi lesz a következő? Láthatósági mellényből pártegyenruha? Vagy N.G. "huszárok, lóra!" felszólítása: a magyarság dicső jelképének meggyalázása? Mit találnak még ki?
157-nek (vendég) [2017.07.17., 16:52][válaszolok] #158
Olyan mint egy naív gyerek rácsodálkozása a világra.
bolond szél (vendég) [2017.07.17., 17:48] válasza erre: #157[válaszolok] #159
"Tudom, hihetetlen, de soha senki nem utalt arra, hogy ez a szimpla bringázáson kívül bármi másról szólna."

Kedves Bérkommentelő! Na lám, pontosan erről megy itt a diskurzus hetek óta! Hogy nem tudják, később mihez használják fel a nevüket, arcukat. Az ilyet nem pártkatonának nevezik, hanem palimadárnak. A "pártkatona" szóra rákerestem a fenti vitában, egyébként nem használta senki. Egy szó mint száz, előbb mindig érdemes olvasni, értelmezni a sorokat, mielőtt véleményt fogalmaz meg, mert így nem csak a párja mosolyog, hanem mindenki más is
Ábrán (vendég) [2017.07.17., 20:10][válaszolok] #160
volt már aki tekert azért hogy felhívja a világ figyelmét arra hogy milyen gazság történt. Magyarországgal 190-ban szinte súlytalan volt itt nem tekeréssel kell hatalmat dönteni .
Provokátorfigyelő (vendég) [2017.07.18., 10:41][válaszolok] #161
Na tessék: A kormány is támogatja a kerékpározókat. Ez is felháborító?

http://www.tokaj.hu/hirek/tovabbepulnek-tokaji-kerekparutak/

Inkább Szerencsnek is ehhez kellene kapcsolódnia, de ebből is kimarad...
valaki (vendég) [2017.07.18., 11:44][válaszolok] #162
Azért van itt egy-két bérkommentelőre, pártkatonára utaló bejegyzés, és nem azok akikre ezt megpróbálják rásütni. Gúnyosan, kioktatóan, lekezelően írnak olyanokról, akik reménykednek és szimpatizálnak a változást akarókkal, lepalimadarazzák azt aki ténylegesen csak az egészségéért karikázik. Szívesen megnézném például, hogy a #159 hány bejegyzést írt még ezen az oldalon.
provokátor (vendég) [2017.07.18., 11:50] válasza erre: #161[válaszolok] #163
Felháborító? Nem. A FINA-t is a kormány támogatja, meg a hírek szerint a biciklizést reklámozó GloboTV is kapott jópár milliót a kormányközeli Szerencsejátéktól.
De nem látok a hírben politikai múlttal rendelkező tokaji extanárt, aki ezt az egészet egy baráti, civil hobbinak állítaná be. Remélem, érti a különbséget.
Mindenből kettő?! (vendég) [2017.07.18., 11:59][válaszolok] #164
Lehet, hogy megszerveznek egy másik biciklis kört? Mert itt mindenből kettő van, vagy több! Két tv., kettő v. három nyugdíjas klub, stb.! Csak közben a normális emberi, baráti kapcsolatokból van egyre kevesebb. De jó ez így, jó ez ide! Jó ez így? Jó ez ide??
164 nek (vendég) [2017.07.18., 12:15] válasza erre: #164[válaszolok] #165
hiába van mindenből kettő, esetleg három kirakat ti bábunak sem felelnek meg
provokátor (vendég) [2017.07.18., 12:16] válasza erre: #162[válaszolok] #166
Az miért nem érdekli, hogy a vitát kirobbantó #35 hány bejegyzést ír? A bérkommentelőzést is a bicajosok kezdték, szerintem ugyanaz írja a hsz-ek többségét, #50-nél például
"Képzeljék el ,ha nem csak biciklizni fognak./ személyi edző,udvari fotós,intésre tapsolók nélkül/
Mivel lassan vége a munkaidőnek,44,46,48 ,erőt gyűjthet holnapra, és megkapja az instrukciókat. Holnapi viszlát.
Hajrá N.G,és mindenki, aki változást akar !"

Az egészségéért mindenki karikázhat. Drón sem kell hozzá. De minden kritikára rögtön az egészség és a gyerekek mögé bújni, khm... Ki van ez találva, ezt el kell ismernem!
valaki (vendég) [2017.07.18., 12:34] válasza erre: #166[válaszolok] #167
Természetesen én is látom a rossz írásmódból, hogy ugyanaz a személy ír nagyon sokszor. Ezt lehet ugyan bérkommentelőnek nevezni, de szerintem inkább egy egyszerű "lelkes pártoló", akit valljuk be őszintén szinte senki nem vesz komolyan. Már rég kirúgták volna az ilyen együgyű bérkommentelőt!
Akkor mi van. (vendég) [2017.07.18., 21:55][válaszolok] #168
ha szándékosan ír így?
Vagy ha a nyomozás téves,és minden hsz-t.más írt?
Nem az a lényeg,hanem ,hogy fél a hatalom.
Szokatlan ,hogy néhány ember összejön ?
168-nak (vendég) [2017.07.19., 20:14][válaszolok] #169
Igaza van, semmi! Elszórakoznak itt egy páran, de gyakorlatilag semmi értelme.
Bohózat (vendég) [2017.07.22., 14:55][válaszolok] #170
#166-nak. Persze, hogy ki van ez jól találva. Bármilyen kritika fogja érni őket, egyből az egészség és a gyerekek mögé fognak bújni gyáva módon. "Mi csak biciklizünk" jelmondattal. Csak annyi a baj, hogy a közösségi médiában ennek nagyon az ellenkezője megy. Egy ilyen ?biciklis csoport? előbb utóbb amúgy is elterjedne szóbeszéd alapján. Minek kellenek ehhez: drónok, szájhősök, fizetett hirdetések, bérkommentelők, megszámlálhatatlan selfiek, közismert emberek, ha semmilyen politikai céljuk nincs, ahogy ők maguk ezt hazudják? Tekerni csoportosan egy jót ezek nélkül is lehet, és még lehet élvezné is az ember. És amúgy sem értem mi ez a felhajtás, ez csak egy lokálpatriótás bohózat ennyi az egész. Nem is lehet komolyan venni őket. De megértem őket, ha az elején elmondták volna, az egésznek mi a célja a kutya sem ment volna ezekre. Így legalább van egy két palimadár akik szerepelnek a drónos videókon és később fel tudják majd használni a kampány során. Ki van ez találva!
Bukovszky Róbert [2017.07.22., 16:05] válasza erre: #170[válaszolok] #171
Ismétlem, lesz@rom, hogy bicikliznek vagy sem -ill. nem sz@rom le, mert, ha még egyszer a szemben jövő sávon jövök 40-el azaz 40Km/h-val, és valamelyik bicós elkezd nekem integetni, hogy lassítsak akkor bizony a jövőben ellenségként fogok rájuk tekinteni, ráadásul, már többektől hallottam hasonló sőt súlyosabb esetről is amikor a teljesen szabályosan és ÓVATOSAN a brinyósokra vigyázó autósnak egyik kerékpáros Hölgy keményen "anyázott"- ill. az sem érint meg különösképpen, hogy a békésnek tekinthető 'tekergetés mögött van-e bármilyen politikai szándék, -miért is ne lehetne, ma már mi mögött nincs?!-. Viszont amit a #170 állít az úgy ahogy van baromság, hisz én asszem eléggé figyelemmel kísérem a történéseket, de még SOHA SEHOL nem hallottam/olvastam hogy a 'vezérürük azt "hazudták" volna, hogy nincs politikai szándék a gumik koptatása mögött, egyszerűen megnyilvánulások nélkül falják a kilométereket mint anno a mesében az a bizonyos "kengyelfutó gyalogkakukk"
Változásért. (vendég) [2017.07.22., 20:31][válaszolok] #172
170.-.menjen be a napról.Kérje meg a gazdát,hogy engedje meg.
Micsoda szamárság ami összehablatyol.
Ön egészen biztosan az első sorban ülve tapsol ,a jelenlegi hatalomnak.Tegye, de ne jósolgasson,hagyja békén aki másképp gondolkodik.
171 hsz.-ez színvonaltalan,nem méltó Önhöz.Tudja Róbert ,egy szint fölött ,nem megyünk a szint alá.
X-bozon (vendég) [2017.07.23., 12:50][válaszolok] #173
172-nek: Csak nem Ön egy szint? Mert akkor régen rossz. Egy picit gondolkozzon el mielőtt ír. Látom semmiképpen nem hajlandó a vesszőt jó helyre tenni.
Negatív változás! (vendég) [2017.07.25., 04:33][válaszolok] #174
Állandóan csak arról lehet hallani, hogy ez egy politikamentes civil kezdeményezés, és hűde jó lesz annak, aki csatlakozik hozzájuk. Csatlakozzanak! Menjen, aki akar! Aki élvezi, hogy operatőrök, fotósok, drónok hada követi minden tekerésüket ott a helye. Nincs is ezzel baj, csak ne állítsák be magukat úgy, hogy az egész bohózat mögött nincs politika. Ráadásul Szerencsen nem ritka, hogy a közeli játszótereken családi napokat szoktak tartanai. Ilyenkor a környéken élők egy könnyed családias napot töltenek el együtt. Ez Szerencsen, több játszótéren is szokott lenni éves szinten. Ezen természetesen csak a közelben élők vesznek részt, hiszen köztük terjed el csak a híre az egésznek, de ettől függetlenül a játszóterekre bárki bemehet azokon a napokon rajtuk kívül is. Ahogy a #138-as hozzászóló is írta ez kicsit felháborító, hogy Rátkán emiatt lezárták a játszóteret. Mégis kik ők, hogy miattuk egy anyuka és a gyereke úgy érezte, hogy jobb, ha inkább hazamegy? Ennyit a nagy ?civil? dologról. Év poénja ez lesz.
A #172-es hozzászólóval nem kell foglalkozni. Hagyni kell, had írogasson a szokásos trehány módján. Ő ettől boldog, meghát a napi bérkomment adagnak meg kell lennie. Mindenkit kioktat, de egy vesszőt képtelen jó helyre tenni. Megpróbáltam elképzelni milyen ember lehet, de sajnos az agyam ennyire nem tudta levinni a színvonalt.
A #172-nek, ha már a #35 hozzászólásnál a bérkommentjével felhozta a témát, tud is újat írni azokon kívül, hogy ?változás? meg ?hajrá N.G?? Csak ezeket a szavakat kapta a gazdájától? Ez így nagyon béna. Kérjen új beszólásokra engedélyt a gazdájától még ma. Én a gazdája helyében minden egyes rossz helyre tett vessző és szóköz után 100 forintot levonnék öntől! A legutóbbi hozzászólásáért legalább 1.000 forintot vonnék le! :D
válasz (vendég) [2017.07.25., 05:28] válasza erre: #174[válaszolok] #175
A 138-as "mezőzombori" hozzászóló nem említette a rátki játszóteret
Madarat tolláról? (vendég) [2017.07.25., 10:30][válaszolok] #176
Az agynak sem árt egy pici torna: https://nav.gov.hu/nav/adatbazisok/adoslista/hiany_hatralek/magan180nap.html
Igaz a helyi személyi összefonódásokat ismerőknek nem sok új lesz benne.
174-nek (vendég) [2017.07.25., 10:48][válaszolok] #177
Én egyáltalán nem bánnám, ha akár a kerékpározás mögött is lenne politika. Miért ne lehetne? Hát nézzék már meg hogyan kampányol a fidesz a csülökfesztiválon a babfesztiválon , a lecsófesztiválon, vagy Tiszaújvárosban! Végre látni olyan szerveződést is ami nem Koncz Ferencről szól.
politika (vendég) [2017.07.25., 11:19] válasza erre: #177[válaszolok] #178
Csak van egy "aprócska" különbség: ha valaki Koncz Ferenccel és a Fidesszel teker, akkor pontosan tudja, mihez adja a saját/gyermeke nevét, arcképét - nincs zsákbamacska. Aki már a legelején nem őszinte, attól mit vár később..?
178.nak (vendég) [2017.07.25., 12:49][válaszolok] #179
Én nem azt írtam, hogy a közösségi bicajosok mögött politika van! Én azt írtam :én nem bánnám.Az is lehet, hogy nincs. Azt is elhiszem , mert nincs okom kételkedni. De aki folyamatosan kampányol az ne prédikáljon vizet, miközben bort iszik.

Egyébként nem mindegy ! Legalább valami történik a városban, mert amúgy tiszta posvány minden.
megjegyzés (vendég) [2017.07.25., 15:00] válasza erre: #174[válaszolok] #180
"A #172-es hozzászólóval nem kell foglalkozni." Akkor miért szentel két bekezdést neki?
Ön szerint fogja be mindenki, akkor is ha mást akar, hallgasson, kuksoljon, ne kezdeményezzen, örüljön hogy él, így nyugodtan telnek majd napjai. Ja, és ÉLJEN AZ EGYPÁRTRENDSZER!
központozás (vendég) [2017.07.25., 23:03] válasza erre: #179[válaszolok] #181
"mert nincs okom kételkedni."

Akkor nem olvasta a végig a vitát. Ezer sebből vérzik az ügy. Szerintem jól tudja ezt, csak újra meg újra játsszák az értetlent... A facebook utalgatásaiból ítélve (vízibiciklizés, szelfire hívás) a szervező is olvassa ezeket, gondolom örül, hogy 1-2 ember tíz körömmel védi. Marketing, Szerencsre sajnos ez a szint is elég.

"De aki folyamatosan kampányol az ne prédikáljon vizet, miközben bort iszik."

Nem tudom, mire gondol. Hol írt itt Koncz Ferenc vagy hol hangoztatták róla, hogy egy egyszerű, nagyon független tanárbácsi a Rákócziból Pedig ennyi erővel ő is mondhatná, csak nem Lokálpatrióta, hanem fideszes a tagsága.

Nem értem a szelfi pártiakat. Egyszer bizonygatják, hogy itt nincs politika, de közben egypárt rendszert meg fideszes kampányt kiabálnak. Kicsit tudathasadás szerintem.
Vv (vendég) [2017.07.26., 00:50][válaszolok] #182
Mi lesz végül a Bolyaival, eldőlt már?
Bukovszky Róbert [2017.07.26., 11:20] válasza erre: #182[válaszolok] #183
Én jártam ma arra, jelentem "nem dőlt el" igaz a sarkait alátámasztották, hogy "mi lesz végül" azt nem tudni, de a lényeg az, hogy egyenlőre nem dőlt el!
Vv-nek (vendég) [2017.07.26., 15:06] válasza erre: #182[válaszolok] #184
Mintha nem tudná.
Vagy szeretné leírva látni?
??? (vendég) [2017.07.26., 15:35] válasza erre: #184[válaszolok] #185
Miért, mi lesz az iskolával?
Bukovszky Róbert [2017.07.28., 11:48][válaszolok] #187
"Szeretem a focit"

"Kedden öt olyan kormányhatározat is született, amely a labdarúgást érinti, ebből három Borsod-Abaúj-Zemplén megyei klubra vonatkozik, és az a közös bennük, hogy több száz millió forintos állami támogatást tartalmaz.

Nem alkalmas
A három megyei sportszervezet közül a legkevesebbet, 200 millió forintot a regionális szinten, putnoki központtal működő, utánpótláscsapatokat versenyeztető Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület kapja. Ebből 59 millió forintot működésre, sportágfejlesztési koncepciójuk megvalósítására használhatnak fel, 141 millió forintot pedig sportlétesítményük fenntartására, fejlesztésére.

Egy várossal odébb, Kazincbarcikára 492 millió forint érkezik, ezt az a KBSC Kft. kapja, amelynek felnőtt csapata több éves távollét után visszatért a labdarúgás második vonalába, az NB II-be. Ezt az állami támogatást a kazincbarcikai, Akácfa utcai sportpálya NB II-es licenc megszerzéséhez szükséges fejlesztések végrehajtásához juttatják a klubnak (ugyanis az NB II-es csapat jelenleg nem tud hazai pályán játszani, mert létesítményük nem alkalmas erre az osztályra).

A legnagyobb
A legnagyobb támogatást a kormányhatározat szerint a Diósgyőri Városrész Testgyakorló Kör Sportegyesület (DVTK SE) kapja az észak-magyarországi és felvidéki sportágfejlesztési programjának megvalósításához. Erre 25,5 millió forint híján 10 milliárdot, vagyis 9.974.500.000 forintot biztosít az állam. Ebből a diósgyőri klub érdekeltségébe tartozó két helyszínen, Egerben a Szentmarjay Tibor Stadion, Salgótarjánban pedig a Szojka Ferenc Stadion rekonstrukciója történik meg, illetve az ezekhez a létesítményekhez tartozó edzőközpontok kialakítását szeretnék megvalósítani.

Továbbá ez a tíz számjegyű pénzösszeg nyújt fedezetet a felvidéki labdarúgó-akadémia létrehozására, ami azt jelenti, hogy a határon túlra, Szlovákia területére is terjeszkedik a DVTK. A centrumban, vagyis Miskolcon, egészen pontosan Diósgyőrben egy multifunkcionális sportcsarnokot építenek az össztámogatás egy részének felhasználásával, amelyben a kormányhatározat szerint birkózótermek és orvosdiagnosztikai és rehabilitációs központ is helyet kap (lapunk információja szerint a kosárlabdázók és a röplabdázók infrastruktúrájának biztosítása mellett)."

? Berecz Csaba ?
Jobban szeretnék.. (vendég) [2017.07.29., 17:33][válaszolok] #188
Én is szeretem a focit. / főleg a külföldit/
De jobban szeretném ha nem halna meg, egy kisváros létszámú ,megmenthető beteg az egészségügyben.
Jobban szeretném ha magasabb szintű oktatásunk lenne.
Jobban szeretném ha az országunkban ,a határokon belül élnének jobban az emberek.
Jobban szeretném ha a fiataljaink ,nem külföldre mennének.
Jobban szeretnék egy békés,gazdagodó,mindenki számára élhető országot.
Nyugerek támadtak (vendég) [2017.07.30., 11:48][válaszolok] #189
Vona Gáborra ?
Az Idősek Tanácsa visszautasította Vona Gábor, a Jobbik elnöke múlt szombati kijelentéseit, amelyekkel szerintük befolyásolható személyekként tünteti fel ezt a korosztályt.


A tanács szombati közleményében azt írta, az Idősek Tanácsa tagjai megdöbbenéssel olvasták Vona Gábornak, a Jobbik elnökének kijelentéseit a szerinte ?manipulált? nyugdíjasokról.

A bejegyzés ?minden elemét visszautasítjuk, mert megkérdőjelezi a nyugdíjasok személyes értékválasztásának képességét, és azt sugallja, hogy a saját megélt tapasztalataikat mellőzve befolyásolható, személytelen, döntésképtelen tömeget alkotnak? ? fogalmazott a szervezet az idősek, a nyugdíjasok nevében.

Vona Gábor múlt szombati Facebook-bejegyzésében amellett, hogy üdvözölte azokat a nyugdíjasokat, akik képesek függetleníteni magukat ?a politika manipulációjától?, két incidensre hívta fel a figyelmet, és úgy fogalmazott: a nemzeti ünnepeken rendszeres esemény, hogy ?hétköznapokon kedves bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul és hörgik fel a XX. század minden traumáját?.

?Történelmi traumáikra, érzelmeikre játszik a kormányfő, azokat nem feloldva, hanem felszítva manipulálja a nyugdíjasokat. Csak azért mert ott van a legtöbb szavazó? ? írta a Jobbik elnöke.
link
http://www.hirado.hu/2017/07/29/visszautasitotta-az-idosek-tanacsa-vona-kijelent ...
Vendég (vendég) [2017.07.30., 12:46][válaszolok] #190
Vajon mikor kezdődnek a beigért utcák rekonstrukciói,mikor fognak újra világítani a körforgóban lévő lámpák,mikor vágják ki az állomás előtti járdaszakaszra nőtt bokrokat?
Magad (vendég) [2017.07.30., 13:03] válasza erre: #190[válaszolok] #191
Uram ha nincs szolgád .
Ez lesz a szlogen Szerencs városában mert ezek semmit nem tesznek azért hogy a város szebb és jobb legyen .
Gondolom ez ez már régóta kikristályosodott ?
errr (vendég) [2017.07.30., 16:11] válasza erre: #189[válaszolok] #192
Hogy én büdös lennék?-kérte ki magának a görény.... na kb De Vonából s gyülevész népéből sem kell egy karaj sem.
Info. (vendég) [2017.07.31., 09:09][válaszolok] #193
Megtörtént a váltás a ref. iskolában.
Ha tud valaki a részletekről valamit,írjon.
Bukovszky Róbert [2017.07.31., 10:43] válasza erre: #193[válaszolok] #194
Én tudok ám egy nagyon-nagyon fontos "infót"!!! Mégpedig a "ref.iskola" az az úgynevezett "hármas" vagy Rákóczi iskola a hivatalos nevén! Namármost abban az intézményben legjobb tudomásom szerint semmiféle változás -na jó lehet, hogy az egyik fal egy kicsit világosabb lett a festés után mint volt- nem történt!
193-nak (vendég) [2017.07.31., 15:51][válaszolok] #195
Ha ennyire kiváncsi, menjen be és kérdezzen ...
válasz. (vendég) [2017.07.31., 21:10][válaszolok] #196
Róbert- ez gyengécske!
Ön tökéletesen tudja,hogy megtörtént a váltás a nevezett, Iskolában.
Ez a váltások sorában az első.
X-bozon (vendég) [2017.08.01., 07:35][válaszolok] #197
Kedves 196-os hozzászóló!
Nem hiszem, hogy Róbert válasza "gyengécske". Egy kicsit élcelődött a 193-as hozzászólóval és sehol nem írta, hogy nem tudja a választ. De ha már ezt várta, akkor miért nem válaszolt Ön?
Bukovszky Róbert [2017.08.01., 10:07] válasza erre: #196[válaszolok] #198
Fogadjunk!? A tétet Önre/Magára bízom! Én továbbra is állítom, hogy a "nevezett"!!!!! iskolában semmiféle "váltás" nem történt! Ill. igen tegnap láttam ott egy srácot a simsonjával motorozni, ha jól láttam miután elindult egyesből, kettesbe "váltott", arra már végképpen nem tudnék válaszolni, hogy kihasználta-e a jármű adta technikai lehetőségeket s a harmadik sebességi fokozatba is fel"váltott"-e. Szép napot, remek ez a napsütés!
Miért? (vendég) [2017.08.01., 21:37][válaszolok] #199
Róbert: maga egy kaméleon. Vagy manapság "pávatánc-nak, " hívják. Csak így lehet lokálpatriótából, táncos.
Bukovszky Róbert [2017.08.02., 08:08] válasza erre: #199[válaszolok] #200
Önnek/Magának vagy az agyára ment a meleg, vagy lesz olyan kedves és kifejti, hogy mire is gondolt pontosan amikor írásra ragadtatta magát velem kapcsolatban. Előre is köszönöm!
200-nak (vendég) [2017.08.02., 17:19][válaszolok] #201
Érdemes elgondolkodni a 199 es bejegyzésén.
Nem a meleg. (vendég) [2017.08.02., 18:01][válaszolok] #202
Mit elemezzünk Róbert :a pávatáncot ,vagy a kaméleont ?
Bukovszky Róbert [2017.08.03., 06:32] válasza erre: #202[válaszolok] #203
Köszönöm a megtisztelő kérdését! Ha kérhetem én szeretném, ha mindkettőt "kielemezné" részletesen. Előre is köszönöm a kedvességét!
van már (vendég) [2017.08.03., 19:46][válaszolok] #204
ilyen is Szerencsen a jövő választó polgárai ?
youtube thumbnail
Hajrá Feri .
a múlt választópolgárai (vendég) [2017.08.04., 07:32][válaszolok] #205
A múlt választópolgárai pedig ilyenek. Mert ha a tv azt mondja, az úgy van, a teljes történet meg nem fontos.
youtube thumbnail
Bukovszky Róbert [2017.08.04., 08:44] válasza erre: #205[válaszolok] #206
Köszönjük! Aki ezt megnézi annak szebbé válik a napja!
Érthetetlen értelmetlen. (vendég) [2017.08.06., 14:20][válaszolok] #207
Őszinte részvétem Komlósi Lajos családjának.Nyugodjon békében!
Nagyon szomorú ,és értelmetlen ami történt.
Remélhetőleg a felelősöket felelőssége vonják az elnöktől ,a bizottság vezetőjéig.
Felháborító ,hogy ilyen megtörténhet.
Ki a felelős? (vendég) [2017.08.06., 20:55][válaszolok] #208
Nagy a csend tragédia körÜl.
Hírzárlat.
Hétföre megállapítják ,hogy az elhunyt volt a hibás,és senki nem felelős semmiért.
Nem volt kötelező.
Pedig a teljes megyei vezetés jelen volt.csak orvos nem.
Csokika (vendég) [2017.08.07., 16:10][válaszolok] #209
209nek (vendég) [2017.08.08., 08:28][válaszolok] #210
Mit számít ,hogy máshol épül új , prémium minőséget gyártó csokoládégyár. Akkor is Szerencsen van a csokoládéfesztivál, amit már egész alakos fényképpel is illusztrálnak. A hatalmas plakátról barátságosan mosolyognak le. Mosoly van, munkahely nincs. Kampány meg ezerrel.
panem et circem (vendég) [2017.08.08., 17:35][válaszolok] #211
Nem baj, minek munkahely, ha van biciklis bohóckodás, amit már csak úgy önmagában nem is tudnak végezni, hiszen felhívásban kerestek borozót és vendéglátást. Kellene már egy új, tiszta erő Szerencsnek, mert mindkét oldal csak fotózkodni, mosolyogni és jókat enni-inni szeret.
Felháborító. (vendég) [2017.08.08., 20:38][válaszolok] #212
208 hsz-nek,: igaza volt.
A mai MLSZ -közlemény szerint minden rendben volt, és csak az elhunyt játékvezezö felelős a tragédiáért.
Még csak egy perces gyász szünetet sem, rendeltek el.
Szomorú,és felháborító.
Remélem lesz aki nem nyugszik ebbe bele, mert felelösök vannak.
Jó ez így? (vendég) [2017.08.09., 13:42][válaszolok] #214
Vajon van a felnőtteknek felelőssége? Mindent át kell politizálni? Mi lesz a véleménye ezeknek a fiataloknak néhány év, hónap múlva a tevékenységükről? http://zsurpubi.hu/cikk/1856-a-fidelitas-legnagyobb-egesei---video/
Mi az, hogy korrupció? (vendég) [2017.08.09., 17:58][válaszolok] #215
minimálbér (vendég) [2017.08.10., 17:04] válasza erre: #210[válaszolok] #216
Vajon a minimálbéresek is mosolyognak?Erre alapitsanak családot?
Barátság az (vendég) [2017.08.10., 17:19][válaszolok] #217
barátság a beruházások leosztás csak a haveroknak .
youtube thumbnail
errr (vendég) [2017.08.12., 20:08] válasza erre: #218[válaszolok] #219
Selejt ez egész bagázs.
errr (vendég) [2017.08.12., 20:12] válasza erre: #210[válaszolok] #220
lenyúlnák ezt is mint Miskolcon a Kocsonyafesztivált.
szálak (vendég) [2017.08.14., 00:19][válaszolok] #221
Jó kis összeállítás: Hegyalja 2050, bringás szervező, FINA vizes VB, stb.
https://youtu.be/6xcfS0I1k5g?t=129

http://index.hu/sport/uszas/2017/08/10/ez_nem_a_tegnapi_hir_ma_is_szazmilliokkal ...
Sebaj, a lényeg, hogy a gyerekek élvezték a kirándulást, a szervezőket meg nem zaklatták a riporterek ilyen apró-cseprő ügyek miatt.
kétség... (vendég) [2017.08.15., 06:18] válasza erre: #221[válaszolok] #222
Innentől kezdve azért senkinek ne legyen kétséges, mely körök akarják majd betenni a lábukat a vezetésbe. Isten óvjon minket attól!
Türelem (vendég) [2017.08.15., 09:13] válasza erre: #222[válaszolok] #223
Kell a generáciováltás,de szavak helyett a cselekedetek minősitsenek!Hogyan állitják meg az elvándorlást?Mi lessz a romák integrációjával?Sorolhatnám,de felesleges.
Jön augusztus 20. (vendég) [2017.08.15., 13:41][válaszolok] #224
valószínű elképzelhető most is lesz valami furslis,ringlispiles rap-zenés megemlékezés mint húsvétkor lehetőleg a fecskésre mert a múltkorában valaki oda örömmel vette volna ha ott volna ?
Ha jól emlékszem ?
generációváltás? (vendég) [2017.08.15., 17:29] válasza erre: #223[válaszolok] #225
Olvassa már vissza mit írt, majd nézze meg a videót megint. "Támogató a Balogh Sándor Alapítvány". Akkor ki is vált milyen generációt?
változás... (vendég) [2017.08.16., 00:31][válaszolok] #226
Váltás (vendég) [2017.08.16., 13:36][válaszolok] #227
Nyilván nem S. L.az uj innovativ generació ,de az elöttünk tornyosuló jéghegyről irtam.Vége az eddigi életmódunknak.Sétáljon szombat délelött a városban,álljon sorba a pénztárnál a hátában taktaközi turistákkal.Az elvándorlás,menekülés megállithatalan.A z iskoláinkban egy vagy ujra osztatlan osztályok indulnak.A szakmunkáshiány miatt fejlesztések maradnak el.Ebből kitörni no ehhez kellene recept,s orvos,ápolonő.
227-hez (vendég) [2017.08.16., 15:36][válaszolok] #228
Tudja a jéghegyeket valakik okozták. Ha meglenne az a 1000 munkahely amit pld. Koncz Ferenc ígért,üzemek akik 7 évvel ezelőtt a várban bemutatkoztak lehet, hogy nem zavarná Önt se a "taktaközi turista "De nem lett belőle semmi és aki tehette és ma is teheti úgy itt hagyja a várost , mint a szél.Az egyszerűbb emberek Európába , mások Amerikába keresik a boldogulásukat. És van aki boldogan tovább kampányol, mintha mi sem történne.
Valaki (vendég) [2017.08.16., 22:43][válaszolok] #229
Na mi akkor nagyon "egyszerű" emberek vagyunk, mert még a Dunántulra sem tudnánk elköltözni, nemhogy Európa más országába, Amerikába meg végképp nem, ahova a "bonyolult" emberek...

Kedves Szerencsi Válasz szerkesztők,
Kérem, írják le, legyenek szívesek, hogy mit kérdeztek volna a csokifeszt sajtótájékóztatón, amire nem hívták meg önöket, én nagyon szivesen olvasnám, gondolatébresztő lehet.
Szerkesztőség [2017.08.17., 00:27] válasza erre: #229[válaszolok] #230
A teljesség igénye nélkül néhány gyakran felmerülő kérdés, illetve egy-egy téma köré szedett kérdéscsokor, amiről benyomásaink alapján sokan szívesen olvasnának:

1) A program honlapján a következő támogatók nevei olvashatók: "Szerencs Város Önkormányzata, Városgazda Kft, Városüzemeltető Kft, Szerencsi Hírek, Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet, Szerencsi Polgárőr Egyesület. Bonbon Kft, Kiss Attila Alapítvány, NKA, Szerencsejáték Zrt, Szárazvölgy Gyöngye Kft, Peck-Snack Kft". Minden éven kérdezik néhányan, hogy elérhetők-e információk a fesztivál gazdálkodásáról. Nyilvánosak-e ezek az adatok és ha igen, akkor hol érhetik el az érdeklődők?

2) Idén eleinte több helyen lehetett hallani, hogy már szerencsi lakosoknak is belépődíjat kell majd fizetni, de a honlapon azóta elérhető programfüzet ezt egyértelműen cáfolja. Felmerült egyáltalán ilyen ötlet idén? Fontolóra veszik-e a jövőben, hogy mindenki számára fizetőssé tegyék a fesztivált?

3) Az előzőhöz kapcsolódóan gyakori lakossági panasz, hogy a jegyárak évről évre magasabbak, ami mögött nyilvánvalóan gazdasági folyamatok és józan megfontolások állnak. Hogyan látják a fesztivál jövőjét rövid- és hosszútávon, állnak-e rendelkezésre stabil anyagi források a szervezés lebonyolítására? A dolgozói erőforrásokkal kapcsolatban felmerült-e már külső szervezők bevonása vagy a jelenlegi csapat továbbra is megbirkózik az embert próbáló feladattal? Az országban rendezett hasonló fesztiválok jelentenek-e konkurenciát a szerencsi számára?

4) A fesztivál évről évre népszerűbb, a részvétel rekordokat dönt. A következő években milyen irányban szeretnék a fesztivált fejleszteni? A látogatói szám növelése nyilván csak bizonyos pontig folytatható. Szeretnék-e esetleg hosszabb időtartamra vagy nagyobb területen lebonyolítani, valamilyen szűkebb tematika köré építeni - esetleg épp ellenkezőleg, szélesíteni - a programok választékát?

5) Tíz év elteltével már érdemes lehet vizsgálni a fesztivál hosszú távú hatásait a város és annak csokoládétermelése szempontjából. Van-e már érzékelhető hatása az elmúlt 10 év fesztiváljainak politikai vagy gazdasági értelemben?

A fenti kérdések talán így is eljutnak majd a megfelelő fülekbe és szívesen mesélnek róla a következő sajtómegjelenések valamelyikében, mert biztosan lesz még jó néhány. Akkor már megérte összegyűjteni őket.
Szerkesztőségnek (vendég) [2017.08.17., 10:48][válaszolok] #231
Kedves Szerkesztőség!
Komolyan gondolták, hogy ezekre az egyébként nagyon korrekt kérdésekre Önöknek fognak válaszolni az illetékesek?

Az 5-ös pontot olvasva nem hiszem, hogy a csokoládéfesztiválból sokat profitáltak a szerencsiek az elmúlt 10 évben.
Igaz, hogy több tízezren idejönnek, jól elkoszolják a várost, letapossák a virágokat és takaríthatnak a közmunkások és hajnalig harsognak a mikrofonok. Volt egy képviselő aki azt mondta, akinek ez nem tetszik ez a zaj,az éjszaka tegye a fülére a párnát, hogy ne hallja.
Viszont ebbe az "édes városba "nem jött egy komoly befektető sem, munkahelyek nincsenek, csökken a lakosok száma, rengetegen külföldön vannak akiket még szerencsi lakosként tarthatnak nyilván.Egyre több az üresen álló és eladó ház .Mondhatnám nem jön ide a kutya sem. A politika sem hozott ide semmit. De valamiért mégis csak van csokifesztivál!!!??????
Valaki (vendég) [2017.08.17., 12:34][válaszolok] #233
Köszönöm, hogy leírták, indokolt kérdések.
A mai napig (vendég) [2017.08.17., 14:14][válaszolok] #234
nem értem milyen nyereség lehet a Szerencsi embereknek abból hogy csokiznak mint hogy abból semm hogy világökörség része Szerencs max nagyon lehet terveztetni egy szoba hozzá építése meglévő ingatlanhoz 500000-től műszaki felügyelet mellett 800000-ig bezárólag de ez csak a tervezés és itt még egy kapa vágás nem történt ?
??? (vendég) [2017.08.17., 14:51] válasza erre: #234[válaszolok] #235
Nincs egyedül, több ezer ember kíváncsi rá. :(
228-nak (vendég) [2017.08.17., 16:42][válaszolok] #236
A legtöbb innovatív vállalkozásnak ragyogó ötletei vannak, csak éppen kérdéses, hogy végig tudja-e verekedni a megvalósítást, s talpon maradhat-e 5 éven át. Száz ötletből jó, ha öt megvalósul. Az ötletelőknek, -s most nem akarok szakirodalmi kifejezéseket használni- személyesen vagy írásos formában kell felkelteni az érdeklődést a befektetőnél, s hosszú sorozat után dől el, hogy a befektetőt érdekli-e a dolog, illeszkedik-e a befektetési politikájába. Az ötletelők Szerencsen is ragyogó perspektívát vázoltak fel, csak éppen elfelejtették elmondani, hogy nincs befektető a láthatáron, nincs hitel, stb. csak egy jó écca.
A politika ott hibázott, hogy készpénznek vette az egyébként első hallásra ragyogó ötleteket. Miskolc szigetelőanyag gyára egy török multi telephelyeként épülhet meg, amihez jelentős kormányzati támogatást kaptak, vagyis az ötletelő s a befektető lényegében ugyanaz, s nem pedig egy szegény magyar álmodozó kisvállalkozó.
236-nak (vendég) [2017.08.18., 09:07][válaszolok] #237
Jól értem? Azt mondja, hogy a 2010 es választások előtt a Rákóczi várban elhangzott tájékoztató a befektetésekről csak az ötletek felsorolása volt? Ez ott készpénznek látszott!Ezt miért nem mondták el a résztvevőknek? Akkor a választókat félrevezették?
Ezek (vendég) [2017.08.18., 18:58][válaszolok] #238
a támogatok akik ingük,gatyájukat oda adják a csokifesztivál megrendezésére mert hát mondjuk ezen cégek nonprofitként működnek ?
errr (vendég) [2017.08.19., 09:55][válaszolok] #239
Csokifesztivál. Alapjában véve jó dolog, de:
- A tájékoztató röplapon sehol nem szerepel, hogy helybelieknek ingyenes vagy kedvezményes volna. Tényleg a szerencsieké?
-Kinek jó ez a nagy moloch, ez az egyre nagyobb paláver? Nem tán arról van szó, hogy ennyi az egész amit évente fel tud mutatni a városvezetés?
-Milyen pénzből van rendezve? Nyilván ha ezt tudnánk, láthatóvá válna az is főként kinek érdeke ez az egész?
Mert, hogy ne tévedjünk a csoki itt az ami a legkevésbé érdekes.
errr (vendég) [2017.08.19., 12:32] válasza erre: #239[válaszolok] #240
.... az igazsághoz tartozik, hogy állítólag az egyébként általam nem olvasott Szerencsi hírekben a műsor legalján olvasható aprón szedve, miszerint lacímkártyával szombat és vasárnap a helyieknek ingyenes. Sorry.
Fesztivál (vendég) [2017.08.19., 13:17][válaszolok] #241
Jó lenne, ha idén CSOKOLÁDÉ is lenne a fesztiválon. Rengeteg.
Hátha a tizediken már az is lesz.
Hajrá varjúk! (vendég) [2017.08.19., 23:32][válaszolok] #242
Ha nem lenne csokoládé fesztivál az lenne a baj, ha van akkor meg az a baj. Ha nyilvános lenne, hogy mennyibe kerül az lenne a baj, hogy miért nyilvános mert van bőven konkurencia rendezvény, ha meg nem nyilvános az a baj. Több külföldi zenekar kellene ezt is károgják. Persze ha lenne akkor az lenne a baj, hogy miért nem a magyar kicsi helyi és a nagy országos zenekarokat támogatják. De hát ezek a károgó varjúk. Hajrá-hajrá! Gyerünk kifelé tüntetni, megnézném mennyi fesztiválozó csatlakozna önökhöz! :D
242-nek (vendég) [2017.08.20., 10:05][válaszolok] #243
A szóhasználatból, a beszédstílusból, azt lehet kivenni, nagyon biztos a pozíciójában . Higgye el, nincs olyan jó, sem rossz, ami egyszer véget ne érne.
Vélemény (vendég) [2017.08.20., 22:36][válaszolok] #244
A csokoládéfesztivál egy dologban biztosan egyedi: nincs még egy olyan fesztivál, ahol ugyan azon a színpadon délelőtt a helyi óvodások, délután pedig a Depresszió lépne fel. El kellene dönteni végre, hogy ez egy nagy falunap, vagy egy gasztronómiával egybekötött zenei fesztivál, mert ez így borzasztóan bután néz ki. Fel kellene ismerni, hogy helyi erőből sajnos egy bizonyos szintet nem tudnak átugrani a szervezés minőségét illetően. A helyiek és a közvélemény tájékoztatása ugyanazt az átgondolatlanságot tükrözi, mint a feszivál weboldala vagy az elképesztően gagyi reklámfilm, nem beszélve az "átutalásos" jegyrendelésről. Nem a helyi szervezés lejáratása a célom, mert elképesztő munka, amellyel mindezt próbálják összehozni, mindössze szeretném ha felnyílnának a szemek, és a jövőben talán az egyes részfeladatokat hozzáértő külső segítséggel végeztetnék el. Meghálálná a fesztivál!
Hádám [2017.08.21., 19:30] válasza erre: #244[válaszolok] #245
Akkor ki kell ábrándítsam, a Depresszió este 23 órakor lép fel, és számos falunapon, családi napon is játszottak már! Inkább én azt mondanám, hogy szelektálni kéne a programokat, mert nézzük csak meg pl a Várszínpadot szombaton... Jolly.... Vastag Csaba, Hegyalja Folk, Hatás Alatt, Echonald, Arató disco... már csak valami komolyzenei produkció kellene és szinte minden stílus lesz ezen a szerencsétlen színpadon vegyesfelvágottban
errr (vendég) [2017.08.21., 21:10] válasza erre: #245[válaszolok] #246
Egy közös mégis van bennü, hogy valamennyien a rendszer öööö ... kegyeltjei. Mint az eddigiek során is.
Vv (vendég) [2017.08.21., 21:37][válaszolok] #247
Rendkívül unalmas, hogy jópár produkció évröl évre ismétlődik. Halál unalmas már a hooligans is, meg még számos fellépő akik évente ledarálják ugyanazt a haknit.
Ovodásokat, iskolásokat felléptetni a megnyiton tényleg nem valo ehhez a fesztiválhoz, falunap színvonal. Ráadásul őrájuk csak a saját szülők, nagyszülők kiváncsiak sajnos.
Idén az egyik fő koncert pl. a Lord lesz? Atyaég, hol járunk, 1985-ben?
Pályázat ezerrel (vendég) [2017.08.22., 10:46] válasza erre: #237[válaszolok] #248
A szalmamüvek közel 20 milliárd hitelt kért,a szigetelőwerke sem szerénykedett-napelemgyár ugyancsak súlyos milliárdokat remélt.A vállalkozások méretéhez viszonyitva gigászi tételek.Magukat csapták be nem a választókat.Persze egy kis őszinteség ....
Érdekes (vendég) [2017.08.22., 17:07][válaszolok] #249
Most éppen gyümölcslé üzemet ígérnek.
Csak nem a választásokra épül majd fel pont? De legalább úgy lenne...
Hádám [2017.08.22., 21:05] válasza erre: #247[válaszolok] #250
Nem az ismétlődéssel van gond, kellenek "kötelező" műsorok, amik hozzák a nézőket... a gond ott van, hogy nem igazán vannak "újabb" arcok megmutatva.. én csak a rock-metal vonalból tudok kiindulni, azt ismerem igazából, de kapásból 4-5 olyan nevet tudnék mondani, akik még csak egyszer vagy egyszer se jártak itt és ütnének, de nagyon!!
Vv (vendég) [2017.08.22., 21:33][válaszolok] #251
Más műfajban meg én tudnék jópár ütős fellépőt mondani, akik sosem voltak még. Ezért is halál idegesítő és unalmas már a rengeteg ismétlődő fellépő.
Közmunka (vendég) [2017.08.24., 12:18][válaszolok] #252
Pedig ez itt egy jelentős tömeg, és mennyien híresztelik a közmunka mindent megoldó sikeres voltát!? És mennyien udvaroltak ezen nehéz helyzetbe került embereknek a választások környékén? És mennyien nyertek így választásokat a térségben? És mennyi felelőtlen pazarlás zajlott egyes programokban? És mennyi-mennyi kérdés, amire soha, sehol nem fog senki válaszolni? Vajon miért??? http://nepszava.hu/cikk/1138460-senki-foldjere-kuldott-nincstelen-tomeg---kozmun ...
Nolám (vendég) [2017.08.24., 21:10] válasza erre: #246[válaszolok] #253
Kmm, kmm Önök meg nem esetleg a "régi" rendszer kegyeltjei? Visszanyal a fagyi?
errr (vendég) [2017.08.26., 09:39] válasza erre: #253[válaszolok] #254
Nem talált.
Mellesleg régi rendszer: Tiszta Május 1 - feeling van éppen, dobpergéssel rezesbandával, kivezényelt felvonulókkal, nem találja?
Csokika (vendég) [2017.08.26., 15:13][válaszolok] #255
Aggódom, Sanyi idén jól érezi-e magát a fesztiválon, miket tekint meg, a több száz közül melyik fiktív kft-je akarja kéretlenül is "támogatni" a rendezvényt. Biztos lesz interjú!
Összes hozzászólás: 272 db (103 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 17 db (6%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.