Hírek
Hatmilliós dohányfogás Monokon
Dátum: 2018.04.05., 23:52Megtekintve: 8375Értékelés: 1.00

Hatmillió forint értékű dohányterméket találtak a pénzügyi nyomozók Monokon, egy másik ügy miatt tartott házkutatáskor, az illegális készletet lefoglalták - közölte a NAV. A NAV munkatársai egy konkrét céghez kapcsolódó iratokat kerestek, amikor feltűnt nekik, hogy a házban lakó férfi ideges, és szinte túlzottan is együttműködő a nála lévő iratok átadásában, igyekszik szabadulni a számára kínos szituációból - adta hírül az Index.
A nyomozók átvizsgálták a ház összes helyiségét és az autót, és csaknem 350 kilogramm vágott dohányra és 250 doboz külföldi cigarettára bukkantak. Emellett ismert márkájú cigarettás dobozzá hajtogatható nyomtatott kartonokat és ötven grammos dohánytasakokat is találtak. A férfi beszámolt arról, hogy a szállításhoz ő zacskózta a dohányt fél kilogrammos adagokba.

A megrendelők és a megbízók kilétének felderítése még most is tart. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki orgazdaság bűntette miatt.

Forrás: Index
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
??? (vendég) [2018.05.23., 19:19][válaszolok] #1
Napjaink egyik gyilkos problémája, családok tragédiája, mégsem érdekel senkit? Szörnyű. :(
Összes hozzászólás: 1 db (1 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.