Hírek
Taktaszadai suhancok késsel támadtak a vonaton
Dátum: 2008.11.12., 16:31Megtekintve: 4846Címkék: vonat, rablas, ciganybunozes

Tizenéves rablók kétszer is megtámadtak egy 15 éves fiút a Miskolc és Szerencs között közlekedő személyvonaton, a négy elkövetőt a rendőrség elfogta, tájékoztatta a rendőrség az MTI-t szerdán. A 15 éves fiútól a vele hasonló korú fiatalok a nála lévő értékeket követelték, egyikük egy kis kést is elővett.
A fenyegetés hatására a sértett átadta 200 forintját, majd a rablók - miután már mindenki leszállt a vonatról - újra visszatértek hozzá és elvették a többi értéktárgyát is - ismertette Dobi Tamás, a Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

A nyomozás során kiderült, hogy a bűncselekményt két fiatalkorú és két gyermekkorú taktaszadai fiú követte el, akik a kihallgatásuk alkalmával elismerték tettüket - fűzte hozzá. A Szerencsi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntettében indított eljárást. Dobi Tamás emlékeztetett: a gyermekkorúak nem büntethetők. A rendőrség ilyen esetekben értesíti a területileg illetékes települési önkormányzat jegyzőjét, illetve a gyámhivatalt, hogy vizsgálják meg a gyermek, gyermekek családi körülményeit és szükség esetén tegyék meg a gyermekvédelmi gondoskodás keretébe tartozó hatósági intézkedéseket.

Forrás: Index
Cím: SzV
Értékelés: 1 2 3 4 5
[Vissza a hírekhez]

Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás.

A hozzászólások nem a Szerencsi Válasz álláspontját képviselik, tartalmuktól szerkesztőségünk teljes mértékben elhatárolódik, felelősséget értük nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy ezt tartsák szem előtt, mielőtt írnak! Az azonosítást lehetővé tevő IP-címeket soha senkinek nem adjuk ki, kizárólag rendőrségi nyomozás esetén. • Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Olvasóink! A hozzászólás lehetősége 2022. január 4-ével megszűnt.
További információ ide kattintva olvasható.