Hírek
Tovább terjeszkedik Mészáros Lőrinc Tokaj-Hegyalján
Dátum: 2018.03.29., 00:33Megtekintve: 8581Értékelés: 1.00

Jó tempóban vett Mészáros Lőrinc alig egy éve borászatot és pálinkafőzdét Bodrogkisfaludon, ugyanis a kormány nemrég jelentette be, hogy 4,6 milliárd forintos támogatással beindítják a nyaralóhajó turizmus programot a Bodrog Tokajtól a szlovák határig terjedő szakaszán is - adja hírül a Népszava értesülését az Index hírportál.
A lap a helyiektől azt tudta meg, hogy komoly fejlesztésekre készül Mészáros, konkrétan szállodát, panziót, éttermet, látvány-pálinkafőzőt fog építeni, és bővíti a kikötőt. A tervek szerint az állami projekt részeként a kiszemelt folyóknál 15-20 kikötőhelyet létesítene. A Népszava részletes cikke itt olvasható.

A helyeik közül többen azt hallották, hogy idővel összekapcsolnák majd a kikötőt és a Mészáros-birtokot, így a telkek határán lévő komp útban lesz. Bodrogkisfalud polgármestere a lap kérdésére elmondta, hogy ő is hallott már a tervről, hogy a kompot megszüntessék, vagy áthelyezzék.

Forrás: Index
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
errr (vendég) [2018.03.29., 09:21][válaszolok] #1
mocsár
errr (vendég) [2018.03.30., 15:46] válasza erre: #2[válaszolok] #3
fülig vannak benne!
Hádám [2018.03.30., 21:29][válaszolok] #4
Ennek tudatában talán mégsem annyira meglepő, hogy a Kisfaludy programot kiírták nemrég, aminek pont kizárólagosan Tokaj és térsége a célpontja, szálloda és panzió fejlesztés, építés címszó alatt! Furcsa véletlenek vannak, nemdebár?
Összes hozzászólás: 4 db (4 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.