Hírek
Eltiltást és pénzbüntetést kapott a 37-esen ittasan karambolozó rendőr
Dátum: 2019.02.26., 14:24Megtekintve: 189

Másfél évre eltiltották a vezetéstől és 160 ezer forintos pénzbüntetést kapott egy rendőr őrmester, aki február 1-jén szolgálaton kívül, ittasan, begipszelt kézzel, közel 170 kilométer per órával száguldozott Tokaj irányából Szerencs felé a 37-es főúton - adta hírül az Index. A vádlott elveszítette uralmát a kocsi fölött, és nekiütközött egy közvilágítási lámpának, az autóban rajta kívül még három ember ült, írja közleményében a Központi Nyomozó Főügyészség.
Az elsőfokú ítélet ellen a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség ügyésze fellebbezett, súlyosítást, nagyobb pénzbüntetést, és hosszabb eltiltást kért a vezetéstől.

A rendőr őrmester a baleset után maga kérte az illetékes rendőrkapitányság vezetőjétől a szolgálati viszonyának a megszüntetését.

Forrás: Index
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások
errr (vendég) [2019.02.28., 18:45][válaszolok] #1
Nyilván forró nyomon volt éppen.
Összes hozzászólás: 1 db (1 különböző címről), nem megjelent hozzászólás: 0 db (0%)
Kommentek megjelenítése csoportosítva

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Név: Még nem tag? Regisztráljon, és hozzászólása nem kerül előzetes moderálásra!
Válasz erre:

emoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticonemoticon
Kérjük, hogy SZÁMOKKAL írja be az alábbi összeadás eredményét az üres mezőbe:
tizenhét + hat =